Összegzés - Sakurai K. Steelheart

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Sakurai K. Steelheart
Pozíció:
Ember
Egyedi titulus:
Karakura-Raizer Mecha
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
32

Hozzászólások:
50 (0,045 naponta)
Lakóhely:
Emberek Világa :: Japán :: Tokyo :: Karakura Town
Regisztrált:
2014. Aug. 05, 18:05:24
Utoljára aktív:
2017. Aug. 17, 01:08:39
Tárcában:
11 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
11 000 / 12 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Karakuraizer
Pontozás:
Összesen: 27 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 22 pont az LP után
Képzettségek:

0 pont fegyverforgatás
10 pont pusztakezes harc
5 pont reiryoku kezelés
2 pont helyváltoztató képesség
4 pont különleges képesség

*6 pont elosztatlan
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Plátói
Kivel áll kapcsolatban?:
Hera Celia velli Taarm
Kapcsolatai:
Hera - pálátói szerelme
Missfortune (Fuun Kotarou) - Raizer társ
Tuxedo-cat (Hayashi Aoi) - Raizer főnök
Private Eye (Hayashi Yuuta) - Raizer társ
Captain Meow (Nuri Wong) - Raizer társ
Coockie Master (Yamasaki Shizuka) - Raizer társ
Sampuu Mitsuhide - nagybáty(NJK)
Post szín:
#c6c6c6(beszéd), #cac1b8(alap)

Jellemzőim

190 cm magas, egyenes tartású férfi. Kék színű haja rövid, s angolszász eleganciával hátra fésült. Bár alkata kecses, aki emiatt lebecsülné, azt meglepetés érheti. Borostyán szín szemét ritkán szemüveg takarja, kivéve, hogyha a tervrajzai, makettjei fölött görnyed, akkor állandóan rajta van, mivel a szemétől úgy egy arasznyi távolságig van gond a látásával. Bőre inkább fehér, mivel főleg épületekben tartózkodik, ritkán szokott olyan helyeken járni, ahol esélye lehetne lebarnulni.
Bal keze nem képes teljesen kifelé fordulni, sem teljesen kinyúlni.
Öltözködésében inkább a nyugati normákat követi, s ünneplő, díszruhái, amiket koncertekre járáskor szokott fölvenni a reneszánszt idézi. Viszont öltözködésének elengedhetetlen kelléke a fehér kesztyű, ritka, hogyha nincs rajta, vagy nála.

A szemében a mérnöki szakma a világmindenség. E felett semmi, egy szintben esetleg pár kivétel, alatta minden más. A viselkedéséhez, természetéhez emellett a világnézet mellett párosul némi arrogancia és még több lekezelés. Ellenben nem olyan lenézés, hogy semmire sem való, hanem inkább olyan, hogy szükségesek, kellenek azok is, hozzá a szakemberek, de akik azt csinálják, sose akarjanak mérnökök lenni. Bár a semmire sem való lenézést is kilehet nála érdemelni, de ezt főleg a könnyűzenészek kapják, mivel a klasszikusok megszállottja majdhogynem.
A számára nem szimpatikus embereket lekezeli, s a szemében buta, tudatlanokkal együtt egyáltalán nem kedves, emberi értelmét megkérdőjelező sértésekkel, jelzőkkel illeti. Viszont megvan benne a kíváncsiság és szenvedélye a problémamegoldás, természetesen a mérnöki problémamegoldásra kell gondolni, bár némi futurisztika is egyesülhet vele. Nem igazán tudja elviselni, hogyha feleselnek vele, visszabeszélnek vele, viszont hogyha vitára lát lehetőséget, akkor azt általában kihasználja.
A verekedést nem szívleli, így a problémáit szavakkal, szócsatározásokkal próbálja megoldani, viszont, hogyha elkerülhetetlenné válik a verekedés, akkor mindig csak „lefegyverzésre”, harcképtelenné tételre játszik.
Ahhoz képest, hogy antiszociális, mégis a célja, munkája a jobb élet, életkörülmény, mások segítése. Ellenben mindez a szakterületén, a robotikán/biomechatronikán belül.
Minden nála fiatalabb, nagyjából egykorú, vagy általa lekezelt, lenézet férfiú a „fiam” megszólítást kapja, míg a nők/lányok a „lányom”-at.

Steelheart (Acélszív)
Típusa: Átok/Gépek manipulálása?
Leírása: A mechanikus dolgok, főleg az összetettebbek, amik már gépnek számítanak úgymond életre kelnek. Elkezdenek maguktól működni, mozogni, de még beszédre is képessé válnak, de csak korlátozott ideig. Természetesen minél többet kelt életre, annál rövidebb ideig tart a képesség hatása.
(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)


(click to show/hide)


Karakurai-Raizer Mecha
Jelmez: Egy lovagi páncél válltüskével, és olyan lógóval, ami a képen is van. A páncél kihasználja az igazi különleges képességét és ezáltal megkönnyíti a mozgást a vértben, vagyis olyan könnyen tud benne mozogni, mintha kényelmes melegítő ruha lenne rajta. A híres „K” betű a bal vállán fehérlik.
Különleges képesség: Raizer Mech-bomb
A páncélja jobb combjára van kötve egy vászontok, amiben fémpor van. Abba belemarkol... vagyis csak bele csippent két ujjával, aztán a fémport a lélekenergiájával keveri, hogy egy nagyjából öklömnyi gömb jöjjön létre belőle, amit az ellenfélre tud hajítani. A fémpor egyrészt dekorációs elem, mert a gömbnek gonoszul vigyorgó arcot csinál, másrészt a reiatsu gömb becsapódáskori felrobbanásakor a ruhákat, vásznakat alaposan megszaggatja, valamint akár temérdek karcolást tud ejteni a célponton.
Hátrány:
 - Hang kriptonit: hogyha könnyűzenét hall meg, akkor a páncélja működése leáll, így azt saját erőből kell mozgatnia, ilyenkor még a Raizer képességét se tudja használni, csupán mozogni tud.
 - Kriptonit szénsav: Bár a jelmezében meginni nem tudja azokat az italokat, amikben szénsav van, viszont hogyha ráfröcskölik, akkor ott elkezd szikrázni és menekülhetnékje támad.


(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2017. Aug. 18, 06:50:53

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hera Celia velli Taarm
Nem elérhető Nem elérhető

Fuun Kotarou
Nem elérhető Nem elérhető

Hayashi Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Hayashi Yuuta
Nem elérhető Nem elérhető

Nuri Wong
Nem elérhető Nem elérhető

Yamasaki Shizuka
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?