Összegzés - Dansouko Tsukito

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Dansouko Tsukito
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
183

Hozzászólások:
26 (0,010 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2014. Aug. 19, 19:34:58
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 20:10:25
Tárcában:
13 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
15 250 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 38 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 30 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

15 pont fegyverforgatás
6 pont hakuda
4 pont kidou
3 pont helyváltoztató képesség
10 pont zanpakutou

3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Date Muneji - fogadott fia/öccse
Dansouko Kirihitoha - fogadott fia/öccse
Post szín:
#AAF0D1

Jellemzőim

Kinézet
Emberi élete óta nem sokat öregedett, még mindig harminc körülinek látszó, jó kiállású férfi. Alakján látszik, hogy halála óta sem hanyagolta el a testedzést, kifejezetten sportos alkat. A kardvívás kellőképpen megedzette, izomzata egyáltalán nem túlzó, de látszik rajta a harcos múlt. Ennek sajnos egyéb jelei is mutatkoznak: testén több sebhely is található, legfeltűnőbbek a homlokán és bal szeme alatt húzódó sebhelyek – ezeket annak idején nem látták el megfelelően, azóta pedig büszkén viseli sérüléseit. A sebhelyektől eltekintve egész jóképű, szemei kékes lila színűek, arcát félhosszú, a világos barna és homokszőke közötti árnyalatú haj keretezi.
Öltözködésében kedveli a hagyományos uniformist, amit a szamurájok kar- és lábszárvédőivel szeret kiegészíteni. Az egykori páncélnak ezek a darabjai számára elengedhetetlen kellékek, számára a harcosnak ez a plusz védelme kiemelkedő fontosságú, ha már a teljes páncélzatról le kellett mondania. A hétköznapokban is kifejezetten a régimódi öltözködést pártolja, színekben a sötét darabokat preferálja, nem szeret kirívó lenni.

Jellem
Inkább a tettek, mint a szavak embere, éppen ezért kifejezetten csendes egyéniség. A becsület és hűség számára elsődlegesek. Alapvetően nem bizalmatlan az emberek felé, ameddig ennek ellenkezőjére okot nem adnak, azonban a hangzatos szónoklatoknak nem hisz, ameddig tettek nem követik. Egyáltalán nem lehet naivnak nevezni, meggyőzéséhez pár szép ígéretnél jóval többre van szükség. Cserébe viszont a saját elveiért és meggyőződéséért a végsőkig is elmegy, legyen szó akár vesztes helyzetről is. Felettese utasításait akkor sem kérdőjelezi meg, ha nem ért vele egyet, az adott parancsot minden esetben követi, ennek ellenkezőjét árulásnak tartaná.
Kifejezetten nyugodt, fegyelmezett jellem. A rendszeres testedzés mellett fontosnak tartja a szellem művelését, ennek egyik eszközét a kalligráfiában és a régi korok klasszikusaiban látja. A nagy hadvezérek műveit már emberként is ismerte, ezekből a kötetekből jelenleg is rendelkezik egy-egy saját példánnyal. A nyugodt pihenés egy aspektusának tartja a dohányzást, ő maga is rendelkezik egy pipával, melyet különleges alkalmakkor gyújt csak meg. Az élvezeteket csak mértékkel szereti. Türelmes és gondoskodó, ha a nála fiatalabbakért felelősséget vállalt, azt nem veszi félvállról. Szeretteit mindenben támogatja – ha azt igénylik, türelmes hallgatóság, ha tanácsra vágynak, akkor ezt is igyekszik megadni számukra.
Halála idejében technikai fejlődés zajlott a hadviselésben, az újítások iránt már ekkoriban is érdeklődött. Szereti megismerni a harci eszközök különböző típusait, súlyát, működését, ezeket bármikor szívesen kipróbálja még akkor is, ha adott esetben nincs érzéke hozzá. Úgy gondolja, könnyebb olyasmivel felvenni a küzdelmet, aminek ismeri a paramétereit, előnyeit és hátrányait is. Kifejezetten tanulékony, a hadtechnikai újításokra fogékony. A mai kor vívmányai közül azonban nem egy már kifog rajta, a számítógépek, okostelefonok és a modern szleng világában kissé elveszik, ezek megértéséhez segítségre van szüksége, noha az érdeklődés megvan részéről. A haladást abszolút nem ellenzi, azonban a praktikusság és használhatóság fontos szempontok az életében. Díjazza, ha az eszközei ezeknek a kritériumoknak meg tudnak felelni.

Zanpakuto
Neve: Taiyoushin (太陽神) – Napisten
Fajtája: Fény
Kinézete: a fegyver elzárt állapotában egy katana, arany keresztvassal, mely díszes napot ábrázol. Markolata vörös kötésű, végén arany szalagon napot mintázó függő helyezkedik el, szintén aranyból. A saya fő árnyalata narancs, ám szinte végig arannyal futtatott. Alsó harmadát vörös sáv dekorálja, mintha tűz égne rajta. (KÉP)
Shikai parancsa: Ragyogj a mennyei égen - Higasase ni tenkuu
Shikai kinézete: a feloldást követően a katana pengéje aranyra színeződik, a keresztvas előtt közvetlenül lángnyelvre emlékeztető motívum jelenik meg. Mindezek mellett a fegyver megduplázódik, két kezes harcmodort lehetővé téve. A két katanát a feloldatlan állapot szalagja köti össze, melyen a napkorong középen helyezkedik el. A szalag két méter hosszú, Tsukito háta mögött mozog, azonban szinte lebeg, a gravitáció nincs rá hatással.
Képességek:
A shikai feloldását követően Tsukitot és a zanpakutout aranyszínű aura veszi körbe. Ez a tömény fénypáncél egyfajta védelemként szolgál számára: körülötte a környezeténél magasabb a hőmérséklet, a közvetlen érintkezést vele emiatt hosszú távon kicsit nehezebb elviselni. A napfény alkotta aura hatására a jég és árnyék alapú támadások egy kicsit kevésbé hatnak rá (ez pontokban 1-24 pontig 1 pontos, 25 ponttól 2 pontos gyengítést jelent ezeknek az elemeknek).
  • Kimmuku Taiyoukou – Tiszta Fény (pontosan: tiszta arany napfény): A technika során a fény a kardok pengéje körül összesűrűsödik, mintha egy-egy kisebb nap erejével rendelkeznének, roppant erőteljesen ragyognak, amely az ellenfél látásviszonyai tekintetében nem feltétlenül előnyös. A technika ehhez a feloldási passzív skill erejét is teljesen elszívja, a védelmet kizárólag a katanák köré összpontosítja. A tömény napfény azonban nem csak élességében hasonlít a valódi égitestre, hanem hőt is generál. A penge vágása a technika során olvasztó hatással bír, ezáltal akár a nála alacsonyabb zanpakutou pontszámmal rendelkezők lélekölőjében is kárt tehet, a pengét is megolvasztja . Ezek által a technika alkalmazása során egyszerre használja a nap borzasztóan erős fényét és hőfokát. (Természetesen LP-eltéréshez is igazodik: Tsukito LP-jének másfélszeresében már nem okoz olyan nagy mértékű roncsolást, kétszeres LP-vel pedig a képesség negálható. A roncsolást a fegyverekben úgy kell elképzelni, hogy a pengék élét olvasztja, elcsorbítja. Természetesen ez más anyagokra is hatással tud lenni vágásoknál, de sem kard kettéolvasztására, sem a másik lávatócsává változtatására nem képes, a képesség az ésszerűség határain belül mozog.)
  • Shiyakyousaku – Látótér csökkenés: mivel a fény befolyásolja a színlátást, ez a képesség az áldozat színérzékelését befolyásolja. Vágásonként a látott fény egy-egy színspektrumának érzékelését tudja kiiktatni, minden vágással a szivárvány egy-egy színét az ibolyától kezdődően, a vörössel bezárólag. A hetedik vágással az áldozat látása vörösből fekete-fehérre vált. Elsősorban a másik zavarására, térlátásának lerontására épít a színlátás fokozatos kiiktatásával. (A színek sorrendje: ibolya, indigó, kék, zöld, sárga, narancs, vörös.)
  • FONTOS: A két skill egyszerre NEM alkalmazható! A zanpakutou passzív védelmi képessége a második technika során aktív marad, az első során viszont nem! A fényvédelem ott beépül a kardokat körülvevő tömény fénybe.
Technikák
 -
Játékok
 -

Ajándékok, jutalmak
 - Kezdő 5000 LP és 4000 ryou, valamint 5 ingyen technika
 - 3750 LP (Yamasaki Shizuo szerzett LP-jének fele, karileadásból)
 - 4000 LP és 4000 ryou a 2017. karácsonyi nyereményjátékból

Kiadások
 -

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Dec. 01, 07:21:53

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hayakawa Yuki Hajime
Nem elérhető Nem elérhető

Date Muneji
Nem elérhető Nem elérhető

Dansouko Kirihitoha
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Shinobu
Nem elérhető Nem elérhető

Fujiwara Ranshin
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?