Új év, új mi! ...vagy mi...

wink Új év, új mi! ...vagy mi...
2019. Febr. 06, 13:22:09 by Shihouin Yoruichi
Szervusztok, kedveskéim! *w*

Az elmúlt pár hónap elég nehéz volt számunkra, mint ahogy azt magatok is láthattátok. Sajnos sok játékos, és velük együtt persze még több karakter eltávozott státuszba került, ezzel a beregisztrált karakterek nagy részét barnává változtatva. Mindezek mellett Staffunk és Mesélői gárdánk létszáma is igencsak megcsappant, lelkesedésünk azonban újult erővel próbál életet lehelni a fórumba - látszólag sikerrel, mivel az utóbbi időben a chat-en is ismét felpezsdült az élet. Köszönet és hatalmas pacsi ezért nektek! <3

Az utóbbi időszakban nagyon sokszor fordult meg a fejemben, hogy talán végleg lehúzhatjuk a rolót, hiszen sokszor napokig egy hozzászólás sem érkezett, a chat pedig már jóval előtte kihalt, de hála nektek, és annak, hogy sokan reagáltatok a Népszámlálásra, úgy tűnik, hogy mégse kell bezárnunk, és ez azért nem kis pozitív energiával, optimizmussal és lelkesedéssel tölt el bennünket. Elvégre nektek csináljuk, hogy legyen egy hely, ahol jól érzitek magatokat, ahova szívesen jártok, és ahol kiélhetitek magatokat. Persze utóbbit azért lehetőleg a szabályok betartásával. :| :D

Mint ahogy azt láthatjátok, folyamatosan érkeznek pályázatok az erre készített boardba. Sajnos a rengeteg eltávozott státuszú karakter miatt sok Seireiteibeli pozíció is megüresedett, melyeket úgy döntöttünk, hogy szeretnénk részben új játékosokkal feltölteni. Olyanokkal, akikről úgy gondoltuk, hogy megérdemelnének egy hadnagyi, vagy kapitányi pozíciót.
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszünk minél előbb átnézni, és értékelni, melybe a részben megújult Mesélői csapatunk is beszáll a későbbiekben.
...és el is érkeztünk a következő témához:

Mivel jelenleg kettő főből áll a Staff, így arra gondoltunk, hogy a Mesélők hatáskörét ismételten kiterjesztjük, hogy kicsit gyorsabban menjenek az elbírálások, és ne kelljen rájuk napokat, heteket várnotok. Így mostantól ők is ellenőrizhetik pályázataitokat, előtörténeteiteket. Ezzel együtt szeretném bejelenteni, hogy két egykori mesélőnk is visszatért, így a továbbiakban hozzájuk is fordulhattok, ha egy küldetésetekhez mesélőt keresnétek, vagy kérdésetek akadna. Az alábbi neveken tudjátok őket megtalálni:

Illetve lenne még valami. Szeretnénk tőletek azt kérni, hogy az újonnan eltávba kerülő karaktereket a továbbiakban a Quincy háborúban eltűntként, vagy elhunytként kezeljétek.

Mindezek mellett persze készülünk nektek mással is, amiről később majd természetesen beszámolunk, hogy mindannyian up-to-date-ek legyetek az infókkal kapcsolatban.

Addig is: köszönjük, hogy itt vagytok, hogy velünk vagytok! <3
További jó játékot!

Yoru

U.i.: Ha bármi kérdésetek van, keressetek nyugodtan!


Write a Comment:

Sorry, you must be logged in to post a comment!

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview

Comments:

No comments have been posted for this post yet.
Powered by SMFBlog by CreateAForum.com