Összegzés - Akiyama Akane

Shinigami

5. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Akiyama Akane
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
7 (0,002 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2014. Aug. 07, 11:54:41
Utoljára aktív:
2015. Febr. 06, 18:52:14
Tárcában:
3 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
46 000 / 65 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 109 pont

    5 pont jár minden képzettségre összesen
    90 pont az LP után
    10 pont a kapitányi rang miatt
    3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
    1 pont a Nőegylet tagság


Képzettségek:

24 pont zanjutsu
17 pont hakuda (+4 pont zanpakutou bónusz)
24 pont kidou
20 pont shunpo (+6 pont zanpakutou bónusz)
24 pont zanpakutou

*Hakudára shikaiban négy pontonként, bankaiban három pontonként jár +1 bónusz
*Shunpóra shikaiban és bankaiban három pontonként jár +1 bónusz
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Vállig érő, kissé kócos, égővörös haja már messziről elárulja nőt; ehhez társul hidegszürke tekintete és mogorva arckifejezése, ami csak erősíti az átlagshinigami félelmét, mikor először találkozik Akanével. Első megszólalásával válik teljessé az összkép: a kapitány ugyanis nem éppen kedvességéről híres, általában egy pillanat alatt talál bárkiben olyan vonást, amire epés megjegyzéseket tehet. Keményen megmondja bármilyen helyzetben a véleményét és érezteti másokkal is rangját, amivel már eddig is több ellenséget szerzett magának, mint barátot, ennek ellenére az ötödik osztag tagjainak nagy része kedveli és tiszteli – ráadásul nem azért, mert félnek tőle, ami külső szemlélő számára a legfurcsább lehet. Akane, sajátos stílusa ellenére, és mert bár megköveteli beosztottjaitól a fegyelmet, valójában képes lenne feláldozni magát tisztjeiért.

Zanpakuto: Kigahen Seijo ("Őrült Szent")

    Shikai:

Az Abarekure! ("Tombolj!") parancsszó elhangzása után nem történik különösebb változás, egyedül Akane szemei válnak vörössé, így képességére is csak akkor derül fény általában, ha a kapitány maga osztja meg ellenfelével azt. Shikai-ban ugyanis érzékei élesednek ki a nőnek, sokkal finomabbá válik hallása, tapintása, szaglása, illetve látását is teljes egészében visszanyeri, természetesen azt is felerősítve. Ezen kívül mozgása is felgyorsul, és képes az „Igazat” észrevenni, vagyis megkülönböztetni az illúziókat a valóságtól vagy leleplezni a hazugságokat.

    Bankai:

Név: Intokusha Kigahen Seijo („Bujdosó őrült szent”) Látszólag nem történik változás a shikai-hoz képest, külsőre pusztán annyi a különbség, hogy érezhetően több reiatsut szabadít fel Akane. Ez leginkább az ellenfél éberségét altatja el - a bankai igazi képessége tulajdonképpen ebben rejlik. Még akkor sem tűnik fel semmi különbség eleinte, amikor megsebzi az áldozatot. Néhány perc múlva azonban már érződik a hatás: a sérült egyre gyengébbnek érzi magát, a zanpakuto ugyanis a megsebzett felületen keresztül szép lassan elszívja az ellenfél lélekenergiájának egy részét - minél többször sebzi meg a másikat, annál nagyobb mértékben.
Aktív játékok:
~ Tűzkeresztség - Soul Society

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 19, 13:30:42

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?