Összegzés - Takahashi Ryuunosuke

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Takahashi Ryuunosuke
Pozíció:
Quincy
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
69 (0,065 naponta)
Regisztrált:
2018. Okt. 30, 13:44:18
Utoljára aktív:
2021. Aug. 31, 20:30:57
Tárcában:
14 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
9 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ezüst
Pontozás:
Összesen: 15 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 1 pont jár Blutra LP alapján
Képzettségek:

3 pont Fegyverforgatás
5 pont Pusztakezes harc
1 pont Kirchenlied
3 pont Hirenkyaku
3 pont Heilig bogen
1 pont Blut  

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

1 pont Erő
0 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#6495ED || #00008B

Jellemzőim

~ Kinézet
Magasság: 163 cm
Bőrszín: fehér
Hajszín: festett kék (eredetileg sötétbarna)
Szemszín: kék
Átlagos ruha viselete: lezser utcai viselet, a kényelmes ruhákat és cipőket preferálja
Cirkuszi viselete: testhezálló kezeslábas akrobata ruha, változó színekben és mintázatban, emellett arcfestéket is használ
Testfelépítés: vézna, de meglehetősen erős, és hajlékony testalkata van, amit cirkuszi akrobataként hasznosít a legjobban, emellett pedig jelentős segítséget nyújt harcaiban

~ Jellem
Elsőre egyszerű személyiségnek tűnik, de idővel ez bonyolódhat, attól függően, hogy kit mennyire enged közel magához. Általában nem ismerkedő, inkább megfigyelő típus, de nem zárkózik el az emberektől, pláne ha édességgel kínálják meg. Ambivertált, de kerüli a túl sok kérdést, inkább flegmán lelécel a kíváncsiskodók elől. Többnyire laza, nemtörődöm, és egy kissé flegma. Viselkedése néhol hidegnek érződhet azért, mert kevés dolog érdekli őt, és kevesen keltik fel igazán a figyelmét, de ha valamit (vagy valakit) megszeret, azért képes mindent megtenni. Mindenhol a jókedvet, a vidámságot keresi. Amit csinál, azt azért teszi, hogy jól érezze magát, de hamar megszűnik az érdeklődése az adott dolog vagy cselekvés iránt, ha ez nem történik meg – emiatt gyorsan változik a hangulata. Szereti az életvidám embereket és a spontaneitást. Teljesen értelmetlennek látja a világot, ha nincsen benne boldogság, és édesség, amelyből mindig tart magánál a zsebeiben. Cirkuszi előadásait csak akkor tartja sikeresnek, ha lenyűgözte a közönséget, és mosolyogni látja őket, azonban az emberek, illetve a társadalom gondolata abszolút hidegen hagyja, inkább csak az egyén a fontos számára. Quincyként a hollow-ok elleni harcot nem védelmezés céljából, hanem egy számára fontos illető szavainak hatására folytatja. Szabad szellem, utálja a bezártságot, és a tükröket – az arcfestékét gyakran anélkül készíti, vagy készítteti el. A kis dolgokban is megtalálja a jót, ahogyan a rossz emberekben is néha, ami naivitásra utalhat, azonban szíve mélyén tudja, hogy ez több ponton is megvétózható, de makacskodik eme tény ellen. Szorult helyzetben döntésképtelen, emiatt vitákat folytathat saját magával. Nem fárasztja magát filozofikus kérdésekkel, azonban olykor kényszerből gondolkodik el egyes dolgokon. Megrögzött téveszméje, hogy a fokozott édességfogyasztás számára egészséges, viszont nagyon odafigyel a testi épségére, és edzettségére. A mozgás neki létfontosságú, amióta járni tud.

~ Felszerelés(ek)
Boxer gyűrűk, és két db 1,5 m hosszú fásli - önvédelmi célzatból.
Néhány gintou kapszula.
Quincy kereszt, amelyet mindig a nyakában visel.

~ Technikák
Alaptechnika: Hirenkyaku.
Leírás: Lényegében az alapja ugyanaz, mint a Shinigamik shunpo nevű technikájának, vagy az Arrancarok sonidojának, azzal a különbséggel, hogy amíg a Shinigamik és az Arrancarok a saját erejüket használva hoznak létre lélekszemcséket, amiket „meglovagolna” utaznak, elképesztő sebességgel, addig a Quincyk, a tőlük megszokott módon, a környezetben fellelhetőket használják, s mivel a Quincyk a lélekszemcse formázásának igazi mesterei, ezért a három technika közül a hirenkyaku a leggyorsabb.

Név: Gritz
Leírás: Ez egy embernagyságú ötszögű szimbólum ami körbeveszi, beburkolja az ellenfelet.
Aktiváló parancsszava: „A silver rod strikes the five-fingered stone bed – Quintuple Restraining Frames!”

Japán név: Tesshou
Magyar név: Vasököl
Leírás: Nyitott, megfeszített tenyérrel, szorosan összezárt ujjakkal végrehajtandó ütés. Megfelelő használat esetén, azaz ha a tenyér tövével talál a használója és kellő erőt visz bele, egy közönséges lidércet akár egyetlen csapással is ki lehet ütni vele.

Japán név: Tsukiyubi
Magyar név: Taszító Ujjak
Leírás: Nem túl bonyolult, de nagy erőt hordozó támadás, mely során a használó egész egyszerűen megböki a célpontot egyik keze kimerevített mutató- és középső ujjával. Ez önmagában nem hangzik veszélyesnek, azonban egy jól megtermett áldozatot is jó néhány méterre lehet röpíteni vele.

Japán név: Oni Dekopin
Magyar név: Ördögi pöckölés
Leírás: Egy egyszerűnek tűnő ujjpöckölés, mely annyi erőt teremt, hogy az áldozat méterekre repül tőle. Nem feltétlenül kell érinteni hozzá a célpontot.

Japán név: Chouhigezutsuki
Magyar név: Borostás Szuperfejes
Leírás: Minden valamirevaló bunyó elmaradhatatlan része a delikvens lefejelése, ez a technika pedig éppen erről szól. Egyszerű, brutális, a kiszemelt áldozat pedig jó néhány métert repülhet.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Szept. 28, 14:43:22

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shirei Tenro
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?