Összegzés - Shinohara Jurou

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shinohara Jurou
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
control freak
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
54 (0,034 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2017. Júl. 27, 18:36:54
Utoljára aktív:
2018. Jún. 19, 12:11:59
Tárcában:
3 500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2
Lélekenergia:
60% Complete
11 500 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 31 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 20 pont az LP után
  • 6 pont jár Blutra LP alapján
  • 2 pont ereklye bónusz Kirchenlied-re
Képzettségek:

1 pont Fegyverforgatás
1 pont Pusztakezes harc
7 pont Kirchenlied (+2 pont tárgyi bónusz)
6 pont Hirenkyaku
10 pont Heilig bogen
6 pont Blut  

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

0 pont Erő
1 pont Ügyesség
1 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Házas
Post szín:
#965A4E

JellemzőimNév: Shinohara Jurou
Faj: Quincy
Nem: férfi
Születési idő: 1982. 12. 25.
Kor: 35 évLegfőbb ismérve, hogy kényszeresen próbál mindent és mindenkit kontroll alatt tartani. Ugyanúgy igaz ez a saját érzelmeire, mint a környezetében élőkre. Igen ritkán mutat heves érzelmeket. Olybá tűnik, akármi történik vele, mindig magabiztos és mindig a helyzet magaslatán áll. Megingathatatlan, a legtöbb helyzetben kézben tartja a dolgokat, ez pedig még több nyugalommal tölti el. Az önmegtartóztatás nem minden helyzetben sikerül neki, de kifejezetten nehezen veszíti el a fejét.
Teljesítményorientált, katonás személyiség, ezt pedig a körülötte lévőktől is elvárja. Nem tűri a hibázást, a lazaságot, pontosan ezért áll igen rettegett tanár hírében. Az élete minden részén precíz és alapos, noha ezért soha nem kapott dicséretet, alapvető elvárás volt. Pont emiatt a jutalomérzékenysége igen alacsony, azonban a büntetésre való érzékenysége magas, sokkal könnyebb fenyegetéssel motiválni, mintsem nyereménnyel.
Ennek ellenére a felesége mellett kifejlesztett egy igen érzelmes, gyengéd énrészt, amely alaposan megsínylette a házasságuk tönkremenetelét. Fájdalmát ugyan véka alá rejti, de amióta felnőttfejjel megízlelte, milyen is igazán szeretve lenni, nagyon is vágyik a szeretetre, intimitásra emberi kapcsolataiban. Mivel ezt a családi életében nem élheti ki, gyakran diákjaival, esetleg másokkal egy éjszakás kalandokba menekül.
 

Megjelenését tekintve, szinte mindig egy jólfésült úriember benyomását kelti. Az ideje nagy részében hivatalos öltözékben, nadrágban, ingben, zakóban, nyakkendőben látható. Kedveli a hosszú, nehéz bőrkabátokat, a bőrcipőket. Az anyag nem csak az autója, illetve kanapéja kárpitján jelenik meg, hanem a kesztyűk terén is ezt kedveli, mondhatni a bőr szerelmese. Szinte állandóan kesztyűt hord, igen kevés esetben veszi le, akkor, ha muszáj. A lehető legkevésbé elegáns öltözet, amiben fellelhető, az egy szintén élére vasalt nadrág, egy golfinggel, esetleg valami kissé sportosabb az edzéshez. Így azonban igen ritkán mutatkozik mások előtt, a feleségén kívül még senki más nem látta pizsamában, ugyanis már kiskorától kezdve első dolga reggel elegánsan felöltözni.
Mindig szemüveget hord, ugyanis a kontaktlencsét kényelmetlennek tartja, és szereti a szemüvegét. Anélkül csak enyhén homályos a látása, főként a távoli dolgokkal van bajban. Sűrű, fekete hajkoronája valahogy mindig rendezetten áll, megjelenése majdnem tökéletes. A fogai szép fehérek, sosem látni rajta borostát, jól ápolt és mindig kellemes illat lengi körbe. Tekintete kifejezetten különleges, királykék színű, ha mérges, néha zöldes, türkizes beütése van.Lélekfegyverét a szokásostól eltérően formázta, megjelenésében kettő darab, kellemes súlyú és viszonylag kis méretű, egy kezes pisztoly formájában jelenik meg. Nyilak helyett golyókká képes sűríteni a körülötte lévő reishit. A megidézhető nyilak számának dupláját képes a golyókból megidézni, így mindkét fegyverét fel tudja tölteni, azonban egy töltény fele akkora sebzést okoz, mint egy átlagos quincy nyíl. Harc terén inkább a gyors, sok lövés leadására képes.

♰ Általában zakója, kabátja, vagy inge zsebében, szíve fölött hordott zsebóra, amelyet fiatalok Rokurotól kapott. Később átalakíttatta, a hátuljába illesztette quincy keresztjét.

♰ Egy-egy pár fehér, fekete, barna, minőségi bőrkesztyű. Szinte mindig a kezén van, anélkül igen kevés dolgot hajlandó megfogni.

Pótszemüveg, annak az esetére, ha az eredetivel történne valami, anélkül ugyanis nem képes pontosan célozni.

♰ Mivel kedveli a gintou technikákat, általában 10-15 gintou kapszulát hord magánál, övéhez erősítve.

♰ A közelharc nem az ő stílusa, így csak vészhelyzet esetére tart magánál egy darab Seeleschneidert.


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Dec. 01, 07:28:55

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?