Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Neliel Tu Oderschvank

Oldalak: [1] 2 3 ... 23
1
Shinigami / Re:Kasumiouji Mujika
« Dátum: 2019. Febr. 22, 00:08:28 »
Üdvölet! :3

Igazán ötletesen írtad meg a karaktert, jó volt olvasni. Kíváncsi lennék azért SS CSI laborjára, ahol vérnyomokat elemeznek! *o*
Volt egy~két elgépelés, posztolás közben ezekre ügyelj, de ez nem olyasmi, ami miatt gátat szabnék a Rokubantai új hadnagyának, vagyis elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 21 pontot (10 pont az LP-d után, 8 pont a hadnagyi rang miatt, és 3 pont SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 10 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^


2
Arrancar / Re:Elian Barquero
« Dátum: 2019. Febr. 21, 22:57:11 »
Üdvölet! :3

Szépen összefoglaltad a karakter eddigi életét, érdekesen lett tagja az Espadanak. Úgy érzem ő se nagy Seth rajongó. :roll:
A képességeid is rendben vannak, az engedélyekbe se tudok belekötni, így természetesen a karaktert elfogadom! ^-^


Szint: 3. szint
Lélekenergia: 15000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozás: Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 48 pontot (30 pont az LP-d után, 15 pont Espada rang miatt, és 3 pont Las Nocheshez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Helyváltoztató képesség
 • Hollow képességek
 • Resurreccion
 • Hierro
Ezen felül szinted után 3 pont jár Reiryoku kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le!
Kellemes játékot! ^-^


3
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Febr. 20, 23:41:23 »
”Ahol fény van, ott szükségszerűen mindig lesz árnyék is.”

A csapatok viszonylag gyorsan érték el a körzeteket, a hetveneshez érve pedig ketté váltak. A hetvenhetes körzetet percek alatt elérték, azonban ez sem nyugtathatta meg az érkező csapatot. Amint beléptek az aprócska faluba, rögtön feltűnhetett, hogy mindenki a megszólalásig hasonlít arra a képre, amit korábban az első osztagos tiszt mutatott. Bármerre is néztek, a férfi arca nézett vissza rájuk, változó korokban, de egyértelműen azok a vonások voltak.
Aki jobb reiryoku kezelésben (+3), az érzékelheti, hogy teljesen üresnek tetszik a falu, mintha a látott lelkek egyáltalán nem léteznének. Nyomasztó érzés lesz úrrá mindenkin, nem csupán a délibábnak tetsző képek miatt, hanem egyszerűen a zsigereiben is érzik, valami itt nagyon nincs rendben.
Hyousuke egyszerre arra lett figyelmes, hogy valaki hakamájának szárába kapaszkodik, és lepillantva egy gyerekkel akad össze tekintete, bár vonásai neki is a képre emlékeztették.
- Oji~san! – Csillogó szemekkel nézett fel rá, mintha csak megismerné, majd futva egy nagyobb csoporthoz csatlakozott, ám még így is hallhatták, ahogy mindenkinek egyre csak ismételgeti - Oji~san itt van! Itt van!
Érdeklődve fordultak irányukba, mintha eddig észre se vették volna a shinigamik érkezését, most azonban minden szem rájuk szegeződött. Egyre gyűltek és gyűltek a lelkek, és szép lassan körbe állták a kis csapatot az egyforma arcú, lélekenergia nélküli alakok, szinte már kényelmetlen közelségből bámulva őket.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.03.01. 20:00


4
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Hasadó lelkek
« Dátum: 2019. Febr. 20, 23:41:14 »
”Ahol fény van, ott szükségszerűen mindig lesz árnyék is.”

A csapatok viszonylag gyorsan érték el a körzeteket, a hetveneshez érve pedig ketté váltak. A hátra maradó csapatnak minden bizonnyal furcsa lehet, hogy a városon kívül senki sem tartózkodik. Ez már olyan körzetnek számít, ahol nem meglepő egy-egy lidérc támadás, még se jellemző, hogy egyetlen lélekkel se lehet találkozni a közelben. Ahogy a falu szegényes, összedőlés szélén álló házai között sétáltak, tovább fokozódott a nyomasztó érzés, hiszen továbbra se lehetett egyetlen teremtett lélekkel se találkozni az utcákon.
Aki jobb reiryoku kezelésben (+3), az érzékelheti azt is, hogy ez nem csupán látszat, valóban teljesen üresnek tetszik a falu. Mintha mindenkinek a napi teendője közben veszett volna nyoma, egyes ajtók nyitva álltak, portékák voltak kitéve, kosarak, gyerekjátékok hevertek az utcán. Nem úgy tűnt, mintha valóban itt lenne a korábban látott nő, épp ezért elég ijesztően hathat Junkora, mikor egy apró kezet érzett meg a sajátján.
- Onii~chan… – A hangra mindenki felfigyelt, azonban az apró alak, aki nagyjából négy éves forma kisfiúnak tűnik, veszélytelennek látszott, bár felőle se lehetett lélekenergiát érzékelni. – Segíts Onii~chan! Furcsán érzem magam… – Sírós hangon beszélt, és másik kezével a hasát fogta, mintha ott érezné a fájdalmat.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.03.01. 20:00


5
Valentin napi Nyereményjáték - 2019 / PAPA~PAPARAZZI
« Dátum: 2019. Febr. 17, 23:06:29 »

Képes vagy napokig hasalni egyhelyben, hogy megtaláld a tökéletes pillanatot? Esetleg hatalmas PS~huszár vagy, aki bárkiket kompromitáló helyzetbe tud hozni, ha csak gép elé kerül?
Legyen szó bármelyikről is, eljött a te időd!
Olyan képeket várunk, ami egy eddig titkolt kapcsolatot leplez le, legyen az szerelem, barátság, vagy bármi más! A lényeg, hogy meglepő legyen, és meghökkentő! Egy rövid kis cikket, képleírást mellékeljetek hozzá, a biztonság kedvéért!

Szabályok:
 • Egy user csak egy művel jelentkezhet!
 • PÜben küldd, kódolással ellátva!
 • Fórumos karaktereket válassz, ne canont!
 • A kép méretei legyenek kompatibilisek a fórummal!

Határidő: Március 17. 23:59

Kérdés esetén kerssetek nyugodtan PÜben, facen, postagalambbal, vagy füstjelekkel ;)


6
Küldetések Soul Societyben / Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Febr. 12, 22:10:15 »
”A felejtés a végső halál.”

(click to show/hide)

Korán reggel volt, amikor pokollepke érkezett mindenkihez, kit álmából felkeltve, kit reggeli edzés, vagy éppen étkezés közben megzavarva, Az üzenet tömör, egyszerű, és lényegre törő, azonnal jelenjenek meg Seireitei keleti kapuja előtt.
Itt mindenkit az első osztag egyik tisztje vár, aki tiszteletteljesen meghajolva köszönti őket, de egyelőre egyetlen szót sem szól. Amint azonban mind a tíz fő megjelenik, néhány képet vesz elő, amit körbe ad nekik.
- Az itt látható két shinigami helyzete jelenleg ismeretlen, azonban azt feltételezzük, eltűnésük nem szökés, hanem valamiféle lázadás lehet. – A képek egyikén egy barna hajú, kedves arcú nő, a másikon egy fekete hajú férfi látható. – A nő a hetvenes, a férfi a hetvenhetes körzetből tűnt el. Szeretnénk, ha a két kapitány vezetésével öt-öt fős csapatokban utánajárnának, mi áll mindennek a hátterében, és ha szükséges, intézkednének. – Azzal pedig kinyitatja számotokra a kaput. – Saját belátásuk szerint cselekedhetnek, azonban vegyék figyelembe, hogy szorít az idő, amennyiben valóban lázadásról van szó, arról a Soutaichou azonnal tudni szeretne.

(Az indulásig egy helyen tartózkodik a két csoport, így ha szeretnétek, interakcióba léphettek a másik csoport tagjaival is. Ebben az esetben kérlek másoljátok be a másik reakcióját is a reagotokba, hogy mindenki számára érthető legyen, ki mire is válaszol! Természetesen csak azokét, akik nem ugyanabban a küldetésben szerepelnek. A későbbi körökben lélektelefonon ugyanígy tudtok majd kommunikálni.
Jelenleg senki sem önmaga, megjelenésetek a zanpakutou szellemetek emberi/shinigami formája, de a képességeitek nem változtak. Jellemi változás ezzel együtt lehet, azonban így ismeritek egymást, ha már találkoztatok, nem meglepő a kinézetetek, vagy viselkedésetek. Kérnék mindenkit, hogy spoilerben csatoljon egy képet a karaktere jelenlegi kinézetéről.
Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.02.20. 20:00


7
Küldetések Soul Societyben / Foszlányok - Hasadó lelkek
« Dátum: 2019. Febr. 12, 22:10:06 »
”A felejtés a végső halál.”

(click to show/hide)

Korán reggel volt, amikor pokollepke érkezett mindenkihez, kit álmából felkeltve, kit reggeli edzés, vagy éppen étkezés közben megzavarva, Az üzenet tömör, egyszerű, és lényegre törő, azonnal jelenjenek meg Seireitei keleti kapuja előtt.
Itt mindenkit az első osztag egyik tisztje vár, aki tiszteletteljesen meghajolva köszönti őket, de egyelőre egyetlen szót sem szól. Amint azonban mind a tíz fő megjelenik, néhány képet vesz elő, amit körbe ad nekik.
- Az itt látható két shinigami helyzete jelenleg ismeretlen, azonban azt feltételezzük, eltűnésük nem szökés, hanem valamiféle lázadás lehet. – A képek egyikén egy barna hajú, kedves arcú nő, a másikon egy fekete hajú férfi látható. – A nő a hetvenes, a férfi a hetvenhetes körzetből tűnt el. Szeretnénk, ha a két kapitány vezetésével öt-öt fős csapatokban utánajárnának, mi áll mindennek a hátterében, és ha szükséges, intézkednének. – Azzal pedig kinyitatja számotokra a kaput. – Saját belátásuk szerint cselekedhetnek, azonban vegyék figyelembe, hogy szorít az idő, amennyiben valóban lázadásról van szó, arról a Soutaichou azonnal tudni szeretne.

(Az indulásig egy helyen tartózkodik a két csoport, így ha szeretnétek, interakcióba léphettek a másik csoport tagjaival is. Ebben az esetben kérlek másoljátok be a másik reakcióját is a reagotokba, hogy mindenki számára érthető legyen, ki mire is válaszol! Természetesen csak azokét, akik nem ugyanabban a küldetésben szerepelnek. A későbbi körökben lélektelefonon ugyanígy tudtok majd kommunikálni.
Jelenleg senki sem önmaga, megjelenésetek a zanpakutou szellemetek emberi/shinigami formája, de a képességeitek nem változtak. Jellemi változás ezzel együtt lehet, azonban így ismeritek egymást, ha már találkoztatok, nem meglepő a kinézetetek, vagy viselkedésetek. Kérnék mindenkit, hogy spoilerben csatoljon egy képet a karaktere jelenlegi kinézetéről.
Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.02.20. 20:00


8
Küldetések / Foszlányok
« Dátum: 2019. Febr. 11, 21:49:36 »

"Ajtód vagyok. Nyithatsz, csukhatsz,
átléphetsz rajtam bármikor
oda, ami csak mi vagyunk. És kiléphetsz onnan
bármikor. Amikor csak jössz: zárva találsz,
érintésedre-
nyílóan, könnyen, zajtalanul."

Seireiteiben valami furcsa, valami más... Hogy micsoda? Nem érti senki, még nem világos minden kis részlet. Talán egy csapat shinigaminak sikerül még időben kiderítenie, miről lehet szó. Talán...
 
A küldetésre jelentkezhet minden olyan shinigami, aki rendelkezik zanpakutouval, 2019.02.12. 20:00-ig!
Rövid, pörgős meséléseket tervezek, legalább heti 1 körrel. (Ezt vegye minden jelentkező figyelembe, aki a határidőig nem tud írni, az kimarad.) Sérülések előfordulhatnak... :roll:


9
Shinigami / Re:Shihōin Souji
« Dátum: 2019. Febr. 08, 12:17:19 »
Üdvölet! :3

Igazán lendületes előtörténet, ebből adódóan a váltások se voltak zavaróak, jól keretezték az egészet.
Figyelj azért oda a ragokra, és elgépelésekre! Egyes helyeken lemaradtak a toldalékok, de ezek aprócska hibák, újra olvasással kiküszöbölhetőek.
Természetesen elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 14 pontot (az LP-d után, SS-hez tartozás végett, és nemesi rangra) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 5 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^


10
Pályázatok / Re:Chizuki Mae pályázatai
« Dátum: 2019. Febr. 06, 12:36:56 »
Üdvölet! :3

Rend a lelke mindennek, ahogy a mondás is tartja, és úgy tűnik az 5. osztagra is ráfér egy kis "rendrakás".
A pályázatod elfogadom! Gratulálok az 5. osztag hadnagyi címéhez, és ne felejtsd elosztani a rangért járó plusz 8 pontod!

További jó játékot! ^-^

11
Pályázatok / Re:Shinozaki Amine pályázatai
« Dátum: 2019. Febr. 06, 12:24:51 »
Üdvölet! :3

Úgy tűnik, hogy a kapitány megfelelőnek talált, így nem is vitatkoznék a döntésével, a pályázatod elfogadom! Gratulálok a 13. osztag hadnagyi címéhez, és ne felejtsd elosztani a rangért járó plusz 8 pontod!

További jó játékot! ^-^

12
Pályázatok / Re:Fujiwara Kosuke
« Dátum: 2019. Febr. 06, 12:15:34 »
Üdvölet! :3

Nahát, micsoda dolgok történnek a Kidoushuu háza táján, talán tényleg nem árthat kicsit rendbe szedni :roll:
A pályázatod elfogadom! Gratulálok a Kidoushuu hadnagyi címéhez, és ne felejtsd elosztani a rangért járó plusz 8 pontod!

További jó játékot! ^-^

13
Pályázatok / Re:Fon Kouhei pályázatai
« Dátum: 2019. Febr. 03, 21:38:43 »
Üdvölet! :3

Remélem Ukitake~taichou azért nem szidott meg nagyon... :roll:
A pályázatod elfogadom! Gratulálok a 2. osztag hadnagyi címéhez!

További jó játékot! ^-^

14
Pályázatok / Re:Mizushima Seiun
« Dátum: 2019. Febr. 03, 21:04:16 »
Üdvölet! :3

A pályázatod elfogadom!
Gratulálok a bankai eléréséhez! Ne felejtsd el felvezetni az adatlapodon a változást!

További jó játékot! ^-^

15
Arrancar / Re:Nina előtörténete
« Dátum: 2019. Jan. 28, 01:07:50 »
Üdvölet! :3

Bár egész keveset tudunk meg a karakterről, azért ahhoz épp eleget, hogy kifejezetten érdekfeszítő legye a további sorsa. Remélem azért rájön, mi is történt vele, és kap rendes ruhát is. :3
 
A kért javításokat elvégezted, azonban ügyelj jobban a helyesírásra! Néhol rosszul használsz kifejezéseket, és egy-egy rag sem megfelelő, ezt néhány átolvasással kiküszöbölheted. Viszont önmagadhoz képest rengeteget fejlődtél, tehát ilyen apróságok miatt nem is kekeckedem tovább, a karaktert elfogadom! ^-^


Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozás: Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 13 pontot (10 pont az LP-d után, 3 pont Las Nocheshez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Helyváltoztató képesség
 • Hollow képességek
 • Resurreccion
 • Hierro
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reiryoku kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le!
Kellemes játékot! ^-^


Oldalak: [1] 2 3 ... 23