Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Kane Shinzou

Oldalak: [1] 2 3 ... 14
1
Pályázatok / Kane Shinzou pályázatai
« Dátum: 2021. Jan. 13, 10:33:13 »


A Sárkány Szíve (Herz des Drachen)

A Sárkány Szívét még a „Fehér Sárkány”-nak elkeresztelt quincy készítette el azzal a céllal, hogy örököseinek védelmet tudjon biztosítani és felfegyverezze őket a veszélyre mi rájuk leselkedhet. Eme ereklyéből, kettő született. A Sárkány Szíve, ami felszabadítja a lélekben szunnyadó erőt és a Sárkány Fegyvere, ami halálos arzenállal ruházza fel használóját. Az ereklyéket csak is a leszármazottak képesek aktiválni, idegen kézben halálos ítéletet jelent. Mindkét ereklye esetében, aki megpróbálkozik aktiválni, lelkét lassan és fájdalmak között elégeti. Egyes találgatások szerint a vér alapján tájékozódik a szerkezet, mások szerint reyroku alapján azonosítja be a használót. Jelenleg a Sárkány Szívének örököse: Kane Shinzou. (Előzmény: Harmadik Lecke)


Kinézet

Az ereklye eredetileg sárkány szimbólumú quincy lánc volt, ami az aktiválás után démoni külsővel lévő karrá változott át. A kar felső részén lehet látni, hogy a reishi energiák világítanak és pulzálnak olykor. Amikor sötét reiatsuval rendelkező lények vannak a közelben, a kar világítani kezd. Pár milliméterrel nagyobb Kane jobb karjától, ami a hegyes ujjaknak köszönhető.


Tulajdonsága

A kar szinte törhetetlen. Ellenáll bárminemű fizikai támadásnak, ezért védelemre tökéletesen fellehet használni, ha nincsen kard vagy egyéb eszköz, ami közelharcra alkalmas lehetne. Az ereklye aktiválásával a használó bal karjánál, reishi energiából kialakuló hatalmas kar jelenik meg amivel képes nagy fizikai erőt kifejteni minden gond nélkül. Hasonló elven működik, mint a szokásos quincy íj, csupán annyi különbséggel, hogy az íj helyett egy kart idéz meg aminek alakja hasonló, amit a használója hord. Mivel Kane esetében a bal karját teljes mértékben elvesztette és helyette a sárkány szíve foglal helyett, nem képes érezni és tapintani vele, de az energiáknak köszönhetően mozgatni tudja, mint egy rendes kart.

Képességei
A Sárkány haragja (Zorn des Drachen)


A képesség aktiválásával, a kar reishi energiákból egy nagyobb kart hozz létre, aminek segítségével nagyobb fizikai erőt képes kivitelezni. Ezzel a képességgel ellenfeleit megtudja ragadni, eltudja dobni, törmelékeket képes arrébb hordani és kemény felületű anyagokat akár áttörni minden gond nélkül. Nagy pusztító erejének hála komoly sérüléseket képes okozni ellenfeleinek. Bármekkora súlyú ellenfelet képes megragadni a szintjének megfelelően, amit a heilig Bogen képzettség határozz meg.

1-10: Legfeljebb összesen 100 kilogrammot képes megemelni vagy elhajítani.
10-20: Legfeljebb összesen 500 kilogrammot képes megemelni vagy elhajítani.
20-30: Legfeljebb összesen 1000 kilogrammot, avagy 1 tonnát képes megemelni vagy elhajítani.


A Sárkány karja (Hand des Drachen)

A használó képessé válik arra, hogy nagy távolságról is képes legyen ellenfeleket/tárgyakat megragadni és magához húzni. Ugyanúgy ahogyan az előző képesség is, hasonló elven működik, csupán annyi különbséggel, hogy a távolságot rövidíti le. A folyamat nagyon gyors, ennek köszönhetően akár összelehet kombinálni az előző képességgel is. Ráadásul közlekedésre is alkalmas, ha esetleg saját magát akarja felhúzni valahova. Szorosan összefügg az előző képességével! A heilig bogen képzettsége határozza meg szintjeit.

1-10: Legfeljebb 100 méter távolságig képes elküldeni a karját.
10-20: Legfeljebb 500 méter távolságig képes elküldeni a karját.
20-30: Legfeljebb 800 méter távolságig képes elküldeni a karját.

A Sárkány lelke (Seele des Drachen)

Az aktiválás után, Kane haja elfehéredik és mögötte egy szellemalak jelenik meg ami egy Susanoo amit reishi energiák alkotnak. Ennek az alaknak nincs öntudata, követi a használó mozgását. Ez a képesség lehetővé teszi Kane-t, hogy a korlátjait áttörje ideiglenesen és képessé váljon még erősebb még pusztítóbb erőt kifejteni magából. Ennek viszont megvan a hátránya. Temérdek lélekenergiát követel a használójától, emiatt a használata után kell idő mire feltudja tölteni magát aminek ideje: 10 kör. A heilig Bogen képzettség határozza meg szintjeit.

20-30: Az ideje legfeljebb öt körig tart.
30-40: Az ideje legfeljebb tíz körig tart.
50: Az ideje legfeljebb húsz körig tart.

A sárkány haragja (Zorn des Drachen): 10 tonnát képes maximum megemelni vagy elhajítani.
A sárkány karja (Hand des Drachen): 1 kilométerig képes elküldeni a karját.

E képességnek előfeltételei vannak amik a következők:

- Kane heilig bogen képzettsége minimum húsznak kell lennie.
- Egy magánküldetés elvégzése, ahol először aktiválja a képességét.


2
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Dec. 24, 15:20:55 »
Egyként mozgunk. Egyként cselekszünk. Így írhatnám le leginkább azt, amivel végül letudtuk győzni az élőhalott sternrittert. Mi ebben a tanulság? Hogy senki sem legyőzhetetlen. Nincsen értékesebb vagy értéktelenebb egyén a földön. Sokan alábecsülik a halandókat, mert húsból és vérből vagyunk. Pedig az igazság az, ha egyedül gyöngék és törékenyebbek vagyunk, együtt csodákra vagyunk képesek. A sternritter egyedül van. Mi viszont, többen. Támogatjuk egymást lélekben és testben is. Bár más dolgok mozgatnak minket, más a célunk, másképpen gondolkodunk, ma ezen a napon képesek vagyunk közösen elérni a célt, amit kitűztünk magunknak. A technika egyben halálos és gyönyörű jelenség. Az aranyszínnel pompázó nyíl mi egyesíti erőinket, célba talál, pontosan az ellenség szívét szúrja át. Utoljára hallgatjuk a szörnyeteg fájdalmas ordítását. Amint csend lesz úrrá a teremben, nagy kő esik le rólam. Megcsináltam. Nem. Megcsináltuk! Együtt! Bebizonyítottuk, hogy Őfelsége hatalma mégsem akkora, mint aminek mondták sokan. Mi vagyunk erre az élő bizonyíték! Minden erőmet felhasználtam egyetlen lövésre és nem én vagyok az egyedüli ebben. Hátra tekintek Fox-hoz miután kitombolta magát előzőleg. Félmosolyt engedve magamnak, mindenkinek felmutatom a győzelem jelét.
- Még mindig kiakarod tépni a gyomromat? Néz körül Fox! Győztünk! Együtt! Egy csapatként! Köszönöm srácok. Nélkületek nem ment volna.
Őszintén mondom ki ezeket a szavakat. Nagyon elhagy az erő bennem és kénytelen vagyok lefeküdni a földre. Életben maradok, csak időre van szükségem. Újdonsült karomhoz tekintek miközben hagyom, hogy felsegítsenek. Nem érzem, még is tudom mozgatni. Vajon miért van ez? Annyi kérdésem lenne a sárkány szívével kapcsolatosan, de nincs erőm feltenni. Amúgy is. Ki tudna rá válaszolni? Olyan sok minden történt hirtelen, hogy magam is nehezen rakom össze a képeket. Abban vagyok csupán biztos, hogy győztünk. Ha ezt Amarilla, Layla és a többiek látták volna, kitértek volna a hitükből az fix! Főképp Aleda. Amennyire imádja a legendákat, még ő maga se hinné el szerintem mindazt, amit eddig átéltünk. Együtt végre elhagyjuk a barlangot. Nem nézek vissza, nem tekintek máshova, csak is kizárólag előre. Más emberként léptem be arra a helyre és más emberként is távozom. A kérdés csupán az, miféle emberré válok vajon? Mi az én szerepem majd a következő eseményekben? Mi várhat ránk tovább? Renzoutól búcsút kell vennünk. Nem beszélünk egymáshoz, de tekintetünk mindent elmond. Velünk van, velem van. Támogatott minket mindvégig. Nem kellettek ide szavak, hogy végre rájöjjek. A tettei és a mostani tekintete bőven választ adott. A jármű elindul haza, ahol a családom, családunk vár. Új tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak, új barátokra leltünk, sikert vittünk véghez. A pendrive nálunk van és egyre közelebb kerültünk az utolsó lovaghoz.

*

A korterembe töltött idő hosszadalmasan telt. Pár napig ágyhoz lettem kötve, de szerencsére nem én voltam egyedül ezzel. Volt társaság, akikkel jól eltudtam beszélgetni. Csendesen telik ez az időszak. Viszont kérdéseinkre választ várunk. Főképp egy személytől. Noah ahogyan elküldött minket erre a küldetésre, nagyon fura volt. Egyre furábban is viselkedett. Párszor meglátogatott minket, de amikor rákérdeztünk pár kényes dologra, nem adott választ. Egészen mostanáig. Miután elhagyhattuk a kortermet, Noah összehívott minket a futárok tornyába. Mindannyian felérünk, leülünk vagy állunk és várunk Noah-ra, hogy belekezdjen. Legelőször kérdőre akartam volna vonni. Kockáztatta az életünket, majdnem belehaltunk! Viszont. Mikor megismerem a múltját, honnan jött, a futárok miképpen léteznek, mi az igazi cél, minden értelmet nyer. Noah ismerte édesanyámat, ráadásul még Fox anyukáját is! Konkrétan a családunk két női tagja, benne volt a futárok megalakulásában. Cat-ről és Noah-ról kiderül, hogy testvérek és milyen kemény életük volt. Ami inkább szíven üt, hogy eddig azt hittem, én vagyok az egyedüli, aki folyton folyvást menekül. Kiderült, hogy tévedtem. Ők régebb óta menekültek, mint én. Félelemben élnek, rettegnek Őfelsége haragjától. Most, hogy van egy kicsi remény, hogy egy quincy lovagot megtalálhatnak és ezzel fordíthatnak az esélyeiken, hogy megmenekülhessenek egy retteget király haragjától, elgondolkodtad. Hányan élhetnek még így? Hányan félhetnek Őfelségétől? Hányan cselekszenek félelemtől vezérelve? Aledanak igaza van. Nem menekülhetek tovább. Édesanyám az életét tette fel és még sokan mások is áldozták fel az életüket. Ha mi nem teszünk semmit, ki fog? Kiegyenesítem magamat majd előrébb lépek, hogy a többiek jól lássanak.
- Tudod Noah, legszívesebben széttéptelek volna. Wolf is talán, meg úgy jó páran. Viszont… most, hogy tudom, hogy miről van is szó, az a véleményem, hogy komplett hülye vagy. Az elejétől elkellet volna mondanod miért kergetjük ezeket a pendrive-okat. Azt feltételezni, hogy itt hagynánk téged, nevetséges! A nevükben nem beszélhetek ugyan, de a magam nevében igen. Folyton folyvást menekültem. Először úgy gondoltam a családom miatt majd aztán hibáztatni kezdtem az apámat, de… valójában a valódi hibás én vagyok. Köhler-nél Laylát azért veszítettük el, mert menekültünk! Cheetah és Lion halála szintén emiatt. Mert rettegtem attól, hogy elkapnak. Igen. A két futár halála a saját gyávaságom miatt haltak meg. Aleda-nak igaza van. Többé nem fogok elfutni. Soha többé! Én azt mondom! Rúgjuk szét Őfelsége valagát! Találjuk meg az utolsó lovagot és mentsük meg magunkat és másokat is. Sokan félelemből tartanak a királlyal! Persze, lehet nagyon erős és félelmetes, de tudjátok mit srácok?
A többiek felé fordulok.
- Őfelsége bekaphatja! A Wandenreich bekaphatja! Sok mindent elvettek tőlünk nem? Fox a szüleit vesztette el! Naraku is biztos vagyok benne elvesztett sok mindent és Ryuunosuke is! Ahogyan Noah-ék is. Itt az ideje, hogy bepiszkítsunk a király alá. Harcolnunk kell! Én ezt fogom tenni. Ti skacok?
Várom a válaszokat. Részemről ennyit tudtam csak tenni. Fogalmam sincs mi fog reám várni. Mit fog hozni a jövő. Egy dologban vagyok csupán biztos. A lábaimat nem arra fogom használni, hogy fussak. A kezeimet nem arra, hogy eltakarjam az arcomat. Az erőmet nem fogom elrejteni. Harcolni fogok!

3
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Nov. 16, 12:55:15 »

A vodka-narancs lehúzásra Cat elmosolyodik. Sajnos viszont az öröm nem tart sokáig mikor Lucrezia sikeresen levágja Kane jobb karját és a vérveszteség okán „belehal”. A terror és kétségbeesés lesz úrrá rajtatok. Ryuunosuke öngyilkosságban gondolkodik, Tenro feladja a küzdelmet és lesz, ami lesz alapon várja a halált, mivel a kijárat beomlasztásával a túlélésüknek az esélye a nullával konvergál. Naraku talán az egyetlen, aki még bírná valamennyire szusszal. Szerencsétekre a kocka fordul a javatokra. Ugyanis aki nem hitt a legendákban és mesékben, a Fehér Sárkány történetében, hát meglepetésetekre elő áll a ti reményetek egy fiú képében, kinek jobb karja kísértetiesen hasonlít a pajzs alakú emblémájának kar sziluettjére, ami nem véletlen. Ugyanis a Sárkány szívének ereje aktiválódott és az örököse nem más, mint Kane, kiről bebizonyosodott, hogy a leszármazottja. Alaposan földbe döngöli a nevetekben is a szörnyeteget. Sajnos hiába adott bele mindent az utolsó ütésében az ifjú Shinzou és a kijárat újra használhatóvá vált Renzou által, a szörnyeteg még mindig életben van a sérüléseinek ellenére is. Viszont Renzou egy utolsó lapot húz elő a zsebéből. A Mennyei Nyíl technikát javasolja nektek, hogy vessétek be. Még sosem használtátok és talán létezéséről sem hallhattatok, de most lehet ez lesz az utolsó esélyetek. Mindannyian megidézitek íjaitokat miközben Renzou és Wolf, feltartoztatják a szörnyeteget.
- Takarodjatok az utamból!
Lucrezia már menne nektek, de Wolf és Renzou visszatartják a Sternrittert az utolsó leheletükig. Íjaitokat megidézve, szorosan egymás mellett állva igyekeztek erőiteket összekombinálni. Érezhetitek, hogy egyre jobban kezdtek fáradni a folyamat alatt. Jó ideig sajnos még koncentrálnotok kell, hogy sikerüljön a művelet. Viszont az idő ellenetek dolgozik megint, miután Wolf és Renzou elröppennek Lucreziától és a szörnyeteg titeket vesz célba. Ekkor viszont csodát fogtok tapasztalni. Íjaitok színe, aranyszínűvé válik a kombinált erőtöknek köszönhetően.
- INDÍTSÁTOK!!! GYERÜNK!
- LŐJETEK MÁR BASZKI!
A jelet hallva, kimondjátok szinte egyszerre a varázsigét majd elengeditek nyilaitokat. Láthatjátok tisztán, hogy amint nyilaitok szélsebesen Lucrezia felé indulnak, össze kombinálódnak és egy hatalmas nyíllá alakul, aminek gyorsasága rögtön megemelkedik annyira, hogy a sternritternek ideje sincsen reagálnia mert átlyukasztja a hasát. Ennek következtében a teste, aranyban kezd tündökölni és szépen lassan megsemmisül.
- Ne… ez nem lehet! NEEEEM!!!!
Lucrezia ordítása abbamarad amint teljesen eltűnik. Sikerült! Legyőztetek egy sternrittert! Együttes erővel! A technika alaposan kifáraszt titeket. Erőtök nincsen már íjakat idézni. Utolsó energiátokat felhasználtátok erre a lövésre, de megérte. Győztesen léphettek hát ki innen a kamrából. Magatokkal viszitek Hikaru kardját aztán csatlakoztok Mouse-hoz és Icarushoz az archivumba. Mouse mindannyiótoknak ad egy jó nagy ölelést, miközben könnyekkel küszködik. Nagyon aggódott értetek. A nagy ölelkezés után, végül elhagyjátok a barlangot. A hosszú út közben, Mouse tájékoztatja Tenrot és Kane-t, hogy a pendrive miatt nem kell aggódni, hiszen mindvégig Renzounál volt, aki a megfelelő pillanatra várt csupán. Ennek mennyire fogtok őrülni, nem igazán lehet elmondani, mindenesetre a küldetéseteket teljesítettétek. A barlangból kiérve, Plastic fogad benneteket, aki rögtön segíti az ifjú Shinzout a mozgásban, mert Wolf már alig bírja vonszolni. Együtt indultok kifele az erdőből egészen a furgonig, amivel érkezett a Futár csapat.
- Azt hiszem itt az idő elválnunk egymástól.
Jegyzi meg Renzou majd megvárja míg mindannyian beszálltok.
- Nagyszerű tettet hajtottatok végre. Ti vagytok az első quincyk kik nemhogy megtagadták Őfelségét, de még szembe is szálltak egyik emberével. Nagy dolgokra vagytok hivatottak. Vigyázzatok magatokra és minél hamarabb találjátok meg az utolsó lovagot! Nyugodt a szívem, hogy Hikaru öröksége biztonságban van. Induljatok! Járjatok sikerrel!
Renzou mosolya őszintének látszik. Lehetséges, hogy tényleg veletek van. Ezután az ajtók becsukódnak. A megfáradt csapat, Narakuval és Ryuunosuke-val együtt elindulnak hazafelé. Pontosabban a Futárok főhadiszállására.

*

A csapat legtöbb tagja jó pár súlyos sérüléssel rendelkezik. Egyesek főképp lelki, míg mások fizikai sérülést szenvedtek el. Szerencsétekre megkapjátok a szükséges ellátásotokat és pár napig a futárok bázisában lesztek elszállásolva. Naraku, Kane, Mouse és Tenro a gyengélkedőben töltik napjukat, Ryuunosuke pedig Icarussal osztozkodnak egy szobán. Szükségetek is lesz a regenerálódásra, mivel eseménydús napon vagytok túl. Vajon a gengszterfőnök ezekután, visszafog tudni rázódni a megszokott életébe vagy új kalandokat akar keresni? Ryuunosuke a cirkuszban fogja tovább tölteni a napjait, esetleg ott fogja hagyni? Tenro képes lesz végül tovább lépni családjának halálán és új fejezetet fog nyitni? Mi a helyzet vajon Kane-val? Képes ezekután apjával kibékülni? Megfogjátok találni az utolsó lovagot? Ez a jövő kérdése. A rehabilitáció után, mindannyian felmentek a futárok tornyába, ahol Noah vár rátok. Mindannyian helyet tudtok foglalni egy kényelmes hosszú fotelba. A kis csend után végül a futárok vezetője megszólal.
- Azt hiszem magyarázattal tartozom nektek. Előtte hadd gratuláljak. Olyan tettet hajtottatok végre, amit kevés quincy tett volna meg a helyetekben. Igazán értékelem.
Noah feláll a székéből majd mélyen meghajol előttetek. Nem csak ő tesz így, hanem mögötte Cat is.
- Köszönjük! Hála nektek a harmadik pendrive is a kezünkbe került. Már csak kettő maradt hátra, hogy végleg megtudjuk határozni, az utolsó lovag helyzetét. Viszont nem ezért hívattalak össze titeket. Engedjétek meg, hogy elmagyarázzam. Vagy is inkább mutassak valamit.
Noah bal karjánál látható karperecet leveszi magáról majd a zsebéből előkotorászik egy quincyláncot ami angyalszárny motívummal rendelkezik. A lélekenergiáját érezve, megtudjátok határozni melyik fajhoz tartozik. Konkrétan, ő is quincy.
- A valódi nevem Ryu Rakuseki. Cat a húgom, Helena Rakuseki. Én is quincy vagyok. A családom a Shinzou házat szolgálta, egészen addig míg őfelsége be nem került a képbe. El kellet menekülnünk. A quincy király elvett tőlünk mindent. A becsületünket, a nevünket, szeretteinket, otthonainkat! Úgy éltünk, mint az állatok. Fedél nélkül, mocsokban. És miért? Mert nem akartunk egy zsarnokot szolgálni. Mi a Shinzou házhoz voltunk hűségesek, nem pedig egy zsarnokhoz. Sajnos a királynak sikerült bekebelezni a többi quincy nemesi házat. Szerencsére viszont, nem kellet az utcán maradnunk. Kaptunk pénzt, jó sokat. Milliárd nagyságút képzeljetek el. A pénzt Hikaru küldte. Az édesanyád, Kane. Milyen meglepő, hogy nem csak egy Shinzou segített rajtunk. Ugyanis míg Hikaru pénzt adott nekünk, a Shirei család nő tagja, biztosított nekünk egy épületet, és sok olyan helyzetet megadott nekünk, amit felhasználhattunk. A te édesanyád, Tenro. Pontosan. Nem véletlenül, ajánlottam fel neked a Futárokhoz való csatlakozást. Ennyivel tartozom a szüleidnek. A szüleiteknek. Mivel nekik köszönhetjük az életünket, úgy gondoltuk a bátyámmal, aki sajnos nincs közöttünk, hogy harcolni fogunk. Megalapítottuk a Karakurai futárokat, Futár csoportokat hoztunk létre, eltűntük az emberek szemei elől. Minden jól alakult. Aztán jött Őfelsége újra. Az informátor elmondta a király tervét. Először is végez a shinigamikkal és az arrancarokkal. Utána a mi világunk következik. Már a jelek is láthatóak. Szenátorok, köztisztviselők, mindenhol ott vannak az emberei. Amint a király megnyeri a háborúját, elveszi a szabadságunkat, amit kiharcoltunk. Ezt nem engedhetem! Ezért azt tesszük, amihez a legjobban értünk. Lázadunk! A családom, ismeri a lovagokat. Konkrétan az édesapám tagja volt ennek a rendnek. Egészen addig amíg megnem ölték őt a tisztogatás során. Azt hittem minden lovag odaveszett. Az informátornak köszönhetjük, hogy tudunk egy lovag létezéséről. A lovagok fontosak voltak még anno. Hiszen régen, ők voltak a quincy nép védelmezői. Különlegesek egytől egyig. Nem csak, hogy védtek minket, de még a lelkek egyensúlyára is vigyáztak a maguk módján. A Fehér Sárkány tanítványai mondhatni. Mily szomorú sors, amit el kellet szenvedniük. Viszont egy lovag, tudna változtatni az egész helyzeten. Hiszen, ha meglesz a lovag, akkor Őfelségével szemben lesz esélyünk! Főképp, hogy a sárkány egyik leszármazottja velünk van, mind az kiderült. Nem hittem volna, hogy Hikaru tartogat még valamit a tarsolyában. Viszont, nem akarom ezt rátok erőltetni. Ha úgy döntötök, nem akartok részt venni ebben, elmehettek. Ha még is meggondolnátok, örömmel vennénk segítségeteket ebben a harcban. Hagyok időt dönteni. Addig is, Sakamoto Naraku és Takahashi Ryuunosuke! Mivel ti is belekeveredtetek ebbe de ennek ellenére megmentettétek a barátaim életét, hálám jeléül mindannyian kaptok pénzt és lehetőséget, hogy csatlakozhassatok hozzánk a harcban és akár futárok is lehettek. El kéne az ilyen bátor segítség. Gondolkozzanak el rajta. 
Noah mindent elmondott. Rátok marad a döntés, mit fogtok lépni. Csatlakoztok a harchoz, mint ellenállok Őfelségével szemben vagy inkább elsétáltok előle? A döntés a tiétek.
Mindaz, amit eddig átéltetek közösen, a tapasztalat, amit örökké magatokkal fogtok vinni, a sebek mikben osztozkodtok, lehetséges, hogy összekovácsolt titeket. Mit hoz vajon nektek a jövő? Vajon a gengszterfőnök Naraku, visszatér bűnözői életébe vagy esetleg harcolni fog egy jobb világért? Tenro, képes lesz vajon ezekután a futárokkal maradni, hogy szembe szálljon őfelségével és megvédhesse amazt a világot, mit a szülei védtek életük árán is? Ryuunosuke vajon szintén ellenállóként fog maradni a társasággal? És mi a helyzet Kane-val? A sárkány leszármazottja örökségéről tudva, maga is harcolni fog a szabadságért?
A jövőt, ti döntitek el. Ti fogjátok megformálni. Egy dolgot kilehet jelenteni viszont a történetben. Ezen a napon nem csak bátor quincyk küzdöttek meg egy szörnyeteggel szemben, hanem hősök születtek!


Eközben az árnyvilágban, Őfelségénél…

Feszült hangulat lesz úrrá a király rezidenciájában. Drake, lányával Kate-val és hű testőréve, Elisa Aschenbrennerrel, valamint Aleda-val és pár katonájával sietős és határozott léptekkel indulnak a kapu felé, hogy aztán a trón terembe érhessenek. Meglepetésükre, nemcsak Őfelségével találkoznak, hanem a Felisberta család is jelen van. Drake nem tudja hova tenni a jelenlegi helyzetet, és valószínűleg Aleda is idegessé válik amint megleli apját és édesanyját, valamint bátyáját a helyiségben. Drake erőt véve magán Őfelsége felé indul majd letérdel előtte, köszöntve urát és parancsolóját majd feláll és vár arra, hogy mit is fog mondani neki a király és mi az oka annak amiért idekellet jönnie, ráadásul mindenkit magával hoznia a fontos személyek közül.
- Súlyos híreket kaptam, Mr. Shinzou. Az én Lucreziám, hű sternritterem, életét vesztette. Ráadásul, egy új ellenség tűnt fel a színen. A Sárkány ordítása még most is visszhangzik a fejemben. Lázadás akar kitörni az emberek világában. Tud esetleg erről valamit?
- Nem uram. Most hallok erről először életemben. Meglepődve hallom, ezeket a tényeket.
- Akkor a következő is megfogja lepni.
Őfelsége csettint egyet bal kezével. Kisvártatva az Inquisitor lép elő, egy ismerőssel, akit éppen magával vonszol. Súlyosan meglett verve, ruhái szakadtak, ráadásul temérdek vért is vesztett sebeinek által. Drake szemei kitágulnak.
- Renzou!
Drake Shinzou meglepődik alaposan az ismerősön. Kate csak némán tekint mesterére.
- Tudta, hogy hű barátja elárult minket? Az információk szerint, Lucrezia halálában ugyanis besegített. És ez nem minden. A maga fia, Kane Shinzou és néhány barátja, segédkeztek abban, hogy a sternritterem meghalljon! Mi tud felhozni erre Mr. Shinzou?
Drake némán a padlóra mered. Nem tud mit mondani. A szavak megakadnak a torkában.
- Én megbíztam önben Mr. Shinzou. Kezemet nyújtottam maga felé. Viszont úgy tűnik a családja nem megbízható többé…
- Mr. Shinzounak ehhez semmi köze! Az árulást én terveltem ki! Egyedül! Nem vagyok hajlandó úgy szolgálni a Shinzou családot, hogy egy árulóval paktál le, mint maga!
Renzou kifakad a királyra, aki gyilkos tekintettel mered felé. Ezután az Inquisitor felé tekint, akinek egy bólintással jelet ad. Hű tanítványa, kardját bekapcsolva egy suhintással lefejezi Renzout és feje Drake lába elé gurul. Újfent farkasszemet nézhet egy hullával, de ezúttal egy barát halott tekintetével kell találkoznia. Lassan felemeli fejét és a királyra tekint.
- Nos Mr. Shinzou? Igazat mondott?
- Igen uram. Nem tudtam az árulásáról. Hihetetlen, hogy kitudott játszani.
- Bizonyítsa be.
Az Inquisitor lassan odalép Drake elé, aki dühös tekintetet enged meg magának.
- Úgy gondolom királyom, hogy mivel Mr. Shinzou fia megölt egy sternrittert a barátaival, az ítélet, halál. Szívesen vállalom a megsemmisítését. Valamint, ha kiderül, hogy Mr. Shinzou hazudott, akkor a Shinzou házat kiirtom a föld színéről. Az összes árulóval együtt. Ha akarja, akár el is indulok!
Az Inquisitor letérdel király elé, aki elmosolyodik. Tetszik neki az ötlet. Viszont amint véglegessé válna a terv, hirtelen egy quincy kilép a tömegből határozottan.
- Vállalom én!
A hang forrására tekintve, Drake meglepődik. A saját lánya, Kate Shinzou vállalkozik a feladatra, hogy saját testvérével végezzen.
- Tessék?
- Jól hallotta. Ha nem bízik a Shinzou családban királyom, akkor a Shinzou háznak bizonyítania kell nem igaz? Mi sem lehet nagyobb bizonyíték, minthogy az áruló bátyámat, a családunk egyik tagja öli meg. Nevezetesen én. Az Inquisitor valóban erős, elismerem. A sternritterei is. Viszont nem ismerik úgy a testvéremet ahogy én. Tudom mikre képes, tudom mit és kiket szeret, mit és kiket nem, mik és kik a fontosak neki.
Aleda az utolsó mondatra nagyot nyel, de szerencsére nem olyan hangosan, hogy észre vegyék.
- Logikus, hogy én lennék erre a megfelelő személy. Erősebb vagyok a bátyámnál, ráadásul felérek egy sternritter szintjén is. Adjon esélyt királyom. Én elintézem azt, amit a katonáinak nem sikerült.
Kate nem térdel le. Az ember azt hinné a király büntetésül nyomban leszidná vagy megölné. Viszont Őfelsége tapssal jutalmazza Kate megnyilvánulását.
- Legyen hát. Mr. Shinzou! Köszönje meg a lányának. Meggyőzött. Válasszon ki egy likváditort és ölje meg a fiút. Ezzel megmentheti a családját és a Felisberta családot is. Hiszen úgy tudom igen közel állnak egymáshoz. Ha a fiú, hamarosan nem hal meg vagy a likváditora, csődöt mond, akkor önnek, és a barátainak nincs menekvés a haragomtól. Megértettük egymást?
- Igen uram.
- Helyes. Elmehetnek!
Drake és a többiek kimennek a trónteremből és visszatérnek az emberek világába. A Felisbertáékkal hamar elválnak útjaik. Megérkezve a Shinzou birtokra, Drake magához hívatja lányát, Elisát és Aledát. Egy ideig csend honol a dolgozó szobában, egészen addig amig kopogások nem hallatszanak az ajtó mögül. Két katona lép be, akik rögtön lefogják Kate-et. Ez a lányának nem tetszik. Olyannyira nem, hogy próbál kiszabadulni, de ekkor egy hatalmas, csattanó pofon hangja csendül el.
- Miért?
- Hogy merészeltél ilyen botor dolgot tenni? Megölnéd a saját bátyádat? Elment az eszed leányom?! Mióta lettél ilyen heves?! A bosszú teljesen elvette a maradék józan eszedet is! Nem hagyhatom, hogy ostoba dolgot tegyél. Tudom ám mire megy ki a játék leányom! A könyvek, amiket mostanában olvasol! A Fehér Sárkány története, a lovagokról szóló mesék! Folyton ezeket a könyveket bújod és jegyzetelsz. Megtaláltam a szobádban! Te készülsz valamire. Ezt nem engedhetem! Nem fogom hagyni, hogy egy újabb gyerekemet veszítsem el. Bezárlak a szobádba és ki nem jössz onnan! A cselédek adnak enni. Lesz időd gondolkodni.
- Hibát követsz el apám!
- Vezessétek el!
Kate dühös és gyilkos tekintete az, amivel Aleda és Elisa találkozik utoljára. Amint kivezetik Kate-et, Drake székébe lehuppanva fejét igyekszik megmasszírozni. Majd ezután hű testőrére tekint.
- Újabb árulásra derült fény. Úgy tűnik igazunk volt. Miss Kruger ugyanis hibát vétett. Kiderült, hogy még is informátor. Egy titkos szervezetnek küld információkat a quincyk helyzetéről, valamint a Wandenreich jelenlegi helyzetéről a háborúval kapcsolatban. Valószínű, hogy a fiammal van összeköttetésben. Elisa Aschenbrenner! Felhatalmazom arra, hogy Miss Krugert likvidálja, valamint ön dönthet a fiam sorsáról.
- Biztos abban, hogy rám akarja bízni a fiú sorsát uram?
- Igen. Egy feltétellel.
- Mi lenne az uram?
- Még mielőtt döntenél, légy alapos. Értsd meg a helyzetet, amibe kerültünk. Kutakodj alaposan. Utána hozd meg a döntésed.
- Nem egészen értem uram.
- Idővel, rájössz.
- Furcsán viselkedik Mr.Shinzou. Miért mondja ezt nekem?
- Vannak dolgok, Wyvernem, ami nem csak fekete vagy fehér. A fiam és a lányom az egyetlenek, akik Hikarura emlékeztetnek. Ezért kérlek. Légy alapos és utána dönts.
- Nem egészen értem a célzást, Mr.Shinzou, de megígérem, alapos leszek és gyors. Nem fog a fia szenvedni.
Elisa meghajol Drake elött majd Aleda-val együtt kimennek a teremből. A Wyvern arca mosolyra nyílik. Alig várja, hogy lesújthasson Vledlanára és az árulókra, akik keresztezték eddig mentorának útját. A sors igazán kegyetlen tud lenni, hiszen nem elég, hogy Vledlaná-ról kiderült, hogy áruló, de még a futárok új küldetése is ide szól.

Egy újabb szörnyeteggel kell farkasszemet nézniük hőseinknek!

Kate dühét elfolytva az ablakról kitekint. Nem tudja elfogadni apja döntését. A terve befuccsolt. Talán lehet felkéne adnia, de ő nem az a fajta. Ráadásul a szerencse is mellé áll, egy alak képében, aki a Shinzou birtokon kívül, fejét elfedve csuklyában, quincy egyenruhában, kezében egy sárkánylánccal tekint Kate-ra, akinek fogalma sincs, hogy hívatlan vendége lesz hamarosan. A csuklyás alak elmosolyodik.

Hamarosan a pokol kapuja újra kinyílik.

4
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Nov. 09, 12:06:44 »
Naraku szerint Renzou mester velünk van. Nehezen hiszem el. Ezt erősíti bennem a sündisznóhajjal rendelkező társam is, aki tanácsként adja, hogy védjem a fenekem. Nem kell kétszer mondania. Amint a nyilak felénk záporoznak, Naraku elé állok, hogy a kardommal a legtöbb nyilat kivédjem, de szerencsére volt mesterem gintou kapszula segítségével falat biztosít nekünk. Megnyugszok egy pillanatra majd aztán tockost kapok a fejemre, ami annyira fáj, hogy nem tudom nem megsimogatni párszor a helyét.
- Ez akkor is durva volt tőled!
Jegyzem meg neki. Amikor látom, hogy élvezkedik volt mesterem harcán ahogyan elpüfölik, hát elhúzom kissé a számat, bár megtudom érteni Narakut hiszen így is sok bosszúságot okozott neki. Úgy tűnt a győzelem végre a miénk lesz. Egészen addig amíg a sternritter le nem vágja a jobb karomat és végül örök álomba találom magamat.

Az üres semmi. Nem látom magam alatt a padlót, a falakat. A barátaimat sem. Egy helyben lebegek az ismeretlenben. Sötét van. Nem látok semmit. Meghaltam volna? Hirtelen fényt veszek észre a távolban. Az ismerős hajtincsekre figyelve meglelem a lányt ki mindig is hitt bennem. Aleda. Felé igyekszek nyúlni ép kezemmel, miközben minden erőmet bevetem, hogy közelebb kerüljek hozzá. Könnyes tekintettel figyel rám. Magam is elkezdek könnyezni. Tudom mi vár rám.
- Bocsáss meg. Nem tudtam betartani az ígéretemet. Elbuktam Aleda! Pedig szerettem volna veled lenni! Közös jövőben együtt élni! A barátainkkal! Ne haragudj!
Mire elérhetném a kezét, a teste elkezd eltünedezni. Remegő tekintettel, igyekszek kapálódzni, hogy valahogy megakadályozzam a folyamatot. Viszont fogalmam sincs mitévő legyek. Nem akarom őt elveszteni! Abba belepusztulnék! Előbb édesanyám, a húgom, a barátaim és most Aleda is? Mindenki elveszítek?!
- Kane!
Felfigyelek Aledára amint kimondja a nevemet.
- Hiszek benned!
Amint eltűnik teljes mértékben, csupán egy dolgot hagy hátra maga után, ami a tenyeremen landol. Egy sárkánylánc. Még is mit jelent ez? Egész életemben, nem tudtam megvédeni senkit. Gyáva módon megfutamodtam Semafor elől, veszélybe sodortam a társaimat, nem tudtam soha sem felvenni a harcot őfelsége egyetlen embere ellen sem! Gyáva vagyok. Ostoba vagyok. Viszont… ígéret tettem. Nem! Nem fogom feladni! Aleda számít rám, a többiek is! Nem futok el többé  Harcolni fogok! Ezúttal! Ezúttal megfogom védeni a szeretteimet!
 
Kinyílnak a szemeim és újra a barátaim mellett találom magamat. Hallom ahogyan Lucrezia erőt gyűjt. A társaim pedig lehetséges, dacolva a félelmükkel még is igyekeznek, küzdeni a szörnyeteg ellen. Elég volt. Felállok végül és dülöngélve ugyan, lassacskán Wolfék elé sétálok. Hallom a kérdést, amit a sternritter feltesz.
- Többé… nem fogok elfutni.
Érzem ahogyan bennem az energia kezd gyülemleni. Kezemben a sárkánylánc emblémája lebegni kezd, miközben aura veszi körbe ahogyan engemet is.
- Többé… nem fogok elbukni.
A szívem mélyén már tudom miért vagyok életben. Az érzelmek átveszik felettem az uralmat ahogyan az energiák feltöltenek élettel. Lucreziára tekintek dühösen, miközben elordítom magamat, hogy szabadjára engedjem minden erőmet.
- MEGFOGOM VÉDENI A SZERETTEIMET!
Érzem ahogy az erő feltölt élettel. A szívem egyre jobban lüktet. A sárkánylánc felröpül a fejem fölé majd darabokra hullva alakot ölt és felordít majd aztán sérült kezemhez szál. Fájdalmat érzek a folyamat közben, viszont olyan gyorsan is történik, hogy idejében kivédem Lucrezia pengéjét, ráadásul meg is állítom a támadását. Eldobom magamtól, aminek következtében a falhoz kenődik. A társaimat bántotta. A szeretteimnek kárt okozott! Ez a rohadék nem fog megállni! Aledát is célba fogja venni! Elég volt ebből! Többé a barátaim, Aleda és a családom nem fog szenvedni! Felé rohanok. A sternritter védekezni próbál a kardjával, viszont akkorát sikerül belé ütnöm a jobb karommal, hogy rögtön elszállna, de nem hagyom neki. Megfogom a jobb lábát majd magamhoz rántom a levegőbe, hogy az arcát érjem majd a padlóhoz kezdem szorítani és ütni kezdem. Minden ütésembe a teljes fizikai erőmet viszem be. Alattam a padló repedezni is kezd emiatt, de a nyavalyás még mindig életben van. Megfogom a páncélján keresztül és eldobom magamtól majd az elejtett kardját is hozzávágom. A szívét éri a penge, de persze nem kottyan meg neki. Ellentámadást intéz nyilakkal, amiket hirenkyakuval elkerülök sikeresen és elég közel kerülök hozzá, hogy újfent arcon csapjam majd megállapodok a kerekasztalnál. Látom, hogy Lucrezia minden erejét beveti és felém fog indulni. Pont erre számítok én is!
- Elég volt Őfelségéből és a bandájából! Elég volt a halálból, amit okoztok! Elég volt a terrorból, amit a népemnek szántok! Az én nevem Kane Shinzou! A fehérsárkány leszármazottja! Ahogyan az ősöm is! Megtagadom Őfelségét!
Sikerül annyi erőt magamból kiadni, hogy az érzelmeimnek köszönhetően az aura, ami körülvesz engem alakot ölt és egy sárkánypáncélban lévő alak segít dupla erőt biztosítani nekem. Az ütés pillanatában Lucrezia páncéljának bal oldala ripityára törik, ráadásul akkora erővel küldöm meg, hogy a falat áttörve elszáll. A mai napig nem hittem a mesének. Aleda teóriájának, a fehér sárkány létezéséről. Szkeptikus voltam. Szamár voltam. Mert a legenda igaz! Az erőm végül elhagy és kénytelen vagyok megtámaszkodni, miközben térdre kényszerülök és köhögés lesz úrrá rajtam. Fáradtnak érzem magam. Ilyen visszatérni a halálból? Szerencsére akad segítőm. Wolf felkarol majd elvonszol a többiekhez, miközben Renzou mester az akadályt eltávolítja előlünk. Sóhajtok egy nagyot. Sikerült legyőznünk a sternrittert! Végre! Sajnos viszont nem így van. Egy pillanatra a győzelmünk ripityára törik. Hátra tekintek. Látom, hogy a szörnyeteg még mindig életben van. Viszont nem regenerálódik a bal keze, a sérülése se tűnik el. Csomó erőt veszített, de még így is annyira erős, hogy a közelébe ne tudjunk férkőzni. Én se tudok harcolni! Kevés erőm maradt! Szerencsére akad valaki közölünk, aki megoldással áll elő. Egy ősi quincy technika minek ereje a többségből fakad. Nem ismerem ezt a technikát, most hallok róla először. Öt quincy nyilainak kell egyesülnie? Egymásnak kell átadnunk az erőnket? Renzou megindul Lucrezia felé miközben hátra dob egy quincy láncot felénk a biztos siker érdekében. Wolf is így tesz. Nagy nehezen felállok majd Cat-et figyelve végül én is megidézem a sajátomat.
- Mindent vagy semmit! Takarítsuk el innen ezt a szarházit oké? Együtt! Egy családként!
Várom, hogy a többiek is így tegyenek. Alea Angeli quincy láncom, remélem segítesz nekem és a többieknek. Egy lövésünk van! Nem hagyhatjuk veszni!

5
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Nov. 09, 11:59:32 »
Cat elmosolyodik egy pillanatra majd kezét Tenro vállára teszi, hogy most rá figyeljen.
- Jól van. Semmi baj. Mindent beleadtál kis csaj. Jól csináltad! Viszont ne feledd, ezt a harcot nem kell egyedül megvívnod. Egy család vagyunk emlékszel? Együtt vívjuk meg. Oké? Hazamegyünk, megiszunk egy pofa sört és kibeszéljük a szamarat majd alaposan. Fizetem az elsőt!
A futár még kacsint is rád majd megvereget egy picit. Ezután a harc újra kezdetét veszi amint a szörnyeteg újfent megmutatkozik. Mindenki igyekszik hasznossá tenni magát. Van, aki beleveszi magát a küzdelembe, igyekszik erőt gyűjteni és esetleg védelmez valakit, aki éppen védtelen helyzetben van. Egy kegyetlen küzdelembe csöppentetek bele a sternritter ellen. Egy lehetetlennek tűnő küzdelem. Őfelsége szörnyetege az élőhalott Lucrezia Medici da Firenze személyében élhetitek meg a poklot, ami vagy összefog titeket kovácsolni a későbbiekben, vagy sose fogjátok megélni, mivel itt fogjátok megásni a sírotokat. A szélviharnak köszönhetően cuppanós pusziban részesül Ryuunosuke és Tenro. Sajnos a pillanat zavara hamar elélénkül amint Cat jajveszékelését meghallják. Szerencsére Tenro már azonnal mozdul és a fülest magához véve, már amennyire tudja elviszi Cathez aki remegő kezekkel fogja a fejét miközben csukva van a szeme. Amint megrángatod kicsid nadrágjának szárát, feléd tekint könnyes szemekkel. Megfogva a kezét, hogy megnyugodjon, hála neked visszakerül az eszköz Cat fejére, ami tökéletesen működik továbbra is. Hamar láthatod is küldetésed sikerét társad arcán, aki közben felsóhajt.
- Köszönöm! Végre újra hallok! Nem akarom elveszteni a hallásomat újra!
Hát erről fúj a szél. A készülék segítségével képes Cat hallani, enélkül a világ megszűnik számára létezni, ami komoly gondot okozz nála pszichéileg. Eközben a gengszterfőnök miután kiélvezte a műsort, hogy Renzout szénné veri a sternritter egy újabb terv kezd előállni, ami rögtönzést igényel miután társatok, Kane Shinzou elveszti karját és ennek hatására végleg el is veszítitek. Nincs mit tenni. Ez a küzdelem egyoldalú. Naraku pontosan tudja ezt és ahelyett, hogy elfutna, mint a legtöbb zsivány, szíve, mint egy lovagé, feltartoztatja a szörnyeteget, hogy a többiek elmehessenek. Renzou hirenkyakut vett be, hogy a fiúhoz érjen. Lucrezia megakadályozná, de Naraku által küldött penge, megfékezi ebben.
- Gyertek!
Renzou szól a csapatnak. Cat felsegíti Tenrot, hogy gyorsabban haladjanak, Wolf is feltápászkodik a kijárat felé. Sajnos mire a kijárat felé érhetnétek, egy újabb fordulattal találkozhattok. Naraku által küldött penge ugyan nem találja el a stenrittert, de sikeresen lelassítja annyira, hogy a rúgás telibe találja, pontosabban a szegycsontot, aminek hatására a falhoz küldöd. Sajnos viszont ezzel nem sikerült megölnöd, mert amint egy ütést, rúgást indítanál, elkapja a nyakad és felemel a földtől, miközben elkezdi szorítani.
- Idegesítesz most már!
Ekkor Lucrezia észreveszi, hogy a többiek menekülőre fogják a dolgot és gyors csapást mér rátok. Elengedi Narakut majd íjat idéz és gyorsan meglövi a kijárat tetejét, hogy beomlassza. Narakunak ekkor lehetősége támad hátulról elkapni, de sajnos Lucrezia könyökkel hárít, egyenesen arcba majd reitasut engedve lábába, a csapat felé rúgja a gengszterfőnököt. Wolf, Cat, Renzou harcállást vesznek fel miközben Naraku elé állnak. Lucrezia körül újfent aura jelenik meg miközben zsebéből elővesz egy kesztyűt, amit a bal kezére húz fel.
- A játékidőnek vége! Vollständig Élőhalott!
Testét csontpáncél kezdi befedni amint az energiák teste körül megjelennek és alakot formáznak. Szárnyak is kibontakoznak, ráadásul feje tetején egy koponyaszerű korona is lebeg. Egyedül arcát látjátok tisztán. Ostora helyett, természetesen csont markolattal rendelkező kard lelhető nála, aminek pengéjén halálfej látható. Az energia, amit magából áraszt sokkal nagyobb, mint amivel találkozhattok. Ezt Renzouék is jól érzik. Ryuunosuket annyira megérinti ez az energia különbség, hogy térdre is kényszeríti, miközben a sárkánylánc kiesik alóla és megállapodik egy élettelen kéz tenyerébe. Lucrezia teljes erőből támad a társaság felé.
- Mindenki álljon készen!
Nincs más lehetőségetek. A végsőkig kell kitartanotok! Viszont… a quincy hirtelen megáll. Szemei kitágulnak egy pillanatra. Érthetetlen számára a látvány, ami elé tárul.
- Te… Hogy lehetsz még is életben?
Ki mindenki temette volna a fiút, a szamarat, végül fel kell. Mozgásából ítélve, alig van ereje mozdulni, dülöngélve még is Wolf-ék elé terem. A sternritternek nem tetszik a látvány, végül aztán úgy dönt megadja a kegyelemdöfést kardjával. Pengéje már milliméterekre van távol a testétől, de ekkor viszont egy sárkány ordítása zavarja meg a fagyott csendet. Hatalmas kékben csillogó tűz lobban a fiú körül. A sötét szobában fény keletkezik. A sárkány lánc felemelkedik majd darabokra hullik, aminek hatására alakot vesz fel és egy tomboló sárkány alakját veszi fel, ami rá ordít Lucreziára majd a fiú hiányos jobb karjára szál és egy újabb alakot vesz fel. A pengét megállítja ez a tárgy. Amint a fiú lendít egyet karjával, a sternritter megismeri a falat. Láthatjátok ti is mi állította meg a támadást. Kane hiányzó karjánál egy démonszerű, tűzben izzó jobb kar látható. A meglepetés viszont itt nem áll meg. Ugyanis a fiúnak nemhogy esélye van a sternritter ellen, de még a földbe is tudja döngölni az átkozottat. Dulakodásuk, a fiú előnyét mutatja meg aminek a sternritter nem örül túlságosan. Olyannyira nem, hogy amint szünet keletkezik a küzdelemben és a kijárattal szemben állapodik meg messze a többiektől, nem tudja magában tartani idegességét.
- Te nyomorult! Ki a fenének képzeled magad?! Az az erő nem téged illet! Nem vagy királynak való! A fehér sárkány ereje csak is Őfelségét illeti meg, nem pedig egy gyáva quincyt! Meglakolsz a barátaiddal együtt arcátlanságodért!
A sternritter teljes erejét felhasználja, egyetlen ütközetre. A fiúnak viszont itt az esélye neki is mindent beleadnia. Amint ezt megteszi, jobb karja körül tűzszerű aura kezdi körbe venni, ami körülötte alakot kezd formázni, miközben támadást hajt végre. Egy sárkánypáncélban lévő férfi alak veszi körül Kanet, megemelve ezzel fizikai erejét. Haja ráadásul kifehéredik, miközben szemei kéken kezdenek izzani. A sternritter akkora csapást kap, hogy nem csak hogy falat éri a háta, de még át is esik rajta, miközben láthatjátok tisztán, hogy csontpáncéljának bal oldala darabokra hullik. Ennek viszont ára is van. Haja újra visszakapja eredeti színét, az alak eltűnik körülötte. Arról nem is beszélve, hogy ugyan a társatok életben marad és nem ájul el, de a mozgása nagyban lekorlátozódik. Szerencsére viszont a kar, nem változik vissza lánccá, ami érdekes. Viszont Segítségre lesz szüksége, hogy eltűnhessetek innen. Wolf már kapcsol is. Rögtön odafut a fiúhoz.
- Álljatok hátrébb!
Renzou kérésére Cat hátra lép párat majd az öreg quincymester vár míg többen is így tesztek. Gintou kapszulát vesz elő zsebéből majd oda dobja a törmelék felé, miközben íját gyorsan megidézve, belelő és ezzel egy kis robbanást előidézve, eltüntetni az akadályt.
- Itt az idő tovább állnunk.
Renzou mire lépne egyet a kijárat felé hirtelen megfordul. Tekintete hátatok mögé összpontosul. Ismerős lélekenergiát érzékelhettek. Meglepetésetekre a szörnyeteg még most se pusztult el. Viszont jelentős sérülés most már láthattok rajta. Csontpáncéljának bal oldala darabokban van. Ahol teljesen megsemmisült, egyenruháját láthatjátok, viszont hiányzik a bal karja a sternritternek és az arcának fele horzsolásokkal van tele.
- Úgy tűnik a sternritter többé nem tudja regenerálni magát.
- Még ha le is gyengültem, még van elég erőm, hogy elsöpörjelek titeket!
A sternritter teljes energiáját felszabadítja, ami jelentősen nagy. Renzou, Kanera tekint majd végül rátok.
- Tanítványom. Idézd meg az íjad, a többi quincy is tegyen így! Elegek lesztek hozzá. Itt az idő, hogy egy utolsó leckét adjak nektek. Az egyetlen esélyünk, hogy végleg eltöröljük Lucreziát innen, az a quincyk legősibb nyíl technikája. Ehhez viszont öt quincynek kell egymáshoz közel megidézni íjaikat majd nyilaik segítségével, energiáikat megosztani egymással. Adjátok össze erőtöket! Igazán látványos csodát fogtok tapasztalni. Azután mondjátok ki a varázsigét: Himmlische Pfeil! Egy lövésetek van. Én addig feltartoztatom! Igyekezzetek!
Renzou ezután megindul Lucrezia felé miközben hátra dobja saját quincy láncát nektek, hogy használhassátok. Képesek lesztek összefogni? Egy lélekben, testben mozogni? Minden energiátokra szükség lesz ehhez a manőverhez. Cat megidézi íját majd felétek tekint.
- Nos? Mire várunk? Legalább próbáljuk meg!
Cat mosolyt intéz felétek. Wolf sóhajt egyet majd karmait előkapja.
- Basszátok meg! Ha megdöglöm miattatok a túlvilágon foglak titeket baszogatni! Időt húzok nektek. Aztán el ne toljátok! Sörözni akarok veletek!
Wolf megindul szintén Lucrezia felé. Rajta hát quincyk! Mutassátok meg népetek valódi erejét!
Határidő: 2020.11.15

6
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Nov. 07, 16:44:00 »
Fox és köztem oda vissza mennek az arcpirító mondatok, miközben Lucreziával hadakozunk. Sajnálatos módon társam túl sok energiát veszít a temérdek technikák felhasználásával, amit sajnos későn is veszek észre. Természetesen egy ilyen helyzetben Fox nem csoda, hogy nem hisz nekem, hiszen szeretné visszaadni a kölcsönt, amit eddig ellenfele okozott neki. A kínzások, Mouse lába és az a temérdek idő, amit eddig vele kellet töltenie. Szavaim ugyan nem érik el őt, de a valóság viszont arcon csapja. Szerencsére már elé termek, hogy fogadjam ellenfelünk támadását, ha netán előugrana. Szerencsére végül sikerül meggyőznöm. Makacs egy szerzet annyi szent, viszont most a túlélésre kell koncentrálnunk. Ha tovább harcolna, megöleti magát. Én egy ideig tudom tartani a frontot, de nem sokáig persze. Viszont elég időt fogok nyerni így is Fox-nak, hogy erőt gyűjthessen, hogy aztán egy újabb meglepő taktikával lepjük meg az ellenfelünket. Lehet, hogy ugyan a sternritter élőhalott természettel bír, viszont biztos vagyok benne nem legyőzhetetlen. Kell lennie valami lehetőségnek, amivel egyszer és mindenkorra elpusztíthatjuk és elhagyhassuk ezt a helyet végre. Dulakodásom a sternritterrel végül majdnem halálhoz vezetett, de ekkor Wolf mentőakciója kihúz a halál karmai alól, aminek roppantul örülök. Rászolok „mentoromra”, hogy inkább Fox-al törődjön, mint velem, ami természetesen társamnak nem tetszik és ki is fejezi elég velős szavakkal. Nem szólok viszont vissza, hiszen valószínűleg éppen most van azon a szakaszon mikor a teste teljesen ki van fáradva és ilyenkor ingerlékenyebb az ember. Sternritterünk sajnos Wolf támadását is túléli, aminek hála a pihenésem is félbeszakad hamar. A kardot felvéve, Naraku-val egy időben mozogva megcélozzuk a fejét a szörnynek, viszont mire elérhetnénk, addigra a mocskos kis technikáját bevetve, ellenkező irányba küld el minket. Amint észreveszem, hogy a sternritter a csontiját megidézi, reflexből Naraku elé igyekszek teremni és kardommal védekező állást felvéve várom a nyilakat. Viszont amint elérnének minket, egy védőfal terem elénk, amit Renzou mester biztosít gintou kapszuláival.
- Valóban velünk van? Nehezen hiszem el.
Szkeptikus vagyok a helyzettel kapcsolatban, de valahol reménykedek abban, hogy tényleg velünk van volt mesterem és minket fog ezentúl támogatni képességeivel. A többiek igyekeznek megküzdeni a szörnyeteggel. Wolf már neki iramodik, Cat nyilakkal támogat és ahogy látom Ryuunosuke éppen Fox-ot védelmezi. Hirtelen nagy széllökés áldozataivá válunk, de szerencsére a falnak, amit Renzou biztosított, engem és Narakut elkerüli a veszély, a többiek viszont sajnos nem ilyen szerencsések. Cat hangjára felfigyelve, megijedek egy pillanatra és tágra nyílnak a szemeim.
-Vele még is mi a fene történt?
Teszem fel a kérdést Narakunak, hátha tud nekem válaszolni arra, amit látok. A fülkagylói hiányosak, sérültek. Szinte cafatokban van, de nem vérzik viszont. Mikor szerzett egyáltalán ilyen sérülést? Hogy-hogy hall egyáltalán? Mozdulnék már Cat felé, mikor látom, hogy a sternritter éppen megakadályozná, hogy Fox odaadja a fülhallgatót, de Renzou mester megelőz engem, aminek roppantul örülök. Lehetséges, tényleg velünk van.
- Hé, remélem még van benned szusz haver! Mert lehet nekünk kell kiütnünk ezt a luvnyát!
Mondom félmosollyal Narakunak. Remélem benne van egy kis csapatjátékba! Felkészülök lelkileg és testileg az újabb menetre. Esetleg, ha lennének Narakunak instrukciói számomra, azokat végig hallgatom, hátha összehozunk valamit. Bekerítjük valamilyen szinten a sternrittert. Látszik rajta, hogy fárad, ami jó jel! Renzou mesternek igaza van! Együtt legyőzhetjük! Súlyosan tévedtem ekkor. Az idő számomra megáll hirtelen. Mikor újra feleszmélek, hiányt kezdek érezni a jobb karomnál. Amikor odanézek és látom mi történt, a sokk és a nyilalló fájdalom hatására, felordítok a levegőbe miközben bal kezemmel fogom a csonkot. Rögtön földre kerülök. Nagyon fáj! Igyekszek felállni, de a vértócsának hála, elcsúszom és újfent földre kerülök. Gyengülni kezdek. Lucreziát és a többieket is halványan kezdem látni. Alig hallom mit mondanak. Kezdem elveszteni az eszméletemet.
- Aleda…
Egy pillanatra Aledát látom magam elött. Felém nyújtja a kezét mosolyogva. Igyekszem elérni ép kezemmel, de mire megérinthetném, minden elsötétül. Hát ennyi lennék? Ennyi volt az életem? Tényleg meghaltam? Aledát soha nem látom többé? Vajon még is mit fog szólni arra, hogy nem lehetek vele többet? Bocsáss meg…

7
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Nov. 01, 17:37:32 »
Naraku a gengszterfőnök még mindig nem elégedett túlzottan a szövetséggel, ami rögtönözve jött létre, viszont nincs más választása, mint együttműködni. Viszont a revans nem fog elmaradni és kamatostól visszaakarja majd fizetni társainak halálát azzal, hogy Renzout egy tisztességes párbajban megöli. Ámbár a tüskés hajú quincynek szabad szája van, amit nem rest használni és ezzel talán ellenségeket is szerezhetne, mindazonáltal igaza van abban, hogy az idő most szűkös és nagyon is sietni kell a cél felé, ahol két társatok: Kane és Tenro küzd meg éppen Lucrezia-val a kamrában. Szerencsére időben érkezik a felmentősereg és Wolf máris belemélyeszti karmait a sternritterbe, hogy aztán földkörüli pályára állítsa és eldobja magától, hogy aztán bajbajutott szerettein segíthessen. Cat rögtön Tenro vállaira helyezi kezeit és igyekszik nyugtatni amint felmordul a szamárra.
- Jól van, jól van. Csillapodj az ég szerelmére, sok vért vesztettél a végén még elfogsz ájulni. Pihenj rendben?
Cat aztán valószínűleg tudja miről beszél. Kérdés, hogy vajon Tenro megérti-e és megfogadja társának tanácsát. Sajnálatos módon viszont pihenésre nem sok lehetőségetek van. Lucrezia Medici da Firenze az élőhalott sternritter visszatér és felmordul a társaság jelenlétére. Szerencsétekre Renzou aki újdonsült szövetségesetek lett, fontos információt közöl a társasághoz akik már ketten előtte is tudták. Szó szerint egy olyan ellenféllel néznek farkasszemet, aki képes regenerálódni és a halál se állhat az útjába. Vajon Őfelsége miféle szörnyeteg teremthetett Lucrezia személyében? Naraku-ban a képlet, miképpen is szabaduljanak meg ellenfelüktől a következő: El kell távolítani a fejet a nyaktól. Kane tudván mire is készül a gengszterfőnök, szinte egyszerre mozogva indítanak támadást. Sajnos viszont nem számoltak Lucrezia idegesítő technikájával. Mindkét kezét előre tolja felétek és tenyerében már az összesűrített energiáit felétek indítja, aminek következtében a gravitáció nem nektek kedvez és nyomban falnak csapódtok. Gyorsan menekülőre is kell fognotok, mert a szörnyeteg már csontiját idézi meg és felétek küldi nyilait. Szerencsétekre viszont Renzou gintou kapszulát dob elétek, amik energia falakat képeznek és gátat szabnak a nyilaknak egy kis ideig miközben elétek terem a quincy mester. Kihasználva az alkalmat, Wolf újra megindul karmaival. Cat íjat idéz és nyilakat lő a sternritter felé. Ryuunosuke, Tenroval marad, hogy időt biztosítson társának, hogy erőt gyűjthessen.
- Takarodjatok innen, csótányok!
Lucrezia nagyot lendít bal karjával maga körül, amivel léghullámot generál és ezzel a felé érkező nyilak ellenkező irányba indulnak, Wolf és a többiek a falnak csapódnak, Renzou falai pedig megsemmisülnek. Szerencsére Naraku, Kane és Renzou a fal mögött helyezkedtek el, így őket nem érte el a támadás. Renzou kardját élesítve a sternritter felé indul és már támadást indít. Közelharcra invitálva egymással kezdenek viaskodni. Narakunak lehetősége támad egy újabb tervet kieszelnie, a kivitelezéssel lesz csupán nagyobb gondja. Lucrezia ugyanis úgy elpáholja Renzout, hogy abban talán még a gengszterfőnök is örömét fogja lelni. A sternritter tűsarkúját felhasználva, bordán szúrja a quincy mestert, aki a fájdalommal nem törődve, oldalsó vágást intéz a sternritter nyaka felé. Sajnos viszont ezt ostorral védi ki, majd szabad jobb kezét használva, ellöki támadóját magáról. Wolf igyekszik összeszedni magát, Cat-ről pedig egy fontos dolog derül ki, amire talán nem igazán számolhatott a társaság. Lucrezia támadása ugyanis lerepítette társatokról macskás fülhallgatóját és ennek következtében pánikszerű roham lesz úrrá. Halljátok ahogyan Cat jajveszékel, miközben a fejét kezdi fogni. Tisztán látjátok, hogy vajon mi okozhatja. Fülkagylóinak maradványai intő jelként szolgál amik nem friss sérülések. Szerencsétekre Wolf már rögtön indul is Cat felé.
- Hozzátok ide a fülhallgatót gyorsan!
Wolf mutat Tenroéknak merre találják az eszközt. Nem messze tőlük pár centiméter távolságtól.
- Mintha azt hagyni fogom!
Lucrezia megindul Cat-ék felé, viszont szerencséjükre, aki útját állja az nem más, mint Renzou aki gintou kapszulájának segítségével, kockát alkot amit ellenfele felé repít. Sajnos viszont ez nem állítja meg, de elég időt hagy Tenronak vagy Ryuunosuke-nak, hogy a fülhallgatót visszaadják jogos tulajdonosának. A kocka ugyan elrepíti Lucreziát, de időben elrugaszkodik a tárgytól, mielőtt a falhoz csapódna. Oldalazva hirenkyakut bevetve kitér a csapás elől majd megállapodik egy ponton, szemben ellenfeleivel, akiknek időközben sikerül félkört alkotniuk.
- Nem győzhetsz Lucrezia! Félelmetes ellenfél vagy azt elismerem! Őfelségétől kapott erőd is figyelemreméltó! Viszont egyedül vagy! Mi meg többen! Nem fogsz tudni elbánni mindannyiunkkal!
Lucrezia lassan felemeli a fejét, miközben liheg. Kezd fáradni már az ellenfeletek, ami jó jel. Viszont, akad egy probléma. Mosolyra nyílik az arca majd Renzou felé enged meg egy kérdést.
- Valóban?
- Tessék?
Amint a mondat elhagyja a száját, olyan gyorsan megmozdul, hogy időtök nincs reagálni. Egy szempillantás alatt történik. Amint újfent látjátok a sternrittert, bal kezében meglelhettek egy éles tárgyat, ami eddig másnak a tulajdonában volt. A penge vérrel van megitatva. A csendet egy fiú ordítása töri meg aki időközben feleszmél. Kane Shinzou, elvesztette jobb karját, egészen a könyökéig. A hirtelen vér veszteség nyomban földhöz taszítja, miközben abba nem tudja hagyni a jajveszékelést. Lucrezia, Kane fegyverével levágta a fiú karját a helyéről. A háta mögött, közel a falhoz megállapodva nézi végig a szenvedését. Az elveszett kar természetesen a földön hever. Viszont hiába próbálkoznátok felvenni, Lucrezia egy nyilat intéz, aminek következtében a végtag semmissé válik. Wolf, Cat, Renzou a sokknak köszönhetően földbe gyökereztek lábaik. A többieknek idő kell, hogy feleszméljenek mi is történt.
- Úgy tudom ez a tiéd fiú!
Lucrezia odahajítja Kane mellé a kardot. Majd a szörnyeteg harsányan felnevet. Visszhangzik a terem a hangjának köszönhetően.
- Idióták! Azt hiszitek, hogy legyőzhettek há?! Semmi esélyetek nincs! Csupán visszafogtam magam egész idáig! Viszont elegem van a játszadozásból. Ha még mindig azt hiszed Renzou, hogy képes leszel legyőzni engem a barátaiddal, akkor súlyosan tévedsz! Itt fogtok meghalni!
- ROOOOOHAAAADÉÉÉÉÉÉÉÉK!
Wolf teljes erőből fullbringet vett be és a sternritter felé megy, hogy belemélyessze újfent karmait. Érezhető benne a fortyogó düh. Mint egy veszett farkas kiben vérszomj tomból, sorozatosan elkezdi szúrni, nyársalni a sternrittert aki közben hátrál. Sajnos ezzel nem megy semmire. Lucrezia térdét használva, hason rúgja Wolfot majd ugyanazzal a lábával szájon is rúgja, aminek következtében, Naraku felé repül. A gengszterfőnöknek van esélye elkapni a felé érkező társat és tompítania a sérülést. Ha ez még nem lenne tragédia, arra lesztek figyelmesek, hogy Kane hangja egyszer csak megszűnik. A földön heverve fekszik mozdulatlanul. Elvesztettétek volna? A társatok meghalt? Hiába akarjátok érzékelni lélekjelenlétét, csupán az ürességet tapasztaljátok meg.
- Ez nem lehet igaz…
- Tanítványom…
Renzou és Cat csupán ennyit képes kinyögni a szájukból. Előttük halt meg egy társ ki életét kockáztatta a harcban. Sötétbe borul a terem a halál jelenlététől.
Viszont, egy apró fény még pislákol. Tenro ugyanis hatalmas felfedezést tudhat magáénak. Miközben a láncot figyeli, minek nem szűnik meg fénye, a látomás tisztul. A fiú sziluettjének arca megelevenedik. Szempárjai szürkén csillognak. Ő lenne az vajon? Tenro talán felteheti a kérdést magában, megbízhat-e a szamárban? Megmentheti az életét azzal, hogy a láncot odaadja? Ha sikerül is… mit fog utána tenni? Miképpen lenne képes megmenteni így egy életet? A választ csakis Tenro tudja megadni. A sárkány meséje vajon tényleg csak egy gyermekmese vagy a legendának van igazságtartalma? A választ csak is te tudod felderíteni Shirei Tenro a fény védelmezője.

Határidő: 2020.11.08

8
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 25, 10:25:54 »
Muszáj volt rá szólnom. Bármennyire is lesz emiatt rám haragos, mindenképpen megkellet tennem. Erős quincy azt elismerem, rengetek lélekenergiával rendelkezik, ami azért eltér az átlagtól, viszont harci tapasztalata nagyon kevés. Ez mutatja is ahogyan küzd. Temérdek lélekenergiát pazarol el rengeteg technikával, aminek következtében hamar elfárad. Pedig a tapasztaltabb harcosok pontosan tudják, nem az nyeri meg a küzdelmet, aki az erősebb, hanem aki tovább bírja. Egy küzdelem nem az erőről szól csak. Egy harcosnak nem csak erősnek kell lennie, hanem tudnia kell gondolkodnia is, tartalékolnia. Sajnos Fox nem volt erre képes és mi sem bizonyítja állításomat mikor már érzi is, hogy baj van. Elé iramodok hirenkyakuval, hogy ha esetleg Lucrezia támadna még ki tudjam védeni. Még utoljára megmondom társamnak mit tegyen. Ha sikerül elég időt nyernem neki, temérdek energiát lesz képes gyűjteni magában, hogy újfent harcolhasson. Lucrezia természetesen kisétál a füstből. Védekező állásba teszem magam, kardom pengéjét magam elé is emelem, hogy biztosabban képes legyek kivédeni a támadásait, amit nekem szánna. Monológját nem felejti el most sem. Ugyanazt ismétli, amit én is elmondtam már Fox-nak majd aztán rám kerül a sor. Félmosolyt engedek meg magamnak. Valóban gyengébb vagyok Fox-nál ez nem kérdés. Viszont akkor is tudok meglepetést okozni. Nem szólok semmit, csak várom mikor támad. Rögtön meg is iramodik a monológját befejezve. Sajnálatos módon hiába igyekszem kivédeni a rúgást, a hasamat eltalálja. Ez a nő eszeveszetten gyors! Nem véletlenül egy sternritter! A fal felé szálok. Igyekszek valahogy ellenszegülni a fizika törvényeinek, de sajnos nem tudok időben a talpam alá elég energiát gyűjteni. Lucrezia megelőz és a kezével felrepít engem. Kezd idegesíteni már ez a technikája! Látom, hogy ellenfelem felrepül és vár engem. Gondolom ugyanígy akar engem a földre küldeni. Már készül is a kezével, hogy az energiáit belém vezesse. Viszont előbb tudok itt cselekedni és a kardommal kivédem a támadását. Amint sikerül, a lábammal elrugaszkodom előle és egy hátra szaltót alkalmazva, talpammal tompítok, hogy biztonságosan földet érjek.
- A francba!
Csúszik ki a számon amint látom, hogy ellenfelem már nyilakkal szeretne engem megkínálni a groteszk csont íjával. Sprinetelek is egy irányba, hogy véletlenül se tudjon eltalálni. Sajnos ezt az ellenfelem kihasználjam és elém lő egy nyilat, aminek következtében reflexszerűen megállok. Egy pillanat elég ahhoz, hogy a sternritter felém iramodjon és a falhoz kenjen.
- Nem unod már ezeket a klisé dumákat? Lehetnél már kicsit eredetibb!
Próbálok keresni valami lehetőséget, hogy elkapjam, esetleg elvonjam a figyelmét. Szerencsére viszont a felmentő sereg megérkezik. Meglepődőm mikor karmok élei döfik át Lucrezia bordáit majd az ismerős hangot hallva mosolyra nyílik az arcom. Wolf él és itt van, hogy kihúzzon a bajból. Még sose örültem ennyire neki, mint most. El is dobja mellőlem a sternrittert, bele a kerekasztalba, ami meg is reped alatta. Majdnem fenékre esem a hirtelen elgyengüléstől, de Wolf segít leültetni.
- Jól vagyok. Viszont szerintem Fox rosszabbul van, mint én. Vele kell foglalkozni. Teljesen kimerült, minden energiáját felhasználta.
Mindent elmondok Wolfnak, ami fontos majd amint magamra hagy, igyekszem kifújni magamat. Egy lélekjelenlét viszont elkezd nagyon zavarni engem. Odapillantok a forrás felé majd tágra nyílnak a szemeim. Renzou mit keres itt? Velünk van vagy mi? Nem értem. Valami itt bűzlik! Sajnos nincs időm rá kérdezni mi folyik itt, mert Lucrezia újfent akcióba lendül. Ennyi a pihenőnek! A kardot felkapom majd magam elé tartom. Renzou viselkedése szerencsére megválaszolja a kérdésemet, amit felakartam volna tenni. Velünk van ezek szerint. Remek! Kérdés, hogy miért. Miféle játékot űzöl volt mesterem? Mit értett egyáltalán azalatt, hogy olyat nem is árult el, amihez nem volt hű? Őfelségét értette volna? Kém lenne vagy mi? Egyre zavarosabb ez nekem. Viszont nagyobb gondom is van annál, minthogy kiderítsem Renzou célját.
- Komolyan a klisé dumáidtól már ptsd-m lesz!
Jegyzem meg majd hirenkyakut vetek be én is ahogyan Naraku is teszi majd ellenkező irányba indítok egy vágást, ügyelve a lábára, hogy véletlenül se találjam el. Biztosra megyünk a fejlevágást illetően. Hátha tényleg bejön!

9
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 19, 13:57:24 »

Sakamoto F@cking Naraku és Takahashi Ryuunosuke

Nagy döntés előtt álltok, amit meg kell hoznotok. Bíztok-e Renzouba vagy sem? Az egyik percben még dulakodtatok vele és szentül hittétek, hogy az ellenségetek, majd kiderül, hogy mégsem ilyen egyszerű a dolog. A katonák kivezetik a valódi ellenséget soraikból, ezzel biztosítva nektek az utat, hogy Lucrezia felé tudjatok menni minden gond nélkül és kiszabadítsátok barátaitokat, akik valószínűleg az életükért küzdenek. Narakunak nagyon nem tetszik a helyzet, ki is fejezi nyíltan őszinte utálatát a dologgal kapcsolatban, viszont szerencsére gengszter főnökünk jól tudja, hogy az előny, amivel rendelkeztek Renzou személyében, nem szabad elszalasztani. Bizonyára nagyon visszafogta magát, hogy ne gyilkolja le a Quincymestert itt és most. A csapat hálás lehet neki hidegvéréért akárcsak Ryuunosuke szemfülességéért, hiszen, ha ő nem szolt volna, sok halott lenne köztetek.
- Ha ennyire méltóztatik egy párbajra, a probléma megoldása után egyeztethetünk időpontot.
Renzou bajuszát megpördíti majd várakozik rátok hogyan is döntötök. Elmondjátok véleményeteket a jelenlegi helyzetről majd végül döntötök is. Cat hosszasan gondolkodik pár hümmögést megejtve, miközben Ryuunosuke Mouse kezébe adja a pendrive-ot. Mouse egy darabig a pendrive-ot figyeli majd hirtelen megöleli a fiút, biztatva ezzel, hogy élve és egészségesen térjen haza.
- Nagyon bátor vagy. Köszönjük. Ha lehet, élve gyere vissza jó? És hozd haza azt a két lükét!
Icarus is megveregeti a vállad majd hagynak téged elmenni.
- Rendben van. Akkor menjünk! Wolf?
Wolf, Cat-re tekint majd a többiekre is karba tett kezekkel. Végül kezeit felemeli és karmait előkapva válaszol nektek.
- Ha megtudom, hogy az a ribanc, egyszer is hozzáért az Imuchachomhoz, garantálom, hogy úgy szétfogom kapni, hogy a kibaszott jó édes anyja nem fog rá ismerni! Meg az a bolond ficsúr, aki a trónon képzeli magát!
A mentőcsapat összeáll: Naraku, Ryuunosuke, Cat, Wolf és Renzou. Öten indultok hát útnak a kamra felé, hogy aztán a társaitokon segíthessetek. Mouse és Icarus várni fog eközben rátok. A hosszú lefelé vezető lépcsőkön sietős lépteitek szakítják meg a csendet.
- Ha a barlangot beomlasztja, remélem akkor tisztában van, hogy a fiúnak az örökségét rombolja le. Nem beszélve arról, hogy később ez a hely megfelelő lehet a későbbiekben.
Jegyzi meg Narakunak Renzou válaszolva előbbi kijelentésére. Hogy a gengszter főnököt mennyire fogja meghatni az információ, jó kérdés. Mindenesetre együtt fognak dolgozni ezekben a percekben, hiszen Lucrezia mint ellenfél, teljesen más súlycsoport. Hamarosan nem csak lépteitek zaja töri meg a csendet, hanem dulakodás hangjai szűrödnek ki a távolból. Meglelitek a fényt is a túloldalon. Megérkeztek a kamrába.
(click to show/hide)

Shirei Tenro és Kane Shinzou

Lucrezia Medici da Firenze. Az élőhalott sternritter kiben kárt tenni szinte lehetetlen. Egy ellenfél kinek nincs gyenge pontja, egy katona ki kegyetlen és élvezi mások szenvedését. Őfelsége valódi szörnyeteget teremtett képében. Tenronak a hasonlóság szinte teli találat. Talán tényleg Lucrezia kegyetlenkedése messze túl mutat mind azon, amit Elisa tesz másokkal. Esetleg mindketten egy szinten állnak ebben a témában? Ki tudja megmondani. Mindketten őrültek és személyiségük, nyomot hagyhatnak az emberekben. Tenro mit sem foglalkozik kezeinek sérülésével és tovább igyekszik folytatni a harcot, immáron minden erejét, képességét bevetve a szörny ellen. Temérdek quincy technikát felhasznál a siker érdekében, miközben Kane igyekszik felállni. A fiú hamar észreveszi a bajt, amit még társa nem is sejt, mekkora hibát követett el. Sajnos viszont későn kapja meg az információt. Tenro nyilait, Lucrezia igyekszik védeni a kezében megidézet reishi pajzzsal, de így is eltalálja jó pár betévedő nyíl, amik amint áthasítják bőreit, rögtön regenerálódik is. Tenro viszont ennyiben nem hagyja és végül a Wolke technikát bevetve, gintou kapszuláit ellenfeléhez dobva, hatalmas robbanást idéz elő, amivel talán már győzedelmeskedhet. Ekkor viszont Kane már rá szól társára és felhívja figyelmét a hibára, amit vétett. Ha a fiú szavai nem is érték el, tapasztalni fogja nyomban, hogy nehezen áll már a lábán és egyre fáradtabbá válik. Társának igaza van. Annyi energiát, technikát bevetett, hogy csaknem felemésztette az összes lélekenergiáját, amivel rendelkezett. Időre lesz szüksége Tenronak, ha folytatni akarja a harcot. Szerencsére a fiú rögtön lép is. Hamar ott terem Tenro elé. Szerencsére Lucrezia a füstből még nem lép ki, így van ideje tudtára adni társának, hogy mit tegyen. Megfogadja vagy sem, rajta áll. Viszont sokáig nem lesz idő gondolkodni, mivel Lucrezia kisétál a füstből, mosollyal az arcán.
- Jaj, kislány… te tényleg naiv vagy! Elpazaroltad az energiáidat? Na és te fiú? Baromi makacs vagy mondták már? Ha a lány nem tudott sebet ejteni rajtam még is mit tudsz kezdeni velem? Gyengébb vagy nála, te ostoba! Na mindegy… ha ennyire megakarsz halni. Akkor kezdjük is el!
Lucrezia hirenkyakuval megiramodik Kane felé és rögtön hasba rúgja sikeresen a fiút, aminek következtében újfent a fal felé szál. Viszont Lucrezia megelőzi újfent gyorsaságával és reishi energiát gyűjtve jobb kezébe a fiúra engedi és ennek következtében, felfelé szál. Itt is hasonló módszert alkalmaz a sternritter, hogy a fiú egyenesen a földre zuhanjon, de ekkor Kanenak van lehetősége, hogy kivédje a támadást kardjával és ennek következtében lesz esélye elkerülnie a végzetes csapást és biztonságosan földet érhet. Lucrezia nem hagyja ennyiben és rögtön támadást indít. Íját megidézve, ami egy groteszken kinéző csontíj, nyilait Kanera zúdítja. A fiúnak nincs más lehetősége, mint menekülnie. Tenronak eközben lehetősége nyílik erőt gyűjtenie. Kérdés, hogy bízni fog-e a fiúban vagy makacsul nekimegy még egyszer az ellenfélnek, kockáztatva saját egészségét. Viszont mielőtt dönteni tudna, Lucrezia-nak sikerül elkapnia a fiút gyorsaságával. Egy nyilat küld Kane elé, aminek következtében, reflexszerűen megáll és ezt Lucrezia kihasználva, hirenkyakut bevetve a falhoz taszítja.
- Utolsó szavak?
Csak egy csoda mentheti meg a fiú életét. Lehet ez a csoda Tenro lesz? Esetleg…
(click to show/hide)

Mindenki

Hirtelen Lucrezia két bordáján karmok élei jelennek meg, amik átszúrták. Ennek tulajdonosa a háta mögött található, aki elsőként fullbring technikát alkalmazva, gyorsan közbeavatkozott, hogy a fiúnak ne essen baja és elkerülje a halált. A törpe, kiről azt hinné az ember már halott, Renzounak és Narakunak köszönhetően elkerülte a kaszást és ezzel folytatni tudja a harcot. Wolf arcán látszik, hogy nem tetszik neki a helyzet. Nagyon bepöccent. Olyan gyorsan megiramodott, hogy azt még Naraku, Renzou se Ryuunosuke, de még Cat-sem lett volna képes elkapni. Ilyen lehet a szeretet ereje?
- Vedd le a mocskos kezeidet az Imucachomról és a tanítványomról, te kibaszott kurva!
Wolf erejét demonstrálva, megemeli a sternrittert ki magasabb nála és eldobja jó pár méterre a terem jobb oldala felé, aminek következtében a kerekasztalnak csapódik. Cat rögtön Tenrohoz siet, hogy ellenőrizze a sérülést. Renzou a kamra kijárata előtt állapodik meg. Wolf eközben ellenőrzi Kanet miközben segíti a földre ültetni.
- Minden rendben Imucacho?
Szerencsére a fiúnak nincs súlyosabb baja. Ellenben Tenro ezt nem mondhatja el magáról. Wolf gyorsan tanítványa felé veszi az irányt amint sikerül ellenőriznie a fiú állapotát.
- Hogy van?
- A kezei megsérültek, de szerencsére nem látok rajta nagyobb sérülést. Viszont ki van merülve.
Jelenti ki Cat a nyilvánvalót. Wolf leguggol Tenro elé majd ellenőrzi a két kezét. Arcán látszik, hogy nem tetszik neki a látvány. A szemedbe néz majd megborzolja a hajadat. Meglepve találhatod, hogy Wolf mosolyog rád. Ritka látvány.
- Derekasan helytálltatok. Viszont próbálj pihenni rendben? A többit bízd Wolf nénire és a többiekre.
A sternritter ekkor mozdul meg. Mindenki felkapja a fejét amint érzékelik a jelenlétét. Az ember azt hinné, hogy Wolf karmai, végeztek az ellenséggel, sajnos viszont az ellenkezője bizonyosodik be. Mindenki tisztán láthatja amint a súlyos sebek, amik Lucrezia bordáin láthatóak, maguktól beforrnak. Renzou ekkor lép kettőt előre, miközben kardját előveszi és farkasszemet néz a szörnyeteggel.
- Szóval igazak a pletykák. Őfelsége sternritterei közül van egy, akit még a halál sem győzhet le. Ezek szerint… maga lenne az élőhalott sternritter, Miss Medici?
- Nomura Renzou… szóval elárult engem, Őfelségét és a Vandenriech-ot. Gondolhattam volna! Az elejétől fogva gyanakodtam magára! Ezért is akart részt venni az expedícióban? Még is miféle játékot űz?
- Tévedésben él Miss Medici. Nem tudok olyat elárulni, amihez soha nem voltam hű.
Lucrezia arca nagyon dühössé válik. Lélekenergiáját egy szempillantás alatt kiereszti. Sötétkék aurája lepi be majdnem az egész termet, aminek közepén még egy koponya sziluett is látszódik. A halál hírnöke előlépett.
- Mindenki álljon készen! Ha leakarjuk győzni a sternrittert, csak is közösen fog sikerülni!
- Attól, hogy barátokat hozattál ide Renzou, csak a halálotokat késleltetitek! Mindannyiótoknak a létezését kitörlöm innen!
Mindenkinek az erejére szükség van, hogy győzedelmeskedjetek. Taktikát kell kieszelnetek. Dacolnotok kell a lehetetlennel. Innen már nincs visszaút. A menekülés nem opció. Képesek lesztek vajon őfelsége sternitterét véglegesen hidegre tenni vagy ti lesztek az áldozatok ebben a harcban? Rajtatok múlik, hogyan végződik a történet. Miközben a harc kezdetét venné, Tenro zsebéből kiesik a sárkány szívének doboza, ami nyomban felnyílik amint földet ér. Meglepetésére a lánc, világítani kezd. Reagál. Vajon még is mit jelenthet ez? Kulcsa lehet a győzelemnek esetleg? Miféle előjelnek lehetsz szemtanúja, amit társaid nem tudnak? Fejedben rögtön megjelenik egy fiúnak a sziluettje, akit még a próbán láthattál. Nem tudod megmondani kicsoda az, de a szíved mélyén egy dolgot tudsz.

A fiút… ismered!

(click to show/hide)
Határidő: 2020.10.26 2020.02.01

10
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 18, 15:51:38 »
Lucrezia alaposan elgyepált! Amint földet érek, hála neki, egy ideig mozdulni se bírok. Forog körülöttem a világ. Amint viszont meghallom Fox szenvedését, erőt veszek magamon és megragadom a kard markolatát, hogy aztán a pengét a földbe szúrva, mankóként használva feltessékeljem magamat. A sternritternek rögtön feltűnik és már engem vesz célba. Mondanom sem kell, nem repesedem az örömtől, de ha ezzel képes vagyok elterelni a figyelmét Fox-ról, akkor mindenképpen vállalom a rizikót. Rögtön kapom is tőle a felajánlást és a magasztos beszédét. A szokásos maszlagot Őfelségéről és a szent céljáról. Sokan azt hinnék ekkor, hogy beadnám a derekam ekkora erő különbséget látván, de én túl makacs vagyok ehhez és nemet mondok, ami nem tetszik a sternritternek. Még ha nem is voltam képes akkora sebet ejteni rajta, legalább a mosolyt már letudtam hervasztani az arcáról. Minden erőmet belevetem a támadásomba. Meglepődőm, hogy védekezés helyett, rögtön kezében gyűjti össze az energiáit és felém küldi. Nyomban a fallal találkozik a hátam, de szerencsére gyorsan lépni tudok. A kardot nyomban a hátam mögé teszem le és íjamat megidézve, lövöm Lucreziát. Lassítani tudom ezzel maximum. Sajnálatos módon nyilaim, fabatkát sem érnek ellene. Szerencsére viszont ezzel Fox-nak lehetőséget biztosítok, hogy támadjon. Elég csúnya látvány az, amit leművel, de az életünk a tét. Nem szabad finomkodnunk és ezt csapattársam, pontosan tudta. Kezei biztos nagyon fájnak, de az adrenalinnak hála most nem annyira foglalkoztatja. Sajnos viszont hiába döfi át a mellét és a szívét a szörnyetegnek, sajnos döbbenve kell tapasztalnunk, hogy halhatatlan. Őfelsége örökéletet adományozott a sternritternek. Fizikai erejét demonstrálva és ostorát bevetve, elkapja Fox jobb kezét, miután hasba rúgta, és nekem címezve, felém küldi társamat. Annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy a blut technikát, összpontosítom a hátam felé és igyekszem a károkat minimálisra csökkenteni. Arról nem is beszélve, hogy megint mogyorón talált.
- Ma valahogy nagyon rá vagy izgulva a mogyorómra. Ez már zaklatás!
Igyekszek viccelni, miközben próbálok felállni. Szerencsére nem vészes annyira a dolog, épphogy megéreztem, de az elég arra, hogy eldőljek Fox-ra. Le is vakar azon nyomban. Amikor látom, megint támadásba lendül, menten ideges leszek.
A bolond!
Mondom magamban, miközben felállok nagy nehezen. Azt a hibát követi el most éppen, amit én is, Semafor ellen. Látszik rajta, most nem tisztán gondolkodik! Nagyon sok technikát használ egyszerre, ez pedig kimerítő egy quincy-nek. A wolke technika után még egy viccet is elereszt, amit már nem tudok hagyni.
- IDIOTA!
Förmedek Fox-ra amint képes vagyok felállni és a kardomat is visszaveszem.
- Ha ilyen sok technikát használsz egyszerre, kifogsz fáradni. Spórolj az erőddel a szentségit!
Hirenkyakut bevetve igyekszek Fox elé vonulni majd védekező állást használva, felkészülök egy esetleges ellentámadást kivédeni, ha a felhők közül feltűnik Lucrezia. Amíg viszont ez nem történik meg még odaszólok Foxnak.
- Próbálj erőt gyűjteni világos? Lefoglalom addig a sternrittert és erről nem nyitok vitát! Ha egyikünk kiesik, vége! Tedd, amit mondok! RAJTA!
Igyekszem addig húzni az időt amíg lehet. Én nem harcoltam túl sokat, szóval van annyi erőm, hogy addig kibírjam míg Fox összeszedi magát minimálisan. Ha így folytatja, kimeríti az energia tartalékait is. Gintou kapszulák, quincy technikák sorozatát használta már! Ez túl sok! Ráadásul a sebei is gondot fognak jelenteni. Esküszöm, ha nem fog szót fogadni, akkor kénytelen leszek őt leütni! Nem szívesen tenném, ezért remélem szót fogad. Ha elég erőt gyűjtene, távolról képes lesz újfent problémát jelenteni a sternritternek. Ki kell találni még ráadásul mi a gyengéje. Halhatatlan? Egy quincy se lehet halhatatlan. Bizonyára megvan a trükkje, csak rá kell jönni! Ki kell tapasztalni. Azzal nem sokra megyünk, ha Fox kifárasztja magát még a harc elején! Bármi is lesz, igyekszek talpon maradni míg Lucreziával leszek elfoglalva. Minden erőmet a közelharcra összpontosítom és ahogy lehet, kerülöm a felém jövő támadásait, kontrázok, ha kell, védekezek, ha muszáj és támadok. Remélem elég időt nyerek Foxnak!

11
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 12, 16:09:52 »
Sakamoto F@cking Naraku és Takahashi Ryuunosuke

Naraku mondatára, Wolf csak legyint egyet majd félre vonul Icarus segítségével, hogy erőt gyűjthessen, ha már a lehetőség megadatott neki. A harc kezdete nem sok jóval kecsegtet, de szerencsére hamar fordul a kocka Cat bátor húzásának és Naraku éles lábának köszönhetően. Renzou sajnos egy értékes szobrot sikerül alaposan megrongálnia testével, de szerencséjére és tapasztalatának köszönhetően, elkerüli a halál végzetes markát és még törést és zúzódást is képes volt meggátolnia a blut technikájának segítségével. Viszont pechjére, Cat-nek sikerült mély sebeket ejtenie a quincy mindkét lábánál, ami csökkenti mozgékonyságát. Ellenfeletek ezt pontosan tudja. Emiatt is vált át távolsági küzdelembe és íjának köszönhetően nyilai felétek záporozik. Ryuunosuke a csapatban az egyetlen, akinek nem kell törődnie Renzou támadásaival. Ámbár először a kamra felé vette az irányt, de belső hangja megállásra kényszerítette, így lehetőséget nyert arra, hogy alaposan megfigyelje a quincy mestert és rájöjjön szándékára. Eközben Cat és Naraku a stratégiájukat élesítik. Cat-nek is feltűnik, amit Naraku megemlít, miszerint miért nem öli meg őket már azonnal.
- Most, hogy mondod… tényleg fura.
Jegyzi meg Cat majd vár a megfelelő lehetőségre, hogy Narakunak jelezhessen, miközben fedező tüzet biztosítana. A lövöldözés egy idő után abba marad az ellenfél részéről, viszont Cat szemei kikerekednek mikor meglátja, hogy Ryuunosuke, kettejük közé áll, miközben társainak igyekszik elmagyarázni amazt, amit már régóta sejt.
- Hülye vagy?! Menj már onnan!
Wolf is lassan feláll majd karmait elő is kapja, hogy támadásra készen álljon. Renzou eközben látványosan felemeli jobb kezét, miközben kardját elrakja és ujjaival csettinteni kezd, ami visszhangzik az egész termen. Abban a pillanatban a katonák közül összesen tíz ember, akik az első sorban vannak, íjaikat megidézik és hátuk mögé kezdenek célozni társaikra, akik hamar felemelik a kezüket és láncaikat a földre dobják.
- Mi a fasz?
Lepődik meg Wolf a jelenetet látván. Három katona ki tessékeli a megmaradt tizenöt quincyt a teremből, miközben egy elrakja az íját és Renzou felé sétál. Belső zsebéből előkap egy hasonló üveget, amit még Naraku használt Wolf megmentésére és átdobja a quincy mesternek.
- Tartsák fogva Lucrezia embereit és biztosítsák a barlang bejáratát. Se ki, se be. A sternritternek itt kell meghalnia, világos?!
- Igen is Renzou mester!
A quincy katona tiszteleg majd elhagyja a termet a többi társával együtt. Renzou ezután Ryuunosukera tekint mosollyal az arcán.
- Az ifjúnak helyén van az esze. Gratulálok. Megmentetted a társaid életét és az enyémet is.
Belső zsebébe kezd el kotorászni majd elővesz egy olyan tárgyat, amit valószínűleg sose hittetek volna, hogy éppen nála lesz. Egy pendrive. Ryuunosuke felé nyújtja és várja amíg el nem veszi tőle. Ezután igyekszik sebeit, gyorsan meggyógyítani, miközben beszél hozzátok.
- Sajnálom, hogy megkellet tévesztenem önöket, de ez szükség szerű volt. Őfelsége már gyanítja, hogy árulók vannak a szervezetében. Arról nem is beszélve, hogy az informátoruk is kezd lelepleződni. Lépnünk kell! Lucrezia nem hagyhatja el élve ezt a helyet. Megértem, ha most elmennének. Nyugodtan megtehetik. Viszont, ha hajlandóak segíteni és netán Mr. Sakamoto úr szeretne bosszút állni, elesett bajtársaiért, akkor csatlakozzanak hozzám, hogy együtt végezzünk a sternritterrel.
Eközben sikerül sebeit meggyógyítani. Az üres üveget eldobja jó messzire magától majd a kamra felé sétál. A bejárat előtt áll meg miközben hátra tekintve figyeli reakciótokat. Cat tanácstalanul tekint Renzoura. Wolf karba teszi kezeit és éles pillantással tekint rá, miközben csatlakozik Narakuék társaságába.
- Bízhatunk benne?
- Ez egy jó kérdés. Ha megakart volna ölni minket már rég megtette volna. Ráadásul tud az informátorunkról. Lehet szövetséges, de akár át is ejthet minket. Nem tudom. Süni?
Cat, Naraku felé tekint. Mouse eközben nagy nehezen feláll a falat támasztva és odabiceg hozzátok.
- Miért segít nekünk?
Teszi fel a kérdést Renzounak aki újfent csak elmosolyodik.
- Ígéretet tettem a barátaimnak, hogy az életem árán is megvédem ezt a helyet és Hiraku örökségét.
A quincy vajon őszintén beszél? Megbízhattok benne? Sok kérdés merülhet fel bennetek, viszont sietnetek kell. Jól tudjátok, hogy két barátotok, Tenro és Kane éppen halálos viadalt folytatnak Lucrezia Medici da Firenze nevezetű sternritterrel aki bármelyik percben megölheti őket. Lehet a ti közbejárásotok fogja elhozni a győzelmet vagy a halálotokat. Bármi megtörténhet. A kérdés, mit fogtok tenni? Abban biztosak lesztek, hogy Mouse és Icarus segítsége vajmi kevés lesz, őket mindenképpen hátra kell hagynotok. Hogyan fogtok dönteni?
(click to show/hide)


Shirei Tenro és Kane Shinzou

Lucrezia ereje megmutatkozik harcotok során. A szadista és kegyetlen sternritter kinek semmi sem szent, végül alaposan megbüntet mindannyiótokat a maga módján. Szegény Tenronak kiszúrja mindkét tenyerét tűsarkújával, miközben élvezi ahogyan az áldozat fájdalommal küszködik. Kane alaposan megismeri a kamra falait és padlóját amint földet ér. Úgy tűnik a sternritter túl nagy falat a számotokra. Normális esetben az ember inkább feladná és mentené a bőrét ahogyan lehet, viszont ti nem ilyenek vagytok. Bátor quincyként álljátok a sarat. Az ifjú Shinzou nagy nehezen feláll kardjának segítségével, amivel felkelti Lucrezia figyelmét. Hátat fordítva ellenfelének, igyekszik meggyőzni a sérült Kane-t, hogy csatlakozzon Őfelsége ügyéhez és foglalja el méltó helyét a quincyk következő generációs társadalom tagjaként. A sternritter mosolyra nyitja a száját amint Kane válaszol feltett kérdésére. Az első fele nagyon is tetszik neki. Viszont amint Kane rá tér arra miért is utasítja el a sternritter ajánlatát, menten az a mosoly elhervad. A sternritter újfent dühös tekintettel figyel ellenfelére, miközben érezhető nála a gyilkolásra való vágya. Viszont Kane előbb támad, mielőtt Lucrezia bármit is tehetne, viszont ahelyett, hogy kivédené a fiú csapását, reishi energiát összpontosít szabad jobb kezébe majd tenyerét ellenfele felé fordítva felszabadítja, aminek hatására Kane a falhoz csapódik. Az ifjú Shinzou viszont nem áll meg itt és íját megidézve folyamatosan lő ellenfelére, aki kénytelen erejét védekezésre használnia. Pajzsot alkot szabad tenyerével és egyenként védi ki a felé érkező nyilakat, miközben lassacskán a fiúhoz sétál. Tenro ekkor akcióba lép és gintou kapszuláit felhasználva, törőket alkot, hogy végső sebeket ejthessen Lucrezián. Sikerül mindegyik támadása. átszúrja a sternritter tőgyeit ahogyan eltervezte, pengéjét lehúzza a szívén is túl. Ebbe már belekéne halnia egy embernek. Sajnos viszont akad itt egy bökkenő. Lucrezia röhögni kezd. Harsányan felnevet, mint akinek a mostani sebei nem okoztak volna gondot számára. Hátra tekint Tenro-hoz majd elkapja a nyakát és lassacskán felemeli.
- Azt hiszem itt az idő, hogy elmondjak egy apróságot. Más sternritter lehet belehalt volna… de én kivételt képviselek!
Tenro-nak ekkor sikerül látnia egy betűt a sternritteren ami a szíve helyén helyezkedik el. A betű nem más mint: U. Ráadásul a sebek, amiket ejtett a szeme láttára gyógyulnak be maguktól.
- Az én címem az U, mint Undead! Felfogtad ez mit jelent bogaram? Nem tudok meghalni! Mindent túlélek! Nincs az-az erő, ami megölhetne!
Térdével, telibe rúgja a hasadat majd elereszt, miközben az ostora már jobb kezedhez csavarodik. Fizikai erejét felhasználva a sternritter, megmutatja mire is képes és már a fiú felé dob téged, aminek következtében a falhoz simultok. Kane jár a legrosszabbul, mert az ő háta találkozik a fallal főképp, Tenro megússza annyival, hogy a fiú tompítja a csapást. Szerencsére még eszméleteteknél vagytok, viszont Kane-nak a háta sajogni kezd, míg Tenronál az adrenalin fogyatkozik és már tenyereinél lévő sebei égetik. A sternritter eközben harsányan újra nevet.
- Képzelem micsoda kétségbeesett érzés fogott el titeket, mikor kiderült rólam, hogy gyorsan regenerálódom! De tudjátok, ez nem a ti hibátok. Amint ittam Őfelsége véréből, halhatatlansággal ajándékozott meg. Testem sose öregedett azóta. Az ereje táplál engem. Ezért is vagyok képes a mai napig élni! Meg persze a képességemnek köszönhetően, bárminemű sérülésből képes vagyok regenerálódni! Értitek már?! Nincs gyenge pontom! Rólatok viszont ezt nem tudom elmondani! Eldöntöttem! Mind megfogtok itt halni. Viszont túl egyszerű lenne, ha most végeznék veletek! Adok még egy lehetőséget. Szórakoztassatok egy kicsit! Rajta! Mutassátok meg mire vagytok képesek!
Egy olyan ellenfél kinek teste regenerálódik amint sérülés éri. Itt a fejeteket kell elkezdenetek használni. Vajon sikerül még is fogást találnotok egy ilyen szörnyeteg ellen?
(click to show/hide)
Határidő: 2020.10.18

12
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 10, 10:00:37 »
Valaki nem bírja a kritikát ahogy elnézem. A sternritter azonnal vérszemet kapott amint megmertem említeni mennyire idegesít már a fellengzős szövege. Más talán megbánta volna, hogy visszabeszélne az ellenfelének, de én ebben kivételt képviselek. Egyáltalán nem bánom. Baromi jól esett ezt végre kimondanom! Elegem van már Őfelsége embereiből, a szokásos dumáikból, amiket cselekednek, mindent! Ha meg kell halnom ezen a helyen, akkor büszke quincyként fogok! Soha többé nem veszem el ártatlanok életét! Azt leshetik! Felkészülök Lucrezia támadására, miközben védekező állást alkalmazok. Viszont ebben a pillanatban Fox húz ki a csávából. Eltereli a sternritter figyelmét majd amint meghallom a füttyentését, már reflexből hirenkyaku segítségével a terem másik végére érek és végig nézem az eseményeket. Fox alaposan kitalálta lépéseit. Előbb eltereli Lucrezia figyelmét, hogy aztán a törmelékek segítségével sikeresen legyőzze. Ellenségünk ordítása hamar félbeszakad amint betemetik a vastag kőrakások. Nem érzékelem a lélekenergiáját, ami csupán egyet jelenthet. Legyőztük a sternrittert! Kifújom magamat majd Fox felé mutatom a hüvelykujjamat. Megcsináltuk! Sajnos viszont hamar abba marad az örömünk. A kőrakás hirtelen minden oldalra, elrepülnek. Gyorsan jobbra is vetődőm és a földön maradva várakozok, hogy a kőrakások elrepüljenek és csak ezután állok fel újra. Lucreziát veszem észre egyből Fox előtt. Még mindig életben van ez a nő? Elkiabáltuk! A sternritterek valóban szívósak! Ebben nem hazudtak! A tekintetéből érződik, hogy meggyilkolna minket innenstől kezdve. Most mutatja meg nekünk valódi arcát. Rögtön Fox-al kezdi a sort amint körül veszi a sötétkék aurája. Fox hasát találja el, aminek következtében már a földre is terül. Kardomat megfogva, hirenkyakut bevetve rögtön neki iramodok a sternritternek, de ő elkapja a bal kezemet. Megismerkedem elég közel a fal mindkét oldalával. Szerencsére még időben aktiválni tudom a blut nevezetű technikát, amit még egy öreg quincytől tanultam meg. A zúzódásokat és töréseket megúszom, de így is elég sok seb keletkezik rajtam, hogy egy ideig a földön maradjak. Arról nem is beszélve, hogy a landolásnak köszönhetően még sokkot is kaphattam, mert nagyon nehezen tudok megmozdulni. Lucrezia ezt alaposan kitervelte! Hallom ahogy Fox-ot éppen kínozza. Összeszorulnak a fogaim, kezeim pedig ökölbe szorulnak. Rohadt gyilkos! Beteg állat! Ezt nem ússza meg! Fel kell állnom! Tovább kell harcolnom! Most nem futhatok el! Szembe kell néznem vele ahogyan Aleda is mondta! Minden erőmet bevetem, hogy felálljak. Még a kardot is mankónak használom, hogy feltudjam tessékelni magamat. Beleszúrom a földre pengéjét majd a markolatát szorítva, lassacskán felállok majd amint úgy érzem képes leszek megállni a lábamon a kardot újfent magam elé emelem. Lucrezia ezt észreveszi és rögtön engem céloz meg. Viszont ahelyett, hogy megtámadna, igyekszik engem meggyőzni, hogy álljak át hozzájuk. Ultimátumot ad nekem. Ettől idegessé válok. Már megint itt tartunk! Ráadásul most szíven is üt amint megemlíti egyáltalán nem különbözők tőle és Őfelsége embereitől sem. Ez valóban igaz. Ekkor eszembe jut édesanyám szavai, amitől rögtön megnyugszom. Újfent a nyugalom veszi át az uralmat a testem felett, aminek köszönhetően, határozott választ vagyok képes kicsikarni magamból. Pengémet Lucrezia felé fordítom.
- Valóban. Régebben elkövettem szörnyű dolgokat parancsra, amikre nem vagyok büszke. Sok quincy vére szárad a lelkemen és talán sose fogom ezeket jóvá tenni. Viszont tévedsz Lucrezia. Nagyon is különbözöm tőletek! Nekem vannak barátaim, akikre számíthatok. Ismerem a szeretet fogalmát! Tudom milyen a fájdalom, milyen az öröm! Mi a szabadság! Úgyhogy a válaszom…
Ekkor hirenkyakuval megindulok Lucrezia felé és kardomat felé lendítem, miközben csupán annyit mondok:
- Inkább meghalok büszke quincyként, mint rabszolgaként!
Ha a csapásomat kivédi, akkor nyomban hátrálni igyekszek és előveszem íjamat, miközben a kardot lerakom a földre a hátam mögé és igyekszek távolságot tartani. Addig kell húznom az időt amíg lehet!

13
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 05, 10:44:24 »Sakamoto F@cking Naraku és Takahashi Ryuunosuke

Renzou a quincy mester nagy falat a számotokra, de szerencsére viszont kellően össze tudtok már tartani ahhoz, hogy még egy ekkora kaliberű ellenféllel szemben is igyekeztek helytállni. Még mielőtt az összecsapásotok megkezdődne, Naraku a gengszter főnök, javasolja Wolf-nak, hogy egy kicsit tegye takarékba magát. Sajnos ez nem olyan egyszerű, hiszen a törpe leányzó iszonyúan makacs természettel bír és csak azért is próbál felállni, aminek eredménye nem lesz más minthogy majdnem arccal esik a földre. Szerencsére viszont Icarus időben elkapja. Wolf arcáról látni lehet, nem örül ennek a helyzetnek és egy mély sóhajt enged meg magának.
- Jól van… de aztán el ne merd baszni világos?
Naraku felé címezi mondatát majd végül Mouse mellé igyekszik leültetni a megfáradt futárt. Ryuunosuke eközben fontos kérdést tesz fel az ellenfélnek, aki rébuszos válasszal felel. Kérdés, hogy vajon eme válasz mit takarhat valójában. Az artista jól tudja, hogy a harc elkerülhetetlen, emiatt már boxerét is előveszi, hogy amint rá kerül a sor, akcióba tudjon lendülni. A küzdelem kezdetén úgy tűnik, hogy Renzounál az előny, aki játszid könnyedséggel, Naraku frontális támadását, elegáns mozdulattal visszaküldi a start mezőre. Arra viszont nem számolt, hogy Cat aki nem csak jellemének köszönheti kódnevét, a macskákhoz hasonló gyorsasággal és hajlékonysággal, kicselezi a quincy mester majd amint két lábát sikeresen felsérti, Narakuhoz rúgja aki már ekkor az Ashige, hakuda technikát bevetve, megcélozza ellenfelének állát. Sikeresen el is találja, viszont ahelyett, hogy átlyukasztotta volna, helyette egyenesen az ellenkező irányba szál, bele a bal oldali sárkány szobor oldalára. Ryuunosuke kihasználja az alkalmat és már indulna is lefelé a kamra felé, de végül megáll és lelkiismeretére hallgatva a csatatéren marad Renzou társaságában és tekintetével figyeli a quincy mestert, aki eközben nagy nehezen feláll majd leporolja magát. Ezután lábaihoz tekint, ahol a karmolások helyén, vér keletkezett és a szép fehér quincy nadrágját is átmosta. Tekintete Cat-hez és Narakuhoz fordul majd egy enyhe hümmögést ejt meg magának.
- Szóval így állunk.
Íja hamar előkerül, ami nem más, mint egy egykezes szerszámíj. Bal kezében tartva fegyverét, nyíl zuhatagát egyenesen Cat-hez és Naraku-hoz ereszti. Sajnos ebben a helyzetben a támadásra nincs esélyetek. A nyílzápor olyan gyors, hogy ha nem találtok rögtön fedezéket a végén eltalálna titeket. Szerencsétekre viszont a jobb oldali sárkányszobor, tökéletes fedezékként szolgálhat nektek, amit Cat ki is használ. Gyorsan Naraku elé siet hirenkyakuval és vállát használva belöki a szobor mögé, aminek következtében a gengszter főnök háttal esik a földnek végig csúszva a fedezékig. Cat ezután becsúszik mellé.
- Ezek szerint a quincynknek van egy gépfegyver a kezében! Marha jó!
Cat eközben megidézi íját és lövéshez készíti majd feléd tekint.
- Gondolom ritka szar vagy távolsági küzdelemben ugye?
Teszi fel a költői kérdést majd olykor kitekint a fedezékből, de gyorsan visszakel húznia a fejét mert a nyilak rögtön rá céloznak. Ryuunosuke viszont egy érdekes jelenséget fedez fel az egészben. Renzou tekintete hirtelen felé mered majd rögtön újfent a szobor felé. Plusz úgy tűnik mintha Renzou egyáltalán nem arra játszana, hogy megölné őket. Játszid könnyedséggel kihasználhatná a lehetőséget, quincy technikákat alkalmazhatna, de nem igazán erőlteti meg magát. Eszébe juthat az a mondat, amit még Renzou mondott a harc elején. „Beszéd helyett a tetteink, válaszoljanak” Lehetséges, hogy ha az artista rájön, eme mondat valódi jelentőségére, még akár a harcot is betudná fejezni elég gyorsan? Eközben Naraku és Cat a fedezék mögül tervet eszelnek ki.
- Jól van sünikém. A terv a következő. Amint esélyünk nyílik, kurvára ne szalaszd el! Magamra vonom a figyelmet, hogy fedezőtüzet biztosítok neked, te pedig fogod magad és igyekszel mögé kerülni. Fegyverezd le amilyen gyorsan csak tudod! Világos?
Ha Naraku beleegyezik a tervbe, akkor már csak meg kell várni a megfelelő pillanatot.
- Várj a jelemre!
Vajon Cat-éknek sikerül kicselezniük Renzout? Ryuunosuke rájön a turpisságra, amit észrevett? Mi lesz ennek a küzdelemnek a végkimenetele? Ki lesz a győztes?
(click to show/hide)


Shirei Tenro és Kane Shinzou

Lucrezia elleni küzdelmetek, rögtön meglepetéssel nyit a szamárnak köszönhetően. Régebben még a fiú gyávaként menekült a veszélyek elől, most meg kardot ragad és szembe néz félelmeivel. Még a sternrittert is sikerült alaposan meglepnie és sebet ejtenie rajta. Más kérdés, hogy sajnos az erő fölénynek köszönhetően, Lucrezia rögtön a falhoz csapja a fiút és kissé harcképtelenné válik. Szerencsére viszont van valaki, aki ezt a helyzetet kihasználva tervet eszel már ki és végre is fogja hajtani. Kane beszólásának köszönhetően, Lucrezia lassan vérszemet kap és nem sokáig fog úgy dönteni, hogy ténylegesen életben fogja hagyni a fiút. Mérgében nagyon kifeszíti ostorát. Arcán a szadista énje előkerül és már készen áll arra, hogy alaposan megleckéztesse a fiút, de ekkor viszont a segítség megérkezik. A Sárkány szívének jelenlegi védelmezője, Shieri Tenro nyilakat ereszt a quincybe. Sajnos ezek ugyan nem sündisznóként állnak ki a hátából, de kellően elterelik a figyelmét azzal, hogy kénytelen szabad kezét a támadásod felé nyújtania majd kis pajzsot maga elé formázva lövedékeidnek gátat szabni.
- Komolyan? Mikor fogod már fel… ha?
Későn veszi észre a sternritter, hogy törmelékek érkeznek felé. Kane-nak sikerül eközben hirenkyaku segítségével elkerülnie, hogy a sternritterrel együtt eltemessék és már a terem másik végében megállapodva, figyelheti az eseményeket. Lucrezia ordítása visszhangzik a teremben. Hirtelen el is hallgat amint a törmelék betemeti. Lélekenergiáját nem érzékelitek. Lehetséges, hogy nyertetek? Fellélegezhettek? Sajnos nem. Ugyanis mielőtt ünnepelhetnétek, hirtelen a törmelék egy szempillantás alatt minden oldalra kirepülnek helyükről és az erős lélekjelenlét újfent megjelent. Szerencsétekre nem találnak el titeket, viszont maga Lucrezia jelenléte biztosít felétek, kellő terrort. Jobb szemét teljesen eltakarja hosszú kék haja, de a balt tökéletesen látjátok. Hideg, gyilkos tekintet. Ráadásul semmi sérülés nem látható rajta, ami tovább fokozhatja bennetek a feszültséget. Még a sapkája is a helyén van.
- Nyomorultak… csótányok… ÚGY TŰNIK NEVELÉSRE SZORULTOK!
Körülveszi a vad tomboló sötétkék aurája majd hirenkyakuval megindul és rögtön eltalálja Tenro hasát, aminek következtében, rögtön a földre terül. Ezután Kane se ússza meg a büntetést. Ostorát felhasználva nyomban elkapja a fiú bal kezét majd mindkét oldal falához taszítja erejével. Ezután felrepíti majd végül bele a kemény földre taszítja. Az egyetlen szerencséje viszont a fiúnak, hogy a blut nevezetű technika, amit még egy öreg quincynek köszönhet, megvédi az esetleges törésektől, zúzódásoktól. Sajnos arcán jó pár heg keletkezik, ruháján pedig temérdek sérülés megjelenik, ahol sebek is foglalnak helyet. A fiú olyan élménynek lett kitéve most, hogy nagy nehezen tud felállni, amit Lucrezia ki is használ. Tenro haját húzza meg és kényszeríti arra, hogy felálljon majd újfent a földre taszítja egy rúgással, amit az arcára küld és így háttal esik a földnek.
- Azt akarom, hogy üvölts. ÜVÖLTS!
Tűsarkúja nyomban Tenro bal tenyerét átszúrja amint teli erőből rálép. Akkora kínokat él meg szegény, hogy még a legbátrabb, legszívósabb ember is belekönnyezne és üvöltene a fájdalomtól. Lucrezia viszont ennyivel nem éri be. Tovább csinálja. Újra megismétli a műveletet, ezúttal Tenro másik tenyere bánja. Ahogyan Jézus is, Tenro két tenyerein mély seb keletkezik.
- Ostoba kis féreg… még is mit képzelsz? Kezet emelni egy sternritterre? Azt hitted büntetlenül megúszod há?! Alaposan megnevellek… ahogyan a rühes kis családod, te is követni fogod őket!
Kane nagy nehezen ekkor már képes lesz megállni a lábán, amit Lucrezia észre is vesz majd ott hagyja a sérült Tenrot és a fiú felé közeledik.
- Utolsó esély fiú. Csatlakozz hozzánk és akkor megkímélem a szánalmas életedet. Ha nemet mersz mondani, kínok között foglak megölni. Lassú és fájdalmas halálod lesz! Apádnak meg bemesélem, hogy baleset érte a fiúcskáját és nem tudtam megmenteni. Nos?! Mit választasz?!
Lucrezia ultimátumot mondott a fiúnak. Miközben Kane-val foglalkozik, Tenronak lehetősége nyílik arra, hogy összeszedje magát és kifundáljon valamit, már ha elég ereje maradt hozzá. A tenyerén lévő sérülések, nehezen engednék meg neki, hogy pontosan célozzon. Egyáltalán sikerülne neki íjat idéznie?
- Ne merd tagadni Shinzou. Te is olyan vagy mint mi. Beszennyezted már a kezedet egy jobb cél érdekében! Te sem különbözöl tőlünk! Itt lenne az esély, hogy bizonyíts végre őfelségének, és elfoglald a helyedet, mint a sternritterek új nemzedéke! Én feléd nyújtom a kezem. Neked csak annyit kell tenned, hogy megfogod!
A sternritter feléd nyújtja kezét. Kane vajon hogyan fog dönteni? Tenro mit fog tudni kihozni jelenlegi helyzetéből? Mi vár a hősökre?
Határidő: 2020.10.11

14
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 04, 17:39:33 »
Fox-ot sikerült alaposan meglepnem. Szavaim alatt, tágra nyíltak a szemei, tisztán látszódott, hogy alaposan meglepődött. Nem hitte volna el, hogy ilyen dolgokon törtem az agyamat, hogy még is hogyan vessek véget az életemnek, mekkora súly nehezedett rám. Bár a súlyt még most is érzem, de valahol egy szüntelen erő is megelevenedett bennem, aminek hála, már jobban eltudom viselni jelenlegi helyzetemet. Többé már nem fogok elfutni. Aleda jól mondta akkor a tetőn. Egy nap szembe kell néznem a démonjaimmal, a problémáimmal. Harcolnom kell!
- Olyan nehéz elhinni? Pedig szerintem sokszor látszódott rajtam!
Mondom elmosolyodva majd folytatom.
- Igen. Sokszor agyaltam ezen. Egészen mostanáig. Édesanyám szavai ébresztettek fel rá, na meg persze te is. A barátaim. A többi quincy kikkel együtt voltunk. Mindenki!
Aztán rátérek Aleda-ra is, persze nem mondom ki a nevét, mert nem szeretném bajba sodorni. Rögtön rafinált tekintettel találkozom, amint kiderül, hogy van egy fontos ember az életembe és ez szöget ütött a fejébe. Nagyon szeretné majd megbeszélni a témát amint végeztünk. Már ha életben fogunk maradni. Én legalább is törekedni fogok azon, hogy ne hullazsákba kerüljünk és szegény Aleda kapjon szívrohamot a tetemem fölött. Felmutatom a hüvelykujjamat, miközben mosolygok, jelezve Foxnak, nincs az a jó ég, hogy feladjam!
- Hai hai!
Reagálok utolsó mondatára majd széttárom a kezeimet és folytatom tovább az utamat lefelé. Leérve végre a földszintre, megleljük édesanyám fegyverét és vele együtt találkozunk a sternritterrel is pár perc múlva. Ebben a küzdelemben maximális bizalmat kell megelőlegeznünk egymásnak. Hezitálás nélkül a saját életünket kell egymásra bíznunk, ha élve akarunk innen kijutni. Ez nem szimuláció, nem gyakorlat. Ez a kőkemény valóság, ahol a tét a saját túlélésünk lesz. Tenro szavaira az őrült spiné kacajt ejt meg ami nagyon is félelmetesnek hat. Konkrétan egy őrült kacaját hallhatjuk, ami az egész teremben visszhangzik. Viszont ez nem tántorít meg engem. Eldöntöttem mit fogok tenni. Nem futok el! Harcolni fogok! Aledáért, Amarilláért, Layláért és a többi quincyért kikkel együtt kellet oly sok borzalmat átélnünk! A határozott támadásommal meglepem. Sajnos ostorával hamar képes kivédeni, de én itt nem állok meg. Hiszen elterelésként tettem így. A következő támadásom szerencsére elkapja a sternritter hátát amint mögé sikerül kerülnöm. Sajnos viszont válaszként hamar az energiájának köszönhetően, amit a kezébe összpontosít, hamar a falnak ütközőm. Kissé összemosódnak a dolgok, de szerencsére nem annyira, hogy elveszítsem az eszméletemet.
- Nem mondták még nektek sternrittereknek, hogy baromi idegesítő a fellengzős szövegeitek? Kezdem már nagyon unni!
Közben védekező állást igyekszek felvenni és várom mit fog lépni. Nagyon oda kell figyelnem, hogy az ostorával ne kapjon el, mert akkor úgy játszadozhat velem ahogy szeretne. Ezt az előnyt nem engedhetem meg neki semmi esetre sem! Fox íjára leszek figyelmes amint megidézi. A sternritter felé lő egyet majd füttyent is nekem, ami arra késztet, hogy elvonuljak a helyemről. Hirenkyaku technikámmal igyekszek bal oldalra megindulni és egy félkört alkotva a terem másik végére megállni, hogy legyen időm átgondolni a további stratégiámat. Még mielőtt viszont bármit is kezdenék, előbb látnom kell mi fog ebből kisülni. Remélhetőleg valami gyenge pontot felfogunk fedezni a harc során, mert kétlem, hogy sokáig fogjuk tudni húzni a küzdelmet, ami még csak most kezdődött el!

15
Külváros / Re:Yuya könyvesbolt és antikvárium
« Dátum: 2020. Szept. 29, 10:54:42 »
Hiú ábrándok! Vagy mégsem?

Ahogy rám mutat Aleda, rögtön reflexből picit hátrálok és felemelem a kezeimet. Mióta ilyen harcias? Ez egy kicsit új nekem! Sokat beszélgettünk régebben, de nem nagyon rémlik, hogy ennyire határozott tud lenni. Az évek múltán alaposan megváltozott annyi szent! Mondjuk ez nem csoda, hiszen sok év telt el. Ráadásul még így is megmaradt a régi énje, csak hozzáadódott némi határozottság is. Vagy eddig is ilyen volt, csak nem emlékszem? Amint kijelenti alpári vagyok, mint valami éles nyílvessző, döfné át a hasamat és a hátamat egyszerre. Ez nagyon nem esett jól tőle. Szerencsére viszont benne van a tegeződésbe, így legalább nem kell felesleges köröket mennünk, meg őszintén nem vagyok nemesnek való, főképp a mostani kinézetem és életemnek köszönhetően, így nem is nagyon érdemlem meg a „.Shinzou úr” megszólítást. Ezután Aleda alaposan kifakad magából, amiből kiderül számomra, hogy nagyon is sokat várt rám. Nem én vagyok az egyedüli, aki sokat szenvedett. Még így is fájdalmat okozok, hogy nem is vagyok a közelükbe? Hiába igyekszek eltűnni, akkor is ártani fogok a szeretteimnek? Az élet nem kegyelmezz nekem. Mintha valami átok ülné a nevemet és arra vagyok kárhoztatva, hogy másoknak ártsak a tudtomon kívül.
- He?
Kapom fel a fejemet, mikor valami Chaterine-re terelődik a téma és állítólag emlékeznem kéne rá. Karba teszem a kezeimet és felhúzom mindkét szemöldökömet miközben igyekszem megerőltetni az agyamat, hogy ismerek-e egy ilyen nevű nőt valahol, de nem nagyon ugrik be. Ennyire rossz a név memóriám vagy valami turpisság van a dolog mögött? Komolyan. Akárhogyan erőltetem az agyam nem ugrik be ilyen nevű nő. Furcsán is kezdek nézni Aledára.
- Miféle Chaterineről beszélsz?
Teszem fel a kérdést, mert komolyan nem ugrik be. Szerencsére viszont egyet tudunk abban érteni, hogy a futárok között biztonságban tudhatom magamat, mert a Wyvern és társai nem tudnak elkapni míg folyton mozgásba vagyok. Állítólag ez a Chaterine mint kiderült a barátnője, akivel hébe-hóba teázgatni szokott és nem tartja rossznak a futárokat. Aha… ez egyre zavarosabb most már. Az előbb emlékeznem kéne ki ez a csaj, most meg kiderül, hogy Aledanak valamiféle barátnője.
- Nem akarsz valamit elmondani?
Kérdezem tőle, mert most már nagyon gyanús nekem ez az egész megfogalmazás. Füllentett volna nekem vagy tényleg emlékeznem kéne egy Chaterine nevezetű hölgyre, akivel jó barátnők? Őszintén, nekem hangyányit sántít a dolog. Megtudom, tőle, hogy Elisanak szokott segíteni meg olvasni szokott, a családja még életben van és megvannak, aminek roppantul örülök. Az Elisas rész kivételével persze. Amint rám terelődik a téma, nem túl jó kecsegtető hírekkel szolgálok. A húgom, folyton menekülök, Cheetah és Lion halála Eisnernél, megannyi kaland, amiből csak azt tudtam leszűrni, hogy Őfelsége katonái igazi szörnyetegek. Egyszer csak azon kapom magamat, hogy valaki fogni kezdi a kezemet és simogatja a hüvelykujjával. Aledat úgy tűnik megérintette a dolog, amin keresztül mentem. Nyersen megfogalmazza, hogy ugyan nehéz nekem, részvétet is nyilvánít, de felkéne végre állnom és küzdenem kellene. Szembe néznem a családommal és támadóimmal. Őfelségével. Könnyű ezt mondani.
- Nem tudom. Ha szembe nézek velük végem van. Amúgy is, túl erősek. Mit tudnék én velük kezdeni? Fogjak egy íjat és lőjek rájuk? Aligha lenne esélyem.
Sajnos ez az igazság. Őfelsége már nagyfalat, a katonái szintén, a családom meg tuti kiakar nyírni engem így nem éppen lenne tanácsos nekik megadnom magamat. Nincs más választásom. Menekülnöm kell tovább! Olyan messze el kell mennem innen, hogy még ők se tudjanak rám találni! A témát elterelem valami vidámabb részletre, hogy miképpen tudnánk együtt lenni esetleg, ha már sikeresen megtudtuk egymás iránt mit is érzünk, de hamar átcsappan negatív irányba mikor Aleda rájön, hogy a sok javaslata nem fog sokat érni amíg rám vadásznak. Annyira elszontyolodik, hogy sírni kezd, ami nagyon nem esik jól nekem. Megölel és az arcát a ruhámba törli. Nem nagyon zavar. Paskolni kezdem a hátát nyugtatásképpen, közben mondogatom neki semmi baj, nyugodtan engedje ki, ami benne van, miközben az agyamban igyekszek valami ötletet kicsikarni, de sajnos semmi nem jut az eszembe. Túl nagy rizikó! Ha a futárok ki menekítenek a családja bánná a dolgot és szerintem ezt Ő se szeretné. Nem rakhatok rá ekkora terhet! Hirtelen azt veszem észre Aleda hátrálni kezd és a mellkasát kezdi fogni majd szól, hogy kell neki valamiféle táska. Na várjunk csak… Ugye nem?! Sejtem miről lehet szó és nagyon nem örülök neki, hogy lent van a táska! Már indulnék is neki, de ekkor hirtelen megszólal egy ismerős hang.
- Hé, Don Juan!
Megfordulok majd észreveszem Mouset és Icarust a hátam mögött, miközben már repül felém valami. Reptében elkapom és megnézem mit kaptam el. Egy gyógyszeres tubust amire a következő van rá írva: Szívgyógyszer. Rögtön Aledanak adom.
- Tessék!
Közben odafordulok két futártársamhoz majd látom, hogy Icarus kezében van a táska, amiről Aleda beszélt.
- Vissza adnád neki?
Icarus nagyokat néz majd Mouse-ra tekint, aki kezével jelzi, hogy adja oda nekem. Nyomban visszakapom majd férfitársamhoz felé tekintek.
- Nem felejtettél el valamit?
- Ugyan mit?
- Icarus…
- ÓÓó baszki!
Előkap pár ékszert is a zsebéből, amit átad nekem. Aha… szóval kirámolta. Nagyszerű! Valahogy éreztem.
- Még valami?
- Esküszöm, hogy ennyi volt nálam!
Felhúzom a szemöldökömet amire Icarus sóhajt egyet.
- Basszameg…
Előhúz a zsebéből egy aranytollat is, amit a kezembe dob. Most már biztos vagyok abban, nincs nála semmi. A táskát odaadom Aledanak majd csípőre teszem a kezemet és újfent a két futártársamhoz tekintek.
- Mióta vagytok itt?
- ŐŐőőőőőő
- Végig hallottatok mindent?
- Izé…. őőőőő
- Az ő ötlete volt!
Abban a másodpercben Icarus a halálos ítéletet hozta meg. Mouse abban a másodpercben térdét egyenesen férfitársam golyói felé viszi, aminek következtében nyomban elterül és a sérült ágyékát kezdi fogni, miközben magas hangom kiénekli a szopránt is. Szóval Mouse ötlete volt. Megköszörüli a torkát még mielőtt beszélni kezd.
- Mentségemre szóljon, hogy eléggé izgatott a dolog, hogy a drágalátos Speedynek van egy barátnője! Hülye lettem volna ezt kihagyni! Szóval? Mikor lesz az első randevú na? Szervezzünk nektek valamit?
- Isten ments, hogy te szervezz randevút! Amúgy meg mi közöd hozzá há?!
Fakadok ki miközben az arcom elvörösödik. Mondjuk ennek hála Aleda megúszta, hogy a szíve leálljon vagy hasonló!
- Buona sera csajszi! Remélem most már összekapod magad! Nem akarok viszont ünneprontó lenni, de azt hiszem jobb, ha elhúzzuk a csíkot, mert a zsaruk bármelyik percben itt lehetnek, szóval, ha lehet fogjátok rövidre! Esetleg cseréljetek címet vagy valami!
Ettől még jobban elvörösödőm majd Aleda felé tekintek.

Oldalak: [1] 2 3 ... 14