Összegzés - Shiroichi Anao

Shinigami

10. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shiroichi Anao
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Kavicskapitány
Hírnév::
8
Nem:
Nő
Kor:
187

Hozzászólások:
115 (0,043 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 03, 21:51:01
Utoljára aktív:
2018. Szept. 23, 09:12:21
Tárcában:
23 500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
11.
Lélekenergia:
60% Complete
58 500 / 65 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet
Reiatsu szín:
ametisztlila fekete csíkozással
Pontozás:
Összesen: 142 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 117 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 15 pont a Kapitányi rang nyomán
  • 1 pont a Shinigami Nőegyletbe való tartozásért
  • 1 pont a Shinigami Gyerekegyletbe való tartozásért
Képzettségek:

15 pont fegyverforgatás
25 pont hakuda
25 pont kidou
40 pont helyváltoztató képesség
37 pont zanpakutou

11 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

5 pont erő
2 pont ügyesség
4 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet
Kapcsolat cimke:
Eljegyezve
Kivel áll kapcsolatban?:
PonPon *O*
Kapcsolatai:
Keisuke Isami – mostohatestvér (megszólítása: Simán Csak Keisuke-sama)
Isami Kisuke – mostohatestvér (megszólítása: Kisuke-nii-sama)
Post szín:
#8A5FB1 // #BC55C8

Jellemzőim

KÜLSŐ: Haja mély lila színű, válláig érő, egyenesszálú, dús hajtincsei arcát keretezik. Frufruja rendezetlen, hol rövidebb-hol hosszabbak a tincsek, melyek van, hogy szemei elé is belelógnak, de őt ezt nem zavarja. Haját gyakran felfogja egyoldalas copfba, amelyet gyakran ékesít virágmintás, szalagos hajgumival. Szemszíne ibolya lila, bal szemére nem lát egy régi balesete okán.
Alacsony, 167 cm, legalábbis magasságát ő igencsak kevesli, bár az elmúlt időben így is több centit volt lehetősége nőni. Fiatalos arcát állandó vidámsága tetézi, mely időnként felelőtlen gyermek ábrázatát sugározza róla. Igen sokat eszik, ennek ellenére eléggé sovány, magasságához csekély 50 kg párosul, mely gyakori mozgásigényével lehet összefüggésben, lévén eléggé hiperaktív, így a bevitt tápanyagot, még ha az megdöbbentő adagú is, hamar lemozogja.
Shinigami egyenruháját a szokványostól eltérően viseli. A bő, hosszú ujjú, kezeit fedő fehér haori alatt csupán válláig tartó felsőjét rejti. Bal csuklóján egy kavicsokkal kirakott karkötő van, amely a 12. osztag által kifejlesztett eszköz, ez képes visszafogni Anao lélekenergiáját. Derekán a vékony obi helyett vastag kötéshez hasonló öv tartja meg a ruházatot. Viselt öltözéke a szokásos halálisten nadrágban végződik. Mindkét bokája fáslival van bekötve, lábbeliként fekete topánkát visel. Zanpakutoját hátán viseli, mellkasánál megkötve a hozzátartozó sötétlila szalaggal, melynek csatolását a hozzá járó fekete, nyújtott rombusz alakú, lapított, csupán enyhén domború ékkővel oldja meg.
Szolgálaton kívül is előszeretettel visel kimonót, amelyek általában élénk színekben és különféle mintákkal ékesítettek. Az emberek világa béli ruházatokat sem veti meg, ámbár előnyben részesíti a rövidnadrágot, kapucnis felsőket, szórakoztató szöveggel ellátott, mintás pólókat, vagy az egybe részes ruhákat. Kifejezetten tetszik neki a diáklányok uniformisai.

JELLEM: Anao egy vidám, jólelkű személyiség, szeret játszani, szórakozni, mivel így mindig minden könnyebb. Mások társaságában roppantul nyílt, s mint aki nem ismeri a jó modort eléggé közvetlen is. Ezen viselkedése miatt gyakran titulálják gyerekesnek. Ámbár nem mutatja, nagyon is tudja, hogy mivel jár a kapitányi haori terhe, így ezen oldalát a legváratlanabb pillanatokban szokta kijátszani. Rendszerint nem udvariatlan, érzékeli, ha egy helyzetet a szokottnál eltérően kell kezelnie, de amennyiben nem és kérik, akkor alkalmazkodik. Ilyenkor a megszólításra is odafigyel, nem tegez le másokat, mely beszédét nagy általánosságban jellemzi. Mindazonáltal a 10. osztag számára egy család, kikre vigyázni kell és a boldogságuk számára a legfontosabb, melyet, ha rossz értelemben háborítanak, azt igen csúnyán megtorolja.
Régebben a küzdelmeket játéknak vette, de megismervén egy-egy harc jelentőségét ráébredt, hogy ilyesmit nem lehet csak úgy, félvállról kezelni, lévén kötelezettségei vannak, és nem hagyhatja az irányítást kicsúszni a markából. Rossz szokása a parancsmegszegés, főleg akkor, ha lát egy másik megoldást, melyet mindenképpen ki akar próbálni, mielőtt teljesítené a kiadott utasítást; ez életében gyökeresen jelen van. Nem bírja, ha provokálják, igaz, hogy már kis dolgokat nem vesz fel, sőt inkább játéknak tekinti a szócsatát, de mikor komolyabb vizekre terelődik a szó, akkor könnyedén felhúzza magát és meggondolatlanságokat is képes cselekedni ennek okán.
Anao bár látszólag mindenbe felelőtlen, ez csupán az általa szándékosan elhitetett látszat. Bár nincs ínyére a feszültség, ez tény, ezért ha teheti, mielőbb igyekszik elkerülni, szórakoztató helyzet szituációkkal felüdíteni az eseményeket, apró tréfálkozásokat elhinteni. Ilyen például a Kapitányi gyűlések is, ahol örökös kedvfenntartó, amennyiben a szituáció megengedi.
Anaon kevésbé látszik meg ugyan, de képes gondolatban túlaggódni magát egyes, lelkét terhelő dolgokon, olykor magát hibáztatni a történteken. S ahelyett, hogy kibeszélné magából, megtartja és hagyja felgyülemleni őket, mely emiatt általában egyszerre távozik belőle, rendszerint valakin csattanva. Bár eme szokását igyekszik elhagyni, eddig nem ért el jelentősebb sikereket. Egyik, lelkét gyakran leterhelő dolog, mely egyben jellemhibája is, hogy megrögzött ragaszkodó, utálja, egyszerűen kimondhatatlanul gyűlöli a változást. Múltjában történtek miatt nehezen tűri, ha valaki szó nélkül eltűnik életéből, ebből kifolyólag az sincs ínyére, ha valaki bizonyos okokból a megszokott státuszát kívánja elhagyni. Nem képes a lemondásra, szereti úgy megtartani a képet, ahogy az van, és jó. Az alábbit könnyebben emészti, ha elmagyarázzák neki, gyakran meg is érti, még ha vissza is sírja a régi szép időket.

NEVE: Hyozanryuu (Gyémántsárkány)
TÍPUSA: kidou
KINÉZETE:
~ alap külalak: Külsőre egy megviselt, ütött – kopott katana, mely harcra nem igen alkalmas első ránézésre, hogyha a használója nem akarja két félben tudni fegyverét. Pengéje néhol rozsdás, törött, mint egy több évezredet átélt fegyver, amivel nem foglalkoztak. Markolata kicsivel sötétebb lila, fekete közötti átmeneti színben virít, s ez is szakadtas, megviselt. A Tsuba, Fuchi és Kashiri része is már rozsdás, fekete színű. A keresztvasa kör alakú, melyen négy hullámszerű minta van. Kashirijéből két aranyfonál jön ki, melyen három – három apró színes kristálygömböc helyezkedik el.
A kard saya része sokkalta jobb állapotban van. Fekete színű, s felső részén egy aranyozott szalag tekeredik. Külseje valójában használatával hozható összefüggésbe, ily’ módon akarja forgatóját az első feloldására késztetni, mely némi gonddal jár ama formájában.
~ shikai forma: Kinézete, mint oly sok más zanpakutounál megváltozik, amint megszólítják. Nyele arany mintázattal és kisebb kövekkel díszített, kashirijéről eltűnik a csúf rozsda, s szintúgy aranyozott fényt vesz fel. A szalagok a gömbökkel megmaradnak, végükre csupán egy – egy ökölméretű kő társul. Keresztvasa eltűnik, helyette mély lila és fekete színű, penge alakját előidéző gyémántok váltják fel, közepén egy aranykristállyal. A penge fekete, alján némi ciráda fedezhető fel, melynek szegélye végig aranyozott. A penge közepén egy sárgás – fehéres szín egyvelegével lejövő színváltós csík lelhető fel közepén hullámzó lila, kanjival írt szöveg. A kardon elhelyezkedő kövek nem csupán díszítésképpen szolgálnak, hanem egy bizonyos mérceként szerepel, ugyanis a kard megszólítása után folyamat nyeli el használójának lélekenergiáját (emiatt a reiatsuval mért támadásai gyöngébbek lesznek). Ennek köszönhetően a kardon felsorakozó kristálytok lassan töltésbe kezdenek, majd amint felfénylenek lehetőséget kap a kard bizonyos támadásainak használatára.
Fontos, hogy a shikaiban a fegyver, míg nem töltődik fel, addig nem képes aktiválni a bankait. A feltöltődés minimum 2~3 játékkört igényel az aktiválást követően.
~ bankai forma: Zanpakutouja shikai külalakja megmarad, csupán használójának a védelmét bővíti ki. Mindkét kezén, a kard keresztvasán felelhető sötét gyémántok nagy tömegben húzódnak fel egész karján, mely vállainál nagy rönkként teljesednek ki. Onnantól gerince vonalán végighúzódik, melynek végén Hyozanryuu pengés farka lelhető fel gyémántból. Szárnya hasonlóan megmarad, jobb oldalán az ágszerű, kristályos; balján viszont tömör gyémántból álló tollas szárnyat utánozóvá „alakul”. Vádlijánál is felelhető ugyan ez a kristályos anyag, mint karjain, s egészen a térdéig felhúzódik.
~ senbankai forma:

SHIKAI:
- Parancsa: Sase, aratama Hyozanryuu! (Ragyogj, csiszolatlan Gyémántsárkány!)
- Támadások:
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

BANKAI:
- Parancsa: Kuroiro Hyozanryuu! (Fekete Gyémántsárkány!)
- Támadások:
(click to show/hide)
(click to show/hide)

SENBANKAI:
- Parancsa: Kenrankarei Hyozanryuujin! (Pompás Gyémántsárkánykirály!)
- Támadások:
A senbankai feloldása során törött gyémántdarabok kezdenek körözni a penge körül, mellyel képes lesz tömör, nagydarab gyémántokat létrehozni. A drágakövek Hyozanryuu sárkány alakzatát veszik fel, melyek képesek egyszerű gyémánt lavinává is átformálódni a becsapódás során. Ennek mozgását a fegyverrel képes irányítani, ennek oka az, hogy gyémántréteg köti össze a kezét a kardjával. Mivel ennél az alakzatnál nem szívja el a zanpakuto a reiatsuját a töltődéshez, így könnyebben alkalmazza a lélekenergiát igénylő technikáit.
(click to show/hide)

TECHNIKÁK:
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

ESZKÖZÖK:
(click to show/hide)
(click to show/hide)
KARAKTER INFÓ:
~ Post színek: #8a5fb1 és #bc55c8
~ Avataralanyok: Kisaragi Momo (átszínezve) [Kagerou Project]
~ Megtartott edzések: Meiou Hotarunak (Shunpo edzés)
~ Függőben lévő edzések: Hidetada Nishigaminak (Hadou 50: Rei no Kuron technika)

FUTÓ JÁTÉKOK:
~ Monokróm (Meiou Tokiya) [Magánküldetés; folyamatban - küldetés limitbe már nem számolandó]
~ Időtlen (Sierashi Katsuo, Yoshida Yoriko) [Magánküldetés; folyamatban - küldetés limitbe már nem számolandó]
~ Új kavics a láthatáron (Meiou Tokiya, Mizushima Setsuko) [IC játék; inaktív]
~ Egy kis cseresznyefavirág (Aikawa Chiyo) [IC játék; folyamatban]
~ Mackó kapitány??? O_O (Aoyama Shouta, Sierashi Katsuo, Meiou Tokiya) [IC játék; inaktív]
~ Minek ellenség, ha vannak barátaid? (Rosui Natsuki, Sierashi Katsuo, Yoshida Yoriko) [Pársoros játék; inaktív]

JUTALMAK:
+ 4000 ryou és öt választható kidou (kezdés)
+ 2500 lp és 2000 ryou (a 2010 Decemberi nyereményjátékon elért eredményekért kapott jutalom)
+ 1500 lp és 2000 ryou (Karasu Vexel folytatott küzdőteres játékért)
+ 1500 lp és 2000 ryou (Yamasaki Shizukával folytatott küzdőteres játékért)
+ 400 lp (a Postversenyen nyert jutalom)
+ 500 lp (a Márciusi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 3000 lp és 2500 ryou (a Véres Memoár küldetésért járó jutalom)
+ 1100 lp és 1500 ryou (Vénemberrel {as Sierashi Yuusuke} folytatott küzdőteres játékért)
+ 500 lp (az Áprilisi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 1000 lp és 500 ryou ryou (Karasu Vexel folytatott küzdőteres játékért
+ 500 lp (a Májusi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 3000 lp, 2000 ryou, 5 elosztható bónusz pont és 3 ingyenes technika (a Fórum Táboron lévő sok-sok játékon szerzett jutalom)
+ 500 lp (a Júniusi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 3900 lp és 4400 ryou (az Út a fekete angyalig küldetésért járó jutalom)
+ 700 lp és 1500 ryou (Tsukatani Midorival folytatott küzdőteres játékért)
+ 600 lp és 1000 ryou (Ayumu Michiyoval folytatott küzdőteres játékért)
+ 2000 lp és 3000 ryou (a Nemesi játszma küldetésért járó jutalom)
+ Bakudou 73: Tozansho technika (a Kagami Ai által tartott magán kidou edzésén sikeresen elsajátított technika)
+ 500 lp (a Wang Liu Meinek és Kagami Ainak tartott sikeres edzetésekből származódó jutalom)
+ 2000 lp és 3000 ryou (a Winter War küldetésért járó jutalom)
+ 2500 lp és 3500 ryou (az Irány "El Vulcanico" küldetésért járó jutalom)
+ 200 lp és 2500 ryou (a Yamasaki Shizukával folytatott küzdőteres játékért)
+ 1000 lp (Nara Shizunenak és Rosui Kagehimenak tartott edzésekért járó jutalom)
+ 500 lp és 1000 ryou (a Winter War - Ostromán való részvételért)
+ 3000 lp és 3500 ryou (a 10. osztagos Az arany könyvtár meséje küldetésen való részvételért)
+ 400 ryou (a Vérvonat villámküldetésen való részvételért)
+ 1500 ryou (az Ikusa no hane megszüntetett technika összegének visszatérítése)
+ 2500 lp (Hibiki karakter leadásból származó szerzett LP-jének fele)
+ 300 lp és 3000 ryou (Kagami Aival folytatott küzdőteres játékért)
+ 1000 ryou (a Geki és a Hourin technikák összegének módosításából visszajött pénz)
+ 2000 lp és 2500 ryou (a Tűzkeresztség eventen való részvételért)
+ 3500 lp és 4000 ryou (a Gappei küldetésen való részvételért)
+ 3000 lp és 4500 ryou (a Kelepce küldetésen való részvételért)
+ 3500 lp és 4000 ryou (a Társak egy cipőben különleges edzésen való részvételért)
+ 3000 lp és 3000 ryou (a Fertőzött testamentum küldetésen való részvételért)

KIADÁSOK:
- Ingyen választható 5 technika (Bakudou 01: Sai; Bakudou 04: Hainawa; Hadou 01: Shou; Hadou 31: Shakkahou; Hadou 33: Soukatsui)
- 1000 ryou (Bakudou 08: Seki)
- 1000 ryou (Hadou 04: Byakurai)
- 1000 ryou (Hadou 32: Oukasen)
- 1000 ryou (Bakudou 09: Geki)
- 500 ryou (Bakudou 39: Enkosen)
- 2000 ryou (Bakudou 09: Hourin)
- 1500 ryou (Tairyoku Kesshou)
- 1500 ryou (Hadou 25: Ikusa no Hane)
- 2500 ryou (Ikkotsu)
- 2500 ryou (Soukotsu)
- 2500 ryou (Shunpo ampu)
- 1500 ryou (Ashige)
- 1500 ryou (Utsusemi)
- 2000 ryou (Klóntechnika)
- 2000 ryou (Kanashibari)
- 2000 ryou (Fukuzei)
- 1500 ryou (Oni Dekopin)
- Nyereményjátékon szerzett szabadon választható technikák (Seikyomai; Nukitsuke)
- 1500 ryou (Kuchinuki)
- 1500 ryou (Akkusu kikku)
- 1000 ryou (Hadou 50: Rei no Kuron)
- 2000 ryou (Gatoringu Jidanda)
- 1500 ryou (Hadou 58: Tenran)
- 1500 ryou (a Hadou 50: Rei no Kuron technika megváltozott összege miatti levonás)
- 2500 ryou (Sekijun kogeki)
- 1000 ryou (a Hadou 58: Tenran technika megváltozott összege miatti levonás)
- 1000 ryou (az Utsusemi technika megváltozott összege miatti levonás)
- Régi Fórumtáboron szerzett szabadon választható technikák (Senka; Kamisori Kaze; Hadou 73: Souren Soukatsui)
- 1500 ryou (Hakufuku)
- 8000 ryou (Igényelt egyéni technikák: Ichibiri; Mozaiku-touban; Kazekishi; Koe bakuhatsu)
- 3000 ryou (Igényelt egyéni technika: Saigo no shunkan)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Okt. 28, 06:31:28

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Yoshida Yoriko
Nem elérhető Nem elérhető

Sierashi Katsuo
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Natsuki
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Hatakeyama Momo
Nem elérhető Nem elérhető

Atarashi Miyoko
Nem elérhető Nem elérhető

Kojiro Kuroda
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Tenkai
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui Naoki
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?