Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Tadeo Dellomeurtre

Oldalak: [1]
1
Pályázatok / Tadeo Dellomeurtre pályázatai
« Dátum: 2014. Szept. 04, 17:30:11 »
ZANPAKUTO: - Condenado Alma(kárhozott lélek)
Az átlagosnál hosszabb, karcsúbb és kevésbé hajlított pengéjű katana (össz átmérő:180cm), az úgy nevezett nodachi vagy odachi, ahogy még szokták nevezni.
KINÉZETE:
http://img442.imageshack.us/img442/7324/nodachi1945cmep2.jpg
- pengén lévő vésés:"Mindörökre elveszni a lélek kegyetlen világában."
- parancs - Amburar, Condenado Alma! (Bolyongj, kárhozott lélek!)

Resureccion:

- Minotauruszhoz hasonló kinézet. Óriási szarvak, hosszú farok, amivel szereti ütni az ellenfelét. Kemény, méregzöld színű pikkelyes bőr. Fegyvere egy méretéhez képest kicsi fejsze.
http://img205.imageshack.us/img205/9264/tadeobrd2yv7.jpg

- Képessége: A görög mitológia egyik szörnyalakjának hozzá illő képességre van szüksége. Így Tadeo-nak az lett, hogy ellenfelének tudatát bezárja egy sötét labirintusba. Az útvesztőben a "szörnyeteg" szabadon közlekedhet, de ő ezt inkább pszichológiai hadviselésként szokta kezelni, vagyis olyan mondatokat és szavakat súg az áldozata fülébe,amik garantáltan felkavarják a lelki világát. Ha képes észnél maradni a szenvedő alany, akkor csak egy úton juthat ki börtönéből. Meg kell találni a király lánya által elhagyott selyemfonalat, amint ez sikerül az illúzió megszűnik, de ez közel sem egyszerű feladat. Általában a királylányt a bolyongó emlékei közül egy olyan személy képviseli,akitől tartott, félt vagy gyűlölt.

2
Arrancar / Tadeo Dellomeurtre
« Dátum: 2014. Aug. 04, 21:07:30 »
NÉV: Tadeo Dellomeurtre
KASZT: hollow
RANG: 6. espada
KOR: Ő maga sem tudja, olyan 270 évre becsülik
MAGASSÁG: 193cm
FELSZERELÉS: 1 zanpakuto, karmok a jobb kezén(bármikor képes őket kitolni a bőre alól)

KINÉZET: Nagyon hasonlít az emberekre, bár a szarvait nem képes teljesen elrejteni, így könnyen kiszúrható egy shinigami számára,de az embereknek észrevehetetlen.
Vörös, hosszú haj és szintén vörös szemek. Nem tűnik kidolgozott izomzatú férfinek, mivel elég vékony, ezek ellenére bármikor képes egy nála háromszor nehezebb tárgyat megemelni. Maszkja arca bal oldalán található a szeme körül, ami vékonyan végigfut az ördögszarvakig. Száma dereka jobb oldalán olvasható, a méretes lyuk pedig hasa kellős közepén található.

SZEMÉLYISÉG: megszállottan keresi ellenfelét, aki végre megöli, rettenetesen ellentmondásos személy(egy részről ölni akar, más részről meg akar halni), hobbija a pszichológust játszani és teljes nyugalommal megmondani mások hibáit.

ZANPAKUTOU

Név: Diablo (démon)
Az átlagosnál hosszabb pengéjű katana. (180cm) Egyszerű, teljesen fekete mind a hüvely mind a penge. Az egyetlen dísz a pengében lévő vésés, ami egy minotauruszt ábrázol.
Parancs: Rifa, Diablo! (Tombolj, démon!)
Kinézet: Teljes alakja lehívása után Tadeo egy óriási Minotauruszra emlékeztető állattá válik. Kemény zöld színű páncéllá válik bőre. Támadni egy hatalmas bárddal képes, ami igen éles pengéje mellett a labirintus átkával rendelkezik. Ennek a csapásnak az értelmében az áldozat a kétségbeesésig bolyong egy képzeletbeli labirintusban, míg a tulajdonos szabadon közlekedik és bárhonnan támadhat az áldozatára.

KÉPESSÉGEK
1. Képes adatok tárolására és elemzésére a szemei segítségével.
2. A karján lévő tetoválásai felkarcolásával fizikailag sokkal erősebb lesz.
3. A jobb kezén lévő karmok olyan erősek, hogy egy arrancar bőrét akár teljes alakban is képes megsérteni.

ELŐTÖRTÉNET

1. Az ember

"Hideg téli este...rengeteg hó és még több vér! Ennyire emlékszem a halálomból!" válaszolta Aizen-nek egyik beszélgetésük során.

Édesanyja elhagyta, apját sosem ismerte. Kezdetben egy árvaházban élt, ahol folyton verték vörös haja és szabad szája miatt. Megunva a folyamatos zaklatásokat elmenekült és az utcán élt. Nem rettent vissza semmilyen eszköztől a túlélése érdekében. Lopott, csalt sőt verekedett is az ételért vagy pénzért. Nem kímélte senki testi épségét még saját bandájából sem, ha valaki lemaradt azt a sorsára hagyta. Az egyik szokásos bandaverekedés során viszont olyan történt vele, ami még sosem, megölt egy embert. Nem akarta magának beismerni, hogy élvezte a dolgot és bármikor újra megtenné gondolkodás nélkül. A rivális banda tagjainak ez persze nem tetszett és kivárták, hogy egyedül találják Tadeo-t. Túlerőben voltak, nem sok esélye volt a túlélésre, de minden erejével azon volt, hogy ha neki meg kell halnia, akkor más is kövesse őt. A húszas támadó csoportból csak tizenketten élték túl, a tizenharmadik áldozat maga Tadeo volt.

2. A szellem

"Csak a bosszú éltetett!"
Halála után nem nagyon tudta felfogni mi is történt vele. Kezdetben céltalanul bolyongott a városban, de meglátva támadóit fékezhetetlen dühöt érzett magában. Azonban úgy gondolta méltó fizetség lenne a számukra, ha lassan ölné meg őket. Kezdetben csak rémisztgette őket és egyesével elrabolta őket. Mindegyikük számára kitalált egy gyilkolási módszert, ami illett a személyiségéhez. Dolga végeztével sem volt számára megállás, tovább akart gyilkolni, egészen addig, amíg nem talál egyetlen élő személyt, aki valahogy képes lenne őt megállítani. A terve nem sikerült, egyik áldozat kereső útja során egy hollow-val találta magát szemben.
A következő, amire emlékezett, hogy Hueco Mundo-ban van és pokoli fájdalmak gyötrik.

3. A lidérc
"Kín...szenvedés...gyötrelem! Maga a paradicsom!! Valójában itt se találtam a helyemet. Úgy éreztem a pórnép magába szív, megfojt! Csak ki akartam jutni és gyilkolni! De reméltem, hogy találok végre valakit, aki megállít és véget vet ennek az értelmetlen életnek...már ha ezt lehet annak nevezni."
Szóval Tadeo támadt hollowt, embert, lelkeket válogatás nélkül. Görcsösen akart megszabadulni a maszkjától. Az, hogy az ereje is nőtt számára mellékes volt. Hosszú évek elteltével végre sikerült letépnie maszkját. A többiekhez képest sokáig volt egy egyszerű arrancar, mert nem érezte szükségét annak, hogy tovább lépjen. Végül az étvágya győzött, hiszen rájött espada-ként sokkal többet gyilkolhat az ereje lévén. Mások ezen a felismerésen csak mosolyogtak, hiszen túl kézenfekvő volt, ahhoz, hogy valaki ne jöjjön rá azonnal.

4. Az espada
"Végre olyan ellenfelem volt, akitől még én magam is rettegtem! Úgy éreztem megtaláltam a személyt, aki megölhet engem! Ő volt Grimmjow Jaegerjacques."
Persze Grimmjow nem volt az a fajta espada, akit noszogatni kellett, hogy harcoljon, ezért gyorsan neki is láttak Las Noches lebontásához. A harc hosszú órákon át tartott már és mindketten erejük végét járták. Taedo ellenfele megunva a felesleges adok-kapok játékot felvette a teljes alakját. A kihívó nyugodtan várta végig és saját testi épségén kipróbálva mérte fel, mit is tud Grimmjow ebben az alakban.
"A gyorsaság, a monstrum ellen...a karmok az öklök ellen...Akárhogy is nézzük neki kellett volna nyernie..."
Tadeo törött karokkal állva végre rászánta magát, hogy ő felvegye a minotaurusz alakját. Kezdetben minden Grimmjow mellett szólt. Könnyedén ugrált el Tadeo bárdja elől és törölte fel vele szó szerint a padlót. Azonban Tadeo észrevette, hogy ellenfele egy bizonyos időn belül ismétel egy rúgást. Ennek értelmében előbb állon vágja ellenfelét, majd gyomorszájon és a háta mögé kerülve jobb lábával elrúgja ellenfelét. Tadeo kivárta a második ütést és minden erejét összeszedve akadályozta meg, hogy előregörnyedjen a fájdalomtól. A bárdot megfordítva kezében hátraütött. A mindenfelé fröccsenő vér jelezte számára, hogy csapása eltalálta Grimmjow-t.
"Nem öltem meg, mert remélem, hogy még visszajön bosszút állni és végre megöl!"
Ezek után kicsit vonakodva bár, de Aizen megtette 6. espada-vá.

Oldalak: [1]