Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Shihouin Yoruichi

Oldalak: [1] 2 3 ... 19
1
Fórum élet / Népszámlálás - 2018/2019
« Dátum: 2018. Dec. 02, 12:27:15 »
Uffantás~

Mostanság kissé szupermód belassult errefelé az élet, ezért úgy gondolom, hogy itt az ideje egy népszámláláshoz, csak hogy tudjuk, mi merre és hány méter.

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy aki aktívnak gondolja magát, és a továbbiakban is szeretne aktív maradni, legyen szíves írjon ebbe a topikba, és küldje el, hogy mely karaktereit szeretné megtartani. Amelyek nem kerülnek lejelentésre a lenti határidőig, 1 hónap múlva eltávozott karakter státuszba kerülnek, és a LP-jét az adott játékos szétoszthatja a többi karaktere között.


Határidő:
2019. 01. 15

2
Fórum élet / Re:Augusztus havi stat
« Dátum: 2018. Nov. 17, 21:27:44 »
Hajhó~

Kuroji Rei: 500 LP
Dionisia Maribell Vega: 500 LP
Karasu Vex: 500 LP
Watanabe Yuusuke: 500 LP
Minami Junko: 500 LP

3
Fórum élet / Re:Július havi stat
« Dátum: 2018. Nov. 17, 21:13:32 »
Halihó~

Postjaitokért az alábbi jutikat kapjátok:

Kuroji Rei: 500 LP
Dionissia Maribell Vega: 500 LP
Karasu Vex: 500 LP

4
Lezárt küldetések / Re:Hadművelet neve: X
« Dátum: 2018. Nov. 17, 20:26:04 »
Uffcsi~

No, jöttem ellenőrizni. :3 Ami azt illeti, ügyesen levezetted magát a küldetést, azonban ahhoz képest, hogy villámküldetésnek lett meghirdetve, mondhatni nagyként lett kijátszva. Nekem többnyire ezzel kettő darab problémám van:

1) Azok a játékosok, akik szívesebben játszanának rendes, nagy küldetést, nem jelentkeznek, mert vagy nem szeretik a villámküldiket, vagy nem tudnak rövid postot írni, esetleg kifejezetten utálnak rövid postot írni vagy más egyéb okuk van rá. Viszont ott a másik oldal. Azok, akik szívesebben játszanak gyorsabb, pörgősebb játékokat, amik pár óra, de legfeljebb pár nap alatt végig játszatóak, és alacsony a postmax határa. Teszem azt 300 szó. Én speciel az utóbbiba esek, ezért is mondtam le inkább a játék további részéről, mert sajnos random időközönként besűrűsödök munka miatt és nem igazán van se időm, se energiám hosszabb postokat írni. Játszani viszont szeretek, és ennek ugye ez lenne a lényege. Tehát azt mindenképp fontos szempontnak tartnám, hogy igyekezzünk a megfelelő kategóriába besorolni az adott küldit.
2) A másik problémám lényegében az, hogy mivel villámként lett meghirdetve a küldi, így nagyon sokan jelentkeztek a küldetésre. Ha jól emlékszem, szám szerint 10-en, de javítswon ki bárki, ha tévedek. Ez valljuk be, még gombócból is sok. Villámküldi esetén viszonylag könnyen követhető ennyi játékos mozgása, párbeszéde, azonban minél hosszabbak a postok, minél nagyobb a küldi, ezek az információk (amik lehetnek akár fontosak is a küldi szempontjából) elvesznek az éterben, és úgy kell rászólni a mesélőre, hogy "Te figyu má' én nem ezt csináltam, hanem amazt.", aztán jöhet a javítgatás, korrigálás, mese felének vagy egészének átírása, egyebek. (Utóbbi nyilván sarkítás akart lenni, csak na... :D)

Úgy gondolom, hogy a fentiekre mindenképp érdemes ügyelni, a saját érdekedben is. És emellett szeretném azt is megjegyezni, hogy ez most nem feltétlen csak a te küldetésedre értem, hanem úgy nagy általánosságban az összes küldire, ami elindult, vagy elindul majd a jövőben villámküldi kategória alatt.

Azonban itt jön a negatív kritika után a pozitív, csak hogy ellensúlyozzuk a sok csúnya dolgot amit az előbb leírtam:
Összességében szerintem büszke lehetsz az eredményre, élvezhető volt a küldi, a mesélés és úgy alles zuzammen az egész jól össze volt rakva. Látszik, hogy sokat dolgoztál rajta, sokat foglalkoztál vele és igyekeztél mindennek és mindenkinek megfelelni mese és akció terén. Annak ellenére, hogy ilyen sok résztvevő volt, nagyon ügyesen végig vezetted a küldetést, de ahogy fentebb írtam, néhány helyen azért érezhető volt, hogy már talán túl sokan is vannak, és néhol elvesznek információk, vagy nem úgy értelmeztél pár dolgot, ahogy azt a játékos szerette volna. Ezt azonban többnyire sikerült is megbeszélni csopiban, ha jól érzékeltem, tehát ezen a téren is jár a pirospont. Emellett, ahogy azt már kiemelték előttem korábban a Messenger-es csopiban, néha nem árt átnézni, hogy milyen karakterek is vannak a küldetésben, milyen képességeik vannak, milyen a személyiségük, beleillenek-e a küldi környezetébe, és ehhez igazítani a saját kis történeted, amit szeretnél elmesélni.

A küldetést nem kategorizálom át nagy küldetéssé, azonban az alap villámjutinál nagyobb jutikat osztok, mégpedig az alábbiak szerint:

Összesen: 17 kör

Ahmad Al Saliha - 17 kör - 2500 LP és 2500 ryou
Hoshi Ryohei - 17 kör - 2500 LP és 2500 ryou
Shirei Tenro - 16 kör - 2000 LP és 2000 ryou
Atamagahen Haseru Hidari - 13 kör - 2000 LP és 2000 ryou
Kikuchi Ayame - 11 kör - 1500 LP és 1500 ryou
Akabeni Mizuki - 11 kör - 1500 LP és 1500ryou
Konoe Karen - 6 kör - 500 LP és 500 ryou
Tsukatani Aoi - 4 kör - 500 LP és 500 ryou
Miyake Diran - 4 kör - 500 LP és 500 ryou
Shinohara Jurou - 3 kör - Nem jár jutalom
Nakajima Shisui - 1 kör - Nem jár jutalom

További kellemes játékot!

U.i.: Ha esetleg valaki körszámát elszámoltam, legyen szíves, böködjön meg, mivel ettől is függ a jutalom.

5
Előtörténetek / Re:Yaken Sora
« Dátum: 2018. Szept. 30, 16:22:55 »
Halihó~

Még akadnak itt-ott vesszőhibák, illetve elgépelések. Nem tudom, hogy a fórumon, vagy word-ben írod-e a postokat, de utóbbi kijelzi a vesszőhiányokat is, illetve a kiszűrésében az is segíthet, ha beküldés előtt átolvasod a postot. Esetleg ha van lehetőséged, félhangosan. A vesszők többnyire oda kerülnek, ahol épp levegőt vennél olvasás közben.
Mivel azonban más gondom nem igazán van, így az előtörténeted elfogadom.

Osztag: 8. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Kezdetnek minden képzettségedre kapsz 1-1 pontot, valamint szabadon eloszthatsz további 14 pontot közöttük, melyek a következők:

  • Fegyverforgatás
  • Hakuda
  • Kidou
  • Helyváltoztató képesség
  • Zanpakuto

Mindemellett szinted után jár 1 pont Reishi kezelésre, amit az alábbi másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

  • Erő
  • Ügyesség
  • Gyorsaság

Elosztott pontjaidat a Pontozósdi topicban jelentheted le, illetve kérlek, válassz magadnak 5 db, szintednek megfelelő canon (eredeti történetben is szereplő) technikát.

Kellemes játékot!


6
Fórum találkozók / Re:Fórumtábor! 👙🌞🎲🌊
« Dátum: 2018. Szept. 30, 16:01:27 »
Halihó~

Kicsit megcsúsztam a dolgokkal (milyen meglepő... :|), de jön a fórumtáboros jutiosztás~

Minden résztvevő a szokásos 3500 LP-t és 3500 ryou-t kapja. :3

Kérném azokat a játékosokat, akik jöttek táborba és részt vettek asztalizáson, hogy küldjenek pü-t, mely karakterüknek/karaktereiknek szeretnék a jutalmat. Szokás szerint csak az a karakter kaphatja meg a jutalmat, aki részt vett az asztalizáson.

7
Fórum élet / Augusztus havi stat
« Dátum: 2018. Szept. 16, 22:36:44 »
Üdvölet!

Legtöbb hozzászólást író felhasználók jutalmazása. Feltétel, minimum 10 hozzászólás egy hónap alatt - mindegy, hány karakterrel, a lényeg, hogy meglegyen a 10 post az adott hónapban. HA NINCS MEG A TÍZ POST/HÓ AKKOR NE ÍRJ IDE!

IC Hozzászólások:
 • Soul Society, Hueco Mundo, Emberek Világa, valamint Alternatív boardba tartozó IC hozzászólások
 • Küzdőteres postok
 • Küldetések
 • Pályázatok, amennyiben legalább 250 szó IC-részt is tartalmaznak
 • Pársoros board és villámküldetések postjai, amennyiben elérik a 250 szót

NEM IC hozzászólások:
 • OFF hozzászólások IC boardokban
 • Helyszínleírások (például a karaktered szobájának nyitsz egy topicot)
 • Mesélői postok
 • Előtörténetek
 • Post a Kifordított boardba
 • Egyéb OFF hozzászólások

Értelemszerűen itt jelzed, ha elérted a hozzászólások számát. Azzal a karaktereddel írj ide, akivel a jutalmat kéred! Multik esetén vezesd le, kivel, na meg hány darab post-ot írtál, mindegyik mellé linkelve egy linket az adott karakter hozzászólásairól. (Karakter profilja -> Üzenetek megjelenítése -> Üzenetek) FONTOS: nem kötelező az összes postodat lejelenteni, a lényeg, hogy a lejelentettek száma meglegyen minimum 10 darab. Te döntöd el, melyik postjaidat számoltatod el, azonban ezt valahogy mindenképpen jelezd! ;)

Jutalmazás, ahogy eddig is 100-500 LP között lesz. Hozzászólásokat leellenőrizzük, csalásért bünti jár, azaz figyelmeztetés!

Stat minden hónap elején van. Tehát, minden hó elején jelentkezhetsz az előző hónapban írt hozzászólásaiddal, ha megvan a tíz darab. Topik következő felkerülésével törlésre kerül, úgyhogy addig jelezd a jutalmat pontelosztásban és saját adatlapodon is! A stat lejelentését, kérjük, legkésőbb szeptember 30. 23:59-ig ejtsétek meg!

8
Fórum élet / Július havi stat
« Dátum: 2018. Szept. 16, 22:35:05 »
Üdvölet!

Legtöbb hozzászólást író felhasználók jutalmazása. Feltétel, minimum 10 hozzászólás egy hónap alatt - mindegy, hány karakterrel, a lényeg, hogy meglegyen a 10 post az adott hónapban. HA NINCS MEG A TÍZ POST/HÓ AKKOR NE ÍRJ IDE!

IC Hozzászólások:
 • Soul Society, Hueco Mundo, Emberek Világa, valamint Alternatív boardba tartozó IC hozzászólások
 • Küzdőteres postok
 • Küldetések
 • Pályázatok, amennyiben legalább 250 szó IC-részt is tartalmaznak
 • Pársoros board és villámküldetések postjai, amennyiben elérik a 250 szót

NEM IC hozzászólások:
 • OFF hozzászólások IC boardokban
 • Helyszínleírások (például a karaktered szobájának nyitsz egy topicot)
 • Mesélői postok
 • Előtörténetek
 • Post a Kifordított boardba
 • Egyéb OFF hozzászólások

Értelemszerűen itt jelzed, ha elérted a hozzászólások számát. Azzal a karaktereddel írj ide, akivel a jutalmat kéred! Multik esetén vezesd le, kivel, na meg hány darab post-ot írtál, mindegyik mellé linkelve egy linket az adott karakter hozzászólásairól. (Karakter profilja -> Üzenetek megjelenítése -> Üzenetek) FONTOS: nem kötelező az összes postodat lejelenteni, a lényeg, hogy a lejelentettek száma meglegyen minimum 10 darab. Te döntöd el, melyik postjaidat számoltatod el, azonban ezt valahogy mindenképpen jelezd! ;)

Jutalmazás, ahogy eddig is 100-500 LP között lesz. Hozzászólásokat leellenőrizzük, csalásért bünti jár, azaz figyelmeztetés!

Stat minden hónap elején van. Tehát, minden hó elején jelentkezhetsz az előző hónapban írt hozzászólásaiddal, ha megvan a tíz darab. Topik következő felkerülésével törlésre kerül, úgyhogy addig jelezd a jutalmat pontelosztásban és saját adatlapodon is! A stat lejelentését, kérjük, legkésőbb szeptember 30. 23:59-ig ejtsétek meg!

9
Fórum élet / Re:Június havi stat
« Dátum: 2018. Szept. 16, 22:25:09 »
Hajhó~

Elnézést a csúszásért, máris jön a stat zárás. :3 Az alábbiak a jutik:

Kira Daisuke: 500 LP
Aikyou Kaiya: 500 LP
Kitagawa Azumi: 500 LP
Tachibana Yuuna: 500 LP
Kimio Misa: 500 LP

10
Küldetések az Emberek Világában / Re:Kicsi a bors, de erős
« Dátum: 2018. Aug. 16, 22:24:36 »
Sziasztok~

A Random küldiellenőrzés című hírben megírtak okán, a küldetéseteket lezárom. Jutalmatok az alábbi:

Maximilan Stolz: 1000 ryou (A karakter azóta leadásra került, jutalom nem örökíthető át)
Fuchida Ayumi: 1000 ryou
Kawayoshi Natsumi: 1000 ryou
Kane Shinzo: 1000 ryou
Kuchiki Sayuri: 1000 ryou

További kellemes játékot~! :mami:

11
Kaiser Gesang - A szent király himnusza / Re:UI.: Tadaima!
« Dátum: 2018. Aug. 16, 21:57:23 »
Sziasztok~

A Random küldiellenőrzés című hírben megírtak okán, a küldetéseteket lezárom. Jutalmatok az alábbi:

Hidetada Nishigami: egy körben való részvételéért nem részesül jutalomban :(
Akiyama Kyou Sora: 500 ryou
Kuse Takamasa: 500 ryou

További kellemes játékot~! :mami:

12
Kaiser Gesang - A szent király himnusza / Re:UI.: Sayonara!
« Dátum: 2018. Aug. 16, 21:54:16 »
Sziasztok~

A Random küldiellenőrzés című hírben megírtak okán, a küldetéseteket lezárom. Jutalmatok az alábbi:

Shima Eizo: 500 LP és 1000 ryou
Chiyuki: 500 LP és 1000 ryou (karakter leadása miatt 250 LP átörökíthető egy választható karakternek)
Chizuki Maya és Satoru Kazura: mivel csak egy-egy körben vettek részt, így jutalomban nem részesülnek. :(

További kellemes játékot~! :mami:

13
Lezárt küldetések / Re:Rubin Szeráj
« Dátum: 2018. Júl. 17, 21:14:39 »
Sziasztok~

A Random küldiellenőrzés című hírben megírtak okán, a küldetéseteket lezárom. Jutalmatok az alábbi:

Raimaru Minashaku: 1000 ryou
Miyake Ichiro: Karakter leadása miatt, és mivel csupán ryou jutalom jár a küldetésre, nem kap jutalmat.
Shima Eizo: 500 ryou
Kawayoshi Natsumi: 500 ryou
Chiyuki: Karakter leadása miatt, és mivel csupán ryou jutalom jár a küldetésre, nem kap jutalmat.
Yochike Hiraoka: 500 ryou
Kurosawa Rin: 500 ryou

További kellemes játékot~! :mami:

14
Lezárt küldetések / Re:Maszkmester
« Dátum: 2018. Júl. 17, 20:55:13 »
Sziasztok~

A Random küldiellenőrzés című hírben megírtak okán, a küldetéseteket lezárom. Jutalmatok az alábbi:

Kimito Misa: 1500 LP és 2000 ryou
Sachiaru Masaki: 1000 LP és 1500 ryou

További kellemes játékot~! :mami:

15
Lezárt küldetések / Re:Szelek szárnyán
« Dátum: 2018. Júl. 17, 20:28:35 »
Sziasztok~

A Random küldiellenőrzés című hírben megírtak okán, a küldetéseteket lezárom. Jutalmatok az alábbi:

Meiou Toshizou és Shihouin Nadeshiko: 1500 LP és 2000 ryou

További kellemes játékot~! :mami:

Oldalak: [1] 2 3 ... 19