Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Fran Lechuza

Oldalak: [1]
1
Hueco Mundo / Hana Ichi Monme
« Dátum: 2016. Aug. 02, 21:45:46 »
A reggeli beszerző körutam szokás szerint zajlott le és megszereztem a mai Lucky Itememet, ami virágmag volt. Gyorsan visszaértem Las Nochesben, de nagyon bele voltam merülve a gondolataimba, így egy ideig a folyosón sétáltam. Mivel a csillagjegyek közül csak 9. vagyok, ezért ez a kis mag nem tudom, mennyiben javít a szerencsémen, bár lehet, hogy nem a méret a lényeg, de akkor is...
Ekkor megtorpantam egy pillanatra, amikor belém csapott az ötlet, hogy akár el is ültethetném a magot, amiből kikelne egy világ, ami még több magot eredményezni. Valószínűleg sokkal nagyobb szerencsét hozna, ha megdolgozom érte, mintha csak úgy vennék egy marékkal valahonnan. Tovább indultam, de egyből egy újabb gondba ütköztem. Kevesebb, mint egy nap alatt nem egy virág kihajtani és magokat is termelni.
Csak ekkor néztem jobban körbe, hol is vagyok pontosan és azonnal egy villanykörte gyulladt ki a fejem felett, amint megpillantottam a hatodik tornyot. Biztosra veszem, hogy az előző tulajdonos rendelkezett valami szerrel, amivel gyorsabban megnöveszthetem a virágomat. Először viszont valami tároló kellene a növénynek, mert anélkül nem kezdhetek neki a megnövesztésnek, de remélhetőleg valamit majd találok itt, ami megfelel erre a célra.
Közelebb mentem az ajtóhoz, körülnéztem, hogy nincs-e a közelben senki, majd bekopogtam a biztonság kedvéért, de ha minden igaz, akkor most üres a torony. Vártam egy kicsit, és ha nem válaszolt senki és nem láttam senkit se, aki észre vehet, amikor bemegyek, akkor benyitottam. Először csak az ajtót tártam ki és néztem be, majd ha tiszta volt a levegő, akkor be is léptem rajta.

2
Pályázatok / Fran Lechuza pályázatai
« Dátum: 2016. Márc. 27, 11:39:45 »
+3 resurreción képesség helyett
Engedély: Van

Parcial Resurrección (Részleges Resurrección)
Parancsszava: Kabatte (庇って, Vedd a szárnyad alá).
Leírás: Aktiváláskor Fran zanpakutouja elkezd bagolytollakra bomlani, csak egy kis tőr méretű kardot hátrahagyva, jelezve, hogy még nincs teljesen feloldva. Ezután a tollak Fran karjain kezdenek el összegyűlni.
 • Contorno (コントルノー, Kontúrtoll): Fran képessége, amivel kedvére irányítani tudja a tollait. Használatuk közben a tollakat élessé vagy keménnyé tudja tenni Fran.
  • Remeras (レメラス, Evezőtoll): Éles tollzáport zúdít az ellenfélre.
  • Timoneras (テモネラス, Kormánytoll): A tollak egy kard alakjába állnak össze és hasonlóan lehet használni, mint egy igazit.
  • Coberteras (コべルテラス, Fedőtoll): A tollak szorosan egymáshoz tapadva egy védőfalat képeznek.
Magyarázat: Ez a részleges forma egy véletlennek köszönhető jött létre, amikor is edzéstől kifáradva Fran mégis megpróbálta feloldani a kardját kevés lélekenergiájával. Ekkor csak egyszerűen szétbomlott a kard tollakra, amiből a szárnyai lettek volna, de mivel nem volt elég ereje hozzá, hogy összeálljanak tényleges szárnnyá, ezért a földre hullottak. Fran viszont rájött, hogy ezzel talán tudna valamit kezdeni és sok gyakorlás után végül uralma alá hajtotta ezt a formát is.

3
Karakura / Szerencse Vadászat
« Dátum: 2016. Jan. 26, 21:32:54 »
Úgy éreztem, hogy a mai nap megfelelő lesz, hogy viszonozzam Eliana-sama meghívását és most én vigyem el valahova, ahova én szeretnél menni. Nem kellett sokat gondolkoznom, hova is akarom elvinni, mert mindig is érdeklődött a horoszkópos dolgok után, ezért hát megmutatom, hogy is szoktam ezt csinálni.
- Eliana-sama, eljön velem Karakurába a legutóbbi csillagnézés meghálálásaképpen? - első dolgom volt megkeresni Eliana-samát a toronyban és elé állni, hogy megtudjam, velem tart-e. Ha beleegyezik, akkor már nyitom is a Gargantát és készülök az indulásra.
- Megmutatom, hogyan is csinálom a Lucky Item beszerzését. - szólaltam meg az alagútban, hogy elmondjam, miért is megyünk Karakurába. Amikor közeledtünk a kijárathoz már készítettem is a Cuerpot, hogy kilépéskor aktiváljam és a shinigamik ne tudják, hogy itt vagyunk.
A szokásos házhoz indultam, odaérve szétnéztem, hogy senki sem figyel-e, majd beugortam a kerítésen és a két ház közötti részhez mentem, ahol csak az egyik oldalon volt ablak. Benézve pont rá lehetett látni a tévére, ami a mostani elsődleges célpontunk.

4
Lezárt küldetések / Bajtársak egy csónakban
« Dátum: 2015. Júl. 13, 16:17:13 »
Résztvevők:
Eliana del Barros
Fran Lechuza
Felügyeli: Ayasegawa Yumichika

Az imént legyőzött lidérc tökéletes játszópajtásnak bizonyult, mert alkalmas volt rá, hogy megmutassam ellene képességeim nagy részét. De ez sem változtatott a tényen, hogy egy átlagos hollowról volt szó, nem okozott különösebb gondot. A harc után leszálltam a földre Eliana-sama közelében, hogy meghallgassam véleményét a látottakkal kapcsolatban.
Eleinte nem szólt semmit, csak a szárnyaimat nézegette, amit természetesen hagytam, teljesen logikus, hogy meg akarja magának nézni a resurreción alakomat közelebbről. Türelemmel vártam, hogy végezzen a vizsgálgatással, majd végre megtudjam, mit is gondol a történtekről.
- Örömmel hallom, hogy így vélekedik Eliana-sama. - hajoltam meg egy kicsit köszönetképpen. - Igenis! - ahogy Eliana-sama felugrott a levegőbe és úgy haladt kifelé a labirintusból, szárnyalva kezdtem el én is arra felé repülni. Nem tartott sok időbe, hogy kiérjünk és amint földet értem egyből vissza is zártam az erőmet kardomba. Remélhetőleg most nem lesz rá szükség.
Nem sokkal kiérkezésünk után egy hírnök jelent meg Eliana-sama előtt egy üzenettel, hogy Seth hívatja. Mára úgy tűnik ennyi volt, remélhetőleg legközelebbi találkozásunkkor meghozza végleges döntését is Eliana-sama. Az emberektől szerzett szerencsém ezek szerint csak ennyire futotta volna? Elővettem ruhám takarásából Lucky Itemem, mert ha a kezemben tartom, akkor elméletileg erősebb a hatása.
- Hai? - egy kicsit meglepődtem a nevem hallatán, majd vigyáz állásba vágtam magam. Nem számítottam rá, hogy még folytatódni fog a mai nap, ezek szerint még van lehetőségem bizonyítani. - Igenis! - jeleztem, hogy természetesen élek a lehetőséggel és amint elindult Eliana-sama, egyből követtem.
A trónterem felé haladva, Eliana-sama mögött haladtam végig, nem akartam mellette menni, ezzel is jelezve a kettőnk közötti rang béli különbséget. Beérve Seth elé, hasonlóan helyezkedtem el és csöndben figyeltem az eseményeket, nem szólaltam meg, mert csak egy kísérő voltam.
- Üdvözöllek Segunda Espada! Ha minden igaz, még régebben kaptál egy kiküldetést egy a Menosok Erdejében lévő barlangba. Most is hasonló lesz a feladatod, jelenleg egy új lidérc költözött be, akiről azt rebesgetik, hogy Vasto Lorde. Mivel te már ismered a barlangot, ezért te vagy a legalkalmasabb, hogy odamenj és utánajárj ennek. Ha veszélyt jelentene, akár végezhetsz is vele. Ez az ügy fontos. Most pedig haladéktalanul indulj! ... Gondolom Fran Lechuza azért érkezett veled, mert szeretnéd magaddal vinni. Nincs ellene kifogásom. - hallatszott a vezető szájából a feladat, vagyis pontosabban Eliana-sama feladata. Nevem hallatára csak egy kisebbet bólintottam a trónus felé, úgymond köszönetképpen az engedélyért, hogy leendő espadammal tarthassak.
Útnak indulás után, amint kiértünk a palotából, ahelyett, hogy Eliana-sama mögött haladjak, felzárkóztam mellé. A palotában kevesebb a veszély, mint idekint és mellőle sokkal könnyebben segítségére siethetek, mint mögüle. Akár előtte is haladhatnék, hogy biztosra menjek, nem-e esünk valami csapdába, vagy hasonló, de míg a Menosok Erdejének bejárata felé én is ismerem az utat, onnan már Eliana-sama tudja csak, hogy merre is van az említett barlang, ahova tartunk, így nem sok értelme van a kevésbé veszélyes részen elől mennem.
Eliana-sama instrukcióit követtem, amíg elértünk a barlang bejáratához, de közben figyeltem, hogy nem akar-e valamelyik itteni lidérc ránk támadni. Szoktak olyan vicces gondolataik lenni, hogyha többen összefognak, majd lesz valami esélyük arrancarok ellen, de általában nem szoktak sikerrel járni.
- Mit akar elsőnek tenni, Eliana-sama? - fordultam az espada felé, hogy megérdeklődjem hogyan is akar eljárni ebben a barlangban tanyázó hollow ügyében. Mégiscsak ő itt a vezető, ha nekem beleszólásom is van, csak a véleményemet tudom elmondani, azt már ő dönti el, hogy aszerint tesz, vagy nem.

5
Arrancar / Fran Lechuza
« Dátum: 2015. Márc. 08, 13:35:11 »
Engedély: Shihouin Yoruichi
~ Adatlap

Név: Fran Lechuza
Nem: Férfi
Kaszt: Arrancar
Rang: 64. Arrancar
Szül. ideje: 6. 16
Kor: 112


~ Kinézet

Feje mintha egy bagolyra emlékeztetne, szürke haja van, amiben néhol fekete tincsek is megtalálhatók és az egész fel van zselézve. A kétoldalt felálló haja így olyan, mintha bagolyfüleket alakítana ki. Szeme sárga és egy fehér kimonora emlékeztető egyenruhát visel.

~ Jellem

Elég változó a személyisége, mindig próbál egy adott személyhez vagy szituációhoz alkalmazkodni és választását azzal próbálja bebiztosítani, hogy egy az Emberek Világában futó horoszkópot követ. Alapállapotban megfigyelő szerepet tölt be, de könnyen át tud váltani akár a vicces sokat beszélő sráccá is pár pillanat alatt.

~ Előtörténet

Csak egy hollow voltam a sok közül, csak annyira különleges, mint mindenki más. Lídérccé válásom után, ürességet éreztem, ezért megöltem az emberi életemben lévő családomat, akikre már szinte nem is emlékszem. Ezután pedig az Emberek Világa többi részében vadásztam emberi lelkekre, mint az össze többi hollow. Mint minden épeszű lídérc, egyedül kaptam el áldozataimat, nem szerettem osztozkodni.
Eltartott egy jó ideig ez az időszakom, de egyszer csak eljött a változás ideje. Már nem elégítette ki az éhségemet az egyszerű emberi lélek, bár tény, hogy néha a karmom közé akadt egy-egy shinigami is. De mégis másra vágytam, ezért elkezdtem a saját fajtámra is vadászni, ahogy azt másoktól ellestem. Nem is bántam meg döntésemet, hiszen így olyan volt, mintha egyszerre olvasztanék magamba több lelket, ami csak jó lehetett.
Ennek viszont volt egy kis hátulütője is. Az Emberek Világában nem tartózkodott olyan sok lídérc, hogy ezzel annyira meggyorsítsam a fejlődésemet. Márpedig én vadászni akartam, megvolt bennem az ösztön hozzá, és ahhoz, hogy fejlődjek. Ha ezzel a módszerrel akartam meggyorsítani a táplálkozásomat, akkor át kellett mennem Hueco Mundoba, ahol a legtöbb hollow tanyázott.
Így is tettem, és ahogy vártam, egyből meggyorsult a fejlődésem. Éreztem, ahogy egyre erősebb és erősebb leszek, de nem voltam egyedül. Voltak többen, akikkel időnként találkoztam, de harcra nem került sor, mert mind tudtunk, hogy nem tudnánk olyan könnyen legyőzni a másikat. Abban viszont biztos voltam, és talán ők is, hogy egyszer biztos szembe kell néznünk egymással.
Próbáltuk kerülgetni egymást, de a végtelenségig nem tudtuk húzni, így hát el is jött az a nap, amikor mind egy helyen voltunk és farkasszemet néztünk egymással. Nem is kellett sokat várni, amíg mindannyian egymás torkának estünk, és kezdetét vette az élet-halál harc. Sokáig elhúzódott az összecsapás, de még így sem látszott, hogy ki lesz a győztes. Senki nem mutatott kiemelkedőt, szinte mindenki egy szinten volt a jelenlévők közül. Végül nem is kerekedett felül senki a többieken, hanem egy külső erő hatására eggyé váltunk mind, és egy új szintre léptünk.
Gillianként eleinte csak tudatlan lényként ténferegtünk a Menosok Erdejében, de a felszín alatt javában folyt a harc, hogy melyikünk is veszi át az irányítást testünk felett. Mint a korábbi küzdelmünk, ez is sokáig elhúzódott, de ennek végül lett győztesen. Még ha csak egy hajszálnyival is, de egyikünk jobb volt, mint a többi és ő lett a testünk irányítója.
Amint észhez tértünk, egyből nekikezdtünk a többi gillian felfalásának, hogy még tovább fejlődhessünk. Nem akartunk megállni, míg el nem érjünk fejlődésünknek csúcsát. Nem is volt nehéz feladat a többi eszetlen gilliant levadászni, így gyorsan sikerült az adjuchas szintet elérnünk.
Új kinézetünk egy hatalmas bagolyra hasonlított, ami testünket irányító korábbi lídérc alakjára emlékeztetett, és ehhez kellett nekünk is hasonulnunk. Gyorsan hozzászoktunk az új testünkhöz, és ki is használtuk, hogy tudunk repülni és így könnyedén elkaphattunk a földi hollowkat. Saját kis fészket alakítottunk ki a Menosok Erdejének egyik fáján, ahova, ha nem tudtál repülni, szinte lehetetlen volt feljutni.
Egyik vadászatunk során, egy fehérruhás shinigamiba botlottunk, aki megölte a kiszemelt prédánkat, de cserébe nagyobb erőt ajánlott. Eleinte kételkedtünk benne, de végül mégis megnéztük, hogy is gondolta ezt az ajánlatát. Valóban igazat mondott, és shinigami erővel ruházott fel bennünket, aminek következtében megrepedt a maszkunk, és emberi formát kaptunk. Az ára viszont az volt, hogy csak én maradtam, és az irányítónk. Nem tudom, hogy történt ez, hogy én is megmaradtam, de egyik képességünknek hála saját testet is tudok ölteni egy kisebb bagoly képében. A többi velünk egybeolvadt hollow, mintha megszűntek volna létezni, vagy talán még mindig itt vannak valamilyen formában?

Arrancarként először próbáltam a háttérben maradni, és megfigyelő szerepet betölteni, hogy tudjam hogyan is lenne érdemes viselkednem a többi fajtársaimmal. Nem nagyon okozott számomra nehézséget más személyiségeket magamra venni, és azt mutatni a külvilág számára. Így mindenkinek azt próbáltam mutatni, amit megfelelőnek találtam az adott személynek.
Az Espada tagjait is jól megnéztem magamnak, hiszen én is akartam valamelyikük alatt szolgálni, csak egyiket sem találtam alkalmasnak rá. Sokkal inkább találtam ellenszenves vezetőket, akiket sehogy sem értettem, hogy nevezhetik magukat arrancaroknak. Shinigamikat másolják, és azt hiszik, hogy ezt a többiek jó szemmel nézek, mikor nem is. A tudósokat még megértem, nekünk is szükségünk van a fejlődésre, de hogy gyógyító alakulat... Aki elég gyenge, hogy legyőzzék, nem meggyógyítani kell, hanem megölni, gyengékre nincs szükségünk. Nem vagyunk shinigamik, hogy babusgassuk a társainkat...
A Winter War idején Aizen nem szólított hadba, és nem is csodálom, hiszen nem mutattam kiemelkedő eredményeket semmilyen téren. Vagyis inkább nem nem mutattam, hanem nem is terveztem igazából megmutatni, mire is vagyok képes. A háború ideje alatt el is hagytam egy időre a palota falait, és egy kis kirándulásra indultam Hueco Mundo végtelen sivatagába.
Viszont nem csak Las Nochesben nézelődtem, az Emberek Világában is jártam párszor, és ha találtam magas lélekenergiájú embereket, akkor azokat megöltem, és elnyeltem a lelküket. Egyikük egyszer menekülés közben elejtett egy újságot, amiben volt valami, ami felkeltette az érdeklődésemet. Oha Asa Uranai. Napi szerencse tárgy, kapcsolat a többi csillagjeggyel. Érdekesnek tűnik. Sokáig viszont nem tudtam az újságba merülni, mert egy nagy lélekenergia megjelenésére lettem figyelmes. A macska rúgja meg! Pont egy kapitánynak kell lennie.
- Remélem, nem sántikál semmi rosszban Arrancar-san. - mondta és ebből arra tudtam következtetni, hogy nem a korábbi lélek miatt jött ide. Azt viszont nem akartam megvárni, hogy mire készül, ezért előhúztam a kardomat.
- Yajire, Búho Plumado! - felöltöttem resurreción alakomat, és felemelkedtem a levegőbe, hogy meglépjek előle. Gondoltam, hogy nem hagyja csak úgy annyiban, és már érkezett is felém valami forgószél, amit a szárnyaim visszafelé csapdosásával szüntettem meg. Tudtam, hogy sokkal erősebb nálam, ezért nem is akartam vele harcolni, így a Nube technikámmal egy kicsit megzavartam és elbújtam a felhők között, hogy ott egy Gargantán át távozzak.
Keresgélésem végre sikeresnek bizonyult, amikor megláttam Eliana del Barrost, amikor éppen egy újonnan megválasztott espadát végez ki. Bár csak a harc közepénél csatlakoztam be a nézők közé, így is lenyűgözött, amit tett. Talán őt el tudnám fogadni vezetőmnek, és mivel még új espada bizonyára elkél neki egy fracción.

~ Képesség(ek)

Ulular (ウルラル, Huhogás): A zanpakutou életlen felét a szájba véve, Fran képes kisebb hanghullámokat gerjeszteni. Ezeket lehet arra használni, hogy a felé közeledő támadásba küldi Fran, hogy az korábban felrobbanjon, minthogy elérné őt, tehát úgymond védekező technika. Resurreción alakban már nincs szüksége a kardjára ennek a technikának a használatához és így már képes arra is jó hallásának köszönhetően, hogy felmérje a terepet a hangok segítségével. Ezzel akár az illúziókon is át tud látni.

Spanyol név: Ojo de buho
Magyar név: A bagoly szeme
Leírás: A technika használója a baglyok szemét kapja meg, így képes lesz baglyokat idézni vagy irányítani. Az idézett lények ereje, száma és mérete a használó erejétől függ. Ezek a baglyok alkalmasok üzenetet továbbítására, ugyanis egyikük képes beszélni, emellett éles karmaik vannak és akár egy időre fel is tudják tartóztatni az ellenfelet. Legerősebb támadásuk viszont, amikor az összes megidézett bagoly elkezd erősen csapdosni a szárnyaikkal és egy kisebb forgószelet tudnak ezzel megidézni, ami Hueco Mundo sivatagában különösen hatásos, mivel a homok is belekeveredik és homokvihar lesz belőle.
Hollow képességek: 8 pont
Ár: 2.000 ryou

~ Zanpakuto

Neve: Búho Plumado (Tollas Bagoly)
Parancsa: Yajire (野次れ, Huhogj)
Resurrección: Kiengedett alakjában bagolyszárnyai nőnek, amivel képes a repülésre és lábai karmokká alakulnak. Ha szükséges, akár a kezét is át tudja alakítani, de kezdetben megmarad az emberi keze, hogy tudja használni az oldalán lévő kardot. Bagolyszárnyai miatt képes a hangtalan repülésre, így elég jól tud meglepetésszerűen támadni.
Támadások:
 • Puerto (プエルト, Szelelőakna): Fran a szárnyai segítségével képes léghullámokat küldeni ellenfeleire. A technika másik használatakor, amikor szárnyaival visszafelé csapkod, képes semlegesíteni a tiszta szél alapú technikákat.
 • Nube (ヌベ, Felhő): Egy nagyobb levegővétel után Fran képes egy felhőszerű anyagot kifújni a szájából, amit ha egy területen belül szétterít, képes megzavarni másik reiatsu érzékelését, így még tökéletesebbé téve az eddig meglévő meglepetésszerű támadását.
~ Szeret-nem szeret
  + Oha Asa
  + Kis hollowkat elkapni
  + Megfigyelés
  + Változó
  - Shinigamik
  - Megzavarják
  - Változó

~ Felszerelés(ek)
 • Lucky Item

Oldalak: [1]