Összegzés - Hoshi Tomomi

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Hoshi Tomomi
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Időutazó :3
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
25

Hozzászólások:
53 (0,021 naponta)
Lakóhely:
Umi~jii rezidencia *o*
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 19:27:24
Utoljára aktív:
2019. Jan. 27, 14:10:31
Tárcában:
16 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
6.
Lélekenergia:
60% Complete
33 000 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Orgona lila
Pontozás:
Összesen: 68 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 62 pont az LP után
  • 1 pont jár a Karakura High School tanulójaként

Képzettségek:

11 pont Fegyveres harc
24 pont Pusztakezes harc
9 pont Reiatsu kezelés
0 pont Helyváltoztató képesség
24 pont Különleges képesség
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Post szín:
MediumVioletRed

Jellemzőim

Kinézet

Alakja nyúlánk, közel 170 centiméter magas. Szálkás, testét szinte egész életében edzette, de inkább az állóképessége nagy, mint a tényleges fizikai ereje. Haja hosszú, lilás árnyalatú, otthon nem igazán törődött a kinézetével, hiszen nem sokat járt emberek közé, itt azonban kénytelen foglalkozni a külcsínnel, ami nem mindig sikerül neki megfelelően, elvégre manuálisan sokkal nehezebb, mint programokat használva. Szeme szürkéskék, ha szomorú, inkább kékesnek tetszik, míg ha dühös, az acélhoz hasonlatosan csillog. Ruházkodás terén főként a környezetét próbálja utánozni, mivel a mostani darabokon és divaton nem mindig sikerül kiigazodnia.
Jellem

Mivel nem a jelen kor eszközeihez van szokva, sokszor csodálkozik rá a dolgokra, amiket ismer, tudja a használati metodikájukat elméletben, de tapasztalatai nincsenek ilyen irányban. Éppen ezért nagyon kíváncsi, könnyű lekötni a figyelmét olyasmivel, aminek bonyolultabb a felhasználási módja. Közvetlen, s bár nem mondhatja el bárkinek, honnan is érkezett, a korábbi életvitelének köszönhetően (A „cyber világban” mindenki elmondhatja a véleményét, nincsen ennek általában különösebb jelentősége.) sokszor meggondolatlanul is kimondja azonnal, amit gondol. Ragaszkodó azokkal, akikhez érzelmi kapocs köti, és ezt nem mindig tudja megfelelően kezelni, hiszen míg korábban akár minden percét ezekkel a személyekkel tölthette a világhálón, most azonban meg kell tanulnia, hogy az ideje korlátozott.
Hoshi Tomomi
Ember
2892.07.27.
18-nak látszik

Kiou no Sesshoku

Tomomi képes egyetlen érintéssel az emberek, és a tárgyak múltját feltérképezni. Embereknél és élőlényeknél az érzelmek domborodnak ki elsősorban, minél nagyobb érzelmi hangsúlyt kapott egy történés, annál élesebben rajzolódik ki az a szeme előtt. Tárgyaknál ez nem csupán annak eredetére irányul, minél képzettebb képességének használatában, annál többet képes érzékelni azokról a személyekről, akik megérintették, használták azt a tárgyat.
1-8 pont:
Erős koncentráció segítségével képes olyan emlékképeket kiolvasni, amikhez erős, alapvető érzelmek kapcsolódnak. (Öröm, Harag, Meglepetés, Undor, Szomorúság, Félelem) Ezek a képek még foszlányok, inkább benyomás, mint valódi olvasás a személy múltjában.
Tárgyak esetében csak akkor képes bármit is kiolvasni, ha az hosszú ideig, intenzív érzelmekkel volt használva.
9-16 pont:
Már nem szükséges számára olyan erős koncentráció, de továbbra is összpontosítania kell a műveletre. Itt már sokkal élesebbek a képek, néhány perc erejéig képes filmszerűen belelátni a korábbi történésekbe, ha azokhoz tartozik valamilyen érzelmi kötődés.
Tárgyak esetében már képes akkor is információt kinyerni a használóról, ha az nem használta rendszeresen, azonban az egyszeri, vagy ritka alkalmakkor különösen intenzív érzelmeknek kell a használóra hatniuk.
17-24 pont:
Inkább arra kell koncentrálnia, hogy elnyomja erejét, és önkéntelenül ne olvasson minden érintéssel mások múltjában. Képes arra, hogy maga döntse el, milyen érzelmi emlékekre kíváncsi, nem csak felugró villanások ezek, hanem valódi, teljes emlékek, amiknek mindegyikére talán maga az átélő sem emlékszik, mert elfojtotta őket.
Tárgyaknál képes kinyerni a számára szükséges információkat erős koncentrációval, és ráhangolódással. Nem szükségesek az erős érzelmek, elegendő néhány foszlány, hogy képes legyen olvasni az azt használóból.
Mousoushou

Félelmeket felerősítő technika, minden érintéssel, amit bármely testrészével megejthet, egy következő szintre emelkedik az ellenfél félelem faktora. Az érintésnek vagy a testet, vagy a közvetlenül nála/rajta lévő tárgyat (pl.: fegyver, ruha, ékszer) kell érnie. A technika alkalmazásánál Tomomi a kiolvasott információkat használja, elegendő számára csupán annyi is, hogy az ellenfél egyszer megijedt mondjuk a pókoktól, nem kell mély, tartós félelem. A támadás hatására, ahogy fokozódik a rettegés, az ellenfél egyre inkább képtelen arra, hogy az akár értelmetlennek tűnő félelmét elnyomja.

1-2 érintés: Az ellenfélnek eszébe jut, amitől fél.
3-4 érintés: Egyre gyakrabban, egyre többet gondol rá.
5-6 érintés: A félelem rettegésbe vált, szinte másra sem tud gondolni.
7-9 érintés: Eluralkodik rajta a félelem, paranoiás lesz, folyamatosan attól tart, hogy a félelme megelevenedik.
10 érintéstől: Tévképzetek, a félelmei megjelennek előtte, valóságosnak érzi, mindenhol azt véli felfedezni.

16 KK pont felett már képes arra is, hogy a nála lévő tárgyakkal vigye át a támadást, ha azok folyamatos érintkezésben vannak vele. (Pl. egy kard esetében.)

Képesség
Kiou no Sesshoku
(A múlt érintése)
Mentális képesség
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Aug. 02, 08:54:09

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hoshi Ryohei
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Kazumi
Nem elérhető Nem elérhető

Komoki Daniel Hiroto
Nem elérhető Nem elérhető

Masachika Ryūtarō
Nem elérhető Nem elérhető

Demothy Neyen
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Sen Nozomi
Nem elérhető Nem elérhető

Hayashi Yuuta
Nem elérhető Nem elérhető

Vayuolos
Nem elérhető Nem elérhető

Nayara Tarin
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?