Összegzés - Furasawa Akita

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Furasawa Akita
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
82

Hozzászólások:
23 (0,009 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2014. Nov. 30, 16:55:30
Utoljára aktív:
2016. Máj. 03, 10:54:26
Tárcában:
4 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
3 000 / 12 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 11 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 6 pont az LP után
Képzettségek:

Zanjutsu: 1 pont
Hakuda: 4 pont
Kidou: 1 pont
Shunpo: 1 pont
Zanpakuto: 4 pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

195 centiméter magas, izmos, de nem szálkás testalkatú. Öregségnek jelét nem mutatja körülbelül 26-28 év körülinek lehet saccolni. Fekete haját általában leborotválva hordja, így kopasz. Kedvence a farmer gatya, ezt nagyon szereti hordani. Amikor csak lehet ebben flangál. Általában egyszerűen öltözködik. Szeme színe halvány kék, valahol a világos szürke, és a kék között.  Farkasként egy fekete szőrű szörnyeteg. Hasonlatos az előtörténetében csatolt képhez.

Neve:  Ōkami no koe/ A Farkas Hangja
Típusa: Alakváltás
 Leírása: A képesség lehetővé teszi a karakternek, hogy alakot váltson. Ahogy azt a képesség neve is jelzi, vérfarkassá tud átváltozni. Ilyenkor megnő kb 2,5 méter magas félig ember, félig farkas lénnyé változik, amitől méltán retteg minden földi halandó. Az alakváltás képessége nincs időszakhoz kötve, akkor változik át, amikor akar.
Átváltozott formájában drasztikusan erősebb, mint emberként, és gyorsabb is. Alapvetően a képesség fejlődésével pontrendszerbeli különbségek nem járnak. A karakter öregedése lelassul A Farkas Hangja képességnek köszönhetően, így 76 évesen is 26-28 évesnek nézhet ki, és érezheti magát.
A képesség 10 szintből áll, ami 2 képességpontonként 1 szintet fejlődik! Minél magasabb szintet ér el A Farkas Hangja annál többet kell farkas alakban töltenie, pontosan 1 órát naponta/ szint. Tehát ötös szinten öt órát egy nap, tízes szinten tíz órát egy nap. Ennél többet is eltölthet, de ez a minimum. A Farkas Hangja egy önálló személyiség, ami befolyásolja a használója akaratát, és szokásait!
1. szint: Képessé válik az alakváltásra, de nem ő irányít.
2. szint: Az alakváltás már sokkal inkább az ő kezében van, mint az ösztöneiében.
3. szint: Képessé válik kommunikálni a farkasokkal, elkezdi megérteni a létét, és a farkas szellemet.
4. szint: Ismeri annyira a testét, hogy bonyolultabb harcművészeti technikákat is használhasson.
5. szint: Elég erőssé válik ahhoz, hogy elrejtse jelenlétét a lelkek elől.
6. szint: Ezen a szinten már teljes erejének a felét képviseli, és sokkal gyorsabban regenerálódik, mint eddig. Például egy szúrt seb perceken belül helyre jön. Sokkal szívósabbá is válik ezáltal, és a fájdalom érzete is kezd tova szállni.
7. szint: Képessé válik más emberek megfertőzésére is, és ha azok elég erősek, akkor túl is tudják élni a harapását, és maguk is meghallhatják A Farkas Hangját.
8. szint: A belső farkas egyre erősebbé teszi, így a gyengébb ellenfeleket félelemmel tölti el, és megalázkodásra kényszeríti. Aki egy kicsit is bizonytalan, azt azonnal az akarata alá vonja.
9. szint: Már majdnem mestere az alakváltásnak, így a regenerációs képességei is megnőnek. Ezen a szinten már képessé válik csonkolásos sérülések után is maradéktalanul meggyógyulni.
10. szint: A farkas teljesen átlényegül, és felfigyel egy új fajta erőre, ami mégis ősi. Egy hullámra, ami körbe ölel mindent. A mágiára. Ezen a szinten képessé válik a Különleges Karakterré válásra, és bele merülhet a mágia rejtelmeibe.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Dec. 01, 07:04:48

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?