Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Kuchiki Rukia

Oldalak: [1] 2 3 ... 5
1
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Dátum: 2022. Aug. 15, 17:06:59 »
Shinigamik

Nem éppen bizalom gerjesztő helyre csöppentetek. Hinode belső világa inkább hasonlít egy horrorisztikus erdőhöz, ahol a legfélelmetesebb teremtmények lakják be.
Minden oldalról veszély leselkedhet hőseinkre. A madarak borzalmas körülmények között szenvednek, a fák a masszáknak köszönhetően teljesen megcsúfultak, a folyó vérrel van borítva, nem beszélve a földről, aminek színei feketés, szürkés árnyalattal rendelkezik.
Nozomi nem tudja megállni ne tegye fel kérdését, megjegyzéssel fűszerezve amire Fukui rögtön reagál is.
- Hát… ez kérlek szépen a rémálom.
- Szerinted egy fertőzött belső világnak, hogy kéne kinéznie Fukui-san? Idillikusnak?
- Jól van már Satou! A csajod kérdezte hol vagyunk.
- A csajo? Okééé ne menjünk ebbe bele.
- Pedig bele mehetünk, ha akarod!
- Szerintem próbáljunk lehiggadni rendben? Elvégre fontos dolgunk van a… járkáló macska szerint.
Szól a két fiatalra Uchiyama amire Fukui és Satou egyetöntően bólintanak.
Hamarosan Rei is felkel, hogy csatlakozzon a társasághoz. Szerencsére amekkora rúgást és ütést kapott zanpakutou szellemétől, csodálatos módon kutya baja. Nincs rajta semmi külső sérülés, ami nehezítené a mozgását, fájdalma is elillan egy pillanat alatt.
- A zanpakutoud ép most mentette meg az életedet. Igaz a modora kissé nyers, de, attól nem kell tartanod, hogy ellened cselekedne.
Fejti ki Korin miközben bajuszát pödöri szabad kezével.
Mizushima-dono eközben kidout idéz elő, aminek segítségével meghatározhatja a forrás lelőhelyét. A koordináták amire szüksége van a gömbön belül lelhető. Kiderül merre is kell indulnia a csapatnak. Északnak kell először elindulni egészen egy négy ágú ösvényig. Ott kelet felé kell elfordulni, ami elvezethet titeket egy romos birtokra, ami már látott jobbat is. A birtoknál a legnagyobb épület teteje fölött ágaskodik egy rettenetes fásszerű massza. Abban az épületben lelhető a forrás. Sajnos a képe nem látszik pontosan az épületen belül hol lehet, viszont tény, hogy ott van, csupán meg kell találni.
Ha a kapitány kiadja az utasítást, a csapat el is indulhat. Miközben haladtok úti célotok felé, Satou kihasználja az alkalmat, hogy gyorsan Mizushima-donohoz menjen majd halkan elmondja azt, amit szeretne.
- Nem tudom, hogy van vele Mizushima-dono, de valami nekem bűzlik az akadémistával kapcsolatban. Mikor a barlangnál voltunk Nozomival, éreztem egyfajta különös, hogy is nevezzem… feszült és borzalmas érzést. Ez az érzés az ö zanpakutoujánál is hasonló. Maga szerint lehet kapcsolat a… két dolog között?
Satou aggodalma talán lehet nem alaptalan. Lehetséges, hogy a nebuló olyan titkokat rejt, amit lehet nem árt megválaszolni. Viszont az elsődleges cél Hinode megmentése.
Hyousuke talán még nem bízik a módosított lélekben, kérdés, hogy vajon feltételezéseinek lesz-e bármi konkrét bizonyitéka is. Vajon Korin ellenük lenne? Esetleg csupán félreértelmezte őt? A tettek fogják majd igazolni.
Miután Satou megbeszéli a dolgokat Hyousuke-val, vissza is indul, Nozomihoz. Fukui fütyül egyet mikor észreveszi, hogy kollégája a lány mellet állapodik meg, amire Satou hátra néz és halkan szögezi neki, hagyja már békén amire Fukui egy széles mosollyal válaszol.
Megérkeznek a négy ágú ösvényig. Már csak kelet felé kell tartania hőseinknek. Hamarosan ki is érnek a borzalmas erdőből és meglelik a birtokot.
Itt el kell dönteni hogyan is tovább. Három épület foglal itt helyett. Egy kisebb épület, ami inkább egy családi ház, ami nyugatabb oldalon lelhető, egy annál nagyobb épület, ami középen helyezkedik el, aminek a tetején látható a borzalmas fásszerű massza és egy újabb kisebb épület, ami talán raktárnak felelne meg a bal oldalon. Hogyan fogtok neki kezdeni a kutakodásnak?


Zanpakutouk

A hollow temérdek ceroval köszönti ellenfeleit. Fubuki képességének segítségével jégcsapokkal viszonozza a bestia köszöntését, aminek az lesz az eredménye, hogy ugyan nem találja el, de távolságot képes egy ideig tartani.
Eközben a cerok amik Fubukihoz érnek, ő maga is képes elkerülnie. Fuuryoumaru mint egy igazi bástya a megtörhetetlen védelem, kardjait keresztbe rakva védi ki a támadást, amivel a szörnyeteget küldi meg. Képességének segítségével, semlegesíti ezeket az energia nyalábokat anélkül, hogy bármi sérülést szenvedhetne el.
A hollow megunja a játszadozást és végül úgy dönt besüpped a föld alá. Szerencsére a zanpakutouk már tudják mit is kell tenni ebben a pillanatban. Elhagyni a helyet, mielőtt a hollow kitör a földről! Sajnos viszont az a hátrány érheti őket, hogy kénytelenek lesznek azonnal védekezni.
Miután a hollow kitörik, ahogyan azt megjósolni lehetett, testéből tüskék jelennek meg majd ki is lövi feléjük, hogy azzal igyekezzen ártani mindkét zanpakutounak.
Eközben a harc Rei zanpakutouja és Hinode között megkezdődik. Hinode megiramodik az ellenfele felé, bevetve az Ikkotsu technikát, de mire végrehajtaná, egy meglepetéssel lesz gazdagabb.
Ugyanis a zanpakutou gyorsabban mozog, mint amire számított volna és ennek hála a gyomrost is megérzi, aminek következtében muszáj lesz egy ideig összeszednie magát. A meglepett arc bizonyára a zanpakutounak sok örömet fog okozni.
Hinode meglepett arccal veszi tudomásul az elmondottakat, amiket megoszt vele ellenfele. Miután ki is engedi reiatsuját, nem őszinte mosollyal lesz gazdagabb.
Sajnos Fubuki is megérzi eléggé az erő különbséget, de szerencsére nem sokáig kell éreznie a nyomasztó érzést miután a zanpakutou abba hagyja a kis demonstrációt.
Fuuryamaru gazdagabb lett egy információval, ami talán gazdáját is érdekelheti. Ezek szerint erő különbség tapasztalható a zanpakutou és a gazda között. A kérdés, miért?
- Chhh… nyomorult. Aki kiengedett figyelmeztet arról, hogy vigyázzak egy sötét harcossal, akinek tetoválása van a szeme sarkánál. Szóval te vagy az igaz? Akitől óvakodnom kéne?! Hát arról szó sem lehet! Megöllek!
Hinode természetesen nem ijed be a zanpakutou látványától, bár szavai arra engedhetnek következtetni jelenlétét nem igazán szeretheti.
A zanpakutounak sajnos a támadása nem sikerül, mert már Hinode készen állt arra miféle ellenféllel is kell szembenéznie. Viszont arra már nem számolt, hogy sikerül a bal oldalához érnie és így egy rúgással lesz gazdagabb, ami miatt a közeli fához esik, ami le is dönti a háta mögött. Egy újabb információ, ami képességére utalhat. Lehetséges, hogy egy erő zanpakutouval van dolga Hinode-nak.
A hollow se rest ám. Tüskéivel igyekszik a két másik zanpakutout felsértenie majd ezután újfent cerokkal igyekszik díszíteni repertoárját és utána gyors mozgásával és karmaival, sebesülést okoznia ellenfeleinek. A gyors mozgásának köszönhetően igen nehéz célpontnak minősül, így eltalálni távolsági támadásokkal nagyon is nehéz. Ki kell találni valamit, hogy lelassítsátok valahogy.
Eközben Hinode mindkét kezében shakkahot idéz meg amit Rei zanpakutouja felé küld majd utána hainawa-val igyekszik elkapnia ellenfelét, hogy lekorlátozza a mozgásában.
Vajon a küzdelem hova fog még fajulni? Lehetséges, hogy le kell állítania Fuuryoumaru-nak a zanpakutout vagy esetleg jobb még hagyni, hogy foglalkozzon Hinode-val? Mennyire megbízható a „szövetségesük”?
Határidő: 2021.08.27

2
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Aug. 14, 14:39:41 »
Hőseink sajnos nem pihenhetnek. Hiába győzték le Rudrát, a harc itt nem ért véget számukra. Amint Kane belehelyezi a homokórát a megfelelő helyére, a padlón lévő nyílás kinyílik, vele együtt a borzalom is, ami rájuk szabadul. Senkise hitte volna talán, hogy Sucob egy igen ravasz togabito. Leleményességét már az első csapásával megmutatja ellenfeleinek.
Mindenkit a falhoz szegez, az arrancart lefegyverzi és még arra is gondolt, hogyan legyen képes áldozatait legyengíteni, nehogy még véletlenül is kárt tehessenek benne. Természetesen hőseink nem tudják szó nélkül hagyni Sucob tetteit. Elsőként Ruiz az, aki a togabitohoz szól, főképp amiatt a megjegyzése miatt miszerint az arrancarok csupán olcsó utánzatai a shinigamiknak.
- Óóóó annyira szeretnéd a kis játékszered igaz? Mint egy icipici kisgyermek! Halálra untatsz!
Azzal a pillanattal máris hátra hajítja a kardod, mint valami értéktelen vackot. Ezután Narakuval és Ryuunosuke-val is kicsit foglalkozik. Denevéreinek megparancsolja, hogy a szájukat fedjék el, hogy véletlenül se tudjanak megmukkanni.
Számára úgy tűnik, túl sokat beszéltek a kelleténél. Ezt még kézmozdulatával is jelzi nektek, hogy csendet kér tőletek. Ezután jön Kane és Aleda. Shinzou szavára elneveti magát a togabito. Nem igazán érzi magát fenyegetve. A quincy számára csupán egy eltaposható bogár, egy préda, akivel szórakozhat kedve szerint.
A következő fenyegetésre legyint csupán a fiúnak majd miután úgy dönt, Aledat szeretné kezelésbe venni, rögtön a falhoz szegezi újra majd magával viszi, Aledat a mélybe. Szerencsére a lány a könyvet rögtön leejti a földre, nehogy azt is magával vihesse a togabito. Lehet, hogy Sucob leleményes és ravasz, de arra még ő se gondolt, hogy hőseink nagyon makacsok tudnak lenni.
Mi sem bizonyítja ezt, minthogy Ruiz megelégelve fogságát harmadik kezet növeszt és egyesével szedi le magáról a mocskokat. Naraku mit sem féltve életét, az öngyújtójának segítségével szép kis tüzet okozz ellenségeinek és kicsit megpörköli haját is vele, de ha gyorsan eloltja még megmentheti frizuráját, miközben kiszabadul szintén a fogságból. Cat lábába gyűjti minden erejét és hirenkyaku segítségével robban ki végül a fogságból majd amint földet ér, karmait megidézve körmeinél, készen áll a harcra. Ryuunosuke, tsukiyubi technikájának segítségével sikerül lepöccinteni magáról a denevéreket és kiszabadul ő is a fogságából.
Kane az egyetlen, aki még sokat totojázik, ordibál, nem úgy tűnik, mint aki képes lenne kiszabadulni. Úgy tűnhet quincy társatok ott fog ragadni és a nyávogásán kívül nem fog történni semmi. Csakhogy mindannyian észrevesztek egy furcsaságot.
A quincy könnyei amint leérnek a földre, kéken kezdenek világítani. Egy idő után már aura veszi körbe a quincyt. Szemei is ugyanúgy kékes árnyalatot vesznek fel, aminek a végén az lesz a következménye, hogy egy hirtelen vakitó fénnyel lesztek gazdagabbak és egy pillanatra nehezen fogtok látni. Amint látásotok visszatér, láthatjátok, hogy a quincy ki eddig fogságban volt, most már szabad. Haja fehéren izzik, szemei kéken világítanak, nem beszélve már arról, hogy aurája szellem formát alakított. Naraku, Ryuunosuke és Cat már tudják mi fog következni.
Egy ideig Kane ebben a formában látható majd ezután eltűnik az aura körülötte, haja visszavált eredeti hajszínébe, de karja tovább világít már. A quincy lassan sejtheti. A Sárkány Szíve válaszolt. Új képességre tett szert, amit ki is próbálhat azonnal élesben. Nincs idő beszélgetésre, sem pedig totojázásra. Ellenségeitek még a teremben vannak, jó lesz őket miszlikbe aprítani. Sucob alá becsült titeket és ennek hála nem is sejti, hogy a csapat játszid könnyedséggel elintézi lényeit. Mindenkinek jut bőven ellenfélből.
Ha kitisztítottátok a termet, mehettek is lefelé a csapóajtón keresztül. Érdekes módon nincs lépcső, ami levezetne, csupán képességeiteket tudjátok használni, hogy fel vagy le tudjatok közlekedni. Egy hosszú folyosó vár reátok temérdek denevér ellenféllel.
Ahhoz, hogy közel jussatok Sucobhoz, mindannyiukat le kell csapnotok, ami gyerekjáték lesz számotokra. Így vagy úgy, de eléritek Sucobot aki eközben egy irányban, denevérek segítségével lebegve halad egy irányba.
Aleda tisztán láthatja az eseményeket, ami Sucob háta mögött történnek. A csapat már úton van és hamarosan megérkeznek. Sucob is megfordul amint már látótávolságra kerülnek. Arcáról látszik a nem tetszés, és igyekszik minden erejét bevetni, hogy felltartsa a társaságot, de sajnos bármennyire is erőlködik végül elérik őt.
Sajnos viszont akárki is támadja meg Sucobot, végül az lesz az eredménye, hogy karjával védi ki a támadást, aminek segítségével jóval hátrább repül kifelé egy ajtón, ami egy hatalmas kör alakú terembe vezet.
A probléma ott kezdődik, hogy a terem magassága is figyelemre méltó és sajnos csak egy kör alakú csigalépcső vezetne lefele, de mivel bőségben is nagy a terem így sajnos a lépcsőt nem tudják használni mivel túlságosan messze vannak már a lépcsőtől.
Sucob elengedi Aledat amiért kénytelen koncentrálnia arra, hogy földet érjen. A szegény quincy zuhan lefelé, de szerencsére képesek lesztek hamar elkapni őt, hogy megmentsétek. A jó hír, hogy a lefelé utat gyorsan megtudjátok így tenni, a rossz hír, hogy lehetséges, hogy Aleda szívbajt kap a zuhanás során.
Amint mindannyian megérkeztek a terem alljához, láthatjátok, hogy ahol vagytok az bizony egy aréna. Két út vezet ki innen. Egy a csigalépcsőn keresztül felfele és egy észak felé át egy ajtón, amit sajnos maga Sucob állja el. A togabito amint felkel és meglát titeket, nem tudja megállni, hogy ne fejezze ki nem tetszését.
- Ti ostoba kis férgek! Van fogalmatok arról, hogy mi tettetek? Ez lett volna a legszebb halálotok, de neeem! Nektek férfiaknak makacsoknak kell lenni ugye?! Ha a denevéreim nem tudtak megölni titeket majd akkor magam foglak titeket szétszaggatni!
A togabito készen áll arra, hogy harcba bocsátkozzon veletek. Lehetséges, hogy ő az egyetlen togabito aki köztetek és Kate között áll. Képesek lesztek megküzdeni ellene? Ki fog kezdeményezni? Vajon miféle képességek birtokában lehet Sucob?
(click to show/hide)
Határidő:2022.08.27

3
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Júl. 31, 15:04:58 »
Aleda belelapoz a naplóba, amibe maga a Fehér Sárkány írt. Válaszokat keres a láncok eredetével kapcsolatban. Szerencséjére a Sárkány szorgalmasan írt. Legtöbbjük személyes tapasztalatáról szól a szigetlakókkal kapcsolatban. Az már nagyon is kiderül ebből a naplóból, hogy a Fehér Sárkány a szigetlakókkal ekkor találkozott először. Mindent leírt kultúrájukról, építészeti stílusukról, sőt még a szokásokról is ejt megemlítést. Viszont az érdekes részéhez akkor ér oda Aleda amikor egy ismerős rajzzal találkozik az egyik lapon. Bizony ám egy ismerős építmény, ami nem más, mint az a hatalmas, magas épület, amiben jelenleg hőseink tartózkodnak. A pagoda. Az olvasmányból kiderül, hogy a pagoda lényegében csupán álca. Egyfajta börtön. Oka a létezésének igen érdekes, ugyanis szerzője azt írja, hogy szükséges volt. A Démon Királynak nevezett szörnyeteg egy súlyos sérülést hagyott ott, ahol megjelent a démoni fa. Lehetetlen volt elzárni a lyukat, amit okozott, így képességének segítségével létrehozta a pagodát, amivel elzárta. Kiderül az is, hogy a Fehér Sárkánynak a képessége honnan eredeztető, ami még inkább meglepő. Ő ugyanis egy sternritter volt Őfelsége szolgálatában, schriftje pedig nem más volt, mint az Architect avagy az építész. Leírja részletesebben képességének működését. Szinte bármit képes létrehozni, amit megálmodik, legyen az fegyver, kulcs, építmény, zár. Viszont mindenképpen fontos, hogy feltételeket kell szabjon működésükhöz. Egy zárat nem hozhat létre kulcs nélkül. Fegyvert nem hozhat létre, ha nincs meg a feltétel a működésére. Kiderül az is, hogy halála után, hogy képes mind az megmaradni, amit elkészített. Amit elkészít, az végleges. A seb, amit a démon király okozott a pagoda mélyén lelhető, egy elzárt teremben, ahol egy hatalmas körszerű fallal van elzárva a padlón egy kijelölt teremben. Kinyitásához szükséges az említett két lánc. Alea Angeli az angyal szárnyai és Alea Luciferi avagy Lucifer szárnyai. Kiderül az is, hogy egyedül ezek még nem képesek kinyitni a kaput, sajnos viszont mikor Aleda tovább lapozna, hogy lássa miféle feltételre lenne szükség még, a lap azon része hiányzik. Valaki mintha kitépte volna. A kérdés ki volt és milyen céllal? Miután Kane-ék visszamennek oda, ahol anno társaikkal szétváltak, egy csetepaté kellős közepében találják magukat. Naraku kivívta magának a sorsot és megtámadta a togabitot, aki könnyűszerrel elbánt vele. Idegesítő módszere, hogy lefagyasztja az áldozat egyes végtagjait majd ki is olvasztja azokat, egy eléggé lekezelő és lenéző kifejezést takar. A sértegetésekre, amit Naraku enged meg neki, nem igen hatja meg. Szerencsére Ruiz már tervet eszel ki, de előtte azért reitsauját picit megemeli, hogy megmutassa ki az úr a pagodában, amit szegény Cat meg is érez. Szerencsére nem rogy össze, de azért a szívéhez kap egy percre. Majd az arrancar kezébe nyomja óvatosan a homokóra üveget és hozzá lát tervének megvalósítására. A togabito nem néz felé, amire Ruiz nagyon ráérzett. Ugyan szavai nem igen hatják meg Rudrát, viszont tettei már annál inkább. Bala Doble technikájának segítségével, mozgásra bírja a togabitot aki azonnal légneművé válik és igyekszik megfagyasztani az ellenfelét, de sajnos ezúttal rá fázik amin meg is lepődik miután csupán ellenfelének árnyékáját veszi észre. Viszont ekkor késő lesz mert amint az arrancar megjelenik, a harmadik szem képessége aktiválódik és a togabito óhatatlanul belenéz, ezzel elérve, hogy a célpont lásson rémképeket. Sajnos viszont Ruiz nem fogja büntetés nélkül megúszni, mert a togabito hadonászni kezd és így mikor megérinti Ruiz harmadik szemét, lefagyasztja. Kiderül, hogy a togabito érintésre képes fagyasztani. Pechjére Rudrának ekkor már késő volt. A technika aktiválódott és Rudra nem menekül el végzetétől. A többiek szeretete nem marad el természetesen. Naraku nyomban a togabito háta mögé kerül és igyekszik kitörni a nyakát, de erre sajnos nem kerül sor, mert egy gyomrossal lesz gazdagabb, de szerencsére Narakunak ha nem is sikerül kitörnie a togabito nyakát, de még tartani bírja és így Kane betudja vetni az ezüst huzalt amit a togabito nyakára teker. Narakunak van lehetősége szintén segítenie az ifjú Shinzounak, hogy maga is elkezdje folytogatni a huzal segítségével a togabitot. Sajnos viszont a togabito időközben összeszedi magát majd le rúgja magáról Kanet és Narakut is majd kardjával éppen levágná őket. Ekkor Ryuunosuke a Gritz technika segítségével magára vonja a figyelmet. Sajnos Rudra látva mi akarja körbevenni, rögtön légneművé válik majd hirtelen Ryuunosuke-val szembe áll és már őt igyekszik ledöfni, viszont ekkor a togabito nyakát átfúrja egy quincy nyíl. Rudra a nyakához kap majd látja, hogy teste szépen elkezd eltünedezni. Mielőtt viszont végleg eltűnne, Ryuunosuke észreveszi, hogy a togabito öröm könnyeket kezd hullajtani majd búcsúszóul tátogni kezd, amit Ryuunosuke szájról leolvas:
„Szóval ez lenne hát a végső halál? Végre szabad lehetek…”
Ez a mondat Ryuunosuke fejében megfog maradni jó sokáig. Lehetséges volna, hogy ezek a togabitók valójában szenvednének? Rudra miért hullajtott örömkönnyeket, tudván hogy örökre eltűnik? Ez a kérdés sokáig fogja majd Ryuunosuket mozgatni és ha még a többiekkel is megosztja újdonsült tapasztalatát, lehetséges, hogy sokakat megmozgat majd. A harc szerencsére győzelemmel zárult. Ki is derül ki volt az, aki lelőtte a togabitot miután Cat hangosan felszólal.
- Ez szép volt csajszi! Jól nyomtad! Gyere le, hadd adjak neked egy ötöst!
Bizony, aki lelőtte a togabitot nem más volt, mint Aleda Felisberta! A nemes leányzó most megmutathatta, hogy a harcban ő sem védtelen. A legjobb helyről, pontosan időzítve, mint egy igazi mesterlövész, lelőtte a togabitot ügyelve, hogy Ryuunosuket el ne találja. Szerencsére Ruiz harmadik szeménél a jég végül megszűnik a togabito halálával és így már nem kell attól tartania, hogy örökké befagyva fog maradni.
- Most, hogy végre megszabadultunk ettől a nyikhajtól is, akar még valaki nekünk jönni há? Esetleg egy vámpír vagy egy kicseszett pókszerű togabito? Komolyan kezdem unni ezeket a fickókat!
Mondja ki Cat miután egy kicsit leül és kifújja a levegőt magából. Természetesen a homokóra két része nálatok van, már csak bele kell helyezni a helyére miután sikerül egymáshoz illeszteni mindkét részét. Szerencsére a homokóra tökéletesen beleilleszkedik a szobornál lévő mélyedésbe. Kisebb remegés is jelzi, hogy működik a szerkezet. Sajnos viszont amint a csapóajtó kitárul egy nem várt vendéggel lesztek újabban gazdagabbak, aki lélekenergiáját most fedi fel. Erre sajnos senki nem készült fel emiatt a denevérek százai elkapják hőseinket és a falhoz szegezik mindannyiukat. A helyzetet tovább nehezíti a kijutásban, hogy Ruiz nem csak harmadik szemét takarják el a bestiák, ha esetleg még aktiválva lenne, de még zanpakutouját is elveszik tőle, ezzel kevesebb lehetőséget adva ahhoz, hogy kitudjon szabadulni. Ráadásul még több denevérrel gazdagodik lévén jelezve, ő a veszélyesebb a csapatban, aki gondot okozhat. Kisvártatva női kacajra lesztek figyelmesek, aki szépen lassan a denevéreinek segítségével kiemelkedik a nyílásból. Egy vörös hosszú hajú . Kebleit csupán hajának hosszának köszönheti, hogy eltakarják és úgy tűnik a denevérek takarják el alsó testrészeit. Hosszú vörös körmeivel végig simít az arcán oly gyengéden, hogy sebet ne ejtsen magán.
- Szóval az a szánalmas Rudra féreg végül kikapott! Ezért nem szabad egy férfira bízni a piszkos munkát! Mi ez?
A denevérek kik elvették Ruiz zanpakutouját odaviszik gazdájukhoz, aki el is veszi azt és alaposan megnézi majd végül elmosolyodik miután az arrancar felé tekint ezután.
- Ez lenne hát a híres arrancar zanpakutou ugye? Ezzel a veszélyes fegyverrel csúnya dolgokat tudnál művelni! Kósza hírek keringtek az arrancarokról akik hasonlóak azokhoz az istenverte shinigamikhoz. Olcsó utánzat.
A kardodat szerencsére csupán elhajítja a terem másik végébe és nem esik kár benne, de sajnos oly messzire kerül tőled, hogy használni nem tudod. A denevérek ezután mindenkibe elkezdenek beleharapni és érzitek, hogy egyre jobban kezdtek gyengülni.
- Lakmározzatok csak kicsinyeim… bátran! Lakjatok jól a finom reiatsuból! Legyen az bármennyi!
Ezután Kane felé tekint majd csettint egyet, aminek következtében a denevérek odaviszik a togabitohoz.
- A Fehér Sárkány leszármazottja. Az arc sose felejtődik el. A harag, amit iránta érzek szintén! Milyen kár viszont, hogy ilyen állapotban nem lenne gyümölcsöző számomra a halálod. Hm?
Hirtelen Aleda felé tekint, aki Kane mellett volt belepasszírozva a falba a denevérek álltal. A togabito újfent csettint egyet és a szőke hajú quincy lányt is odaviszik a denevérek, hogy gazdája alaposabban megvizsgálhassa. Körmeivel végig simít a lány arcán, ügyelve arra, hogy ne vágja meg majd belenéz a szemébe mélyen és végül elmosolyodik. Ezután Kane felé tekint szintén. Sajnos a többieknek tehetetlenül kell ezt végig nézniük. Ruiz is hiába igyekszik kiszabadulni, a denevérek tesznek róla, hogy hollow képességei hasztalanok legyenek, akárcsak a többieknek.
- Szerelmesek igaz? Szinte látni a szemükből… igazán gyönyörű látvány mikor két szívet ellehet szakítani egymástól! Hadd áruljak egy apró titkot picim…
Aleda-hoz fordul majd folytatja tovább.
- Nem bízhatsz a férfiakban. Ők átvágnak téged. A tested gyönyörét akarják tőled. Az ártatlanságod nedvét. Semmi mást! Őszinte szerelem nem létezik! Aki ezt mondja, az hazudik! Úgyhogy mi lenne, ha először megszabadulnánk ettől a szánalmas quincytől aki arra se méltó, hogy egyáltalán rá pillantsak!
Kanet még erősebben denevéreivel odapaszírozza a falhoz annyira, hogy kisebb mélyedés keletkezik a háta mögött. Ezután a togabito folytatja a felé intézett mondatát.
- El is felejtettem! A nevem Sucob! És amint láthatjátok, nagyon éhesek a kicsinyeim. Nem kell aggódni a halálotok nem azonnali lesz. Szépen lassan kifogtok száradni egytől egyig. Amint az utolsó csepp reiatsutok is kikerül testetekből, megszűntök létezni! Szívesen elcseverésznék még veletek, de… annyira szeretném ezt a quincy lányt átalakítani! Igazi szép denevér lesz! Tökéletes szolga egy úrnő számára nem igaz? Persze az átalakulás nem lesz fájdalom mentes. Fájni fog… nagyon! Úgyhogy aranyom minden percét élvezd ki! Úgy bizony! Sokat fogunk ám szórakozni!
Újra csettint egyet, ami után jó sok denevér kiszállingózik „szoknyája” alól majd alakot váltanak és humanoid szörnyként átalakulva lassan felétek közelednek.
- Egyétek meg a húsukat miután kiszáradtak!
Hangos kacajával búcsúzik a csapattól, elrabolva Aledat a többiektől. A napló, amit magával hurcolt eddig a quincy lány, a földre esik mielőtt a mély sötétség felé húzza lefelé a togabito magával. A csapatnak ki kell találnia valamit, hogy szökjenek meg. Vajon képesek lesznek valahogy kiszökni? Milyen lehetőség állhat rendelkezésre a csapat többi tagjának? Ahogyan telik az idő, érezhetitek hogy képességeitek kezdenek visszatérni. Talán itt lenne az ideje kiszabadulni.


Eközben a pagoda mélyén…

Kate lassacskán eléri úti célját. Egy hatalmas kapu, aminek mindkét oldalát kilehetne húzni. Viszont előtte a zárat fel kell oldani. Kate a kaput látván félmosolyt enged meg magának. Végre valahára megérkezett és már nincs sok hátra, hogy megszerezze azt, amit akar. A togabito Kate mellé sétál, miközben ő is a hatalmas kaput figyeli vöröses szemeivel.
- Készen állsz?
- Már a kezdetek óta készen állok.
A togabito félmosolyt enged meg magának majd odasétál az ajtóhoz és kinyitja a zárat. Miközben igyekszik a kapu zárát felnyitni, Kate felé intézi szavait.
- Tudod régen az ősöd a Fehér Sárkány azért építette ezt a pagodát, hogy megvédhesse az embereket a pokol borzalmaitól. A Démon Király olyan súlyos sebet ejtett ezen a földön, hogy azt még maguk a shinigamik se tudták volna orvosolni. Milyen ironikus, hogy legfőbb ellenségük közül valaki előáll egy megoldással és elzárja az utat a pokol és az ember világa között. Az ősöd, elakarta rejteni a shinigamik elől ezt. Bizonyára azért, hogy tanulmányozhassa a pokol működését. Esetleg, hogy ne derüljön fény az esetről. Bármi is volt az indítéka… megtette. És a mai napig a shinigamik nem is tudnak-e pagoda létezéséről. A Fehér Sárkány múltjáról. Egészen mostanáig. Milyen ironikus… hogy az ősöd zárta el ezt a helyet… és a leszármazottja fogja kinyitni a kaput. A körforgás… beteljesedik!
A kapu kitárul. Ezután a togabito illedelmesen odébb áll majd meghajolva, bal kezével mutatja Kate-nek az utat, ahova be kell mennie.
- Csak ön után.
Kate elindul a kapu felé, de hirtelen megáll amire a togabito kérdő szemmel tekint.
- Mond csak… miért is nem ölted meg őket akkor mikor esélyed volt rá?
A togabito meglepő arccal tekint Kate-ra aki arra se méltatja a togabitot hogy felé nézzen miközben hozzá beszél.
- Még is miről beszélsz?
- Jól tudod miről beszélek. Azt hitted, hogy nem veszem észre? Ide hozattad őket, mert így akartad. Hagytad, hogy Agni és Rudra elbukjon. A kérdés, hogy Sucob vajon mit játszik a kis tervedben hm? Talán… félre akarsz állítani?
- Biztosíthatlak, hogy ez nem így van!
A togabito pár lépést tesz Kate felé, de ekkor követte el legnagyobb baklövését. A quincy hirtelen megidézi a Sárkány Fegyverét majd kardját kivonva megfordul és egyenesen a togabito mellkasába szúrja a pengét, pontosan oda, ahol általában a lélekáncnak kell lennie. A togabito lesokkolódik a penge ért szúrásától és reflexből mindkét kezével a pengét fogja. Kate nem húzza még ki áldozatából a kardot, mivel még hozzá akarja intézni szavait.
- Akkor hadd világosítsalak fel és játszunk nyílt lapokkal. Tudom, hogy csak kihasználsz már a kezdetektől fogva. Tervezel valamit, amit a társaidnak se árultál el. Így hát megjátszottam, hogy megbízom benned és szövetségesemnek tartottalak egészen eddig a pillanatig. Jól tudom mire fáj a fogad! Kinyitom a kaput és egy óvatlan pillanatban megölsz, hogy aztán találkozhass a királyoddal. Nem igaz szolga? Ez volt a terved. Ide akarod hozni a Démon Királyt, hogy aztán káoszba taszítsa az emberek világát. Viszont ez nem fog megtörténni. Nem amíg én itt vagyok.
Egy kis szünetet hagy a quincy, hogy a togabitonak átjöjjön az üzenet majd folytatja tovább.
- Megmondom mi lesz togabito. Bemegyek szépen, kinyitom a kaput, megkeresem a Démon Királyt és elveszem az erejét. Az erejének segítségével kihívom a Quincy Királyt és megölöm! Véget vetek ennek az egész káosznak és a családom végre békében élhet! Többé nem fog senkisem parancsolni nekünk! Nem lesz többé hazugság és soha nem kell félelemben élniük! Mert én Kate Shinzou! Megölöm a királyt! Megölöm Őfelségét! Elpusztítom Yhwachot! Egyedül!
A togabito a fájdalommal küszködve nevet Kate szavain majd lassan felé tekint, vérző szájjal.
- Azt viszont elfelejted, hogy nélkülem nem szerezted volna meg a Sárkány Fegyverét… nem lennél most itt és ha ott hagytalak volna a futároknál… az-az arrancar megölt volna. Nagy szavak… egy félős kislánytól… aki annyira kétségbe van esve, hogy képes az egész világot elpusztítani, hogy elérje a célját. Nem hősként fognak téged elítélni kicsi Shinzou… nem is mártírnak… hanem egy szörnyetegnek… bizony!
Ezután mélyen a szemébe néz a quincynek.
- Semmivel sem vagy különb nálunk… ugyanolyan szörny vagy mint mi!
- Pofa be.
Ezután Kate elegánsan kihúzza a kardot a togabitóbol aki összerogy. Kardja amint visszahelyeződik a tokjába, lágy csattanó hangot hagy maga után visszhanggal párosulva. A quincy a kapu felé tekint majd tesz pár lépést előre. Viszont hirtelen megáll majd hátrafelé tekint. Hosszasan mélyen a sötétség felé tekint mintha egy ismerős alakot látna meg. Félmosolyt enged meg magának.
- Szóval… végre rájöttél. Alig várom, hogy befejezzük a küzdelmünket egyszer és mindenkorra…

Onii-chan.
Határidő:2022.08.13

4
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Júl. 17, 14:43:35 »
Jobbnál jobb ötletek jutnak a többiek eszébe azon, hogyan is lehetne kiszabadítani Ryuunosuket a hideg fogságából. Egyesek az ammónia segítségét hívnák erre az esetre, mások hollow képességgel próbálkoznának, viszont sajnos egyik sem a legjobb. Szerencsére viszont Ruiz a harmadik szemének segítségével meglelik a támadót, aki úgy tűnik, szó nélkül elengedi Ryuunosuke lábát és még fel is ajánlja amazt a lehetőséget, hogy kiállhatnak vele egy az egy ellen. Ruiz úgy gondolja talán érdemes lenne beszéltetni, hátha fontos információt közölhetne. Viszont a csapatban sajnos akad egy forró fejű szamár, aki kivételesen nem az, akire mindenki gondolna. Naraku a gengszterfőnök ugyanis ahelyett, hogy ő maga is beszéltetné az előttük lévő togabitot, rögtön az oni dekopint ami ikonikus és kedvenc technikája hősünknek, beveti a togabito ellen aki ellen válaszként rögtön légneművé alakítja magát és ellenfele háta mögé kerül majd azzal a lendülettel meg is fagyasztja mind a kettő kezét. Ezután képébe kap egy elég erős talpas rúgást, aminek hatására a földre kerül. Szerencsére nem olyan súlyosat hogy végleg ott is maradjon. A jégbe fagyot két keze nem sok jót kecsegtet. Valószínűleg eme pöckölési technikája nem sokat fog most segíteni. Szerencsére a többieket nem támadja meg még a togabito, csak is kizárólag Narakura fókuszál. Hamar ki is derül miért.
- Szóval te vagy hát az önként jelentkező.
Azzal kardjával megint lendít egyet majd Naraku kezei újra szabadokká válnak. Ezután a togabito megiramodik a gengszterfőnök felé és kardjaival sorozatosan támadni kezd, amit a gengszterfőnök eltud kerülni, esetleg védeni viszont arra nem igen számít, hogy gyomrost kap a togabito bal öklétől. Egy darabig erős nyomást érezhet főhösünk, de egy idő után elszál és így tovább folytathatja a küzdelmet. Miközben Naraku a gengszterfőnök próbálja minden erejét visszanyerni, válaszol Ruiz kérdésére.
- Fekete hajú quincy? Mármint a Fehér Sárkány leszármazottjára gondolsz? Itt van. Ahhoz viszont, hogy a közelébe érhess, le kell engem győznöd. Méltónak kell lenned rá, hogy szemtől szembe találhasd magad vele. Ha engem képtelen vagy legyőzni, őt sose fogod. Szóval jobb lenne, ha segítenél a barátodnak.
Utal Naraku eddigi eredményére. Cat, Ruiz felé tekint, hogy most mi legyen. Ryuunosuke is egyelőre készenlétben áll. Kane és Aleda igyekeznek megfelelő pozíciót találni. Kanenak szerencsére akad lehetősége, hogy felhívja észrevétlenül Ruiz figyelmét, miközben a togabito háttal áll neki. A kavicsot természetesen Ruiz simán elkapja reflexének köszönhetően így most már tudja merre találhatja Kanet. A fiú segítségével tudja, hogy Aleda helyzete is merre van. Kane a kék ajtó felőli lépcső tetején van, míg Aleda fent megtalálja a kellő pozíciót és nyilát megidézve, vár a megfelelő alkalomra, hogy nyilat ereszthessen Rudrába aki háttal áll neki.
- Most mi legyen Süni? Támadjunk?
Kérdezi Cat halkan, aki időközben szintén észrevette Aleda-ékat. Úgy tűnik a togabito még mindig nem foglalkozik a két quincyvel ami a csapatnak előnyös lehet. Ruiznak adatik meg a lehetőség, hogy kellő taktikával elintézhessék Rudrát. A kérdés miképpen? Lehetőségek akadnak. A harmadik szemének segítségével képes lehet megzavarni a togabitot. Elterelheti a figyelmét és esetleg Kane beadhatja a kegyelem döfést ahogyan az Agni-val is tették. Esetleg Aleda adhatna le végső lövést. Egyszerre támadhatnak végül a togabitora mikor nem számít rá, akár páran feltartoztathatják Rudrát, miközben mások kinyitják a padlon lévő járatot, hogy aztán tovább folytathassák az utat Kate felé. Viszont ekkor a csapat létszáma ritkulni fog. Vajon melyik megoldás lenne a legcélszerűbb? Naraku nem kerülheti már el a küzdelmet, amit a togabitoval megkezdett. Kénytelen utolsó vérig küzdenie, amibe akár bele is halhat.
Határidő:2022.07.30

5
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Dátum: 2022. Júl. 10, 13:32:37 »
Shinigamik

Rei sikeresen megszerzi Hinode-tol a kardját, aminek segítségével az ősi kidou módszerrel együtt belehet jutni a belső világába. Viszont a terv sikeréhez szükség van erősítésre, akik képesek lennének Hinodet és hollow társát visszatartani amíg a shinigamik a belső világban tevékenykednek. Szerencsére Korin hozott magával három chakra követ, amiknek segítségével megidézhető a shinigami zanpakutouja erre a világra. Sajnos a csapatban kialakul egy kisebb bizalmatlanság, főképp Mizushima Hyousuke képében. Ugyan is mikor a harmadik chakra kő Rei kezébe kerül, a kapitány gondolataiban ellenségkép alakul ki Korinról. Vajon igaza lehet a kapitánynak és Korin átakarja verni őket? Lehetséges volna, hogy a módosított lélek mindvégig azért dolgozik, hogy csapdába ejthesse a shinigamikat Hinode belső világába? Csak az idő és tettek fogják ezt megválaszolni. A zanpakutouk megjelenése után egy megdöbbentő jelenet zajlik le Rei és a zanpakutouja között. A csuklyás alak leüti a kis nebulót majd ezután Mizushima-dono felé rúgja az ájult akadémistát. Szerencsére a tekintélyt parancsoló Fuuryoumaru elkapja időben a kölyköt és már egy kényelmes hordágyba fektetik.
- Na ez az! Látja mi történik Korin? Ez van, amikor egy Akadémista zanpakutouja elszabadu…
- Most már értem.
Vág közben Korin nyugodtan, miközben bajszát simogatja. Elmosolyodik a macska majd ezután a többiek felé fordul.
- Ez volt az alku. Rei zanpakutouja ugyan is azt szeretné, hogy Rei kimaradjon a Hinode elleni küzdelemből. Aztán hát meg… ha jól értem azt se szeretné, hogy Reinek fogalma legyen a valódi erejéről. Igazam van?
Teszi fel a kérdést a csuklyás zanpakutounak ami válaszra vár. Ezután a zanpakutouk kimennek az erőtérből majd a shinigami csapat megkezdi munkáját és az ősi kidou módszert bevetve igyekeznek kaput nyitni Hinode belső világára. Szerencsére a csapat sikeresen képes lélekenergiájukat egy szintre hozni és az instrukcióknak köszönhetően egy idő után egy kör alakú hosszú fény jelenik meg a zanpakutou körül, ami egészen a csillagokig ér el.
- Nyitva van a kapu! Most azonnal indulnunk kell!
A csapat végül elindulhat a belső világba. Miután a csapat megérkezik, ekkor Rei visszanyeri az eszméletét. Jó sok kérdése lehet majd az akadémistának, amit nem árt, ha a csapat tagjai tán megválaszolnak. Ha körülnéztek, akkor láthatjátok, hogy Hinode belső világa mennyire romlott. A patakokon vér látható. A cseresznyefáknál hiányzanak a lombok, vannak fák, amik groteszk módon néznek ki és valami furcsa fekete színű, lüktető massza szerű anyag veszi körül őket. Itt ott lehet megtalálni a földön is ezt a furcsa anyagot. A cseresznyefa levelei a földön vannak. Elrohadva. Az égen nem láttok madarakat pedig hallotok párat. Satou hirtelen felugrik és rögtön a földre kerül.
- Mi az Satou-san? Csak nem megijesztett vala… a ménkűbe…
Fukui látja, hogy mi is ijesztette meg Satout. Egy szenvedő madarat lehet látni a földön, aminek belső szerve is látszódik. A fekete anyag körbe öleli az állatot. Ha jobban körülnéztek temérdek hasonló helyzetben lévő madarat fedezhettek fel a környéken. A fáknak köszönhetően az eget alig látjátok. A vér bűzének köszönhetően, kellemetlenül érezheti magát a csapat. Most el kell dönteni, hova tovább. Merre indulhattok el? Segítséget kértek esetleg Korintól vagy netán alaposan megfigyelitek a környezetet, amiben vagytok? Ha így tesztek annyit észrevehettek, hogy ez a fekete massza anyag, mintha valamilyen irányban gyakrabban látható lenne. Lehetséges volna, hogy ahol Hinode zanpakutouja van, ott ez a fekete massza egyre sűrűbben jelen van? Ez mutatná meg a helyzetét? Vajon hogyan dönt a kapitány?


Zanpakutouk

A zanpakutoukra kemény feladat vár. Míg a shinigamik igyekeznek utat nyitni Hinode belső világára, hogy aztán megszüntethessék a fertőzést, a zanpakutouknak fel kell tartoztatnia addig Hinodet és társát a hollowot. Rei zanpakutouja valamiért nagyon ragaszkodik arra, hogy Hinode-val csak ő foglalkozhasson. Bemutatkozása nem volt sikeres, hiszen már kivívta a másik kettő zanpakutou ellenszenvét. Arról már nem is beszélve, hogy Fuuryoumaru képességének köszönhetően láthatja, hogy a csuklyás zanpakutou körül egy megmagyarázhatatlan dolog veszi körbe. Hollowhoz nincs köze ugyan, de még is valami sötét energia árad belőle. Mintha a kátrány közelében érezné magát az ember. Vajon ez mitől lehet? Úgy tűnik a zanpakutouk csapatában Mizushima Hyousuke zanpakutouja Fuuryoumaru lesz a csapatkapitány és már kapitányként ki is osztja a feladatokat. Fubuki a hókirálynőnek kell segítenie Fuuryoumaru-nak a hollow feltartásában, míg Rei zanpakutouja egyes egyedül kell Hinodeval foglalkoznia.
- Egy akadémista zanpakutouja akar engem megállítani? Na ne nevettess!
Sokakban felmerülhet a kérdés miért egy akadémista zanpakutouja fog megküzdeni pont Hinode-val, de valószínűleg Fuuryoumaru okkal engedi meg ezt. Három zankaputoun múlik a siker kulcsa. Három zanpakutounak kell kitartania mindaddig amíg a shinigamik csapata a belső világban megnem lelik a megoldást arra, hogy a hollowot végleg eltüntethessék. A hollow hatalmasat felüvölt az égbe és már támadásba is lendül. Rögtön száját hatalmasra nyitja és cerok sorozatát küldi Fubuki és Fuuryoumaru felé. Hinode eközben még várakozik és egy ideig farkasszemet néz a csuklyás zanpakutouval. Ha addigra Rei zanpakutouja nem kezdeményez harcot, egy apró információ morzsával lesz gazdagabb.
- A szagod… ismerős! Mindegy is! Nagyon elbízod magad, hogy azt hiszed egyedül legyőzhetsz!
Hinode megiramodik a zanpakutou felé és teljes erejével egy hatalmas ütést indít. Viszont ez az ütés nem egy egyszerű ütés, hiszen az Ikkotsu technika bevetésével akar egy pusztító hatást kifejteni ellenfelére, hogy gyorsan végezzen vele. Vajon erre mit fog lépni a zanpakutou? Fubuki és Fuuryoumaru valóban ráfogják bízni az akadémista zanpakutoujára Hinodet vagy időközben meggondolják magukat?
Határidő: 2022.08.06

6
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Júl. 03, 13:36:42 »
Adrián Ruiz, Takahashi Ryuunosuke és Sakamoto F@cking Naraku

Ruiz és Naraku visszamondják Cat ajánlatát a futárkódással kapcsolatban. Úgy érzik nem szeretnének a modern kori Robin Hood hősei lenni, megfelelő nekik jelenlegi életük. Beérve a szobába, ahol a rejtvény várja hőseinket, egy papír formájában kapják meg az instrukciót mit is kéne csinálniuk. Ruiz magára vállalja a kísérleti alany szerepét majd a sárga és kék színű homokot beleönti az üvegbe, aminek összerázásával megkapják ama szint, aminek segítségével megszerzik a homokórának egy részét. Már csak vissza kell menniük, hogy segíthessenek társaiknak, akik még mindig nem érkeztek vissza. Sajnos mielőtt a csapat elmehetne a kék ajtó irányába, szembesülniük kell a ténnyel, hogy nincsenek egyedül. Ennek leginkább látható jele a hirtelen lehűlt levegő, a lélekjelenlét, ami a szobában lelhető, arról nem is beszélve, hogy szegény Ryuunosuke lába megfagyott. Cat rögtön siet és alaposan megvizsgálja társának fagyot lábát.
- Maradj nyugodt oké? Próbálj… nyugodt maradni.
Cat gondolkodik miképpen tudna társának segíteni. Az öngyújtó láthatólag kevés ide. Szerencsére Ruiz rögtön a jelenlét keresését helyezi előtérbe és hollow technikájának segítségével, láthatóvá teszi az ellenfelet. Az más kérdés, hogy ahelyett, hogy egy emberi alakot ábrázolnának a vörös színek, levegő formában látható inkább. Egy idő után össze sűrűsödnek ezek a levegő formájú vörös foltok és emberi alakot öltenek majd láthatóvá válik immáron a többieknek is az újdonsült vendégük. Bőrénél rettentő nagy hegeket lehet észre venni ami végig megy az arcától, kezdve a karjáig és felső testéig. Ráadásul ez az alak még direkt kibontva hordja ruházatának felső rétegét, hogy látható lehessen a seb. Haja hófehér színben pompázik. Tekintetéből nem lehet kiismerni semmiféle jellemet. Kezében egy érdekes katana kardot szorongat, aminek pengéje be van fagyva. Végig tekint a társaságon, viszont igyekszik nem odanézni Ruizra a harmadik szeme miatt, ennek köszönhetően ama kívánt hatás, hogy rémképei lehessenek egyelőre nem lehetséges.
- Szóval ti vagytok azok, akik legyőzték Agnit? Hol van a maradék kettő?
Ryuunosuke-ra tekint, aki sajnos nem tud megmozdulni. Sóhajt egyet majd végül lendít egyet kardjával, aminek következtében a futár lábánál a jég eltűnik és újra képes lesz mozogni. Hangjából ítélve valóban kevés érzelem szorult belé. Jellemtelennek tűnik, vontatottnak. Képessége, amit eddig megmutatott magából, jelleméhez idomulnak.
- Szóval melyikőtök kezdi? Egyszerre fogtok jönni vagy esetleg megküzdünk igazságosan? Egy az egy ellen.
A togabito még fel is ajánlja a lehetőséget, hogy igazságos küzdelemben harcolhassatok ellene, de ha úgy döntötök egyszerre mentek neki, számára az is megfelelő lehetőség. Kérdés, hogy ki lenne ez a togabito? Ő lenne Rudra akire számítani lehet Agni halála után? Hogyan fogtok ebbe a csatába belekezdeni? Esetleg vártok Kane-ékra és igyekeztek húzni az időt amíg lehet?


Aleda Felisberta és Kane Shinzou

A bohóc kivívja magának a sorsot, sorozatos megalázó megjegyzéseinek köszönhetően. Aleda lead egy lövést, ami úgy tűnik eltalálja az udvari bolondot. Rögtön elterül a földre, viszont valami nem stimmel vele. A teste nem tűnik el. Egy idő után halk nevetés tör ki a bohócból majd felkel és még harsányabban kezd el nevetni majd fel kell és felhúzza nagyon a gatyáját látványosan.
- Ehhez lehet kicsit korán kéne felkelni!
Mutatja Aledanak a golyót, ami kilőtt a pisztolyából. Félelmetes gyorsasága a lénynek itt látszódik meg igazából. Ezek szerint reptében elkapta és úgy tett mintha találat érte volna. Viszont szerencséjére a quincynek, hogy nem viszonozza a bohóc. A golyót, amit a kezében fogott, látványosan hátra hajítja mintha mi sem történt volna. Ettől függetlenül Kane megkéri a lányt, hogy figyelje míg elintézi a rejtvény első szakaszát, aminek következtében szobrok emelkednek ki a földből, összesen három: A fiú angyal szárnyakkal, egy lány ördög szárnyakkal és egy terhes nő. Szerencsére a bohóc instrukcióval látja el a két quincyt mielőtt végleg elköszönne tőlük és újfent magukra lesznek maradva. Lehet nem árt sietni az ifjú párnak, mert bizony lehet komolyan kéne venni az udvari bolond utolsó mondatát, ami a barátaikkal kapcsolatos. Kérdés mit értett azalatt, hogy jégeső fog rájuk várni? Aleda munkához lát, míg Kane őrszemként figyeli a terepet. Aleda elhelyezi a táblákat a megfelelő helyekre, ami kattanással jeleznek is neki. Leszedni már ezeket a táblákat nem is tudja valamiért. Ezután már csak a szobrokat képes megfordítani. Sajnos viszont csak a lány és a fiú szobrot fordítja meg, az anya szobrát viszont úgy hagyja, aki még mindig az ajtó felé néz. Viszont, ha Aleda megfordítja az anyát is a gyerekek felé, a terem közepén egy kör alakú kis rés jelenik meg majd ezután kiemelkedik belőle egy kis oszlop, aminek a tetején a homokóra külső része lelhető. Ennek a külső része szintén olyan anyagból készült, mint amiből az épület falaiból is van. Reishiből amit nem lehet manipulálni valamiért. Most már csak visszafelé kell mennetek, hogy találkozhassatok a barátaitokkal. Sajnos viszont mikor visszaérkeztek, egy kellemetlen meglepetéssel lesztek gazdagabbak.


Mindenki

Ruizék szembe találják magukat egy togabitóval, kinek a neve egyelőre ismeretlen. Sajnos Ryuunosuke elsőként ismerhette meg a fagy erejét, amit egyik lába bánta. Szerencséjére a togabito elereszti Ryuunosuket a fagy fogságából, kérdés milyen indíttatással. Lenézi őt? Esetleg más oka van? Szavaiból arra lehet következtetni, hogy bizony nem azért van itt, hogy barátkozzon a társasággal, de Agnival ellentétben nem kezd bele támadásban, hanem kardját kivonva, várakozik rátok. Még fel is ajánlja az egy az egy elleni küzdelmet. Kérdés van-e értelme elfogadni. Szerencsére Kane-ék az idegen togabitó hangját az ajtó túloldaláról is már meghallják és ha elég ügyesek még akár észrevétlenül betudnának jutni a terembe. Kérdés, hogy Aleda-ék lopakodó üzem módba fogna kapcsolni vagy inkább berontanak és más megoldást fognak alkalmazni? Mindenesetre a togabito egyelőre nem vette észre Kanet és Aledat ami talán előny lehet a csapatnak. Szerencsére Ruiz érzékelése most sem hagyja cserben és megérzi a két másik quincy lélekjelenlétét a kék ajtón túl. Kérdés, hogy maga a togabito érzékelte már őket. Ha azóta a csapat többi tagja nem kezdett bele a harcba, a togabito, újra felteszi a kérdését.
- Nos? Együtt fogtok támadni vagy egy az egy ellen? Én tudok várni. A kérdés, hogy ti tudtok-e. Elvégre a világotok pusztulása a tét.
Emlékezteti a csapatot, hogy bizony az idő az ellenségük és dönteni kell mit kéne tenni a jelenlévő ellenféllel. Vajon a csapat képes lesz rá, hogy a togabitót legyőzhessék? Esetleg túl nagy falat lesz nekik?

Határidő:2022.07.16

7
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Dátum: 2022. Jún. 26, 14:21:11 »
Nozomi mindenképpen kiakarja húzni Satou-ból ama szót, amit hallani szeretne. Viszont kollégája jelenleg mással van elfoglalva, mint azzal, hogy szerelmével tudjon foglalkozni. Azért a feje a tisztnek elvörösödik mikor Nozomi rá kérdez arra, hogy pontosan mit is akart mondani, mielőtt elharapta a szót. Ráadásul a fehérhajú shinigami még rá tesz egy lapáttal miután igyekszik lefagyasztani a hollowot. Fukui egyik szemöldökét megemeli majd igyekszik nem elröhögni magát, nehogy súlyosabbá váljon a seb, ami a hasán lelhető. Szerencsére Nozomi tevékenységének köszönhetően a hollow egy idő után teljesen megfagy. Igaz ez időbe kellett, hogy teljen, viszont mint minden munkának egy idő után meglesz a gyümölcse, ami most egy jéggé fagyot hollow képében mutatkozik meg. Eközben Korin és Rei már visszaérkeznek a helyszínre így Nozomiék csapata már indulhat is Korin-hoz. Mizushima-dono időközben szert tesz egy értékes mintára, miután sikeresen félre tudta állítani, Satou segítségével Hinodet. Vajon a minta tényleg segíteni fog abban, hogy hasonló tragédia ne fordulhasson elő? Sajnos a kapitánynak viszont újfent küzdelembe kell részt vennie, miután a fogságból ellenfele kiszabadul. Szerencséjére a legutóbbi bakudou technikájának köszönhetően Hinode gyengébb, mint volt, így játszid könnyedséggel a kapitány képes hárítani a felé jövő támadásokat. Közben igyekszik tudtára adni a még életben lévő akadémistának, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy szenvedésének véget vethessen. Hogy vajon halállal fog-e végződni, jelenleg kérdéses. Viszont szerencsére Korin vázolja a kapitánynak tervét telepatikus úton, amit azonnal élesít is egy egyszerű, de annál hatásosabb módszerrel. Hyousuke fegyverének hegyével felszed a földről havat majd Hinode szemébe szórja, így elérve a kívánt hatást.
- Most Rei! Indulj!
Szól Korin Rei-nek aki shunpo technikájának segítségével, rögtön az akadémista háta mögé kerül és sikeresen elveszi a fegyvert. Viszont nem árt sietni visszafelé mert Hinode mindjárt visszanyeri a látását. Szerencsére Hyousuke és Rei nem vár sokat és már Korin felé indulnak vissza. Ezután a kapitány megidéz egy barikádot a Niji Shougai kidout. A kis nebuló nem igazán érti Hyousuke mit is csinált mivel szemmel láthatóan nincs különbség. Satou rögtön arcon csapja magát az akadémista kérdésére. Uchiyama próbálja nyugtatni Satout annyival, hogy még gyerek, legyen türelmes. Fukui nem szól semmit. A földön leülve igyekszik nem szenvedni a fájdalma miatt. Korin bólint Hyousuke kijelentésére majd közli a teendőket.
- A következő fázis a tervünkben az lesz, hogy egy ősi kidou technika segítségével, bejutunk Hinode belső világába. Vélhetőleg ott lesz a probléma forrása és ezzel megmenthetjük Hinode-kunt! Viszont sajnos miközben idézünk, védtelenek leszünk még úgy is, hogy egy barikád védelme alatt leszünk. Ezért is hoztam ezeket.
Korin megmutatja a többieknek a három chakra követ majd utána folytatja.
- Ezeket chakra köveknek hívják. Már sajnos nem lehet gyártani többet belőle, viszont ezek a kövek képesek lesznek arra, hogy társaságot hívjunk magunkhoz zanpakutouk képében. Edzésekre használtuk fel még régen mikor Hinode-kunt edzethettük az apjával. Na már most. A szépség hibája, hogy egy óráig tart ki csupán a hatása. Egy óra alatt kell megmentenünk Hinode-kunt, különben nekünk annyi. Ezért három shinigami zanpakutoujára lesz szükségünk, akik feltartják a hollowot és Hinodet. Lássuk…
A macska eltöpreng egy kicsit majd az egyik követ Nozomi-nak adja a másodikat meg Hyousuke-nak. Satou már készen áll arra, hogy valószínűleg ő kapja a harmadikat, de ekkor egy váratlan dolgot tesz Korin amire talán sokan nem számítanak. A harmadik követ ugyanis nem shinigami kapja. Hanem a kis nebuló Rei aki már számított arra hogy mindenképpen a keze ügyébe fog kerülni legalább egy kő, hiszen zanpakutoujával már tárgyalt Korin. Satou természetesen nem tudja megállni ezt szó nélkül.
- Maga meghibbant?! Pont Rei-nek adni?! Ő még csupán gyerek! Egy akadémista! Nem is shinigami! A zanpakutoujáról se tudhat!
- Ebben téved Satou-san! Bármennyire is hihetetlennek hangzik, de a kis nebuló akadémistánk már a születése óta kommunikál a zanpakutoujával.
Fukui, Satou és Uchiyama meglepődnek a hír hallatán, amit Korin megoszt a többiekkel. Ezután Korin Rei felé szegezi a következőket.
- Bízz benne Rei-san. A zanpakutoud segíteni akar. Ne félj tőle.
Ezután a többieknek szegezi a következőket, miután bajuszát párszor megsimogatja.
- Ahhoz, hogy megidézzétek zanpakutoutokat ebbe a világba, törjétek össze a kardotok pengéivel. A fegyveretek lesz a katalizátor! Viszont jobb, ha figyelembe veszitek, hogy fegyvertelenek lesztek, így leleményességetekre, kitartásotokra és démonmágiában lévő képességeitekben bízhattok csupán! Most pedig… idézzétek meg a zanpakutoukat hogy lefoglalják Hinodet és a hollowot!
Korin közben odaszól Satou-nak, hogy gyógyítsa meg addig Fukuit amig a három kiválasztott harcos megidézi a zanpakutoukat. Amint a kő összetörik, szilánkjai körbe veszik a kiválasztott shinigamik fegyvereit, miközben megemelkednek a levegőbe. Ezután a szilánkok alakot formáznak és végül a zanpakutouk megjelennek. Ezután Reitől elkéri Hinode fegyverét majd lerakja a földre középen majd elkezdi felrajzolni botjával egy mintázatot. A zanpakutou körül egy kisebb kört vés fel, majd utána a kör körül egy négyzet alakot ferdén, ezután egy nagyobb kört vés fel és a kör szélein, hat kisebb kört vés fel. Amint ezzel végez, odaszól a többiekhez.
- Uchiyama-san, Satou-san, Fukui-san, Nozomi-san és természetesen Mizushima-dono! Kérem álljanak a ki helyezett hat kör valamelyikébe!
Amint ezt megteszitek, Korin tovább folytatja.
- Mindkét kezüket a földön heverő zanpakutou felé nyújtsák! Igyekezzenek lélekenergiájukat áramoltatni, viszont! Fontos, hogy megfelelő szinten kell tartanunk, nem lehet eltérés! Mindenkinek ugyanannyi lélekenergiát kell kibocsátania, mint a másiknak! Egy szinten kell legyünk, különben a kapu nem fog kinyílni! Most pedig! Kántálják utánam!
Korin kinyújtja mancsait majd elkezdi az idézést.
- Halld meg hangunkat! Rezonálj szavainkra! Tépd fel sebeidet hívó szavunkra! Engedj be minket titkos kamrádba! Legféltettebb titkaid ne legyenek elzárva! Mi a kiválasztottak utasítunk, nyisd meg a kaput!
Miközben az idézés folyik, Hinode már visszanyeri a látását, a hollow pedig végül kiszabadul jégbörtönéből. A zanpakutouk ha már megidéződtek erre a világra, akcióba lendülhetnek. Vajon miféle stratégia bizonyulhat megfelelőnek eme két fenevad ellen? Egyáltalán a zanpakutouk képesek lesznek közösen összefogni vagy lesznek itt ellentétek, amik megnehezíthetik a feladatot?
(click to show/hide)
Határidő: 2022.07.09

8
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Jún. 19, 14:36:32 »
Adrián Ruiz, Takahashi Ryuunosuke és Sakamoto F@cking Naraku

Ryuunosuke nyugtatni igyekszik Cat-et miután átértek a piros ajtón. Szerencséjére a futár hangulata hamar pozitív irányba változik mintha mi sem történt volna. Hogy vajon mi okozhatta ezt nála, egyellőre rejtély marad. Ha csak valamelyikük a csapatban nem lesz olyan bátor, hogy rá kérdezzen. A csapat tagjai persze szóvá teszik a folyosó hosszát és tanakodnak azon, hogy vajon mi ennek a célja. Sokan úgy hiszik ez egyfajta kompenzáció, mint inkább hasznos. Közben Cat azért toborzónak is beáll egy pillanatra és esélyt kínál az arrancarnak meg a gengszter főnöknek, hogy álljanak be futárnak amire mindketten nemet mondanak.
- Vagy inkább azt akarod mondani, hogy nem mersz csapatban együtt dolgozni, mert félsz, hogy jól éreznéd magad Naraku-kun!
Cat még kacsint egyet a quincy felé majd harsányan elneveti magát. Persze az arrancar se fogja megúszni.
- Hát akár azt is vihetsz, ha azt szeretnéd, de mi ennél azért komolyabb dolgokat szoktunk szállítani. Mint például egy korrupt politikus titkos szex videói, pénz sikkasztáshoz utaló nyomok, egy rohadék ki semmizi a többieket és annak bizonyitékai és annak adjuk, akik a legtöbbet fizetnek érte! A szép az egészben sose tudják meg hogy pontosan kik voltak, csak annyit, hogy a Karakurai Futárok megint lecsaptak! Imádom mikor az ilyen rohadékokat szívatjuk meg! A legjobb az egészben, hogy láthatod az arcukon az elkeseredett megsemmisülést, amit megérdemelnek! Naaaa gyerünk, csapjá fel futárnak! A csajod is futár ám! Tök jó pár lennétek! Szervezem az esküvőtöket Ruiz-kun!
Cat megint csak nevet bármi is legyen a reakciója az arrancarnak. Hamarosan megérkeztek egy ajtóhoz, amin már kifogott az idő. Cat amint megmozdítja fülsüketítő hangot add ki. A futár ekkor úgy dönt, leveszi magáról az eszközt, ami a fején volt eddig és úgy próbálja meg. Szerencsére a csapat is besegít és betolják majd Naraku vissza is adja Cat-nak a fülest, nehogy tovább pánikoljon. Beérve a terembe, újabb rejtvénnyel gazdagodik a csapat, szerencsére a latin szöveget helyettük lefordította valaki. Egy ismeretlen, akiről semmi információ sincsen. Ryuunsouke úgy hiszi, hogy tán Aleda az, de sajnos hiába emeli a láncát, semmi nem történik. Magatokra vagytok utalva abban biztos lehettek. A rejtvény megoldását végül Ruiz viszi véghez, aki nem rest feláldozni az életét. A sárga és kék színű homok keveredésével egyellőre nem ad ki zöld színt. Viszont, ha megrázza, miközben a kupakok a helyükön vannak, akkor azt veheti észre, hogy a két szín egy idő után átalakul zölddé. Szerencsére nem történik semmiféle olyan mellékhatás, ami miatt aggódni kelljen. Lehetséges, hogy sikerült megfejteni a rejtvényt és már vissza is indulhattok! Cat sóhajt is egyet majd a csapatnak vidáman ujjaival mutatja, haladjanak tovább visszafelé!
- Gyerünk skacok! Ha sietünk még láthatunk… pikáns dolgokat, ha értitek mire gondolok!
Cat természetesen nem tudja megállni ne nevesse el magát már megint. Kérdés, azért csinálja, hogy ezzel a feszültséget igyekezze minél jobban oldani vagy ezt inkább saját maga miatt teszi? Mindenesetre visszafelé tudtok már csak indulni. A hosszú folyosón át visszafelé majd a piros ajtót kinyitva, vissza is értek ahhoz a teremhez, ahol a fiú/lány szobor vár titeket, ahova beletudnátok helyezni a homokórát, ha másik része is meglesz. Sajnos Aleda és Kane egyelőre nincs a teremben. Lehetséges, hogy az ő rejtvényük sokkal bonyolultabb vagy hosszadalmasabb megfejteni.
- Kár… akkor induljunk a kék ajtó felé!
Cat viszont egyre jobban kezd vacogni, amit a többiek is megérezhetnek. Hirtelen a levegő mintha nagyon lehűlt volna. A levegőt, amit kifújtok a szátokból, láthatóvá válik. Sajnálatos módon ezzel együtt lélekjelenlét is párosul, ami se nem arrancar-é se nem quincy-é. Jobban hasonlít inkább ahhoz, akivel hadakoztatok még a Cerberus szobor terménél. Togabito van a közelben! Ruiz érzékelheti is a pontos lelőhelyét, ami meglepő módon jobban összpontosul a járathoz, ami a padlón van a szobor előtt. Viszont nincs ott senki. Szabad szemmel legalább is nem látható. Lehetséges lenne, hogy van itt valaki? Hirtelen ez a lélekjelenlét oszlani kezd és több pontban érzékelni kezditek, miközben kisebb szellőt hagy maga után. A turpisságot Ryuunsouke fogja észre venni aki, ha lenéz a lábára azt veheti észre, hogy a bal teljesen megfagyott. Vajon ki van itt a közelben? Hogyan csalogatjátok ki?

Aleda Felisberta és Kane Shinzou

Sajnos az ifjú Shinzou ruhatára sínyli meg a balesetet, amit még Aleda okozz és ennek köszönhetően a lány észre is veheti, hogy a fiúnál valami nem stimmel. Pontosabban, hogy az egyik karja, ami már tisztán látható amint pólóját leveszi, hogy eltér a másiktól. Kérdés, hogy ennek mi az oka? Valamiféle kesztyü, esetleg plusz quincy felszerelés, ami csak nála van? Kezének formája emlékeztetheti a sárkányok vagy esetleg az ördögök végtagjára. A csapat amint szétszéled, Aleda és Kane a kék ajtón át egy trónterembe fognak megérkezni, ahol egy rejtvény fogadja őket. Szerencsétlen Aleda itt is a vér témájával találkozik. Nem volt neki elég, hogy nemesi büszkesége rommá ment azután, hogy gyomrának tartalmát kiürítette a társaság előtt, de még vér áldozattal is kapcsolatos a rejtvény. Ha ez még nem lenne elég, társaságot is kap a gerle pár, aki egyellőre nem mutatja meg magát, viszont úgy tűnik, hogy az ifjú Shinzout nagyon is jól ismeri, ami a fiúnak nagyon nem tetszik. Az ifjú Shinzou kérdésére harsányan felnevet viszont válasz nem érkezik. Egy idő után a pár észreveszi a bohócot, aki fejjel lefelé integet feléjük majd demonstrálva gyorsaságát és fürgeségét, hirtelen Aleda mögé kerül. Mire a fiú reagálna már eléjük toppan és bemutatkozik. Aleda kérdésére megint harsányan elkezd nevetni majd válaszol a kérdésére.
- Én-nem-lenni-robot.
Előadja ezt piszkos módon, robotikus hangon és mozgással majd a második mondatával újfent érzőlényként kezd el beszélni.
- Komolyan néz csak rám… így nézne ki egy robot he? Pedig én azt hittem te vagy az észkombájn! Hát a látszat néha csalhat ahogyan a mondás tartja!
Harsányan megint elneveti magát. Annyira, hogy hátra is hajol és úgy kezdi a hasát paskolni. Nem is figyel arra, hogy esetleg Aleda meg is lőhetné ebben a pillanatban. Eközben Kane a rejtvény első részét teljesíti azzal, hogy vérét csöpögteti a tölcsérbe. Egy idő után működésbe lép a szerkezet és remegni kezd picit a föld, ami miatt Aleda figyelme is elterelődik. A remegés közben három szobor emelkedik ki a földből, háromszöget alkotva a terem végeiből. Pontosabban jobb oldalon egy fiú, angyal szárnyakkal, aki a falat bámulja, ugyanígy balról egy nő, ördög szárnyakkal szintén a falat bámulja. Középen a kijárathoz közel egy terhes nő emelkedik ki, aki az ajtót bámulja. A szobroknál észre lehet venni, hogy egy ugyanolyan mélyedés lelhető a mellüknél, ami a táblákhoz hasonlít. Lehetséges, hogy a három táblát a szobrokhoz kell rakni. A bohóc eközben megint eltűnt, viszont hallani lehet ahogy vastapssal jutalmazza a párt. Már megint fejjel lefelé figyeli a társaságot és úgy beszél hozzájuk.
- Bingó! Most már rájöttél ifjú és remélem a mogyoró agyú barátnőd is tudja kinek a fia vagy te! Milyen sajnálatos, hogy ősöd hibáit el kell szenvedned! A felelősség rád hárul! Ilyen egy igazi elcseszett család!
Újfent harsányan felnevet majd folytatja tovább.
- Viszont a próba csak most kezdődik! Hadd adjak egy kis segítséget!
Mélyen meghajol ahogyan az uralkodóknak szokás. Érezhető ebben a meghajlásban a gúny, amit egész idáig áraszt magából. Ezután elkezd kicsit táncikálni, miközben elmagyarázza a feladatot, ami a párra vár.
- Jól figyeljetek mert csak egyszer mondom el! Ha nem fogadjátok meg, bizony utatok a zsákutcába vezet! Két testvér között, folyton háború dúl, kik nem képesek kibékülni egymással. Az anya igyekszik békét teremteni, de mindhiába! Az angyal mindig is hadban áll az ördöggel szemben, kettejük között a kapocs megszűnt örökre! Csupán egy valaki képes a kapcsot újra megerősíteni! Ki legjobban ismeri az ördögöt és az angyalt, az-az egyetlen ki a háborút is megszüntetheti! Sok sikert!
Mielőtt viszont elköszönne még megoszt veletek egy kellemetlen információt.
- Apropó! Azt ajánlom csipkedjétek magatokat, mert valószínűleg a barátaitokra éppen jégeső vár, ha értitek mire gondolok!
Újfent harsányan felnevet, miközben folyamatosan távolodik Aleda-ektól. Egy idő után jelenléte megszűnik létezni és hiába próbálja keresni Kane vagy Aleda a bohócot, már nem lelhető a teremben. A szobrokat, ha alaposan megnézik, észrelehet venni egy apró turpisságot. A szobrokat ugyanis lehet fordítani. A kérdés, hogy ennek mekkora jelentősége van?
Határidő:2022.07.02

9
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Jún. 05, 15:57:19 »
Adrián Ruiz, Takahashi Ryuunosuke és Sakamoto F@cking Naraku

Cat nem rest tolni a társaságot a piros ajtó felé, hogy minél hamarabb Kane és Aleda kettesben maradhassanak. Sajnos igaza van Narakunak a hellyel kapcsolatban, hogy nem igazán megfelelő randevú helyszínnek, ahol a szerelmes párok együtt tölthetnének egy kellemes időt, de valahogy a futár igyekszik még is megadni ennek a lehetőségét. Amint a piros ajtón átértek, Cat rögtön be is csuklya magatok mögött az ajtót majd sóhajt egyet. Elég nehéz sóhajnak hallatszik, amit ti is észrevesztek. Arról nem is beszélve, hogy a futár arcán két apró könnycsepp is megjelenik, amit gyorsan letöröl magáról és mint akinek semmi baja nincsen, vidáman felemeli a kezét jó magasra, hogy mindenki láthassa.
- Akkor hát uraim! Utánam!
Cat hirtelen hangulat változása miatt talán sokatokban kérdés merül fel, hogy mi lehetett ez vajon. Egy folyosóra érkeztek ezután, aminek falai nem természetesen vannak elkészítve. Ha megtapintjátok, érezhetitek rajtuk a lélekrészecskéket. Sajnos, mint ahogyan eddig a legtöbb hasonló elemmel is találkoztatok, sem quincy sem pedig arrancar nem képes ezeknek a részecskéknek parancsolni. Lehetséges volna, hogy quincyk építették ezt a helyet? Milyen célból vajon? A hosszú folyosót fáklyák világítják meg kék színnel, ezzel egyfajta túlvilági érzést kölcsönöz a környezetnek. Lépteitek természetesen visszhangzik ahogyan a hang is, amit kiadtok magatokból, már ha beszédbe elegyednétek.
- Ha ennek vége, biztos nem akarsz futárnak felcsapni Naraku? Biztos tudnánk alkalmazni valahogy. Az arrancar is jöhet, ha gondolja! Tudtad, hogy a te fajodból is van pár futár, aki segít nekünk háá?
Kacsint egyet Ruizra vidáman, miközben közli az arrancarral, hogy a saját fajtájából is akadnak jó páran, akik szintén a futárok szervezetének tagjai. Hamarosan megérkeztek egy nagy ajtóhoz, aminek alakja ovális. Lenyomva a kilincset már egy nagyon erős visszhangot kölcsönöz és amint Cat elkezdi tolni nagy nehezen az ajtót, a nyikorgás fülsüketítően hat a csapat többi tagjára. Emiatt Cat egy kicsit megáll majd nagy levegőt vesz és leveszi a fülhallgatóját kis habozás után majd a földre rakja. Ekkor észreveheti Ruiz azt az érdekességet, amit a csapat többi tagja már előtte is tapasztalt. Cat-nek kegyetlenül szét van roncsolva a füle.  Szinte majdnem hiányzik, itt ott egy darabka látható mindkét oldalon. Kezei remegni kezdenek. Arcából a félelem ül ki, de bátran és összeszedetten amennyire csak lehet összeszedi magát és minden erejével igyekszik betolni az ajtót. Amint végül sikerül neki, egy ideig egy helyben áll és kapkodva veszi a levegőt. Kezd eluralkodni nála a pánik. Lehet jó lenne, ha valaki vissza helyezné a fülhallgatóját a fejére, mert úgy tűnik Cat nem igen van most abban az állapotban, hogy feltudja venni. Miután beértek, egy hatalmas teremben találjátok magatokat, ahol a két végénél csatorna járathoz hasonló építmény lóg ki a falakból, ahonnan különböző színű homokszemcsék szálnak le a földre. A bejárathoz közel bal oldalon kék színű homok esik, míg a jobb oldalon piros. Távol a bejárattól pedig jobb oldalon sárga, bal oldalon pedig fehér színű homokszemek esnek le a földre. Ha lenéztek, észrevehetitek, hogy a padló alattatok rácsozott így láthatjátok a földön lévő homokszemcséket, amik egymáshoz közelebb, keveredni kezdenek. A falon egészen körbe egész végig egy hatalmas latin szöveg fogad titeket, amit sajnálatos módon nem tudtok lefordítani. Ha Cat idő közben visszakapta a fülhallgatóját akkor meg is jegyzi nektek:
- Ez gáz… talán mondhatni kicsit elsiettem ezt a szétválást?
Vakarni kezdi a fejét miközben a többiek felé tekint majd vállat von.
- ÁÁáh egye fene! Megoldjuk! Nem? Nem?
Cat kissé idegesen vakargatja a fejét majd észrevesz a földön egy papírt, amihez rögtön oda is megy majd megnézi. Miután elolvassa, meglepődött arccal szól a többiekhez.
- Valaki úgy tűnik lefordította helyettünk a szöveget! Azt hiszem… próbáljunk meg innen kiindulni! Lássuk csak. Khm! Így szól: „Csupán egy igaz homok képes az időt megmutatni, de csak egy lehetőség adatik. Válasz bölcsen vándor, mely homokba dugod a kezed, mert vélhetőleg akár életed veszted. A természet színe, mely olyan, mint egy gyep, képes megmutatni a valódi ösvényt a tiltott rengetegben, ahol meglelheted a pokolhoz vezető utat, a királyhoz egyenesen.” Ennek vajon mi az értelme?
Cat vakarni kezdi a fejét majd a terem végén észrevesz még valamit. A terem végén egy kiállított hosszú asztalt leltek, ahol csupán egy tárgyat találhattok, ami rögtön ismerős lesz nektek. A homokórának egy része, ami nem más, mint maga az üveg, ahova homokot kell szórni. Fent és lent az üveg végén találhattok kis kupakokat, amik alig észrevehetőek, amit le lehet csatolni így kis lyuk keletkezik, ahonnan keresztül homokot tudtok juttatni az üvegbe. Ezt Cat demonstrálja is nektek miközben alaposan megvizsgálja majd ezután gondolkodni kezd.
- Szóval… akkor ki kell találnunk melyik homokszínt kéne… berakni talán az üvegbe? Viszont a monda szerint olyan színűnek kell lennie, mint a gyepnek nem? Én értem félre?  Az biztos, hogy ilyen szín nincsen… meg amúgy is, ezt a papírt ki a fene hagyta itt? Megbízhatunk benne?
Ki kell találnotok hát a rejtvény megoldását, hogy tovább mehessetek. Kérdés, hogy vajon miképpen fogjátok tudni megoldani? Egyáltalán a fordítás megbízható?


Aleda Felisberta és Kane Shinzou

Magatokra maradtok. Nincs más dolgotok, mint a kék ajtó felé vennetek az irányt, már ha felkészültetek arra, hogy kettesben lesztek. Amint átértek a küszöbön, csigalépcső fogad titeket, ami felfelé vezet. Le rövidíthetitek azzal, hogy hirenkyakut használtok, de ha esetleg lassabb tempót szeretnétek alkalmazni, ezzel időt hagyni a beszélgetésnek, megtehetitek. Amint felértek a tetejére egy ovális alakú ajtóval találkoztok, amit eléggé nehezen lehet betolni. Kifogott rajta az idő és mivel alig lett használva, bizonyára ez is az oka annak, hogy mindkettőtök erejére szükség van. Sajnos Kane még mindig nem képes aktiválni a sárkány szívét így kénytelen a saját erejére támaszkodni. Miután átértek a küszöbön, egy trónterem szerűségű hely fogadd titeket, annyi különbséggel, hogy a terem végén nem trónszékkel találkoztok, hanem három fémből készült táblával, amik az asztalon hevernek. A fém táblákon alakzatokat lehet találni. A bal oldalon lévő táblánál angyalszárnyat lehet találni, a középsőnél egy terhes anyát, a jobb oldalon egy ördögszárny alakot. Az asztal mögött lévő falnál latin szöveg lelhető, aminek fordítása Aleda-ra marad. Viszont ezen a falon más is lelhető, konkrétan egy kiálló kis tölcsér, aminek az alján lyuk lelhető. A tölcsér alatt fémszerű vezeték van összekötve a falhoz. A tölcsér szélénél és belsejénél rá száradt vér található. Ha Aleda lefordítja a latin szöveget, nem igazán fog repesedni az örömtől ugyanis a rejtvény vérrel is kapcsolódik. Ha ez még nem lenne elég, lélekenergiát is érezhettek a közeletekben ami sajnos nem hasonlít se quincyhez, sem arrancarhoz. Sajnos nagy a valószínűsége, hogy togabito van a közelben a kérdés, hogy hol van. Sajnos akárhova néztek egy árva lelket nem leltek a helyiségben, viszont érzitek a jelenletét ebben a szobában. Lehetséges, hogy a paranoia teszi ezt veletek vagy tényleg van itt valaki?
- Ismerős alakzatok nem igaz? Nem dereng valami kölyök?
Mondja az ismeretlen. Hangjából ítélve férfi, viszont ahogyan beszél kissé olyan hatást kelthet mintha egy bohóc beszélne hozzátok.
- Pedig a napnál is világosabb mi a teendő! A kérdés már csak az, van elég agyad hozzá, hogy rájöj mi a kapcsolat a rejtvény és hozzád? Egyáltalán a lány tudja kinek az utódja vagy? Hm? Esetleg tudja miféle veszélynek van kitéve a közeledben?
A hangját halljátok egyszer csak balról majd jobbról. Olyan mintha mozogna, de még sem találjátok.
- Juhuuuuuuu! Itt vagyok, ha engem kerestek!
Ha felnéztek, megtalálhatjátok a hang forrását. Egy lila színű ruházattal rendelkező udvari bolondnak kinéző lény, fejjel lefelé a plafonon lógva integet nektek hosszú körmeivel és hatalmas vigyorral az arcán. Szemeinek színei változó. Bal oldalon kék míg a jobb oldalon vörös színben pompázik írisze. Mikor elmozdul a helyéről újra eltűnik a szemetek elől. Kis idő múlva lelitek meg őt újra, mikor Aleda háta mögött, állával megérinti a vállát, miközben beszél hozzátok.
- Nos? Töritek a fejeteket vagy esetleg segítsek benne hm?
Sajnos mire elfoghatná Aleda vagy esetleg Kane már a bohóc előttetek terem és mélyen meghajol.
- Talán lehet, hogy először be kéne mutatkoznom nem, de bár? Legyen hát! Nevezzetek… udvari bolondnak! Elvégre egy ilyen gúnyában vagyok, mint egy komplett idióta!
Harsányan felnevet a „viccén”, amit valószínűleg nem igazán fogtok értékelni. Kacaja nem igazán érződik nyugtatónak, sokkal inkább olyan érzést kelt mintha egy őrültel lenne dolgotok. Viszont a gyorsasága lehengerlő és valószínűleg régen megölhetett volna titeket, ha akarta volna, de nem tette. Vajon mi lehet a célja?
Határidő:2022.06.18

10
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Dátum: 2022. Máj. 29, 13:54:30 »
Mizushima Hyousuke és Shimoda Nozomi

Mindenki tudja a feladatát, amit Mizushima-dono közölt csapatával. A kérdés már csak a kivitelezés. Sajnos úgy tűnik a hollow és Hinode, nem igen akarnak szétválni és most egyszerre esnek neki a kapitánynak. Szerencsére Satou figyelme éles volt és rögtön Tsuchinan Bakudou technikával igyekszik ezt megakadályozni majd Hourinnal próbálja visszatartani a hollowot, hogy a kapitány felé iramodjon. A többiek segítségét kérve, Uchiyama az első, aki rögtön veszi a lapot és már a fiatal shinigami háta mögé terem és erősen szorítva a fonalat, próbálja maga felé húzni a bestiát. Szerencsére Nozomi is csatlakozik, hogy segítsen Satounak. Hárman már több esélyük van a hollowot visszatartani.
- Most a legkevésbé érdekel a karma szi… akarom mondani Nozomi-san! Egyellőre próbáljuk a hollowot visszatartani! Húzzátok!
Uchiyama rögtön még nagyobb erővel igyekszik húzni, ahogyan Satou is. Eközben a kapitány, rögtön Hinode felé indít egy Shitotsu Sansen Bakudou technikát, amivel sikeresen a földre szögeli, ezzel sikeresen szét választva a hollowot a gazdájától. A technika szinte odaláncolja Hinodet a földhöz, aki nem érti miért nem képes, minden erejével deaktiválni a kidout. Úgy tűnik az előző technika, amit Hyousuke használ beválik. Gyengíti az ellenfelet! Ezt a hollow érzékeli és hatalmasat felüvölt.
- Most Nozomi! Csinálj valamit, mielőtt ez a fenevad elszabadul!
Szinte utasítja Satou Nozomit, hogy tegye, amit tennie kell. A Fushibi technika szerencsére megteszi hatását és odaragasztja az ellenfelet a földre. Satou gyorsan egy Tsuchinan Bakodu-val igyekszik még megerősíteni a fogást, hogy a hollow a helyén maradjon.
- Oké… ez egy ideig visszafogja tartani. Kérdés meddig. Szerintem most fagyaszd le amíg lehet. Reméljük a bakudouk elég időt nyernek.
Eközben Hinode még mindig nehezen szabadul ki, akármennyire is próbálkozik. Nyüglődik, fájdalmasan ordítozik. Olyan érzés mintha az akadémista ténylegesen szenvedne. Ennek hatására Hyousuke azt veheti észre, hogy Hinode egyik szeme, ami piros színű, hirtelen visszavált az eredeti sárgás szemszínére. A fiú szemének azon az oldalán könnyek kezdenek patagzani majd a kapitány felé igyekszik az egyik kezét kinyújtani.
- Segítsen! Kérem segítsen!
A fiú szenved. Nagy fájdalmakat él át. Sajnos csupán ennyi idő jutott Hinode-nak, mert ezek után a szeme átalakul, de ezúttal már a másik szeme is vörösen kezd izzani. Ott is a fekete színű erek jelennek meg az arcán majd mindkét kezének tenyerét befordítja és ceroval kilövi magát a fogságból.
- Neked véged kapitány!
Hinode mint valami vadállat, hatalmasat felordít szintén. A hollowhoz hasonló hang, nem sok jót jelent. Viszont az a kis remény, amit az imént láthatott Mizushima-dono, talán reményt adhat neki és bizalmat abban, hogy érdemes lesz életben tartani amíg lehet. Szerencsére a csapat elég időt nyert azért, hogy Rei-ék visszaérjenek addigra.


Kuroji Rei

- Nagyon ostorozod magad Rei-san. Sok esetben akarsz másokhoz hasonlítani, nem pedig önmagadhoz. Ha elfogadsz egy tanácsot, ettől az öreg macskától, azt tanácsolom, hogy találd meg saját magadat. Légy önmagad és ne félj a saját valós önmagadtól!
Rei ez talán nehezen fogja először megérteni, kérdés, hogy a későbbiekben tudja majd ezt a tanácsot valahogyan kamatoztatni, esetleg megfogadni. Amint végre megérkeznek a toronyban, a nebuló gyomra megint korogni kezd. Korin a kérdésre rögtön lendít egyet a botjával és megkínálja finomságos zsemlével Reit, hogy még tele tudja tömni a hasát. Amíg Rei megeszi az ételt, Korin addigra megszerzi a tekercset amire szüksége van. Mielőtt belekezdhetne monológjába, előbb Reinek válaszol a kérdésére.
- Ez egy varázslatos tea. Vissza adja az elvesztegetett energiádat. Képzeld úgy mintha úgy jutottunk volna el a falutól, idáig, hogy nem mozogtál szinte semmit.
Az akadémista lelkesedésére Korin megsimogatja a bajuszát. Egy ideig csak a nebulót nézi, aki szinte könyörög a módosított léleknek, hogy harcolhasson. A torony ura ahelyett, hogy elszörnyedne azon, hogy Rei mennyire fittyent hány a veszélyre, elmosolyodik. Olvasva a gondolataiban, rájött valamire, amit talán sokan nehezen értenének meg. Kivéve két egyént. Nee-chant és Chiyot.
- Ritkán tapasztalom, hogy valakit ennyire a harc szeretete vezérel. Először azt hinném, hogy csupán dicsőséget hajkurászod, de téged elsősorban a küzdelem érdekel. Ez az erény igen fontos a tizenegyedik osztagban. Kíváncsi vagyok vajon… meddig fogsz eljutni?
Jegyzi meg Korin majd ezután a chakra köveket mutatja meg a nebulónak és elmagyarázza a tervet. Rei tolmácsolja zanpakutoujának feltételét amire Korin egy ideig gondolkodik és hümmög majd végül bólint egyet.
- Rendben… megegyeztünk! Azt hiszem ideje indulnunk! A többiek várnak ránk és minél több időt töltünk itt, Hinode élete nagyobb veszélyben lesz, nem beszélve Mizushimáék életéről!
Amint Rei-ék készen állnak, rögtön útnak is indulhatnak visszafelé a többiekhez, ahol szerencsére elég időt tudnak nyerni.

Mindenki

Mizushimáék szerencsére sikeresen tudtak időt nyerni azzal, hogy Hinodet és a hollowot csapdába ejtették. Sajnos viszont a neheze csupán ezután jön, amit a kapitány tapasztal meg elsősorban. Hinode, ki eközben úgy tűnik teljesen elvesztette maga fölött az kontrollt és még veszedelmesebben támadja a kapitányt, aki kénytelen kerülnie, ha nem akarja, hogy miszlikbe legyen szaggatva ellenfelének pengéje által. Szerencsére gyorsasága még sokkal lassabb, hála az előző technikájának köszönhetően, kérdés, hogy a hatás mikor fog elmúlni teljesen? Ennek köszönhetően a kapitánynak van esélye kerülni, esetleg bakudouval vagy kidouval kicseleznie, hogy még több időt nyerhessen. Nozomiéknál eközben a Hollow lassacskán új erőre kap, így, ha csak Nozomi nem próbálja meg lefagyasztani valahogy a fenevadat, nem sok esélye lesz annak, hogy visszatudják tartani. A kapitánynak így is elég, ha Hinodera koncentrál, aki eközben folyamatosan erősödik minden eltelt perccel. Szerencsére Rei és Korin időközben visszaérnek. Korin botjával a nebulónak mutatja Hinodet, hogy pontosan hol van.
- Készülj fel! Amint megadom a jelet, shunpoval megiramodsz Hinode felé és megszerzed a zanpakutouját világos? Utána bevetjük a chakra köveket!
Korin természetesen telepata képességével a többieknek is üzenni kezd, de elsősorban Mizushima-nak intézi szavait.
„Mizushima-dono! Arra kérem, Hinode látását bénítsa meg egy időre, hogy Rei közelebb férkőzhessen és megszerezze a zanpakutouját! Utána jöjjenek hozzám a terv következő fázisához! Nozomi, Satou, Fukui és Uchiyama, jöjjenek hozzám és alakítsanak ki barikádot körém! Fel kell építenünk a védelmünket!”
A terv kivitelezéséhez, elsősorban Mizushima-donon múlik, mikor lesz képes Hinode látását egy pillanatra meggyengíteni vagy netán lefognia, hogy Rei-nek sikerüljön megszereznie a zanpakutouját. Vajon Nozominak sikerül addigra a hollowot visszatartania a fagy erejével, miközben Mizushima-dono azon van, hogy esetleg Korin terve működésbe lépjen?

Határidő: 2022.06.25

11
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Máj. 22, 15:23:52 »
Cat egy félmosolyt még megenged Kane felé, miután elrontotta a pillanatot a gerlepár között majd a csapat hallgathatja ahogyan Naraku szokásos megnyerő stílusával kifejti mennyire elege is van a régi ősi quincykből akiknek úgy tűnik az volt a legjobb elfoglaltságuk, mennyiféle talányos rejtvényeket tudnak kitalálni a betolakodóknak. Ezután jön a találgatás, hogy miképpen lehet a cerberus szobor körüli láncokat leszedni valahogy.
- Azért ennyire ne legyetek már piromániások! Az lenne a rosszabb, ha gyúlékony lenne! Felégetnénk az egész kócerájt aztán csak néznénk. Bár egy tábortűz jól esne az tény!
Feleli Cat aki ezután még tüsszent is egyet. Sajnos őt is megviseli a hideg, emiatt igyekszik mozgatni magát, hogy termelje testében a hőt.
- Én inkább azt kérdezném, ki építette meg ezt a komplexumot?
Cat-et jobban izgatja a kérdés, hogy ki volt az, aki megépítette a létesítményt, ahol most éppen vannak. Sajnos a találgatások ideje gyorsan lejár, miután Agni a togabito megmutatja magát hőseinknek. Kane azonnal reagál és felviszi hőn áhított szerelmét a cerberus szobor tetejére, hogy biztonságban legyen, ennek eredménye képben kap is egy pofont, aminek nyoma egy ideig biztos látszani fog, de szerencsére akkorát nem kapott, hogy maradandó sérülést szenvedjen el. Cat csak kuncog magában a jelenetet látván majd amint Kane visszacsatlakozik a küzdelemhez, igyekszik segíteni Aleda-nak.
- Ja. Emiatt hívja szamárnak Fox. Fogadok emiatt tetszik mi?
Teszi fel a kérdést majd ő is lenéz a csatatérre egy picit majd megérinti Aleda vállát.
- Gyerünk, menjünk! Tud vigyázni magára, hidd el. Nem tudják olyan könnyen kinyírni.
Ezután Cat ahol tud, igyekszik segíteni Aledanak a közlekedésben a szobor tetején, miközben a csata folyik. Nagy szerencse, hogy a togabito nem sok figyelmet szentel rátok, így képesek vagytok szabadon mozogni és kitalálni, hogyan tudjátok megoldani a rejtvényt. Mint az kiderül, a lakatok kulcslyukai helyett, szimbólumok bemélyedései lelhetőek. Aleda szerint, visszakéne menni. Cat sóhajt egyet. Nem igazán tetszik neki az ötlet, de nem is ellenkezik. Előveszi a láncát majd íjat formáz és szabad kezével egyfajta katonai tisztelgéshez hasonló mozdulatot csinál, jelezve így a nemesi lánynak, hogy készen áll a tervet teljesíteni.
- Le tudsz menni egyedül vagy segítsek?
Azért felteszi a kérdést halkan Cat a biztonság esetében. Amint sikerül leérnetek, nagyon gyorsan kell mozognotok, hogy a küzdelmet elkerüljétek. Szerencsétekre, a togabitonak olyan kis hangyáknak tűntök a szemében, hogy nem is foglalkozik veletek. Cat fedezi Aledat ahogyan csak tudja. Amint a lépcsőhöz értek, kikapcsolja az íját és a nemesi lánnyal fut felfele az úti célhoz.


Adrián Ruiz, Kane Shinzou, Takahashi Ryuunosuke és Sakamoto F@cking Naraku

A togabitoval szemben lévő küzdelmetek nem ígérkezik olyan egyszerűnek. Naraku támadását kikerüli, kivédi a felé jövő cerot a madarak segítségével. Sajnos még az ifjú Shinzou támadását is sikerül semlegesítenie és félre löknie, miközben igyekszik demotiválni ellenfelét szavaival. Eközben Aleda és Cat már elmenekülnek a harctérről, így a csapatnak már nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg a lányokban kárt tegyenek véletlenül is. Itt most már teljes erőbe dobással tudnak küzdeni a többiek, de sajnos a togabito előbb lép és már madarak raját zúdítja reátok. Naraku a rajokkal szemben ökleivel és lábaival igyekszik semlegesíteni, ami félig meddig működő képes. Szerencséjére az osztódásnak következtében a madarak nagysága csökken így könnyebb dolga van Sakamotónak, viszont időbe telik mire levakarja magáról a rajt. Ryuunosuke távolságot igyekszik tartani. Tesshou technkájával a raj nagy részét ugyan sikerül semlegesítenie, de a maradékkal sajnos kicsit nehezebb dolga akad. Még szerencse, hogy a Tripla Hasadás technikájával igyekszik csökkenteni a számukat, ez viszont szintén időigényessé fog válni, mire levakarja magáról a rajt. Az arrancar Bala Bombardeo technikáját igyekszik bevetni, amivel nem csak a rajt, de magát Agnit is célba veszi, aki nyomban egy madárt megidéz a tenyerében és pajzsként használva védi ki a támadást, ezzel megadva az esélyt arra, hogy Ruiz képes legyen második technikáját bevetni, a Delgado brillar hollow képességet minek segítségével egy négyzet alakú halványkék színű fallal keríti körbe. A raj viszont sajnos nem tűnik el és tovább nehezítik Ruiz dolgát, viszont szerencséjére technikájával elérte a célt, hogy a togabitot egy ideig kivonja a forgalomból. Most már csak a raj tisztításával kell foglalkoznia. Kane a kardját igyekszik használni miközben mozgásban próbál maradni. Egy részét a rajnak sikerül levágnia, viszont számuknak köszönhetően ez alig vezetne eredményre. Viszont egy kis teret sikerül kiharcolnia magának, így véghez tudja vinni tervét, hogy Agnihoz hajítsa a seele schneidert. A szerencsének köszönhetően és Agni figyelmetlenségének is, ez okozza végzetét végül. Miközben a quincy már fegyverét Agnihoz hajítja, a togabito minden erejével nagy nehezen semlegesíti az erőteret madarainak segítségével, viszont amit nem látott előre az-az, hogy a seele schneider a tér elpusztításának következtében eléri Agnit és átfúrja a lélekláncának helyét. Agni teste a reishi energiák hatására teljes mértékben eltűnik. A raj ekkor folyékony halmazállapotra váltanak és lecsöpögnek a földre vagy esetleg másra, ha időközben nem kerülte el valaki. A csapatmunka meghozta gyümölcsét még ha nem is volt ez olyan tudatos. Ruiz hollow technikája kiváló volt arra, hogy az ellenfél figyelmét elterelje és ne sejtse, hogy egy végzetes tárgy elveszi az életét, ami éppen felé repül. Most már csak a lányokra kell várnotok, mikor érnek vissza.


Aleda Felisberta

A lépcsőzéstől valószínűleg már eleged lehet, de szerencsére quincy létednek, ezt fel is gyorsíthatod azzal, hogy hirenkyakut alkalmazol. Amint sikeresen felértek, Cat rögtön a másik ajtóhoz siet, ami a kijárattal szemben van majd oldalra húzza. Miután belép a küszöbre, hallhatod ahogyan a futár füttyentésével jelzi meglepettségét a teremmel kapcsolatban. Amint te is belépsz, láthatod az okát. Egy gigantikus könyvtár fogad téged. Tele régi könyvekkel fentről, lefelé. Olyannyira nagy ez a könyvtár, hogy a tetejét nem lehet látni és a könyves polcokat nézve, az épület tetejéig érnek fel. Szerencsére akad itt nagy csigalépcső mindkét oldalon, hogy ezt a hatalmas könyv gyűjteményt áttudja nézni valaki, ha van ideje. Sajnos viszont nektek nem sok időtök van és ki tudja Kate milyen közel járhat célja elérésében.
- Szerintem te kezd balról és jobbról.
Ajánlja fel Cat az ötletet majd belekezd a könyvek átfésülésében. Jóbról vagy balról kezded, a te döntésed. Temérdek könyvekkel találkozhatsz, amiknek borítója kopottas, régies, benőtte a pókháló. Legtöbb könyvet, ha kinyitod, láthatod, hogy a betűk rajtuk sajnos olvashatatlan. Irományaik már örökké a feledés homályába fognak merülni. Szerencsére viszont nem kell olyan sokáig keresgélni, hogy megtaláljátok azt, amit kerestek. Ugyan is észreveszed, hogy egy könyv kitűnik a többitől. Fémesebb borítója van, ráadásul úgy néz ki mintha nem fogott volna rajta az idő. Ha ezt a könyvet leemeled, rögtön egy ismerős kis medálszerű ékszert vehetsz észre a borítón. Egy esőcseppet formázó ékszer. Ha kinyitod a könyvet, azt láthatod, hogy lapjai üresek. Az ékszert, letudod venni a borítóról. Szerencsére nem te vagy az egyetlen, aki erre a turpisságra rá jött.
- Találtam kettő könyvet! Mind üres! Ráadásul a boritó tetején ugyanazok a szimbólumok vannak rajtuk amire szükségünk van! Nálam Szél és Láng van! Nálad?
Pár emelettel feljebb szól neked Cat. Ezek szerint már csak egy kell, amit hamar meg is találsz, ha alaposan körülnézel még egy kicsit. A Fa forma, ami hiányzik pár emelettel feljebb lelhető, Cat magasságában balról. Amint megtalálod az utolsót, észreveheted, hogy ez a könyv eltér a többitől. Ugyanis amint kinyitod, látod, hogy belül van még egy, de nem kemény boritással. Sokkal inkább bőrből készült. Mérete inkább egy naplóhoz hasonlít. Mikor kinyitod ennek tartalmát, latin betűkből álló szöveget lelhetsz. Lefordítva így szól:

„Érdekes kultúrával rendelkeznek a sziget lakók. Soha életemben nem láttam ehhez hasonlót. Falvaik, teljesen másképpen néznek ki, mint amit megszoktam. Kardjaik vékonyabb, páncélzatuk szinte fából van készülve, még is harcosaik nagyon is veszélyesek. Hasonlítanak a shinigamikra kikkel anno megküzdöttünk. Kiemelkedőek a nép nyelvezetéből kiindulva, a Samuraiok. Hihetetlen egy népség meg kell mondjam. Bár igaz quincy létemre, nem lenne sok gondom legyőzni őket, de az ő szintjükön, veszedelmes ellenfelek lehetnének. Kár, hogy Őfelsége soraiban nem voltak ilyen kiemelkedő harcosaink. Miután megmentettem őket a démontól ki földjeiket megtépázta, azóta a nép Hakuryuu-nak szólít. Sok időmbe telt mire rá jöttem mit is jelent ez a szó. Fehér Sárkány… vajon miért aggatták rám ezt a nevet? A kinézetem miatt? Esetleg a ruházatom színe miatt? Mindenesetre értékes tudást tudok itt szerezni. Talán nem is volt olyan rossz ötlet idejönni. Azt hiszem maradok és elfogadom királyuk ajándékát, amit megígért nekem.”

Ez a kis részlet elárulja, hogy a napló nem másé, mint a hírhedt Fehér Sárkányé. A quincyé, ki idejött a Japán szigetekre és legyőzte a démont ki a szigetet akarta magáénak tudni. Lehet értékes lenne magaddal cipelni.
- Találtál valamit?
Hirtelen Cat érinti meg a válladat.
- Ha gondolod indulhatunk vissza.
Mutat bal kezének hüvelykujjával a háta mögötti lévő kijárathoz. Ha készen állsz, talán vissza is indulhatsz a többiekhez, akik eközben az Agni problémát, megoldották.

Mindenki

- Hiányoztunk?
Teszi fel a kérdést Cat szét tárt karokkal, amint visszaérnek Aleda-val.  Rögtön körülnéz majd rögtön kérdést intéz felétek.
- Hol van az ipse, aki be van rágva Speedy-re?
Amint megtesz két lépést, érdekes hangot ad ki a csizmájának talpa. Megnézi vajon mi okozta majd mutatóujjával végig simít rajta és megnézi az anyagot amire rálépet. Az arca elárulja, hogy hamar rájön mi lehet, majd a többiek felé néz.
- Nem vittétek túlzásba egy kicsit?
Teszi fel a kérdést Cat Ruizék felé. Aki esetleg szeretne trolkodni a futárral, itt a megfelelő alkalom. Csak aztán nehogy Aleda elájuljon vagy hányingert kapjon a vér látványától, amit a madarak okoztak, miután folyékony vérré változtak mesterük eltűnése után. Már csak annyit kell tennetek, hogy a szimbólumokat, amit a lányok megszereztek, belehelyezzétek a megfelelő lakatokhoz, ami a szobor tetején lelhető. Amint ezt megteszitek, arra lehettek figyelmesek, hogy a jég letörik a láncokból majd a lakatok is lehullanak a földre, ezzel „kiszabadítva” a szobrot a fogságából. Szemei kéken kezdenek fényleni, ami olyan hatást kelt mintha feléledne, viszont ahelyett, hogy ténylegesen életre kelne, a szobor ketté oszlik és ezzel utat enged nektek a következő állomás felé.
- Akkor, mehetünk tovább?
Teszi fel a kérdést Cat az ajtó felé mutatva. Amint a csapat készen áll, folytatni tovább az utat, egy különleges teremben fogják találni magukat. Ami először a szemeitek elé kerül, az nem más, mint az előttetek lévő szobor, amin egy ördög szárnyakkal rendelkező lány és egy angyal szárnyakkal rendelkező fiút ábrázol egymásnak háttal. Kicsit a szobor elött egy kör alakú bejárat lelhető a padlón. A szemfüles quincyk észrevehetik, hogy reishiből készült. Viszont hiába igyekeznék manipulálni, nem engedelmeskedik nektek. Kilincset, bemélyedést, semmit nem leltek, amivel kilehetne nyitni. Cero és más képességek használata se segít sokat, hogy kinyissátok. A kör alakú bejárat körül újabb latin szöveget lelhettek, amit Aleda sikeresen le tud fordítani. Kérdés, hogy megosztja-e csapattal megint tudását. A termet kék tüzek világítják be szintén az oszlopok tetején. Két lépcső vezet felfelé, jobbra és balra, ami két ajtóhoz vezet szín szerint piros és kék. Érdekessége, hogy úgy helyezkednek el amerre a szobornál lelhető figurák néznek. A lány alak a piros ajtót nézi balról, míg a fiú a kéket jobbról. A szobor közepén egy érdekes mélyedést lelhettek, ami egy homokórát ábrázol.
- Hát akkor… mivel sietnünk kéne, szét kell válnunk… ja… hát akkor!
Cat rögtön önállósodik és Ruiz, Naraku és Ryuunosukét tereli már is a piros ajtó felé.
- A többiekkel megnézzük a piros ajtót, addig a gerlepár nézze meg a kéket! Majd találkozunk ugyanitt, ha végeztünk! Na csá!
Szerencsére a futárlány nem durván tol titeket az ajtó felé, de azért érezteti, hogy a terve az lenne, ha Kane és Aleda külön maradnának. Vélhetőleg azért, hogy „kettesben” lehessenek. A kérdés, hogy a többiek mit szólnának ehhez?


Eközben a pagoda mélyén…

Kate határozott léptekkel megy célja felé, oldalán szövetségesével, a togabitoval kinek neve egyelőre ismeretlen számunkra. Sokáig csak egy irányban mennek. Minden léptükkel visszhangot hagynak maguk után. A vízcseppek törik meg leginkább a csendet. A két fél nem szól egymáshoz, nem beszélgetnek. Mindketten céltudatosan haladnak. Vajon a kettejük között lévő szövetség mennyire erős? Mi a célja a togabitonak Kate-el? Dühét ugyan visszafojtja a quincy iránt, de vajon milyen okból? Kate egyszer csak megáll majd egy irányba kezd tekinteni.
- Itt vannak.
Jelenti ki észrevételét a togabitonak aki szintén megérzi a csapat érkezését.
- Valószínűleg le is győzhették Agnit… mily szomorú, de várható volt.
- Várható?
Kate a togabito felé tekint, miközben a kezében lévő katanáját hüvelykujjával megtolja, készen állva arra, hogy azonnal használni kelljen. Ezt a togabito észre is veszi.
- Nem kell aggódnia drágám. Hiszen egyértelmű volt, hogy maga után indulnak. Elvégre… okot adott erre. Viszont, szerencsére én magam is felkészültem a kis… problémánkra.
A togabito fütyülni kezd ezután, amire Kate jobban vonja ki kardját a tokjából. A fütyülés pillanatában két másik togabito jelenik meg a színen. Egy félmeztelen vörös hajú nő, fekete estélyihez hasonlító ruházattal és egy fehér hajú férfi, sebekkel tele, fehér ruházattal.
- Rudra, Sucob. Örülök, hogy itt vagytok.
- Szóval itt vannak igaz? Szegény Rudra elvesztette hát a testvérét! Milyen sajnálatos.
- Gyenge volt és ostoba… nincs mit rajta sajnálni. Bevégezte a dolgát.
- Viszont úgy gondolom szeretnéd megtorolni ezt a bizonyos… veszteséget.
- Testvérként kötelességem. A tüzet már megismerték… de mint tudjuk, hogy amit nem lehet látni, az-az igazi veszély.
- Legyen hát így Rudra. Menj és tartoztasd fel őket amíg mi tovább haladunk!
- Ne mááár! Had én szórakozzak velük! Olyan rég volt már, hogy valakivel játszhatnék!
- Rád később van szükségünk Sucob. Apropó… sikerült a hollowot meggyőznöd, hogy csatlakozzon hozzánk?
- Hollow? Miről nem tudok még?
Kate-nek szavaiból érződik a gyanakvás amire a togabito azonnal válaszol, meghajlással.
- Elnézést drágám. Csupán gondoltam, biztosabbra mehetnénk, ha növelnék az esélyeinket. Hogyan is tartja az emberi mondás? Az ellenségem ellensége a barátom.
- Sajnos az a hollow gyáva és gyenge… nem értette meg urunk bölcsességét. Úgyhogy sajnos… ez van.
Tárja szét a karjait Sucob. Kate egy ideig még némán tekinti a többieket majd végül sóhajt egyet és kardját visszahelyezi a tokjába.
- Elő ne forduljon még egyszer…
- Te arcátlan!
A togabito megállítja Sucobot.
- Nyugalom Sucob… jogosan nem bízik bennünk.
Ezután Kate felé fordul.
- Értettem és legközelebb nem titkolózom.
- Akkor induljunk tovább.
Kate, Sucob és a togabito tovább indulnak együtt, miközben Rudra ellenkező irányba sétál majd egyszer csak el is tűnik. Kérdés… hol fog legközelebb megjelenni?
Határidő:2022.06.04

12
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Dátum: 2022. Máj. 15, 12:36:05 »

Mizushima Hyousuke és Shimoda Nozomi

Sajnos Nozomi-nak nincs olyan szerencséje, hogy úgy rendezhesse le gyorsan Hinode-val a nézeteltéréseit ahogyan azt szeretné, ugyanis ellenfele jócskán helybenhagyja. Fukui sajnos a sérülésének köszönhetően nehezen tud a fehér hajú shinigami segítségére sietni, így sajnos Nozominak kénytelen egyedül szembenéznie a bukott akadémistával. Hinode semmit nem reagál a fehér hajúnak az utolsó kívánságával kapcsolatban, inkább azonnal végezne is vele. Viszont a szerelem nagy úr és ezt mi sem bizonyítja, mint az a tett, amit Satou visz véghez miszerint, amint Hinode kardja elérné Nozomi nyakát, egy másik kard pengéje állítja ezt meg akinek a gazdája nem más, mint Satou. Eközben Hyousuke végül legyőzi a hollowot kivel sokáig viaskodott, hogy utána csatlakozhasson a többiekhez a harcban. Hinode eközben hátrálni kezd, hogy alaposabban felmérhesse a terepet, ezzel időt kap a kapitány, hogy megnézhesse a sérülteket. Nozomi vallomásának köszönhetően Satou arca teljesen vörösben van. Hebegni és habogni kezd, egyáltalán nem tudja jól kezelni a helyzetet, amibe éppen belecsöppent.
- ŐŐő izéé… ööhm…. Igen! Csak… hideg van! Igen igen! Hideg van és valószínűleg emiatt vörösödött ki az arcom! Nehezen bírom a hideget Mizushima-dono tudja!
Kínos nevetésben tör ki Satou, miközben fogja a fejét. Talán lehet nem ez volt a legjobb alkalomra arra, hogy Nozomi bevallja az érzéseit kiválasztottjának viszont lehet nem is lett volna más esélye. Hirtelen Korin hangját halljátok, aki telepatikus úton üzen nektek, hogy magával viszi Reit vissza a toronyba mert van egy lehetőség, amivel megmenthetik a bukott akadémistát, viszont addig kikéne tartani. A kapitány engedélyt ad Korinnak, hogy cselekedjen belátása szerint, viszont ultimátumot ad, ha nem siet, Hinode életébe fog az kerülni. Kis idő multán a csapat láthatja is ahogyan Rei kirobbanó módon, shunpo segítségével csak úgy elszelel. Szerencsére ekkor ellenfeletek már jajveszékelésbe kezd, mint aki szenvedne a fájdalomtól, emiatt nem láthatta, hogy a kis nebuló éppen elviharzott Korinnal a hátán. Hamarosan Hinode háta mögött egy hollow jelenik meg. Ugyanaz kivel Hyousuke hadakozott. Úgy tűnik a hollow elpusztítása nem vezet sehova, csupán időpocsékolás. Viszont ez egy értékes információ hiszen eddig úgy tűnik a fenevad forrása, aminek köszönheti eddig „sérthetetlenségét” az Hinode. Kérdés, hogy az a metódus, amit Korin emlegetett mennyire lesz hatékony, hogy a fenevadat eltávolítsák, de Hinode életét megmenthessék. Erre a válaszra a kitartás és az idő fogja megadni. A kapitány úgy dönt cserélni fog a többiekkel. Ő maga fog szembeszálni Hinode-val, a többieknek az lesz a feladata, hogy lefoglalják a fenevadat. A kapitány rögtön kidou technikához folyamodik, ami a Shimoku nevet viseli. A fenevad felordít egy hatalmasat harcra készen várva. Viszont most ahelyett, hogy megint ketté váljanak úgy tűnik a fenevad és Hinode egyszerre mennek neki.
- Ez gáz!
- Nem mondod Okostojás!
Kontráz rá Fukui, Satoura aki eközben rögtön ellenválaszként Bakudou 23 Tsuchinan technikát alkalmaz, aminek az lesz az eredménye, hogy a támadót lefogja egy darabig. Hinode igyekszik kiszabadulni, miközben a hollow neki vetődne a kapitányra. Viszont Satou egy hourin technikát is bevett miután az ellenfél mögé shunpozik és igyekszik visszatartani, de nagyon nehezen.
- Valaki segítene a szentségit?!
Rögtön Uchiyama siet a fiatalhoz és megfogja az indát, hogy maga felé húzhassa, de még így is kevésnek bizonyul a hollowhoz. Többen kellenek ehhez. Talán Nozomi-val már visszatudják fogni a fenevadat, hogy aztán magukhoz legyen képesek húzni, ezzel elválasztva Hinode-tól. A kérdés, sikerülni fog? Képesek lesznek Mizushimáék kitartani, míg Korinék meg nem érkeznek?


Kuroji Rei

Sikeresen eltudtok iszkolni a harc elől. Korin szerencsére már tapasztalta Mizushima kapitány gyorsaságát, így számára nem okozz nagy gondot, hogy a hátadon maradjon. Miközben haladtok az erdőn keresztül, Korin mutogat botjával merre is kell indulnod, merre kell lefordulnod és esetleg melyik irányba kell kanyarodj. Miközben haladtok, Korin a bajszát meghúzza egy kicsit majd kérdést tesz fel a nebulónak.
- Mond csak kölyök. Mi a teljes neved?
Teszi fel a kérdését kíváncsian. Igen csak fura kérdés ez Korintól, miközben ő képes mások gondolatában olvasni és valószínű, hogy Rei számára egy nyitott könyv. Akkor meg miért kérdezi meg a nevét, ha már eleve tudja? Mire lehet ennyire kíváncsi Korin? Szerencsére az út eltart egy darabig így van ideje a nebulónak kicsit jobban megismernie a macskát. Egy jó ideig még biztos elfog tartani az út, amit azért a nebuló is megérezhet. Bár hozzá van szokva a hosszú úthoz hála az edzéseknek, amit Chiyo-nak köszönhet, még is azért egy picit megterhelőnek érződhet számára. Viszont szerencsére Korin botjával egy pontra kezd mutatni hirtelen.
- Ott van a torony! Megérkeztünk!
A toronyhoz érve, Korin lemászik Reiről majd be is invitálja az akadémistát, aki valószínűleg nagyon rá fog csodálkozni az építmény belsejére. Korin nyomban botjával suhint és már is készít egy teát az akadémistának, hogy az út előtt megihassa, hogy ezáltal visszatölthesse elvesztett erejét.
- Lássuk… lássuk hol is van…
Gondolkodik egy kicsit a módosított lélek és a polcokon kezd kutakodni szélsebesen. Egy ideig kutatgat majd végül megtalál egy tekercset, amin a kidoushuu pecsétje van rajta. Ezt a pecsétet Korin egy kézmozdulattal hatástalanítja majd kinyitja tartalmát és elolvassa. Bólogatásával fejezi ki, hogy megtalálta azt, amit keresett. Oda is sétál Reihez majd elmagyarázza a tervet.
- Ez fog segíteni nekünk. Egy igen érdekes mágia, aminek segítségével kaput nyithatunk más belső világába. Sajnos viszont ehhez a művelethez szükség van Hinode zanpakutoujára. El kell venni valahogy tőle. Utána megalkotni a szimbólumot a földön ahogyan a papíron is van majd hat egyénnel kinyittatni a kaput. Lássuk csak. Az a hat egyén… Mizushima-donora mindenképp szükség van, én, Nozomi, Satou és Fukui ez eddig őt és… az a shinigami Uchiyama. Elég lesz… viszont. Ki fogja visszatartani Hinodet és a hollowot?
Ekkor a macska Rei-hez fordul. Tovább gondolkodik hiszen eddig úgy tűnik Rei-re hárulna a feladat, hogy feltartoztasson két ellenfelet, aminek esélye egyenlő a nullával. Kész életveszély lenne egy akadémistát bedobni ekkora veszélynek. Korin azzal is tisztában van, hogy sajnos a kis nebuló nem képes a többiekkel végrehajtania a technikát, hiszen a kezdő szintet sem éri el. Viszont aki már konyít a démonmágiához minimálisan, képes rá, hogy egy ilyen műveletet végrehajthasson.
- Mizushima-dono biztos nem fogja engedni, hogy egy magad megküzdj velük… és abban biztos vagyok, hogy ezzel megpecsételődne Hinode sorsa… ha csak… hmm
Megint Rei felé tekint majd végül bólint egyet és újra a polcokon kezd babrálni. Egy kis dobozt talál, amit felnyit és kivesz három zöld követ, ami tenyérnyi nagyságúak. Ezeket Rei felé mutatja.
- Ha csak meg nem kérjük a barátaitokat, hogy segítsenek. A zanpakutoutokat. Amit a kezeimben tartok úgy hívják, Chakra kő. Ezek a kővek segítenek abban, hogy a zanpakutouitokat manifesztálni tudják a való világba. Sajnos ez az utolsó három, ami elkészült és nem tudjuk reprodukálni. Ősi mágiával készültek, aminek tudása már elveszett. Régebben ezeket használtuk arra, hogy Hinode és a zanpakutouja között erősebb kapocs alakuljon ki azáltal, hogy együtt edzettek. Viszont sajnos az a veszélye megvan, hogy a zanpakutou ha netán veszélyes, megölheti a használóját a folyamat során. Emiatt is az ilyen csecsebecsék tiltottak, de muszáj meglépnünk. Annyit kell csak tennetek, hogy a kardjaitok hegyeivel összetöritek a köveket. Ezután a szilánkok körbe fogják majd venni a kardjaitokat, aminek segítségével manifesztálják a zanpakutouitokat erre a világra. A kérdés az hajlandó lenne nekünk segíteni a többiek, de legfőképpen a te zanpakutoud?
Kérdés, hogy Rei zanpakutouja hogyan is fog erre reagálni. Vajon a terv működő képes lesz amit Korin kitalált?
(click to show/hide)
Határidő: 2022.05.28

13
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Máj. 08, 12:27:27 »
A csapat végül a pagoda mélységébe merészkedik. Szerencsétekre az ajtó nyitva áll és semmi nem akadályoz meg titeket abban, hogy még mélyebbre merészkedjetek, ahol valószínűleg temérdek veszély és ellenség fog várni reátok. A levezető úton, Naraku úgy gondolja egy kicsit elkezd dalolászni amire Cat csak rá tekint majd ő is rá zendít egy kicsit fütyörészéssel. Minden adott ahhoz, hogy azonnal észre vegyenek titeket útközben, de szerencsére nem támad reátok senki egyelőre, így nyugodtan dalolászva és már fütyörészve tudjátok folytatni utatokat. Leérve egy nagy helyiségben találjátok magatokat, ahol nagyon hideg van, a föld szinte jéggel van borítva és egy háromfejű kutyaszobor akadályoz titeket a célotok felé. Cat észreveszi mikor az ifjú Shinzou kabátját odaadja Aleda-nak amit nem tud csak úgy szó nélkül hagyni.
- Ó milyen daliáns lovag valaki!
Jegyzi meg félmosollyal Cat miközben aprókat tapsol és kuncog. Nevéhez hűen nem tudja megállni olykor ne cukkolja az embereket, ha arra esély van és megfelelő alkalom. Naraku szerint a háromfejű kutya szobrot nem mást ábrázolna, mint a híres nevezetes Cerberust, aki a pokol őreként is szoktak hivatkozni. Egyes mondákban, Cerberus csak azokat engedi át, akik eléggé erősnek és bölcsnek találja, van, ahol mindenképpen meg kell küzdeni a fenevaddal, de akad olyan verzió is, hogy találos kérdéseire kell válaszolnia. Temérdek változat létezik, kérdés, hogy melyik lehet igaz rá. Szerencsére ez csupán egy szobor, úgyhogy kihúzhatjátok a listárol, hogy meg kell küzdeni vele. A latin szöveg szerint, láncait el kell vágni ahhoz, hogy eldönthesse át haladhattok-e a kapun. Viszont hogyan fogjátok a láncaitól megszabadítani? Sajnos nincs sok időtök ezen agyalni mivel nem várt vendég jelenik meg előttetek. Egy vörös hajú, hegyes fülekkel rendelkező togabito kinek neve nem más, mint Agni. Egy újabb hírhedt név, ami sajnos arra következtethető hőseink szerint, hogy bizony, ha van egy Agni akkor kell lennie valahol Rudrának is. Kérdés hol és mikor bukkan fel? Kane válaszára felhúzza egyik szemöldökét a togabito miközben arcáról csak úgy látható, hogy mennyire nem tetszett neki az, amit az ifjú quincy az imént mondott.
- Szóval azt mondod fogalmad sincsen a bűnökről, amit a vérvonalad elkövetett? Hogy minket togabitokat megfosztottatok a szabadságunktól?!
Ez talán sokakat meglephet. Az ifjú quincy vérvonala „bűnöket” követett el a togabitók ellen, ami miatt nagyon nem szívleli Agni. Kérdés, hogy vajon ki volt az, aki elkövette ezeket a bűnöket? Kiről beszél? Ki az a személy kinek az arcát viseli az ifjú Shinzou? Sajnos a magyarázkodásnak innentől vége szakad hiszen Agni úgy dönt nem akar felesleges cseverészni és rögtön a tárgyra is térne. Véréből ugyanazt a két fenevadat jeleníti meg tenyereiben, amik ugyanolyanok, akik megtámadtak titeket. Narakunak természetesen nem tetszik Agni ajánlata ezért azonnal Oni Dekopint alkalmaz. Erre rá zendit Aleda majd végül Ruiz és később Ryuunosuke is támadásaival. Agni a dekopint egy elkerüléssel sikerül megúsznia. A felé jövő cerokat a madarakkal semlegesíti, akiket beküld majd gyorsan még kettőt megidéz, miközben Aleda gömbjét is elkerüli. Ezután Ryuunosuke felé küldi az egyiket, miközben a másikat a kezében megnöveszti aztán meg is szilárdítja, hogy pajzsként használva a nyilakat semlegesítse, amik az égből pottyannak reá. Szerencsére Ryuunosuke van olyan gyors, hogy a felé jövő fenevadat gyorsan elpusztítsa. Eközben Kane úgy dönt, hogy felkapja Aledat majd felviszi a szobor tetejére. Cat veszi a lapot és ő is követi Shinzout. Cat bólint a quincy kérésére miszerint vigyázzon Aledara majd amint Kane beszál a csatába, odamegy Aleda-hoz és felsegíti, ha esetleg segítségre szorul.
- Ugye nem vagy tériszonyos? Ha igen, akkor első lecke, ne nézz le és csak rám figyelj! Oké csajszi?
Ezután a csatára tekint egy pillanatra majd igyekszik nyugtatni Aledat ha esetleg szüksége van rá.
- Bízd rá. Tudja mit csinál. Gyere! Nézzük meg a láncokat!
Cat természetesen felajánlja a segítségét, hogy könnyebben tudjon Aleda mozogni. Miközben a két lány igyekszik a rejtvényt megfejteni, Kane a togabitohoz hirenkyakuzik sikeresen majd kardjával rögtön felé csap. Ellen válaszként a togabito, rögtön elporlasztja a megszilárdult madarat bal kezénél majd jobb tenyerénél egy újabbat idéz meg amit szintén megszilárdít és pajzsként használva kivédi a felé jövő csapást.
- Nagyon csalódott vagyok kölyök! Ennyi lenne talán a híres fehér sárkány ereje? Egy nagy semmi? Ugyan már! Mutass valamit!
Azzal lendít egyet jobb kezével, aminek hatására Kane rögtön ellenkező irányba távolodik, de szerencséjére van annyi ideje, hogy képes legyen megállni a lábán, mielőtt nekirepülne a szobornak. Ezután a togabito újabb két lényt idéz meg tenyereiben majd felétek küldi. A probléma ott kezdődik, hogy a lények hirtelen szaporodni kezdenek és kettő helyett több kisebb, körülbelül ökölnyi méretű madarak jönnek létre, amik egyenesen Kane, Ruiz, Ryuunosuke és Naraku felé indul. Megszámolni se lehet szinte, mindenkinek jut egy csomó, amiket valahogy valamilyen formában semlegesíteni kell. Eközben Cat és Aleda, ha a nemes elfogadja Cat segítségét és azóta nem teljesen mást csinálna, a szobor egyik végén található lakathoz értek, ami a láncot tartja. A lakat végénél egy félkör alakú kis fém lelhető, ami megakadályozza, hogy a lakatot csak úgy le lehessen venni róla. Viszont érdekes mélyedés található a lakat kulcslyuka helyett. Mintha egy belehelyezhető tárgyat lehetne belerakni, aminek esőcsepp formája van. Látható, hogy a többi három lakatnál is ha esetleg Aleda megvizsgálná ugyanúgy formákat lehet látni a kulcslyuk helyett, de különbözőket. Egy lángnak kinéző forma, Szél forma és egy fa forma.
- Oké… szóval nem kulcsokat kell keresni, ez világos. Viszont honnan a tetv…
Hirtelen Cat befogja a száját mikor feléd tekint.
- Bocs elfelejtettem, hogy nemesi úrnők ezt a fajta beszédet nem szívlelik. Szóval akarom kérdezni honnan a ménkűbe szerzünk ilyen… izébizé tárgyakat amik beleférnének?
Teszi fel a kérdést Aleda-nak miközben fél szemmel a csatára figyel. Szerencsétekre a madarak és Agni nem veletek foglalkoznak, hanem a többiekkel. Na vajon honnan fogjátok bezsebelni ezeket a tárgyakat, amikkel a láncokat letudjátok venni a szoborról?
Határidő:2022.05.21

14
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Dátum: 2022. Máj. 01, 14:04:33 »
Hinode sikeresen belelép a kapitány által elhelyezett csapdába, aminek következtében a bukott akadémistának kígyók hadával kell foglalkoznia, ha nem szeretné, hogy alaposan megmarják. Csak is kizárólag gyorsaságának köszönheti, hogy a kígyók eddig nem érték el a testének valamelyik pontját. Ezzel a húzással Hyousuke-nak elég ideje marad arra, hogy foglalkozzon az előtte lévő feladatával, miszerint semlegesítse a hollowot. Ekőzben Shimoda-nak lehetősége van arra, hogy hátba támadhassa ellenfelét. Előtte viszont még megejt egy apró megjegyzést Fukui-nak aki szerencsétlen vacogva és sérülten megjegyezte kollégájának, nem viszi-e a túlzásba a környezet lehűtését. Fukui pislog Nozomi-ra miután a fehér hajú shinigami alaposan rá mordul.
- Jól van! Csak könyörgőm siess! Megfogok fagyni!
Jegyzi meg Fukui majd hagyja, hogy Nozomi intézze a dolgát. Jégcsapokkal megküldi ellenfelét, aki eközben a kígyókkal foglalkozik. El is találja végül a hátát, de sajnos nem szúrják át a testét, így csupán maximum fájdalmat tud okozni neki. Nozomi ezzel eléri, hogy felkeltse a bukott akadémista figyelmét, aki végül alaposan feldühödik és szabad kezével egy hatalmasat rá csap a földre, ezzel elpusztítva Hyousuke csapdáját. A csapás helyén nagy lyuk keletkezik. Ezután Hinode egyenesen Nozomira tekint majd teljes sebességgel megindul felé. Fukui igyekszik reagálni, de szerencsétlen a fájdalmának köszönhetően összerogy. Hinode gyorsaságával Nozomi nem tud mit kezdeni. Elkapja a shinigami nyakát és egy közeli fához passzírozza majd azzal a lendülettel kardjának markolatának a végével megküldi a bordáját és végül rúgással fejezi be a műveletet, ami egyenesen Nozomi bal arcát éri. Kardjával már suhintana is Nozomira. Eközben Hyousuke minden erejével azon van, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a hollowtól. Még időben eléri a szörnyeteget, nehogy a kis nebulót elérhesse, aki közben a macska megmentésén kezd fáradozni. Sajnos a dög ugyan kiszökik fogságából, viszont új célpontja Hyousuke lett, ezzel elérte a kapitány, hogy az akadémistára ne figyeljen az ellenfél. A hollow saját csapdájába esik végül. Cerojával megküldi ugyan a kapitányt, de arra viszont nem számít, hogy Mizushima Hyousuke egy kidou mester és mint minden kidou mesternek, vannak trükkjei. Technikájának köszönhetően a kardok minden irányból megszúrják a hollowot és végül eléri azt is, hogy a hollow ebbe bele is pusztuljon. Az energia, ami visszaköszönt hozzá, oly nagyok számára, hogy végül a teste szépen megszűnik létezni. A lélekjelenléte megszűnt és most már Hinode-ra hegyezheti figyelmét, aki eközben már Nozomi felé suhintana. Viszont mielőtt a kapitány mozdulhatna, egy tisztje szépen beelőzi és megmenti Nozomit a haláltól. Mielőtt Hinode elérhetné, hogy Nozomit megvágja, kard csattanása hallatszik fel a semmiből. Hinode meglepve tapasztalja, hogy aki képes volt megállítania a támadást az Satou és minden erejével azon van, hogy az ellenfelét visszatartsa. Az akadémista végül úgy dönt meghátrál és kicsit messzebb megy a többiektől. Hinode morog egy keveset majd szabad kezével kidout használna, de ekkor hirtelen rosszul lesz. Először a hasát kezdi fogni majd a fejét kezdi vakarni és hatalmasat felüvölt. Háta mögött halványan kezd kiszivárogni fekete felhő, ami aztán testet ölt és végül az ismerős vörös szemek is megjelennek. A nem várt ismerős végül visszatér. A hollow kit legyőzött Hyousuke végül visszaköszön és újfent Hinode mellet foglal helyet. Ezek szerint a hollow megölése csupán időpocsékolás. A célpont igazából Hinode. Kérdés, hogy tényleg elkerülhetetlen, hogy a fiút elpusztítsák?
- Na ne már!
Jegyzi meg Satou aki már szabad kezével kidou varázslatot készítene elő. Gondolkodik, hogy vajon miféle technikával küldje meg ellenfelét. Uchiyama beáll a többiekhez és kivonja ő is a kardját. Eközben Rei a házban éppen Korinnal foglalatoskodik. Egy ideig veszekszik zanpakutoujával majd végül megleli az ájult macskát, akire a gerenda rá esett. Szerencsére Rei-re érvényes az a mondás, hogy kicsi a bors, de erős. Hála szorgalmának, Nee-chanjának és természetesen sensei-ének Chiyo Taichounak, képes a gerendát végül megemelnie és levenni a macskáról. Sajnos viszont hiába pofozza fel, húzza meg a bajuszát a jószágnak, Korin nem kell fel. Szerencsére Rei-nek akad egy másik terve, amit még Korin-tól lesett el. Időbe telik ugyan, de a házban a konyha részlegen, talál egy vödörnyi halat, amik bizony olyan büdösek, hogy azt még az akadémista orra is alig bírja. Ezzel képes lesz Korint felébresztenie. Amint tervét élesíti, Korin abban a pillanatban felpattan majd orrához kap.
- Megvagy húzatva kölyök? Van fogalmad róla mennyire büdös?! Ugye nem akarod velem megetetni?!
Mordul fel Korin majd figyelme az ablak felé terelődik, ahonnan már látja is az eseményeket.
- A fenébe… ezek szerint Mizushima-dono-nak nem sikerült a terve!
Korin a bajszát kezdi el simogatni, miközben hosszasan gondolkodni kezd végül Rei felé tekint. Még egy ideig időzni kezd majd végül sóhajt egyet.
- Legyen… Rei!
Szólítja fel a kis nebulót, miközben felé sétál.
- Szeretném, ha visszavinnél a toronyba. Ha elég gyorsak vagyunk, megmenthetjük Mizushima-donoékat és akár Hinodet is. Viszont meg kell bíznod bennem világos? Azt teszed, amit mondok világos?!
Ezután Nozominak, Hyousukenak és a csapat többi tagjának Rei-en kívül, telepatikus úton üzeni a következőket:
„Magammal viszem Reit vissza a toronyba. Arra kérem önöket, tartsanak ki amíg tudnak. Ne öljék meg Hinodet! Van egy lehetőség, amivel megmenthetnénk. Nem akartam élni ezzel a lehetőséggel emiatt nem is gondoltam erre, mert úgy gondoltam túl kockázatos lenne kivitelezni. Viszont a helyzetünkre való tekintettel végül rá szánom magamat. Viszont a bizalmukra lenne szükségem! Ne aggódjanak. Rei-re vigyázok az életem árán is!”
Ezután Korin felpattan Rei hátára és botjával már mutatja is merre kéne elindulni. Kérdés, hogy Hyousuke engedni fogja-e, hogy Rei és Korin magán akciót kezdeményezzen és új lehetőséget tudjanak nyitni, amivel talán Hinodet megmenthetik.
Határidő: 2022.05.14

15
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Dátum: 2022. Ápr. 24, 14:01:00 »
Aleda-nak lehetősége van a furgonban megtapintania a kardot, ami Kane-nal van. Meglepően könnyűnek érezheted, pedig a kard méretét látván érződnie kell rajta valamennyi súlynak. Viszont ahogyan tapasztalhatod, pehely könnyű. Vajon miért? Ha jobban szemügyre veszed, láthatod, hogy teljesen eltér a megszokott kardok látványától. Sok egyedi vonásai vannak. Olyan mintha egy személyhez lett leginkább szabva a fegyver. Érezheted rajta, hogy a kard, amiből készült reishiből van. Ha megpróbálkozol parancsolni a részecskéinek, arra lehetsz figyelmes, hogy egyáltalán nem hallgatnak rád. Sehogyan nem vagy képes a fegyvernek parancsolni. Érdekes tapasztalat, amit talán nem árt megjegyezni a későbbiekben. Miután sikeresen végre elértek úti célotokhoz és előtte egy öreg quincy bölcsességeit átadta nektek, magatok is megtapasztalhatjátok a pagoda méretét. Távolról ez az épület kisebbnek érződőt, de így közvetlen közelről mérete hatalmas. A végét innen szinte alig lehetne látni. Beérve a küszöbön, Cat nem tudja megállni ne süssön el poént, amit Naraku folytat és ez által kisebb kommunikáció alakul ki a csapat között. Van, akinek még ideje is van élcelődni. Sajnos akad, aki viszont türelmetlen és előre indul, meg se várva a többieket. Cat sóhajt egyet Kane megmozdulását látván, de nem szol semmit. Ismerve kollégáját, arcáról látszik megérti miért ennyire heves most. Szerencsére az ajtó, amit Kane kiakar nyitni, nem kell hozzá semmi mást tenni, mint elhúznia jobbra. Újabb lépcső sor vezet lefelé jó mélyre. Sokáig fogtok megint lépcsőzni, és elég időtök is lesz esetleg beszélgetni, ha akartok. Miután leértek, egy hatalmas kiépített helyiségbe értek, ahol a hőmérséklet, érdekes módon nagyon más, mint aminek lennie kéne. Meglepően hideg! A padló alattatok is csúszós a kelleténél, de szerencsére képesek lesztek megállni, ha odafigyeltek. Ha jobbra tekintetek, láthattok egy érdekes szobrot, ami be van fagyva. Ha alaposan megnézitek, egy három fejű kutyát vehettek ki, három lánccal. Akármerre néztek, sajnos arra lesztek figyelmesek sehol nem leltek egy bejáratot vagy járatot. Szerencsére viszont fényt szolgáltatnak a fáklyák, amik elvannak helyezve. Érdekes módon a „tűz” színe kékesen világít. Ha alaposan a tűzre koncentráltok, érezhetitek, hogy reishiből van. A falak, az oszlopok szintén reishiből vannak. Akárcsak a láncok a befagyott szobron, ami elállja az utatokat.
- Hé! Van valami írva a szobor közelében lévő oszlopoknál!
Mondja Cat majd közelebbről is megtekinti. Amint Cat megszólalt, bizony visszhangozva hallatszott. Eléggé félelmetes helyen vagytok erre rá tesz egy lapáttal a környezet is.
- Ez nem igaz! Latinul van!
Igen érdekes információval gazdagodtok, ami sok kérdést is felvett. Egy pagoda alján vagytok, még is latinul van írva itt egy szöveg a szobor közelében lévő bal és jobb oldali oszlopnál.
- Tud valaki latinul?
Teszi fel a kérdést Cat csípőre tett kézzel, miközben rátok tekint. Szerencsére akad valaki, aki mindenképpen érti a latin nyelvet. Aleda amennyi könyvet megforgatott életében, megannyi legendákhoz „szakosodott” a latin nyelv számára második anyanyelv, így ő sikeresen letudja fordítani. Kérdés megosztja-e a csapattal az információt. Sajnos viszont nem lesztek sokáig egyedül, amit elsőként Ruiz vesz észre, rettentő éles érzékeinek köszönhetően. Rögtön amint hátra tekint, ismerős alakokat vesz észre. Két jó madár, akiknek köszönhetően a furgonotok tropára ment. Két egyszerű ceroval simán letudja lőni az arrancar, de sajnos a neheze csak ezután jön. Miután elintézitek a két madár szerű lényt, tapsra lesztek figyelmesek majd léptek zajára. Végül a sötétből egy furcsa alak jön ki, kinek lélekenergiája hasonlít a togabitohoz. Viszont ez a togabito másképpen néz ki, mint az akivel legelőször találkoztatok.
- Bravó! Most aztán tényleg résen voltak! Kezdtem azt hinni egyszerű dolgom lesz, de örülök, hogy nem így van. Így legalább nem fogok unatkozni!
Széles mosolyt enged meg magának majd bal kezét hasához teszi és meghajol előttetek mint valami színpadon lévő előadóművész.
- A nevem Agni és ahogy azt sejtik hölgyeim és uraim, togabito lennék!
Nem titkolja származását előttetek. Miután újra kiegyenesedik, folytatja felétek mondandóját.
- Bizonyára szeretnének tovább haladni, de sajnálatos módon kénytelen vagyok feltartoztatnom önöket, hisz veszélyt jelentenek a tervünkre nézve.
Ezután Kane felé hegyezi főképp tekintetét, aminek következtében az arcáról lévő vigyor hirtelen megszűnik.
- Te… az ő arcát viseled! Még ha a hajad más, ezt az arcot soha nem feledem el! Szóval igazak a pletykák, hogy ketten vagytok!
Ezután köp egyet a földre, éreztetve Kane felé mennyire nem kedveli. Konkrétan a csapatból az ifjú quincyt utálja a legjobban.
- Nos… ha nem bánják, rá térnék a lényegre.
Hosszú körmeivel mindkét tenyerét kicsit felsérti majd a véréből az ismerős szárnyas lények jelennek meg mindkét kezében, támadásra készen állva.
- Lesztek szívesek meghalni a kedvemért?
A mosoly újfent előkerül Agni arcán. A harc elkerülhetetlen ellene. Képesek lesztek egy togabitot elintézni anélkül, hogy súlyos sérülést szenvednétek el?
Határidő:2022.05.07

Oldalak: [1] 2 3 ... 5