Összegzés - Nina

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nina
Pozíció:
Arrancar
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
27 (0,017 naponta)
Regisztrált:
2018. Máj. 02, 15:37:41
Utoljára aktív:
2022. Jan. 18, 09:42:25
Tárcában:
6 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
piros
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 1 pont jár a hierrora LP alapján
Képzettségek:

3 pont fegyverforgatás
5 pont pusztakezes harc
2 pont hollow képességek
4 pont helyváltoztató képesség
4 pont resurrección
1 pont hierro


1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#00CCA3 #FF2222

Jellemzőim
Egy ártatlan 155 centiméter pöttöm kislány kinézettel rendelkezik, akinek furcsa módon heterokrómiához hasonló szempárral rendelkezik. Sokan akár úgy érezhetik, hogy a maszknál lévő szem nem is az övé, hanem valami idegené, aki szegény lány testében lakozik. Eme gondolatmenettel haladva közel járna valaki az igazsághoz. Átlagos rövid hajjal rendelkezik, ami sok fiatal Japán lány szokott viselni a mostani divat szerint, viszont Arrancar egyenruhája már annál másabb és kirívóbb. Az átlagos fekete és fehér színek mellett a vörös kendő, jó nagy kontrasztot állít a teljes iskolai kosztümhöz hasonló ruha szettjéhez, ami utalhat Nina ártatlanságára, esetleg érzelmeire, ami sajnos külsőleg nem látszik. Szegény nem képes érzelmeit kinyilvánítani mivel arcmimikája roppant hiányos.

Külsőleg érzéketlennek és furcsának tűnhet, de valójában gazdag érzelmekkel rendelkezik. Megvan benne a gyermeki kíváncsiság, az új dolgokhoz való affinitása. Eszének köszönhetően egy gyors tanuló. Mivel viszont nem emlékszik semmire múltjáról, már, ha volt is neki, így sok esetben még segítségre szorul, hogy megismerje az arrancar létforma lényegét. Viszont mivel egy intelligens és okos lányról van szó, így sajnos megvan ama rossz szokása, hogy olykor kijavít másokat, esetleg szóvá teszi, ami számára nem logikus. Nem szereti, ha valami nem logikusan történik. Hibáit általában észszerűen magyarázza meg ami sokszor vagy egy tárgy hibáztatására utal vagy esetleg egy másik személyre, mind ezt, teljesen logikusan elmagyarázva. Általában kedves, ártatlan és igyekszik hasznossá válni a társadalomnak. Valamilyen oknál fogva mindig éhes így folyton kényszeresen valamit majszolni szeretne, amivel „jól lakhat”. Ellenben viszont…

A sötétség bugyraiban létezik Ninában egy második személyiség, ami teljesen ellentéte Ninának. Egy valódi ragadozó, morbid humorral rendelkező szörnyeteg. Nem titkolja kannibál ösztöneit és amint átveheti az irányítást, kihasználja a lehetőséget, hogy felfaljon valakit, aki nagyban elősegítené fejlődését. Természetéhez hozzájárul a mohóság, domina és beteg képzelőerő, ami leginkább az elfogyasztható ételhez van köze. A lény mindig többes számban beszél, ami olyan hatást kelthet másokban mintha sok ezer lélekkel beszélne az illető egy testben. Szokatlan módon mindig vidám, ami arckifejezéséből nagyon is látszik. Ninát igyekszik segíteni, szövetségesként kezelni, amikor lehetséges, de nem titkolja, hogy számára a lány egy eszköz tervének megvalósításához. Eme terv viszont még ismeretlen…


Zárt alakban


Kardja egy egyedi markolatú katana. A markolat kialakításának köszönhetően ujjai védve vannak a közelgő támadásoktól. Általában kardját felkötve az oldalán hordja, tokkal együtt. Pengéje különös oknál fogva kétszínű. Ezüst és fekete, ami nagyban kapcsolódik Resurrecciónjának mivoltára.

Resurección


Neve: Bestia

Parancs: Tome mi lugar hambre Bestia!  (Vedd át a helyemet, éhező Bestia!)

Erejét kiengedve teste teljesen átalakul és egy szörny képét veszi fel. Ilyenkor fegyverzete egy középkori démoni stílusú karddá alakul, amit a hátán visel. A kard különös oknál fogva erejének egy részét képezi. Ellenálló a fizikai és a mágia támadásokkal szemben. Resurecciónnál egy teljesen más személy veszi át az irányítást. Konkrétan ilyenkor szerepcsere történik. A vörös színű, vigyorgó démoni lény, mint éhes ragadozó szörnyeteg, készen áll arra, hogy felfalja a méltó jelölteket, akik számára a fejlődés kapuját képviselik.
     

Képességei

[Hambre](Éhség): A képesség gyógyításra kiváló. Miután az ellenfelet megölte és felfalja lélek esszenciáját, keletkezet sérülései begyógyulnak. Megenni csak azt tudja, akit megölt vagy túl gyenge már ahhoz, hogy ellenálljon. Mikor valakit felfal, kezeivel megragadja a célpontot majd álkapcsait kinyitva, hatalmasat beleharap. Egy harapással akár az illető fél testét megtudná enni. Fogai élesek és nagyon ellenállóak akár a lélekölő kardokkal szemben is.

0-10 --> Leginkább felületi sérüléseket képes gyógyítani magán.
10-20 --> Eltört végtagjait képes pillanatokon belül összeforrasztani.
20-30 --> Regeneráció képessége elérhetővé válik. Így, ha netán harcközben elvesztené egy végtagját, visszatudja majd növeszteni.
30-40 --> Eledelét képes elraktározni, ha netán szükség lenne rá. Viszont csupán két mentődobást tud alkalmazni egy Resurreción bontás alatt.

Furia de la sangre(Vérdüh): A szörnyeteg teljesen elvadul. Ordítása már jelzés az ellenfelek számára, hogy a fenevad támadni készül. Bőre ellenállóbba kezd válni és páncélként viselkedve, megvédi a közelgő kidou és fizikai támadásoktól. Természetesen csak a nála másfélszeresen erősebb ellenfelek ellen van nagyobb ellenállása. Két kezén és lábain vörös színű karmok jelennek meg, amik csúnya sérülést képesek okozni annak, akibe belemélyeszti. Akár képes vele letépni másnak az arcát, ha arra adódik alkalma vagy kibeleztetni az ellenfelét, ha ügyesen a közelébe férkőzik. A vérdüh állapot sajnos nem állandó és nem is kontrolálható. A képesség aktiválásához szükséges sérülést elszenvednie. Minél fájdalmasabb és erősebb támadásokat szenved el, annál gyorsabban aktiválódik a képesség. Miután a vérdüh állapot lecsillapodik, szükséges minimum három teljes körig pihennie, mielőtt újra aktiválódna. Ilyenkor teljesen elgyengül a lény. Vérdüh állapotban közveszélyessé válik. A szörnyeteg nem gondolkodik és akár csapattársakra is nekironthat, ha arra adódik alkalma. Ilyenkor jobb, ha nincsen senki a közelében.

0 -10 --> 2 körig tart a hatása(+1 Hierro növekedés)
10 – 20 --> 4 körig tart a hatása(+2 Hierro növekedés)
20 – 30 --> 6 körig tart a hatása(+2 Hierro növekedés)
30 – 40 --> 8 körig tart a hatása(+3 Hierro növekedés)


Posztok:
Éhség és a szörnyeteg[Aktív]
Kedves néni, tud nekem segíteni?[Aktív]
Nina és Carmen[Befejezett]

Edzések:
-
Küldetések:
Hívatlan Látogatók[Aktív]

Villámküldetések:
-

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 19, 13:13:17

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?