Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Karasu Vex

Oldalak: [1] 2 3 ... 23
1
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Jan. 21, 16:29:02 »
- Ááááá, már ki mondtad, nincs curik, marad így.- ha már kimondta DIon, akkor tartsa is magát hozzá, bár Vex jobban örülne, ha később lenne az a kis nyugalom, amikor végre elkezdi a játékot, de azért a mostani se rossz éppen.
- Még nem mondtam volna?- ártatlanul, és elmélázva kérdezett rá erre a tényre, és akárhogy is töri a fejét, arra a következtetésre jut, hogy nem, tényleg nem mondta még.- Nekem visszanő, azt nem tudom, hogy esetleg vannak mások is, akiknek visszanőne. Tudod, amikor Aizen átváltoztatott, akkor volt egy lehetőség, hogy választhatod a nagyobb erőt, vagy meghagyod a gyógyulás képességét, én az utóbbit választottam, csak kellett egy kis idő, mire végre felébredt ez a képességem.- habár nem minden helyzetben képes használni, sőt, ahogy most van, úgy nem tudná, hiába is akarná, ilyenkor maradnak a bábok és azzal főz, ami van.- Ha nem tartjuk karban, akkor szinte biztos, hogy így van. Nekem is van játék, amiben biztos, hogy most szar lennék, régen hiába ment jól, de kijöttem a gyakorlatból.- bár lehet éppen nem a legjobb hasonlat volt, tekintve, hogy reggel is egy játék miatt mondott rossz nevet, de a legjobban ezzel tudott magyarázatot adni, legalábbis Karasu így gondolta, igazából pedig lehet, hogy ordas nagy hülyeség volt.
- Lehet… de biztos lehetsz abban, hogy folytatni is fogom.-  játékosan DIonra mosolygott, készülhet a kicsikéje, hogy még sok és sok bókot fog kapni a közel és távoli jövőben is, majd csak megszokja egyszer, és fel se fogja venni, nem hogy belepirulni.
- Tudjuk be a várakozás izgalmának az ágyban beszélést.- zavartan elvigyorodott, erre már tényleg nem tudott mit mondani, hiába több mint negyven, hiába erős, hiába egy gyilkos, attól még egyes helyzetekben nem volt több, mint egy gyerek.
- Ezt csak úgy szokták mondani, hogy igazából nem éri meg.- a jelek szerint még volt pár mondás és apróság, amit el kell magyaráznia Dionnak, de azért az év alatt rengeteget fejlődött, még egy év, és senki se mondaná meg, hogy az erdőben élt.
- Az edzéshez annyira nem kell taktika, kivéve, ha harc is van, de el kell hogy keserítselek, most nem tervezek harcot.- bocsánat kérően pislogott Dionra, bizony, ki kell hagynia a harcot, főleg azért is, mert Vex nem tartja készen arra Diont, hogy összemérjék az erejüket, még ha csak úgy edzésből is.
- Hát, akkor mondjuk lehetne, még akkor is, ha ilyen kis alattomosan támadtál be. Egy pont neked.- nem tehet mást, el kell ismernie, hogy ez bizony tényleg jó megmozdulás volt Dion részéről.
- Egy ideig? Bár csak egy ideig, de szerintem utána, ha más nem is, hát lerendeztem volna magamat.- mint ostrom idején a döglött ló evése, nem a legjobb, de a szükség nagy úr.


2
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Jan. 19, 16:30:20 »
- Egy ideig az pont jó is lesz, megjelenés után olyan 10-15 óra lesz, mire befejezem.- elsőnek, de ezt már nem teszi hozzá, biztos, hogy nem egyszer fogja végig vinni, de nem is kétszer, annyi mindent fog belőle kihozni, amennyit csak tud. Hisz ki tudja, hogy mikor lesz újra lehetősége játszani vele? Pontosabban egy új részel.- Ebben mondjuk van valami, nem kizárt, hogy tényleg kissé romlik a reflexem meg minden, ha nem használom őket olyan gyakran mint kéne. Végtagveszteségeket? Áh, nyugi, visszanő.- szélesen, fogvillantással elvigyorodott, és így nézett Dionra. Bár lehet lassan nem ártana megosztani Dionnal, hogy igazából Vexnek két ressurectión alakja is van, és bár mindegyikben képes gyógyulni, de a második az igazi, amikor már a babák se kellenek, azok nélkül is helyre tudja hozni magát, már ha éppen nem gondolt úgy a feje, hogy ideje más test után nézni, mert abból már Karasu se lenne képes felépülni, ott lenne vége a pályafutásának.
- Veled és a szépségeddel kapcsolatban semmi se túlzás.- kedvesen Dionra mosolygott, és tudja, vagy legalábbis sejti, hogy ennek is egy pirulás lesz a következménye, de Dion megérdemli, hogy ilyeneket mondjanak neki, főleg, mert Karasu szemében ez így volt.
- Így is elég nyugodtan szoktam aludni.- valaki tesz róla, hogy ha volt is valami harag, idegesség benne, az bizony az este eltávozik belőle, és kielégülve, nyugodtan tudja álomra hajtani a fejét, úgy alszik, mint egy kisbaba, csak szerencsére az ujjait nem szopja.
- Néha többe kerül a leves, mint a hús. Előkészülni, meg minden, eh, a lustaság gyakran nagyon nagyúr szokott lenni. Tapasztalat.- ismeri magát annyira, hogy túl lusta lenne olyan kaják megcsinálására, amikhez túl sok idő, vagy éppen pepecselni kell, mintha fürj tojást kéne megfőzni és leszedni a héját, na azt soha többé.
- Ó, de mennyire kár lenne, más alkalomra kell tartogatni.- van is pár ötlete, hogy milyen alkalmakra lenne jó, és biztos is, hogy meg fogja osztani Dionnal, csak nem most, mert akkor a végén még meg is csinálnák, és nem lenne semmi a napból.
- Ej, de ne lenné lennyire büszke rá.- Vex is kuncogott, nehezen tudna haragudnia a kis banyocájára, még ha ilyen kis szemtelen is.
- Hááát, el múlni el, az igaz, de azért ott marad az bennem, hogy a fene, felhúztak mint a kakukkosórát, és utána ha más nem, hát magam kell lerendezni.- vigyorgott, és inkább elfogyasztotta a tojást és a bacont, majd kent némi lekvárt a palacsintára, és ahhoz kezdett hozzá.


3
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Jan. 19, 12:53:14 »
- Az Elég jónál sokkal jobb, de ezt tudod te is jól.- vigyorogva vágott vissza Dionnak. Tudja, hogy kedvese csak piszkálni akarja, semmi egyéb, és meg is tudja érteni Vex, de attól még hagyni nem hagyja, legalább már nem a játék miatt kapja Karasu a fejmosást, vagy legalábbis valami olyasmit, inkább addig üti ezt a vasat még meleg.- Március 8. És abban igazad van, hogy lehet nem ártana valami olyasmi, egy jó véres, végtagvesztős harc, robbanásokkal, csonttörésekkel, és minden mi jó és szép.- szakadó ruhákat nem említi, ha bármi előnye is van annak, hogy nem harcolt egy ideje, az az volt, hogy a ruhatára se lett kevesebb. Emlékszik még a régi időkre, amikor gyakoriak voltak, hogy szerencsétlen egyenruhája darabokban volt, vagy megégett, éppen javíthatatlanná vált. Fájt a szíve, hogy ki kell dobni, de megtette, felesleges lett volna meghagynia.- Oké, nem próbállak, de azért jó látni, hogy még mindig pírral tudom elönteni az arcod.- játékosan elmosolyodott, még így is, egy év után is képes volt erre, hogy előhozza Dionból a pirulást, mi ez ha nem siker?
Inkább nem is folytatja tovább a kicsizést, ismeri már ezt a nyögést, és ha tovább menne ezen az utón, abból a végén még duzzogás lenne, vagy morcosság, egyiket se igazán szeretné, inkább engedi, hogy ez a kis téma elszálljon a szélben, mintha itt se lett volna.
- Már a cuccok? Háááát, éppenséggel még műkődnek, és hasznosak, addig nem mondanám, hogy unalmasak, na meg kellennek azok, min szedném le a filmeket, vagy tudnám meg a játék híreket?- azért ezek mind elég fontos dolgok voltak, nem lehet csak úgy elhanyagolni őket, még akkor se, ha Diont annyira nem érdekelte.
- Ha nem járna annyi mosatlannal, akkor lehet, hogy érdekelne, de így inkább maradok a könnyen, és kevés kupival járó kajáknál, vagy a gyors levesnél, az is finom, még ha éppen nem túl egészséges. És dehogy adnék.- biztatóan Dionra mosolygott, és azt nem tette hozzá, hogy csak akkor adna, ha valami olyat akarna csinálni, amire tényleg oda kell figyelni, akkor nem árt, ha valaki fogja a kezét.- Hát, ha olyasmi, akkor biztos, hogy jó lesz.- tépett is egy darabot, és két falat tojás közt betolta az arcba, és elégedetten rágta, majd nyelte le.- Ja, tényleg olyasmi, mint a rendes.- bár nem rakott rá semmit, de hát ez volt a kostoló csupán, semmi más.
- Akkor se kockáztatnunk, na meg még elvonná a figyelmemet ez a ruha.- szó mi szó, túl jól állt DIonnak, még szép, hogy inkább arra figyelne Karasu.
- Te meg egy galád banyoca.- nem számított ilyen aljas trükkre, még szép, hogy meglepték vele, és bevágott egy hülye fejet, még ha más alkalmakkor örülne is egy ilyennek, azért most pont nem, nem akarja kidobni a lepedőt, ahhoz még túl jó. Dion nevetésére pedig egy nagy sóhajjal egybekötött vigyorgással forgatta csak a szemeit.
- És merevebb.- vigyorgott, és inkább folytatta az evést, nem kell már sok, és a tojás el fog kopni, utána jöhet a palacsinta és a kávé is, majd egy jó cigi és utána egy még jobb zuhany, hogy frissen kezdjék a napot.


4
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Jan. 18, 17:11:35 »
- Látom-látom.- szívesen menekülne már a téma elől, nincs rosszabb egy asszony haragjánál, és Vex legyen akármilyen erős is, nem akarja, hogy Dionból is ki törjön az a tomboló düh, és harag, amikor egy nőt véletlenül rossz néven szólítanak, még ha az nem is egy másik nő neve volt, bár belegondolva, lehet az még rosszabb is, hogy Vex egy férfi és játék karakter nevét mondta.
- Ááááá… úgy mondod, mintha nem lenne jó az, amiket művelek veled elalvás előtt.- szemtelenül vigyorogva dobott egy puszit Dion felé. Hiszen ha olyan rossz lenne, akkor DIon se adná ki azokat a hangokat.- Hát na, nem igazán tehetek róla, egy igazi álom valósult meg. Amikor már temettük az egész sorozatot, és azt hittük, hogy egy köcsög lesz a főszereplő, vagyis, hogy egy köcsög miatt lett vége az egésznek, erre tessék, megkaptuk azt, amire vártunk. Olyan ez, mintha te is olyanokat öltél volna, hogy csak na, utána meg elzárták a csapot, és éppen csak valami volt, de BUMM, és megint itt van, felcsillant a remény.- lelkesen csacsogott tovább.- Igazából nem is kell, hiszen ha velem vagy, ébren is álmodok.- vigyorogva Dionra kacsintott.
Vigyorogva állta azt a nyelvnyújtást, hát igen, lehet nem tetszett DIonnak az, amit Vex mondott, de hát mint a barátja, ezt megengedheti magának.
- Az én kegyetlen kis gyilkos tündérem.- megengedi ezt magának Karasu, hogy így hívja Diont, és ez még nem is annyira durva, tudná fokozni ha akarná, csak éppen nem akarja, és így talán Dion is lenyugszik, hogy hozzá tette a gyilkos részt is.
- Áááááá! Azért nem kell ennyire lelkesnek lenned a cuccok leamortizálásában, jók azok úgy, ahogy vannak.- folytatva a játékot, kissé rémült, de azért megjátszott tekintettel nézet Dionra, szemében reménykedéssel, hogy csak viccelt a kicsikéje.
- Persze, hogy van, de én azt mondom, hogy az én tükrösöm inkább olyan bele a serpenyőbe és mehet a menet, olyan lesz amilyen lesz, se több se kevesebb. Igazából még egyáltalán nem ettem amcsi palcsit.- nem kerüli el a figyelmét az a kis gyalázat, hogy Dion bizony lopott a palacsintából, de nem morog rá, nem lenne az túl szép, és egyébként is, ha már megküzdött a konyhával, csak nyugodtan csipegessen, és látva, hogy a szirupba mártja, Karasunak is támadt egy ötlete, hogy hol és mire tudná használni azt a szirupot.
- Rendben, sajnálnám ezt a ruhát, ha tönkre menne, még ha te nem is.- ismeri már annyira Diont, hogy nem izgatják a ruhái, de azért Vexet igen, főleg, ha olyanok, mint amit most is visel a kedvese.
- Hogy mi?- nem igazán figyelt, az evés jobban lekötötte a figyelmét, csak azt vette észre, hogy valami kutakodik a paplan alatt, és oda nyúl, ahova általában este szokás. Nem is marad hatás nélkül, elkerekedtek Karasu szemei és meglepett O-t formált az ajkával, a lábai is mozdultak, enyhén meglökve a tálcát, de szerencsére le nem borítva a tartalmát.
- Nanananananana!- nem lenne ellenére a folytatás, de akkor a mai napból már megint nem lenne semmi, még szerencse, hogy Dion kihúzta a kezét a paplan alól.- Na azért, mert ha folytattad volna, akkor esélyes, hogy ma se lett volna edzés.- gyorsan kapkodta a levegőt, kissé hevesebb szívdobogással, de azért vigyorogva nézett Dionra, szemeiben játékos csillogással. Érti Vex a tréfát, még ha ilyen váratlan és kissé aljas is volt az. Da majd vissza fogja kapni, az már biztos, csak még ki kell találnia azt, hogy hogyan is.


5
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Jan. 17, 17:24:44 »
- Azon mondjuk tényleg nem.-  csak úgy az orra alatt mondta, nem akar tovább rontani a helyzeten, akkor se, ha ez csak egy apró kis parázs volt, nem lenne vicces, ha tűzörvénnyé változna, és forró lángjaival felperzselne mindent. Felismeri a jeleket, ahogy egyszer a boltban egy nő elé vágott, de látva, hogy a kosarában egy doboz tampon, jég krém és egy üveg bor volt, Vex úgy döntött, hogy ezt nem meri megkockáztatni, nem készült fel arra az elmebajra.
Szólna a haja miatt, de egyik részről eléggé borzos volt, és másik részről magának köszönheti.
- Azt hiszem, ezt megérdemeltem. De akkor azt hiszem, hogy elalvás előtt a neved fogom ismételgetni, hogy Dante helyet is téged lássalak.- mondta egy kedves mosoly társaságában. S reméli, hogy sikerülni fog, bár nem fűzött túl sok sikert hozzá, hiszen Dante az Dante volt, kár is tagadni. Azon pedig, hogy Dion hátrált, csak egy jót mosolygott. - Értem kicsim, nagyon jól áll. Igazi kis tündér vagy benne. Úgy-úgy, fordulj meg szépen, igen, tetszik, nagyon is tetszik, hogy rajtad van.- elégedetten bólogatott, nagyon szép volt Dion, napról napra szebbnek látta, és kezdte sejteni, hogy ezt minek köszönheti, csak nem akarja beismerni, kimondani, mert álltalában akkor ütött be a szar, és tűnt el mindenki az életéből, inkább lenyeli, és élvezi így tovább.
- Az még a legkevesebb, a telefonnal szinkronizálva van, azok megmaradtak, pornót meg nem nagyon nézek, amióta együtt vagyunk, inkább a könyvjelzők… most kereshetem meg, hogy hol jártam a Prédikátorban. Eh…- úgy döntött, hogy belemegy a játékba, még ha nem is égett le a konyha, talán csak egy kisebb kupi lett, de azzal lehet valamit kezdeni. Egy Féreglyuk és mehet mind ki a sivatagba, már ha olyan sok lesz.
- Igazából az állaga jobb, mint amit én csinálok. Ha figyelted már, akkor csak felverem, bele az olajba, és ha folyik, hát folyik, annyi baj legyen, nekem a lényeg, ropogjon.- biztatóan rámosolygott Dionra, és kicsit elidőzik a fekvő kismacskáján, majd visszatér az evéshez, magától nem fognak eltűni, és ha már fáradt vele, akkor Vex annyit tehet, hogy az utolsó falatig meg fogja enni.
- Azs tit…ok- mondta teli szájjal és egy nyelés közben.- Majd meglátod, hogy mi is lesz, szóval bármennyire is sajnálom, majd nem árt lecserélni a ruhádat.- majd elropogtatott némi bacont, kortyolt a kávéból, ami majdnem olyan, ahogy inni szokta, csak pont nem, de annyi baj legyen, legalább felébreszti.
- Bár nem nagy titok, formábba hozunk, és rámegyünk a kezeid használatára.- és annak ellenére, hogy ez nagyon is kétértelmű volt, nem szexuálisan értette.


6
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Jan. 15, 20:02:38 »
Kicsit még bambán pislog arra, amit Dion mondott. Milyen 1-0? Dolgoznak azok a fogaskerekek, csak még mindig kicsit lassan, de végül csak odaérnek, ahova kell, és akkor az a lámpa is kigyullad. Tényleg Dion hangján köszönt Dante, csak mert Dion tényleg köszönt, és Vex pedig le Dantezta. Ez lehet nem volt a legjobb ötlete, vagy inkább félkomás reakciója, de annyi baj legyen.
- Igazából a Devil May Cry 5 és a Resident Evil 2 ellen… csak úgy mondom.- motyogta az orra alatt, és nem kell azt a csókot lopni, szívesen adta azt Karasu, bár így reggel, lehet egy szájszaga.
- Te, és a reggeli is kellemesek vagytok a szemnek, így reggel pedig kifejezetten jó indítás.- tényleg meg tudná szokni ezt a, ha nem is királyi, de mindenképpen bárói kiszolgálást.- Tudom, hogy az vagy Édesem, de ebben se láttalak még, és huh, a gyomrom is kényeztetve lesz, a szemeim pedig már most vannak.- lassan végig nyalta az ajkát, Dionnak címezve, tudta Karasu, hogy mennyire is szerette ezt a kicsikéje. S a kedvessége miatt, hogy ágyba hozta a reggelit, szinte már nincs is kedve Vexnek ahhoz, amit későbbre tervezett, de ha már kigondolta, akkor meg lesz tartva, fejlesztenie kell Diont.
- A laptop is? Eh… a mentések… eh… a zenék… hajaj.- játssza a letörtet, de abban biztos, hogy a laptopja jól van, arra a szagra felébredt volna, hogy az is ég, bár igazából akkor a füstre is fel kellett volna.
Mosolyogva figyelte, ahogy Dion lopott a szirupból, amin meg is lepődött Vex. Elfelejtette, hogy volt neki olyanja is, körbe kell néznie a hűtőben, hogy mi mehet ki, és marad meg.
- Meglátjuk, de szerintem jól fog majd sikerülni.- persze, hogy ezt mondja, nem akarja megsérteni Diont, de azért ahogy Dion figyelte Vexet, az adott némi okot arra, hogy Vex is aggódjon. De puding próbája az evés. Első vágás a tojásba, a sárga állaga jó volt, majd jöhet a villára fel, majd szájba be, rágás, rágás és nyelés.
- Hm… nem rossz, nem rossz, söt, szerintem igen csak jó.- elégedetten folytatta, és bár evett már jobbat, és csinált is, de nem fogja letörni Dion szarvait, főleg, mert annyira tényleg nem volt rossz. Jöhet mellé némi bacon is, ropogósan, ahogy Karasu szereti.
- Azt gondoltam, hogy a reggeli után, egy zuhany, talán kis lustálkodás, utána irány az Aréna, ideje komolyabban venni az edzésedet. Kitaláltam mára valamit.- persze ha Dionnak nagy ellenvetése van, akkor lehet róla szó, hogy mégis passzolja az edzést, bár nem szívesen tenné.


7
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Jan. 14, 18:18:38 »
Maga se tudta, hogy mitől fáradt el ennyire, hiszen az állóképessége nem volt rossznak nevezhető, ahogy a teherbírása is jó volt, talán az agya volt az, ami lefáradt. S ha azt nézi, hogy egy ideje, ha csak tehette, akkor újra és újra megnézte a trailereket, gameplayt és mindet, mi ahhoz a két játékhoz volt kapcsolódó, talán az a sok elmélet, sok effekt volt az, ami kiváltotta ezt nála, hogy tovább aludt, mint Dion. Arra se riadt fel, hogy az ágy üresebb lett, továbbra is békésen szuszogott. Álmok földjén járt, lépten-nyomon újra és újra végig pörögtek a jelenetek, a combok, minden, mi szem és szájnak ingere lehet, de hát nem is csoda, évek várakozása után, végre megkapják azt, amire a rajongok már vártak. Visszatér mindenki, és ígéretes zúzásnak látszik.
Továbbra is aludt, nem vette észre, hogy Dion belépkedett, kezében egy tálcával, talán jobb lett volna, ha mégis, mert akkor nem beszélne álmában se.
- Mhm… Dante és Nero is, sőt, még Vergil is ott lesz. Meg kell szerezni, játszani kell vele, és jön még az új Resident is. Leonék visszatérnek, igen, jó év lesz ez... jó reggelt Dante…- bár nem tudja, hogy tényleg Dante volt az, aki köszönt, de furcsálja is, hogy Dion hangja jött ki a száján, és az álomkép szerte is foszlott, Vex pedig fent volt.
- Reggelt… milyen konyha? Égjen csak…- majdnem félálomban volt még, bal szeme szinte még csukva, jobbját pedig dörzsölgette. S valahogy üllő helyzetbe tornázta magát, és lassan töltött be az agya, de kicsit lassította az illatok orgiája, mi az orrába kúszott be, és nyálkiválasztást indított be, de nem annyira, mint Dion kinézete, amikor eljutott a tudatáig, de más is beindult, egy csengő a fejben.
- Oh… ez aztán a kiszolgálás, reggeli az ágyban, és micsoda látvány fogad, meg tudnám szokni.- mondta mosolyogva, nem igazán foglalkozva azzal se, hogy a haja feltehetőleg eléggé borzos, és a csengő.- Ugye csak vicceltél a konyhával?- és ha már így alakult, akkor hozzá is lát a reggelihez. S cukorra nem kérdez inkább rá, helyette kés, villa, és jöhet az első falat.


8
Fórum élet / Re:Népszámlálás - 2018/2019
« Dátum: 2018. Dec. 02, 15:31:54 »
Maradok mindenkivel. Sakamoto Naraku, Earl, Karasu Vex, Mizushima Tenkai, Nikoyaka Satsujin.

11
Hueco Mundo / Re:Valami után valamikor
« Dátum: 2018. Szept. 17, 18:57:13 »
- Hát, azért minden érintésem csak nem olyan csodás… bár úgy lenne.- nagyot és látványosat sóhajtott, mintha tényleg örülne egy ilyen képességnek, ahol éppen csak megérinti a nőt, és bumm, már is jön az őrjöngés és élvezet, nem lenne rossz.

- Édeském, mindegy hogy mit teszel, vagy mondasz, akkor és ott, nem fog zavarni.- még nem akarja tökön harapni Vexet, addig nem igen lesz gond, ha meg mond valami olyat, hát azon majd túl fog lendülni Karasu, vagy egyszer felemlegeti, bár lehet inkább mégse, nem akarja annyira zavarba hozni Diont, még a végén annyi lenne az örömöknek.- Látod, más véleménye meg ne érdekeljen, nekem nagyon jó voltál és jó leszel.- Vex bizony egyik kéjből a másikba esett, mindegy mit csinált Dion, és amit csinált is, az bizony nagyon jó volt, mások meg kussoljanak, és amit más nőktől kapott… volt amit engedtek és jó volt, de Dion azt mindent pótolta a lelkesedésével.
- Úgy is van haszna, hiszen egy lélek, akinek megvan a szabadakarata, ha jó vagy vele, akkor nem biztos, hogy le akarná rágni az arcod, sőt, lehet még segítene is neked.- nem szabad alábecsülni azt a kis golyót, a kis lelket, hiszen ki tudja, hogy mit is rejt magában, milyen, mi a képessége, mit tud, és mit akar csinálni? Mind-mind olyan kérdés, amire csak akkor fog választ kapni, ha testet fog adni a léleknek, és bizony Karasu szeretné megkapni a választ.
- Tanulni nem hiszem, hogy lehet, csak egyszerűen fogadod.- kedvesen elmosolyodott, és meleg tekintettel nézett Dionra. Bár nem régóta ismerik egymást, de ez az ártatlanság, naivitás, ami körbe lengi Diont, ez még mindig megmosolyogtatja Karasut. Az, hogy Dion azt hiszi, hogy mindent meg lehet tanulni, az kicsit vicces, és aranyos is egyben.
- De vissza ám, ha nem teszem… nos, akkor talán már ketten lennénk abban a fülkében, és rajtam se lenne sok ruha.- így talán megérti Dion, hogy mire is célzott Karasu a visszafogással. S nem tudja, hogy mi lelete, mitől kezdett ennyire pezsegni a vére, hiszen látott már nőket fürdőruhában, de most, valamiért DIon nagyon felforralta Karasu vérét.
- Hogy tetszik e? Bánom, hogy nem láthatlak egésznap abban a ruhában.- ez már talán eléggé kielégítő válasz lehet Dionnak. Vex már most megfogná Dion kezét, és így, fürdőruhában vinné a pénztárhoz, fizetne, és mennének is haza, de nem teszi meg, most rendesen fog eljárni, megvárja még átöltözik, és csak utána.
Kicsit kellett várnai, mégis óráknak érezte, sebesen dobolt a lábfejével, még végre Dion megjelent. Nyújtotta a karját Dionnak, majd határozott léptekkel indult el a pénztárhoz (persze azután, hogy DIon megfogta a karját), odaérve pedig rendezte a számlát is, majd a kijárat felé indult.
- Ahogy mondtam, a parkolás napolva.- alig várta, hogy egy félreeső helyre érjenek, hogy visszatérjenek a testükbe, majd megnyissa az átjárót, hogy a toronyba érve végre Dionnak eshessen, de persze előbb átöltözteti a kedvesét.


12
Hueco Mundo / Re:Valami után valamikor
« Dátum: 2018. Szept. 16, 17:11:58 »
- Jap.- már csak azért is marad a lajhárnál, Vex is tud makacskodni, és most pontosan azt teszi, makacskodik. Főleg azért, mert olyat akarnak rákényszeríteni, ami nem tartozik másra, csak is Vexre, csak Karasu dönthet arról, hogy milyen állatnak hiszi magát, és ha az a lajhár, akkor az a lajhár, nem oroszlán vagy majom, gorilla meg főleg nem.- Hát, a szar az szar marad, mindegy hogy csomagolod.- mondta vidám hangon, utalva arra a tényre, hogy Dion hívhatja bárhogy, de ha hülye volt Karasu, akkor hülye volt, mindegy, hogy majom, butus, vagy dinnyének fogja hívni, attól a lényeg az marad, hogy hülye volt.
Eldöntetett, Karasu rémfarkas, nem lajhár, és nem majom. Egy nemlétező állattal azonosítja magát, ami talán létezik, csak nem itt, és nem most, de nem is fontos, a lényeg az, hogy Karasu megtalálta a lelkiállatját.
- Van amikor a gondolkodás csak hátráltat, lelassít, vagy éppen elront mindent, és ne is akard befolyásolni, rosszul teszed, hagyd magad, és kész.- ez is zavarja Karasut, ez, hogy ha valaki ott is irányítani akarja magát, ahol semmi keresnivalója sincs a józanésznek, unalmas.

- Nyugi, nincs olyan, hogy nem lesz az, és egyébként is, mielőtt futni akarsz, előbb tanulj meg járni, mielőtt járni, előbb tanulj meg kúszni. Második alkalomnál ne várd el, hogy profi legyél, idővel majd jönni fog minden. És egyébként se aggódj mindenen, még nekem tetszik, addig minden rendben.- érti is meg nem is ezt a fene nagy aggodalmat, de azt nem szereti, hogy akkor is ezen lovagol Dion, amikor Karasu már elmondta, hogy neki jó volt, és jó így Dion. Ezzel nem csak magát, de Vexet is lenézi.
- Nem figyeltél?- kérdően felvonta a szemöldökét.- Ellenünk, hollowok ellen lettek kitalálva, de ezt mondtam, és az se biztos, hogy ez, ami az ujjaim közt van, gyengébb lenne nálad. Amikor találkoztam velük, az egyikük nagyjából szénné égette a karom.- igaz, akkor még hihetetlenül gyenge volt Karasu, de attól még egy mesterséges lélek képes volt erre, lehet még erősebbek is voltak, és lehet pont egy olyat tart a kezében Karasu.
- Jap, az.- nem igen tud már mit mondani erre, inkább hanyagolni fogja a jövőben ezt a témát, igazából lehet a legtöbb ilyet hanyagolni fogja. Helyette csak megfogja Diont és viszi, egyszerűbb, mint ez.
- Arról már nem tehetek, hogy így érzed, majd megtanulod elfogadni, ha pedig mégsem… hát akkor sokat fogsz pirulni, nekem jó ez is, meg az is.- mosolygott Karasu. Neki mindegy volt, hogy mi lesz a végkimenetel, Dionon múlik az egész.
- És ha nem fognám vissza magam, akkor még hevesebb lenne az a reakció…- nagyokat nyelt, és próbált uralkodni magán, hogy nehogy most essen neki Dionnak.
- Ez ezzel jár.- mintha nem is igazán hallotta volna azt, amit Dion mondott, autómatikusan válaszolt.
- Ritkán vagyok ennyire komoly.- miből gondolhatta azt Dion, hogy Vex nem gondolta komolyan. Talán az arcán volt valami, vagy a haja állt furán?
- Ösztönös, és szép, hogy csinálom, amikor így nézel ki, már most megízlelnélek.- Dion se gondolhatta komolyan, hogy nem fog ilyen reakciót kiváltani Karasuból.- Persze, hogy el, még szép, utána meg megyünk szerintem haza…- ennyit az aquaparkról, Dion elintézte.


13
Hueco Mundo / Re:Valami után valamikor
« Dátum: 2018. Szept. 16, 15:11:47 »
- A lajhár az olyan, hogy szarik mindenre, elvan magának, és nem foglalkozik mások dolgával, csak lazul, az oroszlán meg… hát ott falka van, több nőstény, és ha már macskaféle, akkor is házimacska, vagy hópárduc.- nem gondolta volna, hogy pont ez lesz az a téma, ami miatt ennyit fogják jártatni a szájukat. De úgy fest, hogy Diont nagyon is érdekli, hogy Karasu milyen állat lenne, jobban, mint Vexet.- Öhm… biztos, oké, de még mindig nem értem.- nem pont ilyen magyarázatra számított Karasu, már ha ezt lehetett annak nevezni.- Lehet, nem tudom, hogy mennyire is izmos, a majmok valamivel kintebb esnek az érdeklődési körömből. De miért akarsz te ennyire lemajmozni?- azért tudna örülni annak, hogy ha Dion erre is magyarázatot adna. Kissé fura, hogy azt nem szereti, amikor Karasu macskának hívja, de azzal semmi gond, hogy DIon rá akarja kényszeríteni a saját véleményét Vexre, kicsit lehetne kettős mérce is.- Röviden, egy hatalmas farkas.- ezzel tudja a legjobban leírni a rémfarkast, és még ez a legpontosabb is, hiszen tényleg egy farkas volt, ami jóval nagyobb volt a többi fajta farkasnál.
- Nem tudom, hogy egyáltalán minek akarnád kontrolálni? Mi van akkor, ha elveszíted a fejed? Semmi, csak át kell adnod magad az érzéseknek, az ösztöneidnek.- akkor pont az lenne a lényeg, hogy egymáson kívül mással ne foglalkozzanak, élvezni kell a másikat, és érezni, és ha nem tudja magát kontrollálni, akkor nem tudja, kár ezzel foglalkozni.- Szerintem nem fogsz, csak a szád jár.- vigyorogva vissza nyújtotta a nyelvét, és arra bizony volt ötlete, hogy mi is vehetne Dion a fejébe, bár ezt még nem mondja ki, majd szépen rávezeti.

- És miért nem?- érdekli, hogy miért is nem akarja elveszíteni a fejét, talán attól félne, hogy valami rosszat csinálna, vagy éppen valami túl mocskost? Akárhogy is, de Karasut nagyon is érdekli, hogy mi lenne az, ami miatt nem akarja elveszteni azt a fejet.
- Hát, mivel az evés mindig benne volt, szerintem jogos volt attól tartanom, hogy szeretnéd megenni. Bár az igazat megvallva, ha megpróbáltad volna, akkor nagyot csalódtam volna benned.- az egy dolog, hogy egy másikat megenne, de pont azt, amelyik Vexé, és úgy, hogy Vex külön utalt rá, hogy nem kéne megenni, nos, az a tisztelet nagyfokú hiánya lenne, és nem azért kéne a tisztelet, mert Vex espada volt, hanem talán egy minimális azért, ahogy Vex bánt Dionnal.
- Hát szerintem ott is olyan lehet.- ha csak a felszín lenne, akkor is jól nézne ki, de kicsit csalódás lenne.
- Én is.- úgy érzi, hogy a nyaklánc témát eléggé kivesézték.
- Van, amire nem elég.- és ez pont olyan volt, a nagyon jó nem fedte le azt, amit Karasu gondolt.- Te túlzásnak érzed, de szerintem még kevés is.- örömtől telve dobogott a szíve, még mindig jó érzés hallani, ahogy Dion is kimondja, hogy imádja.
- Egy barátnak meg lehet az az önzősége, hogy annyit költ a barátnőjére, amennyit csak akar, és tud, az ára meg nem számít, csak az, hogy a kis párja elégedett legyen.- és ha Dion az lesz, akkor már is megérte az összes cent, amit ráköltött Karasu, főleg azért, mert akinek olyan formás a hátsója, mint Dionnak, az megérdemli.
- Persze, hogy maradok.- hová is menne? Hiszen Dion még próbál, bár igazából tud egy helyet, ahova elmenne, de oda Dion is menne Karasuval.- Az vele jár, ha emberei a tested, akkor fura lenne egy lyukkal rajta mászkálni.- érdekes is lenne, ha az emberek látnák, ahogy nyugodtan sétál, egy lyukkal a mellkasán, vagy a hasfalán, kinek hol, de az biztos, hogy kitörne a hisztéria, és amilyen vicces lenne, olyan nagy zűrzavar is.
- Ez olyan…- nyelt egy nagyot, és végig nyalta az ajkát.-… hogy nem fogunk menni a parkba, innen már csak vissza a toronyba, és be a szobába…- nem folytatta tovább, biztos volt abban, hogy DIon tudja, hogy mire is utalt Vex.


14
Hueco Mundo / Re:Valami után valamikor
« Dátum: 2018. Szept. 16, 10:48:04 »
- Remélem, hogy akkor jó mankó leszek majd.- mert igazából Vex ízlése… egyes filmek terén igen csak fura, és ez a legfinomabb szó rá. Túlságosan is kedveli az olyan filmeket, amik magukon viselik a 80-as és 90-es éveket, szinte semmi történet, sose kifogyó tár, és eltúlzott akciók, de ez csak egy apró szelete a kedvelt filmjeinek. Azon lesz, hogy olyat is mutasson Dionnak, ami mai, vagy legalábbis mostani, és sokan kedvelik.

- A lajhár csak lusta, nem lomha, azért az nem mindegy, a jegesmaci meg… hát olyan mint a barna, csak fehérben.- mit is mondhatna erre? Szerinte a szín és azt leszámítva, hogy hol élnek, nincs nagy eltérés a kettő közt.- Majom? Már miért stimmelne az?- meglepetten pislogott DIonra.- Nem is tudom, a gorilla úgy néz ki, hogy izmos, de azért pocakban nem annyira, vagy passz, rég nem voltam már állatkertben.- kicsit kínos, hogy tényleg nem emlékszik arra, hogyan is néz ki egy gorilla, az alapok megvannak, azt tudja, hogy a karjai izmosak, de a többi?- Azt hiszem, hogy maradok a… dobpergés, fehér rémfarkas.- nem létezik ilyen lény, legalábbis egyesek szerint, és szerintük lelkeket felfaló lelkek se léteznek, és tessék, itt van Vex és Dion, kapásból kettő.
- Akárhogyan is hangzottak, attól még tetszettek, és máskor is benne vagyok ilyen… kérésekbe.- jóleső borzongás futott végig a testén, hála az emlékeknek, amik nem is voltak olyan távóliak, és minden egyes pillanattal, amit a múltban tölt, erősödik benne az érzés, hogy alig bírja kivárni az ismétlésig.- Hát akkor nem makacskodtál kedvesem.- nem is igazán tudja elképzelni, hogy miért makacskodna Dion? Nem csinált semmi olyat, ami okot adna rá, és nem is tervezi, hogy fog adni.

- Kiderül, de ha talán nem lenne, hát majd visszafogom magam annyira… legalábbis megpróbálom.- csak reménykedni tud, hogy sikerül a Fenevadat annyira lefogni, hogy ne legyen a végén ájulás, az talán egy kicsit rontana az egészen, hiába tolhatná ki a mellkasát Vex, és lehetne büszke magára, akkor se éppen a legjobb kimenetel.
- Nyersen a hús se nagyon látszik, előtte el kell készíteni, és a jap, szeretném megtartani, ahogy mondatm, szentimentális vagyok.- más is lehet a háttérben, vagy tényleg csak szentimentalizmus, de mindegy, mert ez a kis lélek bizony nem kerül fel az étlapra
- Hát majd meglátjuk, de szerintem elég az, ha élvezed a látványt, nem pedig gondolkozol rajta.- minek kéne rájönni? Minek megoldani valamit, amire semmi szükség? Csak vesszen el a látványban, csodálja, és élvezze.
- Nem tervezem, de ha látok olyat, ami megtetszik, akkor persze.- nem feltétlen kell olyannak lennie, mint a régi volt, hiába olyat szeretne Vex, de ha nincs, vagy éppen olyat lát, ami jobban tetszik neki, akkor azt fogja elvinni.
- Nem csak ennyire, hanem naaaagyon is jó, csodálatos, egyszerűen, huh.- ilyenkor hagyják cserben a szavak, és szinte csak hebegni és habogni tud.- Mert a barátnőm vagy, és mert… mert ilyen vadítóan kuravjól nézel ki.- csoda a szemnek, az volt most Dion, legalábbis Vex vörös szemeinek az volt, és autómatikusan hajólt a csókért, amiben annyit bánt, hogy így nem annyira tudja legeltetni a szemeit.
–Megoldom, és majd meglátod.- értette, hát hogyne értette volna, hogy mire célzott Dion, és biztos lehet benne a lányka, hogy Vexnek van erre is egy terve, amit bizony szívesen megmutatna már.
- Igen csak… nem lesz… aquapark…- nagyot nyelt, amikor Dion megfordult.- Elhozzuk mindkettőt, és amelyik nem kell, azt kidobod.- és azért, mert ott volt, és mert Vex keze magától mozdult, gyorsan, és gyengéden megsimogatta Dion hátsóját.


15
Hueco Mundo / Re:Valami után valamikor
« Dátum: 2018. Szept. 13, 19:42:30 »
- Okés, de előre figyelmeztetlek, hogy az én ízlésem nem feltétlen olyan, mint a tied, vagy tied lesz. De akkor kezdetnek pár régi gyöngyszemet.- erősen meg kell mozgatni azokat az agytekervényeket, hogy milyen filmet is válasszon. Indiana Jones lehet jó lenne kezdésnek, vicces is, kaland is, és jó, a vallásos részen meg majd csak felülkerekedik Dion.

- Hát nem is tudom, medvének nem vagyok akkora, meg az néha lomha is, telet meg csak nem alszom át, a jaguár, gepárd és párduc se, bár a hóleopárd, vagy hópárduc, ahogy tetszik, na az jőhet, sakál pedig… hm… sakál menő.- elnevette magát, a többi állat miatt.- Emlegettem, hogy ne ingereld a bikát, de azért az nem vagyok, és mással részemmel szarvazlak fel inkább.- sokatmondóan kacsintott.- Gorilla meg… hááááááát, emlősnek emlős, meg emberszabású, de nekem túl… hát majmos.- vigyorognia kellett (nem mintha mostanában mást csinálna), szereti a banánt, és tud úgy viselkednie, mint egy majom, de azért marad annál, hogy ha már felegyenesedett, akkor úgy is maradna.- Is-is kedvesem, is-is.- [/b]- kedvesen, melegen elmosolyodott.- Talán igen, talán nem, de csak kérned kell és én…- nem fejezte be a mondatot, ráhagyja DIonra és a képzeletére, hogy mit is akart mondani Vex. De Dionnak elég kérnie, és a férfija megteszi.

- Nem hiszem én azt, keményebb vagy annál, mint látszol, Édesem.- biztatóan rámosolygott Dionra, és azért Vexben tombolt a büszkeség, hogy Dion ezt feltételezi róla, hogy képes lenne arra, hogy az ájulásba küldje Diont, minden férfi ezt akarja hallani, annyi szent.
- Hát abban, hogy megedd végülis nem vagyok biztos, ebben a formájában biztos nem, de amúgy nem tudom, nem próbáltam soha. De lehet igazad van, hogy nem eredeti, de attól még én annak tartom, még ha tévedés is.- halványan elmosolyodott, és egy terv, vagy csak egy gondolat kezdett megformálódni a fejében, de most félreteszi azt, hiszen most másról van szó, és mást csinálnak.
- Haaaalvány fogalmam sincs, majd utána lehet olvasni, ha akarod, de az ilyen dolgokkal úgy vagyok, hogy meghagyom rejtélynek, izgalmasabb, nem kell mindent tudni.- olyan ez, mintha a legerősebb lenne, mindent tudni unalmas.
- Ha nincs, hát marad az emlékezetből megoldás, és elég rég, van vagy… hát három éve biztosan, ha nem több.- és ahogy ezt kimondta, megrohanták az emlékek, hogy mennyi minden történt már. Barátokból ellenségek, ellenségből… ismerős, harcok, veszteségek, nyereség, megannyi dolog.
Elengedte ugyan Dion kis kezét, de azért mögötte lépdelt, nehogy elveszítsék egymást, főleg egy ilyen boltban, mert a végén még azt gondolnák, hogy Vex valami perverz, és magyarázhatná ki magát, mint akkor, amikor a PokemonGo miatt pedofilnak hitték, pedig nem a gyerekeket kamerázta a parkban, csak egy Charizardot keresett.
Még Dion próbált, addig Vex, hogy elüsse az időt, figyelte az embereket, a laposabb nők sóvárgó tekintetét, ahogy azokat figyelték, akik olyan ruhákat vesznek kézbe, amik már rájuk nem lennének jók, vagy éppen túl drágák, vagy a férfiakat, akik lopva pillantanak a fehérneműk felé, figyelve ki melyiket veszi el, vagy éppen azt képzelik el, hogyan is állna rajtuk.
- Jövök.- Dion szavai húzták ki a gondolatai tengeréből, és elindult a próbafülke felé, és amikor meglátja Diont, enyhén eltátja a száját, és egy nagyot nyelt, lassan néz végig a barátnőjén, és legelteti a szemeit. Nagyon elnyerte a tetszését az, amit lát, amit biztos, hogy elárult az arckifejezése.
- Ez… hát ez… ez olyan, hogy ha otthon lennénk, akkor már biztos, hogy rád másztam volna, de az is biztos, hogy végig rajtad maradna, ez… hát merevítő, jobb szó nincs rá, és mondtam már, hogy imádlak?- és ha a másik csak fele ilyen lesz, akkor bizony Vex jó nap elé néz, de hogy az este milyen jó lesz, azt nehezen tudja elképzelni, de az biztos, hogy vagy ez vagy a másik az DIonon lesz, annyi szent, mert már most vinné a toronyba, hogy nekiessen, bár még a fülkébe is se bánná, csak hála annak, hogy mekkora is volt Vex, ez nem annyira egyszerű.


Oldalak: [1] 2 3 ... 23