Összegzés - Keseichu

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Keseichu
Pozíció:
Hollow
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
33

Hozzászólások:
5 (0,012 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2021. Júl. 04, 17:53:45
Utoljára aktív:
2022. Jan. 28, 20:43:15
Tárcában:
1 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Szürke Nővér
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kivel áll kapcsolatban?:
-
Kapcsolatai:
-
Mottó:
"Csak egy apró szúrást fogsz érezni"
Post szín:
#009999 | #75816B

Jellemzőim

~ Kinézet

Kissé szokatlan alakú, humanoid hollow, akinek relatív apró termete van. Nagyából 160 centi magas, amennyiben két lábra áll, ám karjai ugyancsak tudnak lábként is üzemelni, így az is előfordulhat, hogy négykézlábra ereszkedik. Karmos végtagjai torz, bogárszerű kinézetűek, görbe gerince pedig görnyedt tartást biztosít neki. Szem nélküli maszkja ellenére, ugyanúgy lát, mint az emberek, nagyjából ugyanolyan szögben, bár pont emiatt a színeket például nagyon tompán látja csak. Hollow testét csontos lemezek fedik, de ezek nem olyan masszívak, hogy komolyabb védelmet jelentsenek, emellett teste is látszólag törékenynek, vékonynak látszik. Az esetek nagy részében zöld vászonszerű anyaggal fedi el testét. Elsődleges fegyverének tüskés faroknyúlványa szolgál, melynek tüskéi gerince mentén ugyancsak folytatódnak egészen a tarkójáig.

~ Jellem

Alapjáraton nyugodtabb, öntörvényű hollow, ami már ezzel a tulajdonságával is kitűnik a többi hollow közül. Gyakran látni, hogy céltalanul bolyong, mintha csak vég nélkül keresne valamit, és arra is gyakran sor kerül, hogy egyszerű lelkek mellett simán elsétál, és minta észre se venné őket. Ennek ellenére van, hogy hollow éhsége eluralkodik rajta, de alapjáraton nem támad csak úgy meg másokat. Jóval gyakrabban látni viszont, hogy megtámad más, állatiasabb alakú hollowokat, ugyanis meglehetősen gyűlöli őket, ami a hollowwá válásának pillanatához köthető. A fajtájához híven nem tudja értékelni a tájak/dolgok szépségét, de képes felfogni a körülötte lévő dolgok folyását és az ok-okozatok lényegét. Értelmes mivoltja miatt, tiszta kommunikációra képes. Az egyetlen olyan személy, akit képtelen megölni, az az egykori öccse az, akire tisztán emlékszik, annak ellenére, hogy egyéb dolgokat egyáltalán nem képes felidézni, csupán az újra és újra őt marcangoló állati hollowok szörnyű fájdalmát.

Neve: Hiru/Pióca
Típusa: Befolyásoló
Leírása: Gyakorlatilag egyszerű méreg, amelyet a Hollow testén található tüskéi termelnek. A méreg egyfajta idegméreg, ami az emberi ideghálózatot befolyásolja. Fontos megjegyezni, hogy ennek intenzitását a másik lélekenergiájának ereje befolyásolhatja. Míg egy nála minimum 2x gyengébb lény dózistól függően részben/egészben megbénulhat, úgy egy azonos szinten lévő ellenfél csak erős zsibbadtságot érez a sérült területen, míg egy 2x erősebb ellenfél vagy semmit se vesz észre, vagy legfeljebb némi bizsergést tapasztal. A méreg egy idő után automatikusan kiürül a szervezetből, gyógyító Kidoukkal akár hamarabb is. Amíg rendelkezik elegendő lélekerővel, addig a méreg folyamatosan újra termelődik a tüskéjében.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 15, 11:47:32

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?