Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Hueco Mundo / Re:Valami után valamikor
« Utolsó üzenet: írta Dionisia Maribell Vega Dátum 2018. Szept. 17, 21:24:59 »
- Én… mindet szeretem… – tessék, ezért nem szeretek bókokat kapni, és nem tudok adni se, már csak amiatt is, hogy ezt kimondom, vagy ki akarom mondani, érzem, hogy föllángol az arcom és még a szemkontaktust se tudom tartani, miközben halványan elmosolyodom. Még ha nem is veszítem el mindtől az eszem, már csak egy olyan egyszerű gesztus is, mint hogy megsimítja a karomat, vagy hasonló, egy fokkal minimum megugrasztja a szívverésem. Biztos, mert újdonság számomra, hogy úgy értek hozzám, ahogy ő és még mindent felfokozva élek meg, de attól még szeretem, mikor hozzám ér és megölel vagy hasonlók.

Kicsit szégyenlősen, de édesen boldogan mosolyodok el. Remélem, hogy tényleg így van, és így is lesz. Megint úgy érzem magam, mintha valami hülyeséget csináltam vagy mondtam volna. Azt mindenképp most megtudtam, hogy Vexnek nem tetszik, ha bármi ilyesmit vissza próbálok tartani, és bár most valamennyire megnyugodtam, hogy talán nem fog égni a fejem, ha valami hatalmas nagy baromságot csinálnék – legalábbis nem jobban, mint alapállapotban – de nem vagyok benne biztos, hogy rögtön meg fogok barátkozni, és hagyni, hogy minden kicsússzon a számon, amit amúgy eszembe se jutna mondani. Majd meglátom, de már Karasut biztos nem traktálom vele, elintézem majd ezt a saját fejemben.
- Köszönöm… Nagyon jó tanárom van. – meleg tekintettel és boldog mosollyal simítom a kezem az arcára. Még mindig hihetetlenül jó érzés hallani, hogy Vex szerint ahhoz képest, hogy az első alkalmam volt, nagyon is jó voltam. Nem mintha elhinném, hogy ellenkező esetben nem állítaná ugyanezt, csak hogy nem törje le azt a minimális önbizalmam is, ami esetleg már kialakult. Pedig én személy szerint mennyire örülnék én a rendes építőjellegű kritikának és iránymutatásnak…! Eltűnne ez a bizonytalanságérzet is, ami ebből a tényből fakad, hogy esetleg ő visszatartaná az információkat. De már az ágyban is, ha jól emlékszem próbáltam kérlelni, hogy szóljon, ha valami hülyeséget csinálok, többet és tovább már nem akarom ezzel nyaggatni. Ha elmondja, akkor elmondja, ha nem akarja, akkor ezután se fogja, ha tovább piszkálom vele.
- Szabad akarata, de mitől állna hirtelen a mi oldalunkra? Én se lennék valami boldog, ha egyszer csak a shinigamik közt ébrednék… még ha kedvesek is velem… – csak saját magamból indulhatok ki. Persze, jól hangzik, hogy egy esetleges szövetséges, de ez már megint szerencsejáték. Vagy bejön, vagy nem. Engem biztosan legfeljebb csak összezavarna és kissé megnyugtatna ha kedvesek és barátságosak lennének velem, de biztos azt hinném, hogy információkat akarnak ezzel kiszedni belőlem. Egy szó mint száz, az egyetlen célom a hazajutás lenne. Talán ez a kis golyócska is azonnal menekülni akarna majd.
- Akkor legfeljebb csak hozzá tudok szokni? – óvatosan vonom le a következtetést, azt is kérdéssel. Ha nem tanulhatom meg, hogyan kell bókokat fogadni, nem marad más, mint a megszokás. Gondolom én, és persze remélem, mert mi van ha tényleg nem fogok tudni hozzászokni? Nem akarok mindig vörösleni és habogni hacsak erősebb bókot hallok tőle.
- Ó! – így már teljesen világos mire céloz. Kicsit talán megint zavarba hoz, hogy ezt váltom ki belőle, de jobban lekötnek a kérdések a fejemben, amit ez a felfedezés szül. Nem hiszem, hogy én csináltam valamit, de… nem szándékosan választottam olyan fürdőruhát, ami ilyen hatást vált ki nála, és lefogadom, hogy ő ezt nem is bánja, de… ezek csak fürdőruhák, nem kisebb a melltartóméret, vagy nincs kint belőle mindenem, vagy ilyesmi… pedig volt egy-két igen érdekes és merésznek kinéző. Ezek pont nem tartoztak közéjük. – Bűnös gondolatok… pedig még csak nem is fehérneműt próbáltam. – kicsit féloldalasan elmosolyodok, próbálva kicsit elviccelni, nem tudom mekkora sikerrel. Remélem nem csak tettem rá ezzel még egy lapáttal. Ha fehérneműt próbáltam volna, azzal amúgy sem szambáztam volna ki a próbafülkéből, magam eldöntöttem volna, hogy jó-e a méret, tetszik-e és szeretném, vagy sem. De elméletben jogosak a szavaim, hisz még mindig ott tartok, hogy ezek csak egyszerű fürdőruhák. Ráadásul Vex már látott fehérneműben, sőt még le is állt velem birkózni. Olyan fesztelen volt és nevetett, kicsit se tűnt úgy akkor, hogy bármennyire is vissza kellene fognia magát. Mi változott azóta, vagy mitől volt másabb az, mint ezek a fürdőruhák?
- Melyikben? Ebben… a rózsaszínben… vagy teljesen lényegtelen melyikben a kínálatból? – kicsit pimaszabb mosollyal közelebb lépek hozzá, de a végére már nem bírom ki, hogy játékosan kicsit el ne nevessem magam. Még mindig jó kérdés, hogy tényleg ilyen jól beletaláltam két nagyon jó darabba, vagy szinte lényegtelen melyiket vettem volna fel, az tetszett volna Vexnek.
Direkt próbálok nem nagyon szöszmötölni, a fürdőruhát fél pillanat alatt le tudom kapni, hála annak, hogy csak masnikra kötöttem, a saját ruháim visszavétele se tarthatott túl sok ideig, mégis mikor kilépek, picit mintha türelmetlennek tűnne Vex. Elfogadva a felém nyújtott kart indulok meg vele. Jó gyorsan rutinszerűen intézi a dolgokat, és most hálát adok annak, hogy fogalmam sincs, hogy az összeg, amit a lány mond neki, az soknak számít-e. Bár elég nagy szám, gondolom akkor sok…
~ Várjunk! Komolyan gondolta? – nagy szemekkel kapom rá a tekintetem. Eddig nem nagyon tulajdonítottam ennek a szösszenetnek túl nagy jelentőséget, főleg mert szénné dicsérte mindkét fürdőruhát, de legfőképp a rózsaszínt. Azt hittem még nézelődünk, megnézi a nyakláncot és a többit, aztán addig leülepszik benne és már meg is feledkezik erről a bikinidologról… Nem tudom, hogy mit válaszoljak neki. Valamiért szabadkozni szeretnék, hogy nem szándékosan csináltam, és nem tudtam, hogy ezzel azt érem el, hogy kényelmetlenül érezze magát, de úgy érzem, nem lenne valami okos dolog. Még én se hiszem, hogy bocsánatot kellene kérnem, rákérdezni pedig, hogy nem akarja-e megnézni a nyakláncát meg a többit… nincs kedvem most hülyéskedni, még én is tudom a választ, hogy ha akarná, megnéznénk, csak… valamit annyira szeretnék mondani… nem szó nélkül hagyni, de mit? Csalódottságot érzek a csúszda miatt, bár még mindig nem fogtam fel teljesen ahogy érzem, hogy mégsem megyünk, viszont az elmém kezd égni. Nem ismerem ezt az érzést, mintha valamiféle fura várakozás kezdene úrrá lenni rajtam. Nem is jut eszembe végül semmi, amit mondhatnék Vexnek, csak még mindig picit döbbent, nagy szemekkel bámulom szakadatlan. Úgyis ő vezet nem valami lassú tempóban, figyeli az utat helyettem is.
Ahogy végre találunk egy félreeső helyet, hatalmas megkönnyebbült sóhajjal kapcsolom ki a gyűrűmet és rázom le magamról az emberi testet. Ez néhány pillanatra teljesen leköt, ahogy automatikusan a hollow lyukhoz kapom a kezem, és ahogy megérzem a helyén… teljesen a megkönnyebbülésem és elégedettségem. Azt hiszem ezt a fizikai testet még majd szoknom kell.
2
Hueco Mundo / Re:Valami után valamikor
« Utolsó üzenet: írta Karasu Vex Dátum 2018. Szept. 17, 18:57:13 »
- Hát, azért minden érintésem csak nem olyan csodás… bár úgy lenne.- nagyot és látványosat sóhajtott, mintha tényleg örülne egy ilyen képességnek, ahol éppen csak megérinti a nőt, és bumm, már is jön az őrjöngés és élvezet, nem lenne rossz.

- Édeském, mindegy hogy mit teszel, vagy mondasz, akkor és ott, nem fog zavarni.- még nem akarja tökön harapni Vexet, addig nem igen lesz gond, ha meg mond valami olyat, hát azon majd túl fog lendülni Karasu, vagy egyszer felemlegeti, bár lehet inkább mégse, nem akarja annyira zavarba hozni Diont, még a végén annyi lenne az örömöknek.- Látod, más véleménye meg ne érdekeljen, nekem nagyon jó voltál és jó leszel.- Vex bizony egyik kéjből a másikba esett, mindegy mit csinált Dion, és amit csinált is, az bizony nagyon jó volt, mások meg kussoljanak, és amit más nőktől kapott… volt amit engedtek és jó volt, de Dion azt mindent pótolta a lelkesedésével.
- Úgy is van haszna, hiszen egy lélek, akinek megvan a szabadakarata, ha jó vagy vele, akkor nem biztos, hogy le akarná rágni az arcod, sőt, lehet még segítene is neked.- nem szabad alábecsülni azt a kis golyót, a kis lelket, hiszen ki tudja, hogy mit is rejt magában, milyen, mi a képessége, mit tud, és mit akar csinálni? Mind-mind olyan kérdés, amire csak akkor fog választ kapni, ha testet fog adni a léleknek, és bizony Karasu szeretné megkapni a választ.
- Tanulni nem hiszem, hogy lehet, csak egyszerűen fogadod.- kedvesen elmosolyodott, és meleg tekintettel nézett Dionra. Bár nem régóta ismerik egymást, de ez az ártatlanság, naivitás, ami körbe lengi Diont, ez még mindig megmosolyogtatja Karasut. Az, hogy Dion azt hiszi, hogy mindent meg lehet tanulni, az kicsit vicces, és aranyos is egyben.
- De vissza ám, ha nem teszem… nos, akkor talán már ketten lennénk abban a fülkében, és rajtam se lenne sok ruha.- így talán megérti Dion, hogy mire is célzott Karasu a visszafogással. S nem tudja, hogy mi lelete, mitől kezdett ennyire pezsegni a vére, hiszen látott már nőket fürdőruhában, de most, valamiért DIon nagyon felforralta Karasu vérét.
- Hogy tetszik e? Bánom, hogy nem láthatlak egésznap abban a ruhában.- ez már talán eléggé kielégítő válasz lehet Dionnak. Vex már most megfogná Dion kezét, és így, fürdőruhában vinné a pénztárhoz, fizetne, és mennének is haza, de nem teszi meg, most rendesen fog eljárni, megvárja még átöltözik, és csak utána.
Kicsit kellett várnai, mégis óráknak érezte, sebesen dobolt a lábfejével, még végre Dion megjelent. Nyújtotta a karját Dionnak, majd határozott léptekkel indult el a pénztárhoz (persze azután, hogy DIon megfogta a karját), odaérve pedig rendezte a számlát is, majd a kijárat felé indult.
- Ahogy mondtam, a parkolás napolva.- alig várta, hogy egy félreeső helyre érjenek, hogy visszatérjenek a testükbe, majd megnyissa az átjárót, hogy a toronyba érve végre Dionnak eshessen, de persze előbb átöltözteti a kedvesét.

3
Fórum élet / Re:Augusztus havi stat
« Utolsó üzenet: írta Dionisia Maribell Vega Dátum 2018. Szept. 17, 14:50:47 »
Yahhoo~!
Jöttem én is leadni az augusztus havi statom.

Dionisia Maribell Vega26 poszt
Shinozaki Amine2 poszt


Így összesen 28 poszt.

Köszönöm ^-^
4
Fórum élet / Re:Július havi stat
« Utolsó üzenet: írta Dionisia Maribell Vega Dátum 2018. Szept. 17, 14:40:07 »
Yahhoo~!
Jöttem én is leadni a július havi statom.

Dionisia Maribell Vega15 poszt

Köszönöm ^-^
5
Fórum élet / Re:Augusztus havi stat
« Utolsó üzenet: írta Kuroji Rei Dátum 2018. Szept. 17, 00:13:56 »
Yahho! Jöttem leadni az Augusztusi statomat!

Aikyou Kaiya = 3 poszt
Kuroji Rei = 4 poszt
Kane Shinzou = 3 poszt
Uruwashi Yui = 1 poszt
Ahmad Al Saliha = 3 poszt
Elisa Aschenbrenner = 1 poszt
Cassandra Keen = 1 poszt

Összesen = 16 poszt

Előre is köszönöm szépen! :)
6
Fórum élet / Re:Július havi stat
« Utolsó üzenet: írta Kuroji Rei Dátum 2018. Szept. 17, 00:01:43 »
Yahho! Jöttem leadni a Júliusi statomat!

Aikyou Kaiya = 3 poszt
Kuroji Rei = 6 poszt
Kane Shinzou = 2 poszt
Uruwashi Yui = 1 poszt
Ahmad Al Saliha = 5 poszt

Összesen = 17 poszt

Előre is köszönöm szépen! :)
7
Küldetések az Emberek Világában / Re:Hadművelet neve: X
« Utolsó üzenet: írta Shirei Tenro Dátum 2018. Szept. 16, 23:47:34 »
Átsuhant rajtam a baljós árny, amikor Hidari elkönyvelt Miss Refluxnak. Ez nem nekem, hanem neki jelentett problémát, mert tetszett a gondolat: hogyha korábban én voltam Teri, hozzávághatnám a Ratio Educationist. Valahogy kimaradt az általános, meg az erkölcstan.
Mindössze fél percig hunyorítottam úgy rá, mintha a fény bántaná a szemeimet. Utána rögvest a „pácienshez” fordultam.
- Ayame, ha bármennyire rosszul éreznéd magad, van gyógyító technika a tarsolyomban – ajánlottam fel, s azzal távolabb léptem. Nem akartam túlságosan aurába mászó lenni, vagy személyesre venni a figurát. Akár el is utasíthatta, a megbántódás legkisebb jelét se mutatva reagáltam le. Különben tisztában voltam azzal, hogy csodát tenni képtelenség ennél a helyeznél. A méreg kivonása aligha játszott, viszont komolyabb émelygést talán enyhíthetett. Tehát, ha volt számára kellemetlen sérülés/karcolás, akkor megérhetett egy próbát.
Magamon is alkalmazhatnám – jutott eszembe -, viszont már túl vagyok két… rossz alkalmon. A gyomrom teljesen üres, így amennyiben lenne valakinél víz, vagy csap a közelben, inkább azzal élnék. Másrészt működne –e egyáltalán az én esetemben az a „kis trükk”? Nem minden technika jó saját célokra.
Szem előtt kellett ezt tartanom, és megkapaszkodni hátul, a kinyíló ajtó félfájában, különben helyben benyomom az imapózt. Három embert börtönzött be, jól látom? Ez a legkisebb baj, mert van sokkolóbb látvány a köbön. Például az a fickó mit csócsál annyira? M-Miért rendelkezik az étke négy lábbal?! Első alkalommal örülök, amiért nincs bennem egy falat sem.
Külön csillagszórót gyújtottam volna a dörömbölő idegen látványáért. Eddig azt hiszem hárman voksoltunk rá, kiegészítettem eme szép számot szorgos bólogatással. A maradék két ismeretlennél erős túlzásnak véltem a „pár óra” fogalmát. Ha elképzeltem, hogy savzuhanyt kapnak, nagyon azt láttam, a földön fetrengnek több napig is – kivéve, amennyiben erősebb a szer, mint fel tudnánk fogni. De bármennyire gyomorforgató a helyzet, most ők érdekeltek a legkevésbé.
Haladni, haladni, haladni. Ki akarok végre jutni innen. Fogalmam sincs, meddig húzom még épp ésszel, miután a kóceráj, a történet maga az őrültek háza… Mondom én! Alig koslattunk át a zárt osztályon, „babázhatunk”! Illetve Trükkös kezébe vette a navigációt. Ugyanígy, szó nélkül berakok pár kulcsot a helyére, míg ketyeg az óra. Aztán remélem, a következő ajtón túl kicsivel megnyugtatóbb dolgok várnak már.
Pár szekrény és kisasztal. Nem egy Hawaii kiruccanás tetőterasza, ám mégis vidámabbnak hatott a félredobott vérzacskók, rusnya zombie-k látványához képest. Úgy gondoltam, perpillanat szabad vagyok, nincs elintéznivalóm, de továbbra is adott volt szükség esetén egy korábbi ajánlatom. Ama dolgot bár egy személynek tettem, senki mástól sem zárkóztam el. Továbbá nálam rejtőzött zsebben a tekercs fásli, extra választási lehetőségként. Amennyiben nem látjuk hasznát, tudom, mivel dekorálhatnánk Tapsifüles sírját!
8
Fórum élet / Augusztus havi stat
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum 2018. Szept. 16, 22:36:44 »
Üdvölet!

Legtöbb hozzászólást író felhasználók jutalmazása. Feltétel, minimum 10 hozzászólás egy hónap alatt - mindegy, hány karakterrel, a lényeg, hogy meglegyen a 10 post az adott hónapban. HA NINCS MEG A TÍZ POST/HÓ AKKOR NE ÍRJ IDE!

IC Hozzászólások:
 • Soul Society, Hueco Mundo, Emberek Világa, valamint Alternatív boardba tartozó IC hozzászólások
 • Küzdőteres postok
 • Küldetések
 • Pályázatok, amennyiben legalább 250 szó IC-részt is tartalmaznak
 • Pársoros board és villámküldetések postjai, amennyiben elérik a 250 szót

NEM IC hozzászólások:
 • OFF hozzászólások IC boardokban
 • Helyszínleírások (például a karaktered szobájának nyitsz egy topicot)
 • Mesélői postok
 • Előtörténetek
 • Post a Kifordított boardba
 • Egyéb OFF hozzászólások

Értelemszerűen itt jelzed, ha elérted a hozzászólások számát. Azzal a karaktereddel írj ide, akivel a jutalmat kéred! Multik esetén vezesd le, kivel, na meg hány darab post-ot írtál, mindegyik mellé linkelve egy linket az adott karakter hozzászólásairól. (Karakter profilja -> Üzenetek megjelenítése -> Üzenetek) FONTOS: nem kötelező az összes postodat lejelenteni, a lényeg, hogy a lejelentettek száma meglegyen minimum 10 darab. Te döntöd el, melyik postjaidat számoltatod el, azonban ezt valahogy mindenképpen jelezd! ;)

Jutalmazás, ahogy eddig is 100-500 LP között lesz. Hozzászólásokat leellenőrizzük, csalásért bünti jár, azaz figyelmeztetés!

Stat minden hónap elején van. Tehát, minden hó elején jelentkezhetsz az előző hónapban írt hozzászólásaiddal, ha megvan a tíz darab. Topik következő felkerülésével törlésre kerül, úgyhogy addig jelezd a jutalmat pontelosztásban és saját adatlapodon is! A stat lejelentését, kérjük, legkésőbb szeptember 30. 23:59-ig ejtsétek meg!
9
Fórum élet / Július havi stat
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum 2018. Szept. 16, 22:35:05 »
Üdvölet!

Legtöbb hozzászólást író felhasználók jutalmazása. Feltétel, minimum 10 hozzászólás egy hónap alatt - mindegy, hány karakterrel, a lényeg, hogy meglegyen a 10 post az adott hónapban. HA NINCS MEG A TÍZ POST/HÓ AKKOR NE ÍRJ IDE!

IC Hozzászólások:
 • Soul Society, Hueco Mundo, Emberek Világa, valamint Alternatív boardba tartozó IC hozzászólások
 • Küzdőteres postok
 • Küldetések
 • Pályázatok, amennyiben legalább 250 szó IC-részt is tartalmaznak
 • Pársoros board és villámküldetések postjai, amennyiben elérik a 250 szót

NEM IC hozzászólások:
 • OFF hozzászólások IC boardokban
 • Helyszínleírások (például a karaktered szobájának nyitsz egy topicot)
 • Mesélői postok
 • Előtörténetek
 • Post a Kifordított boardba
 • Egyéb OFF hozzászólások

Értelemszerűen itt jelzed, ha elérted a hozzászólások számát. Azzal a karaktereddel írj ide, akivel a jutalmat kéred! Multik esetén vezesd le, kivel, na meg hány darab post-ot írtál, mindegyik mellé linkelve egy linket az adott karakter hozzászólásairól. (Karakter profilja -> Üzenetek megjelenítése -> Üzenetek) FONTOS: nem kötelező az összes postodat lejelenteni, a lényeg, hogy a lejelentettek száma meglegyen minimum 10 darab. Te döntöd el, melyik postjaidat számoltatod el, azonban ezt valahogy mindenképpen jelezd! ;)

Jutalmazás, ahogy eddig is 100-500 LP között lesz. Hozzászólásokat leellenőrizzük, csalásért bünti jár, azaz figyelmeztetés!

Stat minden hónap elején van. Tehát, minden hó elején jelentkezhetsz az előző hónapban írt hozzászólásaiddal, ha megvan a tíz darab. Topik következő felkerülésével törlésre kerül, úgyhogy addig jelezd a jutalmat pontelosztásban és saját adatlapodon is! A stat lejelentését, kérjük, legkésőbb szeptember 30. 23:59-ig ejtsétek meg!
10
Fórum élet / Re:Június havi stat
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum 2018. Szept. 16, 22:25:09 »
Hajhó~

Elnézést a csúszásért, máris jön a stat zárás. :3 Az alábbiak a jutik:

Kira Daisuke: 500 LP
Aikyou Kaiya: 500 LP
Kitagawa Azumi: 500 LP
Tachibana Yuuna: 500 LP
Kimio Misa: 500 LP
Oldalak: [1] 2 3 ... 10