Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Keiki Eaglehearth

Oldalak: [1]
1
Lakások, házak / Keiki Eaglehearth lakása
« Dátum: 2014. Dec. 18, 18:03:54 »
Egy kis lakás a kertvárosi rész szívében, nagy kerttel a dísz- és zöldségnövényeinek. A lakás kielégíti Keiki igényeit, minden számára felesleges dolgot nélkülöz. Nem mondható el igazán sok, elvegyül a többi kis kertes ház között.

http://www.jozsefbalint.hu/2009/3d-alaprajzok/3d-alaprajz.jpg

2
Küzdőterek / Kenta Vs. Keiki, avagy A karácsonyi szalámipárbaj
« Dátum: 2014. Dec. 16, 19:23:33 »
Akarva, akaratlan eljön az idő, amikor a világ pár napra megkergül. Ez a Karácsony. Ennek alkalmából egyik kedves kollégám a közös műszak után elvitt az egyik helyi bevásárlóközpontba, hogy felkészüljünk eme jeles eseményre. A kötelezően viselendő munkaruháink és a Tomboló Farkas egyaránt a kocsiban maradt, ami talán most épp kapóra jött, mivel az a kellemetlen stílus amit harcostársam produkált nem lenne számomra a legkellemesebb.
Lassan bizony itt vannak az ünnepek és a napközbeni pörgés magasabb sebességre kapcsol, versenyhelyzeteket teremtve a boltok és bevásárlóközpontok addigi unott monotóniában töltött hétköznapjait. A leárazások és a bevásárlókocsik egymást érik és teljesen megbolondítják az embereket. Nem mintha a forgalom nem volna az advent ideje alatt is nagy, de az utolsó pillanatban becsúszott óriási leárazások úgy vonzanak mindenkit, mint cápát a vér szaga, és mint valami eszelős őrült, rohannak a polcok között, lekapkodva a leértékelt termékeket, hogy még a jövő évig ne kelljen besomfordálniuk egy üzletbe sem mert elfogyott a toalettpapír, vagy mert kevés a füstölt virsli.
Megalázó a gondolat hogy én is épp efféleképp tettem. Persze én most az elfoglaltságom áldozata vagyok, semmi több. A munka és a háztartástanórák erősen lekötötték a múltban minden szabadidőmet, így vetemedtem én, az efféle fennforgást megvető személy a rendszer áldozatává. Mégis hogy lehettem olyan ostoba hogy belementem abba hogy a szüleim nálam karácsonyozzanak.
A hús osztályon polctól polcig gomolygó tömegek között vergődve, mogorva öregurak és az árakat méricskélő fukar kortársak között átlavírozva tartottam egyenesen a felvágottak irányába. A tömeg viharos tenger módjára hömpölygött, néhol elzárva, máshol megnyitva a továbbhaladás lehetőségét. A rendszertelen akadozások rákényszerítettek arra, hogy néha meg-megálljak és megnézzem a polcokon lévő árakat és a termékek garmadáját, de az időközönként hátamnak csapódó emberek felvetik bennem a kérdést, hogy ha Japánok a vallásuk miatt nem ünnepelnek karácsonykor, akkor mégis mi ez a ribillió amit a közelgő ünnepek kirobbantottak, és miért szól a hipnotikus karácsonyi muzsika a hangosbemondón keresztül.
Lassan de biztosan hála a türelmemnek, odaérek célomhoz, és nem hiszek a szememnek. A polcról majdnem mindent elkapkodtak, de még mindig lóg két szál olasz szalámi a polcon, ráadásul a kedvenc márkámból.
~Ez már az enyém. Ezt nem happolják el mint a gesztenyepürét.~ Jegyeztem meg magamban, majd hunyorítva jobbra sandítottam. Sehol senki aki azt méregetné. Sandítok balra. Ott még csak azt árakat méregetik. Elégedett, ördögi mosolyra húzódik a szám, fogaim kivillannak, majd egy kobra sebességével a szalámikért kapok, de egyszer csak, valaki velem párhuzamosan kap a csemegém után. A galád.
-Bocs, de ez már foglalt.- Közlöm vele enyhén ingerülten, elvégre nem ő akar magyaros menüt összeállítani karácsonyra.

3
Ember / Keiki Eaglehearth
« Dátum: 2014. Nov. 01, 22:38:14 »
Jelszó: sötétbarna
~ Adatlap

Név: Keiki Eaglehearth
Nem: Férfi
Kaszt: Ember > Esper
Szül. ideje: 1993.10.20.
Kor: 21

  • Emberként:21
  • Lélekként: 0
Foglalkozása: Szakács / Táncos

~ Előtörténet

A járat amivel Új-Zélandról jöttem, sikeresen leszállt a reptéren, így méltón megkoronázva a gond nélküli utat. Nem gondoltam volna hogy egyszer Japánba vezet az utam, csak azért mert otthon nem lesz munka számomra. Ugyan ki nyitna otthon még egy polinéz éttermet a meglévő száz mellé, ha itt is nyithat egyet, ahová a kókurencia még el sem jutott. Új munkahelyem Karakura Town-ban van, és állítólag nagyon érdeklődnek iránta a helyiek. Szakmámat tekintve mint szakács fogok itt tartózkodni, és néha még egy-két fellépés és rendezvény is befigyelhet, ami szép kereseti lehetőséget biztosíthat ittlétem alatt. Hetente egyszer pedig a helyi középiskolában tartok egy  szakkört a konyhaművészet iránt érdeklődő diákoknak. Na meg itt is hódolhatok azoknak a tevékenységeknek mint otthon. Sportolhatok, faraghatok és talán pár hollow is befigyelhet, akiket meg kell rendszabályozni, ha épp nem fut be időben az ügyeletes fekete kimonós hős. Nos, körülbelül ennyit ittlétem céljáról.
Talán a legjobb ha visszaugrok a történetem elejére hogy minden érthető legyen.
Hogy honnan tudok a Shinigamikról és a hollowokról? Hát az egy szép kis mese. Régen, úgy 1300 táján alakultak meg az első maori törzsek Új-Zélandon, és már akkor sem voltak az őseim azok a fajták akik hagyták magukat. Sok harcot vívtak a vadállatokkal és más törzsekkel, sőt később a hódító civilizációkkal szemben is, miközben hollowok tűntek fel kis otthonunk különböző pontjain, amikkel néha harcosainknak egymaguknak kellett szembenéznie. Persze ezekre a “paranormális” harcokra kevés család emlékszik vissza, hiszen sok nagy harcos családját rágták meg az idő vas fogai, de szerencsémre az én családom még ápolta a nemes hagyományokat, így még mindig maradt a családunkban valaki aki támogatta a lidércek elleni harcokat, még akkor is amikor kevés harcos volt a szigeten, akik láthatták őket. Szerencsére apai ágról örököltem ezt a különleges adottságot, így a nyomdokaiba léphettem, amikor fény derült a család ősi titkára, amit eredetileg titkolni szándékoztak előlem. Az egész úgy derült ki, hogy apám néha csak úgy lelépett otthonról. Ez már ugye magában is elég gyanús, de a dolog akkor lett kerek, amikor pár barátja nyílt sebekkel hozta haza őt, hogy anyám elláthassa. Ekkor találtam meg a földön apán büszkeségét, a taiahát, mit annak idején a nagyapám hagyott rá. Amikor lehajoltam és a kezembe vettem, félelmetes érzés kerített hatalmába. Tulajdonképp a körülöttem lévő világ legfagyott és elszürkült, a nyakamat pedig fagyos állati fújtatás szele csapta meg.
-Nem korai ez még egy kicsit kölyök?- Kérdezte egy mély, dörgő hang a hátam mögött. Nem tudtam hogy ki lehetett, hiszen mindenki aki a házban volt, apám körül tüsténkedett, ezért meg akartam nézni ki lehet ez. Amikor hátra pillantottam, egy ember magasságú farkashoz hasonló fenevad fújtatott az arcomba, és lenézően tekintett rám, mintha jobbra számított volna. A sokktól ami akkor ért hamar eszméletemet vesztettem, de ez nem is csoda, hiszen a lény elragadta a lelkem egy darabját, ami egy gyerek esetében nem kis dolog. Amikor feltöröltek a padlóról, és apám is jobban lett, felfedték előttem a leplet a titokról. Mint kiderült, a fegyvert egy nyelvünkön Ata Puu, vagyis a Tomboló farkas nevű lélek lakja, aki segíti a fegyverforgatót a lidércek elleni harcban. A fegyver amit apám forgatott már jóval nagyapám előtt is létezett és a benne lévő szellem is sok harcban járt már. Mint kiderült ez a szellem a családunk szolgálatában áll, cserébe viszont minden leszármazott, aki kezébe veszi a fegyvert, lelke egy darabjával adózik a lénynek, aki persze erőszakos énem egy kis darabját metszette ki magának, és mint kiderült nem véletlenül, hisz ez a kedvence, de ezt akkor nem is igazán értettem. Viszont mivel belecsöppentem ebbe a fura kis világba, jobban bele akartam magam ásni, ezért szüleim nagy aggodalmára mégis apámmal tartottam a harcokra, de mint kiderült nem vagyok olyan elveszett ember mint ahogy gondolták, de így is nehezen tanultam bele a harcba. Igaz, nem használhattam apám fegyverét, de lehetőségem volt a fegyveres- és közelharc gyakorlására, és egy-két varázslási alapismeretet is elsajátíthattam mire végül megkaphattam a Tomboló farkast. Az ezt követő pár évet még otthon töltöttem hogy még inkább beleássam magam a népem tudományaiba, többek között a gasztronómiába és a néptáncába is.
Hát talán körülbelül ennyi, elvégre elmondhatom magamról hogy a családdal együtt élek és virulok, és ha bár távol is vagyok hazulról, továbbra is próbálom élni az életem, miközben próbálok megküzdeni a hollowokkal. Lehet hogy később nehéz lesz az életemet ilyen tempóval élni, de addig kell csinálni amíg bírom és megy is, nemde?
 


~ Kinézet

Magassága 190 centiméter körüli, sovány, de izmos testalkatú. szemei zöld színűek, szakálla és haja sötétbarna színű. Haja hátközépig érő, kicsit kócos és igénytelen. Kicsit nyújtott arcának bal oldalán egy sebhely keresztezi a szemöldökét. Egyik különleges ismertető jegye furcsa, kicsit talán rémisztő mosolya, ami során feltűnően hegyes szemfogai sokszor kivillannak, amitől az új-zélandi őseitől örökölt marcona külseje meglehetősen rémisztővé válhat.


~ Jellem

Kezdetnek annyi mondható el róla hogy eléggé fura figura. Külseje miatt sokan félelmetesnek gondolják őt, de ez számára sokszor igen mulattató, és amikor előtűnik “bájos” mosolya, az csak még egy lapáttal rátesz lehengerlő küllemére. Elmondható róla hogy élvezi amit csinál. A táncot amit rendszeresen előad munkahelyén, ugyanolyan szenvedéllyel jár mint amilyennel a hollowokra vadászik. A harc a vérében van, mert ősei is rengeteget harcoltak a vadállatok, más harcosok, idegen hódítók és  hollowok ellen is, és ő kötelességének érzi folytatni ezt a nemes hagyományt, és habár nem számít tiszta vérű maori harcosnak, ő mégis úgy érzi hogy ha ennek megfelelően él, talán méltó utódja lehet elődjeinek.
Annak ellenére hogy ősei java részben harcosok voltak, ő maga nem erőszakos típus. Szereti a nyugalmat és a csendet, emellett szabadidejében több hobbinak is hódol, mint például a maori szimbólumok rajzolása, fafaragás, és a konyhaművészetek gyakorlása.
A természet nagyon közel áll a szívéhez, ezért meglehetősen feszélyezve érzi magát a magas betonépületek között. Keiki már kisgyermek kora óta a tág terekhez és a természet közelségéhez szokott, megszokta hogy valamilyen élet mindig folyik körülötte. Ha valaki, akkor ő nagyon sokra tartja az életet. Szerinte az élet nem kiváltság hanem egy jog, amit senki sem vehet el a másiktól, mindenki csak a magáéval rendelkezik.


~ Zanpakuto/képesség

A fegyver jellegzetességeinek leírása:

Fegyver típusa: Ata Puu/Árnyékvadász
A fegyverek ezen fajtája hasonlóságot mutat a Zanpakutokkal. Törzsi sámánok egy csoportja rengetek kísérletet folytatott a természetfeletti erejű fegyverek készítése terén, melynek eredménye a közelharci fegyverek egy olyan generációja született, melyet gyakorlott kezek között hasznos segítség lehet a Hollowok elleni harcban.
Akárcsak a Zanpakutokban, ezekben is munkálkodik egy lélek, de az nem csak az aktuális gazdája, hanem az azt megelőző gazdák lelkének darabjait is magába zárja, ezért ezek általában csak egy családon belül öröklődnek. Az így összeszedett lélekdarabok idővel összeállnak egy lélekké, ez azonban nem azt jelenti hogy a fegyver minden használó után erősebb lesz, éppen hogy a használójától függ mennyit tud előhozni a fegyverben lakó erőből, hiszen a fegyverben lévő lélek nem engedi hogy a kelleténél több erőt mozgósítson. A fegyver egy másik különleges tulajdonsága hogy képes a mágikus energiák egyirányú vezetésére és bizonyos fokú erősítésére, tehát a használó képes mágiát közvetíteni a fegyveren keresztül, de azon visszafelé nem képes közlekedni. Emellett nem rendelkezik más fegyver alakkal, de fizikai megtestesülésre képesek, más szóval a fegyverben lévő lélek megjelenhet, feltéve ha megfelelő áldozatot mutatnak be neki. Ez egyedenként más és más lehet. Vannak szellemek akik beérik apróságokkal, mint például rendszeres törődés, vagy a használójuk közelsége, de vannak olyanok is, amik komoly elvárásokkal redelkeznek, akár véráldozatot is elvárnak különleges szolgálataikért cserébe.


Pukuriri Wuruhi /Tomboló farkas

Jellemzése:
Nos, Keiki vele rosszul járt. A fegyverben lévő lélek tulajdonképp egy farkasé, akit a harc jobban érdekel mint bármi más, hűsége Keiki felé viszont nem megkérdőjelezhető, mivel hálával adózik neki és őseinek akik annak előtte forgatták, ezzel is erős jelét mutatva a falkába tartozás tudatának. Lélek létére meglehetősen szókimondó és igazi provokátor, törtető jellem, akár csak minden farkas, aki falkavezér akar lenni.

Fegyver Kinézete:

http://f1.ehive.com/3188/1/ggjofh_17n1_l.jpg

Ez egy Taiaha, az új-zélandi bennszülött népek, a maorik (nem indiánok :) ) egyik fegyvere, ami hasonlóságot mutat a karddal és a lándzsával.

Képesség:
I te wuruhi E pai ana/ A farkas akarata
Típusa: Ragadozó
A támadás tulajdonképp a Tomboló farkas és Keiki akaratának tettben való realizálódása. Harc alatt ők ketten egy test és egy lélek. Keiki az aki a célpontot megválasztja, a Tomboló farkas pedig a kéz, ami elsöpri az ellenfelet.
 A farkas kisugárzása lehetővé teszi Keikinek hogy a vadak, amik rettegnek a farkasoktól, ne merjenek még ránézni sem Keikire rossz szándékkal, tekintsenek rá úgy mint egy farkasra. A farkasok és a kutyák alfa egyedként tekintenek rá, és még a falkavezérek is meghunyászkodnak előtte. Ezek a négylábúakat  kisebb feladatokkal bízhatja meg, mint például nyomkövetés, figyelemelterelés.

0-6pont:Takahi-a/ Letiprás

Ezen a szinten Keiki az ellenfeleit képes pár pillanatra helyzet kötni. Egy bevitt távolsági csapás, ami felkeveri a port, ami a levegőben keringve egy farkas körvonalait ölti magára, ami letiporja az áldozatot a földre pár pillanatra, ahonnét az nem tud felkelni, mintha egy igazi farkas tartaná a földön. A technika csapásonként egy letipró farkast idéz, és minden pont után egy további farkas jár. Viszont megteheti azt hogy egyes farkasokat alap állapotnál nehezebbre idéz meg, ilyenkor például egy kétszeres erejű letipró farkas idézéséhez két pontnyi erőt ad bele, amitől annak mérete és ereje is megnő, tovább a földhöz szegezve az ellenfelet, de akkor csak további három egyes, egy kettes és egy egyes, vagy egy hármas szintű farkast hoz létre támadásával. Vagy akár mind az öt pontnyi erőt egybe sűrítheti , egy hosszú leterítési idejő, erős letipróért.
Egy farkas súlya 90 kg, ez a súly pedig minden pont után +10 kilóval nő.
1 KK pont 90 kg
2 KK pont 100 kg
3 KK pont 110 kg
4 KK pont 120 kg
stb.


7-8 pont: Farkasagyar / Wuruhi niho rei
Itt már a maga fegyver válik különösen veszélyessé a közelharci támadás során, ugyanis annak ellenére hogy fából készült, ugyanolyan szúró- és vágó fegyverré válik mint egy katana.
fegyverforgatás pont + különleges képesség pont : 2 * szint  = A fegyver ereje
fegyverforgatás ereje v. Pusztakezes harc + különleges képesség : 2 *szint = A fegyver erejének megtörése

13-22 pont: Lidércnyúzó farkas/ Hollowpirihoo Wuruhi
A támadás egy vörös és szürke színben játszó, a Tomboló farkas és Keiki közös erejéből felépülő, rohanó farkas alakjában jelenik meg, ami célba érése előtt egy vízszintesen kavargó, vonyító hangú örvénnyé változik, és bacsapódáskor szaggatni kezdi a célpontot. Ez a támadás több kisebb, esetleg nagyobb testű lidérccel hamar képes végezni, mivel gyakorlatilag bedarálja azokat, azonban az erősebb célpontokat csak összekaszabolja.

23 pont: Wurihi tipua/Bűvös farkas
Az összes eddig felsorolt támadáshoz képes egy varázslatot csatolni, azzal növelve az erejét és hatékonyságát.
 
24 pont: Vérrel és őseim akaratával, ébredj Tomboló Farkas! / Toto, me te e o toku tupuna, ara Pukuriri Wuruhi!

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130706193113/wtworld/images/b/b8/Red_black_werewolf_ad.jpg

A végső technika, ami felér egy Bankai erejével. A fegyverben lakó lélek fizikai testet ölt egy három méter magas vörös farkasemberféleség alakjában, és résztvevőjévé válik a harcnak, egészen annak végéig. Az átváltozáshoz viszont véráldozatot követel, amiben az egész fegyvert vérrel kell bevonni. Az ehhez szükséges vérveszteség egy embernél viszont veszélyes lehet.

~ Szeret-nem szeret

+Boldogság
+Hagyományok
+Kötelességtudat
+Kutyák, Farkasok (majdnem egykutya nem?)
+Nyugalom
+fa

-Csavarok
-Harag
-Becstelen harc
-Bosszú
-Ha valaki a saját igazát próbálja ráerőltetni


~ Felszerelés(ek)
Egy hagyományos Maori öltözet, egy séfruha, sminkkészlet hogy a maori motívumokat felvigye magára.

~Próbajáték

Élnék vele, már csak a hangulat megalapozása végett is:)

Oldalak: [1]