Összegzés - Ketsueki Higure

Xcution

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ketsueki Higure
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
558

Hozzászólások:
9 (0,003 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 13:28:24
Utoljára aktív:
2016. Aug. 17, 20:19:06
Tárcában:
2 700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Xcution
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Bíbor
Pontozás:
Összesen: 22 pont
  • 5 pont a Fullbring LP után
  • 4 pont összesen a többi képzettségre
  • 10 pont az LP utánt
  • 3 pont a Xcution affinitás
Képzettségek:

10 pont fegyveres harc
3 pont pusztakezes harc
3 pont lélekmanipulálás
1 pont bringer light
5 pont fullbring
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

~ Kinézet

170 cm magas, nem túl sportos alkatú, harmincas évei elején járó férfi. Arcát elmaradhatatlan borosta fedi, szája szegletében pedig mindig valami olcsó dohányáru lengedez. Öltözködése követi a kor normáit, azonban nem mondható, hogy különösebben odafigyel megjelenésére. Általában papucsban mászkál, farmert és hosszú ujjú pólókat szokott viselni. Foglalkozásának köszönhetően leginkább egy viseltes, fehér köpeny is hozzátartozik megjelenéséhez, amitől nem szeret megválni, egyfajta kabalává vált számára. Haja barna, kócos, szemei ugyanebben a színben pompáznak. Íriszeiben hosszú élet bölcsessége látszik, valamint egy megfoghatatlan csillogás, mely óvatosságra inti azt, ki Vele kerül szembe. Nyakában vékony ezüstláncon egy keresztet hord, néha sztetoszkóp is fellelhető Nála. Bal combján egy szörnyű sérülés hege látszik, emiatt kell gyógyszert is szednie.Személyazonosságának védelme érdekében egy különleges maszkot visel, amely leginkább egy viktoriánus korban élhetett férfi arcvonásait másolja. Ha vadászni indul, különösen elegánsan öltözködik, rejtett szobája tele van drágábbnál drágább öltönyökkel, azonban csak egyetlen szín dominál, ez pedig a fekete. Régi stílusú utazóköpenyt szokott e fölé borítani, valamint egy parókát és kalapot is visel.


~ Jellem

Első pillantásra végtelenül szánalmas ember benyomását kelti, hiszen nincs felesége, se gyermeke, ráadásul idejének nagy részét halottak között tölti. Kissé szétszórtnak és szerencsétlennek látszik, azonban ez csak a felszín. A valódi Higure számító, kegyetlen alkat, aki mindent és mindenkit kihasznál, ha érdekei úgy kívánják. Nincs különösebb célja az életben, csak élvezni akarja azt, s minél nagyobb hírnevet szerezni magának az alvilágban. Brutális gyilkosságairól híres, azonban eddig egyetlen rendfenntartó szerv sem volt képes a nyomára bukkanni. Rendőri berkekben csak „Holdgyilkosként” emlegetik, mivel minden áldozatának homlokából egy apró, félholdalakú bőrdarabot metsz ki. Nikotin- és fájdalomcsillapító-függő eme két szer hiányában ingerülté válik, s máris felszínre tör valódi személyisége. Lankadó koncentráció mellett néha biceg, ilyenkor képtelen uralkodni ama bizonyos seb okozta kínon.

Neve: Endless Night (Végtelen Éjszaka)
Típusa: Manipulátor
A fókusz tárgya: Az arcát fedő maszk, amivel a számára legfontosabb dolgot, vagyis inkognitóját védi.
Leírása: Fullbringjének alapja a lélekrészecskék manipulálásában rejlik. Képes elszívni és megkötni a reishit testében, ezzel biztosítva a sejtjei megújulásához szükséges energiamennyiséget. Ebből adódóan tudta meggátolni az évek múlásának negatív hatásait, ám ha nem szívja magába áldozatai lélekenergiáját, akkor hamar öregedésnek indul, mivel önerőből már nem képes fenntartani szervezetének működését.

  • Amenonuhoko (天沼矛, Mennyei ékes lándzsa): Az évek során elsajátította a reiatsu szabad formálását, leginkább a quincyk íjának működési elvéhez hasonlítható az, amit csinál. Egy aranyszínű fénydárdát tud megidézni, amit jelenlegi szintjén háromszor képes megtenni (1000 LP-nként egyszer). Mind közelharcra, mind távolsági harcra egyaránt használható, találat esetén égető fájdalmat okoz, olyan, mintha tüzes vasat forgatnának az áldozatban.
~ Felszerelés(ek)
  • 6 db különösen precíz munkával megformált dobótőr, ami biztosítja, hogy minden dobás találjon, persze csak akkor, ha képzett használó kezében van. Nincs különösebb képességük, Higure néha méregbe mártja ezeket.
  • Kopottas bőrtokban különböző méretű szikéket tart, melyeket mind munkája, mind gyilkosságai során előszeretettel alkalmaz.
  • Mangetsu (満月, Telihold): Régi, shinigami ereklye, melynek testvérét ugyancsak eltulajdonították a halálistenektől. Szépen megmunkált penge, melynek a keresztvasa előtti részt egy vörös színben játszó rubint díszíti. A fegyver érzékeny a lélekenergiára, ezért ha nagyobb reiatsuval rendelkező személy kezébe kerül, az ékkő vörösen felizzik, s az egész kardot hasonló színű derengés öleli körbe. Szinte bármit képes átvágni, persze ez függ a forgató erejétől is.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Nov. 29, 00:12:06

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?