Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Utolsó üzenet: írta Miyazawa Sachiko Dátum 2018. Dec. 15, 01:08:36 »
Üdv!
Szeretnék én is maradni! ^.^
2
Nemesi és családi birtokok / Re:A Fon-birtok
« Utolsó üzenet: írta Fon Kouhei Dátum 2018. Dec. 14, 21:56:28 »


- Ezt szabadalmaztatni? Nem gondolod, hogy egy kicsit káros az egészségre? - kuncogta el magát hiszen meglepte ahogyan a lány próbálta kimenteni magát az egyébként elég kellemetlen helyzetből amibe sodorta magát. Volt idő amikor Kouhei maga is hasonló vagy ennél sokkalta kínosabb helyzetbe sodorta magát, de szerencsére azóta felnőtt vagy legalábbis teljesen más életkörnyezetbe került ahol ezt már nem engedhette meg magának annyira. Szórakozottsága és humora ettől függetlenül megmaradt, de most már sikerül felmérni a helyzeteket, hogy mit mikor javasolt.
- Hát még szép, hogy túléled! Bár azért lehet apróbb agyrázkódás a következmény hiszen mégis csak egy testőr ajtónak astél neki, ami majdnem olyan kemény mint a tulajdonosa! 8) próbált viccelődni hiszen tényleg elég érdekes lenne ha ennyitől nem maradna életben.
- Az ajtó pótolható azonban a fejed kevésbé. Bárt nem tudom, hogy jelenleg a 12. osztag mennyire haladt előre ilyen téren, de szerintem sokkal jobb az eredeti fejed mint például egy csúnya robot fej! :roll: - mondta széles mosollyal az arcán. Próbálta elhitetni a lánnyal, hogy jó kedve van és felszabadult annak ellenére, hogy közel sem volt ezekhez. Letört volt, magányos és összezavarodott mind emellett pedig fáradt hiszen rémálmainak köszönhetően a folyamatos munka mellett nem igazán tudja és tudta mostanában kipihenni magát és ez eléggé megviselte már.
- Jaj hagyjad csak hiszen Te hoztál kaját amivel dolgoztál valószínűleg eleget és te vagy a vendég jelenleg szóval maradjál csak a valagodon. - Dorgálta meg a lányt hiszen egyáltalán nem értette miért is akar jelenleg ebben a kuplerájban segíteni neki a terítésben, ami valljuk be nem egy nehéz feladat. Miközben forgolódott hideg verejtéket érzett a homlokán és enyhén meg is szédült, ami nyugtalanította és közben azért imádkozott, hogy ezt Mae ne vegye észre azonban ez nem így történt. Nem szívesen avatta volna be a fejében zajló problémákba, de nem hagyhatta figyelmen kívül sem a kérdést.
- Ami azt illeti kicsit összekuszálódott az életem mióta magasabb beosztásban tevékenykedek. Munkaköri leírásomról azonban nem adhatok bővebb információt remélem ezt megérted. A lényeg annyi, hogy többet dolgozok mint alszok és ennek vannak negatív hátulütői mostanában. - vakarja meg a tarkóját kicsit szégyenkezve hiszen szívesen beszámolt volna a legutóbbi küldetéséről is, de a névtelen egység nem véletlen névtelen egység és még az osztag tagjai sem tudhatnak arról kik tartoznak ide vagy éppen mit csinálnak amikor elküldik őket.
Azonban mint kiderült számára Maenak a mai napja sem volt egyszerű faji hovatartozása végett. Sértegették és ezért kicsit komolyabban lépett fel.. ezzel nincs is gond.. Kouheit azok a szemellenzős barmok zavarják a rendszerben akik azért piszkálnak mást mert nem teljesen ugyan olyan mint a többi.. holott százszor többet ér Mae mint például az újoncok túlnyomó többsége.. pedig azok úgymond tiszta vérű halálistenek.
- Úgy kell nekik.. ha beszólnak csak egy mafflás és tovább állsz. Ha tovább kekeckednek hivatkozz rám vagy csak küld ide Őket.. lenne nekem is pár pofonom vagyis kedves szavam feléjük. :roll:- mondta széles mosollyal az arcán. Próbálta felvidítani a lényt és elterelni erről a gondolatait hiszen nem egészséges ha valaki mindig bánkódik valamin.
Az étel fenomenális volt, s miután megdicsérte az illatét látta, hogy Mae arca kicsit lelkesebb és felszabadultabb ábrázatot öltött aminek örült. Sokkal jobban szerette ha valaki mosolyog a közelében és nem pedig szomorkodik. Talán ezért is csapott át annak idején a nép bohócának és csinált minden lehetséges és lehetetlen helyzetből viccet még akkor is ha sértő volt az valakire nézve hiszen a végén mindenki nevetett.
- Finom is! Jól vigyázz ha így folytatod nem szakácsként végzed nálam. :roll: - mondta teletömött szájjal. Tényleg ízlett neki az étel nem is tudta pontosan mikor evett utoljára normális főtt ételt hiszen ilyen luxusra mostanában nem volt ideje hiszen soha nem volt itthon vagy ha igen akkor általában aludni próbált vagy az osztaggal kapcsolatos dolgait intézte.  - Ohhoo, köszönöm! Neked is! *>* - ragadta meg a saket tartalmazó poharat majd Mae felé emelete és gyorsan lehúzta. Égette a torkát azonban érezte, hogy szinte egyből enyhült fejfájása is, ami azóta jelen volt, hogy felriadt.
- Hát mint említettem korábban sokat dolgozok. Ide megyek meg odamegyek. Igazából sosem unatkozok, de pihenni se igazán pihenek. Mindemellett járok a rehabilitációra is, ami az emlékeimet illeti, de jelenleg nem mutatott valami nagy előrehaladást egyik kontroll vizsgálat sem. Szóval most úgy állunk majdnem mint mikor felébredtem a kómából. Csak azóta egy kicsit erőseb, és szexibb lettem. 8) dobtam át egyik oldalról a másikra az utóbbi időben eléggé megnőtt hajamat és ezt követően kacsintottam rá. - Jut eszembe… te láttad már a tetoválásaimat*? :o Hirtelen pattant fel majd kapta le felsőjét aminek következtében teljesen félmeztelenül állt az éppen táplálkozni óhajtó lány előtt.
- S veled mi a helyzet mostanában? Minek köszönhetem ezt a finom ebédet illetve a látogatást? Gond van? Vagy csak kedveskedni szeretnél az oktatódnak? Nem úszol meg egy edzést sem csak szólok előre.. :roll: - nevetett megint hangosan miközben forgolódott Mae előtt, hogy minden szögből elég jól megvizsgálhassa a tetoválásokkal és hegekkel borított nem mellesleg egész izmos felsőtestét.

*linket rejt
3
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Utolsó üzenet: írta Kurosawa Rin Dátum 2018. Dec. 14, 20:59:17 »
Hello~ Szeretnék maradni
4
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Utolsó üzenet: írta Miyake Diran Dátum 2018. Dec. 14, 20:52:23 »
5
Karakura / Re:Ismerős árnyak
« Utolsó üzenet: írta Miyake Diran Dátum 2018. Dec. 14, 20:46:52 »
Csodálatos az éjszaka. Jelenleg épp több szempontból is. Azonban ezek közül csak egy olyan dolog van, ami ebben a pillanatban igencsak izgatja a fantáziám. Újra eljött a napja egy kis kikapcsolódásnak, hogy végre űzhessem csodálatos és - számomra - igencsak megnyugtató hobbimat. Új barátomnak sajnos már nem biztos, hogy ennyire élvezetes lesz a kis játékunk, de én mindenképp jól fogok szórakozni.
Az erdőben álló elhagyatott kis vadászház már készen állt új pajtásom fogadására. Minden a helyén volt. Már egy ideje figyeltem ezt a viskót használom ahhoz, hogy kiélhessem benne végtelen kreativitásomat, sajnos azonban mindezt csak én láthatom. Milyen szép is lehetne, ha művészetemet más is ünnepelné, de sajnos, ha bárki megsejtené mit is csinálok az erdőben, minden bizonnyal abban a pillanatban csattanna egy-egy csinos kis karperec még csinosabb és formásabb csuklóimon. Azt is el tudnám képzelni, hogy az épp kiérkező rendőrtiszt már csak szándékosan is szorosabbra állítaná a bilincset, csak hogy ezzel is szenvedést okozzon a számomra. Milyen csúnya, és gonosz gondolat. Még hogy Diran csuklóinak bárki is ártani merjen! Hallatlan! Most azonban sokkal fontosabb dologgal kell foglalkoznom, hiszen fel kell szednem az új játszópajtásom...
Az autóban ücsörögve, úton célállomásom felé azon gondolkodom, milyen új dolgot próbálhatnánk ki közösen, ami elég szórakoztató lehetne mindkettőnk számára. Ami azt illeti, semmilyen új eszközt nem szereztem be mostanában, ami elég érdekes lehetne,  így továbbra is a meglévőekre kell hagyatkoznom, de biztos találunk valamit, ami megfelelhet. Sebaj. Mindig is a kreativitásomról voltam híres.
Kocsimat egy a parktól picit távolabb lévő parkolóban teszem le, és magamhoz véve a lónyugtatóval teli injekciós tűt, és a lélekbontót, elindulok a park felé. Igyekszem a fák takarásában haladni, nehogy bárki is észre vegyen. Persze mondhatja bárki is, hogy túlzottan is óvatos vagyok, elvégre egy parkban nem tobzódik a tömeg éjszaka, de még így is akadhat pár kóbor csöves, akiknek feltűnik, hogy: “Aha, te biztos az a Diran gyerek vagy, aki szeret rosszfiúkat kaszabolni” és sajnos igencsak kevés az esélye annak, hogy azzal folytatják “Köszönjük a kemény, és kitartó munkát, Dran! Hálásak vagyunk, hogy megtisztítod kicsi városunk! Te vagy a mi hősünk!”. Sokkal inkább egy csinos cellával, esetleg egy gumiszobával hálálnák meg kemény munkámat, elvégre mégiscsak egy életnagyságú szörnyeteg vagyok, aki hobbijaként embereket kínoz és darabol. Valljuk be, mindez nem kelt minden emberben túlzott mértékű szimpátiát.
Lopakodásom során megpillantok két alakot, akik a park sűrűje felé haladnak. Egy pillanatra megállok egy fa takarásában, és tekintetemmel követem őket, arra várva, hogy biztos legyek benne, elég távol vannak már. Egyikőjük azonban igencsak ismerősnek tűnik, így egy közelebbi árnyékot kihasználva belépek abba, s némileg egy hozzájuk közelebbiből kukucskálok ki. Pár pillanat múlva, amikor a lány arcát egy kevés holdfény megvilágítja, azonnal felismerem. Értetlenül húzódom vissza az árnyékba, hogy aztán visszatérjek ahhoz, amelyikből indultam. Erősen törnöm kell a fejem ahhoz, hogy rájöjjek: mit keres Chouko-chan éjnek évadján egy sötét, elszigetelt parkban, egy látszólag igencsak ittas úriemberrel, akinek minden bizonnyal csak egy dolgot akarhat. Chouko-chan nem tűnt részegnek egy cseppet sem, így még kevésbé értem a helyzetet. Minden bizonnyal nem szeretné igencsak kegyetlen és szörnyű módon eltenni lábalól az úriembert. Ugye? Hiszen olyan ártatlan… Én meg olyan naív, hogy képes lennék hősként a megmentésére sietni, és a férfi nyakába döfni késemet, csak hogy ezzel megvédhessek egy ártatlan és igencsak kedves lányt, azonban úgy tűnik, valaki próbál mindebben megakadályozni.
Meglepetésemben összerezzenek, ahogy a vélhetően fegyverszerű dolog a lapockáim közé nyomódik és a kezemet a benne lévő késsel kissé megemelem, eltartva őket magamtól. Ritka, ha valaki meg tud lepni, azonban ez most igencsak sikerült. Gratulálok. Ha nem lennék jelenleg egy lépésre a haláltól, újongva tapsolnám meg a kivitelezőt, aki - ha csak nem tévedek - Chouko-chan lesz. De mégis hogy szabadult ki a csúnya, gonosz szemlátomást igencsak szexéhes ragadozónk… várjunk csak…
- Követni? Téged? Ugyan… épp csak erre jártam. - válaszolom kedélyes hangon. Bár ami azt illeti, igen gyenge kifogásnak tűnhet úgy bárki számára. Senki se bóklászik csak úgy lónyugtatóval és előhúzott vadászkéssel csak úgy a város közepén, egy parkban. Hacsak nincs velük konkrét célja. Nekem márpedig akad, és hát… nem túl szép és barátságos, ha egy kislány szemszögéből nézzük.
Veszek egy mély levegőt, amitől kicsit még jobban belenyomódik a hátamba a fegyver. Nincs semmi okom pánikba esni. Vagyis ami azt illeti, lenne, ha nem lennék képes lefegyverezni egy kislányt. Bevallom, elég szomorú és szégyenletes dolog is lenne, ha mindezt nem tudnám megtenni, azonban most talán nem ezzel a tudásommal kéne felvágnom. Sokkal inkább talán meg kéne győznöm, hogy nem akar ő bántani engem, elvégre még mindig ott a lehetőség, hogy eltűnjek az árnyak között, mint ahogy aztán annyiszor megtettem.
- Megtennéd, hogy nem bököd azt az izét a bordáim közé? Kezd kicsit kényelmetlen lenni, és elkezdett viszketni az a pont, ahova épp nyomod. - Kérdezem kicsit talán nyafogós hangon, izegve-mozogva jelezve, hogy valóban nem túl kényelmes jelenlegi helyzetem.

6
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Utolsó üzenet: írta Satoru Kazura Dátum 2018. Dec. 13, 21:42:45 »
Halihó!
Én is maradok.
7
Város / Re:Soul Society .:. Tengerpart .:.
« Utolsó üzenet: írta Hirase Keisei Dátum 2018. Dec. 10, 12:53:00 »
Vizes kaland

Miközben az eget kémlelte önfényező bemutatkozás után felmerült benne, hogy tényleg hibás lehet a korábbi balesetért mivel tényleg nem nézett szét csak elindult, de nem volt hajlandó elfogadni ezt a tényt. A nő került a lába útjába és nem Ő lépett rossz helyre. A nő még mindig próbálta bebizonyítani, hogy Keiseinek ugyan annyi része volt a balesetből mint neki hiszen elvileg napozni nem tilos elvileg. Ekkor vetett egy érdeklődő pillantást rá és csak ekkor tudatosult benne, hogy rövid ujjú felsőben és halásznadrágban tündököl előtte újdonsült beszélgető partnere.
- Már ne haragudj meg, de mióta szokás felsőben, illetve térdig érő nadrágban napozni? - kérdez rá hiszen egyáltalán nem értette a helyzetet és kezdte úgy érezni, hogy sikerült egy csodabogarat kifognia szabadnapján amikor csak lazítani jött ki ide, illetve a csinos hölgyek látványát élvezni akik azért ennél kevesebb ruhaneműt öltöttek magukra ha már kimerészkedtek egy tengerpartra.
- Ami pedig a korodat illeti.. lehet, hogy idősebb vagy, de addig nem váltok hangnemet és stílust míg velem egy szinten vagy és nem tettél le többet az asztalra mint én hiszen ha idősebb vagy több időd és alkalmad is lehetett volna magasabbra törni mégsem történt meg. Ergo semmi okom sincs tisztelni hiszen korod ellenére semmi olyat nem tettél amivel ezt kiérdemelnéd.. - magyarázta meg viselkedésének okát amit komolyabban át se gondolt és azzal sem foglalkozott, hogy ezzel valószínűleg ismét sikerült megbántania Őt.
- Áh szóval az újságosoknál töltesz be akármilyen szerepet. Cikkeket írsz vagy csak kávét viszel az illetékeseknek? :roll: - próbált viccelődni a saját akár sértő stílusában. Sosem okozott neki gondot ha megbántott valaki hiszen azon az elven élt, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz.
- Szóval Azumi, szép név, nem találkoztam hasonlóval az elmúlt éveim során. Ami pedig azt illeti egyáltalán nem vagyok eltelve, ilyen vagyok, egyszerű, de nagyszerű! 8) húzta ki magát közben amolyan hősi pózt felvéve.
- Ha szeretsz vízközelbe lenni mi lenne ha közelebb mennénk? Én legalábbis azért is jöttem, hogy megmártózzak és lazítsak annak ellenére, hogy megreggeliztem egy nagy adag finom homokot valakinek köszönhetően. :roll: - érdeklődte meg Azumit hátha vele tart ugyanis ahogy körbetekintett szinte mindenki eltűnt a környékről ezért az egyetlen lehetőséggel kellett beérnie, hogy annyira ne legyen unalmas az egész. Ez pedig nem volt más mint a lány akit még csak most ismer meg.
8
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Utolsó üzenet: írta Nakajima Shisui Dátum 2018. Dec. 10, 10:08:18 »
Aloha 8)

Annak ellenére, hogy mostanában nem voltam aktív nem szeretnék elveszni ezért gyorsan jelentkezek! :roll:Karik:

Fon Kouhei
Hirase Keisei

Nakjima Shisui
Anibal Castellano
9
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Utolsó üzenet: írta Dionisia Maribell Vega Dátum 2018. Dec. 03, 06:35:38 »
Hali! Mindenképp maradok ^^

Dionisia Maribell Vega
Shinozaki Amine
10
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Utolsó üzenet: írta Urufu Yashuhiro Dátum 2018. Dec. 02, 20:14:24 »
Üdv!
Megcsappant erővel, de még lelkesen igyekszek kalimpálni az aktívságért. #^/
Megmaradó legénység:

Urufu Yashuhiro
Sakurai K. Steelheart
Oldalak: [1] 2 3 ... 10