Összegzés - Anida Vegex

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Anida Vegex
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Purple storm
Titulus:
Quinto Espada
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
44 (0,015 naponta)
Lakóhely:
Quinto torony, Las Noches
Regisztrált:
2014. Júl. 21, 10:22:59
Utoljára aktív:
2016. Aug. 17, 17:17:26
Tárcában:
6 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
11 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Padlizsánlila - #74567A
Pontozás:
Összesen: 47 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 23 pont az LP után
  • 6 pont a hierróra LP alapján
  • 3 pont Las Noches-hez tartozás miatt
  • 10 pont espada rang okán
Képzettségek:

12 pont fegyveres harc
8 pont pusztakezes harc
6 pont hollow képességek
4 pont sonido
10 pont resurrección
7 pont hierró
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Cleto Seffira - Egykori Espadája *.*
Adrián Ruiz - Fracciónja
Marshmallow - A macskája
Mottó:
Semmi sem tart sokáig. Sem ami nagyon, nagyon jó, sem ami nagyon, nagyon rossz.
Post szín:
#4A3C5E

Jellemzőim

  :: ALAPADATOK..


Név: Anida Vegex
Faj: Arrancar
Nem:
Kor: 25
• Emberként: 17
• Lélekként: 8
Születési adatok: Karakura Town,  1990. 10. 22.

Avatáralanyok:

Fuyumine Naoto - Dogs: Bullets & Carnage
Kusanagi Motoko - Ghost in the Shell
Tachibana Mei - Sukitte Ii na yo!

:: KINÉZET..Magassága átlagos, nem emelkedik a tömeg fölé 166 centiméterével. Alakja vékony, de a kellő helyeken rendelkezik a megfelelőnél picit kerekebb és nagyobb domborulatokkal. Teste izmos, látszik, hogy sok időt fektetett az edzésbe. Haja rövid, vállig érő s fekete színű. Fontosnak tartja az ápolását, így haja mindig fénylő, s többnyire vanília vagy kókusz illatú. Íriszei lila színűek, s ha dühös, sötétebb árnyalatúnak tűnik, míg ha szomorú, ibolyaszínnek látszik. Ruházkodás terén szereti a nőies, csinos darabokat s igyekszik követni a divatot. Hollow lyuka a bal talpán található, melyen emiatt mindig fáslit visel. Számozása jobb jobb combjának belső felén, szinte már a lágyékhajlatnál helyezkedik el. Maszkja homlokának bal oldalán helyezkedik el, - küllemre leginkább egy hullámos vonalra emlékeztet, mely két szemöldöke között véget ér. Egyenruhája annyiban tér el a képen láthatótól, hogy az ing fehér színű, nem gombolja be ilyen magasan -tehát van egy kis dekoltázsa-, valamit az ing alatt egy fűző látható. Melegebb napokon az inget nem hordja.

:: JELLEM..Viselkedése hangulattól függően változik, s néha igazán bunkónak nevezhető. Ha rossz a kedve, nem igazán szokott foglalkozni a körülötte lévőkkel, bezárkózik. Valójában segítőkész, de nem szereti azokat az embereket, akik csak akkor találják meg, amikor kell nekik valami- őket fokozatosan kizárja az életéből. Ragaszkodik a számára fontos személyekhez, tárgyakhoz és lényekhez talán túlságosan is. Tekintettel arra, hogy bezárva élt, kissé bátortalan és nehezen nyit az idegenek felé.

 :: KÉPESSÉG/ZANPAKUTO..


Zanpakuto:


Zanpakuto kinéze: Semmiben nem tér el a megszokottól, a parancsszó elhangzása után két darab, méretes (1-1 m hosszúságú)  fémlegyezővé alakul, melyre a lány kedve szerinti elhelyezkedésű pengéket képes megidézni, legfeljebb négy darabot. Ezek a pengék a legyezőkből merőlegesen a külvilág felé merednek, s akarata szerint képes kilőni a pengéket.
Neve: Petrel (Viharmadár)
Parancsszava: Altrezzo una tormenta! (Támaszd föl a vihart!)


Resurrección:


Resurrección: Aktiválás után termete nő (eléri a 190 cm-t is), hajának hossza pedg bőven derék alá ér. Színe szemének sötét arany lesz, hajának pedig hófehér, hátán két gigantikus, ám Anida méretével arányos hófehér szárny nő ki, melyeket tollak borítanak. Szárnyai segítségével képes repülni. Resurrección kinézetét ez a kép írja le a legjobban, az eltérés annyi a „valósághoz” képest, hogy a karjai helyén a képen szárnyak vannak.


Resurrecciónon kívüli képesség:

 • Inspiración  (Sugallat): Rendelkezik az empátia képességével, képes rá, hogy megérezze, mi történik másokkal. Ez azonban eléggé kifárasztja: minél távolabb helyezkedik el tőle a célszemély, annál erősebb koncentrációt igényel s a művelet végén a távolság és az ismeretség fokától függően felléphet enyhe fáradtság, vagy akár ellenállhatatlan álmosság is, mely néhány órányi szendergést eredményez.

Resurrección típusa: Levegő/Szél

Resurrección leírása: Képességei a levegő/szél elem tulajdonságain alapulnak. Képes meghallani valamit nagy távolságokról is: két vagy több ember beszélgetését; képes meghallani például azt, hogy ha valaki ütögeti a számítógép billentyűzetét, milyen betűket milyen sorrendben nyomott le-, hiszen mindnek más és más hangja van- akkor is, ha egy kicsikét különböznek. Ezen túl befolyásolni a levegő/szél gyorsaságát. Amennyiben a széllöketbe belekerül egy-egy tárgy azt a széllökettel mozgatni, összezúzni, falnak csapni. Erejének hatóterülete a következőképpen alakul: 6 pont esetén 27 méter, 14 pont esetén 63 méter, maximum pont (24 pont) esetén 108 méter (1 pont esetén: 4,5 m a hatóterület sugara).


Resurrección képességei:


• Boen (Böen): Ez egy hatalmas erejű sűrített széllövedék. A szél elemű támadás a következőképpen jön létre: a nem kevés levegőt Anida a gyomrába is lenyeli, valamint a tüdőben is felhalmozza, majd ezeket egyszerre kiengedve a száján robbanásszerűen idéz elő egy hatalmas, mindent elsöprő és felszeletelő, örvénylő léggolyót. Ezt a támadást körönként kétszer képes alkalmazni.

• Mistral (Misztrál): A magas szintű szélmanipuláció segítségével a használó képes a lélekenergiájából fagyos szél természetű pengéket létrehozni, és folyamatosan, szemmel követhetetlen módon forgatva azokat éles, irányítható fegyvereket alkot velük, ezáltal megnövelve a hatékonyságot, és a hatótávolságot, vágóerejük elképesztő- képes darabokra szabdalni az áldozatot, ha az nem képes kivédeni a támadást. Megidézett pengék száma: 1000 lélekenergia pontonként 3 db pengét tud megidézni, melyek mérete szembetűnő.

 
..TECHNIKÁK:Alap technikák:

(click to show/hide)


Egyéb technikák:

(click to show/hide)
Postszín: #4A3C5E
 ..JÁTÉKOK:• Cleto- Találkozás egy Espdával - L E Z Á R T
• Reggeli Cleto~val, az Espadámmal. *.* - B E F A G Y O T T
• Első találkozás - L E Z Á R T
• Pincsi-pancsi - L E Z Á R T
• Lidérc-csalogató - A K T Í V
• A káosz gömbje [KÜLDETÉS] - A K T Í V
• Anida és Tancsi - A K T Í V

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 19, 13:29:52

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Cleto Seffira
Nem elérhető Nem elérhető

Adrián Ruiz
Nem elérhető Nem elérhető

Ootoribashi Roujuurou
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?