Összegzés - Shimoda Nozomi

Shinigami - rangjelző

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shimoda Nozomi
Pozíció:
Shinigami - rangjelző
Titulus:
~Hollowismeretek tanárnő ~
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
28 (0,045 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2020. Nov. 25, 15:12:43
Utoljára aktív:
Ma - 00:23:10
Tárcában:
300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 10 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Reiatsu szín:
#DEB887
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kivel áll kapcsolatban?:
-
Kapcsolatai:
-
Mottó:
"A megismerés kulcs a megértéshez."
Post szín:
#33ccff

Jellemzőim

~Külső~
Százhatvanöt centi magas, hosszú, barna hajú, barna szemű karcsú, vékony alkat, fehér bőrrel. Shikai formában a haja hófehérré változik, és a szeme pedig egészen világoskékké, de kizárólag shikai kiengedéskor érinti, utána visszamegy minden az eredeti állapotába. Többnyire shihakushót hord, ami fekete kosodéből és hakamából áll, tabit és azt a hagyományos szandált hordja. Ritkán látni, de szabadidejében kimonókban jár. Közelebb áll hozzá a tradicionális viselet. Az emberek világába való látogatáskor nyilván követi az aktuális szokásokat, trendeket. Szereti a világos, visszafogott árnyalatokat, kerüli a hivalkodó megjelenést.

~Jellem~
Rideg, kemény tartású, ritkán engedi, hogy meglássák mögötte a valódi személyiségét, múltjából kifolyólag. Ha nem emelt volna maga köré lelkileg falat, lehet, könnyebben barátkozna, de inkább a csendes típusba tartozna még akkor is.
Akkor lehet igazán bepillantani az ő kis világába, ha a shamisen húrjai pendülnek a keze alatt, vagy, amikor táncol. Jártas a tradicionális művészeti ágakban, mint a tánc, a zene, és az ikebana. Leginkább ezekben mutatkozik meg valódi állapota.
A szeretteiért bármikor képes harcba szállni, s ha kiáll valakiért, legyen szó akár szóbeli, akár tettlegességig fajult helyzetről, onnan már tudhatja az illető, hogy valójában mennyit is ér Shimoda szemében.
A bátyja elvesztése nagyon nagy nyomot hagyott a lelkében, azóta is furdalja valahol a lelkiismeret, hisz azóta nem merte vsiszatolni a képét a túlvilági családjához, hibásnak érzi magát a történteki miatt, mégha tudat alatt tudja is, hogy semmit se tehetett volna. Ugyanakkor Eikichi a példaképe is, ő is ugyanúgy képes kiállni azokért, akik gyengébbek és még védelemre szorulnak, nincs a harc ellenére, de az igazságtalan kötekedőket ki nem állhatja, ha valaki abban leli az örömét, hogy a gyengébbek fölött arasson biztos győzelmet. Hol abban a kihívás? - gondolja ő.

•   Fegyverforgatás: 3
•   Hakuda: 1
•   Kidou: 3
•   Helyváltoztató képesség: 1

•   Erő
•   Ügyesség: 1
•   Gyorsaság
Kuse Takamasa | Lélektovábbképző Akadémia (Park) | - Aktív
Kuroji Rei; Kuchiki Rukia; Mizushima Hyousuke | Az elfeledett harcos (magánküldetés, Seireitei) | - Aktív

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 15, 12:34:07

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?