Összegzés - Karasu Vex

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Karasu Vex
Pozíció:
Espada
Titulus:
4. Espada
Hírnév::
8
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
376 (0,120 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2014. Júl. 03, 11:59:48
Utoljára aktív:
Ma - 11:25:06
Tárcában:
29 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
16.
Lélekenergia:
60% Complete
80 500 / 90 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Reiatsu szín:
Kék.
Pontozás:
Összesen: 208 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 160 pont az LP után
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 25 pont jár a hierrora LP alapján
  • 15 pont jár az Espadaság után
Képzettségek:

30 pont fegyverforgatás
24 pont pusztakezes harc
34 pont hollow képességek +2 tárgyi bónusz
30 pont helyváltoztató képesség +3 tárgyi bónusz
40 pont resurrección
25 pont hierro

16 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

6 pont erő
5 pont ügyesség
5 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Jellemzőim

2 méter magas, szemei vörösek, haja hátranyalt és fehér színű, hátul a tarkójáig ér le, elől majdnem a szemei elé. Manapság már nem hátrafelé nyalogatja, hagyja, hogy úgy legyen, ahogy akar lenni. Bár inkább ez a hangulatától függ, most ilyen hangulatban van. Ezért is borostás általában. Az arca markáns, férfias, olyan csajoknak bejövős. Erős, izmos a testfelépítése. Maszkjának a darabja a tarkójának a közepén helyezkedik el. Ruhája, a szokásos arrancar uniformistól kicsit eltér.
http://www.cosplaybuy.com/images/C0103_4.jpg
A 4-es szám pedig a jobb alkarján van feltüntetve, amit szabad szemmel is lehet látni, mivel a kabátjának a jobb ujját felgyűrve hordja. A hollow lyuka pedig a szíve helyén helyezkedik el, de a szíve is megtalálható, egy születési rendellenesség miatt az ellentétes oldalon található meg Karasunál a szív. Orgot a hátán hordja.

Resurrection: Digiéralo Orgo. (Emészd, Emberevő szörny)A tenyerét végighúzza a kaszájának a legfelső pengéjén és utána kezdődik az erő felszabadítása. Elsőnek fekete por veszi körbe, majd örvényleni kezd a teste körül, és legvégül fokozatosan eloszlik. Ekkor fejeződik be a resurrection. A magassága és a haja színe megmarad, de a bőrének a színe fekete lesz, és a maszkjának darabjai a teste különböző pontjain helyezkednek el.

http://img10.hostingpics.net/pics/7262392284_render_narutoakatsukihidan.png

Resurrection: Digiéralo Orgo elhangzása után a kasza pengéi egybeolvadnak, így a penge hossza 240cm lesz. A penge és a markolat találkozásánál egy üvöltő emberi koponya lesz, és a markolata leginkább egy emberi gerincre hasonlít.

http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/21353.jpg

(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


- Sonido Plantilla
- Hollow Ajorca:

Név: Negiyoroku
Elem: Sötétség
Típus: Idéző
Kinézet: http://imagerz.com/QEMTXktvAwJQVFlMEAVQ
Tulajdonosa: -
Emberi alak: http://imagerz.com/QEMQUUtvAwJQAAkbQgVR
Szörny alak: http://imagerz.com/QEMQUUtvAwJQAAkbQwVR
Jellem: Stílusa nem túl magával ragadó, leginkább flegma és nem törődöm. Túlságosan lenéző másokkal szemben és elég konok is.
Képességek:
-Akumumanako (Terrorszeme) - A kard markolatán egy rémisztő szem nyílik meg, ami valójában Negiyoroku szeme, s ez a szem képes a rémálmok és legsötétebb félelmek felismerésére. Ehhez körülbelül 5-10 perc időnyi analizálás szükséges. (IG = 1 kör legalább!)
-Terokiosa (Terroruszítás) - A kard tetszőleges számú (attól függ hány ellenféltől szerezte meg a rémálmait, a szemmel) idézőkört hív le, majd ezekből a körökből megidéződnek a rémálmok. A rém maga körülbelül akkora erővel rendelkezik, mint az ellenfél lélekenergiájának a fele, ám ez csak amolyan segéd, mintsem főtechnika.
-Tate no Monokone (A Lidérc Pajzsa) - Egy fekete leplet idéz meg használója köré, mely használója erejétől függően korlátozott ideig marad fenn. A lepel ezen idő alatt elnyel minden rá irányuló támadást. Nem lehet megtörni, ám ez egy fent tartott képesség! - ami azt eredményezi, hogy más cselekvés esetén a hatás megszűnik és míg fent tartják folyamatosan veszít az alkalmazója erejéből!
-Ichimon: Astha'nar:  (Első kapu: Astha'nar) - Egy hatalmas démoni kaput idéz meg, mely megidézi az egyik ősi elnyomott rém úr seregének első hullámát. A kiözönlő árnyak kizárólag egy mezei Hollow erejével rendelkeznek, azonban létszámbeli fölényük okozhat némi fejfájást. Az lények csak a technikát alkalmazónak engedelmeskednek.

Mazoku színdikátus gyűrűje:

Minden tag egy különös kialakítású gyűrűt visel, melynek szerkezete lehetővé teszi a vele szinkronba kerülő, Fredonn által készített egyéb ékkövekből elszívni a benne tárolt lélekenergiát. Másrészt katalizátorként is működik, egy szörnyű átok beindítójaként funkcionál


(click to show/hide)
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2023. Febr. 05, 21:49:10

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Nayara Tarin
Nem elérhető Nem elérhető

Wolloh Del Desierto
Nem elérhető Nem elérhető

Dionisia Maribell Vega
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?