Összegzés - Masamune Raiden

Daitenshi

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Masamune Raiden
Pozíció:
Shinigami
Titulus:
daitenshi
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
31 (0,012 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2015. Máj. 23, 15:39:34
Utoljára aktív:
2022. Jún. 07, 13:42:43
Tárcában:
3 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
21 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
világoskék
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
Aum Sohum!
Post szín:
#00eeee

Jellemzőim

Kinézet:
Ha valaki nem tudná, hogy Raiden valaha japánban született teljes lelki nyugalommal gondolná, hogy gaijin. Erős holland jegyeket mutat az arc karaktere hiszen félvér. Magas, is mint a szálfa, szeme akár malachit s a haja mahagóni vörös. Hála a sok gyakorlásnak testalkata a szálkás izomzat ruganyos erejével bír. Haja rendszerint kissé kócos, munka közben általában lófarokba fogva, egyébként, meg mint egy ősrockker kibontva had vigye a szél. Járása szinte mindig sietős és lendületes. Enyhe látáshibáját egy fekete keretes szemüveggel kompenzálja, amikor nagyon kell, mert egyébként bosszantja, hogy szemüveget kell hordania. Közelre jól lát, csak az olvasáshoz még is csak kell. Az első benyomásra egy kicsit izgága kedves arc tekint rád. Enyhén húzott szemeitől szinte mindig kissé komisz érzést sugároz, de még is a következő pillanatban, ha rád néz, úgy érezni nem téged néz mint embert, hanem valahogy tovább, mélyebbre kutatva, s ez álltalában zavarba hozza a másik.

Jellem:
Kedves halálistenünk fiatal korában komoly jellemhibákkal küzdött. A legkomolyabb problémája a haraggal volt. Alapjáraton jóindulatú, de szörnyen érzékeny, impulzív és agresszív magatartása számtalan konfliktusba keverte. A stresszt is szörnyen kezelte, rend szerint felpörgetve magát minden kis hülyeségen. Lelki reformációja évek hosszú munkája alatt csiszolódott le. A tüskés külső finoman kopott. Magába szállva végtelen elmélkedések alkímiájával kiforralta haragját, lecsillapította zabolátlanul nyargaló elméjét. Most nagy rajongója a meditációnak, s fejből tudja a szív szutrát. Boldogan veszi mindenki más közelségét tudván, ha esetleg visszaesne az őrdögi körökbe, mások szeme tükrében igyekszik észrevenni mikor, szalad el vele a ló. Most már nem akar mindenkit megmenteni, igyekszik nem csak a saját fejében létezni, s még humorérzéket is fejlesztett azóta. Bőkezű és állhatatos. Filozófiáról nem tanácsos vele leállni beszélgetni mert lehet, hogy órákig nem szabadulsz. Van még pár ilyen téma, de ilyen a természete. Messze a tökéletestől, közeleg a jóhoz, de lankadatlan buzognak a múlt démonai, ha netán megfeledkezne magáról. De eme halál istene össze teszi a kezét s gyakran gondol arra az istenre, aki mozgatja az univerzumot.

Zanpaktou:

Név: Yuuijitsu no koe (egyetlen hang)
Besorolás: elektromágneses

Shikai

Hívószó:Yomu (chant!)
Leírás:A kard hívás után egy shinto pap csengő gyűrűkkel díszített réz-ezüst botjává változik. A legkisebb mozgásra gyönyörű és tiszta hangokat idéz magából. A zanpakutou képessége elektromágneses kontrol. A rezgések frekvenciáját és természetét tudja befolyásolni. Az elektromágneses hullám mint a fény, rádó, vagy akár egy röntgen sugárzás hullám hosszát képes befolyásolni és más mintázatba rendezni. Ilyen formán támadásra leginkább a környezet elektromágneses terét gerjeszti és elektromosságot indukál. Akár igen magas feszültségeket is képes generálni. Egy-egy ív métereket ívelhet át. Raiden azonban nem szereti nagy pusztítással járó megoldásokat, márpedig ha nagy villámok dördülnek fel, az megzavarja a város elektromos hálózatát, van, hogy elmegy a net, a rádióadások zajosak lesznek. Ezek meg borzasztó feltűnőek és senki nem szereti ha túl sok természetfeletti jelenik meg a helyi konteó újságokban. A huszadik ufós mese után nehéz újat kitalálni az íróknak. Ezért ha lehet, hozzáér az ellenfeléhez harcban, vagy kézzel, vagy a fegyverével. Az izmok mikro elektromos működését egy kis impulzussal lebénítja átmenetileg . Azért annyira nem pacifista, ha kell megvédi magát és másokat még annál is inkább. Ha kell öl! Nagyon kellemetlen, amikor a holdfény hirtelen átváltozik gamma sugárzásba, mert lesül a bőröd és még a talajban dolgozó baktériumokat is lesterilizálja.


Bankai: coming soon

Technikák:
Japán név: Nadegiri
Magyar név: Tiszta suhintás
Leírás: Egy nagy erővel és gyorsasággal végrehajtott rendkívül pontos függőleges vágás, mely akár egy többemeletes épülettel megegyező méretű ellenfelet is könnyedén képes kettévágni. A mozdulat annyira gyors és pontos, hogy az áldozat gyakran észre sem veszi mi történt vele.
Fegyveres harc: 13 pont
Ár: 2.500 ryou

Kiadások

Ingyen felvett technika

Japán név: Shunpo
Magyar név: Villámtánc
Leírás: A shinigamik használják, ami rendkívűl gyors helyváltoztatást tesz lehetővé kis távolságon belül.
Ár: Ingyenes/Alap technika

Japán név: Konsou
Magyar név: Lélektemetés
Leírás: Ezt végzi el minden shinigami, amikor lelkeket küld Soul Societybe.
Ár: Ingyenes/Alap technika
--------------------------------------------
Japán név: Hadou 04: Byakurai
Magyar név: Fehér villám
Leírás: Fényvillám szerű, erőteljes támadás.
Ár: 1.000 ryou
Kidou képzettség: 1 pont

Japán név: Hadou 31: Shakkahou
Magyar név: Vörös tűzágyú
Leírás: A kidou a használója kezéből jön ki, erős labdaként vagy hatalmas robbanásként.
Idézés: Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indul dél felé.
Ár: 1.000 ryou
Kidou képzettség: 1 pont

Japán név: Hadou 33: Soukatsui
Magyar név: Pusztító kék tűz
Leírás: Ez a fajta kidou is a használója kezéből távozik, mint a szellemi erő megnyilvánulása nagy kék labdaként.
Idézés: Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából.
Ár: 1.000 ryou
Kidou képzettség: 1 pont

Japán név: Shimoku
Magyar név: Lélekmérgezés
Leírás: A célpontot megfertőzi egy speciális lélekenergiával, aki ezáltal folyamatosan gyengül.
Ár: 1.500 ryou/12. osztag tagjainak ingyenes
Kidou képzettség: 5 pont

Japán név: Keikatsu
Magyar név: Megsegített győztes
Leírás: Gyógyító technika a 4. osztag tagjai számára
Ár: 1.500 ryou/A 4. osztag tagjainak alap technika
Kidou képzettség: 1 pont

Japán név: nincs
Magyar név: Anti-hierro páncél
Leírás: Végtagokra csatolható fehér színű páncélzat, mely elég erős ahhoz, hogy segítségével át lehessen ütni egy arrancar hierróján. Az eszköz emellett megóvja az érintett testrészt a sérülésektől, még akkor is, ha maga a páncél összetörik közben. Urahara Kisuke találmánya.
Hatás: Minden második hakuda képzettség után semlegesít egy hierro képzettséget. Például egy hat pontos hakuda és egy hét pontos hierro találkozásánál négy pontosra csökkenti a hierrót.
Ár: 1.500 ryou

Név: Holokommunikátor
Leírás: Kimondottan a 12. osztag tagjai számára, egyedi kivitelben elkészített kommunikációs felszerelés. Az osztag minden tagja számára rendelkezésre áll egy olyan tárgy képében, amit mindenhova magával tud vinni. A találmány kizárólagos célja, hogy megkönnyítse az osztag tagjai számára az egymás közötti kommunikációt: elég hangosan kimondani, melyik osztagtaggal kíván a shinigami beszélgetést kezdeményezni, és az illető kommunikátora kivetíti a híváskezdeményező hologramját maga elé - természetesen ugyanez fordítva is működik, tehát a hívott fél hologramja is megjelenik a kezdeményező előtt.
Ár: nem megvásárolható, 12. tagjainak INGYENES

Japán név: Iremono
Magyar név: Gyűjtő edény
Leírás: Az ellenfél reiatsuját lehet belegyűjteni, később elemezni a laboratóriumban. Adatgyűjtéseknél kiváló.
Ár: 1.000 ryou / a 12. osztag tagjainak INGYENES

Vásárolt technika

Japán név: Hadou 54: Haien
Magyar név: Eltörlő láng
Leírás: Tüzet hoz létre, ami porrá égeti az alacsonyabb reiatsujú ellenfelet. Máglyákon vagy temetési szertartásokon is használják.
Ár: 1.500 ryou
Kidou képzettség: 1 pont

Japán név: Bakudou 65: Toransu Samenkyou
Magyar név: Háromoldalú átalakító tükör
Leírás: A használót hátulról egy három oldalú tükör veszi körül, ami a támadást elnyelhető lélekenergiává alakítja és a használó felé továbbítja. Hátránya viszont hogy csak a lélekenergiával rendelkező támadásokat tudja átalakítani, és az átalakításra az energia egy része elhasználódik (a használó gyakorlottságától függ: egy magas szintű shinigami majdnem az egész energiát fel tudja használni).
Ár: 1.500 ryou
Kidou képzettség: 6 pont
Jelenleg futó kötetlen kaland felvezető az Ébredő szél, ami jelenleg több szálon fut.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Jún. 30, 23:51:52

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?