Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Hirako Shinji

Oldalak: [1] 2 3 ... 11
1
Shinigami / Re:Watanabe Yuusuke
« Dátum: 2018. Ápr. 16, 13:08:05 »
Üdvözlet!
Először is gratulálni szeretnék magamnak, amiért sikerült elolvasnom, és túlélnem.  8) Nagyon szépen felépített előtörténet, és nem találkoztam benne nagyobb logikai bukfenccel. Azonban mégis lenne pár észrevételem, amikre a későbbiekben oda kellene figyelni.

  • Igekötők. Csak akkor írjuk külön az igétől, ha az ige után következik, vagy közéjük ékelődött egy másik szó. (pl.: meg szeretné tanulni) Te ezeket következetesen külön írtad. Például már rögtön az elején a megismerni igét.
  • Vesszők. Na, ezekből rengeteg hiányzik. A "hogy, de, aki, stb." szavak elé mindig vesszőt kell tenni.
  • A Lélektovábbképző Akadémia nagybetűkkel írandó, mivel tulajdonnév.

  • A halálisten szót egybe írjuk.


Ha a fent említett hibákat kijavítod, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy ELFOGADJAM! 8)

Első szinten kezdesz 5000 lélekenergiaponttal, és kapsz 4000 ryou költőpénzt is! Ezenkívül választhatsz ötöt az animében/mangában megtalálható Kidouk közül. Készítsd el az adatlapodat!

Üdvözöllek a fórumon, további jó játékot! ~~~*>*~~~

2
Arrancar / Re:Carmen Santera
« Dátum: 2017. Febr. 15, 21:41:20 »
Üdv!

Mondanom se kell, hogy micsoda megtiszteltetésként ért, hogy én ellenőrizhettem az előtörténetét, Carmen-san! ^-^
Hangulatos történetet sikerült prezentálnod, jól átadtad a karakter világszemléletét. Mivel a chaten említett javításokat megtetted, így nem mondhatok mást, ELFOGADOM!

Szint
1

Lélekenergia pont
7500

Vagyon
4000 ryou

Kapsz ingyen három darab szintednek megfelelő technikát, mint minden arrancar, amiket itt tudsz beváltani.

Képzettségeid:
- Fegyverhasználat
- Pusztakezes harc
- Hollow képességek
- Sonido
- Resurrección
- Hierro

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, ezen kívül további 15 pontot oszthatsz szét közöttük. Részletekért ide kattints.

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához. ;)

3
Rukongai / Re:70-es körzet
« Dátum: 2017. Jan. 31, 21:14:50 »
Iszonyat a Mélyben
Küldetés a Hatodik Osztag részére
5
Határidő: február 10. - Szómaximum: 750 - Aláfestés: Klikk
Csapatotok egyetlen női tagja kurta bólintással vette tudomásul a parancsot, látszott rajta, hogy nem szívesen marad hátra, azonban közvetlen utasítást kapott a feljebbvalójától, amivel nem vitatkozhatott, így arrébb terelte az egyre rosszabb bőrben lévő Jintát, majd miután leültette egy fa tövébe, pokollepkét idézett. Ezt természetesen a kompánia többi tagja már nem láthatta, lévén az eligazítást követően mind beléptek a tárnába.
Lépéseitek valószínűtlenül hangosnak tűntek, a környezet ingerszegénysége felerősítette érzékeiteket. Jó néhány métert megtettetek előre, amikor világítóitoknak köszönhetően észrevettétek a járat közepén tátongó repedést, mely legalább három ölnyi széles volt, feltehetőleg az idők során elgyengült az alátámasztás, aminek következtében a közlekedő ezen része beomlott az alatta húzódóba. Amennyiben valamelyikőtök energiagömbje segítségével belevilágított a mélyedésbe, meg is pillanthattátok a másik szint padlózatát, valamint azt, hogy az alsóbb folyosó egy része teljesen eltorlaszolódott. Aggodalomra adhatott okot, miszerint a kőomlás oldalán feketén csillogó sávok húzódtak, véres ujjak nyomai, s a lyuk alján is méretesebb, száraz tócsa fénylett, amin keresztül jól észrevehetően elvonszoltak valakit vagy valamit.

- Szétválunk. - érkezett az újabb ukáz, látszólag Yuukent egyáltalán nem hatották meg a látottak. - Jómagam és Satoru-kun körülnézünk odalent, amíg Önök ketten tovább folytatják ezen szint feltérképezését. - ekkor Kojiro és Tomoe felé biccentett. - Ne csapjanak a kelleténél nagyobb zajt, úgy érzem, társaságra számíthatunk. Üzenjenek jigokuchōval, ha találtak valamit. Kazura, utánam!

Ezt követően a kapitány nemes egyszerűséggel fogta magát és beleugrott a sötéten tátongó lélekvesztőbe. Szerencsésebben landolt a néhai Takeshinél, egyértelműnek tűnt: egy képzett shinigaminak nem jelenthet gondot lejönni ide, majd ugyanolyan könnyedén vissza is mászni. Egy-két másodpercig még láthatóak voltak a fénykörök, ám ahogy az alagút elkanyarodott, úgy a fent maradottak szem elől tévesztették társaikat.

Kojiro és Tomoe

Kettesben maradtatok, bár nem éppen idilli szituációban. Az eddiginél nagyobb óvatossággal kellett előre haladnotok, hiszen immáron tudatában voltatok annak, hogy milyen labilis is a bánya felépítménye. Ha ennek megfelelően cselekedtek, akkor különösebb közjáték nélkül, ám némileg lassabban értetek el egy méretesebb mesterséges csarnokba, ami kétségtelenül központi helynek számított még abból az időszakból, amikor folyt a kitermelés. A csillék viszont jelenleg üresen árválkodtak, rendezett sorokban, évtizedek óta nem mozdította meg őket senki.
Miután jobban szemrevételeztétek a környezetet, feltűnhetett, miszerint az egyik szállítóeszköz takarásában, hátát a kocsinak vetve, ül valaki. Megvitathatjátok, miképpen közelítitek meg, hisz' nem tudhatjátok baráttal vagy ellenséggel van-e dolgotok.

Kazura és Yuuken

A jobbos fordulót követően sokáig egyenesen vezetett utatok. Érezhettétek, hogy a járat enyhén lejt, vagyis lefelé haladtatok a mélyebben fekvő tárnák irányába. Menet közben észrevehettétek, mintha a hőmérséklet minden megtett lépést követően egyre csak növekedne, már-már izzasztó mértékig fokozódva. A falak is egyre nyirkosabbá váltak, néhány helyen indára emlékeztető nyúlványok is megjelentek rajtuk. Milyen vegetáció lehet képes túlélni idelent, ahol nincs se fény, se pedig tápanyagot tartalmazó termőföld?
Éppen megfogalmazódhatna fejetekben a gondolat, mely szerint teljesen feleslegesen váltatok szét, amikor tompa, narancssárgás fényt véltek felfedezni az egyik oldalsó járatból. A fényforrás nem mozgott, ezek szerint nem valamelyik bajtársatok az. Az elágazás egy nagyobb helyiségbe vezetett, melynek mennyezetére legalább tucatnyi lámpát szereltek, ezek szolgáltatták a világítást, valamint a hő egy részét is. Leginkább egy keltető juthat eszetekbe a látványról, főleg, ha felfedeztétek a földön heverő embernagyságú gubókat, melyek szívdobogásszerűen lüktettek.

4
Ember / Re:Nagisa Sachiko
« Dátum: 2016. Nov. 24, 05:37:01 »
Üdvözlet!
Kissé szomorkás, de kétségtelenül hangulatos előtörténettel álltál elő, külön tetszett az ötlet a fotóalbumos megoldással, főleg hogy ténylegesen voltak képek is benne. Egy-két elgépeléstől eltekintve nem találtam benne hibát, s mivel a képességét is pontosítottad, így ELFOGADOM!

Szint: 1.
Lélekenergia: 3000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

11 pontot oszthatsz el szabadon a következő képzettségek között:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Reiatsu kezelés
- Helyváltoztató képesség (ha van olyasmid, mint a shunpo vagy a sonido)
- Különleges képesség
(Részletekért lásd itt)

Miután elkészítetted az adatlapod és bejelentetted a pontelosztásod (topik), elkezdheted a játékot. További jó szórakozást és jó munkát a Naruki Post berkein belül! :)

5
Ember / Re:Kimura Chou
« Dátum: 2016. Nov. 02, 20:45:47 »
Üdv!

Nem éppen vidám pillanatában kaptuk el a karakteredet, de hát az élet nem mindig móka és kacagás, igaz-e? :D Nos, az említett apróbb elírásokat sikeresen kijavítottad és mivel utólag a jelszó is belekerült, így ennek köszönhetően ELFOGADOM az előtörténeted!

Szint
1

Lélekenergia pont
3000

Vagyon
4000 ryou

11 pontot oszthatsz el szabadon a következő képzettségek között:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Reiatsu kezelés
- Helyváltoztató képesség (ha van olyasmid, mint a shunpo vagy a sonido)
- Különleges képesség

(A részleteket lásd itt!)

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához. ;)


6
Lezárt harcok / Re:Ichiro vs Hiraoka
« Dátum: 2016. Okt. 14, 19:17:41 »
A küzdőteret LEZÁROM! Jutalmatok 200 LP és 1500 ryou.

7
Akadémiai tanulók / Re:Kuroji Rei
« Dátum: 2016. Okt. 14, 18:50:29 »
Üdv!

Nem fenékig tejfel a kóbor lelkek élete, igaz-e? :S A történet észrevehetően jobban lett megírva, mint a korábbiak, helyesírási tekintetben látható az előrelépés. Ugyan pár kósza vessző megint rossz helyre került, de ezeket valószínűleg a Word tetette oda, ahova, szóval nem rovom fel őket neked. A tanoncok Akadémiára és nem Akadémiába járnak, illetve a shinigami szó kisbetűvel írandó, mivel köznév. Az aurával kapcsolatos kérdést megbeszéltük, így nincs akadálya, ELFOGADOM az előtörténeted!

Szint
1

Lélekenergia pont
2500

Vagyon
4000 ryou

Kapsz ingyen öt darab animében és mangában is szereplő, szintednek megfelelő kidout, amiket itt tudsz beváltani.

Képzettségeid:
- Zanjutsu
- Hakuda
- Kidou
- Shunpo

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, ezen kívül további 5 pontot oszthatsz szét közöttük. Részletekért ide kattints.

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához! ;)

8
Arrancar / Re:Leyre la Azucena
« Dátum: 2016. Okt. 14, 17:48:50 »
Üdv!

Megkésve bár, de törve nem, végül ellenőrzésre került az előtörténeted! Igazán szemléletes írásstílust választottál a karakterhez, ami kétségtelenül illik hozzá, arra viszont figyelj oda, hogy a játéktéren jelezd, ha túlzottan elharapódzna a bujálkodás. ^-^ Itt-ott előfordul egy-két elgépelés, lemaradó szóvégi betűk, de nagyrészt nincs gond vele. A Resurrección fái közül válassz ki kettőt, egyelőre csak ennyit használhatsz belőlük, megfelelő szinten és ponttal a többi is megpályázható lesz majd. Száz szónak is egy a vége, ELFOGADOM!

Szint
1

Lélekenergia pont
5000

Vagyon
4000 ryou

Kapsz ingyen három darab szintednek megfelelő technikát, mint minden arrancar, amiket itt tudsz beváltani.

Képzettségeid:
- Fegyverhasználat
- Pusztakezes harc
- Hollow képességek
- Sonido
- Resurrección
- Hierro

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, ezen kívül további 13 pontot oszthatsz szét közöttük. Részletekért ide kattints.

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához. ;)

9
Rukongai / Re:70-es körzet
« Dátum: 2016. Okt. 09, 23:38:34 »
Iszonyat a Mélyben
Küldetés a Hatodik Osztag részére
4
Határidő: október 20. - Szómaximum: 750 - Aláfestés: Klikk
- Hé, odafigyelj hová hadonászol azzal a bökővel! – hőkölt hátra önkénytelenül, kéregető kezével pedig olyan mozdulatot tett, mintha csak egy zavaró bogarat akarna elhessegetni. Szemei lázasan csillogtak, észrevehetően egyre rosszabb és rosszabb bőrbe került, az idő múlása vagy éppen jelenlétetek felgyorsította állapotának romlását. Egyelőre még valamennyire eszénél volt, azonban tompa tekintetéből kiolvashattátok, hogy igencsak nehezére esik már követnie a beszélgetés fonalát. Amikor a kapitány előre lépett és elkapta a kezét, hangos kiabálásba kezdett, vékony lábaival igyekezett lágy részek felé rúgni, ám a sikeres találatra vajmi kevés esélye lehetett, a szőke shinigami erősen tartotta, testi fölényét kihasználva. – Vedd le rólam a kezed, te szatír, nem jár „olyan” szolgáltatás a pénzért, hallod?! Még ha járna is, akkor is előre szokás fizetni!

Szabadulását követően megtántorodott, el is esett, sajgó hátsó felét dörzsölgetve tápászkodott fel ismét, tökéletesen figyelmen kívül hagyva a rá szegeződő két kardot. Annál hevesebben reagált, amikor előkerültek az áhított érmék, szinte rájuk vetette magát, sebesen koszos nadrágjának zsebébe tömködte őket. A kapzsiság nem ismeretlen jelenség Soul Societyben sem, holott a Kóbor Lelkek Városában élők többségének nincs szüksége se élelemre, sem arra, hogy szomjukat oltsák, éppen ezért akár teljesen függetleníthetnék magukat az anyagiasság béklyójától. Ám az ember lélekként is szükségét érzi annak, miszerint életét felesleges, már-már értelmetlen csecsebecsékkel töltse ki. Példának okáért a kölyök pontosan eltervezte, mit fog kezdeni a zsákmányolt érmékkel: megveszi a vásárban kapható legnagyobb pörgettyűt, aminek felhúzásához olyan hosszú zsinór kell, amilyet még nem is látott! Azzal nem esik majd nehezére legyőzni a körzetbe látogató halálisteneket, akik szívesen állnak be játszani, főleg, ha némi kereset-kiegészítés is lehet a dologból.

- Na ez már döfi, a nevem J-Jinta! – hangja kissé elcsuklott a mondat végén, viszont fejét megrázva sikerült befejeznie a mondatot. – Azt nem t’om, hova lettek a többiek, ahogy már mondtam, lent voltam a folyónál. Nem messze onnan van egy lejárat, ami a föld alá visz. Bánya volt régen vagy ilyesmi… Amikor hallottam az óbégatást, ott bújtam el, nem sokan járnak arra, azt mondják veszélyes, könnyen beomolhat! Igaz, ami igaz, pont egy lyuk mellett találtam azt a piszkavasat is, amit a Félszemű Kobra magánál tart. Hogy s mint, Kobra úr? ;)

Mondandója végén vidáman odaintett Kojironak, kihívó vigyorral az arcán állva a testőr pillantását. A megbeszélteknek megfelelően hagyja magát vezetni, néhány méterrel a csapat előtt halad, botladozó léptekkel igyekszik a korábban említett irányba. Az út eseménytelenül telik, rövidesen sűrű facsoport szegélyezte utatokat, ami a településhez hasonlóan valószínűtlenül némának tűnt. Nem hallottatok madárfüttyöt mióta beléptetek, de még csak motozást se az avarban. Tomoe érzékelhette, hogy ugyan nem teljesen a jó irányba haladtok, de a furcsa kisugárzás gócpontjához valamivel közelebb kerültetek. A tárna bejárata korántsem látszott hívogatónak, sötét, fogatlan szájkánt ásított rátok. Mind képzett harcosok vagytok, de valamiért úgy éreztétek, nem túl okos döntés bemerészkedni a mélységbe.

10
Fullbringer / Re:Nagamori Keigetsu
« Dátum: 2016. Okt. 02, 22:14:40 »
Üdv!

Néhány kósza elgépeléstől és furcsa mondatszerkezettől eltekintve nem találtam a történetben kivetnivalót. A képességet is átengedem, azonban megkérlek rá, hogy pontosítsd milyen dolgokat képes illúzióként létrehozni, hiszen akár tíz darab tankot vagy atomrakétát is tudna álmodni, ami pedig lássuk be eléggé kellemetlen helyzetbe hozna bármilyen ellenfelet vagy éppen mesélőt! Az egyszerűbb tárgyak, teszem azt kardok, megidézésével nincs gond, de aminek nem ismeri pontosan a működési elvét, olyat ne is tudjon létrehozni. Ha ez a módosítás megtörtént, akkor ELFOGADOM az előtörténeted!
Szint
1

Lélekenergia pont
5000

Vagyon
4000 ryou

Képzettségeid:
  • Fegyveres harc
  • Pusztakezes harc
  • Lélekmanipulálás
  • Bringer Light
  • Fullbring
Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, kivéve a Fullbringre, amire 5 jár, ezen kívül további 10 pontot oszthatsz szét közöttük. Részletekért ide kattints.

Mihelyst kitöltötted a profilodat és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. További jó szórakozást karaktered kijátszásához! ;)

11
Csevegő / Re:[Játék] Angyalok és ördögök
« Dátum: 2016. Szept. 24, 18:19:28 »
Ördög! :evil: Az első benyomás a legfontosabb, igaz-e? ^-^ Gonosz manók elcsenhették a fésűdet, így következő játékodban kócosan jelenj meg! :3

12
Rukongai / Re:70-es körzet
« Dátum: 2016. Aug. 31, 23:58:15 »
Iszonyat a Mélyben
Küldetés a Hatodik Osztag részére
3
Határidő: szeptember 10. - Szómaximum: 750 - Aláfestés: Klikk
A hajsza, ha lehet így nevezni, másodpercek alatt véget ért, a kis lábak rövid lépései nem vehették fel a versenyt a villámtánc gyorsaságával. Elkapták, ennek ellenére a kopasz fiúcska szemében korántsem félelem csillogott, sokkalta inkább dac. Peckesen állt szakadt és koszos ruhájában, jobb kezét a csípőjére tette, míg balja kisujjával a fülében turkált. Láthatóan bányászatának eredménye jobban érdekelte, mint a két shinigami.

- Halálisten, mi? Manapság már bárkiből lehet csuhás? – kérdezte gúnyosan vigyorogva, kivillantva ezáltal hiányos fogsorát. Az illem sohasem tartozott az erősségei közé, szerencsére nem is eme képességével tűnt ki társai közül. Megtörölte tenyerét a nadrágjában, ami nem sokat segített annak tisztaságán és belecsimpaszkodott Yurei felé nyújtott kezébe. – Szép a ruhád, néni, az illatod is jó! Ha adsz egy kan-t, megmondom a nevem! – kacsintott a nőre, majd figyelmét Kazurára fordította. – Ez a pojáca meg kicsoda, a pasid? Ti valami csicskások vagytok, ugyi? Ez a kapitány izé a főnökötök? Válaszolok én minden kérdésére, ha van nála elég suska!

Nem ellenkezett, így könnyedén visszavezették a parancsnok elé. Bizalmatlanul követte tekintetével a szőke férfit, némileg össze is rezzent, amikor az említett hirtelen megszólalt. Ha érzett is félelmet, nem adta jelét, túlélési ösztöne meglehetősen alul működött. Kihívóan állta a Hatodik Osztag vezetőjének perzselő pillantását, egészen egyszerűen nem vett róla tudomást. Napjában többször is találkozott keményebb fószerekkel a hetvenedikben, az ilyen borotváltképű, kifent-kikent alakoktól nem csinált maga alá.

- Hó-hó, vissza az agarakkal! Na ide skubizz, Főni, mindjárt tolom neked a frankót! - intette közelebb bensőséges módon a főnemest jobbjával, amin felcsúszott felsőruházatának ujja láthatóvá tette egy nem túl régi sérülés nyomait. - Szal' lazulgattam éppen odalent a folyónál, nem volt semmi dolgom, élveztem az életet meg a napsütést. Aztán hallom ezt a fülsiketítő ordítást, vágod? Olyan vonyításféle, de bizony mondom, bitang rosszul lehetett az a valami! Azt hittem a helyszínen becsokizok! Szerencsére ismerek egy remek kis búvóhelyet, megmutatom, ha akarjátok, a fogpiszkálót is ott találtam... De előbb beszéljünk az üzletről!

Monológja végeztével tenyerét tartotta a jelenlévők felé, egyértelműen némi fizetséget várt el az információkért cserébe, a taichō által feltett kérdések nagy része megválaszolatlan maradt. Rajtatok áll, hogy milyen módszerrel próbáljátok szóra bírni, természetesen a legegyszerűbben járható út az erszényeteken át vezet. Ha közelebbről szemrevételeztétek a kis fickót, akkor feltűnhetett számotokra, hogy erősen verejtékezett, holott a Nap éppen lemenni készült, kifejezetten kellemes a nyáresti meleg. Bőre sápadt, már-már szürkés árnyalatú, itt-ott átsejlettek rajta az erek, melyeknek színe feketébe hajlóan kék volt.

13
A Bleach világa / Re:[Fórumtörténet]
« Dátum: 2016. Aug. 29, 21:18:44 »

Prológus

Ein besonderes Kind


Újszülöttként nem látott, nem hallott, hang nem jött ki a torkán, s mozdulni sem tudott. Mindezek ellenére nem félt, akkor sem sírt volna, hogyha rendelkezik ezzel a képességgel, mivel tudatában volt: élni fog. Az őt körülvevő emberek hatalmas tisztelettel viseltettek iránta, hiszen bárki, aki megérintette, megkapta azt, aminek híján volt. Ki elveszítette szeretteit, vigaszra talált, kinek szívében gyávaság lapult, bátorságra lelt.

Ennek oka abban rejlett, hogy képes volt megosztani lelkét másokkal. Mindazok, akik kapcsolatba kerültek vele, egy darabot kaptak belőle, aminek hála lelki sebeik, melyeket egyedül nem voltak képesek eltüntetni, begyógyultak.  Míg a gyógyulás lassú útjára léptek, a darabkák különleges aspektusok nyomát hagyták az embereken, amik haláluk pillanatában azonnal visszatértek a forráshoz.

Ugyan senki sem élt hosszabb életet azok közül, akik hozzáértek, mégis egyre többen és többen követték. Ahogy szellemének darabjai visszatértek, teste lassacskán működni kezdett. Idővel süket fülei szót hallottak, egy különös nevet, amin a követői hívták: YHWACH. Megértette a tényt, mely szerint ezen a néven valójában ama istent szólították, akiben hittek, ám ennek ellenére úgy döntött, használni fogja.

Évek teltek el mire rájött a módszerre, amivel sokkalta effektívebben tudta szétosztani lelkének adottságait. Azzal, hogy belegravírozta a képesség elnevezésének kezdőbetűjét az illető lelkébe, mélyebb kapcsolat jött létre és az alany hatalmasabb erőre tett szert. Schrift, így nevezték ezt. Sajátjába az „A” betűt véste, jelezve mindenhatóságát, kinyilvánítva erejének határtalanságát.

Idővel hatalmát hódításra használta, létrehozta a fény birodalmát, amelyet Lichtreichként ismertek. Ám ennyivel nem elégedhetett meg, seregének élén Soul Society hadereje ellen vonult. Kudarcot vallott, de nem halt meg, a világosság az árnyak martaléka lett. Egy évezred alatt története mítosszá vált, kevesen maradtak, akik ismerték a Szent Király himnuszát:

„A quincy-k lepecsételt királya…
Kinek szíve kilenc évszázad után újra ver…
Kinek tudata kilenc évtizedre rá visszatér…
Kinek ereje kilenc év múlva teljessé válik…
Ő, ki végül meghódítja a világokat!”

(click to show/hide)

14
Kaiser Gesang - A szent király himnusza / Re:Fertőzött testamentum
« Dátum: 2016. Aug. 29, 14:29:53 »
Határidő: szeptember 8.
A csapat

A kibontakozó összecsapásban fölényetek szembeötlő, az általatok használt démonmágiák könnyedén állították meg a rohamozó lényeket, így azokat ennek köszönhetően nehézségek nélkül tehettétek végképp harcképtelenné. Túlerejük jelen esetben fabatkát sem ért, lévén lélekenergiájuk alacsony volt, ez pedig már a kezdetektől fogva eldöntötte a harc végkimenetelét. Ennél azonban kevésbé volt egyértelmű az óriással való dobálózás konklúziója. A sziklák hol távolabb, hol közelebb találkoztak össze, aminek eredményeképp kisebb darabokra töredeztek szét, ezzel ugyan nem halálos, ám ettől függetlenül kétségtelenül zavaró „csapadékot” hoztak létre, mely kíméletlenül végigvágott a megmaradt szörnyeken, illetve a csapat tagjain is.  Az egyik öklömnyi kődarab szerencsétlen módon el is találta Onkout, a Sanbantai tisztjét, aki felkiáltott fájdalmában, majd balját az arcára tapasztva lerogyott. Kashikoi gondolkodás nélkül sietett senpaia segítségére, elsőként vizsgálva meg a sérülést, habár gyógyítói tapasztalattal nem rendelkezett. Hirtelen méretes árnyék vetült rájuk, egy több száz kilós földdarab pont azt a helyet választotta becsapódásának helyeként, ahol a két nő tartózkodott. A Nibantai tagja gyorsan bebújt társnője hóna alá, ám mielőtt még elindulhatott volna, az egyik halottnak vélt ellenfél rákulcsolta kezét a bokájára, nem engedve az elmenekülést. Vajon utazásuk itt ér véget?
A Nara által használt kidō terveinek megfelelően működött, a vastag jégpáncél másodperceken belül elborította a kinézet területet, ráadásul a fagy egy szempillantás alatt felfutott a monstrum egyik karján is, legalább könyékig beborította azt. A kapitány akciójával megakadályozta a kitérést következő támadása elől, ebből adódóan a lézersugár könnyedén találta el célpontját, aminek következtében a végtag elvált a testtől, tehetetlenül, pörögve szállt el és jócskán letarolva a fákat állapodott meg a dzsungelben. Az gigász megtántorodott, fájdalommal színezett ordítás hagyta el torkát, ami nem csillapodott, lévén, ahogy hátrálni próbált a fagyott keze is leszakadt. Sűrű, fekete vér spriccelt belőle, mely sisteregve, mérgező hatású füstöt engedve mart a talajba. Rájöhettetek, miszerint nem teljesen ostoba ösztönlény, hiszen ezt tapasztalva felétek lendítette a csonkot, aminek végéből savas vércseppek zápora indult felétek. A zűrzavart kihasználva tápászkodott fel, öles léptekkel került közelebb a barlang bejáratához, aminek belsejéből egy akkora kőbunkót húzott elő, ami vetekedett saját méreteivel, kezeinek felét igénybe kellett vennie ahhoz, hogy egyáltalán meg tudja emelni. Célja egyértelműen a Kilencedik Osztag vezetőjének agyoncsapása volt.

Chiyuki

Ellenséges területen fennhangon kiabálni az elveszett bajtársak után nem éppen az a stratégiai lépés, amit az Akadémián oktatnak a hasonló típusú szituációk kezelésével kapcsolatban. Szerencsédre/szerencsétlenségedre Fortuna ezúttal kegyes volt hozzád, nem érkezik válasz, így a kapott térkép segítésével indultál el az emberi település irányába. Az út meglehetősen unalmasan telt, egy-két ragaszkodóbb indán kívül nem találkoztál semmilyen akadállyal. Lélekmobilod halk hangjelzéssel adja a tudtodra, hogy valószínűleg megérkeztél, ezzel egyidejűleg beszélgetés hangjai is megütötték füledet. Számodra érthetetlen nyelvezet, katonás, parancsolgató stílusban, ennyit tudtál leszűrni belőle. A sűrű növényzet hathatós segítségével, észrevétlenül szemlélheted meg a vonuló csoportosulást, amely ennél jobban már el sem üthetne a környezettől.
Egyforma, európai stílusú egyenruhát viseltek, arcukat maszk takarta, fejüket sapka fedte. Rendezetten, tömött sorokban haladtak, ránézésre legalább tizenhat személyt számolhatsz össze. Élükön egy magas, szőke nő haladt, akinek arcát a többiekkel ellentétben semmi sem fedte. Szépnek nevezhető vonásain gőgös kifejezés honolt, egy-egy undorodó fintorából ki lehetett következtetni, nincs oda túlzottan az esőerdőért. Tompán, de érezhetően lélekenergia áramlott belőlük, nem holmi egyszerű túrázók voltak. Követheted őket vagy megpróbálhatod egy másik irányból megközelíteni a falut, ezzel időt veszítve, de csökkentve a lebukás kockázatát.
A lábnyomok, amiket hagytak, mások voltak, mint amikkel a senkaimonnál találkoztál. Azok mezítelen talpak lenyomatainak tűntek, ám a portyázók bakancsai mélyen belesüllyedtek a sárba, könnyen kivehető, barázdált mintázatot alakítottak ki. A bennszülöttek tábora egy völgyben bújt meg, egyszerű, fából összetákolt kunyhók álltak szétszórtan. Egy objektum kiemelkedett közülük, egyáltalán nem illett az összképbe. Egy magas sátor, ami előtt két őr strázsált, ugyanolyan egyenruhát viselve, mint a járőrök, akiket korábban láttál. Közelebb lopakodva a törzs tagjait is megfigyelhetted, akik összekötözött kézzel a földön ültek, körülöttük kékesen izzó fényből szőtt háló feszült. Valami rejtőzött az idegenek hajlékában, érezted, ahogy időről időre magas koncentrációjú reiatsu-hullám vág végig a területen. Meg kellett vizsgálnod, ehhez azonban először valami elterelést kellene improvizálnod!

(click to show/hide)

15
Rukongai / Re:70-es körzet
« Dátum: 2016. Aug. 15, 16:25:12 »
Iszonyat a Mélyben
Küldetés a Hatodik Osztag részére
2
Határidő: augusztus 25. - Szómaximum: 750 - Aláfestés: Klikk
Kora délután lehetett, amikor a csapat az Északi Kapun keresztül elhagyta a Seireiteit. Elől a kapitány haladt, villámtáncával határozott tempót diktált, így az utazás az erőltetett menet kifejezéssel bátran jellemezhető. Útközben több településen is áthaladtatok, s minél távolabb kerültetek a Tiszta Lelkek Városától, annál inkább megviseltnek tűntek az épületek, a távolság növekedésével egyenes arányban romlott az életszínvonal. Némelyeteket meglephetett ez, főleg azokat, akik alacsonyabb sorszámú körzetből érkeztek az Akadémiára vagy éppenséggel a falon belül születtek. A lelkek unalmas hétköznapjaiba is betekintést nyerhettetek, mivel nem kellett igazán megküzdeniük a betevő falatért, ezért tevékenységük igazából csak az idő eltöltését szolgálta. A kereskedők alkudoztak, az utcagyerekek önfeledten szaladgáltak a felnőttek lábai között, több helyen is különböző szerencsejátékokkal múlatták a napot.

Célpontotokhoz közelítve azonban észrevehetően megváltozott a közérzetetek. A csend már-már zavarónak hatott a korábbi forgatagot követően, egyetlen teremtett lélekkel sem találkoztatok, mióta betettétek lábatokat a hetvenedik körzetbe. Az épületek elhagyatottnak tűntek, mindazonáltal nem túlzottan rég óta, egy-egy ablakon bepillantva félig befejezett ebédeket láthattatok, mintha a lakosoknak hirtelen, mindent hátrahagyva kellett volna távozniuk. A jobb lélekenergia-érzékelő képességgel rendelkezők (5+ pont) felfedezhették, hogy a közelben abnormálisan egy helyre koncentrálódnak a kisugárzások, valahol a falun kívül. Éppen elindulnátok a sejtett irányba, amikor az egyik kalyiba takarásából egy gyermek lépdelt ki a főutcára, legalább akkora kardot húzva maga után, mint önmaga.  Mikor felnézett és meglátott benneteket, tekintetében rémület csillant és terhét hátrahagyva elviharzott.

- Inawamo, Satoru, kapják el! – harsant a parancsnoki utasítás.

Ahogy a csoport helyükön maradt tagjai közelebb sétáltak, Kojiro jobban is megvizsgálhatta a kölyök szerzeményét. Ránézésre egyszerű katanának látszott, többen foglalkoztak kovácsmesterséggel a Kóbor Lelkek Városában, habár az általuk készített fegyverek fel sem vehették a versenyt a lélekölőkardokkal. Amint ujjai körbezárták a markolatot, erőteljes, áramütéshez hasonlatos érzés futott végig az egész alkarján, aminek következtében érezhetően elzsibbadt a keze. Nem férhetett hozzá kétség, valamilyen módon egy zanpakutō került a suhanc birtokába.

Oldalak: [1] 2 3 ... 11