Összegzés - Eliana del Barros

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Eliana del Barros
Pozíció:
Espada
Egyedi titulus:
Magányos Farkas
Titulus:
Segunda Espada (2. Espada)
Hírnév::
3
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
199 (0,063 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2014. Júl. 30, 09:36:56
Utoljára aktív:
2020. Febr. 11, 22:36:09
Tárcában:
112 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
11.
Lélekenergia:
60% Complete
55 200 / 65 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------
Pontozás:
Összesen: 158 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 110 pont az LP után
  • 3 pont Las Noches-hez tartozás miatt
  • 15 pont Espadaság után
  • 25 pont jár hierróra LP alapján

Képzettségek:

22 pont fegyverforgatás
22 pont pusztakezes harc
26 pont hollow képességek
25 pont helyváltoztató képesség
33 pont resurrección
30 pont hierro

11 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
3 pont ügyesség
6 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
ESPADÁI:
1, Adán Scytacierto
2, Desmond Phellera

TESTVÉREK:
1, Léón del Barros - Fogadott testvére
2, Flavia nella Sinestesia - Fracción testvér
3, Ronan Phellera - Fracción testvér

FRACCIÓNJA:
1, Fran Lechuza
Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------

Jellemzőim


NÉV: Eliana del Barros
SZINT: 4. szint / 11. szint
LÉLEKENERGIA PONT: 55200 LP
PÉNZ: 108000 ryou
AJÁNDÉKOK, JUTALMAK:
.......Kezdőtőke: 4000 ryou és 5000 LP
.......Harctér: 26000 ryou és 2200 LP  
.......Küldetések: 38500 ryou és 27900 LP  
.......Statisztika ellenőrző: 4200 LP
.......Arénaedzés: 5500 LP
.......WINTER WAR: 2500 ryou és 2000 LP  
.......Nyereményjáték: 40000 ryou és 8000 LP és 3 ingyen technika
.......Topic nyitás és post: 16500 ryou
JELENLEG FOLYÓ KÜLDETÉSEK ÉS KÜZDŐTEREK:
.......Zsarnoki elnyomás – ""Küldetés""
KASZT: 24-es számú Arrancar
FRACCIÓN: 1, Adán Scytacierto Fracciónja
FRACCIÓN: 2, Desmond Phellera Fracciónja
ESPADA: Segunda Espada (2. Espada)
FRACCIÓN: Fran Lechuza Fracciónja
TESTVÉR: 1, Léón del Barros Fogadott testvére
TESTVÉR: 2, Flavia nella Sinestesia Fracción testvér
TESTVÉR: 3, Ronan Phellera Fracción testvér
LÉLEKENERGIA SZÍN: Fehér
MAGASSÁG: 167 cm
NEM:
KOR: 20 évesnek látszik (de nem sokkal idősebb)
SZÜLETÉSI DÁTUM:  06. 25.
KIADÁSOK:
(click to show/hide)


KINÉZET:
Alap kinézet: Rövid fekete haj, mélykék szemek. Arcának jobb felén maradt meg egyedül a maszkjának egy része. A homlokától egészen az arccsontjáig. Maszkján világoskék csíkok találhatóak.  Fehér félcipőszerű lábbelit visel, hosszú fekete térdzoknival, és rövid fehér szoknyával. Felsője ki van vágva a nyakánál, és nem hosszú (hasa kilátszik). Egyik ujja a ruhának nincs, ezen a karomon viselek egy karkötőt, a másik ujja hosszan meg van hagyva.  Oldalamon hordom zanpakto-mat.
Resurrection alak: Maszkom úgy változik, hogy a homlokomon, mint egy korona jelenik meg. A homlokomat és a szemem felett nem sokkal fed, és véd. A mintázata maradt kék. Szememen ezüstszínű szemhéj festék van, mely kicsit tovább ér, hogy jól kihangsúlyozza a szememet. Füleim lesznek, melyek alapból szürke színűek, és a végük fekete. Farkam is lesz, mely a farkasokéhoz hasonlítható (történetemből kiderül) ez is szürke. Karmaim vannak, bár nem az élesebb fajtából. Ruházatom is másabb lesz. Hosszú fehér szoknya van rajtam, mely a jobb lábamnál van felvágva. A felsőm alaphossza nem változik, viszont a felsőmet lehúzom, hogy kilátszódjon a vállam. A felső mindkét ujja hosszú. Mezit láb vagyok. A kaszám a hátamon van.
Resurrection II alak: Egy fehér egyberészes ruha van rajtam. A felsőjének kapucnija van, nyaka kicsit meg van emelve, egy hosszú fehér sál lazán felkötve lóg. A ruha csípőrészénél van egy plusz fodor, mely látszólag elválasztja a két részt. A szoknya a térdemig ér. A felső közepét egy világoskék minta díszíti, ahogy a ruha ujját is, mely háromnegyed részig ér le, szabadon hagyva a csuklóm és karom. A mellkasomnál ebbe a világoskék mintában jelenik a hópehely minta, mely eddig kardomon és kaszámon volt látható. Mezítláb vagyok, és nem süppedek bele a hóba, ugyanis alattam egy vastagabb hóréteg van. Téliesebb öltözet, mégis nagyon nőies. Fülemben ovális, kék mintás fülbevalók lógnak, melyek valójában a maszkom darabjai. Szemem pedig mintha egy árnyalattal világosabb lenne. Kezemben egy lámpás van, melyen hasonló írás van körben, mint a kaszámon volt. Sérüléseim begyógyultak. Mintha nem is lettek volna. A lámpást elengedve eltüntetem, majd az addig fejemen lévő kapucnit lehajtom, majd magam mellé eresztem a karom. Látszólag teljesen fegyvertelen vagyok, azonban ellenfelem nagyon rosszul teszi, ha egy pillanatra is alábecsül.
Összességében egy szép lány, viszont sokan inkább elkerülik.


JELLEM:
Belevaló lány. Viszont körülötte elég fagyos néha a hangulat. Egyrészről forr a haragtól, és csinál őrültséget, másrészről olyannyira elkomolyodik, hogy félelmet kelt az emberekben.  Szeret vitatkozni, de közben észreveszi és megmondja a nagy igazságokat. Egyrészről egy szeleburdi gyerek, egy haláltól se félő örült harckedvelő, másrészről egy hideg gyilkos. Az embereket és a shinigami-kat gyűlöli. Aizen-t, akinek az erejét köszönheti, ki nem állhatja. Ha tehetné, megölné. Viszont mivel környezete meghajol előtte, így mint akinek a fogát húzzák ő is fejet hajt, és undorral teljesíti kérését. Nem az a behódoló fajta. Életcélja, hogy legyőzze azt a lányt, és ezért mindent megtesz, hogy erősebb legyen. Valójában nem szereti a mostani életformáját, de az életéhez ragaszkodik. Minden reggel rémálomból felriadva ébred.


HASZNÁLT SZÍNEK:
Post szín: #475485
Beszéd szín: #bec1cd
Új Link szín: #949dbf
Gyilkos színe: #426d26
Az Ő színe: #79a1fe
Saturo színe: #1551fc
Chitose színe: #8b7ece

AVALÁNYOK:
Saját színezések - Nozomi/Rukia
Tokyo Ghoul - Kirishima Touka
Joukamachi no Dandelion - Sakurada Kanade

DOKUMENTUMOK:
.......Régi Előtörténet: http://bleachszerpjatek.forumotion.net/t1369-eliana-del-barros
.......Új Előtörténet: http://bleach.frpg.hu/index.php/topic,478.0.html
.......Régi Adatlap: http://bleachszerpjatek.forumotion.net/t1404-eliana-del-barros
.......Pályázat: http://bleach.frpg.hu/index.php/topic,480.0.html
.......Torony: http://bleach.frpg.hu/index.php/topic,738.0.html
.......Wiki: http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliana_del_Barros


ZANPAKUTO: Nieve Cristale
Alap forma: Zanpakto-m fekete színű hüvelyén van egy fehér szalag, mely nincs teljesen lekötve, és a lélekenergia áramlásával együtt lobog. Innen húzom elő zanpakto-mat, melynek markolata és pengéje fehér, keresztvasa pedig szürke. Pengéjén van egy hópehely minta, ami ugyan úgy szürke színű.
Ressurrection forma: Kasza, melynek élei élesek, és a szélén misztikus íráshoz hasonló felirat van. A felirat a kasza pengéjének felső részen fut végig és szürke színű. Maga az egész fegyver fehér, és pengével ellenkező végén van egy energia gömb, melyben kék és fehér színű szellő áramlik. A szellőben apróbb hópelyhek látszanak. A gömb nem túl nagy, és a kasza rúdjának vége úgy van kialakítva, mintha rögzítené ezt a részt (három nyúlvány, mely nem éri körbe).  A rúd egyenes, és fehér színű. A rúd közepén a szürke hópehely minta fellelhető.
Ressurrection II forma: Egy fehér egybrészes, télies női ruha alakját veszi fel. A felsőjének kapucnija van, nyaka kicsit meg van emelve, egy hosszú fehér sál lazán felkötve lóg. A ruha csípőrészénél van egy plusz fodor, mely látszólag elválasztja a két részt. A szoknya a térdemig ér. A felső közepét egy világoskék minta díszíti, ahogy a ruha ujját is, mely háromnegyed részig ér le, szabadon hagyva a csuklóm és karom. A mellkasomnál ebbe a világoskék mintában jelenik a hópehely minta, mely eddig kardomon és kaszámon volt látható. Látszólag teljesen fegyvertelen vagyok, azonban ellenfelem nagyon rosszul teszi, ha egy pillanatra is alábecsül.


ZANPAKUTO FELOLDÁSA:
Congelar en mi corazón Nieve Cristale (Fagyaszd meg a lelke legmélyét Hókristály)
Préstama tu fuerza Nieve Cristale (Add kölcsön az erőd Hókristály)


RESURRECTION TECHNIKÁK:
Noche de Paz
Ez egy gyilkos támadás, de nem kivédhetetlen. Lényege, hogy a kaszát megforgatom ekkor hópelyhek milliónyi jelennek meg, majd egy lendítéssel az ellenfél felé küldöm. Ilyenkor, mint egy erősebb szél hópelyhekkel zúdul rá, melytől reflexből behunyja szemét, és arca elé rakja kezét. A hideg csípős szélvihar zúdul rá, viszont ez csak egy elterelő mozdulat. Ekkor odatermek, és suttogom, hogy „Halott vagy” ekkor a kaszát a mellkasába vágom. Ha nem védi ki, akkor itt vége is az életének, és a harcnak.
Masacre escalofriante
Itt csak a kaszát, harci tudásomat, és gyorsaságomat használom. Gyorsan és váratlanul közel megyek az ellenséghez, majd igyekszem valahol megvágni. Ellenfél azt hiszi, hogy ez egy egyszerű vágás. Viszont a vágás után eltelt néhány másodperc múlva a vágás, és környéke megfagy. Lélekenergia nagyságától és vágás nagyságától függően változik a megfagyott terület nagysága. Ha nem figyel oda, akkor szépen lassan teherré és használhatatlanná teszem végtagjait.
Hielo refugios
Hóból és jégből készült, kocka lapokból álló védő burok. Mondhatni egy kijárat nélküli iglura hasonlít. Egyetlen mozdulattal idézem meg, a szél segítségével. A levegőben teljesen gömb alakot formál. Eltűntetése is csupán egyetlen mozdulat. A hideg szél, mintha egy belülről indított forgószél felkapja, és körülöttem kavarogva megcsillan rajta a fény. Tökéletes védelmet nyújt számomra. Ha pedig körülöttem lévő havat is felhasználom, akkor még erősebbet tudok létrehozni.
Sacramento copo de nieve
A fegyveremen vagy ruhámon lévő hópehelyminta elkezd világítani, és megelevenedik. Egy hópehely formájú, áttetsző pajzs jelenik meg, melynek fő feladata kivédeni a támadást. Kisebb és nagyobb formában is meg tudom idézni, illetve bárhová. De az csak egy irányból nyújt védelmet.  Ha az ellenség, vagy annak támadása eltalálja, vagy ha én hozzáérek, akkor egy hideg és erős szél hópelyhekkel támad az ellenség irányába. Természetesen nem okoz sebzést, inkább messzebb fújja az ellenséget, és beteríti hóval. Resurrección feloldása nélkül is tudom használni.
Nieve desapareció
Egy nagy koncentrációt igénylő technika. Egyfajta illúziós technika. Aktiválva a bolondját járathatom az ellenséggel. Nekem rontva úgy tűnhet, hogy kettévág, viszont a testem széllé és hópelyhekké válik. Majd megjelenek egy másik helyen. Tökéletes kitérés és visszatámadási lehetőség. Valójában egy bizonyos körön belül szabadon mozoghatok, miközben ellenfelem délibábokra támad, én pedig szabadon tudom támadni. Teljes koncentrációt igényel, ugyanis olyan mintha egy szél és hólepellel fedném el magamat. Viszont hátrány is, mivel nem tudom nagyon sokáig fenntartani ezt a technikát.
Escarcha brillante
Egy végső technika, mely felemészti a maradék erőmet. Hajamban megjelenik egy csat, ami egy fehér virágra hasonlít, és jégből van. Szemem színe olyan világoskék lesz, hogy az már szinte fehér. A hőmérséklet iszonyatosan leesik. Olyan csend lesz, mint soha, de ez valójában a vihar előtti csend. A szél sem fúj, olyan mintha az idő is megfagyott volna. A környezet deres lesz, havas lesz, majd jéggé fagy. A talaj egy korcsolya pályára kezd hasonlítani. Az ellenség is hasonlóan elkezd a jeges környezetbe beleolvadni. A ruhái deresek lesznek, majd mintha hó telepedne rájuk. Ha nem mozdul meg akkor a lába már a talajhoz fagyott. Lassan úgy fog kinézni, mintha egy hóviharba kirakták volna. Érzi, hogy szinte a vér is megfagy az ereiben. Mozgásképtelenre fagy, de még sem lesz teljesen mozgásképtelen, csak úgy érzi, hogy már régen jégkockává fagyott. Az így teljesen hűvösre tett ellenfélhez lassan odasétálok, és a kaszával elveszem életét. A technika alkalmazása közben olyannak tűnhetek, mint a jégkirálynő. Elegáns, és könyörtelen, mintha a szívem megfagyott volna. A fagyás viszonylag gyorsan lezajlik, és nagy területet érint. De minél nagyobb a terület, és minél tovább használom, annál nagyobb árat kell fizetnem utána. Használata kimerít, és végtagjaim teljesen használhatatlanok lesznek utána. Legrosszabb esetben végkimerültségbe összeesem. Ez akár a halálomat is jelentheti. Egy technika, mely végső esetben vetek be, és csak is arra törekszem, hogy végezzek az ellenfelemmel. Csapatban használhatatlan, ugyanis rajtam kívül mindenkire hat.
Sangre Chitose
Nara Shiratori által használt Reiryoku Gappei egyedi Kido testvér technikája. A technika kizárólag akkor aktiválódik, ha az ellenfél vére rácsöppen a lila szalagra, ami a csuklómon van. A szalag egyszerűen felszívja a vért és nem lesz folt rajta, viszont ez nem jelent jót az ellenfélnek. Ugyanis képes leszek az általa használt elemet használni egy bizonyos ideig. Mennyire tudom kihasználni az elemet, és hogy mennyi ideig vagyok képes használni, az függ az ellenfelem és a saját lélekenergiámtól is.
A technika teljes erejét akkor lehet kihasználni, ha hasonló erővel rendelkezik, mint én, vagyis jég vagy szél típusú. Ekkor ugyanis 40 méter átérőjű körben a terület egy vékony jégrétegben megfagy, és kifejezetten gyorsan szúródnak fel a jégtüskék pont ott, ahol az ellenfelem áll. Kifejezetten az áldozatra koncentrálódik, kinek a vére rácsöppent a szalagra. Vagyis ha az ellenfelem nem elég gyors, akkor könnyen nyársra húzhatja a jégtüském. Ilyenkor a technika szinte automatikus és nekem nem kell arra figyelnem, hogy az ellenfelem éppen hol van, így ezt a technikát egy illúzióval nem lehet átverni.
Curación linterna
A kezemben egy jéglámpás jelenik meg, mely a feloldáskor a kezembe volt, és melyet eltüntettem. Fényében nemcsak a saját sérüléseimet, hanem társaim sérüléseit is meg tudom gyógyítani. Akár halálos sérülések is pillanatok alatt begyógyulnak. Ereje ámulatba ejtő. Kicsit távolabb is áll a személyiségemtől, de ezzel életet is tudok menteni. Azonban mégsem végtelen erő, ugyanis rengeteg energiát emészt fel és koncentrációt igényel. Harcközben nem tudom előhívni. Félre kell vonulnom, vagy szünetet kell tartanom. De ha használom, akkor gyorsan begyógyítja a sebeket.
Slash invulnerables
Nincs nálam a kaszám, így teljesen fegyvertelennek gondolhat az ellenfelem, és sebezhetőnek. Közel sem vagyok az. Az átalakulásomkor keletkezett hó elkezd szétterjedni, melybe ellenfelem belesüppedhet és nehézkesebben mozog, míg én szinte a hóréteg felett suhanok. Sokkal gyorsabb vagyok, így hirtelen meg tudok jelenni ellenfelem előtt. Ellenfelem csapását pedig kezemmel és lábammal hárítom. Valójában hópehelytől csillogó széllel alkotok egy védőpajzsot a testem és a támadás közé. Kisméretű, de annál erősebb és hatásosabb. Egyszerre többet is tudok idézni belőle. Az ellenfél azt hiheti, hogy érinthetetlenné és sebezhetetlenné váltam. Ezt az idézett pajzsot pedig nem csak védekezésre, hanem támadásra is tudom használni. Kisebb vágásokat tudok ejteni vele. Gyorsan mozgok, szinte körbetáncolom ellenfelem. Különleges leszerelő mozdulatokkal is tudom hárítani ellenfelem támadását.
Toque helada
Ellenfelemet megérintve képes vagyok azt a területet teljesen megfagyasztani. Sokkal hatásosabb, mintha a kaszámmal vágnám meg. Ugyanis míg kaszám vágásának esetén a vágás mérete és az ellenfél lélekenergiája befolyásolta a fagyási terület nagyságát, addig egy érintés esetében 21 cm átmérőjű területen fagy meg az érintett terület. Teljesen mindegy, hogy az egész tenyeremmel, vagy csak az egyik ujjammal értem hozzá. Sokkal veszélyesebb is, mivel ha mondjuk a vállát érintem, akkor az egész karját képes vagyok megbénítani.


HOLLOW TECHNIKÁK:
Sonido
Olyasmi mint a Shinigami-k Shunpo technikája. Ennek segítségével elképesztő sebességet tudok elérni, de csak viszonylag kis távolságon hatásos.
Gargantana (Descorrer)
A Hueco Mundo-ból valamelyik világba történő átlépéshez használom. Egy kavargó szellemi részecskékből álló, koromsötét tér, átjáró. Ha az emberi világ felől nézzük, akkor a Hueco Mundo egyenesen előttünk található, ám ahhoz, hogy oda lehessen jutni, koncentrálni kell a szellemi részecskéket és így egy ösvényt hozunk létre.
Pesquisa
Segítségemre van, hogy megérezzem, és pontosan felderítsem mások szellemi energiáit. Hasonlóan működik, mint egy hangradar.
Indice Radar
A Pesquisa nevű technika egy fejlettebb változata. A földhöz érintem a mutatóujjamat és koncentrálva a lélekenergiámat pontosan meg tudom állapítani, hogy egy közelében kiszemelt személynek mekkora lélekereje van.
Claro de luna (Holdfény)
Színe világosszürke, és karommal indítom el támadást. A kezdőpontja a karomon levő karkötő. Hold alakú energia, amely megkötözi az ellenfelet a karjánál vagy a lábánál, több indítása esetén pedig akár mindkét ponton. A sarlókat gondolati úton tudom irányítani.
Ardiente Garra (Izzó Karom)
Fehér színű megelevenedett lélekenergia, mely a kezeim végén veszi fel a karom formát. Komoly sebzésekre képes, de csak ha jó helyen találják el a kívánt pontot, valamint, ha megfelelő energiát áldozok bele, mivel attól is függ, hogy betalál-e, hogy mekkora az energiám, vagy hogy milyen állapotban vagyok.
Barra (Bala)
Hasonló a Cero-hoz, de annál jóval kisebb erejű, ellenben sebessége húsz-szorosa annak. A Cero-val ellentétben a Bara nem sugár, hanem egy gömb alakú lövedék.
Cero
A Cero a Hollowok legerősebb és legpusztítóbb technikája. Csak Menosok, vagy annál magasabb rendű Hollowok tudják használni. Az én Cero-m színe világosszürke.
Raikou no heki (Villám-szúrás)
A zanjutsu technika. Ránézésre úgy tűnik, mintha a kardomból és kardot tartó kezemből több lenne, valójában ez azért van, mert gyors egymásutáni, több szúrást hajtok végre, akár tucatnyit is másodpercenként. Gyors szúrások. A fegyverforgatási tehetségem mellett Sonido gyorsaságomat is használom.
Ashige (Rúgás)
Speciális Hakuda technika. Spiccbe tartom a lábamat, s megcélzom vele az áldozatot. Összeköttetésben áll a gyorsaságommal. Ha elég gyorsan hajtom végre, felér egy penge által okozott, nagy erejű kárral. A rúgás akár áthatolhat a belső szerveken.
Lluvia (Eső)
Testemből ötven darab Barra-ra hasonlító, de attól kicsivel kisebb reitsu gömb száll az ég felé, amiket a gondolataimmal tudok irányítani. A sebességük megegyezik az enyémmel, és találat esetén égési (fagyási) sérüléseket okoz. Egy találat esetén még nem olyan, viszont ha a fele célba ér, akkor súlyos sérüléseket tud okozni. Sok Reitsu-mat emészti fel, ezért csak ritkán használom.
Tornado (Tornádó)
Egy fújással tudom aktiválni. Egy kis légkarikaként indul és a fújás ereje és sebességétől függőn alakul a mérete. Teljes méretében egy-két méter átmérőjű kör. Támadások blokkolására használom. Ha magam köré idézem meg akkor tökéletes védekezésre is.
Ojo de murciélago (Denevér Szem)
A szemem átváltozik a denevérekéhez hasonlóvá, és a szemhéjamon fekete szemhéjfesték lesz látható. Maga a mérete nem csak a jellege lesz olyan. Ezzel képes leszek denevéreket idézni, vagy a közelben lévő denevéreket irányítani. A denevérek nem a vérre mennek, hanem az energiára. A célpont Reitsu-ját ütemesen szipolyozzák ki. Ha a denevért sikerül levágni, akkor az általa elszívott erő visszatér. Viszont ha a denevér sikeresen elér hozzám, akkor az általa elszívott erő belém száll. A denevérek száma és mérete függ az erőmtől.
Ojo de lobo (Farkas szeme)
A szemem jellege olyan lesz, mint a farkasoké szokott, és a szemhéjamon barnásszürkés szemhéjfesték látható. Így megidézni és irányítani tudom a farkasokat. Hisz én is farkas volnék. A farkasok megharapják az ellenfelet, elkezd jobban fázni, éhesebbnek érzi magát, és úgy fogja érezni magát, mintha figyelnék. Ha megöli a farkast, akkor ez az érzés eltűnik.
Aleonado Luna simbolo (Sápadt Hold szimbólum)
Az lélekenergiámmal ezüstösen ragyogó félholdat rajzolok a sérült köré az ujjammal, akit ezután betakar egy hasonló színű erőtér, felgyorsítva a regenerációját. A technika mellékhatása, hogy a gyógyított elveszíti az eszméletét, még akkor is, ha ellenkezett a gyógyítás ellen. A technika nagy előnye, hogy egyszerre több Arrancar is tud dolgozni az erőtér fenntartásán, többszörösére gyorsítva a gyógyítási folyamatot.


ESZKÖZÖK:
Kardhüvely
Egy fekete színű hüvely, melyre egy fehér szalag van kötve. A szalag a lélekenergiától szabadon lobog. Oldalamra van kötve és innen húzom elő a Zanpakto-mat.
Karkötő
Csuklómra tökéletesen illeszkedő ezüst karkötő szinte részemnek egy darabja. Érdekes mintázattal van díszítve, melynek világoskék a háttere. A Claro de luna technika fókuszpontja.
Karácsonyi hajcsat és nyaklánc
A Karácsonyi lidércnyomás – Villámküldetés végén, mint egy kis meglepetést kaptam. A szoros nyaklánc, mely teljesen rásimul a nyakamra, alapszíne vörös és szélein fehér szálak futnak, középen egy fehér hópehely van. A hajcsat pedig egy vörös karácsonyi virág. Nem túl nagy, de nem is olyan apró. Ezek kizárólag Karácsony környékén kerülnek elő, és esetlegesen veszem fel őket.
Lila szalag
A hajdísznek készült lila színű szalagot a Csúszós Vakvágány küldetésbe szereztem. Azóta a csuklómra felkötve hordom. A Sangre Chitose technika fókuszpontja.
Cuerpo
Arrancar-oknak való póttest.  A középső ujjamon egy hópehelymintás ezüst gyűrű testesíti meg az eszközt, melyet aktiválva emberi alakot ölthetek. Az arcomon nincs maszkmaradvány, ahogyan oldalamon a kardom. Fizikai formám tökéletesen elfedi képességeimet és lélekenergiámat, azonban ha szükséges feloldhatom az erőmet.


JELENLEG FOLYÓ JÁTÉKOK:
.......Zsarnoki elnyomás – ""Küldetés"" (Elakadt)
.......Cleto edzést tart – Edzés (Elakadt)
.......Pusztakézre bízva (Új fogásokat tanítok) – Edzés
.......Espada mítíng – Pársoros board (Elakadt)
.......Házkutatási parancs? Még mit nem! – Pársoros board
.......Szerencse Vadászat – Pársoros board


STATISZTIKA:
(click to show/hide)


UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS IDŐPONTJA:  2017. 06. 19.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2023. Márc. 25, 15:42:13

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Ayasegawa Yumichika
Nem elérhető Nem elérhető

Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Nayara Tarin
Nem elérhető Nem elérhető

Flavia nella Sinestesia
Nem elérhető Nem elérhető

Hatakeyama Momo
Nem elérhető Nem elérhető

Fran Lechuza
Nem elérhető Nem elérhető

Wolloh Del Desierto
Nem elérhető Nem elérhető

Cleto Seffira
Nem elérhető Nem elérhető

Diego Canino
Nem elérhető Nem elérhető

Hirako Shinji
Nem elérhető Nem elérhető

Adrián Ruiz
Nem elérhető Nem elérhető