Összegzés - Lillitu de Sepharial

Arrancar

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Lillitu de Sepharial
Pozíció:
Tiszteletbeli tag
Egyedi titulus:
Sötét Angyal
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
105

Hozzászólások:
3 (0,002 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2016. Okt. 01, 14:09:16
Utoljára aktív:
2017. Márc. 17, 06:25:25
Tárcában:
4 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nayara Tarin fracciónja
Reiatsu szín:
kék
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 1 pont jár a hierrora LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
Képzettségek:

2 pont fegyveres harc
2 pont pusztakezes harc
4 pont hollow képességek
4 pont sonido
3 pont resurrección
3 pont hierro
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
"Érzed-e már, hogy lelkem egy a tiéddel? Kár menekülnöd..."
Post szín:
#418296 / #508EA1

Jellemzőim


kinézet


Veszélyes szemek tulajdonosa ő, melyek ibolya színben pompázva figyelnek, s lépten nyomon elveszted a józan eszed. Ajkai is e gyönyörű árnyalatban mosolyognak, ravaszan, melytől megáll a véred az ereidben. Kész rejtély, miket gondolhat, sosem lehet tudni, épp mit szeretne, s ha tudnád sem állhatsz az útjába. De mi van ott a szájában? Egy cigaretta, úgy ám, mely békésen füstölög. Talán ritka, mikor nélküle látod, talán jobb is, ha nem volt olyan alkalmakhoz szerencséd. Kegyetlen természetéhez gyönyörű borítás jár. Akár egy szemfényvesztés, megtéveszt a látványa. Csupa rejtély és izgalom, ha rá nézel. Karcsú dereka és széles csípője a nőiesség mintapéldája, dús keblei és hosszú, formás lábai pedig minden férfi gyengepontjául szolgál. Arcát sötétebbnél is sötétebb, téli éjjelek feketeségében pompázó, hosszú haj keretezi. Mozgása oly kecses, árad belőle a magabiztosság. Dereka jobbra-balra ring, lábai határozottan követik egymást. Fehérben pompázó ruhát veszel észre rajta, mely nem rejti el teste gyönyörét, inkább kiemeli azt. Mély kivágású felsője engedi, hogy megbámuld, s a hasát is szabadon hagyja. Ruházata alsó fele sem épp a szégyenlősök öltözékét képezi, egy személyre szabott hakama, melynek oldalt jóval mélyebb kivágása szabadon hagyja a sápadtabb, de nagyon selymes, hibátlannak tűnő bőrt, s ezt a ruhadarabot egy fekete övvel rögzíti, mely egy gondosan kidolgozott masniban van megkötve. Tovább pislogsz, hiszen teste minden pontja külön izgalmat rejt számodra, s ha jó a szemed, észre veszed, hogy a lyuk, mely minden arrancár testét csúfítja, rajta is megtalálható. Valahogy mégis, ez a rettenet is jól áll neki, csak méginkább hihetetlenné teszi a számodra létezését. Közvetlen keblei felett éktelenkedve talán méginkább oda vonzza a tekintetedet eme ronda lyuk, mely talán mégsem oly csúf, egy ilyen testen. Közelebb hajolsz, lassan remegsz a puszta aurától is, mely körülveszi, hírtelen mégis elfog a nyugalom. Szemedet most képes vagy lehunyni, levenni tekinteted, átadva magad az élvezetnek. Hiszen mélyet sóhajtasz, orrodba a nyugalom illata költözik. Lilli árasztja eme virágillatot.

jellem


Talán nem is igazán tudod, kivel is állsz szemben. Kész talány számodra, vajon mit is gondol, mit is akar tőled. Mosolya akkor is az arcán ül, ha legszívesebben a porba tiporna, könnyedén uralkodik az arcán. Leginkább észrevehető jellemzője, hogy intelligens. Eme tulajdonságát kicsit nehezére esik elrejteni előled, no, nem mintha épp szeretné. Nagyon fontos számára elméje szabadsága, ettől érzi magát emberibbnek. Logikai képességei páratlanok, nem véletlen hát, hogy a hozzád intézett szavai remekül megfogalmazott mondatot alkotva találnak meg téged. Te magad, csupán egy apró töredékét vagy képes kiismerni jelleméből, pont azt, ami lidérci oldalával jár, az alattomos énjét. Könnyed szórakozás csupán mások elcsábítása, átverése és megvezetése. Nem is tagadja, még mindig vadászik, nőre és férfira egyaránt, ám a vadászat célja már nem az evés, hanem másféle “élvezetek” miatti prédák akadnak csapdájába. Buja természete mindig is ott lapult benne, ám csupán a mostani formájában volt hajlandó szabadjára engedni. Lustasága a határtalanság határait feszegeti, napjai többségben henyéléssel töltődik, melyben jobb, ha nem zavarod meg. Nade, hogy ne csak a rossz oldalát ismerd meg, Lilli egy elveszett lélek. Szíve összetört a bánatba, hogy magára hagyta testvérét, úgy tekint hollowi múltjára, mint egyfajta vezekelésre. Gyengepontjául szolgál az emberi életforma vágya, a magányosság fájdalma és a jól rejtegetett gyengéd oldala. Ritkán, vagy inkább soha nem nyílik meg másoknak, neked sem fog. Furcsa mód Lilli kinőtte a vér iránti vágyait, nincs kedvére a brutalitás...míg el nem veszti a fejét. Ez leginkább akkor következik be, ha hibázol, és gyengéjére tapintasz. Mindent tagadva esik neked, látszólag egy cseppet sem gondolkodva, ám ő még ilyenkor is képes józan ésszel gondolkodni. Bár jól titkolja, ha valakit megszeret, de önzetlennek és odaadónak bizonyul az ilyen személyekkel szemben.
képesség(ek)


Seducción de falta (Bűn csábítása)
Végzetes gyönyört látsz magad előtt. Kerüld az ibolya színben villogó szempárt, ne nézz oda, hallod?! Ne tedd, mert megragad, s elveszted saját tudatodat. Belenézel, harcolj ellene, kapd el a szemed, mielőtt végez csendes kis versével.  
"Érzed-e már, hogy
lelkem egy a tiéddel?
Kár menekülnöd..."
Nahh, már bele is estél a csapdába. Talán hiába is beszélek neked, úgysem hallod, hiszen csak rá figyelsz, körülötted látszólag minden megszűnik. Csupán őt látod, hallod és érzed, amíg meg nem teszed, mit kér. Ismered a biblia főbűneit? Lillitu ismeri, és parancsára megteszed, mit kér, mely ezek egyikére vesz rá. Megteszed, annyi szabadsággal, hogy tetted körülményei rajtad állnak, de mégis megteszed. Nem tudsz már szabadulni, ha meghallgattad őt, s igéző szemeibe bámultál, nincs kiút, míg meg nem teszed.
 


resureccion

Név: Loro Ángel (Sötét Angyal)
Parancsa: Acongoja! (Kínozz!)
Kinézet: Megborzongasz, ahogy látod, mégis lehet szebb, mint hitted. Amolyan földöntúli látvány, ahogy szárnyat bont, mely az éjjelek legfeketébbjeinél is sötétebb. Tollak borítják, legalábbis ezt hiszed, s mekkorát tévedsz. Közös bár alakjuk és súlyuk, mégis annyiban másak az ő szárnyán pihenő tollak. Tollaknak nevezem, mert olyanok, az igazság az azonban, hogy ezek megannyi, éles pengék. Pengék, melyek képesek áthatolni bőrödön, húsodba hatolnak, s felsértenek.


Las Plumas de Flecha (A kín tollai)

Lillitu kezei kecsesen, akár egy karmesternek mutogatásai, irányírtják eme pengéket feléd. Megrémülsz, hisz gyorsak, akár a szél. De ne aggódj, vannak korlátai Lillitunak, csak tudnod kell azokat. A mozgatható tollak száma a resurrecciónra tett pontok számától függ, tehát 1-5 pontnál a tollak 20%-át képes mozgatni, 6-10 pontnál 40%-át, 11-15 pontnál 60%-át, 16-20 pontnál a 80%-át és 21 pont felett a tollak 100%-át. Ha védekezésre használja, a gyengébb támadásoknak, ütéseknek ellenáll, de ez is szintén a pontoktól függ. Amennyiben Lillitu resurrecciónra tett pontjai többek, mint a te támadó képességéhez tartozó pontjaid, úgy levédi a támadást, ellenkező esetben nem.
Desbordando Flecha (Túlcsorduló Kín)

Vigyázz, vannak még meglepetései. Lillitu képes az általa irányított kis pengéket túltölteni lélekenergiájával, melyek berezonálnak, majd felrobbannak. Azonban képes fenntartani a rezonanciát is, mely kiszélesíti a pengék hatékonyságát. Egyrészt, a rezonanciának hála nagyobb sebzést képesek okozni a tollak, egyúttal a védekezésben is erősebb, ha épp arra használja. A hatékonyság a belefektetett lélekenergiától függ. Vigyázz hát, s gondold meg, egy angyal ellenfele kínok közt fog pusztulni. Ne kerülj erre a sorsra.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Okt. 28, 06:22:24

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?