Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Sakamoto Fucking Naraku

Oldalak: [1]
1
Karakura / Edzőterem
« Dátum: 2017. Nov. 23, 14:32:00 »
Végre talált egy kedvére való edzőtermet, megfizethető, akik idejárnak, azok is normálisnak látszanak, teli tetoválással, felfüggesztett büntetés, vagy ítéletre vártak, esetleg most szabadultak, tehát pont Narakunak való társaság. Maga az edzőterem okésan volt felszerelve, volt egy ring, néhány bokszzsák, súlyzó, bordásfal, ami csak kell, tehát rendben volt. Arra legalábbis tökéletesen megfelelt, hogy Naraku ismét formába hozza magát.
- Na, akkor egy kis rákészülés.- bemelegítőt leszámítva sok mindent nem volt rajta, nem akart összeizzadni túl sok mindent, és hát egyébként is, az volt a jó, hogy ha szellős volt a ruha, legalábbis most. S kezdhette is.
Kezdésnek a bardásfalnál állt kézen, majd lassan hagyta, hogy hajoljon az a kar, majd vissza egyenesben, függőleges fekvőtámasz, mondhatni. Lassan kezdte, és folyamatosan gyorsított rá, még végül néhány perc múlva úgy döntött, hogy ebből ennyi elég volt, jőhet a láb nyújtás, utána pedig egy zsákhoz állt, és ütni kezdte azt.
- Jobb és bal, jobb és bal.- de be kell látnia, hogy ez is marha unalmas volt, ezért is jött kapóra, hogy a ringben valakinek egy partner kellett. S amint meglátta, hogy kinek is, azonnal elvigyorodott és már ment is. Ismerte a tagot, késelés, testisértés, csupa jó dolog, és ráadásul egy igazi kétajtós volt a pasi.
- Mehet?- az időközben felvett kesztyűket összeütötték, gong nem volt, nem is kellett, kezdhetik.
Persze, hogy a pasi támadt elsőnek, és ha nem lenne Naraku az, ami, még anélkül is könnyedén kivédte volna. De persze nem adott bele mindent, ki kell élvezni, csak akkor lett elege, amikor a partnere övön alul akart matatni. Az első rúgást a térdhajlatába kapta, de ideje se volt arra, hogy letérdeljen, az álla alá mért ütéstől az ellenkező irányba indult, és hogy befejezze, Naraku egy gyomorba talpalással tessékelte ki a ringből.
- Erről ennyit.- kesztyűk ledobva, marad levezetésnek egy kis súlyzó. Kényelmesen elfekszik a padon, majd fel-le azok a súlyok.


2
Köszöntések / 2017
« Dátum: 2016. Dec. 31, 22:14:31 »
Kellemesebb és celeb halálba kevesebb boldog új évet kívánok minden játékosnak. Legyen sok jó és élvezetes játékotok a staff na pedig duplán jó évet mert elviselnek minket ☺ ( főleg engem a hisztíjeimmel, és azrt most mert itt van egy kis idő eltolodás).

3
Karakura / Rabló és a Pandur
« Dátum: 2016. Dec. 01, 15:54:43 »
Csicseregtek a madarak, rügyeztek a fák, a felhők közt pedig áttört a boldog és vidám napsugár. Legalábbis abban a hülye reklámban az volt, ami a TV-ben ment éppen. De az igazság, az igazság az volt, hogy piszkosul itt volt már a vacak időjárás. Rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak a szoknyák, rémes egy évszaknak néznek elébe. Pedig nem is olyan rég, még mindenki szinte övnek beillő szoknyát hordott, igaz, sajnos akadt pár fura pasi is, aki hasonlót viselt, de hát nagy a világ, sok a barom. Hamarosan jönnek a hülye ünnepek, amikor mindenki nyal mindenkit, amikor nagy a boldogság, amikor mindenki szeret mindenkit. Tehát az igazi hányinger ideje. Legalábbis Naraku szerint, a fiatal férfi nem ünnepelt semmit, se a születésnapját, se semmi mást. Nem volt éppen az az alkat, akit ilyenekre találtak ki. Már nem.
- Eöh… a francba, mennyi már az idő? Kell ma valamit csinálni?- az oldalára fordult, az arcára pedig kiült egy apró grimasz, ami arról árulkodott, hogy a vállában még néha mindig érzi a fájdalmat. Pedig milyen rég történt már, hogy elmentek pár képet lőni, aztán meg majdnem Narakunak lőttek. Nagyjából azóta se látta Sachikot, igazából azt se tudja, hogy él vagy se, bár már nem is annyira érdekli. Megtanulta, hogy jobb ha nincs annyira jóban senkivel se, valahogy mindig ráfázik, legutóbb is kitéptek egy darabot a húsából.
- A picsába, ilyen korai órában se ébredtem még.- alig volt még csak reggel tíz, Naraku számára nehéz volt elképzelni, hogy valaki felbír ébredni ilyen hajnalban. De ha már fent volt, akkor nem fog visszaaludni.
Egy alapos zuhany után, ami lemosta a testéről az alkohol, és cigi szagot, már is jobbnak látta a reggelt. Erről jutott eszébe, hogy nem ártana reggelizni egyet, utána meg talán mozogni se ártana. Tehát ez volt a mai program, legalábbis a reggeli órákban.
- Nah, a kaja meg is volt, elő a telefont, és vadásszunk némi Pokémonra.- sajnos Narakut is fertőzte ez a veszedelem, legalábbis akkor játszik vele, ha nincs munka, vagy éppen jobb dolga, és a jelek szerint most nem igen volt. Vadászszezon van, és Naraku már felkészült, hogy a csapatát erősítse.
Gyorsan telt az idő, miközben végig a telefonját bámulta, már azt se nagyon tudta, hogy merre is mászkál. Bár ha felnézne, akkor biztosan rájönne, de mindegy, hiszen felvillant egy olyan, amire már régóta csorgatta a nyálát. Egy Charizard!!
- Nah, ezt bezsákolom.- határozott léptekkel indult meg a célja felé, a mesterlabda kész volt, dobta, ám pár lépés, és valamibe, vagy valakibe beleütközött, aminek hála sikerült seggre ülnie.
- Báááázd meg, ez elrepült.- letörten nézte a telefon képernyőjét. Se sárkány, se labda, ezt baszhatta.- Ki a franc volt az?- megnézte, hogy ki is ült szemben vele, és ismerős volt az arca, egy környékbeli tag, aki erőszeretettel lopkodta a járókelőket, amivel Narakunak sok gondja nem volt, de hogy most miatta ment el az esélye, az már igen is zavarta, és ahogy elnézte, a pasi nagyon liheget, valaki elől szaladhatott, és a jelek szerint folytatni is akarta. Felpattant és már szaladt is volna tovább, de Naraku ezt nem hagyhatta, elkapta a tag bokáját, és rántott egyet rajta, amitől a férfi pofával ugyan, de tompította az esést. A további menekülésre meg sok esélye nem volt, mert már ott ült a hátán Naraku, akinek az ajkai közt már ott is füstölt a cigi.
- Remélem hamar ideér akivel fogócskáztál, nincs időm rajtad ülni egész nap. Mivan? Mi a faszt néztek? Lehet menni a dolgotokra.- ezért szerette ezt a várost, kis nézelődés, majd mindenki takarodik a francba.

4
Lakások, házak / Naraku panelja
« Dátum: 2016. Nov. 15, 23:54:25 »
Karakura egyik legrosszabb környékén van ez az 5 emeletes, emeletenként 3 lakással ellátott panel. Itt lakik Naraku, a legfelső emeleten. A lakása teljesen átlagos, semmi extra nincs benne, eltekintve, hogy az egyik üres szoba kicsit át van alakítva. Teli van pakolva különböző lőfegyverekkel, és egyéb, betörésekhez, rablásokhoz, egyszóval a bűnöző életmódhoz elengedhetetlen kelékekkel. A többi lakó se éppen tisztességes állampolgár, Narakut leszámítva 20 másik személy lakik a házban, mind átlagos emberek, eltekintve attól, hogy mind Naraku bandájának a tagja. Nagyobb szervezetek szokták felbérelni őket különböző munkákra, természetesen egyik se éppen tisztességes. Ezen a helyen él Naraku, és egészen jól el van.

5
Quincy / Sakamoto Fucking Naraku
« Dátum: 2014. Aug. 28, 19:35:47 »
Engedély a 4. multihoz Szayelbától van.
Jelszó:aaoo ukn nrk

~ Adatlap

Név:Sakamoto „Fucking” Naraku.
Nem:Férfi.
Kaszt: Quincy
Foglalkozás: Tanuló (Karakura High School)
Szül. ideje: 1992. november 18.
Kor:18.~ Előtörténet

Itt rohadok bent már egy ideje, és kiabál az a két faszkalap rendőr. Játsszák a jó zsaru meg a rosszat. Szerintem meg, csak két buzi, akik alig várják hogy egymásnak essenek. Csak erre gerjednek, ha valakit megszorongatnak. Jöttek a kérdéseik is. Az érdekli őket, hogy mégis mit kerestem egy illegális bokszmeccsen és hogyan kerültem oda? Nem tudom, nem vagyok egy zseni, de a szétvert képemből nem nehéz következtetni. Biztos, hogy nem cserkész sütit árultam egyenruhában. De a másik kérdése kicsit érdekesebb, hogyan is kerültem oda, hogyan kerültem ebbe a cseszett városba? Remélem tud gondolatot olvasni ez a két paraszt, mert ha nem, akkor lemaradnak a sztoriról.

Az egész nem is olyan rég kezdődött. A szüleimről tudni illik azért, hogy amolyan pénzesek, de a munka miatt mindig csak ide-oda költözünk. Ősszintén? Már ezzel ki volt a faszom. Az elején még élveztem a dolgot, de tényleg, jó volt új helyeket látni és embereket megismerni. De amikor beléptem abba a korba, hogy már nem játszani akarom a papás-mamást, hanem csinálni. Majdnem sikerült a suli legjobb bukszáját becserkészni egy kis rosszalkodásra. Azért ez 14 évesen nagy szó. Amikor a drága szüleim bejelentették, hogy költözés. Na, akkor lett elegem. Ott vagyok, túltengve a tesztoszterontól, valamivel le kellett vezetnem a feles energiámat. S ilyenkor találja fel magát a gyerek, játszottam magammal, de nem pókert meg ilyesmit. Ezzel egy időre letudtam a dolgot, de rá is jöttem, hogy szar ez. Szar folyamatosan költözni, és valahogyan ki kellett fejeznem a rosszallásomat. Csak erről egy kicsit majd később. Kezdjük a testemmel. Párszor elpáholtak a suliban, mint az újoncokat szokás. Ezért gyúrni kezdtem, de nem a gyíkot, hanem edzettem. Ennek köszönhetem a mostani testfelépítésemet. Az arcomat övező kis apróságok már más eredménye, de erre is rátérek majd. Tehát költözés, remek volt, itt kezdtem leginkább lázadni, és kifejezni a nemtetszésemet. Áttértem a Pokemon OST-ről a rockra, igaz, nem is volt rossz váltás. Megváltozott a stílusom is, nem hordtam már Son Gokus zoknit, se Vegitás pólót, inkább itt is a vadulás felé hajlottam. 15 éves koromra meglett a mostani ruhatáram. Na most jönnek az arcomat csicsázó kis apróságok. Az akkori városban lévő haverjaim csinálták, elsőnek az orromba ment egy. Otthon nagyon kiakadtak, kivéve Karint, a húgicámat. Azt mondta neki tetszik, beismerem, nekem is. Az elején csak azért csináltam, hogy az Ősöket idegesítsem, de jöttek a dolgok, és mára már 11 ékesíti a pofámat. Ez megvolt, ez már igazán idegbajt okozott muteréknak. Jöhetett még egy apróság, a verekedés. Egyre többet kerültem bajba a suliban és ahol csak tudtam. Az elején levertek a sárgaföldig, de egyre többször álltam fel, és csaptam vissza. A végére már Én lettem az, aki elveszi mások ebédpénzét és a tejét. Persze nem voltam geci, nem kellett nekem semmi se. A következő szeg a falban a tetoválás. Örömömre ezen is kiakadtak. Erre rátettem egy lapáttal, motorozás. Száguldani csak úgy a semmibe. Fasza érzés amikor száguldok, csak annyi zavart, hogy néha bogarakat zabáltam. De hát, aki széllel szembe pisál, az hamar megissza a levét. Bár lehet az zavarta a leginkább az Öregéket, hogy nem nagyon érdekelt ez a hollow meg shinigami dolog. Istenem , verjék egymást hülyére, mit érdekelt? Ha láttam bármelyikből is egyet, és nem piszkáltak akkor én se csesztettem őket. A pénzük se kellett, volt nekem. Amint elég idős voltam dolgozgattam, suli helyett is oda mentem. Ez meg is látszik a jegyeimen. De legalább nem mondhatták, hogy eltartanak. Kis mellékes is befolyt a bunyókból. Szal megvoltam magamnak.

Kis szünet az elmélkedésben. Kell egy cigi. Milyen szerencse, hogy ez a két ugató baromarc az asztalra dobott egy dobozzal és gyújtót is. Nagyban papolnak nekem, hogy ha nem kooperálok velük, akkor elbaszom az életemet meg minden. Ki nem szarja le? Nyúltam a cigiért, kivettem egy szálat és rágyújtottam, majd hátradőltem a széken a lábamat meg felraktam az asztalra. Látni kellett volna az arcukat, kicsit kiakadtak. De most vissza a kis mesémhez. Asszem a szüleim témáját már kiveséztem. Jöhet más.

Karin, az én drága kicsi tesókám, igaz van még rajta kívül három másik is. Velük is kijövök meg minden, de igazán Karin az, akihez közel is állok. Vele tudtam hülyéskedni, és megbeszélni sok mindent. Amolyan legjobb haverom volt. Mert elsőnek nem mondták volna meg, hogy testvérek vagyunk. Akkor kaptunk össze általában, ha pasizott. Mert akkor gyakran eljárt a kezem. De erre is megvan a magyarázatom. Mert ismerem a férfi észjárást. Meglátnak egy faros, bögyös kiscsajt, és már el is képzelték, hogyan festene az ágyán meztelenül, a ruhái meg a padlón. Na ne, azt már nem, lehet más testvérével ezt már megcsináltam, de az enyémmel nem fogják. Képmutatás, de leszarom magasról.

Na, a ciginek annyi, ledobom a padlóra és karba tett kézzel hallgatom tovább a zsaruk dumálást. Nem unják még? Én nagyon, ránézek az órámra. Baszki, már lassan kerek 1 órája tart ez a szentmese. De folytatom is azt amibe belekezdtem.

Igazán akkor akadtam ki, amikor megtudtam, hogy elküldték, haza Karakurába. Basszus szegény csaj néha kis ügyetlen (lehet nem az, de csak a kis tesóm). Elég rendesen össze is rúgtam a port az ősökkel emiatt. Szerintem már nagyon rezgett a léc alattam. Nekem is ki volt a tököm már velük. Ezért megvolt a döntés, megyek Karin után. A nyelvvel nem lesz baj, mert azt megtanultam. Kellett valamit csinálni, amikor az ágyhoz voltam kötve pár „baleset” miatt. Összeszedtem a cuccomat, fogtam a pénzemet, és már mentem is. A szülőknek hagytam egy levelet, amiben pár sorban leírtam hogy merre is vagyok. Szerintem kurvára boldogok voltak, hogy megszabadultak Tőlem. Ez volt olyan 1 hónapja kb. Nem akartam lerohanni Karint, meg egy szállás is kellett. Annyi pénzem volt, hogy 2 hónapra előre kifizessem és kész. A többiről magam gondoskodtam. Kerestem munkát egy építkezésen, csak nem találtam. Szerencsére, vagy lehet balszerencsémre, egy boltban találtam magamnak munkát, egy virágboltban vagyok eladó. Este meg körbejártam a balhésabb helyeket, ismerkedtem, és csak sikerült bejutnom itt is pár jó kis esti verekedésbe. Elég hamar jó lett a szorzóm, így már a pénz se volt gond. Már csak pár dolgot kellett elintéznem. Beiratkozni a suliba, és megkeresni Karint. Hoppá, valamit majdnem elfelejtettem, kaját venni a macskáknak. Eh, sajnos nem bírom ki, hogy ha látok az utcán egy kóbor dögöt, akkor ne vigyem haza.

S most elértem a mesém végére. A szokásos esti meccs volt. Persze hogy levertem az ellenfelemet. Már csak ketten jöttek utánam. Mindig megvártam az utolsó bunyót. Amikor pár fakabát rontott be, akartam menekülni, de egy elém állt. Oké, betörtem az orrát, de a társai hamar letepertek és most itt vagyok. de már nagyon unom a dolgot. Ott tartunk, hogy a fejüket rázzák. Erre csak annyit mondok, ne rázzák a fasz fejüket.
- Na, akkor mehetek a halál seggébe gecizni, vagy itt kell szopnom tovább? – komolyan, kurva jó nézni az arcukat ilyenkor. Köpni-nyelni nem tudnak. Ahogy vádat emelni se, nem tud azonosítani az, akit lecsaptam. Gondolom azt hiszik, hogy betojok majd, és anyukámat hívogatom miközben sírok és beismerek mindent. Srácok, van egy rossz hírem, ez nem jött be. Gondolkoztak még egy kicsit, és végre húzhattam már haza. Ja, az adataimat felvették, a nevemnél néztek egy nagyot. Sakamoto „Fucking” Naraku. Olyan 4 éve kaptam ezt a becenevet egy Amcsi havertól, tetszett és megtartottam. Egy kellemes elköszönés a középső ujjam segédletével és mentem az albérletembe dögleni. Holnap meg talán megkeresem Karint, de most kell még egy cigi és sör…~ Kinézet

Úgy néz ki, amilyen a jelleme, vad. Ez a 181cm magas izmos srác, aki 84kg-t nyom. Ez nem is lenne annyira rendkívüli rajta. Az se hogy van egy tetoválása a jobb vállán. De nem lehet eltekinteni pár apróságtól. Mint az a tény, hogy elég sok helyen van neki piercingje. Az arcán „csak” tizenegy darab van, kettő az orrnyergében, három-három pedig a szemöldöke helyén, kettő pedig függőlegesen az állában. De ez csak a kezdet, további három-három a füleiben, a cimpájától indulva egészen a közepéig. Ha ez nem lenne elég, akkor ott a haja. Fekete tüskés, ami egészen leér a derekáig. Vörös szemeit pedig fekete csík veszi körül. Most beszélhetünk a ruhájáról egy keveset. Nem tőle kérnél segítséget, ha keresel valamit, az már biztos. Fekete ujjatlan kabátja egészen a bokájáig leér. A kabátjának a jobb vállából néhány fekete toll nyúlik ki, az ujjainál körbe acéllap indul. Egészen felmegy a kabát nyakáig onnan le a mellkasáig majd át a másik oldalra, végig kis kör fémkiszögelések vannak rajta. Derékban egy fém öv fogja össze, és a lába két oldalán különválik. Ez van felül, lentebb általában egy fehér nadrágot visel. Társul hozzá egy fekete acélbetétes csizma, a szájánál szintén fémmel körbe kerítve és az elengedhetetlen kis kitüremkedések. S a legvégén egy ujjatlan fekete kesztyű szintén egy kis fémmel ellátva, a csuklóin pedig két fém „karkötő”.


~ Jellem

Milyen is lehet? Egyszerű léleknek tartja magát, hollowok számára fűszeresnek. Aki a legváratlanabb pillanatban is képes robbanni. De alapvetően, ha valaki veszi a fáradtságot, és van elég kitartása, akkor megláthatja azt is, hogy nem egy igazi tőről metszet bunkóval van dolga. Hiszen a világ nagyjából így ismeri. Heves, lobbanékony, beszól másoknak, és nem tiszteli a szabályokat. Az a lázadó fajta, aki ha nem figyel, elég hamar hűvösre kerül. Igazi punk, akinek van humora is és sok marhaságot is megcsinál. De ezektől elvonatkoztatva, ha valakit a barátjának tart, azért sok mindenre képes. Ha tudja, akkor kihúzza a szarból is, a verekedésekben mindig mellé áll, ha túlerőben van a másik banda, akkor is. Inkább együtt verjék meg őket, mintsem csak az egyiküket. A családjával különösebben nem tartja a kapcsolatot, elvan velük. De a viselkedése miatt a szüleivel nem a legjobb a kapcsolata. Egyedül a húgával, Karinnal szorosabb a viszonya. Kedvelt hobbija az is, hogy ki pofozza a kanosságot a testvére udvarlóiból. Ami néha vitákat szül kettejük közt. Leginkább mogorva arckifejezéssel járkál, de csak azért, mert így szokta meg. Az a fajta, akitől az anyukák távol szeretik tartani a lányukat, akiknek meg nedves álmaik vannak Narakutól. Bolondul a macskákért, velük tud felengedni igazán. Ja, meg szeret éjszaka motoros kocsmákba járkálni. A suliban meg, olyan mint a mese, egyszer volt, hol nem volt.~ Szeret-nem szeret

Szeret:
- Motorok.
- Rock zene.
- Macskák (van is vagy 20 darab a lakásában).
- Karin udvarlóit verni.
- Gyros csípősen.
- Fémek.

Nem szeret:
- Ha beleszólnak a dolgaiba.
- A szabályokat.
- Suliba járni.
- Korán feküdni.
- Ha vemhes egy macskája. (Nem képes kidobni a kölyköket.)
- Ha valaki rosszat mond Karinról.
- Műanyag.

~ Felszerelés(ek)

A jó öreg cigi, koponyás gyújtó, acél boxer, egy mobil, Quincy íj.

Oldalak: [1]