Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Aleda Felisberta Dátum 2022. Júl. 02, 23:07:14 »
Összetört büszkeségem minden szikrája! És egek! Kane képes magával hozni összepiszkolt felsejét, ahelyett, hogy kidobná valahol. Én a helyébe kerestem volna itt egy lyukat, jobb híján jégvermet, vagy ha már úgy is elhagyatott épület, valamely sarokba is jobb lett volna behajítani. A minket kísérő bűz elviselhetetlen, érzékeny orromnak köszönhetően dupla olyan szörnyű, mint átlagos mércével mérve. Külön sértésnek veszem, hogy visszafogja sebességemet, még ha ezzel óvni is kíván. Amúgy is időt vesztettünk a szobor láncainak kioldásával, és már az elején se volt semmi garancia, hogy Kate-en segíteni tudunk. Egyedül a reményünk táplálja azt a képzetet, mely szerint még nem ütött az órája. Miért féltem a haláltól pont őt? Mégis csak élőlény. Nincs végtelen fizikai energia készlete, vagy olyan technika a tarsolyában, mellyel véghez vihetné a céljait. Legalábbis szerintem, persze a véleményem pont olyan, mint a fenék lyuk. Van, de senkinek sem mutogatom. Bólintok Cat jellemzésére. Azt kell mondjam, on point. Barátságos, hízelgő, ravasz, és most már felírhatom magamnak a jó kerítőt is. Remek.
- Köszönöm - mosolygok. Én tudnék ajánlani olyan helyet ahol lehet teázni és olvasni egyszerre, de nem az Én feladatom kitalálni a randihelyszínt. Nézzük, mit ötöl ki Kane, és ha nagyon rossz lesz, akkor felvetem neki a saját ötletem. Utána viszont megint Ő jön majd.
Kane kérdése után várok még egy kicsit. Elveszi a kérdés élét az, hogy kijelentő mondatokat tesz utána.
- Szólok, ha kéne segítség – Ennyit mondok csak, rá se hederítve. A jobb kezén jár az agyam. Olyan furcsának tűnt korábban. Kicsit olyan sárkányszerű. Olyan erős. Mégis rejtélyes. Képzelődnék?
Odaérünk az ajtóhoz. Miután sikerül kinyitni, mindketten egy udvari bolond áldozataivá válunk. Kérdésemre harsányan nevet, még hasát is paskolgatni kezdi, ám látszólag megfeledkezik arról, kettőnk közül ki fogja a fegyvert. Mivel rés nyílik a védelmén, ösztönből fakadóan meghúzom a ravaszt. Ezzel figyelmeztetem elszántságomra. Robotos megjegyzésével egyébként se nyeri el tetszésemet, de nem ér el semmit a provokációjával. Arcom, mint az acél, olyan merev, s hűvös.
Kane szavait nem tudom mire vélni. Ráadásul ahogyan szólít…
- J-J-Jó… - próbálok nem elvörösödni. Kicsit nehéz lesz így figyelemmel követni a célpontot, de még mindig jobb rámeredni, mint arra fókuszálni, hogy „A kiválasztottam” mire készül. Tudom jól mit csinál, és ezt megerősítve elő is kerülnek a szobraink. Egy angyal, egy ördög, meg egy terhes nő, mint amiket a bejárattal szemben lévő asztalon is láthattunk ilyen kis táblákon. Örülök, hogy az udvari bolondnak legalább ennyi haszna van, instrukciót kapunk tőle, ami inkább magának a rejtvénynek hangzik, mint instrukciónak. Na, de legalább közelebb kerülünk ahhoz talán, hogy kijussunk innen.
- Leszármazott? Azért utálnának a togabitok, mert Neki lennél a leszármazottja? Heh… - pillantok Kane-re, miután biztosra megyek abban, egyedül vagyunk –e. Nekem ez elég hihetetlen.
Miután meggyőződök, méregetem a szoborkínálatot. Elmegyek a táblákért, a szobrokra illesztem a nekik megfelelőt. Ördög az ördöghöz, angyal az angyalhoz, stb. Utána megpróbálom az anyához fordítani a két gyerekét. Az a megérzésem van, hogy először így kéne próbálkozni. Mert logikusan egymást lehet gyűlölik, de talán az anyjukkal nincsenek ilyen viszonyban. Ha ez nem válik be, felcserélem az angyalszobor tábláját az Anyáéval, s megnézem, mi történik így.
2
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Takahashi Ryuunosuke Dátum 2022. Júl. 02, 22:01:34 »
- Végül is, ha csak abból kell kiindulni, hogy ez a folyosó is unalmasan hosszú és monoton volt... 
Valahogy kezdek túl világos képet kapni annak a baromnak az életéről, pedig kezdetben csak arról akartam valamilyen sejtelmet kialakítani, hogy mi a fene vezethette arra rá, hogy ilyen épületet hozzon össze.
Ruiz válasza megragadt a fejemeben egy időre, és akaratlanul is eszembe jutott az előző incidens a pendrive-ok miatt. Konkrét háborús helyzet, robbanások, temérdek halott... Valahogy sejtem mi mehet ott, nem jó ötlet arra tévedni.

- Maradjunk a pizzánál - szólalok meg Cat monológját illetően - Azt szívesebben szállítanék, mint itt a jégcsapokat egyik helyről a másikra. 
Nem hiszem, hogy azok után, ami Tenro-val történt Ruiz majd önként és dalolva fog becsatlakozni. Ki tudja mit hoz a másnap, semmire sincs garancia. Nem túl hívogató dolog, de nekem mégis csak otthon – volt legalábbis amíg ki nem lett lyukasztva az épület. Legalább szóltak volna, hogy új szellőző rendszert akarnak kiépíteni. 
Bent a teremben - bár mély bánatomra nem érkezik válasz a rögtönzött jeladómra, így kérdéses továbbra is, hogy ki fordíthatta le a szöveget - Ruiz szerencsére ép bőrrel megússza és meg is oldja a zöld színű homok dolgot. Visszatérve a szobrokhoz a többiek még nem értek vissza. Cat javaslatára elindulunk a kék ajtó felé, de ekkor az eddigi hideg mintha még dermesztőbb lenne. Képzelődöm, vagy tényleg leljebb ment a hőmérséklet? Nem telik bele kis időbe és furán bizseregni, zsibbadni kezd a lábam... Ha letekintek, csak annyit látok, hogy pillanatok alatt jégbe fagyott.

- Skacok, gáz van, megfagyott a lábam! Mi a franc van itt?! - körbenézek de semmit se látok, a lábamat pedig hiába próbálnám mozgatni, semmi haszna.
3
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Adrián Ruiz Dátum 2022. Júl. 02, 21:21:52 »
Ryuunosuke kérdésén némileg elvigyorodok. Ha tényleg nem tudja, akkor addig jó neki, amíg ez így is marad.
- Azzal azért várnék. Ott quincyket eddig sem láttunk szívesen, most meg már főleg nem, hála fanatikus „barátaitoknak”.
Úgy vélem leesik neki, hogy nem szó szerint értem és hogy kikre célzok ezzel. A Wandenreich miatt Las Noches nem, hogy turista célpontként, de még menedékként sem igazán funkcionál. Nincs azonban még minden veszve. Maradtak szép számmal ellenállók, magamat is beleértve, akik gerilla támadásokkal gondoskodnak róla, hogy a megszálló quincy erők ne unatkozzanak.
Cat kicsit jobban kifejti, mire is gondolt futárkodás alatt. Az esküvővel kapcsolatos megjegyzésére csak kelletlenül hümmögök. Előbb maradjon életben Tenro, nekem már annyi is több, mint elég.
- Ha a pár évvel ezelőtti önmagamnak tetted volna ezt az ajánlatot, még lehet el is fogadta volna. Most nem tudnám bevállalni, hogy főállásban modern Robin Hoodot játsszak.
A feladványt végül közös ötleteléssel sikeról megoldani. Én vállalom magamra a kísérleti hollow szerepét, hogy ha tévednénk is, talán a hierrom nyújt valami védelmet, bármi következménye is legyen. Szerencsére erre nem kerül sor. A sárga és kék színű homok először elkülönül, ahogy beletöltöm a homokórába, viszont némi összerázás után már megjelenik a zöld árnyalat, amire megengedek magamnak egy megkönnyebbült sóhajt.
A nyugalmas visszaút után ismét a szobrok termébe érünk, azonban a többiek még nincsenek itt, pedig annyira mi sem siettük el. Az ő folyosójuk vagy jóval hosszabb, vagy bajba kerülhettek. Már éppen indulnánk is, amikor a szobát ismeretlen lélekenergia lengi hirtelen körbe. Érzem is, hogy a forrása itt van a közelben, de látni nem látok senkit. Nem valószínű, hogy Kane vagy Aleda járatná velünk a bolondját, annál is inkább, mert a jelenlét nem quincyére hasonlít. Egy ellenséggel van dolgunk. Ezt a technikát Kate ellen tartogattam ugyan, de láthatatlan ellenféllel nem tudunk harcolni, hacsak nem tesszük valahogy láthatóvá. Lélekenergiámat a homlokom közepére koncentrálom, ahol egy harmadik szem[1] nyílik ki, megvilágítva a jelenlét forrását, amerre nézek, ügyelve arra, hogy a többiekkel viszont ne találkozzon a tekintetem.
(click to show/hide)
4
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Utolsó üzenet: írta Shimoda Nozomi Dátum 2022. Jún. 29, 13:19:48 »
Az elfeledett harcos

A kimerülést kezdtem megérezni, de nem adhattam fel pont most. Majd ráérek a harc után összekaparni magam a negyedik osztagnál, ha szükség lesz rá, de megteszi a saját otthonom is. Kemény ellenfél a hollow és Hinode kettőse, csodával határos módon tudtuk lefékezni egy időre az előbbit, amíg Mizushima-dono egy igen alattomos, de hathatós módszerrel látásképtelenné tette az utóbbit.
A havat a szembe-megoldás nem rossz választás.
Hm. Kichirou-kun vörösödött, helyes. Bár ennyi vérrel a fejben lassan elküldöm a sürgősségire agyvérzés-gyanúval.
 - Ha kiröhögsz bennünket, egy egész héten keresztül bánni fogod, Fukui-san – villantottam egy morcos tekintetet az emlegetett felé. Neki nem játszania kéne az ó nagy sebesültet? Az előbb még halálra akart fagyni. Ennyire jégládát azért nem csináltam… ugye?
Rizikós a technika, amire vállalkoztunk, hogy Hinode zanpakutóját Rei-channal ellopatva egy ősi kidouval a szerencsétlen fél-vaizard belső világába kerülve oldjuk meg ezt a problémát. Az biztos, hogy lenne nem kevés keresetlen és nyomdafestéket nem tűrő szavam ahhoz, aki ilyen sunyi és veszélyes módon járt el szegény akadémista ügyében.
– Jó. Vágjunk bele – sóhajtottam. Kezem kissé reszketett, de megálltam még. Ez már a félelemtől volt, nem annyira a fáradtságérzettől. Féltem, hogy sikerrel járunk-e, és hogy meg tudjuk-e menteni az akaédmistát úgy, hogy ne sérüljön mentálisan, és fizikálisan sem, ha nem muszáj.
– Kichirou! – kiabáltam rá, persze, lehet, hogy ennek még megiszom a levét. – A diákomról beszélsz. Ha kell, vállalom Rei-ért a felelősséget.
Rei már bizonyított eleget. Bár tényleg gyermek még és zsenge a tudása, de a Gotei bizton számíthat rá, ha egyszer nekilendül. Én hittem benne.
Az instrukciók világosak. Íjammal összetörtem a kapott chakra követ, melynek szilánkja körbe vette a fegyvert. Fubuki csodaszépen megmunkált materializált shikai alakja elbűvölt, kimondottan szép zanpakuto a drága. Eközben én igyekeztem összehangolni reiatsumat a többiekével azonos szintre. Ezek után garantáltan átalszom három hetet is, ha ebből élve kikeveredünk.

– Üdvözöllek, Nozomi. Hogy tudlak így, teljes formámban segíteni? – *Felbukkantam teljes pompámban. Fehér yukatám hosszan lelógó, jégvirágokkal díszített ujja lobogott a szélben, amelyet az általam keltett hóviharral hoztunk létre Nozomival. Meglehetősen didergősre sikeredett az időjárás, és éreztem sokat megélt forgatómon, hogy most nagyon szüksége van rám. Fáradtsága átjött, ám most még hátra volt a neheze.*
 – Figyeld Korint – *kért Nozomi, fejével biccentve a…. beszélő macska (?!) felé. Ez még nekem is új. Az idézés alatt felkészültem rá, hogy amint lehet, támadni tudjam Hinodét. Nem esküszöm meg rá, hogy nem fogom hidegre tenni, meglehetősen jégcsap természetemről ismert, aki hallott már felőlem.*
– Higgadj le, buzgómócsing! – *A kis mitugrász törpe kardja nem küönbözik tőle személyiségben. És akkor még ezek panaszkodnak egymásra? Mindkettő olyan, mint akiket egy fészekalja sünre ültettek.*
5
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Utolsó üzenet: írta Kuroji Rei Dátum 2022. Jún. 26, 14:26:19 »
Sikeresen eltudom venni Hinode-tól a fegyverét és már indulok is vissza, Mizushima-donoval Karin-hoz. Majd ezután valami fura kézmozdulatot csinál, állítólag valami barikád mifenét hoz létre, de nem látom sehol. Kíváncsi vagyok, vajon elronthatta volna Mizushima-dono a kidout? Lehet, hogy kivételesen most nem csinálta jól, emiatt inkább rá is kérdezek. Látom, hogy Satir hapekot zavarja valami. Miért csapja a kezét az arcához? Miért nyugtatja Uchichima éppen Satirt? Valamiről úgy tűnik lemaradtam. Eközben a macska elmagyarázza a további teendőket és megmutatja a chaki chakara vagy mi fenéket. Nem értem miért adtak ezeknek a köveknek ilyen kimondhatatlan nevet? Alig tudom kiejteni! Karin szerint egy óráig lesznek majd itt a zankaputouk. Ezzel csak egy baj van. Mennyi egy óra? Egyáltalán mi az-az óra? Ez nekem bonyolult! Közben Karin oda adja a köveket a többieknek. A harmadikat nekem adja, aminek Satir hapek nem örül. Nem igazán szeretem mikor így beszélnek rólam! Oké, hogy akadémista vagyok és nem shinigami, de nem vagyok azért olyan tehetetlen! Már szólnék is oda, de a macska megelőz és elmagyarázza miért adta nekem a követ. Nagyot is nézek, hogy honnan tudja Karin, hogy régóta tudok beszélni a zanpakutoummal meg… mi? A születésem óta tudok vele kommunikálni?! Mióta? Mármint ez komoly? Őszintén szólva egy kicsit rettegek tőle… mármint… a zanpakutoum nem egy kedves fajta. Karin szerint bíznom kell benne, segíteni akar. Nos… nem nagyon tudom elhinni ezt róla, de megpróbálom. Szóval össze kell törnöm a követ a kardom pengéjével ugye? Kicsit távolabbra megyek a többiektől, nehogy valakinek baja essen. Ezután lerakom a földre a követ majd kivonom a kardomat és lefelé tartva a pengét kész lennék leszúrni a követ. Viszont… nem igazán merem megtenni. Még is… jó ötlet ez? Mármint, lehet tényleg Satir hapeknak kéne adni a követ?
Rei!
- Huh?
Nézek körbe egy ideig majd felfogom, hogy a zanpakutoum szólított meg.
Ne gondolkodj annyit, hanem csináld! Ne mond azt nekem, hogy berezeltél éppen? Miféle harcos vagy te?! Chiyo Taichou, esetleg Yumiko Nee-chanod mit szólna, ha ezt most megtudná, hogy Rei berezelt a saját zanpakutoujától há?
- Te csak hallgass! Én nem félek tőled!
Akkor bizonyítsd!
Szorítom a kardomat minden erőmmel majd végül behunyom a szemeimet.
- NEM FÉLEK TŐLED!
Végül leszúrom a kardom pengéjével a követ, aminek szilánkjai körbe veszik a kardomat, miközben megemelkedik kicsit a levegőbe. Látom ahogyan egy ismerős női alak jelenik meg, a hosszú szakadt ruhájával. Vöröses szemeit amint meglátom, nagyot nyelek, de igyekszek bátor maradni és felé tekinteni. Egy ideig csak bámulom őt majd végül nagy erőt veszek fel magamon és megmondom neki azt, amit mondani akarok.
- Nem nagyon van erre kedvem, de Karin azt szeretné, hogy feltartsuk Hinumakát és a hollowot! Szóval együtt harcolunk!
Ezután oda adom Karinnak a kardot, amit még Hinumakától vettem el majd a zanpakutoum mellé állok és várom, hogy mikor indulhassunk. Most aztán megmutattam ki a főnök! Ő a zanpakutoum, nekem kell engedelmeskedjen! Alig várom, hogy harcolhassunk végre! Minden figyelmemet Hinamukára szentelem és várok az alkalomra mikor belevethetem magamat a csatába. Hirtelen egy fura érzést érzek a nyakamon majd teljesen elhomályosodik a kép. Olyan hirtelen álmos lettem… minden elsötétül…

*

Chhh még azt képzeli, hogy hagyni fogom, hogy harcoljon? Na ne nevettessen! Még szerencse, hogy az idióta nem figyelt rám, nekem meg esélyem volt észrevétlenül leütnöm a tenyerem élével. Sajnálom kölyök, de megmondtam Korinnak csak egy feltétellel vagyok hajlandó segíteni. Ez a feltétel. Te szépen biztonságban maradsz és hagyod, hogy a felnőttek megoldják a problémát. Azért megengedek egy félmosolyt magamnak. Ahhoz képest, hogy a tökmag, el kell ismernem most azért meglepett egy picit. Viszont emiatt is nem nagyon engedem, hogy jelenleg rendelkezz a teljes erőddel. Ki kell érdemelni kölyök! A Hinode nevezetű törpére tekintek, aki olyan, mint egy elkeseredett vadállat. Ha belegondolok, hogy egyáltalán az időmből pazarolnom kell erre a szánalmas alakra… feldühít. A hollow szánalomról nem is beszélek. Komolyan ez egy erős harcos akarna lenni há? A harcos jelzőre nem méltó. Szánalmas! Hátra tekintek a többiek felé, miközben kezeimet összekulcsolom. A ruhámnak köszönhetően aligha láthatják az arcomat. Csak az láthatja, aki mer eléggé közel menni hozzám. Nos hát akkor… itt az idő munkához látni. Egy órám van, ki kell használni az alkalmat arra, hogy kimozgassam magamat. A vörös hajú shinigamira hegyezem tekintetemet majd felé szólok.
- Hé, Mizushima!
Hangomat talán picit furcsállhatja, hiszen olyan mintha egyszerre két ember hangját hallhatná, miközben a visszhang is rá segítene.
- Kapd el!
Teljes erőből belerúgok az ájult törpe hasába, hogy egyenesen oda repüljön, ahol a vörös hajú shinigami is tartózkodik. Elkapja vagy sem az-az ő baja nem az enyém. Én megtettem a magamét és félre állítottam az idiótát mielőtt hülyeséget csinálna. Így is felforr az agyvizem tőle. Legalább így végre lesz egy kis nyugtom és talán szórakozhatok egy kicsit. Jó lesz kiereszteni a dühömet. Így is sokáig tartogattam már. Még ha nem is látszik az arcomon, de roppantul dühös vagyok! Főképp arra a szánalomra, akit Hinode-nak neveznek. Ropogtatni kezdem a nyakamat és az ökleimet, miközben azért hozzá teszem a következőket.
- Nem ígérhetem, hogy a srác túléli. Úgyhogy ajánlom, hogy gyorsak legyetek. Ha késtek, megölöm. Ó, és még valami! Hinode az enyém. Ő az én prédám!
Várom amíg valaki kienged az akadályból. Ha erre nem kerül sor hamarosan, kitörőm ahogy van és én magam megyek oda. Bár igaz, ezt az akadályt egy kapitány hozta létre és lehet, hogy nem leszek képes kitörni. Emiatt nagyon reménykedem nem állnak az utamba. Nincs kedvem kapitánnyal viaskodni, és főképp nincs kedvem egy nemesnek a hóbelevancával foglalkozni. Nincs ehhez türelmem! Megidéztek hát itt vagyok! Remélem nem a semmiért lettem megidézve, mert akkor bizony Rei fogja leginkább elszenvedni azt, amit kapni fog tőlem! Korinról már nem is beszélve!
6
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Utolsó üzenet: írta Kuchiki Rukia Dátum 2022. Jún. 26, 14:21:11 »
Nozomi mindenképpen kiakarja húzni Satou-ból ama szót, amit hallani szeretne. Viszont kollégája jelenleg mással van elfoglalva, mint azzal, hogy szerelmével tudjon foglalkozni. Azért a feje a tisztnek elvörösödik mikor Nozomi rá kérdez arra, hogy pontosan mit is akart mondani, mielőtt elharapta a szót. Ráadásul a fehérhajú shinigami még rá tesz egy lapáttal miután igyekszik lefagyasztani a hollowot. Fukui egyik szemöldökét megemeli majd igyekszik nem elröhögni magát, nehogy súlyosabbá váljon a seb, ami a hasán lelhető. Szerencsére Nozomi tevékenységének köszönhetően a hollow egy idő után teljesen megfagy. Igaz ez időbe kellett, hogy teljen, viszont mint minden munkának egy idő után meglesz a gyümölcse, ami most egy jéggé fagyot hollow képében mutatkozik meg. Eközben Korin és Rei már visszaérkeznek a helyszínre így Nozomiék csapata már indulhat is Korin-hoz. Mizushima-dono időközben szert tesz egy értékes mintára, miután sikeresen félre tudta állítani, Satou segítségével Hinodet. Vajon a minta tényleg segíteni fog abban, hogy hasonló tragédia ne fordulhasson elő? Sajnos a kapitánynak viszont újfent küzdelembe kell részt vennie, miután a fogságból ellenfele kiszabadul. Szerencséjére a legutóbbi bakudou technikájának köszönhetően Hinode gyengébb, mint volt, így játszid könnyedséggel a kapitány képes hárítani a felé jövő támadásokat. Közben igyekszik tudtára adni a még életben lévő akadémistának, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy szenvedésének véget vethessen. Hogy vajon halállal fog-e végződni, jelenleg kérdéses. Viszont szerencsére Korin vázolja a kapitánynak tervét telepatikus úton, amit azonnal élesít is egy egyszerű, de annál hatásosabb módszerrel. Hyousuke fegyverének hegyével felszed a földről havat majd Hinode szemébe szórja, így elérve a kívánt hatást.
- Most Rei! Indulj!
Szól Korin Rei-nek aki shunpo technikájának segítségével, rögtön az akadémista háta mögé kerül és sikeresen elveszi a fegyvert. Viszont nem árt sietni visszafelé mert Hinode mindjárt visszanyeri a látását. Szerencsére Hyousuke és Rei nem vár sokat és már Korin felé indulnak vissza. Ezután a kapitány megidéz egy barikádot a Niji Shougai kidout. A kis nebuló nem igazán érti Hyousuke mit is csinált mivel szemmel láthatóan nincs különbség. Satou rögtön arcon csapja magát az akadémista kérdésére. Uchiyama próbálja nyugtatni Satout annyival, hogy még gyerek, legyen türelmes. Fukui nem szól semmit. A földön leülve igyekszik nem szenvedni a fájdalma miatt. Korin bólint Hyousuke kijelentésére majd közli a teendőket.
- A következő fázis a tervünkben az lesz, hogy egy ősi kidou technika segítségével, bejutunk Hinode belső világába. Vélhetőleg ott lesz a probléma forrása és ezzel megmenthetjük Hinode-kunt! Viszont sajnos miközben idézünk, védtelenek leszünk még úgy is, hogy egy barikád védelme alatt leszünk. Ezért is hoztam ezeket.
Korin megmutatja a többieknek a három chakra követ majd utána folytatja.
- Ezeket chakra köveknek hívják. Már sajnos nem lehet gyártani többet belőle, viszont ezek a kövek képesek lesznek arra, hogy társaságot hívjunk magunkhoz zanpakutouk képében. Edzésekre használtuk fel még régen mikor Hinode-kunt edzethettük az apjával. Na már most. A szépség hibája, hogy egy óráig tart ki csupán a hatása. Egy óra alatt kell megmentenünk Hinode-kunt, különben nekünk annyi. Ezért három shinigami zanpakutoujára lesz szükségünk, akik feltartják a hollowot és Hinodet. Lássuk…
A macska eltöpreng egy kicsit majd az egyik követ Nozomi-nak adja a másodikat meg Hyousuke-nak. Satou már készen áll arra, hogy valószínűleg ő kapja a harmadikat, de ekkor egy váratlan dolgot tesz Korin amire talán sokan nem számítanak. A harmadik követ ugyanis nem shinigami kapja. Hanem a kis nebuló Rei aki már számított arra hogy mindenképpen a keze ügyébe fog kerülni legalább egy kő, hiszen zanpakutoujával már tárgyalt Korin. Satou természetesen nem tudja megállni ezt szó nélkül.
- Maga meghibbant?! Pont Rei-nek adni?! Ő még csupán gyerek! Egy akadémista! Nem is shinigami! A zanpakutoujáról se tudhat!
- Ebben téved Satou-san! Bármennyire is hihetetlennek hangzik, de a kis nebuló akadémistánk már a születése óta kommunikál a zanpakutoujával.
Fukui, Satou és Uchiyama meglepődnek a hír hallatán, amit Korin megoszt a többiekkel. Ezután Korin Rei felé szegezi a következőket.
- Bízz benne Rei-san. A zanpakutoud segíteni akar. Ne félj tőle.
Ezután a többieknek szegezi a következőket, miután bajuszát párszor megsimogatja.
- Ahhoz, hogy megidézzétek zanpakutoutokat ebbe a világba, törjétek össze a kardotok pengéivel. A fegyveretek lesz a katalizátor! Viszont jobb, ha figyelembe veszitek, hogy fegyvertelenek lesztek, így leleményességetekre, kitartásotokra és démonmágiában lévő képességeitekben bízhattok csupán! Most pedig… idézzétek meg a zanpakutoukat hogy lefoglalják Hinodet és a hollowot!
Korin közben odaszól Satou-nak, hogy gyógyítsa meg addig Fukuit amig a három kiválasztott harcos megidézi a zanpakutoukat. Amint a kő összetörik, szilánkjai körbe veszik a kiválasztott shinigamik fegyvereit, miközben megemelkednek a levegőbe. Ezután a szilánkok alakot formáznak és végül a zanpakutouk megjelennek. Ezután Reitől elkéri Hinode fegyverét majd lerakja a földre középen majd elkezdi felrajzolni botjával egy mintázatot. A zanpakutou körül egy kisebb kört vés fel, majd utána a kör körül egy négyzet alakot ferdén, ezután egy nagyobb kört vés fel és a kör szélein, hat kisebb kört vés fel. Amint ezzel végez, odaszól a többiekhez.
- Uchiyama-san, Satou-san, Fukui-san, Nozomi-san és természetesen Mizushima-dono! Kérem álljanak a ki helyezett hat kör valamelyikébe!
Amint ezt megteszitek, Korin tovább folytatja.
- Mindkét kezüket a földön heverő zanpakutou felé nyújtsák! Igyekezzenek lélekenergiájukat áramoltatni, viszont! Fontos, hogy megfelelő szinten kell tartanunk, nem lehet eltérés! Mindenkinek ugyanannyi lélekenergiát kell kibocsátania, mint a másiknak! Egy szinten kell legyünk, különben a kapu nem fog kinyílni! Most pedig! Kántálják utánam!
Korin kinyújtja mancsait majd elkezdi az idézést.
- Halld meg hangunkat! Rezonálj szavainkra! Tépd fel sebeidet hívó szavunkra! Engedj be minket titkos kamrádba! Legféltettebb titkaid ne legyenek elzárva! Mi a kiválasztottak utasítunk, nyisd meg a kaput!
Miközben az idézés folyik, Hinode már visszanyeri a látását, a hollow pedig végül kiszabadul jégbörtönéből. A zanpakutouk ha már megidéződtek erre a világra, akcióba lendülhetnek. Vajon miféle stratégia bizonyulhat megfelelőnek eme két fenevad ellen? Egyáltalán a zanpakutouk képesek lesznek közösen összefogni vagy lesznek itt ellentétek, amik megnehezíthetik a feladatot?
(click to show/hide)
Határidő: 2021.07.09
7
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Utolsó üzenet: írta Kuroji Rei Dátum 2022. Jún. 26, 10:22:28 »
Út közben Karin kíváncsi rám. Tudni akarta mi a teljes nevem amire sajnos nem igazán tudok választ adni mivel nem tudom a családnevemet. Nee-chan családnevét meg amúgy sem használhatnám a történtek miatt. Nem lenne helyes úgy érzem. Karin szerint ostorozom magam vagy mi meg másokhoz akarnék leginkább hasonlítani. A tanácsát nem igazán értem. Még is mi az, hogy találjam meg önmagamat? Ne féljek a valós önmagamtól? Ezen eltöprengek egy ideig. Még is mit értett ezalatt a macska? Hamarosan megérkezünk az otthonához és bent megkínál engem teával, amitől rögtön sokkal jobban érzem magamat. Mintha új erőre kapnék egy kiadós jó kaja után! Karin el is magyarázza nekem mit is ittam. A szemeim szinte kipattannak. Vannak ilyen dolgok a mi világunkban? Vajon a shinigamiknál miért nincs ilyen tea? A macska elmondja mit akar tenni. Kell számára valaki aki foglalkozna Hi… Hino…Hinu..Hinumaka vagy kivel. Felcsillannak a szemeim az alkalmon és könyörgők a macskának hadd küzdhessek meg vele, nagyon szeretnék harcolni már ellene! Karin szerint nagyon a harc iránti szeretetem vezérel vagy micsoda és azt hitte dicsőség miatt akarnék ennyire a küzdelemben részt venni. Szerinte jó tizenegyedik osztagos lennék amire elmosolyodom. Ha most Chiyo taichou ezt hallotta volna… vajon ö mit gondolna? A macska ezután valami Chaki…chika…chakira vagy mi köveket mutat nekem, ami állítólag arra jók, hogy a zanpakutouk a mi világunkba jöhessenek és részt vehessenek a küzdelembe. Nincs ínyemre, de ha ez segít nekünk én vállalom. Bár jobban szeretnék egyedül megküzdeni Hinumakával! Nem igazán értem miféle feltétel alapján vállalja el a zanpakutoum hogy segít nekünk, egyáltalán mi a célja, de kicsit beleborzongtam még is mi járhat a fejében. Rosszat sejtek. Ezután újra útnak indulunk, egyenesen visszafelé Mizushima-donóhoz. Olyan gyorsan igyekszek visszamenni amennyire csak lehet. Szerencsére időbe visszaérünk, mivel Hinumaka és a többiek még jól vannak. A macska szerint készüljek fel és figyeljek a jelére, mikor kell elvennem Hinamukától a fegyverét. Addig lerakom oda, ahova szeretné, mert valami barikád mifenét akar megoldani vagy mi. Amint leteszem a földre és Karin megadja a jelet, megindulok Hinumaka felé shunpoval. Igyekszek a háta mögé megérkezni majd úgy elvenni tőle a kardját. Ha sikerül, jelzek Mizushima-dononak megvan és vele megyek. Bár nem szívesen akarnám itt hagyni Hinamukát mert nagyon akarok végre ellene megküzdeni, viszont nem szeretném Mizushima-dono és a többiek dolgát se megnehezíteni. Lesz alkalmam harcolni, mivel valakinek fel kell tartoztatnia Hinamukát! Még ha a zanpakutoum oldalán is kell, harcolni, fogok az egyszer biztos! Szeretném már kipróbálni magamat ellene! Vajon mennyit fejlődtem azóta? Már nagyon izgulok milyen lesz a küzdelem! Miután visszaérünk, Mizushima-dono úgy dönt csinál valami barikád micsodát. Csinál valami kézmozdulatot, de semmit nem látok. Pedig kéne itt lennie valaminek lennie nem?
- Biztos, hogy jól csinálta Mizushima-dono? Én nem látok semmiféle barikádot.
Kérdezem Mizushima-donótol. Biztos, hogy jól csinálta? Igaz ő taichou és érti a dolgát, de olykor azért hibázhatnak még a taichouk is.
8
Küldetések Soul Societyben / Re:Az elfeledett harcos
« Utolsó üzenet: írta Mizushima Hyousuke Dátum 2022. Jún. 25, 18:55:44 »
A hármas fénykarmok könyörtelenül fúródnak Hinodéba, majd azzal a lendülettel hátra döntve őt vízszintesen mondhatni keresztre feszítik az akadémistát. Hyousuke eközben leereszkedik a levegőből, megállva Hinode előtt, onnan nézve le rá. A fiú üvöltözik, vergődik, de mind hasztalan. A Satou által korábban használt bakudouval együtt nem kevesebb, mint öt ponton van a talajhoz szögezve: mind a négy végtagja, plusz a törzse.
Miután a kapitány megbizonyosodik róla, hogy ellenfele nem kel fel egykönnyen, elővesz ruhájából egy gyűjtőedényt, majd Hinodéhoz közel tartva mintát vesz a reiatsujából, hogy később elemezni tudják a laborban, így bárhogyan is végződne a mai eset, talán ebből az információból meg tudják akadályozni, hogy megismétlődjön az eset. Eközben érdekes dologra lesz figyelmes. Az akadémista egyik kezét felé próbálja nyújtani, de nem ellenségesen, inkább, mint aki kapaszkodót keresne.
- Segítsen! Kérem, segítsen!
Hyousuke a fiúra néz, aki könnyezik. Egyik szeméből eltűnt a hollowokéra jellemző feketeség és előtört az igazi Hinode, még ha egy pillanatra is. Amint ezt kimondta, már vissza is tért a megszállt személyisége. A főnemes arcáról nem lehet leolvasni sem meglepődöttséget, sem sajnálatot. Sok ideje azonban nincs is reagálni, mert ellenfele mintegy új erőre kapva mégis talál egy módot, ahogy kiszabadíthatja mozgásképtelenné tett testét.
- Neked véged, kapitány!
Tenyereit hátra fordítva, majd mindkettőben egy-egy cerot idézve, szó szerint kirobbantja magát a földből, méretes porfelhőt kavarva. Elvesztvén ellenfele helyzetét, Hyousuke pár lépést hátrálva készül fel a harcra. Hollowéra emlékeztető üvöltés hallatszik, majd rövidesen a gazdája is kiront. Viselkedése teljesen állatias, mozdulataiban nincs semmi technika, csak össze-vissza vagdalkozik a kardjával a kapitány felé rohanva.
A korábbi méreg még mindig érezteti hatását, így csapásai korántsem olyan erősek, mint kezdetben voltak, így Hyousuke könnyedén képes őket hárítani saját zanpakutoujával. Attól tartva, hogy az akadémista előbb-utóbb nagyobb kárt is tenne magában, ha ennél is erősebb bakudouba zárná, a kapitány taktikát vált és lekötés helyett inkább ellenfele kifárasztásába kezd. Fuuryoumaru bizonyára büszke lehet rá, amint kidou nélkül, csakis fegyverforgatására támaszkodva, rendíthetetlenül blokkolja a felé intézett támadásokat.
A csata kezdete óta eddig egyszer sem szólította meg ellenfelét, csupán a saját embereihez szólt, következő mondandóját azonban Hinodéhoz intézi.
- Ha hall engem, Kido-kun, akkor ne adja fel a reményt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy véget vessünk a szenvedésének. – Így, vagy úgy.
Némi idő elteltével a fejében ismerős hang szólal meg. Korinék visszaérkeznek és arra kéri a kapitányt, hogy zavarja meg Hinodét. A megfelelő pillanatban, mikor Rei a zanpakutouért ugrik, akkor Hyousuke fegyvere hegyét végig súrolva a földön, a felszedett havat egyenesen Hinode szemébe szórja. Nem éppen becsületes mutatvány, de ellenben annál célravezetőbb és most nincsenek abban a helyzetben, hogy nagyon válogatni lehessen az eszközökből. Ha sikerül a fegyverlopás, azonnal, ha kell, Reit is felkapva, Korinhoz shunpozik, ahol amint a csapat többi tagja is összegyűlik, Hyousuke gyors kézjelekkel egy erőteret1 idéz köréjük.
- Majd én gondoskodok a védelemről, Korin. Annyi időt nyerek, amennyi csak szükséges a terv előkészítéséhez.
Ez volt az egyik leggyorsabb, amit meg tudott idézni, illetve úgy vélte, elegendőnek kell bizonyulnia, de ha úgy látja mégsem, akkor volt még erősebb is a tarsolyában.

(click to show/hide)
9
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Sakamoto Fucking Naraku Dátum 2022. Jún. 22, 17:47:48 »
- Akkor faszt a fülükbe ezeknek a nagyzolóknak. Mintha a méret számítana. Lehet kurvanagy ha véletlenül se praktikus.- lehet ezzel akartak ráverni őfenségére, neki is volta nagy termei és hosszú folyosói, hát akkor az ellenállásnak is lesz, meg mindenkinek, már csak azért is, hogy megmutassák; Igen, én is tudok ilyet, sőt, még ilyenebbet.
- Szerintem is férfi lehetett, ha nő csinálta volna, akkor egy rakás felesleges díszítés is lenne a falakanon, meg virágcserepek.- ilyenek voltak ezek a nők, valamiért mindent ki kell dekorálni, mintha a férfiakat annyira érdekelné, hogy milyen is a fal, pont nem azt nézik dugás közben.
Las Noches témához nem szól hozzá, nem is nagyon tudna. Mert ha eltekint az ilyen kitalálós dolgoktól, meg attól, hogy néha mibe is keveredik, egész jól elvolt az életben. Nem érzi szükségét annak, hogy hollowok közt töltse a napjait.
- Ez van Ryuu, a csajok a rosszfiúkat szeretik.- vigyorogva rákacsintott a kölyökre.- Hát elnézve a legutóbbi alkalmat, amikor csapatban dolgoztunk… azééééé annyira nem volt buli.- még ha attól el is tekint, hogy szerencsétlen embereit lemészárolták, elég jól helyben is hagyták Narakut, sok mindenre gondolt akkor, de arra nem, hogy de jól is érzi magát. De attól még Naraku hangjában nem volt neheztelés, vagy rosszindulat, egyszerűen az idők nagyrészében szeret maga lenni és ha lehetősége van, akkor a dolgait is egyedül intézi.
- Na baszki már! Akkor egy rakás ügyfelemtől ti szabadítottatok meg. Eeeeeeezt a kibaszást.- elröhögte magát, nem zavarta az, amit a futárok csinálnak, ellenkezőleg, attól, hogy azoknak az alakoknak dolgozott, nem feltétlenül kedvelte őket, sőt, nagyrészüket utálta, de hát a pénz az pénz, és a kurvák szavaival élve; Ha pénzed van, akkor a fasznak nincs szaga és íze.
Kisebb közjátékkal ugyan, de bejutottak a terembe, és még a seggre verés miatt se kapott semmit. Úgy látszik, hogy nem volt Cat ellenére. Na majd leadja a drótot az Egérkének.
- Szerintem nem úgy gondolta, legalábbis remélem nem, mert akkor megszívtuk. Itt nincsenek homik, legalábbis a tippem szerint.- azt már levágta, hogy az arrancar érez valamit Tenci iránt, magáról tudja, hogy a nőket szereti, ahogy Catnek is ott volt Mouse, Ryuu pedig… úgy rémlik Narakunak, hogy a legutóbb csinált valamit az egyik csajjal, szóval megint csak nem homi.
- Akkor legyen a kék és a sárga. Ha más ötlet nincs.- kedve volna hátrébb lépni, hátha lesz valami bumm vagy ilyesmi, de felesleges lenne, legalábbis Naraku azt gondolja, hogy ha rosszul csinálnak valamit, akkor mindenkinek annyi, nem csak Ruiznak.
–Nah, csak meglett az a zöld. Lehet veregetni a vállakat, okosak voltunk.- a sajátját már meg is ütögeti, hiszen az ő fejéből pattant ki az ötlet, Ruiz megmondta a keveréket, Ryuu pedig helyeselt, mindenki ügyes volt.
- Én kihagynám. Nem szeretek ismerősöket nézni dugás közben.- volt már belőle baj, nem is kicsi, passzolja a lehetőséget.
- Naná, hogy nincsenek még itt. Jól egymásba merülhettek.- unalmában felrúgott egy képzeletbeli kavicsot, majd megvonta a vállait és elindulna a kék ajtó felé, de hamvába sült az ötlet. Valamitől libabőrős lett, az egész testében végig áradt a hideg.
- Csak én érzem úgy, vagy tényleg olyan, mintha valaki nyitva hagyta volna az ablakot és a termoszt is lejjebb csavarta?- válaszra se kell várnia, látja a saját leheletétét.

10
Küldetések az Emberek Világában / Re:Az Ötödik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Kuchiki Rukia Dátum 2022. Jún. 19, 14:36:32 »
Adrián Ruiz, Takahashi Ryuunosuke és Sakamoto F@cking Naraku

Ryuunosuke nyugtatni igyekszik Cat-et miután átértek a piros ajtón. Szerencséjére a futár hangulata hamar pozitív irányba változik mintha mi sem történt volna. Hogy vajon mi okozhatta ezt nála, egyellőre rejtély marad. Ha csak valamelyikük a csapatban nem lesz olyan bátor, hogy rá kérdezzen. A csapat tagjai persze szóvá teszik a folyosó hosszát és tanakodnak azon, hogy vajon mi ennek a célja. Sokan úgy hiszik ez egyfajta kompenzáció, mint inkább hasznos. Közben Cat azért toborzónak is beáll egy pillanatra és esélyt kínál az arrancarnak meg a gengszter főnöknek, hogy álljanak be futárnak amire mindketten nemet mondanak.
- Vagy inkább azt akarod mondani, hogy nem mersz csapatban együtt dolgozni, mert félsz, hogy jól éreznéd magad Naraku-kun!
Cat még kacsint egyet a quincy felé majd harsányan elneveti magát. Persze az arrancar se fogja megúszni.
- Hát akár azt is vihetsz, ha azt szeretnéd, de mi ennél azért komolyabb dolgokat szoktunk szállítani. Mint például egy korrupt politikus titkos szex videói, pénz sikkasztáshoz utaló nyomok, egy rohadék ki semmizi a többieket és annak bizonyitékai és annak adjuk, akik a legtöbbet fizetnek érte! A szép az egészben sose tudják meg hogy pontosan kik voltak, csak annyit, hogy a Karakurai Futárok megint lecsaptak! Imádom mikor az ilyen rohadékokat szívatjuk meg! A legjobb az egészben, hogy láthatod az arcukon az elkeseredett megsemmisülést, amit megérdemelnek! Naaaa gyerünk, csapjá fel futárnak! A csajod is futár ám! Tök jó pár lennétek! Szervezem az esküvőtöket Ruiz-kun!
Cat megint csak nevet bármi is legyen a reakciója az arrancarnak. Hamarosan megérkeztek egy ajtóhoz, amin már kifogott az idő. Cat amint megmozdítja fülsüketítő hangot add ki. A futár ekkor úgy dönt, leveszi magáról az eszközt, ami a fején volt eddig és úgy próbálja meg. Szerencsére a csapat is besegít és betolják majd Naraku vissza is adja Cat-nak a fülest, nehogy tovább pánikoljon. Beérve a terembe, újabb rejtvénnyel gazdagodik a csapat, szerencsére a latin szöveget helyettük lefordította valaki. Egy ismeretlen, akiről semmi információ sincsen. Ryuunsouke úgy hiszi, hogy tán Aleda az, de sajnos hiába emeli a láncát, semmi nem történik. Magatokra vagytok utalva abban biztos lehettek. A rejtvény megoldását végül Ruiz viszi véghez, aki nem rest feláldozni az életét. A sárga és kék színű homok keveredésével egyellőre nem ad ki zöld színt. Viszont, ha megrázza, miközben a kupakok a helyükön vannak, akkor azt veheti észre, hogy a két szín egy idő után átalakul zölddé. Szerencsére nem történik semmiféle olyan mellékhatás, ami miatt aggódni kelljen. Lehetséges, hogy sikerült megfejteni a rejtvényt és már vissza is indulhattok! Cat sóhajt is egyet majd a csapatnak vidáman ujjaival mutatja, haladjanak tovább visszafelé!
- Gyerünk skacok! Ha sietünk még láthatunk… pikáns dolgokat, ha értitek mire gondolok!
Cat természetesen nem tudja megállni ne nevesse el magát már megint. Kérdés, azért csinálja, hogy ezzel a feszültséget igyekezze minél jobban oldani vagy ezt inkább saját maga miatt teszi? Mindenesetre visszafelé tudtok már csak indulni. A hosszú folyosón át visszafelé majd a piros ajtót kinyitva, vissza is értek ahhoz a teremhez, ahol a fiú/lány szobor vár titeket, ahova beletudnátok helyezni a homokórát, ha másik része is meglesz. Sajnos Aleda és Kane egyelőre nincs a teremben. Lehetséges, hogy az ő rejtvényük sokkal bonyolultabb vagy hosszadalmasabb megfejteni.
- Kár… akkor induljunk a kék ajtó felé!
Cat viszont egyre jobban kezd vacogni, amit a többiek is megérezhetnek. Hirtelen a levegő mintha nagyon lehűlt volna. A levegőt, amit kifújtok a szátokból, láthatóvá válik. Sajnálatos módon ezzel együtt lélekjelenlét is párosul, ami se nem arrancar-é se nem quincy-é. Jobban hasonlít inkább ahhoz, akivel hadakoztatok még a Cerberus szobor terménél. Togabito van a közelben! Ruiz érzékelheti is a pontos lelőhelyét, ami meglepő módon jobban összpontosul a járathoz, ami a padlón van a szobor előtt. Viszont nincs ott senki. Szabad szemmel legalább is nem látható. Lehetséges lenne, hogy van itt valaki? Hirtelen ez a lélekjelenlét oszlani kezd és több pontban érzékelni kezditek, miközben kisebb szellőt hagy maga után. A turpisságot Ryuunsouke fogja észre venni aki, ha lenéz a lábára azt veheti észre, hogy a bal teljesen megfagyott. Vajon ki van itt a közelben? Hogyan csalogatjátok ki?

Aleda Felisberta és Kane Shinzou

Sajnos az ifjú Shinzou ruhatára sínyli meg a balesetet, amit még Aleda okozz és ennek köszönhetően a lány észre is veheti, hogy a fiúnál valami nem stimmel. Pontosabban, hogy az egyik karja, ami már tisztán látható amint pólóját leveszi, hogy eltér a másiktól. Kérdés, hogy ennek mi az oka? Valamiféle kesztyü, esetleg plusz quincy felszerelés, ami csak nála van? Kezének formája emlékeztetheti a sárkányok vagy esetleg az ördögök végtagjára. A csapat amint szétszéled, Aleda és Kane a kék ajtón át egy trónterembe fognak megérkezni, ahol egy rejtvény fogadja őket. Szerencsétlen Aleda itt is a vér témájával találkozik. Nem volt neki elég, hogy nemesi büszkesége rommá ment azután, hogy gyomrának tartalmát kiürítette a társaság előtt, de még vér áldozattal is kapcsolatos a rejtvény. Ha ez még nem lenne elég, társaságot is kap a gerle pár, aki egyellőre nem mutatja meg magát, viszont úgy tűnik, hogy az ifjú Shinzout nagyon is jól ismeri, ami a fiúnak nagyon nem tetszik. Az ifjú Shinzou kérdésére harsányan felnevet viszont válasz nem érkezik. Egy idő után a pár észreveszi a bohócot, aki fejjel lefelé integet feléjük majd demonstrálva gyorsaságát és fürgeségét, hirtelen Aleda mögé kerül. Mire a fiú reagálna már eléjük toppan és bemutatkozik. Aleda kérdésére megint harsányan elkezd nevetni majd válaszol a kérdésére.
- Én-nem-lenni-robot.
Előadja ezt piszkos módon, robotikus hangon és mozgással majd a második mondatával újfent érzőlényként kezd el beszélni.
- Komolyan néz csak rám… így nézne ki egy robot he? Pedig én azt hittem te vagy az észkombájn! Hát a látszat néha csalhat ahogyan a mondás tartja!
Harsányan megint elneveti magát. Annyira, hogy hátra is hajol és úgy kezdi a hasát paskolni. Nem is figyel arra, hogy esetleg Aleda meg is lőhetné ebben a pillanatban. Eközben Kane a rejtvény első részét teljesíti azzal, hogy vérét csöpögteti a tölcsérbe. Egy idő után működésbe lép a szerkezet és remegni kezd picit a föld, ami miatt Aleda figyelme is elterelődik. A remegés közben három szobor emelkedik ki a földből, háromszöget alkotva a terem végeiből. Pontosabban jobb oldalon egy fiú, angyal szárnyakkal, aki a falat bámulja, ugyanígy balról egy nő, ördög szárnyakkal szintén a falat bámulja. Középen a kijárathoz közel egy terhes nő emelkedik ki, aki az ajtót bámulja. A szobroknál észre lehet venni, hogy egy ugyanolyan mélyedés lelhető a mellüknél, ami a táblákhoz hasonlít. Lehetséges, hogy a három táblát a szobrokhoz kell rakni. A bohóc eközben megint eltűnt, viszont hallani lehet ahogy vastapssal jutalmazza a párt. Már megint fejjel lefelé figyeli a társaságot és úgy beszél hozzájuk.
- Bingó! Most már rájöttél ifjú és remélem a mogyoró agyú barátnőd is tudja kinek a fia vagy te! Milyen sajnálatos, hogy ősöd hibáit el kell szenvedned! A felelősség rád hárul! Ilyen egy igazi elcseszett család!
Újfent harsányan felnevet majd folytatja tovább.
- Viszont a próba csak most kezdődik! Hadd adjak egy kis segítséget!
Mélyen meghajol ahogyan az uralkodóknak szokás. Érezhető ebben a meghajlásban a gúny, amit egész idáig áraszt magából. Ezután elkezd kicsit táncikálni, miközben elmagyarázza a feladatot, ami a párra vár.
- Jól figyeljetek mert csak egyszer mondom el! Ha nem fogadjátok meg, bizony utatok a zsákutcába vezet! Két testvér között, folyton háború dúl, kik nem képesek kibékülni egymással. Az anya igyekszik békét teremteni, de mindhiába! Az angyal mindig is hadban áll az ördöggel szemben, kettejük között a kapocs megszűnt örökre! Csupán egy valaki képes a kapcsot újra megerősíteni! Ki legjobban ismeri az ördögöt és az angyalt, az-az egyetlen ki a háborút is megszüntetheti! Sok sikert!
Mielőtt viszont elköszönne még megoszt veletek egy kellemetlen információt.
- Apropó! Azt ajánlom csipkedjétek magatokat, mert valószínűleg a barátaitokra éppen jégeső vár, ha értitek mire gondolok!
Újfent harsányan felnevet, miközben folyamatosan távolodik Aleda-ektól. Egy idő után jelenléte megszűnik létezni és hiába próbálja keresni Kane vagy Aleda a bohócot, már nem lelhető a teremben. A szobrokat, ha alaposan megnézik, észrelehet venni egy apró turpisságot. A szobrokat ugyanis lehet fordítani. A kérdés, hogy ennek mekkora jelentősége van?
Határidő:2022.07.02
Oldalak: [1] 2 3 ... 10