Összegzés - Ninomiya Mitsuko

Shinigami

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ninomiya Mitsuko
Pozíció:
Kapitány
Hírnév::
1
Kor:
30

Hozzászólások:
82 (0,031 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 09, 09:51:00
Utoljára aktív:
2021. Szept. 26, 10:20:19
Tárcában:
3 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
10.
Lélekenergia:
60% Complete
51 000 / 65 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet
Reiatsu szín:
arany
Pontozás:
Összesen: 126 pont
 • 5 pont minden képzettségre összesen
 • 102 pont az LP-re
 • 15 pont kapitányság miatt
 • 3 pont Gotei 13-hoz való tartozás miatt
 • 1 pont a Nőegylet miatt
Képzettségek:

38 pont zanjutsu
15 pont hakuda
10 pont kidou
30 pont shunpo
33 pont zanpakutou


10 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
5 pont ügyesség
4 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Házas
Kivel áll kapcsolatban?:
Watanabe Yuusuke
Kapcsolatai:
Watanabe Yuusuke - hitvese
Ninomiya Nayoko - lánya
Post szín:
orange

Jellemzőim

Ninomiya Mitsuko
Jellem
Kissé gyerekes, szeret bolondozni, magából hülyét csinálni. Néha kissé butuska megjegyzései miatt sokszor hülyének könyvelik el, így esélyes, hogy bizonyos megnyilvánulásai után már nem tudják az emberek komolyan venni. Rajong a mindenért, ami szőrös és puha legyen az élő, vagy akár egy plüssállat. Mindent a családja, bármit képes megtenni értük, akár az életét is feláldozná, ha úgy ítélné, hogy ezzel jót tesz számukra. Nem szereti a bezártságot, egyszerűen irtózik tőle, egyszerűen nem tud megmaradni a fenekén, főleg ha ezt a négy fal között kellene megtennie. Valószínűleg ezért is lehetséges, hogy általában kerüli a papírmunkát. Ha teheti, szabadidejét férjével, s gyermekével tölti, vagy épp nagyokat falatozik Kobaa-chan ínycsiklandozó főztjéből, amit egyenesen imád, sőt istenít. Hajlamos túlzásokba esni bizonyos dolgokban (vásárlás, család, evés, eper, lustálkodás). Összességében egy igen kedves, barátságos, jó humorú leányzó, aki szívesen ismerkedik és beszélget bárkivel, aki az útjába kerül. Ám nem szabad felbosszantani, hiszen híresen nagy türelmét képes elveszíteni, és ott aztán kő kövön nem marad. S hogy mivel lehet felbosszantani? Igazán egyszerű. A következőkkel lehetséges mindezt megtenni: Sierashi Yuusuke megemlítése, a családja bántalmazása (legyen az verbális, vagy nem verbális), Kobaa-chan főztjének ócsárlása, üres hűtő, kevés eper, és nem megfelelő mennyiségű pihenés, valamint a túl sok papírmunka.
Külső
Magas, körülbelül 180 centiméter magas. Testsúlya átlagos kb. 65 kg, bár testtömegének többségét inkább mellmérete teszi ki (xD). Mint már említettem, keblei a szokásostól méretesebbek, melyeket lehetetlenség észre venni. Haja hosszú, göndör, és tűzvörös, mely nagyjából a fenekéig ér. Általában kieresztve hordja, olykor megtámadja a hajvasalóval is, hogy haja szép egyenes legyen. Shinigamiként a szokásos öltözetet viseli, azonban ha Karakurában van, szívesen öltözik csinosan. Akár még szoknyát is hajlandó felvenni. Nem kifejezetten szereti az ékszereket, ám egy égszínkék kristály mégis mindig a nyakában lóg. Ez, s házasságát jelző gyűrűje az egyetlen ékszer rajta.NÉV Shukuun no Tenshi (宿運の天使 - Végzet angyala)
TÍPUS Fény
NEM Férfi
KINÉZET >>Katt<<
KINÉZET (lélek) >>Katt<<PARANCSSZÓ Nakiwamekinasai! (Sírj!)
KINÉZET Kinézete lényegében nem változik semmit, csupán az egész kard hófehérré változik, mintha leöntöttük volna fehér festékkel.

TÁMADÁSOK:
 • Nagarero! (Hullj!)
  A katana pengéje apró tollakká válik, melyek látszólag céltalanul szállingóznak a levegőben. Ezeket azonban maga Mitsu irányítja puszta akaratával, vagy épp kézmozdulatokkal. Minél több lélekenergiát használ fel egy-egy támadáshoz, annál csúnyább sebet képes okozni az apró tollakkal, s akár könnyedén végezhet is ellenfelével. (Lényegében a támadás úgy működik, mint Byakuya Senbonzakurájának "Chire" nevű támadása.) Ez azonban függ jócskán az ellenfél lélekenergiájától is, hiszen ha lényegesen többel rendelkezik, mint a támadás használója, akkor nem okoz életre veszélyes károkat.

 • Tenjoukai rakurai (Mennyei villám)
  A zanpakuto kinézete lényegében semmiben sem változik alapállapotához képest. Ugyan olyan hófehér marad, azonban annyi különbség van, hogy a kard aranyszínben kezd el tündökölni a támadás nevének elhangzását követően. A technika tulajdonképpen villám alapú, hiszen a kard körül lévő energia sokban hasonlít a villám összetételére. Ha Mitsu meglendíti fegyverét egy aranysárga energiahullám indul meg a célpont felé, mellyel akár ketté is szelheti ellenfelét a beleszánt lélekenergia mennyiségétől függően. Viszont ha még csak nem is tartalmaz sok reiatsut, mégis okozhat a célpontnak néhány kellemetlen percet, s pár égési sérülést, mely akár 3-as fokozatú is lehet. Ezt a támadást csupán néhány alkalommal tudja felhasználni. Ez szám szerint 5, maximum 7 alkalom. A támadás által okozott sérülés nagy mértékben függ az ellenfél lélekenergiájától. Ha a támadott fél erősebb a támadónál, már nem képes megölni, azonban még súlyos égési sérüléseket okozhat vele.

 • Adokenai bengosha (Angyali védelmező)
  A technika hasonlatos a "Nagarero" nevezetű támadáshoz, ám ez, azzal szemben inkább védekező technika, semmint támadás. A kard pengéje ezúttal is apró tollakká változik, ám ezúttal a használó köré gyűlik, ezzel védőburkot alkotva. A tollak képesek elnyelni a nem erőalapú támadások energiáját, így ezek lényegében teljesen hatástalanok a védelemmel szemben. Az elszívott energia beépül a védőburkot alkotó tollakba, ezzel megerősítve a védelmet. Gyenge pontja a védekező technikának, hogy nem képes Mitsu lélekenergiájának másfélszeresétől többet elviselni. Ha ez megtörténik akkor túlterhelődik a gömb, és egy robbanással szertefoszlik, a belefektetett energia pedig szertefoszlik. Vagyis ez azt jelenti, hogy a technika alkalmazása legalább olyan veszélyes, mint amilyen hasznos. Párhuzamosan alkalmazható másik technikákkal, akár kidoukkal is, így alkalmas a meglepetés támadásokra.
NEVE Hidoi Shukuun no Tenshi (酷, 宿運の天使Kegyetlen végzet angyala)
PARANCS Sora wo Tachiwarinasai! (Hasítsd az eget!)

A bankai parancsának elhangzása után Mitsu öltözete megváltozik egy kék-ezüst-fehér-arany színű páncélzatot kap, valamint 2-2 szárnyat, mellyel képes lesz repülni. Ennek köszönhetően akár a levegőben is csatározhat. Ezen kívül kap két kardot a kezeibe, valamint körülötte is megjelenik néhány, melyeket akár egyszerre, vagy külön-külön is az ellenség felé tud küldeni. Bankaiának köszönhetően Mitsu úgy nézhet ki, mint egy angyal. Azonban ezzel nem csak szép lesz, de  igen erős is, hiszen ereje és gyorsasága jócskán megnövekszik a shikaihoz képest. Reakció ideje 2x gyorsabb lesz, mint normál állapotban, valamint 3x erősebb is lesz.

TÁMADÁSOK Képes ugyan azokat a támadásokat használni, melyeket Shikai formában is.
Pincsi-pancsi shini módra
Állapot AKTÍV
Résztvevők Rosui Kagehime, Hama Daiki

~~~

Lezárt küldetések:

A fénylő tó titka - 500 LP és 1000 ryou
Elmebajos tortúra, avagy Paris Hilton Karakurában - 1500 LP és 2000 ryou
Halloween - 3000 LP és 4000 ryou
Új erő, új ellenség - 1000 LP és 1500 ryou
Zanpakutou nélkül az illóziók ködjében - 2000 LP és 2500 ryou
Tiltott tekercs nyomában - 4000 LP és 3500 ryou

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Okt. 28, 07:07:36

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Hana
Nem elérhető Nem elérhető

Sachiaru Masaki
Nem elérhető Nem elérhető

Xidoumao Wen Shing
Nem elérhető Nem elérhető

Watanabe Yuusuke
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Nayoko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?