Összegzés - Demothy Neyen

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Demothy Neyen
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Futár
Hírnév::
11
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
-866

Hozzászólások:
195 (0,073 naponta)
Lakóhely:
Szőke gorilla mellett
Regisztrált:
2014. Aug. 11, 16:02:31
Utoljára aktív:
2018. Márc. 29, 21:26:01
Tárcában:
22 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
21 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Égkék
Pontozás:
Összesen: 48 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre
  • 42 pont jár az LP után
  • 1 pont jár a Karakura High School diákjaként
Képzettségek:

1 pont Fegyverforgatás
6 pont Pusztakezes harc
0 pont Bringer light*
1 pont Bringersoul
40 pont Fullbring

*engedéllyel a képzettség mindig nulla lesz


4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
1 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban
Kivel áll kapcsolatban?:
Hoshi Ryohei
Kapcsolatai:
Hoshi Ryohei - főnök, gyám-.-
Hoshi Tomomi - konzoltárs*-*
Hoshi Sen Nozomi - kajatárs*-*
Ame senpai - kresz versenytársXD
Mottó:
Kapj el, ha látsz!
Post szín:
#82caff

Jellemzőim

Becenév: Hopper (izgága, satjkukac)
Nem: férfi
Kaszt: ember, fullbring, cyborg
Születési idő: 2889.02.01.
Kor: - 875 (kinézetre 17)
Kapcsolat:
• Karakura High School - Yamauchi Ayumu osztálya
• Hoshi Ryohei
• Hoshi Tomomi
• Hoshi Sen Nozomi

Foglalkozás: szállító
Megbízó: lázadók (Kiképző telep küldi ki a lázadó csoportokhoz)
Hovatartozás: Kele (fecske) csoport - szállítók
Feladat: különböző csomagok, üzenetek sértetlen szállítása A-ból B pontba
Jelenlegi feladat: kézbesítés – célszemély: Hoshi Ryohei

Kinézet

Vállig érő, tépett, fekete, féloldalt teljesen felnyírt haja van. Szemei az ébredést követő helyreállítás után elszíneződtek. Szemfehérjéje befeketedett, szivárványhártyája vörös színű lett.
Egész testét tetoválások borítják. Geometriai formákba rejtett kódok. A lázadó bázisokra való bejutást biztosították.
Öt éves korától cyborg-ként él. Gépek rakták össze testét, akik a képességéhez optimalizálták testfelépítését. Pihekönnyű fémváza mellett meglehetősen alacsony maradt. Mindössze 150 centiméteréhez 41 kilogramm párosul.

Öltözék

Könnyű, lezser, de viszonylag passzentos ruhadarabokat hord, amik nem akadályozzák mozgásában. Ha előre tudja, futnia kell, narancssárga kezes-lábasában indul útnak, melyet még a jövőből hozott magával. Hasonlít a motoros ruhákra.

Jellem

Általában ellenségesen viselkedik. Nyers modorát nem rejti véka alá. Heves vérmérsékletén nehezen uralkodik. Gyakran sértő hangnemet használ, ahogy káromkodni sem rest. Szinte mindent félvállról vesz. Nem érdekli semmi és senki.
Életében a hasznosság elvét követi. Mindent funkciója alapján osztályoz. Végtelenül realista. Az érzelmeivel nem tud mit kezdeni.
Esze kiválóan vág. Fotografikus memóriája segítségével pontosan tud emlékezni apró részletekre is. Ez az adottsága sokban járul hozzá szerelő munkájához. Imád minden XXI. századi technikai eszközt megvizsgálni, szétszerelni, esetleg összerakni. Szereti a jelenben fellelhető eszközöket saját ötleteivel felturbózni.

Képesség

Név: Sonic boom (Hangrobbanás)
Típus: hang – levegő lelkének életre hívása
Aktivizálás: Rágondol és teste végrehajtja az utasítást
Képességet előhívó tárgy: Hangvilla formájú fülbevaló
Fajta: gyorsaság
Leírás: Képes a testében lévő részecskéket olyan gyorsan mozgatni, hogy jelentősen csökken teste súrlódási ellenállása. Alkalmassá válik átlagosnál nagyobb sebességgel közlekedni. Az izmaira fókuszált lélekenergiának köszönhetően tovább növelheti a tempót, mely a képessége csúcsán áttöri a hangsebességet is.
Kiegészítő felszerelés:Ruhája motoros bőrruhákra hasonlít. A súrlódási ellenállás növelése végett teljesen testéhez tapad és speciális fémszálas anyagból készült. A képesség segítésére irányul, mivel a részecskék ugrás alkalmával eltávolodnak egymástól, de a súrolási ellenállás következtében elektromos feszültség keletkezik, ami mágnesként fogja őket össze, így teste visszaáll eredeti állapotába. A ruha fém részecskéi vezetik a keletkező elektromos töltést, így akadályozva, hogy teste részecskéi szétessenek. Emellett testét speciális fémből készült piercing-ek borítják, hogy az ugrások alkalmával elősegítsék a részecskék megfelelő helyre történő visszaállását.
A biztonsági intézkedésekre azért volt szükség, hogy tágíthassák az ugrások hosszát, valamint számát. Továbbá, minimálisra kívánták csökkenteni a teljes szétesés lehetőségét.
Képesség elősegítése: Cyborg testét szándékosan úgy tervezték, hogy képességét tökéletesen ki tudja aknázni. Ennek megfelelően az élő szövetek alá fém vázat helyeztek. Tehát csontjait fém helyettesíti. A csere eredménye, hogy súlyához és magasságához mérten nehezebb tárgyat képes mozgatni, ütései erősebbek és nem könnyű eltörni csontjait, mivel nincsenek.
Képesség:Képes átmenetileg semmisé tenni a gravitáció szabályait. Néhány másodpercre tud repülni, ami inkább hosszabb szökkenésekre hasonlít. Tud a víz felszínén közlekedni. Gyorsasága által tud futni egy merőleges falon akár függőleges, akár vízszintes irányban.

Technikák

Sky rocket (Ugró bomba): A Volley (Röpte) technika alkalmazása nélkül sebessége pillanatokra nő drasztikus mértékben, mivel környezete légellenállása nem csökken. A súrlódási ellenállás csökkentével a testére ható, immáron többszörösére nőtt erő meglöki, vagyis maximális sebességgel képes 1,5-2 métert megtenni. Ennél nagyobb távolságot nem képes „ugrani”, illetve irányát és sikerét befolyásolják a tereptárgyak. Ha megadott zónán belül fal található, akkor könnyedén felkenődhet rá.

Volley (Röpte): Láthatatlan átjárót épít maga köré. Tekergőző, vagy épp nyílegyenes alagútra hasonlít, amiben villámgyorsan közlekedhet. A járat lélekenergiájából táplálkozik, ezért mérete jelentősen növekszik, vagy csökken erejétől függően. Alap állapotban 100 méteres kifutó pálya, mely minden 500 lélekenergia pontot követően növekszik 10 méterrel. Ebben a járatban zavartalanul mozog, mivel a tér légellenállást minimálisra csökkenti. Fordított arányosság értelmében, ezzel maximálisra növekszik sebessége.

(click to show/hide)


Felszerelés

LaRa Nokia telefonba épített mini számítógép. Általában tervezésben nyújt segítséget. Kellemes női hangon beszél, ha a speaker  funkció be van kapcsolva. Használható jeladóként, adatok tárolására, rádióhullámú jelek zavarására, interneten fellelhető adatok letöltésére, valamint a beépített lézer scaner-rel tárgyak, személyek adatainak lekérdezésére különböző adatbázisokból. Az analizáló képessége miatt gyors számításokat tud végezni a bemásolt tárgyakról, így könnyíti Hopi munkáját a műszaki méréseknél.

Kachina (Lélek)
Titánötvözetből készült közlekedési eszköz. Kétkerekű mechára hasonlít. Funkciója, hogy tovább gyorsítsa Demothy-t. A fémekben még gyorsabban terjed a hang, tehát vákuumként erősíti fel a képességét. (+ 3 pontot ad) Mindezek mellett védelmet nyújt a küldöncnek, valamint a kisebb-nagyobb furfangosan elhelyezett reteszekben több tucat csomag fér el.

Poko (kutya hopi nyelven)


Kiképzését követően kapott egyénire szabott szállító fegyver. A főhadiszálláson kapta a bázis vezetőjétől. Tekintettel a foglalkozására, fegyver be van építve a szállító eszközébe. Leválasztható róla, hogy könnyebben lehessen vele boldogulni közelharcban.
A fegyver különlegessége, hogy magas rezgésszámon működik, melyet az egyént megszállt kukac erejéhez mérten tudnak szabályozni. A működése lényege, hogy a parazitát kiüthessék a gazdatestből, így elpusztíthatóvá és sebezhetővé téve.

Parancs: Gombnyomás
Kinézet: Egy zseblámpával és MI-vel vezérelt vipera (teleszkópos bot). Koromfekete színű, de alkalmazkodva China-hoz és Hopi-hoz kék ledcsík fut mindkét oldalán (ezek lekapcsolhatóak). Három részből áll maga a bot része, így hosszát minimálisan lehet változtatni. Megközelítőleg 32 cm hosszúságú. Magáról China-ról emelhető le, tehát a szállító eszköze részét képezi. A géphez hasonlóan titánötvözetből készült és a fém felépítése miatt nem hullik darabjaira, amikor Hopi a képességét használja.
Alapjáraton a fegyverekért, védelemért, célzásért felel a programozáson belül. China a fiaként tekint rá, bár, mivel a nagy MI részét képviseli, kevésbé intelligens, mint a szállító eszköz. Elsősorban a funkciójához szükséges tudással rendelkezik. Emiatt viszonylag csendes, többségében, csak a szükséges adatokat ismétli el. Funkcióját tekintve felel a fegyver töltéséért – ne süljön ki -, rezgésszám kalkulálásáért, célzásért – utasítást ad Hopi-nak merről és hogy támadjon (általában ezt kikapcsolja) -.
  • Zseblámpa: Infraként, hő kameraként és fényforrásként egyaránt használható.
  • Energia elnyelő: Hopi, miután használja a képességét felesleges elektromos feszültség keletkezik. A kis szerkezet eltárazza ezt az energiát, melyet a támadásokban fel lehet használni.
  • Energia kapszula: Hopi kicsi, mindössze gomb elem méretű tárolóba gyűjti a levezetett elektromos feszültségét, amiket a fegyveren található csatlakozóra pattinthat fel. Növeli a fegyver hatásfokát.


Használat: A fegyver, miután érintkezik a célponttal, áramütésben részesíti. Az erejétől a kukac kipottyan a gazdatestből, átmenetileg ártalmatlanná válik, vagy a megtámadott fél, amennyiben nincs benne kukac csupán az áramütés következményeitől szenvedhet (hányinger, émelygés, akár eszméletvesztés)
  • Energia kapszula: Hopi maximálisan három kapszulát használhat el. Maximálisan 3 pontot ad a támadásához.
  • Energia elnyelő: Értelemszerűen, csak akkor működik, ha kezében a fegyver, vagy energia kapszula és használja a képességét. Az energia kapszula szabálya érvényes rá.


Energia kapszula: Hopi csuklójára szokta rakni. Kicsi, gombelem méretű fém tégely. Felülete teljesen sima, de, ha megnyomják a közepét kicsike tűk ugranak elő az aljáról, amivel befúrja magát a bőr alá. Nem jár fájdalommal, viszont ennek köszönhetően el sem hagyja.
Feladatuk: Hopi ugrásai során keletkezett elektromos feszültséget begyűjteni és tárolni. Egyébre nem alkalmas.Eososcurium
Leírás: Szállítok egyenruhája, mely a különleges anyagáról kapta nevét. Bőr alá építhető, vagy felcsatlakoztatható chip lépteti működtetésbe a részecskékből álló anyagot. Gondolati úton kiadott parancsra a chip közvetlen környékéről, vékony, fekete, elasztikus filmréteg vonja be a teljes testet. Tökéletesen rásimul a bőrre, így nem akadályozza a mozgást, de rugalmas felülete miatt képes némi védelmet nyújtani viselőjének.
A ruhák energiaellátást vékony led-szerű fénycsíkok biztosítják, melyek színét egyedi igénynek megfelelően változtathatják. A ruha energiaellátását apró, fiola méretű energiacellák, vagy nagyobb mennyiségű áram garantálja. Ha csökken a ruha energiaellátása, akkor halványodik a led-ek fénye.
Az öltözék energiaszintjét és ellenálló képességét folyamatosan kijelzi a ruha. Ha valamelyik érték optimális szint alá esik, fényhatással jelez. Miután nem történik energiapótlás és a szint kritikus alá csökken határozott csipogással figyelmeztet és a chip azonnal lekapcsolja a ruhát, vagyis teljesen visszavonja a testet befedő anyagot.
A ruhák egyedire szabottan készülnek, így csak a chip tulajdonosánál működik. Ha a chip sérül, vagy elvesztik, akkor a ruha használhatatlanná válik.
A chip-re korlátozott mennyiségű anyag feltölthető, mint például személyes akták, vagy térkép. A mentett információkat a csuklóhoz beépített holo kijelzőn lehet megtekinteni. Illetve itt található a kommunikátor, amivel elérhető a szállító jármű, és amin keresztül parancsok adhatóak számára.

A ruha energiája KK pont alapján számolandó. Pontonként 10 perc áll rendelkezésre a viselő számára. Az idő lejártával a ruha működése megszűnik. A viselet két perccel a teljes energia kimerítése előtt pityegő hanggal jelez a hordozójának 30 másodpercenként. Az utolsó 10 másodpercben sűrűbb a pityegés. Az uniformisnak a különböző extrái csökkentik a rendelkezésre álló energia időt, mely működteti a ruhát. Ez funkció használatonként 2 percet jelent.
Példa: A karakter 3 KK ponttal rendelkezik, így a ruha energiáját tekintve 30 percig működik. Minden egyes funkció, amit hordozója használ a viselése alatt 2 percet veszít ebből a 30 percből (mindeközben maga a viselési idő is rabolja a használatának idejét).

A ruha némi védelmet biztosít természeti jelenségek (tűz, fagy, etc.), vagy a modern kori vívmányok (robbanás, puskagolyók, etc.) ellen. Továbbá a reiatsu alapú képességekkel (shinigami, hollow, etc. képességek) szemben is nyújt némi védelmet a speciális öltözet. Viszont ebben az esetben az ellenfélnek a támadáshoz használt képzettsége nem haladhatja meg a ruha viselőjének KK pontjait. Ha a támadónak egyenlő, vagy több pontja van a használt diszciplínán, mint a ruhát viselő KK-ján, akkor egyértelműen a ruha nem képes immunissá tenni azzal szemben viselőjét.
Példa: A ruhát viselőnek 8 KK pontja van, de a támadó (esetünkben legyen shinigami) 6 pontos kidou használattal rendelkezik és használ egy lánglabdát. A ruha meg tudja védeni viselőjét. Viszont, ha az ellenfél 8 vagy 9 pontos kidou használattal rendelkezik, az egyenruhát viselő pedig továbbra is 8 KK pontot tudhat magáénak, akkor a lánglabda képes ártani neki. Nem nyújt ellene védelmet.

Az egyenruha tűréshatára nem végleges. Az ellenállás funkció több energiát emészt fel, mint a többi kiegészítő, mely a ruhához jár. Így a ruha viselésére rendelkezése álló időből 4 perc vonódik le, minden egyes alkalmazása nyomán.  
Így például, ha a karakter egy égő házban a lángok közepén áll, a ruha viselésével nem érzi azok pusztító hatását. De ha az egyenruha kimerülőben van, amiért az szénné égéstől menti meg hordozóját, az időhatár lejárásához közeledve (utolsó 2 perc) a lángok melegét érezni kezdi a ruházaton belül a viselője. Az időhatár teljes lejártával bele is sülhet a szerkóba, ha nem távozik időben a lángokban álló területről. Vagy golyólövések esetében, a lövedékek egész addig lepattannak a ruháról, amíg el nem éri a tűréshatárának azt a fokát, amikor a ruha jelzi lejártának közeledtét. Ennél a pontnál a viseletről nem pattannak le a lövegek, hanem egyszerű golyóálló mellényként funkciónál (vagyis a találatok helyét érzi, fájdalommal jár számára). Teljes lejártával pedig ugyanolyan áldozat egy löveggel szemben, mintha egy egyszerű, hétköznapi ruhában állna szembe a támadókkal.

Rei blokkoló
Típus: Akadályozza a reiatsu kibocsátását és reiryoku technikák, képességek használatát
Leírás:
Speciális jövőbeli anyagot tartalmazó szerkezet, így nem csak az emberekre, hanem lelkekre – shinigami, hollow- is hatással van. Apró, lapos, tenyérben kényelmesen, szinte észrevétlenül elfér. A szerkezetet tartalmazó anyag légnemű, színtelen, szagtalan, így nem mérhető be és észlelni sem lehetséges.
A szerkezethez egyszerű, ujjatlan kesztyű tartozik. Arra szolgál, hogy taszítsa a szerkezetből távozó anyagot, így az nem blokkolja a használót. A kesztyű nélkül a bomba használhatatlan. Lehet dobálni, feszegetni, szétszerelni, de nem fog működni.
Két felhasználási módja van. Az első értelmében a szerkezetet eldobják, valahova feltapasztják, majd az időzítőn beállított idő leteltével az anyag szétáramlik a levegőben. Szinte azonnal kifejti hatását. Másik lehetőség a direkt blokkolás. A szerkezetet a kesztyűn tartják, így akár egy kézfogással aktiválni lehet. Ebben az esetben a szerkezetből az anyag egyetlen szúrás formájában kerül a célpont testébe.
Hatótávolság: 3 méter sugarú kör, ha bombaként van használva és mivel légnemű, felfelé száll, így az sem jelent megoldást, ha valaki arra menekül.
Hatóidő: 1 kör, amennyiben bombaként van használva és 2 kör, amennyiben koncentráltan egyetlen személy ellen van használva
Aláírás:

(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Nov. 29, 00:14:53

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hoshi Tomomi
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Sen Nozomi
Nem elérhető Nem elérhető

Kim Sun-young
Nem elérhető Nem elérhető

Hashimoto Chouko
Nem elérhető Nem elérhető

Ōtoribashi Ame
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?