Összegzés - Aleda Felisberta

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Aleda Felisberta
Pozíció:
Quincy
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
23

Hozzászólások:
74 (0,060 naponta)
Regisztrált:
2019. Ápr. 03, 12:28:21
Utoljára aktív:
2022. Aug. 14, 19:31:41
Tárcában:
10 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
7 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Fehérkék. Lsd. olasz Celeste szót.
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou
Kapcsolatai:
Felettes: Nemkövetsz Kinyiffanszki (Elisa Aschenbrenner)
Ígéretes barátnőjelölt: Úri Cica (Uruwashi Yui)
Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod

Jellemzőim

Kinézet

Német származása ellenére úgy öltözködik, mint a britek. Legalábbis szabadidejében, mert elegánsnak tartja az ők divat világát. Bármi jöhet, ami kiemeli nőies vonásait, ami elegáns, de nem kirívó. Például a blúz-szoknya-magasszárú csizma kombója! Ezen kívül az alkalomhoz illő kisestélyiket, uniformisokat részesíti előnyben.
Adottságait tekintve 165 centi magas leányzó. Szőke sörénye egyenes, hajvégei hullámosak. Szereti a szabadon hagyott frizurastílust, melyet a mindennapjaiban egy-egy konttyal dob fel feje két oldalán. A szemei egy genetikai mutáció hatására lilák. (A látást ezt nem befolyásolja, csak is az írisz színét.)


Jellem

Szereti az embereket, és szívesen segíti is őket. Viszont erősen megválogatja, kit fogad a baráti körébe, így bár szinte bármiről el lehet vele beszélgetni, közelebb kerülni hozzá már koránt sem egyszerű. Családja révén tisztelettudó, jó lelkületű emberré cseperedett, aki fontosnak tartja a morális kérdések helyes megítélését, betartását. Analitikus, kissé fiolozofikus gondolkodásmód jellemzi, illetve gyors észjárás, mely folytán gyorsan is tanul.
Ha mindezeket valaki diszkriminálja, vagy a szemébe hazudnak, személytől- és helyzettől függően bármi megtörténhet. Leggyakrabban Aleda egyszerűen az illető tudtára adja arc mimikával, hogy amit csinált, az neki nem esett jól. Rosszabb esetben megszakítja a beszélgetést, vagy odébb áll. De mindenképp kiemelendő, hogy ezeket tanító szándékkal teszi, mert úgy véli, sok ember keveset tud a helyes erkölcsről. Továbbá családtagjainak nevelése is erősen benne él, így a kötelességtudat, a hűség, na meg a hatalmas tudásvágy. Sokszor el lehet csípni úgy a lányt, hogy épp egy könyvet olvas.

Felszerelés

Quincy kereszt, éppen olvasott könyv

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 15, 10:58:34

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?