Összegzés - Nayara Tarin

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nayara Tarin
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Octava Espada
Hírnév::
4
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
76 (0,028 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2014. Júl. 03, 18:48:45
Utoljára aktív:
2017. Aug. 29, 10:18:18
Tárcában:
15 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
9.
Lélekenergia:
60% Complete
46 900 / 60 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Fehér
Pontozás:
Összesen: 108 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 76 pont az LP után
  • 10 pont az Espada cím miatt
  • 14 pont jár a hierróra LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  Képzettségek:

  10 pont fegyveres harc
  6 pont pusztakezes harc
  24 pont hollow képességek
  24 pont sonido
  24 pont resurrección
  20 pont hierró
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló
  Kapcsolatai:
  Ryuunosuke Zilberschlag - fracciónja
  Post szín:
  #CCACF2

  Jellemzőim  Árnyak közt lapuló színtelen kísértet - térd alá érő, egyenes szálú fehér hajjal, sápadt, fehér bőrrel. Megjelenésébe egyedül vörös színben játszó szempár visz némi életet, megtörve az egyhangú fehérséget. Az átlaghoz képest feltűnően magas a maga 190 centijével, de nyúlánk testalkata ellenére kifejezetten nőies, öltözéke pedig ezt még inkább kihangsúlyozza. Színében követi az általános, Las Nochesben megszokott fehér ruházatot, fazonja viszont meglehetősen hivalkodó.  Kimért és hűvös, általában csendes. Arckifejezése leginkább semmitmondó, s bár mindenkiről megvan a véleménye - mi legritkább esetben pozitív -, gondolatait ügyesen palástolja, kimondani pedig egész biztos nem fogja őket. Mosolya kifejezetten széppé teszi, ám ez csalóka kép, kedvességet csupán álcából színlel, többnyire ezzel igyekszik mások bizalmába férkőzni. Aljas és számító, tettei mögött többnyire önös hátsó szándék áll, így ritkán tesz olyasmit, miből ne származna valami haszna.
  Meglehetősen arrogáns, többnyire lenézi a körülötte levőket. Tiszteletet nem érez senki iránt, ha valaki felé mégis ilyesmit tanúsítana, az feltehetően csupán annyit jelent, hogy tart az illetőtől. Ettől függetlenül a nála erősebbet se tartja többre magánál, csupán olyasvalakinek, kihez még nem ért fel ebben a tekintetben.  Hoja de Sombra (Árnypenge): Fegyvere a resurrecciónon kívül is elengedhetetlen eszköz képessége életre hívásához, ezért kivétel nélkül mindig magánál tartja. A lámpás által nyújtott fényben, a saját maga által vetett árnyékokból egy kézmozdulattal képes denevérformájú pengéket teremteni. Közelharcban is hatékonyak, távolsági harcban viszont jóval erősebbek, hiszen minél messzebb van a cél, annál nagyobbak a vetett árnyékok is, ezzel együtt a denevérek mérete is megnő. Ahogy célt ér, vagy bármibe becsapódik egy-egy megidézett penge, azonnal szertefoszlik. Az idézéshez szüksége van legalább az egyik kezére, hogy szabadon legyen, anélkül nem tudja használni a képességet. A megidézni képes denevérek száma az LP függvénye, 1000 pontonként egy denevért tud teremteni. Sebzésük a resurrección pontokkal egyenlő, de maximum 9 pont.  Neve: Travesía (Átkelő - az utat keresztező)

  Kinézete: Fegyverként egy két méter hosszú botot visel, noha nem is igazán fegyverként használja. A bot felső vége egy markoló kezet formáz, melyben egy lámpás függ láncvégen, a lánc többi része a bot köré tekeredik. A lámpás inaktív állapotában zöldes lidércfénnyel dereng, valódi fényt csak a képesség használata során bocsát ki magából. Mivel elengedhetetlen eszköz alapképessége életre hívásához, ezért kivétel nélkül mindig magánál tartja. Resurrección feloldásakor a lámpás összetörik, új formájában már nincs szüksége rá.

  Parancsa: Liderar el Camino, Travesía (Vezess az úton)

  Resurrección: Valahol megrekedt félúton az evolúcióban. Denevérszárnyakat kapott, ám azok kifejletlenek maradtak, csupán a csontvázat kapta meg a szárnyakból, így azok még repülésre alkalmatlanok. Hátán és mellkasán külső bordázat jelenik meg, mintha valóban egy denevér csontvázát öltötte volna magára. Homlokán lévő maszkja tovább folytatódik feje két oldalán denevér fülecskéket formázva. Hallásán ez a külső tényező se nem javít, se nem ront, viszont a képződött csontréteg megvédi füleit saját támadásának esetlegesen visszaverődött hullámaitól, azok hatásától. Ruhája az átalakulás után elveszíti kihívó jellegét, szabásában ugyan olyan marad, de a felső részen található kivágások nélkül. Másodlagos fegyverként nála marad a botja is, alap képességét viszont a lámpás hiányában nem tudja használni.

  (click to show/hide)  Hollow technikák
  (click to show/hide)

  Sonido technikák
  (click to show/hide)

  Hierro technikák
  (click to show/hide)

  Ingyenes, alap technikák
  (click to show/hide)

  Felszerelések
  (click to show/hide)

  Futó Játékok

  Küldetések:
  Tükröm tükröm... - Aikawa Chiyo

  Küzdőterek:
  -
  Edzés:
  -
  Egyéb IC:
  Naplemente, Holdfény, Vacsora - Ryuunosuke Zilberschlag
  Hana Ichi Monme - Fran Lechuza  Jutalmak
  (click to show/hide)


  Kiadások
  (click to show/hide)

  Aláírás:

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2021. Dec. 01, 08:31:16

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett


  Ryuunosuke Zilberschlag
  Nem elérhető Nem elérhető

  Aikawa Chiyo
  Nem elérhető Nem elérhető

  Sukkecu Eiji
  Nem elérhető Nem elérhető

  Karasu Vex
  Nem elérhető Nem elérhető

  Hoshi Tomomi
  Nem elérhető Nem elérhető

  Eliana del Barros
  Nem elérhető Nem elérhető

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?