Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Sakamoto Fucking Naraku

Oldalak: [1] 2 3 ... 7
1
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Ápr. 13, 19:19:25 »
- Mert úgy állsz hozzá, mint egy totyogóshoz. Kész szerencse, hogy nem kezdtél el gügyögni. Valahol szinte felnőtt, csak pár év mínuszban van, és centiben.- de ezeket leszámítva, tényleg majdnem felnőtt. S pont nem olyan helyzetben voltak, ahol tényleg úgy kell kezelni a csajszit, mint egy gyereket, háborús környezet, most nincs idő pityergésre és istápolásra, menni kell előre, mert egyébként is, mi mást tehetnének?
- Gondolod van rá időnk?- vigyorogva kérdezte és rákacsintott a kislányra.- Áh, majd ha élve kijutottunk akkor lehet róla szó.- ez még pont odébb van, de hát egy kis káromkodás felszedése egyébként se ártott meg senkinek se, meg van abban valami aranyos, amikor egy kislány szitokszavakat dobál mindenfelé, és ha még mellé selypítene is, hát az lenne a legaranyosabb dolog, aminek Naraku valaha is a tanúja volt.
- Most hogy mondod… egy alkalom után elég furán járt, jó nagy terpeszben. Bár lehet azért, mert egy zsidó csajjal jött össze és be akart vágódni a csaj családjánál, csak nem tudta, hogy mi az a körülmetélés, és egyszer csak a következőt mondta; Na megyek és kiheréltetem magamat. Lehet a barma tényleg megcsinálta.- elgondolkozva nézett maga elé majd megvonta a vállait. Ezzel jelezve, hogy mindig is egy hülye gyerek volt az ismerőse, nem lepné meg, ha tényleg ez lett volna a helyzet.
Legyél király, legyél nagyúr, legyél tábornok, legyél ezredes, legyél katona, legyél akárki, ha tökön vágnak azt megérzed, de ha még azt meg is támogatják egy bizonyos technikával, akkor ott már minden mindegy, vége a harcnak. S Narakunak szerencséje volt, rendesen betalált az a támadása, igazából még kicsit meg is sajnálta a szerencsétlent, de így jár az, aki a széllel szemben pisál, de nem szenvedteti tovább Naraku… jó egy kicsit még igen, de utána befejezte a harcot és hamar Ryuu felé fordította a tekintett, de úgy látja, hogy nem kell a segítsége, lerendezte a saját kiskatonáját.
- Oké, kapjuk fel Nadiat és uccu innen el a fenébe. - eleget időt elcsesztek, haladni kell, csak éppen akadt egy kisebb probléma, csak annyi, hogy kint nagyon beindult a buli.
Naraku nem nagyon gondolkodott, egyből a kiscsajhoz sietett és a testével védte a törmelékektől, miközben fedezékbe ment vele. S bár nem volt olyan jó érzés, ahogy néhány kődarab a húsába hasított, de élt már átt rosszabbat is, majd lesz ideje kiszedegetnie, a hátán meg egyébként is a haja felfogta a nagyját. Bár a hangok se árulkodtak sók jóról, de ki kellett néznie, és jap, a lolikurvánál elgurult a gyógyszer, arra lehet nem kéne menni, keresni kell egy másik utat.
- Oké Ryuu most pedig…- ránézett a fiúra, aki nem volt a legjobb bőrben, úgy fest, hogy a lélekenergia megtette a magáét.-… szopatsz?- nagyszerű, marha jó, hát nincs mit tenni, megragadta Ryuut és feldobta a vállára még Nadiat a hóna alá kapta, így lesz a leggyorsabb.
- Huh… Ryuu emlékeztess, hogy lefekvés előtt nincs édesség.- oké talán rácsosággyal lehetett vagy negyvenkiló az egész, és szerencsére Naraku egyébként is jó kondiban volt, de nem így tervezte az egészet.
- Szopjatokszart.- naná, hogy pár kiscserkész az útban volt, hamar oldalra kellett ugrania és úgy döntött, hogy Ryuu oldala lesz a szerencsés, csak nem Nadia lesz az, aki tompít az esésen.
- Okés, tehát a helyzet az, hogy négyen vannak előttünk, Nadia még kicsi, harcra nem igen alkalmas, maximum, ha arra használnám, hogy szétverem azokat a katonákat, Ryuu meg… tudsz már rendesen járni?- ahogy elnézi a brigantikat, akik az útban álltak, nem voltak annyira erősek.- Okés, intézem őket, Ryuu te pedig figyelj a kicsire.- megragadta a fedezéküket és átugrott rajta majd a hirenkyakuval indult meg feléjük, kerülve a lövéseket, s ha elég közel ért hozzájuk, akkor megragadta a két legközelebb álló fejét és egymáshoz ütötte őket, egymásután kétszer, háromszor is, elég erősen, hogy kiüsse őket, utána pedig az arcuk másik oldalát, és így a két másik katona felé lökte őket egyet az egyikehez egyet a másikhoz, és ha sikerült, akkor kihasználja az alkalmat arra, hogy előbb a közelebbinek a térdeit vegye célba bakancsának talpával és bal és jobb, utána pedig őt is megragadta és dobta az utolsó talponállóhoz, akihez megint csak odaugrott és hasonlóan bánt el a térdekkel. S ha sikert ért el, akkor visszasietett Ryuuhoz és Nadiahoz. Persze ha Ryuu vele tartott, akkor csak kettő összefejeltetésével foglalkozott, a maradékot Ryuura hagyja.
- Oké az út tiszta, nyomás tovább.- ha pedig kell, akkor megint felkapja mindkettőt és viszi őket tovább, de Nadiat biztosan, nem érnek rá a gyereklépésekre.

2
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Ápr. 11, 10:17:53 »
- Jap, bár nem vagyok benne biztos, hogy ebben a sorrendben volt, még tanulom a neveket. Van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz az utolsó tangonk.- kár is lenne ámítania magát, ha a sors szopatni akarja és hát miért ne akarná, hát akkor szopatni fogja.- Nagyszerű, akkor nem is lesz olyan nehéz, a hónom alá kaplak és iszkiri innen.- ha nem kell, akkor nem időzik túl sokáig, túl alacsonyan szálnak a lövések, fej magasságban pontosan, és a kereszttűz az hatalmas nagy cumi, de hatalmas.
- Legalább nem fejre.- pedig ha akkor úgy jár, lehet elájul és szerencséjére kimarad mindenből, ami ott és akkor történt. Nem volt éppen egy kellemes piknik annyi szent, még kaját se hoztak, és egy üveg bort se, szemétség.
- Jap, a Sors letolta a gatyáját.- beletörődve fújta ki a levegőt, tekintetét a földre irányította és közben a tarkóját vakarta. Úgy fest, hogy jön a szopás, bár amennyiben részük volt mostanában, nem is igazán kéne meglepődniük ezen.
- Nah, óvóbácsiságra fel.- közben pedig Ryuura nézett és megvonta a vállait, ez van, ha meg kell baszodni akkor meg kell, nem sok mindent tehetnek ellene. Hiába is nézett ki úgy Naraku ahogy, egy gyereket akkor se hagyna magára, egyszerűen nem ez volt a stílusa, Ryuu pedig… hát Ryuu meg tuti nem tette volna ezt meg. Látszik rajta az a… kissé esetlen, csajt felszedni nem tudó, de azért próbálja tenni azt, ami helyes. Talán egy tetkó sokat dobna rajta és kissé tökösebb is lenne utána a hozzáállása. Na ha túlélik majd kap egyet Narakutól.
- Engem is sok mindennek hívtak, az ABC minden betűjével szidtak már, és azért az nem kis teljesítmény, de az úriember tényleg kimaradt.- nem Naraku hibája volt ez, nem tehet arról, hogy sokaknak elég alacsony a tűrőképessége.- Jah, minden rendben lesz.- ha csak így menne, de a tőkeit… oké Ryuu tőkeit tenné rá, hogy nem így lesz.
Forgatta a szemeit Ryuu kérdése miatt.
- Oké hogy még gyerek és kicsi, de azért nem totyogós, szerintem tudja, hogy mi az a pendrive. Nem kell úgy körbe írni, mintha még cumis lenne.- egyébként is ha érettnek nézik Nadiat, akkor az is előfordulhat, hogy jobban megfog bízni kettejükben. Na meg a mai kölykök már majdnem telefonnal a kézben születnek, annyira vágják a technologiát.
- Jah tényleg, akkor majd mindjárt megismétlem, hadd tanulja meg rendesen.- sose lehet elég korán elkezdeni a káromkodás művészetét elsajátítani.
- De nehogy összekeverd a bordéllyal. Egy haverom így járt, volt meglepetés, amikor vágást kért és majdnem kapott is.- hogy mennyit szívták a vérét utána. Sose értette ezt Naraku, mindenki elmondja az ilyen sztorikat, pedig tudják, hogy mi lesz utána, de Naraku se volt különb.
- Az jó, mert most kiengedheted.- levezethetik a gőzt, alig kell ennél több.
Chh, pörgeti itt azt a szart, Naraku is tud helikopterezni, de most azért nem fogja kidobni a farkát és pörgetni. Bár lehet jó lenne figyelemelterelésnek. Majd később, most inkább hátrálnia kell, sőt, nem csak hátrálni, de még elhajolni is, csak sajnos nem ment annyira jól, mint remélte. Oda a jövőbeli modellkarrierje, hála annak, hogy kapott egy vágást az arcára.
- Nem, még sose mondták…- forgatta a szemeit.- Még jó hogy mondták te faszkalap.- mintha a spanyolviaszt találta volna fel azzal, hogy ezt kérdezte Narakutól. Eredeti, de hát mit várhat ilyen pöcsöktől? Semmit.
Na jó, talán valamit mégis várhatott, gyorsnak gyors volt és még szurkált is, még jó, hogy ezt kitudta kerülni, a fejezés elől pedig hátrább hajolt, de ez pont elég volt ahhoz, hogy kapjon egy gyomrost és még egy fejest is, amitől hamar kipróbálhatta, hogy mennyire jó a hátának a padló. Nem annyira. De annyi baj legyen, innen is tud valamit kezdeni. Sőt! Innen tud csak igazán.
Pont jó volt ahhoz a távolság, hogy egy Oni Dekopinnal betaláljon a pöcsébe, ami talán még elég is lesz ahhoz, hogy Naraku gond nélkül felálljon (meg ahhoz is, hogy a katona pedig soha többé ne „álljon”), és tekintve, hogy mennyire is gyors Naraku, nem is tart sokáig, de itt meg se állt, vagyis amint már állt két újabb Ondi Dekopint indított meg az ellenfele térdei felé. Nem reptetni akarta, hanem térdre kényszeríteni, hogy utána kis lendületet vegyen, elrugaszkodjon a földről, és a szaralak arcába szálljon a térdével és befejezze arcra mért Raioukennel, addig meg se igazán áll, még pépes nem lesz az az arc, mert ahogy elnézi, Ryuura is ráférne egy kis segítség, ahhoz pedig a sajátjával végeznie kell hamar.

(click to show/hide)

3
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Márc. 23, 18:52:14 »
Alig észrevehetően rázta meg a fejét és közben kifújta a levegőt. Megint sikerült egy merev tagba botlania, kíváncsi, hogy hol tenyészthetik őket, milyen fáról nőnek, mert akármennyivel találkozott, szinte mindegyik egyforma volt, maximum a szóhasználatban és külsőben tértek el egymástól. De ez… de ez még harapósabb, pedig Naraku mondta a kiscsajnak, hogy dugja be a füleit, a többiről már nem igazán tehetett szerencsétlen, hogy nem hallgatott az idősebbre a csajszi.
- Jah, mert sárpakolással a képemen és felülről félpucéran pont úgy nézek ki, mint akik fent csinálják a balhét, jah. Nyaljál el egy feles vodkát, hogy lenyugodj tavaris.- megérti, hogy nem túl bizalomgerjesztő a képe, még ha nem lenne sáros, akkor se éppen úgy néz ki, mint akire bárki rábízná a kutyasétáltatást, de azért egyből egy pisztoly csővét az arcába tolni, hát azért azt már kissé túlzásnak tartja.
Felszaladtak a szemöldökei, amikor egy ismerős fordult be, bár nem érti, hogy miért is lepi ez meg, hiszen azért küldték ide, hogy kihúzza őket a szarból. S legalább nyugtatja a pisztolyost, hogy nem kell céllövöldét játszania Narakuval.
- Rossz sarkon fordultam be.- közölte a szokásos stílusában.- De egyébként megkértek, hogy ha már erre járok, akkor rángassalak ki a bajból benneteket… vagy magad vagy itt? Mást nem kell felszedni az úton?- ha átgondolja, hogy kikkel találkozott, akkor csak a Kölyök nincs meg, a többiekkel így vagy úgy, de ma összefutott, ki jobb ki rosszabb állapotban volt.
- Oké-oké nem kell itt a nagy meghajlásos bocsánatkérés, bár ha jól tippelem felétek nem is szokás. És japjap, futólag ismerjük egymást. Mondjuk úgy, hogy beesett az ismeretségi körömbe… egy fáról…- elvigyorodott miközben felidézte azt az estét, legalábbis az a része okés volt, a többi, hát már nem annyira vicces.
Hamar kiszúrta a szívart, és ahogy tapogatni kezdi a saját zsebeit, rá kell eszmélnie, hogy bizony kifogyott a cigiből, pontosabban baszta elrakni, amikor álcázta magát. Cumi, nagyon cumi.
- Héhéhé! Ne stoppold a bagót, egy szállal kínálj meg, és el van tényleg felejtve, hogy ki akartál lyukasztani.- és ha kap, akkor már nyugodtan pöfékelve figyel a tag szövegére, és hát… nem igazán nyerte el a tetszését az egész. Addig még csak-csak, hogy juttassák ki a kiscsajt, de valahogy az az életük árán is dolog már nem annyira szimpatikus. Megint olyanba keveredett, amiből semmi haszna nem lesz, legalábbis anyagilag tuti nem. Kérdezne is, de a zajok miatt nem sok esélye van rá, tekintetét a plafonra szegezi, sejti, hogy mi mehet fent.
- Asszem megvan a jel. Nah, akkor induljunk gyerekek, dolog van.- menne is, de a Nadia nevű lányka inkább követi a pisztolyost. Érthető, ki akarna két ismeretlennel menni, amikor az egyikük arca előbb még véres volt, a másik pedig Naraku.
- Úriemberek?- kérdezte Ryuu és azért körbe is nézett, hátha valakikkel összekeverték kettejüket, de nagyon úgy fest, hogy nem ez volt a helyzet. De legalább a „csomag” is megértette, hogy arra nem mehet, a két nagyfiúval kell mennie.
- Oké Ryuu, te vezetsz minket kifelé, én csak visszafelé ismerem az utat.  Te mész elől, Nadai köztünk, én pedig zárom a sort.- így lesz a legegyszerűbb, ha olyan van, akkor Ryuu kapja az első találatot.
Jól haladnak, túl jól, gyanúsan jól, ott volt a kijárat, könnyű munka, csak sajnos ebben az iparágban nincs olyan, hogy könnyű munka. Úgy száguldott el az arca mellett az a rohadt nyíl, mintha fizettek volna érte.
- Szopjállóvatteparaszt!- hadarta, miközben megtorpant és megfordult, hogy lássa is, kik azok, akik szerettek volna egy kicsit alakítani az ábrázatán.
- Ami azt illeti, hogy én vagyok a betolakodó, már ha arra gondolsz, aki felgyújtotta a táborotokat, jap, az én voltam, sőt, az is, aki fent a dombon sáros egyenruhában jelentett, de ami a legdurvább, előbb öntöm ki a tejet és csak utána a müzlit.- és hogy nyomatékot adjon a szavainak, vigyorogva, mindkét kezével beintett a faszoknak, jár a kettő, hiszen ketten voltak.
- Héééé… nem is vagyok vékony, Ryuunak meg nincs is nagy haja… annyira.- lassan leengedte a karjait és megrázta a kézfejét, itt bunyó lesz, nagy bunyó.
- Nadia, menj a kijárathoz, és ha úgy néz ki, hogy veszteni fogunk, akkor menj is ki és kapd fel a nyúlcipőt.- váltott komoly arcra és hanghordozásra miközben ropogtatni kezdte az ujjait és közben pedig elindult oldalra, tekintetét le nem véve a saját ellenfeléről, majd a szemeivel a környezetüket pásztázta át, akad pár használható törmelékdarab. Le is hajolt és két nagyobb cserépdarabot vett a kezébe, vágni és szúrni megteszi majd.
- Gondolom szereted kéretni magadat, nekem kell megtenni az első lépést.- megrázta a fejét.- Ryuu, nem tudom, hogyan szoktál harcolni vagy bunyózni, de ez nem tiszta lesz, csalj, karmolj, harapj, mindegy mit csinálsz, de ha alkalmad lesz rá, akkor öld meg a saját ribancod. Kegyelem és társait felejtsd el, vagy ők, vagy mi, ilyen egyszerű. Ha teheted akkor közelharc legyen, kerülj annyira közzel hozzá, amennyire tudsz, akkor nehezére fog esni, hogy megvagdaljon, használd ki a fegyvereinek a hosszát.- ennyit mondott, nem szokása szónokolni és hasonlók, nem a stílusa, és egyébként se látja túl sok értelmét.
Megpörgette az alkalmi késeit, és mielőtt megindult volna, bemutatónak kiengedte a saját reiatsuját, elég ideig fogta magát vissza.
- Táncoljunk akkor.- hirenkyakut használva indult meg az ellenfele felé, és amikor szép intim és közeli távolságra került akkor baljával az arca felé vagdosott, nyak magasság, ahol éri, még a jobbjában tartott cserépdarabbal a gyomra felé szúrt, egymásután többször is, variálva a pontokat. S megfogadja a saját tanácsát, azzal előnyben van, hogy az ellenfelének kell egy bizonyos hatótáv, amin belül hatásosan is tudja használni azt a… akármi is legyen az. Ezért is követi, és próbálja nyomás alatt tartani, ha képes rá.

4
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Márc. 18, 18:52:01 »
Mielőtt követni kezdte volna a nőt, még előtte felemelte a balját és ujjaival pisztolyt formázott és rátartotta a Törpére, majd „meghúzta” a ravaszt.
- Bang.- csak ezután lódult a csuklyás alak után. S bárhogy is beakarta érni, hogy meglesse az arcát, elkellett keserednie, nem jött össze. Vénlány létére egész jó tempót diktált, tuti minőségi a hátmerevítője és a térdszorítói, ha erre képes volt.
- Tehát itt a stop.- valamivel a nő mögött állt meg és átnézett a válla felett, mire is mutogat pontosan. Annyira nem lepi meg az, amit felfedezett, hülyeség lenne egy bázist kialakítani titkos járatok nélkül, sőt, majdnem az az első, aminek meg kell találni a helyét.
Rosszallóan fújta ki az orrán keresztül a levegőt. Rég nem hívták így, sőt, igazából az anyját és a nagyszüleit leszámítva senki se.
- Még hogy kicsi, elérem a felsőpolcot is a boltban. De nem hinném, hogy lent lesz a limitált kiadású Charizard kártya. Nah mindegy, remélem a nyúl ürege nem Csodaországba fog elvinni.- megvonta a vállait és felnyitotta a csapóajtót és lemászott az ismeretlenbe. S ahogy visszanézett, hát még a nő se volt ott, a kis sietős.
- De kurva sötét van, na meg ez a dohos levegő, fasza.- megtapogatta a falat, hogy legyen minek támaszkodni, na meg észrevegye, ha sarok van vagy valami.
Haladt már egy ideje és unalmában dudolni kezdett, csak hogy megadja magának az alaphangulatot. De végre a sok tapogatás után rátalált valamire, bár nem egy formás hátsó, mint a legutolsó alkalommal, amikor hasonló helyzetbe került, de jobb mint a semmi, egy kilincs.
- Nah, legalább itt kifizették a számlát.- fény az volt, szerencsére, és még hangokat is hallott, hát nem is volt kérdéses, hogy arra fog menni. De mielőtt benyitna, magától feltárult az ajtó, akasztják a hóhért vagy nem. De aki átjött rajta, az meglepte Narakut. Nem pont erre számított.
- Öh… hello.- integet a jövevénynek, és lépett egyet előre, ami pont elég ahhoz, hogy a kicsaj hátráljon.
- Oké, tudom, nem vagyok túl bizalomgerjesztő ezzel az arcpakolással az arcomon. Meg a piercingjeimmel, és a hiányos ruhámmal, meg a hajammal, de hé, azt el kell ismerni, hogy a többire sok panasz nem lehet.- próbált bizalomgerjesztő hangot megütni, csak annyira nem megy neki. S ahogy hallja, jön ez erősítés, remek, lehet cseberből a vederbe.
Ez is egyből lőni akar, de legalább kérdez előtte. Naraku pedig fáradtan fújta ki a levegőt és tekintetét a plafonra emelte.
- Nyugi van comrade. Ha velük lennék szerinted elmondanám? Alap, hogy nem köpnék. Oh, kiscsaj fogd be a füled, csúnya beszéd jön.- azért a saját füleire is rámutatott, hátha nem érti a beszédet.- Lövedék baszki, lövedéknek hívják azt, golyók a lábad közt vannak, jó esetben kettő, rosszban egy de kurva rosszban három vagy több, akkor hamar keress fel egy orvost. De kicsit elkalandoztam. Nem, nem vagyok velük, sőt, igazából azt a fenti szöketörpekurvát szeretnék elseggelni de alaposan. Egy csuklyás nőszemély vezetett el idáig, azt mondta, hogy itt megtalálom azt, amit keresek, legyen az akármi, de a jelek szerint nincs itt a tejjel és mézzel folyó kánaán. Jah, ha már így összehaverkodtunk, nem kaptatok el véletlenül egy másik quincyt? Aki nem a fentiekhez és nem is hozzátok tartozik. Érte vagy értük is jöttem volna.- lépet hátra egyet és vállal nekidőlt a falnak félszemmel pedig a kiscsajt figyelte, lehet miatta küldte volna ide a nőszemély? Játszhat dajkát? Megint? Nagyon csodás.

5
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Márc. 15, 09:29:26 »
- Akkor vigyáz is rájuk, nem lesz egy könnyű menet nektek se.- jól belekerültek a szarba, de hát így jár az, aki két tűz közzé keveredik, de azért annyira nem panaszkodik, nem sok oka van rá, nem volt éppen rendes Naraku se, hogy a karmát hibáztassa azért, amin most kell keresztül mennie.
- Nektek is.- búcsú gyanánt intett nekik egyet, és elindult a nagy kalandra, mi az erdőn túl várta, de most volt annyi esze, hogy inkább a fákon fog közlekedni, nincs kedve még egyszer rodeós bikát játszani, annyira nem élvezte elsőnek se. Megvan a maga helye és ideje, amikor lekötözik, de hát az nem most volt, még ha az erdővel akkora baja nincs is.
~ Miért is gondoltam azt, hogy a bázisnál is lesznek fák? Többet kéne a szabadba járnom, túrázni meg ilyenek.- sok mindent nem tehet, amennyire tud elrejti magát és figyel, vár, várja, hogy mégis mik történnek majd. S pont az, amire gondolt, szájtépés és túszok kivégzése. Persze közbe léphetne, de annyira nem volt hülye, hogy a saját életét áldozza fel, főleg olyanokért, akiket még csak nem is ismert, mondjuk ha még ismerné is őket… hát a számok törvénye alapján Naraku volt hátrányos helyzetben.
~ Hoppá, fejlemény.- valaki kijött a bázis ajtaján, és nagyon nem úgy festett, mint akinek a napja babázással telt el. Bár azért még így égetten is van egy fura bája, lehet csak a milf kornak köszönheti.
~ Huh… megint.- remegni kezdtek a térdei, és sassolni kezdett ide-oda, hogy hamar meglelje a kiváltó okát annak, hogy a térdei táncba kezdtek. Megint csak ütögetnie kell őket, hogy végre megjavuljanak. Lesz velük egy beszélgetése, hogy ne önállósítsák magukat, csak úgy, mintha nem lenne éppen fontosabb dolguk.
~ Huh? Szóval így állunk.- fejben megy a beszélgetés, vagy lehet nem, de ezen a vonalon indult el Naraku.
- Itt sokat most úgy se tudok tenni.- vonta meg vállait.- Mutasd az utat.- ha kell, hát követi ezt  a nőt, talán így tudja majd megszívatni Törpit… vagy lehet nem, de jelenleg nincs túl sok választása.6
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Márc. 01, 18:45:39 »
Van egy tippje, hogy ki is lehet a maszk alatt, nem is annyira nehéz kikövetkeztetni, kettejükkel már találkozott, vagyis ők rángatták bele ebbe az egészbe, meglepő lenne, ha csak ennyien lennének. Na meg azt se hanyagolhatja el, hogy kapott egy falazást, vagy inkább megerősítést, fene se tudja igazából, de annyira nem is fontos, nem lett bukta végül.
A dolgok is kezdenek érdekesen alakulni, megy a tűzijáték amoda is, egymásnak esnek a felek és durr meg puff és puff. Jó is lenne távolról nézni, de azért a Sors köpött egyet az arcba, mert Narakunak is oda kéne mennie, oda szólt a munka, vagy inkább szívesség. Az a fránya jó szíve fogja majd a sírba tenni egyszer.
~ Hogy szarnál sünt. A pelenkádat is mással cserélteted Törpicur?- ha lenne maszkja, most tuti, hogy forgatná a szemeit és pofákat vágna, de jelen helyzetben inkább hanyagolja, így is szerencséje van, hogy a sárpakolás így elváltoztatta a külsejét, inkább nem kockáztatja a buktát, helyette kihúzta magát és tisztelgett.
- Igen is Asszonyom!- asszonyom… még a pöcséig is alig ér fel Narakunak és egy ilyen törpecirkálónak kell tisztelegnie. De hát a szükség nagyúr, és néha bizony meg kell kóstolni a faszt, nehogy véletlen a seggébe kerüljön az. Egy fogmosást meg csak kibír valahogyan, max veszi a drágábbat.
Elindult hát mindenki a dolgára, Narakunak is kéne, de egy pár pillanatig várt, kifújta a levegőt és megdörzsölte a nyakát. Tudja, hogy mit kéne csinálnia, de előbb ráles Csinipopsira, hogy rendben lesz, vagy rákérdezzen, hogy nem akar véletlenül csatlakozni a kukkoláshaz.
Beszédet hallott a sátorból, és nem olyan volt, mintha magyarázkodás lenne valaki ismeretlennek, inkább mint amikor a barátok beszélnek egymással. Vagy valami ilyesmi, Narakunak nem igazán vannak barátai, hogy tapasztalatból beszéljen, de látott már olyan, aki ilyenről pletykált. De nem is annyira fontos, megvonta a vállait és belépett a sátorba, a látvány pedig… hát nem volt túl bizalomgerjesztő.
- Azt a kurva, szarul festetek.- közölte a tényt, de leginkább Farkincát figyelte, az ujjai meg, hát nem úgy fest, mint aki zongorázni fog mostanában.- Naraku.- mondta és közben egy kört írt le a saját arca körül, hátha nem ismerik fel a sok sár alatt.- Asszem tárgytalan, hogy valaki velem jön vagy marad.- lehajtotta a csuklyáját majd kigombolta a köpenyét és Csinipopsi(Tenro) felé dobta.- Egy már van, kicsit sáros, de majd csak jó lesz valamire. Szedjétek össze Farkincát, és kurva gyorsan lépjetek le innen. Oh, jut eszembe.- kivette a fülesét és azt is Tenronak dobta.- Egy ideje kussol, de hátha majd beleszól valaki, és kivezet innen. Nah, császtok, nekem még egy kis dolgom akad a Törperibanccal.- hátat fordított nekik, majd kinézett a sátorból és reméli, hogy tiszta a terep, mert egy ilyen menő búcsú és viselkedés után égő lenne itt maradni és várni. De ha jól jöttek ki a dolgok, akkor kilépett a sátorból és ma quincyk technikájához nyúlt, muszáj lesz gyorsan beérni Törpét, de most lesz annyi esze, hogy inkább a fák ágain haladt, még el nem ért a bázishoz, de ott se mászik elő, meglapul egy fa lombkoronájában és onnan nézi a műsort. Kell egy megfelelő alkalom arra hogy… hát fogalma sincs, hogy mit kéne csinálnia, bejutni talán, bár akkor esélyes, hogy csapdába fog esni, de hát mit ér az élet kockázat nélkül? Mint a faszferés, elmegy egynek, de azért nem az igazi.

7
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Febr. 18, 18:30:35 »
Úgy fest, hogy sikerült dupla hatost dobnia, mert bevették a dumáját. Nagyon foshatnak a törpétől, hogy elég a neve ahhoz, hogy reszkető kiskutyákká változzanak. Tuti nem találkoztak még latin anyákkal, akik papuccsal osztják az észt. De mindegy is, Narakunak ennyi is elég volt, hála az arcpakolásnak, még a piercingjei se tűnhetnek ki annyira.
- Megpróbálom a lehető legóvatosabban és lehetőleg lő távon kívül.- annyira emlegetik az erejét, hogy kezd viszketni Narakunak a tenyere, hogy saját kezűleg tesztelje le, mire fel ez a nagy foscunami. Lehet koppanna, de az is lehet, hogy nem, a múltkori csöcsös kurvánál csak nem lehet vészesebb a kertitörpe.
De végre maga maradt megint, elő is kapta a cigit, ráharapott egyre, majd jött a gyújtó is, hanyagul felcsapta a tetejét, meggyújtotta majd a cigit is. Elégedetten szívott bele, élvezte, ahogyan végigjárta a füst a nyelőcsövét, le egészen a tüdökbe, ahol tettek egy kört, majd visszafordultak, hogy Naraku orrlyukain át távozzon a káros füstöcske. A quincy pedig szeme sarkából kiszúrt egy tagot, aki őt figyelte.
~ Fasza, megint lehet magyarázkodni valakinek. Meg a picsába fogok én dumálni, akkor nem magyarázkodtam ennyit, amikor azt hittem, hogy felcsináltam azt a csajt. De ahogy hallottam, akikkel volt az a kis picsa, csoda, hogy nem nyerített a gyerek.- forgatta a szemeit, majd inkább elindult egy domb irányába, ha jól veszi ki a helyzetet, éppen mindenki a tűzzel van elfoglalva, itt a lehetősége, hogy lelépjen. Ott bassza meg sátor keresése, minden két méteren belebotlik valakibe, akibe nem kéne. Inkább foglalkozik az eredeti munkával, és megkeresi azt a bázist.
Nekiindult hát a sétának, a cigit pedig menet közben rádobta egy másik sátorra, hátha az is lángra kap majd, lesz itt sütögetés utána, csak győzzék kolbásszal.
Nem igazán tud mást tenni, csak dühödten fújta ki a levegőt, lehet előző életében fókákat vert agyon, és azért szop most ennyit. Szemből és hátulról is vannak, igazi szendvicsbe került.
~ Amilyen kicsi, olyan idegesítő és sipákoló a hangja.- de úgy fest, hogy a sárpakolás, és a fényviszonyok miatt megint csak nem bukott le, ki is kell használni az alkalmat, bunyó nem lesz, négy az egy ellen nem nyerő arány.
~ Oh hogy fognád már be te Kertignóm, így hogy válaszoljak, hogy folyton pofázol?- de legalább volt ideje arra, hogy kigondoljon valami hazugságot, ma meg már annyit lódított, hogy egy politikusnak is becsületére válna.
Kihúzta magát, komoly arcot vett fel, mélyített valamennyit a hangján, és rekedtessé is tette, és reméli, hogy sokat nem kell így dumálnia, nem egy Bale a Batmanből, hogy sokáig bírja.
- Miss. Aschenbernner tisztelettel jelentem, hogy az elfogadhatatlan külsőmre a magyarázatom az, hogy a detonáció közelében tartózkodtam és a robbanás általál keltett lökéshullám a földre, azon belül is a sárba taszított, más mentségem nincs. Természetesen az egyenruhám tisztíttatásának minden költségét állni fogom. A dombon tartózkodásomnak oka pedig az, hogy egy gyanús küllemű egyént véltem látni, aki erre tartott. Feltételeztem, hogy a merénylő lehetett az. Illet rá a leírás, fekete, tüskés, hosszú haj, durva és mogorva arckifejezés, a szájában pedig cigeretta volt. Mivel a táborban a legtöbben az oltással voltak elfoglalva, így magam indultam el, hogy elfogjam a szökevényt és visszavigyem, hogy felelni tudjon a tetteiért. Feltételezem, hogy az utánam érkező társam is hasonló okokból tarthatott erre.[/i]- elhallgatott, mert kezdte úgy érezni, hogy nem bírja már sokáig a torka. De hogy másik meg miért jött utána, nem tudja, nem is igazán érdekli, legalábbis addig biztos nem fogja, még nem derül ki, hogy lebukott, mert akkor fel kell kapnia a nyúlcipőt, nincs leállás és bunyó, szerencsére gyors volt, nagyon is gyors, mint a fekete, aki megtudja, hogy apa lesz.


8
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Febr. 10, 17:06:36 »
A tervének minden pontját kiszámította, minden kockázattal számolt, de sajnos mindig is rossz volt matekból. Hamar arccal a sárban találta magát, valahogy már meg se lepi a dolgok ilyesfajta alakulása. Egyébként is jobban leköti az, hogy a filmekkel ellentétben a robbanás okozta lábról ledöntés fájdalmas tud lenni.
- Nem, tényleg nem az én napom…- motyogta még mindig a földön fekve, majd pedig lassan kinyomta magát és térdre helyezkedett, nyelvét végig fútatta a szájában, összeszedve egy részét a sárnak, ami belekerült majd kiköpte azt. De nincs idő itt sárfürdőt venni, azt csak úgy a jó, ha csajokkal kell birokra benne.
Felállta majd csípőjére tette a kezeit és kicsit megmozgatta a derekát, ropogott a gerinc, de rá is fért egy ilyen pofára esés után. De ideje folytatni a küldetését, vagyis a mellékküldetést, ami beszaladt valahogy.
- O a kurva anyátok.- motyogta az orra és sár alatt. Ilyen a szerencséje, már is megtalálták, de a jelek szerint hála annak, hogy úgy néz ki, mint aki egy disznóval fetrengett, nem ismerték fel. Ki is húzta magát és beleegyezően bólintott, megy hát, hogy a picsába ne menne, menne a francba innen legszívesebben, csontkovácshoz, az a minimum. De csak nem engedik, sőt, vissza akarják vinni a startmezőre. Még csak az kéne, könnyen bukta lehetne az egészből, és nem biztos, hogy megint mázlija lenne. Bár valami megütött a fülét; harmadik foglyot. Ezek szerint lehet a kis rohanó banda közül kettőt elkapta. Fasza, csak nem léphet le innen úgy, hogy itt hagyja a maradékot. Szar ügy, hogy lelkiismeretet nővesztett.
- Szerintem nem kell megnézni, hogy ott van-e még, vagy se. Biztos, hogy ez belsős munka volt. Más nem lehetett a merénylő, csak a fogoly, vagyis immár szökevény. Ha megengednek egy javaslatot, jelentést kell tennünk Miss Aschenbrennernek, még mielőtt túl késő lenne. Pontosabban én ezt fogom tenni, nem akarom magamra haragítani Őt.- játszotta a rémültet.- Javaslom, hogy maguk ketten ellenőrizék, hogy ténylegesen megszökött-e a fogoly, addig én jelentést teszek, és talán akkor mind a hárman meg úszunk egy büntetést mulasztás miatt, vagy éppen egy kivégzést.- arra tud alapozni, hogy ez a két diszfasz is fosik a Törpétől, és ennyi elég nekik ahhoz, hogy hagyják lógva Narakut, van fontosabb dolga is, a parancsnoki sátor keresése mondjuk, bár tippjére vagy a legnagyobb lesz, vagy az, amelyik kb középen helyezkedik el, vagy mindkettő egyszerre.


9
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 28, 17:58:28 »
- Nida, egy csúzli. A fene azt a csaló fajtádat.- kancsitva nézett a fegyver csővére. Sajnos őket is elérte a fejlődés és már nem csak kardokat és nyilakat meg íjakat használnak, ebből a távolságból pedig… lehet, hogy el tudna kerülni egy lövést, de a másodikat már biztos nem, és még az első is eléggé kérdéses. Sajnos túl közel van, és nincs kedve még egy piercinghez, olyanhoz legalábbis biztos nem, ami kilőné a fejéből azt a fene nagy tudományt.
- De nyugi, csak átmentem jellicle macskába, tudod, ami a Macskákban van. Azért mozgattam úgy a vállaimat is, ez a csábítótáncuk vagy ilyesmi, nekem ez jött le belőle. Belőled meg kinézem, hogy vagy akkora köcsög, hogy nézted. Gondoltam egy próbát megér, tudod, megengedem, hogy levezesd a felgyülemlett gőzt úgy, hogy lecummantasz itt gyorsba. De semmi buzulás, nem nézünk egymás szemébe, se puszi előtte meg utána és ilyesmik, csak egy gyors cumi, hogy mindenki elégedett legyen.- még cuppogó és cumizó hangokat is adott ki a szájával és dobott egy kacsintást is mellé. Azt pedig csak remélni tudja, hogy nem veszi komolyan és nem mennek át kicsit homokosabb partokra. Mert akárhogyan is nézi, itt bizony ketten vannak egy sátorban és mintha lett volna egyszer egy ilyen film, két cowboyal a főszereppben.
Nincs ideje arra, hogy a hanggal foglalkozzon, előbb ki kell használnia a lehetőséget és hátulról elaltatni a fickót és amint sikerült, még ráadásnak a nyakára is rátaposott, nehogy véletlen itt felébredjen és rosszalkodjon egy kicsit később.
- Huh, oké, ez fura volt. Akármilyen mókus alatt tört le az ág, köszi, jár a mogyi.- jöhet a tervének a másik része, a lecsupaszítás és beolvadás. Azt meg remélheti, hogy nem egy olyat kapott el, aki szereti telifingani a ruháját.
Mielőtt kilépett volna a sátorból csak kilesett, terepfelmérés, és meglátva pár járművet, egy széles vigyor terült szét az ajkán. Meg is formálódott egy terv a fejében. Faszt a lopakodásba és meglapulásba, inkább akció mint kémfilm.
- Nem kell neked a zokni se.- mondta a hullának és lekapta a lábfejéről őket majd a saját zsebébe tömte bele és kilépett a sátorból.
~ A kurva mindenit, fel vannak már ezek szerelve... mi a…?!- megfordult, mert megint csak megérezte az ágas mókus lélekenergiáját, és amennyire kitudja venni, megtermett egy mókus volt, sőt, elég emberei alakja volt, legalábbis abból, amit kitudott venni, erre tud következtetni. De ki tudhatja, hogy mit rejt a csuklya? Lehet alatta félig tényleg mókus feje van, nagy fülek és szőrős arc. De hálából csak kap majd valamit, de az ujját nem nyújtja Naraku, harapta már meg mókus.
~ Nyugszik fiúk, nem wc-re kell várni.- rácsapott mindkét térdére, hogy térjen vissza beléjük az élet, nincs idő itt a remegésre, ráér még arra később is, nem hinné, hogy csak egyszeri lenne a találkozás.
~ Nah, akkor legyen egy kis tűzijáték.- a járművek már megvannak, és bár elég sokan vannak, úgy fest, hogy jópáran egy irányba menetelnek, ott lesz a kijárat, de az majd később jön. Most egy kis szórakozás, kicsit hangos lesz remélhetőleg, de nem baj az, a szomszédok biztos nem fogják kihívni a jardokat egy kis buli miatt.
Nem hívva fel magára a figyelmet indult el pár kocsi felé. S mikor odaért hozzájuk kereset egyet-egyet, majd az üzemanyagsapkákat lecsavarta, ha kellett akkor erővel, majd beledugta a zsákmányolt zoknit, éppen annyira, hogy azért ki is lógjon belőle. Gyorsan dolgozott, és sietve gyújtotta meg a zoknik végét majd tovább is lépdelt az árnyak közt, és nem is arra figyelt, hogy mikor fog robbanni, azt hallani fogja, hanem tekintetével a töpszli gyíkot kereste, akitől félnie kéne, pontosabban a sátrat, amiből kijön, az lesz a parancsnoki, tuti lesz ott valami hasznos, vagy ha mást nem is tud csinálni, hát rászarik egy gyorsat az asztalára és vigyorgó fejet fog belőle kirakni. Érezze már a törődést, és tudja, hogy Naraku gondolt rá.


10
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 20, 17:57:07 »
- Majd adok neki egy nyalókát és lenyugszik, a pisisek úgy is szeretik őket. De oké-oké, majd odafigyelek rá.- rájuk hagyja ezt az egészet. Legutóbbi találkozásuk alkalmával nem túlságosan nyűgözte le a törpe, hogy nagyon tartson tőle és bár a látszat néha tényleg csal, de eddig tényleg olyan a számára, mintha energiaitallal főzné le a kávéját és azt vedelné egésznap.
Elvigyorodott a reakciójuk miatt, hát akkor erről a két kis pacsirátáról van szó.
- Jahogyjah, bocsi, de a múltkor elég sok ütést kaptam a fejemre, kieshetett pár dolog. De akkor volt már randitok vagy nem? Szóljatok, ha valami menő kocsival akartok menni, tudok szerezni meg sofőrt is, hogy meg legyen adva a módja. De nah, akkor megyek, dolog van.- elindult az erdőbe, lövések zaja kísérte útját, de nem ért rá meglesni, hogy mi történik kissé odébb, más dolga volt, pár kölyköt kell kihúzni a szarból.
Útközben megérzett néhány fajtársát, és úgy döntött, hogy elébe megy a dolgoknak, egyébként se volt a stílusa a bujkálás az erdőben, inkább a Kommandót szerette Swarcitól, ott meg ment az esztelen durrogtatás. Csak hogy úgy fest, hogy ezek bizony szeretnek lesből szemétkedni, mert ahogy jött a jelenlétük úgy is tűnt el. Bár az is igaz, hogy amilyen jól megy Narakunak ez az egész érzékelés macera, nem nehéz elrejteni a lélekerőt.
- Oh… tehát én vagyok a tehén…- reagált a lábára tekeredő kötél miatt, és hamar mellkassal a földön találta magát és úgy húzták, mintha tényleg valami rodeón lennének, csak éppen Naraku volt az, akit el kellett fogni. Még szerencse, hogy nem túl messzire rángatták, éppen csak egy kicsit, hogy le legyen verve a lábairól. S átfordul a hátára, már látja is, hogy kik kapták el. Tenni pedig nem tehet róla, röhögés tört elő az ajkairól.
- Jézusom, hogy néztek ki?- nem fogta vissza a nevetést, ha már meg kell halnia, hát akkor így fog, vigyorral az arcán. De úgy fest, hogy szerencséje van, legalábbis egy darabig, mert pár pillanat múlva mindent elnyelt a sötétség.

Hunyorogva nyitotta ki a szemeit és pislogott néhányat, hogy a szemei megszokják a fényt. Szar az ha valakit kiütnek és ébredésnél szinte meg akar vakulni. Körbe nézett a sátorban, hogy hol mi van, lenézett a lábára, megkötve és úgy érzi, hogy a karjai is, csuklónál, nem a legjobb de nem is a legrosszabb helyzet.
- Hé. A fülest nehogy szétbaszd nekem, az lesz a fizetségem.- naná, hogy ez is kezdi a dumát. Kíváncsi, hogy mégis kinél tanulnak ezek? Elég egyforma szokott lenni a szöveg mindegyiknél.
Unottan ingatta a fejét jobbra-balra és a lábfejeit is mozgatta, miközben a csuklójával ellenőrizte, hogy mennyire is szoros az a kötél, és hát nem lehet oka panaszra. Elég szerencsétlenül kötötték meg, az egyik legegyszerűbb ebből kiszabadulni. Elég csak egymáshoz dörzsölni a csuklóját, hogy a kötél is mozogjon körülötte egy kicsit, ahhoz pont eleget lazul majd, hogy utána pedig csak a csuklóit kell forgatni, egyszer ebbe az irányba, egyszer az ellentétesbe, kelleni fog hozzá egy kis idő, de megoldható lesz, addig csak szóval kell tartani ezt a nevetséges parasztot. Ideje elkezdeni, hátha szerencséje lesz.
- Huh öregem. Minden reggel így kelsz fel mi? Beállsz a tükör elé és addig ismételgeted az ilyen dumát, még el nem hiszed magadról, hogy kemény is vagy. De akkor mázlim van, nem török valami könnyen.- árulkodott a hangja arról, hogy nem nyűgözte le ez a pali.- Azért milyen szívás már ez neked. Itt kell rám figyelned, miközben úgy hallom, hogy kint megy a buli. Valami rossz fát rakhattál a tűzre. Nah, nekem elmondhatod, csak nem belepisáltál valaki müzlijébe? Talán pont a szárnyas varangynak? Azt vágod, hogy van, aki szerint nem is sárkányok. Vagy inkább a szegényember sárkányai, de az igazság, hogy szerintem se azok, kisebbek, gyengébbek és még csak annyi eszük sincs, mint egy sárkánynak, pontosan mint a ti törpe lolitoknak. Gondolom azért engedelmeskedsz neki, mert egy pedofil köcsög vagy, és kedved támadt egy kis lolipnuncihoz.- reméli, hogy ahhoz ellégé sokat beszélt, hogy jól felbassza a faszi agyát, és adni akarjon egy taslit legalább, mert ha a kezei kiszabadultak, akkor biztos, hogy megpróbálja elkapni majd a karját, lerántani magához és kihasználva a meglepetés erejét, egyből átkarolni a nyakánál, hogy gyorsan ki is ropogtassa belőle a merevséget, de úgy, hogy tőrjőn is ki a nyaka, ne keljen fel többé. Ha pedig ez sikerült, akkor gyorsan megszabadul a lábát fogva tartó kötelektől is és hamar lekapja a fasziról a köpenyt meg a csuklyát, felveszi magára, az övet is elveszi, persze a fülest is, be kell olvadni a bandába. Utána pedig kiles a sátorból, hátha valahol akad valami erősebb gépfegyver, mondjuk egy nagypapi, egy láda tölténnyel, azzal már tudna mit kezdeni, csak egy megfelelő pont kell, ahova felmászhat vele, és mehetne a darálás onnan. De ha nincs, hát akkor marad a másik terv, irány a birtok, hátha útközben beleszalad a többiekbe. S hogy talál oda? Elég csak a hangokat követnie.
Persze megtörténhet az is, hogy a kezei nem szabadultak ki, hát akkor gazdagabb lesz egy pofonnal, de azért fel csak nem adja.


11
Lejelentő / Re:Pontozósdi
« Dátum: 2021. Jan. 12, 19:04:32 »
Eme küldetés lezárul, és mivel kaptam 4.000lp-t ami ha jól számoltam, az 8 pontot jelentene, amit a következőképpen szeretnék elosztani.

3 pontot a pusztakezesre, amiből így lesz 21-ből 24
3 pontot az íjhasználatra, amiből így lesz 2-ből 5
1-1 pontot pedig a gintou és a fegyveres harcra és így ezek elérik a 2-öt.
Illetve mivel átléptem a 20.000-et így kaptam reiryoku pontot is, amit a gyorsaságra tennék, és az lesz 1-ből 2.

12
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 12, 18:57:01 »
Néhány értetlen és meglepett pislogás volt a reakciója. Nem igazán érti az okát, hogy mire fel ez a nagy meglepetés, hogy már találkozott a csajjal, és még túl is élte.
- Mert olyan veszélyes? Nekem inkább tűnt egy cukor túltengéses lolinak, aki nagynak akar látszani. De ha ti mondjátok biztos úgy van.- csak megvonta a vállait, a futkorászos bandának több tapasztalata van a jelek szerint, mint Narakunak, hát elhiszi, hogy tényleg bajok vannak abban a szőke és beteg arckifejezéssel ellátott fejben.
De csak kap egy magyarázatott, amit mondjuk nem kért, de rémlik neki valami olyasmi, hogy az már fél győzelem, ha ismeri az ellenségét, vagy valami ilyesmit magyaráztak néha a suliban, nem tudja, nem figyelt, vagy éppen aludt, mindegy is. Már tudja, hogy tényleg egy kissé beteg lolipunci, aki pont olyan, mint azok az elkényeztetett szarzsákok, akiknek a szüleik teli vannak pénzzel, és sose vették őket elő semmiért, ergo azt gondolják, hogy bármit megtehetnek.
- Tehát ha jól értem, nem tettetek pontot az ügy végére, amikor lett volna lehetőségetek rá. És miért? Mert nem szokásotok ölni? Hát nem pont ezt vettem észre a legutóbbi alkalomnál. Na mindegy. Tényleg, az a kettő összejött végül? - kérdezte könnyed hangon és közben megkapta a fülesét is, amit bepróbált és úgy fest, hogy jól a helyén fog maradni, sőt, még abba is belementek, hogy megtarthatja. Mondjuk nem mintha egyébként visszaadná, bár ahogy tippeli, a mai éjszaka biztos, hogy elfogja majd hagyni valahol. Van egy érzése, hogy nem marad tiszta a keze.
- Az lehet kelleni fog. Szerintem ti meg inkább üljetek vissza, és szépen curikkoljatok vissza be a fák közzé, hogy legalább minimálisan ne legyetek szem előtt. - még a vak is kiszúrná őket, elég az is, hogy a többieket kell a szarból kihúzni, utána még aggódni a kiscsapat itteni fele miatt is.
- Nah, remélem nem rakják ki a falra trófeának.- reagált a lövés hangjára. S így oda lett a banda szeme is, nem mintha akkora segítséget jelentene az a jövőben, az erdőbe nem hozzák be, pedig egy kis cheat nem jönne rosszul, de mindegy, majd csak megoldja valahogy, ha máshogy nem is, addig töri be a fejeket, még el nem éri a célját, eddig ez bejött.
Olyan messzire nem jutott, és már is megcsapta néhány lélekenergia, nem túl jó az érzékelésükben, de annyit letudott vágni, hogy kb hatan vannak, és elég nagyképűek lehetnek, ha nem figyelnek arra, hogy elrejtsék a jelenlétüket. Pedig ha lenne eszük, akkor megpróbálnák becserkészni Narakut vagy ilyesmi. Nos, nem nagyon hatja meg az ilyen beképzeltség, sőt, elébe megy a dolognak, a hangját se nagyon fogja vissza.
- Túl nagy a csend, túl nagy a csend. Csak a Hold mosolya vetül rám, még az erdőben hatalmas a magány. De csitt, hisz mi ez? Messziről léptek hangja csapja meg fülem, még távolabbról harcok zaját fújja erre a szél. S mitévő legyek most? Fussak tán vagy maradjak? Lapuljak vagy csatázzak? Dönthetne egy érme vagy az élet. De inkább elébük lépek.- tapsot ugyan nem várt a kis mondókájáért vagy vers, akármi is legyen ez. De arra csak jó lesz, hogy felhívja magára még jobban a figyelmet. Más is lehet beképzelt, nagyképű és mehet vagánykodva az ellenfél felé.

13
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 05, 18:59:21 »
- Itt a kocsi meg az aksija, bebikáznánk a szíved, ha nagyon muszáj.- megengedett magának egy félmosolyt. Szép is lenne, ha ennyitől kapna egy laza szívrohamot, oda is lenne a Fútárok hírneve, elég lenne ellenük egy; BUU! és már vége is a pályafutásnak.
Ha már ilyen barátságos, akkor nem lesz paraszt és természetesen megadja az ötöst. Maximum majd moshat kezet utána a Csipetcsapat egyik tagja. Mert a faszkalap áruló vére még mindig ott van, de legalább nem úgy kezdődik az egész mint legutóbb, hogy a saját vérrével kente össze magát. Ez is valami. S még annyira elvannak foglalva a netes pornóval, vagy akármivel, amit néznek, addig is Naraku rágyújt, még jó, hogy most két dobozzal hozott magával, nem akar úgy járni, mint legútóbb, főleg, ha megint meg bolondul és úgy kínálgatja, mint olcsó kurva a portékáját.
- Jap, ezek sokan vannak, de inkább pornót néztél volna rajta vagy csápos hentait. Erre nem áll fel, az tuti.- nem idegesen, inkább kicsit zaklatottan mozgatta jobbra-balra a cigit az ajkai közt. Nem jó ez így, nagyon nem, legútóbb legalább nem kellett géppuska tűzzel foglalkozniuk, de ez most nagyon úgy fest, mint egy megelevenedett világháborús dokumentumfilm.
Valamit nagyon sasolnak a képernyőn, valami ismerőst látnak talán? Vagy csak annyira tetszik nekik a felbontás, mert mondjuk az tuti, hogy rohadt éles és szépek a színek is. Bár ahogy jobban megnézi, egy ismerős alakot vélt felfedezni, fel is horkantott miatta, na meg azért is, mert oké, hogy kurva sok pénzük van, de csak így dobálni a fülest? Naraku meg csak a szopórollerre jár, sose tud venni egy jót magának.
- A kis szöszi lolipinát ismerem, vagyis találkoztunk már egyszer. Be akart szervezni magukhoz. Még majdnem hajlottam is a cuccosra, de se egy levél se egy telefon de még faszbookon se bökött meg, na meg a múltkori után százszázaléknál is jobban elment a kedvem, ha lehet ilyen.  Jah, egyébként vágjátok, hogy tudja, hogy figyelitek? Úgy néz a kamerába, mintha a Nagytestvér figyelné.- a tipikus szemétláda nézés, aki tudja, hogy figyelik, de nem szól, de nem ám, ezzel is a saját egoját növeli, már csak az kéne, hogy bele is integessen, hogy még többet pipát húzhasson arra a képzeletbeli bingólapra.
- Pedig halkan engedettem ki az isteni levegőt.- nem volt bunkó, nem fingott, de arra rájött, hogy talán nem árt, ha egy kicsit oldja a feszültséget, mást nem igazán tehet.
- Remélem nem zavarják be a piercingjeim… jah, előre szólok, ha egybenmarad, megtartom.- szavai közben pedig felrakta a fülest, kicsit megrázta a fejét, lenézett és fel, próbálgatta, hogy mennyire is marad a helyén.- Kékfogas? Csak azért kérdem, mert hátha hozzá tudom illeszteni az otthoni gépemhez.- múltkor olcsón segített nekik, de most tuti megkéri az árát, és ez a füles lesz az.
Mielőtt válaszolna kivette a szájából a cigit és eloltotta a nyelvén majd elpöckölte messzire a csikket, ha már lopakodás lesz, akkor semmi fény, átmegy kémjátszámba, majd talán dúdol is hozzá valami zenét.
- Nyugi Egérke, mondtam a múltkor, hogy ha segítség kell szóljatok nyugodtan. Ha nem akarnék belekeveredni, akkor alapból nem szólok nektek ide, hogy helyzet van. De remélem azt vágjátok, hogy nem fogunk csak úgy lelépni. Ha rajtam múlna de, de ahogy észrevettem a többieknek ez nem fogja elnyerni a tetszését és addig nem lépnének, még nincs meg az, amiért mentek. Erre jobb ha készültök. Nah, de akkor lopakodásra fel, bár nem az erősségem, de majd csak feltalálom magamat valahogy. Hm… ha meglátnak majd bokornak vagy fának álcázom magamat, jah, az nem is lesz rossz. Tuti nem fog feltűnni senkinek se.- morfondírozott magának és hátat fordított a többieknek és megindult északnak, a birtok felé, vagy legalábbis amerre lennie kéne.


14
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2020. Dec. 31, 13:38:19 »
Fingja sincs arról, hogy mennyi idő telt már el azóta, hogy amatőr barlangásznak állt, de azóta, hogy otthagyta a Csipetcsapatott, és elintézte az emberei temetését, azóta keresi azt a szarházit, aki miatt az egész galiba kialakult. S végre megjött az a termés, amire várt, a hívás, a pók megfogta a legyet. Ideje kissé kicsipkézni a seggét.
- Oké, itt nincs barlang, semmi oltár, templom vagy más elbaszott, titkos tököm tudja mi. Jó lesz az ott, még Jancsit és Julist se fogjuk zavarni.- mantrázta magának, miközben ráfordult az erdőbe vezető útra. S visszasírja azokat a régi szép napokat, amikor könnyedén intézhette az ügyeit és a jard se akkora paraszt, hogy minden utcát és sikátort figyelnek. Már-már kiszorultak a városból, kénytelenek a külterületeken üzletelni, és meg is van ennek a haszna, olyan helyzetbe kerülnek, amiből alig tudnak élve kimászni.
Megállt a kocsijával és ujjait ropogtatva kezdett sétálni az emberei felé, akikhez lesz majd pár szava, mert olyan szépen kezelésbe vették a rohadt árulót, hogy még egy süket zombi is meghallaná. De a szag is megérdemel egy említést, más körülmények közt még röhögne is egyet rajta Naraku, de most nem volt túl nevetős kedvében.
- Fekszik.- rálépett Tako hátára majd a sarkával kissé megvakarta a lapockáját, csak hogy érezze a foglalkozást. S unott arccal hallgatta a szavait, a szokásos kifogásokat, hasonló képpel vette el a pisztolyt is és a nadrágjába dugta, leguggolt Tako mellé és megfogta a hüvelykujját, majd egy könnyed mozdulattal eltörte azt.
- Ezt TK-ért.- hüvelyk után jött a mutatója, minden egyes törésnél csak egy nevet mondott, a nevét annak az emberének, akinek a halála Tako lelkén szárad.
- Vigyétek ahhoz a farönkhöz, hassal terítsétek rá, tartsátok rajta jó szorosan, és hozzatok egy kurva éles kést, egy baltát és kalapácsot.- felállt és leporolta a térdét még az emberei teszik a dolgokat, és amikor minden előkerült végre, akkor belekezd egy apróságba. Amit úgy hívtak régen a; Vérsas.
Nem számolta, hogy mennyi ideje is csinálták, de kétszer kellett visszapofozni az ájulásból Takot, de harmadjára már nem sikerült, a fájdalom megtette a dolgát, pedig jó lett volna ha a sas szárnyai még lüktetnek egy kicsit, de nem számít, megkapta azt, amit megérdemelt.
- Tako maradéka itt marad, minden mást szedjetek össze és irány haza.- adta ki az utasításokat, még a bőven véres kezét az egyik emberének a pólójába kezdte törölni. De persze szép is lenne, ha minden ilyen egyszerűen menne.
Idegesen kezdett el rángatózni bal szemének sarka, ujjai ökölbe szorultak és dühösen fújta ki a levegőt.
- Most szopatsz?- kérdezte az éjszakától. De választ nem várt, nem is kapott, helyette egy kocsi hangját hallotta.- Éjjellátott.- nem kellett kétszer mondania, hamar meg is kapta, azzal vette szemügyre, hogy kik is jöttek, és nem mondja ki, de nem boldog a látottaktól.- Oké, most azonnal szálljatok be és húzzatok innen, akármit láttok vagy hallotok, nem álltok meg, nem néztek vissza, stoppost nem vesztek fel. A többit én intézem.- annyit még megvárt, hogy gázt adjanak és eltűnjenek, majd hirenkyakut használva indult meg a futárok felé. Ha pedig megérkezett…
- Csá. Család hogy van, puszi meg ilyenek. Ezeket letudtuk. Ha ti itt vagytok, az annyit tesz, hogy Ők is, de abból, amit nem is olyan rég hallottam, gondolom tudjátok ti is. Sokan vannak, csúzlikkal teli, bázis és ilyesmik. Gondoltam szólok azért, nehogy véletlen meglepetésként érjen benneteket.- elhadarta a dolgot, majd rá is gyújtott egy cigire.

15
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Dec. 26, 12:23:37 »
Olyat látott, amihez akkor volt csak szerencséje, ha túl sok bogyót vett be és még le is vert rá pár üveggel. De akkor valahogy még a discot is élvezte, a zenével se volt semmi gondja, a fények elvonták a figyelmét. De ez a mostani azért kicsit más, a saját fajtájának az ereje állt össze és küldte el a francba a csöcsös kurvát, és kár, hogy nem maradt belőle semmi, legalább egy pucér test, hogy megnézze magának, természetesek voltak azok, vagy csak gumi? De mindegy is, csak életben maradtak.
- Huh…- végre nyugi van, leült a földre, szívesen le is feküdne, de ahhoz túlságosan is fájt a háta, bár ami azt illeti, mindene rohadtul fájt, olyan helyeken is érezte a fájdalmat, amik szerinte nem is léteztek, de mégis ott tombolt bennük az a szar érzés. De nem annyira, mint az a tény, hogy a bajszosfasz még mindig életben volt és szövegel is.
- Most még mehetsz, de ne felejtsd el, még vár ránk egy tánc, és az egyikünk ott fogja hagyni a fogát.- nyugodtak voltak a szavai és magukban hordozták az ígéretet. Narakunak nagyon mindegy, hogy most segített, ami megtörtént az megtörtént, az embereinek annyi, és a köcsög bajszos is kivette belőle a részét. Az is hidegen hagyja, hogy Őfensége meg minden egyéb marhaság van, lovagok és társaik, nem érdekli, ennyivel tartozik azoknak a marháknak, akik rátaláltak a barlangokra.
- Na húzzunk innen.- feltápászkodik és követi a többieket kifelé a barlangból. Nem volt abban az állapotban, hogy most temetni kezdjen, meg elhordja a cuccokat, de egy telefont majd meg fog ejteni, szerencsére nem mindegyik emberének lett annyi, csak azoknak, akiket még kedvelt is valamennyire.
Egy elfojtott nyögés társaságában ült be a kocsiba és dőlt hátra majd matatni kezdett a zsebében, elővette a jobb napokat is látott cigis dobozt és kivette az utolsó szálat belőle, ajkai közzé vette és enyhén remegő kézzel gyújtotta meg, és bár az ablakot nem tudta letekerni, de megoldotta, a könyökével törte ki belőle az üveget. Valahogy muszáj kiengednie a dühét, amit az eltelt idő alatt gyűlt fel benne.


Franc se tudja, hogy mióta fetreng az ágyban, de kezd már nagyon kényelmetlen lenni, összerakták már a csontjait, a hátát is rendbe tették, ideje lenne kiengedni, hogy mehessen a dolgára, de nem, még mindig marasztalják, hülye orvosi utasítások, és még cigizni se nagyon tudott, éppen csak sikerült a tetőre lógnia, és ott az egyik helyivel sikerült elszívnia egy-két szálat. Sőt, ruhának se olyat adtak, ami a stílusa volt, egy rózsaszín pólót, csodás.
De végre összeboronálják a bandát és belekezdenek a magyarázkodásba és egy történetbe, amit Naraku csendesen hallgatott végig, nem szólt bele, nem is ismerő a tagot, nem lenne sok értelme. De azért a kérdésre válaszolna, csak a Kölyök úgy érzi, hogy bele kell szólnia. Mondja csak nyugodtan, Naraku addig is egy papírlapot vett elő és egy tollat, majd írni kezdett rá egy rövidet és lerakta maga mellé.
- Meh, nem panaszkodok, megvagyok.- természetesen nem fogja elmondai az igazat, oda lenne a róla kialakult kép.- Bocs, hogy letörőm a lelkesedést, de nem vagyok közétek való. Suszter maradjon a kaptafánál, a törvény másik oldalán jobban elvagyok. És lehet holnap szájba fogom vágni magamat miatta, de elég egy doboz cigire és buszra való is.- ha megkapta ha nem, elindult kifelé a helyiségből.- De ha segítség kell, ott van a számom, hívjatok.- nem nézet hátra, csak intett egyet köszönésként.

Oldalak: [1] 2 3 ... 7