Összegzés - Nagisa Sachiko

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nagisa Sachiko
Pozíció:
Ember
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
32

Hozzászólások:
33 (0,020 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2016. Nov. 21, 19:18:56
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 01:35:12
Tárcában:
17 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim
Alig 156 centiméter magas, alakja sovány, de nem csontos. Hosszú haja mély vörös, nagyjából a lapockájáig ér. Szemei mély zöldek, borostyán leveléhez hasonló árnyalatúak, megértően szegeződnek általában beszélgetőpartnereire. Ruhák szempontjából nem válogatós, bármit felvesz, ami kényelmes, vagy megtetszik neki, bár van jó néhány kihívóbb darabja, amit szinte már fegyverként használ. Smink terén profira fejlesztette tudását, nem minőségi alapanyagokból is mesterien tudja elmaszkírozni magát, így ha akar, tinédzsernek látszik, ha pedig éppen máshoz van kedve, akár harmincéves üzletasszonynak. A munkahelyén csak szolidan festi ki magát, ezen képességét inkább szórakozásra használja. Korábban szinte napi szinten váltogatta haj- és szemszínét, de az utóbbi időben ez nem jellemző már.

Az életében történt tragédiák miatt néhány évig úgy élt, mintha semmi sem számítana, csupán a jelen. A húga nevelése alatt azonban igen felelősségteljessé vált, és az év nagy részében távol áll tőle az ilyesféle viselkedés. Ez alól csak húga születésnapja jelent kivételt, halála óta ez a mély gyász időszaka számára.
Szereti az ártatlan csínytevéseket, bár ennek áldozatai általában ismeretlenek, néha az ismerősöket is utolérik. Mesterien rejti el érzelmeit, vagy legalábbis ő így gondolja. Szereti, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogy azt eltervezi, kissé manipulatív személy, próbál mindig irányítani, hogy ne kelljen függnie senkitől. Apakomplexusban szenved, és mindig szüksége van valakire, akit egyszerre istápolhat, kínozhat és csodálhat.
Nőiességét minden tekintetben kihasználja, ha szükséges. Manapság már Light Novelleket nem ír, de a régi köteteit még mindig titkolja, mert szégyelli. Álnéven adta ki a romantikus történeteket, ha rájönnének a titkára, valószínűleg lelkileg teljesen összetörne.


Neve: Youkai no mahou (Youkai bűbája)
Típusa: Mágia
Leírása: Amikor aktiválja a képességét, Sachiko youkai oldala lesz domináns, kinézete felveszi a Yuki~onna alakját, és körülötte hópelyhek kezdenek kavarogni. Támadásaihoz ezt a havat használja, minél erősebb, annál több hó jelenik meg körülötte, hogy minél többet használhasson fel erejéből. Hó alapú varázslataihoz egy hosszú, jég naginatát használ, ezzel képes megfelelően koncentrálni a mágiáját, de fegyveres harcra is alkalmas.

Támadások:

Mannenyuki (Örök hó)
A körülötte kavargó havat önti formába ezekkel a varázslatokkal. Megszilárdítva jégcsapokat hozhat létre, vagy a földet teszi jegessé, csak a képzeletén, és a rendelkezésére álló havon múlik. Fontos, hogy pontos képet hozzon létre a fejében a megformálni akart dolgokhoz, különben a mágia kezdetleges, és gyenge lesz. Az elméjével nem tudja mozgásra bírni a létrehozott formákat, a naginata segítségével irányítja azokat.

Kowaku (Bűvölet)
A megtévesztés a lényege ezeknek a bűbájoknak. Apró illúziókat hoz létre, azonban képtelen a semmiből teremteni képeket, vagy nagyobb képzelgést elültetni bárki fejében. Tehát mindenképpen szükséges valami, ami köré vonhatja a képet. Például képes elhitetni valakivel, hogy a kezében tartott hagyma, egy szép, édes alma, amibe nyugodtan beleharaphat, vagy azt is, hogy nincs a kezében semmi. Azt azonban már nem, hogy egy teljesen másik helyen, vagy másik dimenzióban van. Arcvonásokat is másolhat, ha ismeri azokat, de ezek csupán addig tartósak, amíg a másik meg nem érinti az arcát, akkor könnyedén leomlik a bűbáj.

Neve: Seppen Chou (Hópehely lepke)
Leírása: Helyváltoztató képesség, melynek lényege, hogy Sachiko teste néhány hópehely szárnyú lepkévé lényegül, amik repülve képesek hasonló sebességgel közlekedni, mint más kasztok képviselői, és kis helyre is beférnek. Támadások kivédésére is alkalmas, amennyiben Sachiko helyváltoztató képzettsége magasabb szintű, mint az ellenfélé.

Neve: Idou! (Csere!)
Leírása: (Mivel Sachiko youkai fele eddig el volt zárva, a felgyülemlett nagy lélekenergia miatt egy egyéni képessége alakult ki, amiről korábban úgy hitte, hogy a különleges képessége.)
A szó kimondása után képes tárgyakat kicserélni egymással. A tárgyaknak vagy a méretüknek kell hasonlónak lenniük, vagy az értéküknek. Tehát egy sziklát nem tud kicserélni egy fűszállal, de egy méteres vasrudat egy méteres virággal már igen, vagy színeket is képes cserélni, hiszen azok egyenértékűek.
Csak olyan tárgyakat tud megcserélni, amiket lát. Ez alól csak pecsétekkel ellátott tárgyai képeznek kivételt. Ezek felerősítő hatásúak, arra szolgálnak, hogy pl. katanáját ne kelljen mindig magánál tartania. Úgy működik, hogy az egyik pecsétet az egyik, míg a másikat a másik tárgyon helyezi el, így akkor is végre tudja hajtani a cserét, ha az adott tárgyat nem látja.


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Ápr. 23, 04:47:31

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tachibana Yuuna
Nem elérhető Nem elérhető

Sakamoto Fucking Naraku
Nem elérhető Nem elérhető

Kamiya Ryuuta
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?