Összegzés - Izakura Rinon

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Izakura Rinon
Pozíció:
Ember
Titulus:
Maestra (Karmester)
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
96 (0,048 naponta)
Regisztrált:
2017. Febr. 20, 19:48:00
Utoljára aktív:
2021. Júl. 30, 22:26:50
Tárcában:
5 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Rózsaszin és Lila
Pontozás:
Összesen: 29 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 24 pont az LP után
Képzettségek:

8 pont fegyveres harc
6 pont pusztakezes harc
1 pont lélekmanipulálás
3 pont bringer light
11 pont fullbring


2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
2 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#FF44D9

Jellemzőim


Mikor nem Maestraként tervezgeti csínyeit, életének két fő területének megfelelő ruházattal rendelkezik:


Mikor iskolában kell tevékenykednie, a megfelelő uniformisban tengeti napjait némi kis kiegészítővel. Rózsaszín harisnyájával és bolyhos karkötőjével igyekszik saját jellemét kidomborítani az emberek felé. Haja és szemeinek írisze is eme színt képviseli. Ámbár heterókromiai jegye nem látszik, hiszen mikor nem Maestraként tevékenykedik, nagyon odafigyel arra, hogy kontaktlencsét viseljen, elkerülve azt, hogy lelepleződjön. Ha még is őt gyanúsítanák megvan hozzá a megfelelő válasz, amivel elterelheti a gyanút róla.
 

Idolként egy balerina, karneváli uniformisban tipeg szárnyakkal a hátán és cipőjén is, nem mellesleg eme motívum kalapján is megfigyelhető. Hosszú botjával igyekszik tánc koreográfiáját még látványosabbá tenni a nézők számára. A rózsaszín színeket felváltják a sötétebb és világosabb kék színek, de akadnak azért pinkesebb színek is ruházatán, de nem annyira vészesen. Természetesen itt is kontaktlencsét használ.

Ha esetleg nem idolként vagy iskolásként, esetleg Maestraként tevékenykedik akkor divatos ruházatot igyekszik magára ölteni. Főképp azokat a ruhadarabokat kedveli, amitől cukibbnak és csinosnak nézhetne ki.

Életét nevezhetjük kettősnek, emiatt két fajta szerepet is használ, amik valamilyen úton módon közel állhatnak valódi jelleméhez, de az őszképp nem teljes. Hitelesen szépen eljátszani a szerepeit, ami azért olykor irigylésre méltó. Emellett nagyon kíváncsi, érdeklődő és vidám. Nagyon ritka, ha valami miatt elszontyolodna a kedve. Szerencsére viszont kislány kinézetének köszönhetően általában nem szokták sejteni, hogy nagyon is alapos és precíz. Igyekszik megfelelő stratégiában dolgozni a mindennapokban. Általában Maestraként mikor mások borsa alá tőr, van célja. Ezeket nem szokta mások orra alá dörgölni, hiszen szerepének hitelességét nagyon fontosnak tartja. Másképpen viselkedik Idolként és Iskolásként, mint Maestraként. Eme két szerepet ketté szedi. Míg Idolként a cuki kislány képét mutatja a világ felé, Maestraként egy előadó művész csínytevőként igyekszik megmutatni magát, hogy aztán mások agyára menjen.


Signore e signori! La Maestra Comparire!

(Hölgyeim és Uraim! Megjelenik a Karmester!)

Típus: Hipnózis

Amikor Rinon felveszi a Maestra formáját, ekkor aktiválja rejtett képességeit, amit nagyon eldug a világ szeme elől. Ahhoz, hogy a formáját felvehesse, karmesteri pálcájának végét maga felé kell mutatnia majd a bűvészekhez hasonló mozdulatsorral magára ölti ruházatát. Ekkor rózsaszín aura veszi körül, majd a pálca végéből hangjegyek szállingóznak ki, amik egyenesen Rinon felé kúsznak végig a testén. Ezután ruha alakot vesznek fel, aminek végeredménye eme pompás ruházat, ami a képen is látható. Hosszú kalapjával és a karneválokhoz illő öltözetével készen áll arra, hogy a Maestraként elhíresült csínytevőjeként, borsot tőrjön mások orcájára.


Symphony-ái(Képességei)

I. Symphony: Instrumentum(Hangszer)
Eme képességgel a Maestra képes a pálcájának lendítésével hangszereket elő varázsolni a semmiből. Amerre ő mutat ama hangszer ott fog megjelenni. Ha netán egy személyre mutatna a pálcájának végével, akkor bizony ama hangszer az illető kezében fog megjelenni. Eme hangszerek kívülről nem látszanak ártalmasnak. Valójában viszont egy piszkos trükként vannak jelen. A Maestra a hangszerek segítségével képes hipnotizálni és aktiválni további képességeit. Emiatt, ha a Maestrának nincsenek „alanyai” akik zenélnének neki, sajnos védtelenné válik. A hangszertől meglehet ugyan szabadulni, de szerencsére a Maestranak vannak tartalék hangszerei, amiből jó sok mennyiséget képes elő állítani.  Viszont csak annyit amennyire jelenleg képes. Szintenként egy plusz hangszer megjelenítésére lesz képes, növelve ezzel a tár kapacitását. Ha a maximum kapacitást elérte és netán újat akarna létrehozni, egy meglévő hangszert kell neki eltüntetnie. Kezdésként csak öt hangszert képes előállítani.

(Fontos tudni: Aki megérinti A Maestra egyik hangszerét annak nagy a valószínűsége, hogy a hipnózis alá fog kerülni miután a második képességét aktiválni fogja. Természetesen ez ellen van védelem. Elsősorban a nála gyengébb LP-jű ellenfelek ellen van hatása a hipnózisnak. Továbbá, ha sikerül valahogyan a Maestra koncentrációjából kilökni, akkor a hipnózis képessége nyomban deaktiválódhat. Viszont megvan az esélye, hogy újra hatalmába kerítse a szerencsétleneket amíg a hangszerei jelen vannak. Továbbá a Maestranak látható távolságban kell lennie ahhoz, hogy hipnotizálni tudjon valakit. A Maestra természetesen szabadon tud mozogni és sétálni, ha úgy tartja kedve. A lényeg, hogy a pálcáját lendítgetnie kell.)

II. Symphony: Concerto(Hangverseny)
A Maestra eme képességgel tudja megzenéltetni ellenlábasait, akit kiválasztott, esetleg a kezébe nyomta ama hangszert, amit ő maga jelenített meg. Pálcájának lendítésével az alanyok késztetést éreznek, hogy a hangszerük felé nyúljanak és készen álljanak a mű elkezdéséhez. A Maestrának gondolatban el kell képzelnie milyen művel is szórakoztassa saját magát majd amint sikeresen elképzeli magában a mű kottáját, a megfelelő lendítésekkel pontosan ama zeneműt fogják megszólaltatni, amit Ő akar. Az alanyok tudatuknál vannak ilyenkor, de nem tudnak semmit tenni az ellen, hogy ne a hangokkal foglalkozzanak. A piszkos trükk ekkor lép érvényben. Miközben az alanyok zenélnek neki, folytonosan elgyengülnek és a végén annyira gyengévé válnak, hogy a meglévő képességeiket sem lennének képesek aktiválni, mert túlságosan fáradtnak érzik magukat. Természetesen ez csupán ideiglenes. Ilyenkor jobb, ha a Maestra nyúlcipőt fog, mielőtt drága haragtartói csúnyán összevernék.
(A gyengülés hatása csupán egy körig tart.)
Legfontosabb kellékét képviseli a karmesteri pálcája, ami két részből:
1.   Maga a karmesteri pálca
2.   Pálcájának meghosszabbítására való eszköz.

Emellett Maestraként belső zsebében névjegykártyákat tart, amin a következő adatok szerepelnek:

Név: A csodálatos Maestra
Lakhelye: A zene világa
Telefonszám: Te kis huncut!
Email: nincsemailcimem@maestra.com
Legyen megtisztelve, hogy Önt kirabolhatta a méltán híres csínytevő Maestra. Remélem élvezte az előadást és hamarosan találkozni fogunk! Puszi!


Posztok:
Fergeteges találkozás!(Befagyott)
Börtön Jazz: Maestra féle előadás!(Befagyott)
Mesterségem címe: Tolvaj(Befejezett)
   
Edzések:
-
Küldetések:
-
Villámküldetések:
-

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 19, 13:39:58

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Atamagahen Haseru Hidari
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?