Összegzés - Mizushima Shuuichi

Shinigami

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Shuuichi
Pozíció:
Hadnagy
Titulus:
A Mizushima-ház XII. feje
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
763

Hozzászólások:
117 (0,039 naponta)
Lakóhely:
Mizushima birtok
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 20:09:56
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 00:19:44
Tárcában:
57 700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
18.
Lélekenergia:
60% Complete
91 000 / 100 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Bíbor
Pontozás:
Összesen: 191 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 174 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-ba való tartozás okán
  • 8 pont hadnagyi rang után
  • 1 pont a nemesi státusz miatt
Képzettségek:

15 pont fegyverforgatás
40 pont hakuda
40 pont kidou
40 pont helyváltoztató képesség
40 pont zanpakutou

*16 elosztatlan pont


16 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

6 pont erő
6 pont ügyesség
4 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#34C0C7

Jellemzőim

 Jellem

A végtelenségig barátságos, és meleg arcát mutatja családja és barátai felé, ami miatt sokan azt feltételezik, nyílt természete esetlenségét, és naivságát bizonyítja, azonban ez koránt sem fedi a valóságot. Kedvessége ellenére is mindenekfelett határozott, és pozitív világszemlélete nem jelenti, hogy kétség nélkül megbízna mindenkiben. Bohém életszemlélete, és múltja miatt link alaknak tűnik, ám kötelességét, és családját mindenek elé helyezi, sokszor önmaga érdekei elé is. Nem állja meg, hogy egy szerinte vicces mondatot, vagy csínyt ne süssön el, de ha úgy adódik, ezekért vállalja is a felelősséget. Szenvedélye a komolyzene, az Emberek Világában töltött idejében operaénekesként kereste meg a kenyérre valót, és ezt hobbiként a mai napig űzi, ha van ideje rengeteg teendője mellett. Másik nagy „szerelme” a konyhában való sertepertélés, aminek végeredményét kötelező jelleggel végigkóstoltatja a fellelhető összes családtaggal. Igen gondoskodó jellem, akinek szüksége van rá, mindig számíthat a segítségére, akkor is, ha egyáltalán nem kért előzetesen belőle. Családtagjait valóságos rajongással kezeli, legyenek azok bármilyen távoliak, vagy csak fogadottak, nem számít, mindig kinéz nekik egy alapos ömlengés. Érzéseit nem rejti véka alá, szívesen ölel meg másokat, vagy mondja el, mennyire fontos számára az adott személy, főként női nemet éri megtiszteltetésként eme kiváltság, akik korra való tekintet nélkül számíthatnak különféle bókokra. Természetesen ezek minden esetben a jó ízlés határain belül maradnak, és legtöbb esetben hátsószándékoktól is mentesek.
 Kinézet

Körülbelül 194 centiméter, alakja inkább szálkás, mint robosztus, bár vállai szélesek. Jól kidolgozott izomkötegeit a bő ruhák általában elrejtik, ám ez cseppet sem zavarja, szereti a kényelmes darabokat. Haja hosszú, fekete, általában összekötve viseli, hogy ne zavarják kósza tincsei a látását, de a világ minden kincséért le nem vágatná. Arcának vonásai jellegzetesek, szája széles, sokat mosolyog, és szinte állandóan vidámnak tűnik, s bár arca sem kifejezetten erőteljes kinézettel rendelkezik, még sem tűnik nőiesnek.


Zanpakutou
Neve: Museion (Hangnélküli hang)
Fajtája: Hang
Shikai parancsa: Furue! (Rezegj)
Shikai kinézete: A shikai parancs elhangzása után az egyszerű katana két különleges shuriken alakját veszi fel. Az alapja egy körív, amiből nagyjából egy méteres, enyhén görbített pengék állnak ki, félkörben elhelyezve. Alakja miatt alkalmas arra is, hogy eldobja, ám nem szívesen válik meg fegyverétől, ha csak nem muszáj.

Támadások

Gihan (Megtévesztés)
Museion képessége, hogy felfogja a hangrezgéseket, és elraktározza azokat, majd Shuu parancsára egy adott pillanatban képes visszajátszani ezeket. Ez azt eredményezi, hogy képes egy zajos városban is néma csendet csinálni, bizonyos ható körön belül (ami nagyjából 50 méter), ugyan akkor egy csöndes erdőben akár autók zaját, vagy patadobogást is „lejátszhat”. A képesség minden esetben az ellenfél meglepését, összezavarását szolgálja, a hanghullámok fizikailag nem tesznek kárt benne, ha csak nem érzékeny a füle.

Naminori (Hullámlovaglás)
Ez a képesség az ellenfelek és a társak helyváltoztató képességére hat. A hanghullámokat arra használja, hogy a sebességüket növelje, vagy épp ellenkezőleg, csökkentse, ami attól függ, hogy a hullám szembe, vagy vele párhuzamosan halad. (Értelem szerűen párhuzamos haladásnál „gyorsít”, míg ha szembe halad, akkor „lassít” a képesség.)
Számokban ekképpen néz ki:
Csapattárs helyváltoztató képességének pontjai + Shuu zanpakutoura képességre tett pontjainak egyharmada.
Ellenfél helyváltoztató képességének pontjai - Shuu zanpakutoura képességre tett pontjainak egyharmada.FelszerelésMegnyerő mosoly 8)Technikák(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 19, 12:45:18

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Minami Junko
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Seiun
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hanabi
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Uzumi Kaori
Nem elérhető Nem elérhető

Miyazawa Sachiko
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Hotaru
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Tenkai
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?