Összegzés - Adrián Ruiz

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Adrián Ruiz
Pozíció:
Arrancar
Egyedi titulus:
Az arrancarok gyöngye
Hírnév::
7
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
54

Hozzászólások:
144 (0,051 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2015. Máj. 28, 21:41:40
Utoljára aktív:
2023. Jan. 26, 01:14:43
Tárcában:
4 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
5.
Lélekenergia:
60% Complete
27 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Midnight Blue
Pontozás:
Összesen: 85 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 54 pont az LP után
  • 3 pont Las Noches-hez tartozás miatt
  • 23 pont jár hierróra LP alapján

Képzettségek:

7 pont fegyverforgatás
8 pont pusztakezes harc
12 pont hollow képességek
10 pont helyváltoztató képesség
17 pont resurrección
29 pont hierro

2 pont elosztatlan

5 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
2 pont ügyesség
1 pont gyorsaság

1 pont elosztatlan
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Nina - Fogadott húg
Hera Celia velli Taarm - Egykori Espada
Anida Vegex - Egykori Espada
Eliana del Barros - Egykori Espada
Mottó:
A világ csupán egy óriási színpad.
Post szín:
#3CAFC8

JellemzőimKarakter
Név: Adrián Ruiz
Nem: Férfi
Kaszt: Arrancar


Kinézet


Nem sokkal néz ki idősebbnek, mint halála pillanatában, kinézetre a húszas éveiben jár. A haja fekete és nem túl hosszú, azonban dús és a szélrózsa minden irányába áll. Szemei sötét barnák, már-már feketének látszanak markáns szemöldökei alatt, melyek közül legalább egyiket haja általában eltakarja. Szemfogai nagyobbak, mint egy átlagos embernek ám ez csak akkor észrevehető, ha vigyorog. Hollow maszkja az egymást követő resurrección át és visszaalakulásokat követően eredeti elhelyezkedéséhez képest fokozatosan felfelé húzódott. Jelenleg arca két oldalán, a szemei alatt helyezkedik el. Az arcán a maszk kicsúcsosodása a szem és az orrnyereg közül kezdődik majd a szem alá érve ráfordul a járomcsont ívére és azt követi. Mindkét oldalon beborítja a fülét, majd nyakának hátsó részén folytatódik. Az arcot takaró maszkrészen mindkét oldalon konkáv, fekete háromszögből álló estigma található, mely elfektetett agyarra emlékeztet, ahogyan követi a maszk ívét. Megszokott viselete egyszerű fehér ruházat, mely leginkább egy buddhista szerzetes ruhájára emlékeztet. Deréktájon széles fekete selyemövvel van többször áttekerve majd jobb oldalon csomóval megkötve. Az öv végei lelógnak a csomóról és térdmagasságig érnek. A ruházat a mellkasán V-alakban kivágott, melynek széléről fehér palást ered, ami hátul és oldalt bokáig ér és harc esetén könnyen lecsatolható, hogy ne akadályozza a mozgásban. A palást eredését fekete szőrmegallér borítja körben, mely hátul a tarkóig felér. A kivágott rész miatt látszik a hollow lyuk, mely a szegycsont és a kulcscsontok találkozásánál található, közvetlen a nyak alatt. Az alkarjától egészen a kézfejéig fekete fásli van körbe tekerve a karján, az ujjakat szabadon hagyva, melyet régen takart felsőjének hosszú ujja, de újabban már a fásli a ruhaujj fölött van feltekerve könyékig. A zanpakutoját, melyet mindig magával hord, a selyemövbe csúsztatva tartja.

Jellem


A vele történtek hatására elvesztette hitét a világban, ahol szerinte teljesen fölösleges már léteznie. Emberségének utolsó megmaradt részét szarkazmus és provokatív vigyor mögé rejtve tengeti napjait. Próbál úgy tenni, mintha nem érdekelnék a körülötte lévő dolgok, de alapvetően kíváncsi és tréfás személyiségét néha nehezen tudja elnyomni. Megveti a gonosz embereket, kik ok nélkül bántják a másikat, annak ellenére, hogy az említett gonosz személyek kínzásában örömét leli. Kelletlenül törődik bele a világ működésébe, amin változtatni keveset tud. Segít az olyanokon, kik tiszta lelkűek és érdemesnek mutatkoztak rá. Szereti a háttérben megbújva vagy a tömegbe beleolvadva szemlélni az eseményeket és kellemetlen számára, ha ennek fordítottja történik, vagyis őt figyeli meg valaki. Az erős napfényt nem szereti, napjának nagy részét árnyékos helyen lustálkodva tölti. Bár már jó úton halad, hogy megbarátkozzon mibenlétével, még mindig keresi helyét a világban. Mivel saját magát is elítélendőnek tartja nem rest kockáztatni az életét mások megmentése érdekében. Mozdulatai kívülről általában hanyagnak és nemtörődömnek tűnhetnek. Alap esetben nyugodt, de hangulata könnyen és gyorsan változhat az őt érő ingerek hatására, így egy szempillantás alatt tud váltani az unott, bosszankodó tekintet és ördögi vigyora között. Bár szeret puffogni, valójában ennél nehezebb igazán felhúzni. Sértegetéssel nem mennek semmire sem nála, ellenben haja és palástja épségére különösen érzékeny. Hollow létében elkövetett szörnyűségek hatására elméje elzárta tudatos énje elől ezeket az emlékek, így ezen részleges amnézia hatására, főleg csak emberi, illetve arrancarként eltöltött idejére emlékszik. Ha veszélyes helyzetbe, vagy harcra kerül a sor, ez a mentális gát gyengülni kezd és ahogy egyre több emlékét kapja vissza, személyisége is úgy változik fokozatosan ennek hatására. Többet vigyorog és beszél, ám sokkal provokatívabb, sértőbb módon, előszeretettel bosszantva ellenfelét, hogy megtörje koncentrációjukat.Képesség
Zanpakutou


Neve: Mandril (Mandrill)
Parancsa: Jibun misero! - 自分 見せろ! (Mutasd magad!)
Kinézete: A kard legjobban egy ko-wakizashira hasonlít. A tsuka és a saya fekete, a tsubán pedig egy mandrill stilizált arca látható. A markolat 15 cm hosszú, a penge pedig 30 cm.
Resurrección átalakulás és kinézet: A resurrección aktiválásához felemeli a jobb lábát és derékszögben behajlítja a térdét, így a combja vízszintes helyzetbe kerül. Ezután a zanpakutot a térdére helyezi, pontosan a súlypontjával középen majd a tenyereit összecsapja maga előtt. A kard pengéje ekkor kék fénnyel kezd izzani és füstöt bocsájt ki, mely befedi a karaktert. A maszkja megnő, a szemein kívül beborítja az egész arcát és előrefelé megnyúlva a páviánfélékre jellemző megnyúlt állkapcsot alakít ki nagy szemfogakkal. A maszk mintázata átalakul piros és kék vonalak keverékévé, melyek a mandrillok orrszínezetére emlékeztetnek. Ruházatából egy lágyékkötő, a karján lévő kötés, illetve a gallér marad meg, egyébként teste többi részét szőr borítja. Végtagjai megnyúlnak, izmai megnagyobbodnak, lábfejei pedig sokkal kéz-szerűbbé alakulnak, szembefordítható hüvelykujjakkal, hasonlóan adjuchas formájához. Támadásra egyaránt képes mind a négy végtagján lévő pengeéles karmokat használni, illetve esetenként harap is.
Ressurrección képesség:
Reflejos de mono (Majom reflexek) - passzív képesség: A használó időérzékelése lelassul, jobban látja ellenfele mozgását és így kisebb lesz a reakcióideje és gyorsabban mozog.
(click to show/hide)


EgyébJátékok
LinkTípusStátusz
Egy új otthonSzociálisBefagyott
Kardom élére figyelveEdzésBefejezett
Egy shini, egy maszkos és egy fullosKüzdőtérLezárt
Egy átlagos nyári este, avagy mégsem?SzociálisBefejezett
Lidérc-csalogatóSzociálisBefagyott
Kis karácsony, nagy karácsonyVillámküldetésLezárt
Újévi szerencseSzociálisBefagyott
Házkutatási parancs? Még mit nem!SzociálisAktív
Pusztakézre bízvaEdzésAktív
Irány a Kísértetkastély!KüldetésBefejezett
Földes tengerpartKüldetésLezárt
A sors játéka, mely egyben a miénk isSzociálisAktív
A törvényen kívüli igazságosztóSzociálisAktív
Ölelj meg egy arrancart napSzociálisBefagyott
Váratlan látogatóSzociálisAktív
Get Jinxed!KüldetésLezárt
ÁrnyjátékSzociálisBefagyott
JelenésVillámküldetésLezárt
Thriller Night - Grigorescu toronyVillámküldetésBefejezett
HóbarátokVillámküldetésBefejezett
Kicsi nyuszi, hopp, hopp...VillámküldetésLezárt
Éhség és a szörnyetegSzociálisAktív
Egyszer öt az mindig ötSzociálisBefagyott
Hívatlan LátogatókKüldetésBefagyott
Az Ötödik LeckeKüldetésAktív

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2023. Febr. 08, 18:48:07

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Eliana del Barros
Nem elérhető Nem elérhető

Shirei Tenro
Nem elérhető Nem elérhető

Fran Lechuza
Nem elérhető Nem elérhető

Anida Vegex
Nem elérhető Nem elérhető

Hera Celia velli Taarm
Nem elérhető Nem elérhető

Ishimaru Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?