Összegzés - Chizuki Mae

5. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Chizuki Mae
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
5
Nem:
Nő
Kor:
29

Hozzászólások:
171 (0,064 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2014. Júl. 21, 08:49:00
Utoljára aktív:
2019. Júl. 13, 12:15:47
Tárcában:
4 700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Lila
Pontozás:
Összesen: 26 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 8 pont Hadnagyság okán
  • 3 pont Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

6 pont Fegyverforgatás
5 pont Hakuda
5 pont Kidou
2 pont Helyváltoztató képesség
5 pont Zanpakuto
3 pont Hollowfikáció


1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság


Második pontozás (hollowfikáció)

4 pont Fegyverforgatás
6 pont Hakuda
4 pont Hollow képességek
1 pont Helyváltoztató képesség
5 pont Zanpakuto
3 pont Resureccion
3 pont Hierro

4 pontreiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Chizuki Maya - Anyja
Kojiro Kuroda - Apja
Chizuki Mamoru - Ikerbátyja
Kimito Misa - Keresztanyja
Fon Kouhei -
Mottó:
A szépség csak a bőr felszínéig tart, a mocsok viszont csontig hatol.
Post szín:
#5C3B87

Jellemzőim
Az átlagosnál magasabb, 172 cm-es magassággal áldotta meg a sors. Alkata kifejezetten nőies, meglepő módon rajta sokkal jobban kiütköztek európai felmenőinek vonásai, mint az édesanyján. Bőre hófehér, szemei nagyok, szép metszésűek és kék színben ragyognak. Haja hosszú, derekát éri és hollófekete árnyalatban tündököl. Izmos, de nem taszító módon- inkább az kivehető vonalaiból, hogy rengeteg időt tölt edzéssel. Testsúlya magasságához képest kevésnek tűnik, mindössze ötvenhét kilogramm. Öltözködését tekintve egyszerű, hétköznapi darabokat kedvel, amik valamennyire nőiesek. A tradicionális öltözetekért nem rajong túlzottan, nehéznek találja bennük a mozgást. Gyakran látni az emberi világban vásárolt öltözetekben, kedveli a farmer és rövid ujjú felsők kombinációját lapos talpú cipőkkel.

Kiszámíthatatlan. Reakcióit többnyire aktuális hangulata határozza meg, nem nevezhető túlzottan békés, vagy nyugodt természetnek, ennek ellenére többnyire kedves és jószívű. Mindig talál valamit, amin emésztheti magát, bár ezt meglehetősen titkolja. A testvéréhez nagyon ragaszkodik, irányában teljesen elvakult és nincs, amit ne engedne meg neki vagy ne tenne meg érte. Könnyű vele beszélgetésbe elegyedni, érdeklődő és minden témára nyitott, kíváncsi. Szeret tanulni, tudása azonban számos témát érintően hiányos. Éles nyelvét nehezen tartja kordában, leginkább hangsúlyával érzékelteti ösztönszerűen, mit is gondol valójában, még ha nem is mondja ki őszintén gondolatait. Szeret, és ami még fontosabb; tud is főzni. Szabadidejének jelentős részét a bátyjával tölti, ellenkező esetben olvas, vagy az edzőteremben tevékenykedik.
Neve: Ookami no fuguu [Sötétség farkasa]
Fajtája: Méreg
Szelleme: Katt
Kinézete: Egy szépen megmunkált katana, pengéje néhány centiméterrel hosszabb a megszokottnál. A markolat alapszíne vörös, ezen fekete színű zsinórzat húzódik végig. A kézvédő sajátos megmunkálású, a hagyományos kör alak helyett négyzet formáját veszi fel, aranyszínű festékkel van bevonva.
Shikai parancsa: Anata no kusari o kowasu! [Szakítsd szét láncaid!]
Shikai kinézete: A parancsszavak elhangzása után a kard pengéje feketén izzik fel, megnyúlik, ezzel együtt vékonyabbá válik. Felületén vékony erezet fut végig halk, fémes recsegés kíséretében. KATT
Képességek:
- Seifun [Marás]: A hívószavak elhangzása után a kard pengéjének érhálózatában fekete színű folyadék kezd el gyöngyözni, egészen addig, amíg teljesen be nem borítják a pengét, enyhe füstöt eregetve. Már magát a füstöt sem tanácsos belélegezni, mert az áldozat légzőrendszerét is pontosan úgy roncsolja és rothasztja, mint magát a testet/anyagot, amivel érintkezik- a méreg ugyanis szinte mindenen átrágja magát. 6 érintés: Másodfokú égési sérülést okoz a közvetlen érintkezés környékén. Ahol a méreg hozzáért a bőrhöz, ott égető fájdalom, viszketés, maró érzés és a felület elszíneződése jelentkezik. 12 érintés: Harmadfokú égési sérülést okoz a közvetlen érintkezés környékén, az érintkezés területén pedig hólyagok, vérző sérülések keletkeznek, zavaró mértékű fájdalom kíséretében. A hús/szövet elkezd megbarnulni, elrohadni, erőteljes szag kíséretében. A legapróbb mozdulatra is pokoli fájdalom nyilall a sérült területbe. 18 érintkezés, vagy több: A közvetlen érintkezés helye körül negyedfokú égési sérülés tünetei jelentkeznek. A hús elhal, gyomorforgató szagot áraszt, a szervezetbe jutott méreg hatása felgyorsul. Émelygést, szédülést, fejfájást, légszomjat okoz. A méreg ezen a szinten már akár maradandó károsodást is okozhat.  
- Fungeki [Tombolás]: A kard pengéje ropogó hangok kíséretében rengeteg apró, éles, agyar formájú szilánkokká esik szét, melyeket a markolat mozgatásával képes irányítani a karakter. A szilánkok száma nem végtelen, alapból húsz darab pengével rendelkezik a karakter és négy zanpakutou pontonként nő a létszám tíz darabbal. Amennyiben sikeresen megvágja az ellenfelet, a penge szélein ülő sötét anyag - méreg - az ellenfél testébe jutva hallucinogén hatást fejt ki. Minél többször vágja meg ellenfelét, a hatás annál inkább erősödik- a látott képeket Mae semmilyen formában nem tudja manipulálni, azok teljes mértékben az ellenfél félelmeitől és elmeállapotától függenek. Félreértés ne essék, mindenféleképpen sötét és ijesztő látomások elevenednek meg, amik teljesen valószerűen is hathatnak az ellenségre, teljes pánikba és rettegésbe kergetve őt.  A sebek nehezen gyógyulnak, a méreg hatóideje pedig a következőképpen alakul: amennyiben nem történik újabb vágás, egy kör erejéig tart. Ha történik, a hatóidő egy kör erejéig automatikusan meghosszabbodik. A hallucinogén méreg hatása a pengékkel való érintkezésekkel kapcsolatban a következőképpen alakul: 8 érintés: Kezdetleges, homályos, elmosódott képek és elhaló suttogások, hangok, érintések. Nem folyamatos, egybefüggő jelenetek elevenednek meg az ellenfél szemei előtt, meg-megszakadnak a hamis történetek, könnyedén átcsapnak egy teljesen másikba. 16 érintés:  Sokkal elevenebbnek hatnak a képek és hangok, színesebbek és élesebbek, a fantazmák kézzel foghatónak tűnnek. A pánik érzése erősödik, a jelenetek nem kavarognak, csapnak át pillanatonként egy teljesen másikba, elmélyülnek.  17, vagy több érintés: A tévképzetek és hangok sértően erőteljessé válnak, elfedik a valóságot és csak nagyon nehezen lesz képes az áldozat elvonatkoztatni tőlük, ha egyáltalán képes rá. A hangok, érintések, illatok, esetleges sérülések tökéletesen valósnak érződnek. Például: ha azt hallucinálja az ellenség, hogy levágták a karját, ténylegesen képes elhinni ezt és fájdalmat érez.


Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Okt. 24, 17:34:34

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Kimito Misa
Nem elérhető Nem elérhető

Tamachi Kagami Yukezo
Nem elérhető Nem elérhető

Shihouin Yoruichi
Nem elérhető Nem elérhető

Fon Kouhei
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?