Összegzés - Amagai Momoka

Shinigami - rangjelző

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Amagai Momoka
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
29

Hozzászólások:
9 (0,008 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2020. Ápr. 01, 14:17:24
Utoljára aktív:
2021. Máj. 05, 13:11:47
Tárcában:
4 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban
Kivel áll kapcsolatban?:
Kimoto Yamato
Post szín:
DodgerBlue

Jellemzőim

~ Kinézet

Egy átlagos magasságú, sportos fiatal lány. Ránézésre a húszas évei elején járhat. Hosszú sötétzöld színű haja van, ezzel emelve ki őt a tömegből, amelyre a vörös színű írisz csak rátesz egy lapáttal. Általában sportos ruházatot visel, gyakran még az iskolai felső alatt is, és a lila kapucnis póló elmaradhatatlan tartozék, még ha a sulistáskában kell meglapulnia is. A fejhallgató is elmaradhatatlan kellék, ahogyan a gondosan becsomagolt (és megfelelő engedéllyel ellátott) lélekölőkard is.

~ Jellem

Ami a leginkább védjegyének mondható az a hűség. Ezt mi sem bizonyítja jobban, annál, hogy a tíz év letelte után is Azumi társaságában maradt. Emelett a rábízott feladatokat precízen és teljes mértékben elvégzi, ami alól csak egyetlen eset jelent kivételt, aminél kicsit többé vált a dolog, mint munka.
Az iskolába kerülését követve visszafogodtabban viselkedik, mint korábban a munkatársak között. Felületesebb barátságokat alakított ki, a tanárok rendes, naprakész diáknak tartják, azonban az elmúlt egy évben kényelmetlenül nagy népszerűségnek örvend párkapcsolatának okán, hiszen az iskola egyik jól ismert diákjával járni következményekkel jár.
Viszont azzal is tisztában van, hogy pihenni is kell és magára időt fordítani, így amikor „szabadságon” van, akkor ténylegesen pihen és lazít. Emiatt tanult meg gitározni is.


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2023. Márc. 24, 22:53:37

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?