Összegzés - Gallan Verda

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Gallan Verda
Pozíció:
Arrancar
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
521

Hozzászólások:
11 (0,015 naponta)
Lakóhely:
Új Azték-birodalom
Regisztrált:
2021. Ápr. 02, 16:38:10
Utoljára aktív:
2023. Márc. 11, 12:49:54
Tárcában:
4 500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Téglavörös
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kivel áll kapcsolatban?:
A tükörképével.
Mottó:
"Vannak, akik sosem őrülnek meg. Milyen unalmas életet élhetnek!"
Post szín:
PaleVioletRed; dialógus: sárga

Jellemzőim


Kinézet

>>Férfiként<<: Fél hosszú, fekete haját lófarokba köti fehér szalaggal. Mindig beletűz színes tollakat is, mely állítása szerint felsőbbrendűségét szimbolizálja. Pár hajtincs kicsit így is szemébe lóg, de nem zavarja különösebben. Emellett feje tetején egy általa készített, tolltiarát visel. Tekintete rafinált, és vörös színben pompázik. Ehhez társul hamiskás cápavigyora, amit kifejezetten szeret magában a karakter. Egyenruhája egy fehér ágyékkötő. Szerinte mindez remekül illik kreol bőréhez. Vékony, ugyanakkor sportos alakja lehetővé teszi számára a gyors mozgást. Igyekszik fitten tartani magát, vigyázni külsejére, hogy mindig üdének látszódjon. Kényes arra, hogyha a haját tapizzák. Átlag magassága 190cm, és 64 kiló.

>>Nőként<<: Haja női formában feneke alá ér, szemei aranyszínt vesznek fel. Bőre rózsaszínesebb, keblei nagyok, vonalai pedig nagyon finomak. Egyenruhája egy hosszú, testhez álló estélyi. A ruha a felsőcombok oldalán eléggé ki van vágva, de illendően takarja a karakter minden részét. Felül a mellrésznél pókhálószerű minta díszíti, lent pedig rétegesen varrt fodrok. Magassága 170 centire csökken, súlya 52 kilóra. Örömmel visel színes tollakkal díszített gyöngynyakláncot és karkötőt mindkét csuklóján.
Mindkét alakjában látni a maszktöredéket, mely a fejéből kiálló, egy kígyó méregfogaira emlékeztető nyúlványok. Gallan arca mellett futnak végig, és kicsivel az álla alatt begörbülnek. A hollow lyuk a szegycsontnál helyezkedik el, tehát a mellkas közepén, kicsivel a mellek fölött.

Jellem

Kamidere a szó minden értelmében. Önteltsége nem ismer határokat, és sokszor fejjel megy a falnak. Néha, amikor elgondolkodik, akkor viszont képes helyes döntéseket hozni, amely révén kevésbé siet el dolgokat. Így mondhatjuk, hogy nagyon sok bölcsesség szorult belé, mely az előbb leírt viselkedése miatt nehezen, felszínesen mutatkozik meg.  Inkább olyan érzést kelthet másokban, mintha unalmas közhelyekkel jönne, hátha azzal jobb fényben tüntetheti fel magát, itt kezdődnek a félreértések, mert egyébként legyen bármennyire is nagyra magával, segítőkész. Igaz, azoknak segít a legjobban, akiket ő maga gyengének ítél meg, most hogy ez mennyire helytálló, az olvasóra bízom. Amivel egész biztosan el lehet veszteni a bizalmát, ha valaki gyereket bánt előtte. Egyébként meglepően könnyű kapcsolatba lépni vele. Extrovertált lélek. Viszonylag könnyen elbeszélget bármiről, bár a filozofikus témák hamar kimerítik, és unatkozni kezd. Ilyenkor szívesebben néz más aktivitás után. Szereti mozgással levezetni a feszültséget, esetleg a kezeivel babrálni.


Resurrectión


Neve: Soplón Serpiente (Cselszövő Kígyó)
Parancsa: Mudarse, Soplón Serpiente! (Mozdulj, Cselszövő Kígyó!)
Kinézete: Egy érdekes kialakítású >>kanabó<<. A szokásos hengeralakú fej itt egy fahasáb, melynek oldalába hegyes obszidián darabok lettek beütve. A hasáb a vége felé keskenyedik, középen kifúrva. Ez maga a fegyvermarkolat.
Resurrección: Mikor a >>resurrección<< aktiválásra kerül, akkor kígyószerű, spirálisan mozgó hollow energia fut végig a karakter fegyvert tartó kezén. Ezután a maszk felveszi egy alsó állkapocs nélküli kígyókoponya alakját, melynek fogai pont a karakter külső szemsarkai mellett futnak el. Gallan haja kifehéredik, bőre belilul, és ruházata felveszi egy fekete páncél alakját. Ezzel együtt lábai is összeforrnak egyetlen vörös farokká, melynek végét fekete masni díszíti. Hátait fekete, tollas szárnyak díszítik. Ezeket alapvetően repülésre, kisebb támadások visszaverésére használja azzal, hogy maga köré fonja őket. Illetve kisebb manőverezésre is alkalmas. Ha egy támadást lehetősége van repüléssel elkerülni, nagy eséllyel megteszi. A farok alsófelén sárga lemezek futnak végig. A karakterre jellemző egy nyitott szem motívuma, ami hosszú kesztyűjének a vállrészénél jelenik meg, illetve páncélja alsó felén, és a hajában is, piros színnel. Ezen kívül sötétlila tetoválás fut végig testén, haját pedig a farkával egyező színű virágok díszítik mindkét oldalt, a fül mögött.

Képesség (resun kívüli):
Cambiar el formulario (Alakváltás): Fix alakok közt tudja változtatni formáját, melyek leírását a Kinézet alatt részletezem. Amit érdemes megjegyezni, hogy a képességhasználat a fenti alakokra terjed csak ki, és együtt változik vele minden nemi jellegzetesség, így egyértelműen elkülöníthető, mikor férfi, vagy nő. Férfiként simogatóan bársonyos, mély hangja van. Nőként középmagas, és búgó. Az alakváltás célja elsősorban mások megviccelése, esetleg információszerzés/kémkedés. Nem jár semmilyen extrával, amivel előnyt szerezhetne másokkal szemben.

Megj.: A karakter alapvetően férfi, de női alakját priorizálja, ezért nőként sűrűbben látni.

Támadások (resun belüli képesség):
Gran lluvia (Tollzuhatag): Szárnyának alsó tollai hollow energiával vannak feltöltve. Emiatt különleges, strapabíró burkolatot kaptak, mely révén hegyük rendkívül éles. Képes a gondolataival mintegy kitépni, és kilőni őket ellenfelére. Ezzel ejt sebet áldozatán. Egy pár szárnya van, szárnyanként pedig 3-3 ilyen toll kilövésére képes jelenleg. Használhatja mind a hatot egyszerre, beoszthatja szárnyanként, vagy egyenként is, mindez szituáció függő. Minden Resurreciónra tett 2. ponttal +1 tollat tud kilőni mindkét szárnyával. A képesség hátránya, hogy a tollakat a Gallantól erősebb egyének könnyen kivédhetik, vagy eltörhetik. Ha visszafordítják rá, akkor is eltörik, de inkább csak szétporlad, a karakterben nem tesz különösebb kárt.

Ojos de serpiente (Kígyószemek): A páncélján található szemre emlékeztető szimbólumok varázstalizmánok. Koncentrációval képes aktiválni őket. Ilyenkor vörös színűvé válnak, és amikor ez megtörténik, akkor hőlátásra kapcsol át. Úgy kell ezt elképzelni, mint a kígyóknál is, amikor csúsznak, egy hőkamera képében térképezik fel környezetüket, és ahol melegebb színeket lát, ott van nagy valószínűséggel a préda, akit elkaphat. A táj, amit ilyenkor lát, inkább hűvösebb színekben mutatkozik meg. Jól jöhet ez a képesség felderítő célokra, viszont több hátránya is van.:
- A fizikai látótér használat közben elsötétül. A karakter le is csukja a szemeit, hiszen nincs rá szükség, ha ezt a képességet használja. (Ezáltal sebezhetőbb.)
- Nagyon energia igényes technika, ezért maximum 5 percig (2 kör) tudja használni, utána legalább 10 percet kell pihennie, hogy ismét alkalmazni tudja.
Megj.: A Gallan homlokán lévő szemalakú szimbólum nem játszik, az inkább félelemkeltő festés.


Felszerelés


Azték "halál" síp: Van egy maroknyi méretű, >>coyote koponyára<< emlékeztető sípja. Ha megfújja, akkor olyan hangot ad ki, mintha valaki sikítana (>>példa<<). Egyéntől függően van aki idegesítőnek tarthatja, vagy megijedhet tőle. A karakter általában ijesztgetni szokott vele másokat.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2023. Márc. 24, 23:14:58

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?