Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Shihouin Yoruichi

Oldalak: [1] 2 3 ... 5
1
Küldetések / Hajsza a pusztítás szerezetesei után
« Dátum: 2020. Jún. 01, 13:01:06 »

Hajsza a pusztítás szerzetesei után
Hosszú hetek, hónapok teltek el a Quincy-k támadása óta, és Seireitei is kezd egyre inkább magához térni, s ismét régi fényében tündökölni. Néhányan azonban úgy gondolják, hogy talán pár quincy megmenekült, s újabb támadást forralva bújnak meg az árnyak mögött. Ezt a fenyegetést mindenképp el kell hárítani, s így az új főkapitány arra kéri a vállalkozó kedvű shinigamikat, hogy Soul Society-t átkutatva, kerítsék elő a még rejtőzködő ellenséget, s egy-két fogoly kivételével végképp semmisítsék meg őket, elhárítva ezzel a további fenyegetést.

A küldetéshez 5 shinigamira lenne szükségem, szint megkötés pedig nincs. A játék Discordon fog folyni, egy erre létrehozott csatornán, vagyis a küldetésünk egy (többé-kevésbé) rt küldi lesz. Korábban már volt hasonló, így nem kell tőle megijedni, de ha bárkinek bármi kérdése akad, keressen nyugodtan. :3 Ha megvan a szükséges létszám, megbeszélünk egy időpontot, ami mindenkinek megfelel, és bele is vágunk~
Ha bárkinek bármi kérdése akadna a játékkal kapcsolatban, keressen bátran. :3

2
Fórumhírek / Új év, új mi! ...vagy mi...
« Dátum: 2019. Febr. 06, 13:22:09 »
Szervusztok, kedveskéim! *w*

Az elmúlt pár hónap elég nehéz volt számunkra, mint ahogy azt magatok is láthattátok. Sajnos sok játékos, és velük együtt persze még több karakter eltávozott státuszba került, ezzel a beregisztrált karakterek nagy részét barnává változtatva. Mindezek mellett Staffunk és Mesélői gárdánk létszáma is igencsak megcsappant, lelkesedésünk azonban újult erővel próbál életet lehelni a fórumba - látszólag sikerrel, mivel az utóbbi időben a chat-en is ismét felpezsdült az élet. Köszönet és hatalmas pacsi ezért nektek! <3

Az utóbbi időszakban nagyon sokszor fordult meg a fejemben, hogy talán végleg lehúzhatjuk a rolót, hiszen sokszor napokig egy hozzászólás sem érkezett, a chat pedig már jóval előtte kihalt, de hála nektek, és annak, hogy sokan reagáltatok a Népszámlálásra, úgy tűnik, hogy mégse kell bezárnunk, és ez azért nem kis pozitív energiával, optimizmussal és lelkesedéssel tölt el bennünket. Elvégre nektek csináljuk, hogy legyen egy hely, ahol jól érzitek magatokat, ahova szívesen jártok, és ahol kiélhetitek magatokat. Persze utóbbit azért lehetőleg a szabályok betartásával. :| :D

Mint ahogy azt láthatjátok, folyamatosan érkeznek pályázatok az erre készített boardba. Sajnos a rengeteg eltávozott státuszú karakter miatt sok Seireiteibeli pozíció is megüresedett, melyeket úgy döntöttünk, hogy szeretnénk részben új játékosokkal feltölteni. Olyanokkal, akikről úgy gondoltuk, hogy megérdemelnének egy hadnagyi, vagy kapitányi pozíciót.
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszünk minél előbb átnézni, és értékelni, melybe a részben megújult Mesélői csapatunk is beszáll a későbbiekben.
...és el is érkeztünk a következő témához:

Mivel jelenleg kettő főből áll a Staff, így arra gondoltunk, hogy a Mesélők hatáskörét ismételten kiterjesztjük, hogy kicsit gyorsabban menjenek az elbírálások, és ne kelljen rájuk napokat, heteket várnotok. Így mostantól ők is ellenőrizhetik pályázataitokat, előtörténeteiteket. Ezzel együtt szeretném bejelenteni, hogy két egykori mesélőnk is visszatért, így a továbbiakban hozzájuk is fordulhattok, ha egy küldetésetekhez mesélőt keresnétek, vagy kérdésetek akadna. Az alábbi neveken tudjátok őket megtalálni:

Illetve lenne még valami. Szeretnénk tőletek azt kérni, hogy az újonnan eltávba kerülő karaktereket a továbbiakban a Quincy háborúban eltűntként, vagy elhunytként kezeljétek.

Mindezek mellett persze készülünk nektek mással is, amiről később majd természetesen beszámolunk, hogy mindannyian up-to-date-ek legyetek az infókkal kapcsolatban.

Addig is: köszönjük, hogy itt vagytok, hogy velünk vagytok! <3
További jó játékot!

Yoru

U.i.: Ha bármi kérdésetek van, keressetek nyugodtan!

3
Archívum / Népszámlálás - 2018/2019
« Dátum: 2018. Dec. 02, 12:27:15 »
Uffantás~

Mostanság kissé szupermód belassult errefelé az élet, ezért úgy gondolom, hogy itt az ideje egy népszámláláshoz, csak hogy tudjuk, mi merre és hány méter.

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy aki aktívnak gondolja magát, és a továbbiakban is szeretne aktív maradni, legyen szíves írjon ebbe a topikba, és küldje el, hogy mely karaktereit szeretné megtartani. Amelyek nem kerülnek lejelentésre a lenti határidőig, 1 hónap múlva eltávozott karakter státuszba kerülnek, és a LP-jét az adott játékos szétoszthatja a többi karaktere között.


Határidő:
2019. 01. 15

4
Fórum találkozók / Fórumtali
« Dátum: 2018. Jún. 04, 22:34:25 »
Uffcsi~ ✋🏼

Icipicit újfent megkésve, de megjöttem a kis juticsomaggal.

Sajnos az eredeti terv nem valósulhatott meg, így nem tudtuk a tavaszi talit a szabadban tölteni. Az időjárás összeesküdött ellenünk. Gonosz. Nagyon. Azonban szerencsére nálam akadt épp elegendő hely, ahol kicsit szűkösen ugyan, de elfértünk, és legalább olyan jól éreztük magunkat. 😍 ❤️

Bár egy kicsit sokan voltunk, a két mesélőnk, Maki és Hime hősiesen helytálltak, így ezer hála és köszönet, na meg hatalmas pacsi, amiért végig vitték velünk a küldiket. ❤️

Szerintem mindenki ügyes volt a küldik alatt, és igazából ha jól emlékszem a távozók se távoztak olyan sokkal az utolsó küldi vége előtt, így ismételten mindenki megkapja a 3500 LP, illetve 3500 ryou jutalmat.

Mint ahogy az mindig is lenni szokott, csak azoknak a karaktereknek igényelhető a jutalom, akikkel részt vettetek valamelyik küldetésen, így kérlek, küldjétek el PÜ-ben, hogy mely karaktereiteknek szeretnétek adni a jutalmakat, hogy bevezethessük őket.

Ha valakinek van bármi hozzáfűzni valója, beszámolója, akármije, a kezdő post után nyugodtan bedobhatja. :3

5
Fórumhírek / Random küldiellenőrzés
« Dátum: 2018. Máj. 23, 22:45:46 »
Uffcsi~

Úgy gondoltam, hogy lassan ideje lenne megint átnézegetni a küldetéseket a fórumon, hogy ugyan mennyi áll, és halad épp, vagy az állók mennyire haltak be. Az Álló és Folyó küldetések topicot megnyitva, őszintén szólva majdnem lefordultam a székről a sok piros "Álló" feliratot látván.
A fentiek okán az alábbiakra jutottam:

 • Azokat a küldetéseket, melyek 3 évnél régebbiek (2015.06.01 előtt indítottak számítanak majd ide), egy hónapon belül LEZÁROM. Az se baj, ha az utóbbi pár hónapban érkezett bele post.
 • Azokat a küldetéseket, melyekbe a legutolsó post 1,5 éve, vagy annál régebben érkezett, egy hónapon belül LEZÁROM.
 • Azoknak a mesélőknek, akiknek a küldetése legalább 6 hónapja, de nem több, mint 1,5 éve áll, hamarosan kiküldök a mesélőként használt karakterükre egy privát üzentet a megjelölt küldetésekkel, jelezve, hogy további 6 hónapjuk van arra, hogy folytassák, vagy lezárják a küldetéseket.
 • Azok a játékosok, akik jelenleg ÖTNÉL TÖBB küldetésen vesznek részt, és nem jelentkezhetnek új küldetésre, és nem is indíthatnak mindaddig, amíg a küldetéseik száma el nem éri az 5, azaz ÖT darabot! (Ellenőrizni fogom. :) Egy ideig biztosan. :) )
 • A továbbiakban CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Admin engedélyével indítható küldetés, felügyelőnek azonban a továbbiakban is nyugodtan választható moderátor.
 • Azon játékosok számára, akiknek jelenleg ÖTNÉL TÖBB küldetése van, a továbbiakban nem áll módomban új karakterre engedélyt adni mindaddig, amíg a küldetéseik száma el nem éri az 5, azaz ÖT darabot!
Szeretném jelezni, hogy a lezárásokra vonatkozó listaelemek nem képezik alku tárgyát a továbbiakban. Ne haragudjatok, de véleményem szerint vagyunk annyira produktív fórum, hogy 3 év alatt képesek legyünk végig játszani egyetlen szem küldetést...

U.i.: A fent leírtak egyaránt érvényes az álló, illetve folyó küldetésekre is, azonban a villámküldetések és fórumkalandok továbbra is kivételt képeznek.
U.u.i.: Természetesen ha már adtam engedélyt küldetésre, és/vagy új karakterre, azt nem vonom vissza.

6
Fórum találkozók / Fórumtábor! 👙🌞🎲🌊
« Dátum: 2018. Máj. 08, 20:45:59 »
Ahoj!  :pirate:

Mint ahogy azt a topic címe is mutatja, idén is táborozunk majd egy jót. Most nem vesztegetjük az időt a helyszín kitalálásával, hiszen mondhatjuk azt, hogy a tavalyi évben egy igencsak jó helyet sikerült kifognunk a Velencén, nem messze a Velencei tótól, így ebben az évben is oda foglalunk. :3 Viszont jelenleg még nem tudjuk, hogy mennyi helyre is lenne szükségünk, és hogy pontosan mikor menjünk. Minden ilyen infót hozzátok szeretnénk igazítani, ezért kérlek titeket, hogy szavazzatok, nektek melyik időpont lenne alkalmas egy fórumos táborozósdira és mikor tudnátok minket 4 napon keresztül elviselni, csütörtöktől vasárnapig.

Valószínűleg az árak nem változtak az elmúlt évben egetverően, így az alábbi infók még mindig nagyjából megfelelőek lehetnek:


Ha bárkinek, bármiféle kérdése akadna, keressen fel nyugodtan~ :3

7
Fórum találkozók / Téli fórumtali
« Dátum: 2018. Márc. 31, 20:30:02 »
Uffcsi~

Kicsit megcsúszott a téli fórumtali kiértékelése, és kissé meg is felejtkeztem róla, emiatt utólagosan is elnézést, legközelebb nyugodtan lehet miatta bökdösni amerre épp megtaláltok. :D

No, de a lényeg, hogy szerintem mindenki egyaránt ügyes volt, és hoztuk a szokásos szintet is (ezt mindenki egyénileg döntse el, hogy ez jót jelent, vagy rosszat x"D).

Mindenki jutalma egységesen 3500 lp és 3500 ryou. Kérnék minden résztvevőt, hogy küldjön egy pü-t azzal kapcsolatban, hogy mely karakterének szeretné odaajándékozni. Fontos, hogy csak azok közül válogathat, akikkel részt vett a küldetéseken!

Köszönjük szépen a mesét Himének és Yukének! <3

U.i.: A szokásos módon, ha bárkinek bármi hozzáfűznivalója akad, a kezdő post után nyugodtan beküldheti :3

8
Lezárt küldetések / Hóbarátok
« Dátum: 2018. Márc. 11, 00:24:51 »
Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 16:14:52
Átlagos reggelre is ébredhetnétek, azonban ez a decemberi nap más. Mindenkit egy ajándékcsomag vár, ám mielőtt még jobban szemügyre vehetnétek, a csomag nemes egyszerűséggel magába szippant benneteket, és egy kietlen, havas domboldalon találjátok magatokat egymás társaságában. (Akinek esetleg előre ellenőriznék a csomagját, így az ellenőrző személy semmi furcsát nem tapasztal, csak a címzettet szippantja be a doboz.)

Adrián Ruiz

2018-01-07 16:25:18
*Miután behoztam a csomagot a bejárati ajtó elől és kinyitottam, egy havas tájon landoltam, arccal előre a hóba. Meglepődöttségemben gyorsan felpattantam, vagy ahogy körbe néztem a többieken, kezdtem felfogni, mi is történhetett.* - Hát, lehetett volna rosszabb is, például egy levélbomba...

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 16:26:33
[span]Gyanakodva méregetem a nekem címzett ajándékcsomagot, hisz nemigen szoktam kapni semmit, de végül a kíváncsiság győz, mire az a fura izé magába szippant, nekem meg csak egy meglepett kiáltásra telik, mielőtt egy ismeretlen helyen találnám magam. - Mi a fene?[/span]

Maki Shinobu

2018-01-07 16:32:36
*Furcsa volt, sétálni akartam indulni, a reggeli rituálém részeként. Bakancs, kabát, egy sapka, és egy sál borította a kényelmes ruhámat. Nem számítottam, hogy lesz egy csomag a küszöb előtt, azt hittem valami vicc, viszont mikor megnéztem volna, mi is van benne, egyszer csak ide keveredtem, erre a kupac lisztre.* - Mi történt? Basszus, nem zártam be az ajtót. Remélem van otthon valaki.

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 16:33:16
*Az ajándékot átvéve Alfrediustól, alaposan elkezdtem átvizsgálni még is miféle csomagot akarnak éppen rám sózni. Nagyon gyanís nekem. Általában ajándékot nem szokás kapnom. Mielőtt viszont neki álltam volna elkezdeni kibontani az ajándékot a fontos kellékeimet magamhoz veszem. Luger pisztolyomat csőre töltve elkezdtem kibontani a csomagot. Abban a pillanatban amint kinyitottam a fedelét, beszippantott és hirtelen egy havas tájon találom magamat elterülve. Az arcomról nagyon is látszik nem nagyon vagyok megelégedve az eredménnyel. Bárki is követte el ezt a szarvashibát a Shinzou birtok őrei közül, de amint rájövök ki a hunyó ebben a történetben személyesen én fogok golyót repíteni az illető fejébe. Körül nézve a társaságot mentem elfog a hányinger. Mocskos X létformák, férgek... ez hiányzott nekem. A megjegyzésre, hogy bomba is lehetett volna inkább nem kommentálok semmit. Alaposan figyelni fogom a történéseket.*

Leyre la Azucena

2018-01-07 16:36:21
*A kupola tetején nyíjtózkodott, ahol az "éjszaka" nagy részét is tölteni szokta. miután maga mellé tekintett egy különös tárgyra figyelt fel. Mikor megérintette, hogy közelebb hízhassa magához, az beszippantotta a szépséges testét... Mikor ismét feleszmélt, kecses teste a fehér hóba süppedt és ugyan a hideg, szilárd csapadék nem igazán izgatta a kék és ég a démoni égitest mely fénnyel látta el a helyet már annál inkább ingerelte. A többi mellette feltűnt lényre még igazán nem is figyelt fel. Kezeivel végig a körülötte elterülő hóréteget tapogatta ém ernyőjét nem találta.*

Shirei Tenro

2018-01-07 16:39:49
*Egy különös találkozó után már meg sem lepődtem az ajándék dobozon. Íjjal és tegezzel felvértezve magam hajtottam fel ennek ellenére is a tetejét, mert ki tudja, mikor botlok olyan vicceskedvűbe, aki csótányokkal, vagy egyéb csodákkal tölt meg egy ilyet. Nos, semmi ilyen nem volt benne, "csak" engem szippantott be, mire egy hangos sikítással reagáltam, és ha véget ért a "muri", elmentem gödröt ásni, hogy azzal a lendülettel kiadjam a gyomrom tartalmát.*

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 16:42:41
Körös körül nem láttok semmi mást, csak a havat és egymást. Ha van is valami a távolban, valószínűleg a fehér messzeségbe vész, így kénytelenek lesztek eldönteni, elinduljatok-e valamerre, vagy itt várjátok ki a fagyhalált. (Ha megpróbáltok dimenziókaput nyitni, nem sikerül.)

Kurosawa Rin

2018-01-07 16:44:26
[span]A mai nap más volt, mint a többi. Bár, elég hideg volt, de mégis jól éreztem magam, hisz a családom társaságában tölthettem az időmet. Játszottunk, ettünk és jót beszélgettünk. Majd nem sokkal ezek után egy küldemény érkezett számomra. Nem tudtam mi lehet a tartalma, vagy ki küldte, de csillógó szemekkel bontottam ki azt. Furcsa mód semmi nem volt benne, csak át repített engem egy másik helyre. Viszont, nem csak én jártam így. Más nem volt e tájon, csak a hó.[/span]

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 16:49:53
*O remek. Kit látnak szemeim. Egy régi ismerős, Shirei Tenro. Már csak ez az X létforma imádó cafka hiányzott az életemből. Felállva leporolom magamról a havat, majd a kalapot a fejemhez rakva fésülöm körbe a területet a tekintetemmel. Sajnos nem látni sehol semmit. Az összetételt végig nézve így gondolom jobb lesz, ha eljátszom a "kislány" szerepét. Viszont ehhez valakit nagyon muszáj lesz meggyőznőm. Odasétálok hát Tenrohoz és ügyelve arra, hogy külsőleg senki ne fogjon gyanít suttogva közlöm a lánnyal a következőket* - Ha életben akarsz maradni, azt ajánlom működj együtt. Ha akadályozol tudod mi lesz a következménye. *Lassan mutatom felé Lugerem majd abban a pillanatban rejtem is el*

Leyre la Azucena

2018-01-07 16:52:19
*Miután a borzalmas helyzetbe, vagy inkább helyre keveredett és még a fénytől óvó ernyőjét sem tudta magával hozni, hamar besokallt.* - Na ebből elegem van, inkább lépek... *Felállt, hogy feltéphesse a teret, ám bárhogy is próbálkozott nem jött össze. Szépséges arcát a düh csífította el, miközben egy erőteljeset dobbantott jobb lábával a földre.*

Adrián Ruiz

2018-01-07 16:52:37
*Gyors társaságfelmérés után így döntöttem, bármennyire is nehéz lesz, de egyelőre Tenrot idegenként kell kezelnem, hiszen nem lenne jó, ha a másik két ismeretlen arrancar bármi gyanít fogna, de azért rajta tartom a szemem. A hideg közben kezdett kényelmetlen lenni, ilyenkor nem tíl szerencsés, hogy nem szoktam normális lábbelit hordani, a fásli hamar átfagy.* - Van valakinek valami trükkje, amivel tüzet tudunk gyíjtani? Vagy induljunk el valamerre?

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 16:56:21
*Gyors terepfelmérés a többieket szemügyre véve, és már el is foglalom magam a hó piszkálásával... így egy percig utána már jobban zavar, hogy mennyire hideg van. A karom masszírozva nézem a másik arrancar lány sikertelen próbálkozását, mire azonnal megpróbálom én is, de semmi. Ebből baj lesz...* - Neked se megy? *Pillantok gyorsan a srác felé.*

Shirei Tenro

2018-01-07 16:57:29
*Nem hittem volna, hogy hóval temethetem el saját gyártásí ajándékomat, de ez gyermekded sztorinak tűnt ahhoz képest, miután az ismerős, szőke hají alak is megjelent a terepen. A szavaira csak bólintottam, de nem jelentettem ki egyértelműen, hogy tartani is fogom magam ahhoz, amit ígértem. Helyette végigmértem a többieket, és Adrián látványa után csak felsóhajtottam.* - Szerintem el kéne indulnunk.

Maki Shinobu

2018-01-07 16:58:18
*Hideg futott végig a gerincemen, nem csak én jártam így, mindenkinek fura kisugárzása volt, féltem, vagyis inkább nyomasztó volt. Nyugodj le, Monkey, nyugi, ha észnél maradsz talán nem lesz semmi baj, remélj. Az egyik megszólalt, elterelte a figyelmet, nem mentem távolabb a csoporttól, sejtettem, hogyha kaszabolásba fajulna az egész, akkor nem érnék el semmit meneküléssel. Így vagy így de kinyílnék.* - Szerintem induljunk. *Értettem egyet az egyik lánnyal, ignoráltam a hangom.*

Leyre la Azucena

2018-01-07 16:58:23
*A szépség ingerülten vette figyelembe végre, hogy mások is vannak körülötte, majd reagálva a fajtársa kérdésére egy égető fénynyalábot lőtt ki mellé.* - Tessék, ez elég meleg? *Vigyorgott végre, miután a cero sugara elenyészett.*

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 16:58:24
Mintha kelet felé megcsillanni látnátok valamit a horizonton.

Adrián Ruiz

2018-01-07 17:00:29
*Csupán lustán oldalra pillantottam, de egy lépést sem tettem, amint elhaladt mellettem a cero.* - Kezdetnek megteszi. *Válaszoltam sátáni vigyorral.*

Kurosawa Rin

2018-01-07 17:01:56
[span]A többiekhez oda vonulva vártam a döntés hozatalt. Nem tudtok, hogy még mi lesz, de nemsoká egy éles fényre lettünk figyelmesek a távolban[/span]

Maki Shinobu

2018-01-07 17:03:43
*A mondat után visszahíztam a sálat az arcomba, akár egy terrorista. Körbenéztem, először ismerd meg a környezeted, valami csillogott. Láthatóan a többiek is látták, követtem őket, akármennyire is veszélyesnek érződött a társaságuk.*

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 17:05:12
*Na a melegre kilőtt ceron muszáj elnevetnem magam* - Elegáns megoldás. *Mosolygok jól szórakozva, bár azért már felálltam, nehogy a végén én is kapjak egyet. Ha nem halna el gyorsan még jó megoldás is lenne, talán tényleg jobb lenne elindulni valamerre.*

Leyre la Azucena

2018-01-07 17:05:17
- Ha kell van még ahonna ez jött... *felelte szintén egy vigyoral, majd reagált a többi jelenlévő értelmetlen szövegére is* - Szóval nem elég ez a szaros napfény, még valami csillogó izét is követnünk kéne? Tch... *Bár hogy miért csatlakozott ehheza szedett vetett csapathoz azt maga sem tudta...*

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 17:06:08
*A pokolfajzatok reakciójára nem mondok semmit, maximum elkönyvelem mindkettőjüket primitív lényeknek. A másik X létformáról nem is beszélve...* - Az a fényecske dolog talán segíthet nekünk nyem? *De utálom mikor kislányként kell szerepelnem de muszáj a maszkomat használni különben nagy pácba kerülnék. Odapillantok azért Tenrohoz hogy ne szóljon semmit. A saját érdekében.

Adrián Ruiz

2018-01-07 17:07:52
- Ha van jobb ötleted, epekedve várjuk. Ellenben akár itt is maradhatsz megfagyni. :twisted: *Folytattam a köztem és a másik arrancar között kialakult csipkelődő hangnemet.*

Shirei Tenro

2018-01-07 17:09:19
- Lehet, de nem téged *jelentettem ki Elisának, erőt merítve önmagamból. Ő maszkhoz folyamodott, én pedig a hűvösebb természetemhez, és eképpen némán követtem azokat, akik esetleg már elindultak a csillogás irányába.*

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 17:10:45
Ahogy elindultok felé, mintha a végtelen fehérség itt-ott mozgolódni látszana, és csilingelő hangokat is hallotok.

Adrián Ruiz

2018-01-07 17:12:26
*Úgy teszek, mintha nem tűnt volna fel, de közben elkezdem fürkészni a tájat és készenlétbe helyezem magam, ha sonidot kellene használnom.*

Maki Shinobu

2018-01-07 17:15:48
*Séta közben nézelődtem, furcsa, mozgást láttam, először azt hittem, csak a képzeletem játszik, de rácáfolt a táj. Hallani is hallottam valamit, csilingelő hang, ez egyre bizarrabb és bizarrabb lesz. Féltem, nem akartam meghalni.*

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 17:16:30
-   Tekintsd magad szerencsésnek, hogy Mr.Shinzou még nem ítélt halálra, de ez még változhat. Bizonyítsa a hűségét én azt ajánlom. *Nagyon halkan mondom Tenronak majd a többieket követve hallom a csilingelő hangokat. Természetesen mosolyogva, mint egy loli követem a többieket. A rejtett pengémmel készen állva várom a meglepetést. *

Leyre la Azucena

2018-01-07 17:17:49
- Hmp... Veled ellentétben nekem a hideggel semmi bajom, kisöcsém. *Jegyezte meg, ámbár erősen hiányos öltözéke ezt valószínűleg már a tudtukra adta.* - DE ha már ilyen finom kis falatok is veletek tartanak, nincs okom a maradásra. *Nyalta végig ajkait miközben kecses léptekkel közelítette meg, majd a csinos kis barnahají "lányka" nyakát átkarolni próbálta.* - Mi ez a riadt arckifejezés, csak elcsífít... mosolyogj... *Míg egy egy pillantással a területet fürkészte, vissza-vissza nézett a "lánykára"*

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 17:20:15
- Köszi, van sajátom. *viszonzom a vigyorát, így elnézve lesz az a pont ahol már talán egy cero se fog érdekelni csak legyen kicsit meleg. Inkább a fajtársnőmmel értek egyet, nagyon nincs kedvem egy fénylő pontot követni ami ráadásul izeg-mozog. Ennyi erővel követhetnénk egy felénk tartó lövedéket is, de mindegy, ha nincs semmilyen más ötlet, marad az egyetlen de annál értelmetlenebb.*

Shirei Tenro

2018-01-07 17:22:33
*Felsóhajtottam.* - Ha volt időd kémkedni utánam, akkor sejted, mi erre a válaszom *válaszoltam halkan a lánynak, kifejezéstelen ábrázattal egybekötve. Azután csak azon gondolkodtam, vajon végleg megőrültem, hogy a fehér izét mozogni látom, és csilingelést hallok...?*

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 17:25:07
A csillogó dologhoz közeledve, mintha az egész horizont mozogna... egyenesen felétek! Már sokkal élesebb a csilingelés, és ha kicsit hunyorítotok, észrevehetitek, hogy apró, rókaszerű lények futnak felétek, ezért látjátok a mozgást. Szőrükről jég lóg le, ez adja ki a különösen éles hangot.

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 17:32:45
-   Ezért is várom a napot amikor a piciny koponyádba ereszthetek majd egy golyót. *Közben végig fenntartva az álcámat, közöltem Tenroval a helyzetét. A csilingelő hang forrása hamar kiderül. Kristályszerű rókák rohannak felénk. Mondanom sem kell a látványtól menten elfog a hányinger, de most kapóra jönnek a szerepemhez. - De édik azok a rókák nyem? Nyem viszünk egyet magunkkal haza? *Magamtól is hányingert kapok miközben a szerepet eljátszom. *

Maki Shinobu

2018-01-07 17:39:24
*Mentünk, csak mentünk, a hang erősödött, nyilván közeledtünk a forrás felé, így a csillogás is. Az egyik kellemetlen kisugárzásí ember, vagy valami, egy nő, átkarolt. Kiszolgáltatva éreztem magam a pozícióban, szóval így tettem, ahogy kérte. Mosolyogtam, és azt kívántam, hogy másszon le rólam.*

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 17:40:04
- Az megy előre, akinek a nagyszerű ötlete volt, hogy kövessük a fényeket! *Ha kell előbbre is lököm a tetteseket, akár veszélyt jelentenek ezek az izék, akár nem, ők tapasztalják meg elsőnek. Ezután a kislányra kapom a figyelmem.* - Kölyök, neked tudja az anyukád, hogy itt vagy? Ha kilősz egyet, hazaviheted.

Adrián Ruiz

2018-01-07 17:42:43
*Csettegek egyet az arrancar javaslatán.* - Milyen bátor. :roll: *Majd ugrok egyet, hogy a csapat elején kössek ki, ezáltal jobban szemügyre vehessem a felénk tartó lényseregletet, illetve, ha harcra kerülne a sor, első sorból élvezhessem.*

Shirei Tenro

2018-01-07 17:44:18
*Míltkori hízása után le sem tojtam a szavait, mert ha sokat is tudott rólam, az a legkevésbé sem érdekelt. Inkább a jelenre koncentráltam, és ösztönösen az íjam után nyíltam, hogy be tudjam vetni, amennyiben komoly veszélyt jelentenének ránk a rókaszerű teremtmények.*

Leyre la Azucena

2018-01-07 17:50:06
- Úgy-így csak mosolyogj! *Mosolyodott el maga is.* - Már csak ezt az átkozott napfényt kéne eltűntetni, és minden adott lenne egy remek kis reggelizéshez, ugye? *Vetette éhes tekintetét a "lánykára", mosolya csillogtatása közepette* - Oho~ azokat megnyízva szép kis napellenzők lehetnének :D

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 17:53:05
Lassan elétek érnek, és veletek mit sem törődve el is vágtatnak a rókák, csak a szelük csap meg titeket. Az utolsók egyike áll csak meg, vékonyka hangon szólal meg, értetlenül nézve rátok. - Fussatok, bolondok! - Majd a többiek után ered. Ekkor veszitek észre, hogy a csillogás egy óriási küklopsz egyetlen kristályból álló szeme, ami radar szerűen pásztázza a földet, és meg is akad rajtatok.

Leyre la Azucena

2018-01-07 17:57:00
- Mondtam én, hogy nem kéne azt a redvás fényt követni... *Vetette fel a szemrehányást. Majd se szó se beszéd, a gusztustalan lény egyetlen szeme felé lőtt ki egy cerót az előre nyíjtott jobb tenyeréből. Eközben persze továbra sem hagyta messze menni a fincsi "leányzót"*

Adrián Ruiz

2018-01-07 17:58:19
*Szinte meg sem hallom a róka figyelmeztetését, annyira leköt az elénk táruló látvány. "Na ez már döfi." gondolom magamban.* - Aki akar fusson, majd én feltartom. *Majd előre tartom mindkét tenyeremet és sötétkék cerot lövök egyenesen a küklopsz egyetlen szemébe.*

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 18:02:01
*Ez a primitív X létforma megmert szólítani. Nem hiszem el ezt a megaláztatást! Sajnos a helyzet miatt kénytelen vagyok játszani továbbra is a szende bende kislányt. Jobb, ha nem fog senki gyanít. A célom, hogy információt szerezzek a lényekről mik a képességeik, nevük, hányan vannak. Úgy érzem remek jelentést fogok nyíjtani Mr.Shinzounak amint véget ér ez a rémálom. Mosolyogva pillantok az X létformához. * - Anyuci sajnos nem tudja, ezért igyekszek haza hozzá! Megölnél egy ártatlan rókát? Az nagyon csínya dolog! *Az irónia az egészben, hogy legszívesebben egyetértenék abban, hogy lekéne lőni, hogy majd a tetemüket tanulmányozzuk. Sajnos erre nincs idő. A róka figyelmeztetése után a küklopsz nem sok jót ígér. Ilyenkor általában előhízom a fegyverem és azonnal lőnék, de most kénytelen vagyok nagyon megalázó dolgot tenni. Odafutok Tenro mögé és eljátszom a rémült kislányt. - Mennyünk innen! *Szerencse, hogy ezt Mr.Shinzou nem látja... a szégyenbe halnék bele, ha csak tudomást szerezne róla, amit itt teszek! *

Maki Shinobu

2018-01-07 18:03:53
*Beszarás az egész, a rókák egyike a kezem alá ugrott, biztos véletlenül, követtek a szemeimmel. Most meg a küklopsz, remegett a kezem, a tenyereimre néztem, kijöttek a pecsétek. Visszanéztem a róka hátára, ott volt a másik pecsét fehérje, érdemesebbnek tartottam nem használni azonnal, csak ha rosszabbra fordul a helyzet, de eddig nem teszteltem nagyobb távolságon. Remélem működni fog, ha kell.*

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 18:14:47
*Grimaszolva figyelem a kislányt, majd a másik arrancar lány felé fordulok* - Megeheted. *És ezzel már le is zártam magamban ezt a rövid beszélgetést, inkább előrébb megyek... * - Harcolok én, csak kapja be az az első csapásokat, aki erre akart jönni. *Mosolyodom el szórakozottan a fiíra. Ha támadnak legalább előre fogom tudni milyen erősek és van-e értelme beszállni a mókába. Bár így tűnik nem a rókák lesznek az ellenfél. Egyetértek a fajtársnőmmel, viszont a kilőtt cerot már kissé grimaszolva nézem, ha ez nem fog ártani a lényenk, akkor meglesz a hatása...* - Remek, most már tuti támadni fog. *Közben még egy cero repül...* - Rendben, miért is ne! *Harmadikként én is becélzom a melák szemét.*

Shirei Tenro

2018-01-07 18:20:21
*Elnézve az állást talán kijelenthettem, hogy a küklopsz jobban lekötötte a többséget, mint a továbbjutás lehetősége. Személy szerint inkább tapostattam volna agyon magam, minthogy a hozzám rohanó Elisával tartsak bárhová is.* - Van fegyvered neked is, nem? *kérdeztem fél hangosan, haragomat elfüggetlenítve a szituációtól* - Szóval felőlem így ölsz meg álmaidban, ahogy szeretnél, de téged aztán biztos nem követlek *Mintha meg se történt volna az a beszélgetés közöttünk, mindent egy dobozba tuszkoltam, és a semlegesség minta példányává válva visszaraktam az íjamat a hátamra. Egyelőre a többiek így nem sok hasznomat vehették, de nem is aggódtam különösebben, miután három alak vette már célba a szörny szemét. Később pedig még hittem, hogy ennél is különösebb helyzetekbe keveredhetünk.*

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 18:24:06
A három cero gond nélkül célba talált, és a küklopsz feje közepén ripityára tört a kristály, teste pedig hópelyhekre esett szét. Akár örülhetnétek is, ha a csillogó kristályok a földre hullva íjabb és íjabb a küklopszhoz hasonló, de kicsivel kisebb lényt hoznának létre a hóból.

Adrián Ruiz

2018-01-07 18:31:18
*Sóhajtottam egyet a látottakon. Sejthettem volna, hogy tíl egyszerűnek tűnt egyetlen árva szemet kiégetni, de sebaj. Elővettem zanpakutoumat, majd egy bala bombardeo áradattal kínáltam meg a seregnyi mini-klopszot.*

Leyre la Azucena

2018-01-07 18:33:50
-Tch... hát nem tudsz megdögleni, de gusztustalan, hulladék? *A szépség elengedte a "foglyát" majd míg a másik fajtás megsorozta a lényeket, megropogtatta ujjait. Végezetül elrugaszkodott a talajtól és egyenest az ocsmány lények közé vetette magát, hogy aztán puszta kézzel zuzza össze a koponyájukat.*

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 18:34:02
-   Azt hiszed vagyok olyan ostoba, hogy lebuktassam magamat? Ehhez korábban kéne felkelned. *Mondom halkan a cafkának, akinek időközben nagyon felcsíptek a nyelvét. Szegény így próbálná kompenzálni? Ennyire megsérült volna a büszkesége? Nevetni támadna kedvem! Egyellőre viszont maradok a szerepemnél. Sajnálatos módon a primitív X létformák támadásai negatív eredménnyel zárult. Sok kis küklopsszal állunk most szemben. Ha minden igaz akkor lehet nem jó ötlet megölni ezeket a lényeket, mert több fog keletkezni belőlük. Más taktikára lenne szükség, de vajon micsoda? Hmmm... talán ez beválhat. -   Ezek a szörnyecskék annyira félelmetesek! Haza akajok menni a MELEG ágyikómhoz! *A meleg szót igyekszem kicsit jobban kiemelni. Nem valószínű, hogy ha a hőmérséklet megemelkedne legyőzhetnénk őket? Kérdés melyik primitív X létformának van ilyen képessége.

Maki Shinobu

2018-01-07 18:37:09
*A három fénysugarat látva még inkább megijedtem, miért tudnak ilyeneket csinálni? A nő elengedett, hátul maradtam, nézve, ahogy a többiek vagy ugyanezt teszik, vagy neki mennek a többi kisebb küklopsznak. Nem akartam többé a harcosaink közelébe kerülni, rettegtem.*

Leyre la Azucena

2018-01-07 18:40:47
*A szépspges nő igen csak kezdte jól érezni magát, egyedül már csak egy magas vinyákoló hang irritálta de igazán, mely a kis szőke féreg felől érkezett. Válaszul a rinyára, megragadta a hozzá legközelebb álló egyszemű rítságot és egy erőteljes dobással vetette az irányába.* - Urusssai, mushi!

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 18:49:40
*Ezek szerint sebezhető, ha több kisebb lesz belőle, nem is rossz. A balák hatósugarába nem kerülök, de előhízva a kardom én is beszállok a mókába, jó lesz egy kis testmozgás.* - Mondtam, hogy edd meg! *Figyelem, ahogy a másik lány a kölyök felé vágja az egyik küklopszot. Ha már folyton a reggeliről, meg finomságokról beszél, tessék! Pici és hangos. Engem is nagyon zavar, ami azt illeti próbálok nem figyelni rá, de ha tovább folytatja biztos megcélzom egy ceroval.*

Shirei Tenro

2018-01-07 18:55:57
*Míg legnagyobb részt a szőke leányzóval törődtem, fél szemmel végignéztem, ahogy az óriás küklopsz több kisebbre esik szét. Valahol nem erre számítottam, de mivel nem volt hőtermelő képességem - pedig ezt az egy ötletet okosnak tartottam -, és sokáig ácsorogni sem akartam tétlenül, így mégis csak az íj bevetése mellett döntöttem. Létrehoztam egy nyilat, amit három fele hasítottam. Direktben így lőttem, hogy az egyik Elisát környékezze meg, kettő pedig a dögsereg valamely példányát.*

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 19:01:01
A kisebb lényeket sem bonyolultabb megölni, mint a nagyot volt, de ezek már nem hullanak még kisebbekre, viszont sokkal többen vannak, mint ti. Shinobu mellett felbukkan a korábban mellettetek elfutó róka, és a kezéhez érinti a fejét, aminek köszönhetően a fií a több száz róka szemén keresztül képes kémlelni a tájat. Hamar rájössz, hogy ezek a kis lények össze vannak kapcsolódva, és amint ez világossá válik, képes lehetsz irányítani is a hatalmas falkát.

Leyre la Azucena

2018-01-07 19:07:30
- Nakanaka ii kanji da! *vigyorgott a csinos nő, miközben egymás után zízta szét a rusnya lényeket.*

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 19:21:23
*Sajnos a szerepem, amit muszáj eljátszanom sok gonddal is párosul. Az egyik primitív X létforma például felém dobja az egyik küklopszot, miközben Tenro árulás követ el egy nyíl formájában. Még is mit vártam volna egy áruló cafkától így őszintén? Ez kis híján az életembe fog kerülni. Valami tennem kell, de az álcámnak nem szabad megtörnie. Van is egy ötletem. Úgy teszek mintha véletlenül megcsíszok mert annyira esetlen vagyok! Két lépést teszek hátra, miközben az arcomról leír a "félelem" majd amint elesek várom, hogy a küklopsz kicsit közel kerüljön hozzám, majd a rejtett pengémmel átdöfőm a nyavajást. Senki nem fogja észre venni, és még a nyilat is valószínűleg eltudom kerülni.

Maki Shinobu

2018-01-07 19:22:10
*Még mindig a hideg idegtől vacogva gyökereztem a földbe, nem szoktam hozzá, hogy hirtelen egy helyen találom magam egy rakat furcsábbnál furcsább személlyel, akik képesek tömegmészárlást rendezni. Éreztem valamit a kezem alatt, az egyik rókaforma lény állt a kezemnél, simogattatta magát velem, ha már nem vettem észre. Hirtelen, furcsa, látomásszerű kép formálódott a szemeim elé, sok száz különböző kép. A rókák? Állj, mi történik? Megállt a képek változása, megálltak a rókák? Miattam? Irányíthatóak? Csendben kell maradnom, ki tudja, hogy mit csinálnának ezek az őrültek szegényekkel. Felkaptam a jégkutyát és így masíroztam tovább, szegénykét simogatva, megpecsételtem a hátát.*

Dionisia Maribell Vega

2018-01-07 19:28:55
*Nem igazán érdekelnek a többiek, kellemesen szórakozva aprítgatok, bár azért ha a látómezőmbe kerülnek, figyelem, hogy a fajtársaim mit csinálnak. A többiekkel addig nem nagyon törődök, amíg néhány nyíl is kiiktat 1-1 küklopszot. Talán jobb lenne ebben az esetben a hátamat is féltenem, de ez nem is lenne rossz megoldás,így gyorsan a lány felé fordulok aki a nyilakat kilőtte.* - Hányat tudsz kilőni egyszerre? *Talán erősen meg lehetne ritkítani a nyájat, ha kettőnél többet is feléjük tud küldeni.*

Adrián Ruiz

2018-01-07 19:35:25
*Továbbra is legyintgettem a balákat a kardomból, nem engedve közel magamhoz egyet sem, még a fajtám többi tagja inkább közelharci megoldást választott a problémára. Tenro segítségének először megörültem, de utána hamar össze is híztam a szemem, mert nem feltétlen okos dolog arrancarok társaságában felfednie quincy mivoltát, még akkor sem, ha egyébként a lélekenergia alapján bármelyik dinka érezheti, de végül is ő tudja.*

Shirei Tenro

2018-01-07 19:38:44
*Elisa így tűnt, kikerülte a nyilamat. Örültem volna, ha másképp történik, de végtére is a fő cél nem ő, hanem a kis küklopszok voltak, ami láthatóan felkeltette az egyik csaj érdeklődését.* - Legalább hatot, de minél több kell, annál gyengébbek a nyilaim. Merre célozzak? *kérdeztem vigyorogva, miután tudtam, mire megy ki a játék. Ha mondott egy irányt, arra hasítottam többszörösen egy íjabb nyílvesszőt, és örültem a fejemnek. Ellenkező esetben ugyanez, csak én dikdáltam, és utána reméltem, hogy valamilyen szinten le tudjuk a küklopsz problémát.*

Neliel Tu Oderschvank

2018-01-07 19:43:28
A kis lények egyre közelebb érnek hozzátok, nem bírjátok elég gyorsan aprítani őket, de mintha nem is ti lennétek a célpontjuk. Shinobu felé tartanak.

Leyre la Azucena

2018-01-07 19:50:32
- Hohó, a reggelim nem adom! *azzal a szépség kitárta jobbját és egy cerót engedett el, hogy nagyobb számban rittkítsa meg az ellenséget. Az energia elenyészése után, hátrálni kezdett és a finom kis "leányka" előtt állt meg. Közelebb hajolt hozzá és ajkait ismét megnyalva "nyugtatta"* - Ne aggódj nme engedem, hogy elvegyék a fincsi reggelimet. *Majd az ismét közeledő ellenfeleket kezdte íjra szétzízni pusztakézzel.*

Maki Shinobu

2018-01-07 19:52:46
*Bámultam, ahogy kaszabolják a lényeket, a küklopsz maradványait. Hirtelen néhány megindult felém, majd a többi is, mi történik? Nem tudván mi a franc van, elkezdtem futni egy másik lyukas felé, a nőtől kiráz a hideg, hátha valamelyikük tud egy olyan trükköt, mint az előbbi.*

Adrián Ruiz

2018-01-07 19:52:49
*Kissé hátrálnom kellett, nehogy elérjenek hozzám, majd mikor észrevettem, hogy az egyikünk felé tartanak főleg, akkor védőállást váltottam és az ember mellett termedtem.* - Mondd csak, miért van az nálad? :| *Kérdezte kissé szemrehányóan. Az arrancar nővel ellentétben őt inkább sokkal jobban érdekelte a róka, semmint maga a kislány, mivel lehetséges, hogy a küklopszok még mindig őket akarják valójában.*

Elisa Aschenbrenner

2018-01-07 20:00:33
*A tervem bevált. A nyilat elkerültem és végeztem a küklopsszal anélkül, hogy lebuktam volna. Mire mennék most a rejtett pengém nélkül? Felkelve konstatálom viszont, hogy egy íjabb probléma kerekedik. A küklopszok stratégiája már, ha annak lehetne nevezni látszódik, hogy nem mi vagyunk a főfogás. Hátra pillantva tudatosul bennem mire megy ki a játék. Nem hiszem el. Egyszerűen nem tudom elhinni! Legszívesebben ott hagynám meghalni azt a nyamvadt férget, de kénytelen vagyok sajnos az ellenkezőjét tenni a tílélésem érdekében! Szerencsére viszont az egyik primitív X létforma beelőzött. Nem kell bepiszkítanom a kezemet. Viszont nem árt megjegyeznem mikre képesek ezek a nyavajások. Mr.Shinzou elégedett lesz a jelentésemmel amint sikerül leadnom. Sajnos viszont a probléma nem oldódik meg. Kénytelen leszek közbe avatkozni? Eszem ágában sincs, inkább megfigyelem az eseményeket.*

9
Fórum találkozók / Őszi fórumtali - 2017
« Dátum: 2017. Nov. 27, 22:20:20 »
Uffantás~

Nagyon rég volt már, hogy ennyien jelen voltunk egy fórumtalálkozón (de igazából táborban is), olyan pedig pláne, hogy ennyi új arc volt közöttünk. Örültem, hogy végre új arcokat is láthattam a régiek között, és remélem nem voltunk annyira ijesztőek és a legközelebbi téli talira is jöttök. :3

Yukénak hatalmas köszönet és pacsi, amiért képes volt 10+ embernek lemesélni egy ekkora küldit. Nem volt egy rövid történet, de legalább élvezetes volt. :3 (Bár ha nem szerencsétlenkednénk folyton, talán hamarabb is lezavartuk volna… :|)

Nade, térjünk a lényegre.

Habár csak egy mesét zavartunk le a találka alatt, mégis az asztalin jelenlévő staff tagokkal arra döntésre jutottunk, hogy a szokásos jutalmat osztjuk ki. Ezt ugye kettő darab küldetésre szoktuk megadni, de mivel ennyien voltunk, hosszú volt és összetettebb az eddig játszottaknál, ezért megadjuk rá a 3500 LP-t, illetve a 3500 ryou-t. Sajnos pont a fentebb említett okból kifolyólag csak azon karakternek adható a jutalom, akivel részt vettetek a küldetésen. Kérlek titeket, hogy az adott karakter nevét küldjétek el pü-ben (máskülönben elfelejtődik, így viszont kapok róla mailt, meg nehezebben felejtem el), hogy be tudjam vezetni számára a jutalmat.

Ezen felül - csak hogy Yuke se távozzon üres kézzel, hiszen mégiscsak levezényelte a küldit, ő maga azonban nem vett részt játékosként  -, ő is megkapja a 3500 LP-t és ryout. (Legközelebb legfeljebb kétszeresen is megküzd a jutiért. :x xD)

Részemről ennyi lett volna. :3 Ha szeretnétek megosztani az élményeket, a nyitó post után nyugodtan beküldözgethetitek. <3

Yoru :mami:

10
Fórumhírek / Vegyes hírek
« Dátum: 2017. Aug. 22, 12:22:51 »
Uff!

Habár nem most, hanem közel egy hónappal ezelőtt sikeresen betöltöttük 9. életévünket. Nagy szó ez egy szerepjátékos oldal életében, főleg ha egy (most már) befejezett animét vesz alapul. Valószínűleg ennek is betudható, (de mindenki elfoglaltságának valószínűleg még inkább) hogy mostanság igencsak lelassult felénk az élet. Gondolom, mindenkinek feltűnt, hogy az eddigi átlagos napi 15-20 posthoz képest olykor alig születik meg 10 darab. Vélhetően ez hamarosan megváltozik, hiszen végre – a mesélői pályázatoknak hála – kicsit beindítani az új arcra való felkészülést, ugyanis a jelenlegi jelentkezők csak ebben a témában indíthatják el küldetéseiket.

Emellett végre sikerült elkezdeni az új pontrendszer bevezetését, ami habár kissé lassan halad, de folyamatban van. Sajnos(?) most már a Staff tagjai közül is egész sokan dolgozunk, így nem mindig marad idő, vagy épp energia a haladásra, de igyekszünk, ahogy erőnkből/időnkből telik, hiszen számunkra is fontos, hogy nektek jó legyen és jól érezzétek magatokat és hogy minél hamarabb használatba tudjátok venni az új pontrendszert.

Ahogy eddig is, idén is szeretnénk megünnepelni a születésnapunkat. Habár kicsit megcsúsztunk, ez nem lesz majd negatív hatással az időpontokra. Három darab nyereményjátékot is indítunk, hogy minél több lehetőségetek legyen, ezek közül egy a szokásos Wikipédiabővítő játékunk, ahol arra kaphattok jutalmat, ha egy-egy bejegyzést hozzáadtok, vagy javítotok Wikipédiás oldalunkon. Alább találhatjátok a linkeket, melyek elvezetnek a megfelelő nyereményjáték leírásához:
Ezen kívül szeretném megragadni az alkalmat, és írnék egy rövid kis szösszenetet a 4 napos „születésnapi partiról”, ami ugye a mi évente megrendezett kis táborunk.

Az eddigiektől eltérően Velencére utazott kis csapatunk egy mindenki számára teljesen új helyre. Ebből akadt is egy kevés probléma a foglalás ideje alatt, de ezt most hagyjuk. Nem szeretnék fájdalmas emlékeket felidézni… :sad: xD A lényeg, hogy a 4 nap és 3 éjszaka alatt én úgy vettem észre, hogy mindenki jól érezte magát, rengeteget nevettünk, játszottunk, és nagyon sok sztori is született, amit majd visszaemlegethetünk.

Az asztalizást személy szerint nagyon élveztem, bár Soráén sajnos sikerült bealudnom. (Ezért bocsi! :D) Sajna minden alkalommal előfordul, hogy elbóbiskolok valaki küldetésén, ha ágyat ér a hátsóm. Most épp Sora volt a soros. xD
Oldalakat lehetne írni a táboros eseményekről, de most nem fogok. :twisted: Ha valaki szeretné, megoszthatja a többiekkel az élménybeszámolóját ezen post alatt, vagy pedig a táboros topikban.

És most egy kis jutalomosztás. Bizony-bizony. Mivel nem kevés játékot pörgettünk le a tábor alatt (szám szerint 4-et, ebből 3 volt bleaches), ezért a jutalomosztásnál se leszek szűkmarkú. Mindenki, aki részt vett a játékokban 3000 LP-vel, illetve 4000 ryouval lehet gazdagabb. Kérlek, hogy a jutalmat csak olyan karakternek adjátok, akit hoztatok játszani. A választott karakter nevét küldjétek el pü-ben, hogy be tudjam vezetni számára a jutalmat. Ha lehet, ne Facebookon, vagy chaten vágjátok hozzám, mert ha épp nem tudom bevezetni, el fogom felejteni… ^^” Ha esetleg több karakter között szeretnétek szétosztani a jutalmat, kérlek jelezzétek ezt is pü-n keresztül.

Részemről ennyi lett volna kisregény.

Mindenkinek további kellemes játékot, nyarat és időtöltést. :3

Yoru :mami:

11
Fórum találkozók / Fórumtábor - 2017
« Dátum: 2017. Jún. 22, 21:30:15 »
Uffantás!

Lassan már ideje elkezdeni a *dobpergés* Fórumtábor szervezését. Ennek okán írok most, és teszem fel a fenti kérdést a 8 lehetséges válasszal.

Mint ahogy láthatjátok, jelenleg két helyszín között vacilálunk, és szeretnénk, ha ti döntenétek el, hogy a kettő közül melyik is legyen a nyertes. Mindkettő víz közelben van, így napközben - akárcsak eddig is - megadatott a lehetőség a pancsolásra. Míg Paloznak a Balatonpart közelében helyezkedik el, addig Velence... nos... a Velencei-tó közelében. :D Bizony, ezek közül lehet választani.

Az idei évben - mint ahogy a tavaly is -, három éjszakát töltenénk a szálláson.

Alább láthattok róluk néhány infót:

Paloznak
4 személyes lakókocsikban lennénk elszállásolva (kávéfőzővel, mindenfélével fel van szerelve), kulturáltan néz ki, rendezett, mindegyiknek van elősátra asztallal, székekkel, árnyékos résszel. A Balaton maga kb 1 km-re van, vagyis valamennyit sétálni kell odáig, de szerintem ennyi séta belefér. :3 Egyedül az utazás lehet problémás a maga 2 órás időintervallumával.

Szállásár:
 • 2250 Ft / fő / éj

Odajutás:
 • Busz - teljes: 2725 Ft (benne van a +205 Ft pótdíj is)
 • Busz - diák (50%-os): 1465 Ft (benne van a +205 Ft pótdíj is)
 • Busz - 90%-os: 457 Ft (benne van a +205 Ft pótdíj is)
 • Busz - Ingyenes: 205 Ft (pótdíjat minden esetben fizetni kell...  :/)

Velence
Faházakban lennénk elszállásolva. A szállás a Velencei-tótól és egyúttal a szabadstrandtól kb 15 sétára helyezkedik el. Az utazási idő busszal 1 óra, míg vonattal csak 40 perc.

Szállásár:
 • 2200 Ft / fő / éj

Odajutás:
 • Busz - teljes árú: 1270 Ft (benne van a +150 Ft pótdíj)
 • Busz - diák (50%-os): 710 Ft (benne van a +150 Ft pótdíj)
 • Busz - 90%-os: 262 Ft (benne van a +150 Ft pótdíj)
 • Busz - Ingyenes: 150 Ft (pótdíjat minden esetben fizetni kell... :/)

 • Vonat - teljes árú: 930 Ft (Budapest-bérlettel - 560 Ft)
 • Vonat - 26 év alatti (33%-os): 625 Ft (Budapest-bérlettel - 375 Ft; Csak péntek 10:00-tól, vasárnap 24:00-ig vehető igénybe!!!)
 • Vonat - diák (50%-os): 465 Ft (Budapest-bérlettel - 280 Ft)
 • Vonat - 90%-os: 95 Ft (Budapest-bérlettel - 55 Ft (:D :D))

12
Fórumhírek / Végre itt van!!!
« Dátum: 2017. Jún. 04, 21:56:50 »
Uff!

Végre eljött a várva várt nap, amikor bevezetésre kerül az “új” pontrendszerünk, valamint ezzel együtt megújítjuk a faj/kaszt leírásokat is. Azért tettem idézőjelbe az “új” szót, mert valójában a már jelenleg is létező lett alapul véve, és mondhatni kicsit ki is lett bővítve, az egyes képzettségek részletesebb, érthetőbb leírást kaptak.
Ezer hála és köszönet moderátorainknak, akik rengeteg időt és energiát öltek bele a kigondolásba, megírásba, megszerkesztésbe. Himének külön köszönet, hogy bökdösött minket Messenger csopiban, hogy haladjunk is vele. xD Egy elég szép mennyiségű és részletes leírást kaptunk arról, hogy mi, hogyan is működik, illetve pontosan mire is van.
Természetesen kérdezni ér, hiszen mindig akad olyan részlet, ami valakinek nem teljesen világos, máshogy ért, mint ahogy azt kigondolták, ilyesmi. Ha bármivel kapcsolatban akár csak egy aprócska kérdésetek is akad, ne féljetek kérdezni! Emellett van egy kis Gyakran Ismételt Kérdések topic is ezzel kapcsolatban a Szabályzat boardban, nyugodtan lehet olvasgatni:
 

Ha kicsit jobban átböngészitek a kaszt leírást, láthatjátok, hogy a Quincy-k is kaptak egy bővebb bemutatást, hiszen az utolsó fejezetekből kiderült róluk néhány dolog. (Az már más kérdés, hogy nem minden lett teljesen megmagyarázva, és elég sok f@szság született… ._.) Mivel bekerült a Wandenreich leírása is, így most már van rá lehetőség, hogy igazi wandenes karaktereket hozzatok létre. Nem haragszunk meg, ha “feláldozható” karaktert is hoztok létre, akitől akár meg is válnátok a hamarosan kijátszásra kerülő Blood War-ra. *>*””” Természetesen nem kötelező, de örülnénk néhány JK ágyútölteléknek. :3 xD
 
Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy az új pontrendszernek megfelelően pontozza újra karaktere képzettségeit, és ha szükséges, kezdjen el dolgozni a mester pályázatán. Természetesen a mester szint eléréséhez szükséges követelményeket visszamenőleg is nézzük, vagyis ha az új rendszer bevezetése előtt is meg volt aminek meg kell lennie, akkor mehet az engedély kérés és pályázat. :3
A kezdő LP-t picit megemeltük, így lehet, hogy most már mindenki egységesen, 5000 LP-ről kezdhet. Ennek megfelelően azon karakterek LP-je, akiknek jelenleg ez nincs meg, Lélekeneriapont kiegészítést kapnak, hogy ne maradjanak le túlságosan, így kérnénk, hogy ennek megfelelően pontozzatok.
 
Út az új Kasztok és Pontok topichoz, valamint Másodlagos diszciplínák topichoz

Pontjaitokat kérlek, hogy az eddigi Pontozósdi topicban jelentsétek be, hogy aztán átvezethessük a megfelelő helyre.

Kieg.: Akinek több karaktere is van, egy poston belül is lejelentheti karakterei pontozását. Ebben az esetben szeretnénk, ha az adott karakter nevét és profil linkjét  is megjelenítenétek a lejelentés mellett, hogy egyszerűbben be tudjuk vezetni.
 
Mindezek mellett készült egy zanpakuto lista is, mely egyelőre némileg hiányos. Szeretnénk titeket megkérni, hogy jelentsétek le zanputou-tokat a megfelelő adatokkal együtt, hogy aztán bevezethessük őket a megfelelő típushoz. Ezt, az alábbi linken fogjátok tudni megtenni:
 

Fontos, hogy a szokásos módon, a kezdő post után adjátok be a lejelentést az alábbi infókkal:

 • Zanpakuto neve
 • Zanpakuto parancsszava
 • Zanpakuto bankaia
 • Zanpakuto típusa
 • Zanpakuto tulajdonosa (név + profil link)

Amennyiben valakinek több karaktere is van, nyugodtan összevonhatja őket egy hozzászólásba, azonban ebben az esetben fokozottan figyeljetek a tulajdonos nevekre és profil linkekre.
 
Ahogy az lenni szokott, bevezetés után töröljük a lejelentős hozzászólást.
 
Szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy ezentúl ezekhez a leírásokhoz próbáljátok meg igazítani jelenlegi, valamint jövőbeli karaktereiteket.
 
Azt hiszem nagyjából ennyi lenne, ha esetleg valamit kifelejtettem volna, úgy is szóltok, és legfeljebb teszek majd egy kis kiegészítést.

Yoru voltam

13
Fórum találkozók / Tavaszi tali - 2017
« Dátum: 2017. Máj. 30, 15:08:14 »
Uffantás,

Sajnos most csak igen kevesen (összesen 7-en) vettünk részt az idei Tavaszi talin, azonban így is jól szórakoztunk, és sikerült a jól megszokott színvonalat hozni. Rengeteg poén született, az NJK halálokról nem is beszélve. Igaz, Yuke? x"D
Ismételten kettő darab kalandunk volt, amit Yuke és Maki meséltek. Ezúton is ezer hála és köszönet nekik a mesékért, én jól éreztem magam, bár sajnálom, hogy Yuke küldijét ki kellett hagynom. :sad:
No, de a résztvevőknek szeretnénk "meghálálni" a jelenlétet, épp ezért a két küldi közül az egyikre jutalmat kapnak. Vagyis azok a karakterek, akik részt vettek ezeken a küldiken. Az, hogy melyik kari kapja, választató, sőt, akár el is osztható a résztvevő karakterek között. Mivel kevesen voltunk, így igazából mindenki kivette a dolgokból a részét, épp ezért szeretnék mindenkinek maximális jutalmat kiosztani, ami pedig: 3500 LP és 3500 ryou.

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy dobjon meg pü-vel, hogy melyik karakterének szeretné a jutit. Ha viszont modit zargat vele, akkor a modikat kérném, hogy vezessék be a megfelelő helyre is, hogy elvégezték a frissítést (a saját karit is!).

Yoru~ :hippy:

14
Fórumhírek / [ F E L H Í V Á S ] Mesélő kerestetik
« Dátum: 2016. Nov. 20, 22:10:07 »
Uffantás!

Ismételten megadjuk számotokra a lehetőséget, hogy mesélőként kipróbálhassátok magatokat, mégpedig az új arc küldetéseinek levezetésben. Olyan vállalkozó szellemű játékosokat keresünk, akik szívesen segítenének a fórum fő történeti szálának előre lendítésében. Amennyiben úgy gondolod, hogy te is szívesen belevágnál, és illenek rád az alább felsoroltak, küldd számomra a meséd vázlatos leírását, és megbeszéljük a többit:
 • Minimum egy darab lezárt küldetés a fórumon, amelyen játékosként vettél részt és teljesítetted is azt!
 • Legalább 50 IC hozzászólás, melyekből képet alkothatunk szövegalkotási képességeidről.
 • Rendelkezel a megfelelő háttértudással a Quincy arc-ot illetően
 • Komolyan gondolod elhatározásodat, és nem egy pár hét alatt kihunyó fellángolásról lenne szó.
Ha a fentebb felsorolt kritériumoknak megfelelsz, máris meg van a lehetőséged, hogy pályázz a mesélő címre. Fontos, hogy a pályázat alatt megkötött szempontoknak kell(ene), hogy megfeleljen ötleted, melyek a következők:
 • Elsősorban quincy, illetve Vandenreiches témájú küldetéseket szeretnénk
 • Villámküldetésekre várjuk a pályázatot
Amint sikerült befejezned a küldetést, a résztvevők, illetve a Staff tapasztalatai alapján eldöntjük, hogy sikerült-e kiérdemelned a saját, különbejáratú mesélő karakteredet. :3
Sok sikert mindenkinek! :3

15
Fórumhírek / Fórum template
« Dátum: 2016. Szept. 23, 19:50:34 »
Ahoj!  :pirate:

Eljött az ideje, hogy közzé tegyem az "új" fórum template teszt verzióját. Hogy miért tettem idézőjelbe az új szót? Igen egyszerű. Lényegében a jelenleg sokak által használt kék-fekete template egy kicsit felturbózott változata. Kicsit letisztítottam a kódját is és rendszereztem, mert kezdett átláthatatlanná válni, szóval lényegében magam miatt is történt a változás. xD (Önzőség <3 :x xD)

Node, a lényeg az lenne, hogy szeretnélek titeket megkérni arra, hogy teszteljétek az új templatet, hiszen ti fogjátok használni. Ha valaminél úgy érzitek, hogy felesleges, vagy nem megfelelően van megoldva szóljatok, és ha már sok usertől visszahallom, akkor kitalálunk rá valami kis javítást. ^w^ Másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy nyugodtan lehet új ötletekkel is előállni, amivel szerintetek lehetne színesíteni még az új template-ünket. Ha mindenkinek megfelel, akkor pedig amint kész van teljes mértékben, lecseréljük a szürke-piros-arany template-ünket erre a csodaszép újra. :3

Nagyjából azt hiszem ennyi.

Az alábbi linken tudjátok elérni a tesztfórumunkat:
KATT

Ezen kívül van egy buglist-es gugli doksi, amit "nyilvánosra" állítottam, szóval aki megnyitja az alábbi linket, tudja majd szerkeszteni:
KATT

Ide csak és kizárólag hibákat írjatok, és lehetőleg ne trollkodjátok szét, mert azért harapni fogok. És nagyot tudok ám harapni. :x

Ha bármiféle ötletetek támad azt is megoszthatjátok, ám azt kérlek, hogy ezen post alá írjátok meg, vagy esetleg privát üziben. :o

Mindezen felül fontos megjegyeznem, hogy a fórum moduljai még nincsenek "megdizájnolva", így előfordulhat, hogy kicsit szétesve találkoztok velük. Egyedül két ilyen modulunk van, ami pedig a Shop, illetve a Profil. Ezeken kívül minden mást nézhettek, küldözgethettek be random postokat, ilyesmi. (Tesztfórumon trollkodni ér :| (úgyis csinálok majd adatbázistörlést :roll: xD))

Nagyjából ennyit szerettem volna közölni.

Yoru :mami:

Oldalak: [1] 2 3 ... 5