Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Yochike Hiraoka

Oldalak: [1]
1
Lezárt harcok / Ichiro vs Hiraoka
« Dátum: 2016. Aug. 06, 21:30:56 »
Edzeni...Edzeni...Edzeni… Gyakorlás és türelem. Ez kell ahhoz, hogy erősebb legyél.
Na és persze az ép mentalitás… Vagy legalábbis általában. Kicsit ideje erősíteni, szóval megfogom magamat, és kimegyek arra a bizonyos rétre, amit annyira szeretek és igazából ott van Seireiteiben. Körülbül tíz-húsz...harminc…. sok méter széles ( 150) és hasonlóan hosszú is. Szeretem a füvet, ami körülbelűl tíz centiméter hosszú. Az egyik szélében van egy nagyobb hasadék is, amiben könnyen bele lehet esni, és az bizony nem fog jót tenni.  Egy jó száz méter hosszú lehet. Nem sokan járnak erre.
Ezt a helyet Rinnel használtam elsőnek edzésre… Emlékszem majdnem mindenre. Mondjuk lehet, hogy azért mert nem is olyan rég volt, de akkor is. Hmmm, olyan rég találkoztam azzal a 11. osztagos nőszeméllyel. Egy találkát össze kellene majd hoznunk.
Tűnődök ezen, miközben az edzés helyszínére igyekszem. Egy kis séta-fika és elmélkedés után megérkezem arra a bizonyos rétre, amerre tartottam. Hoztam magammal 2 kis “fakardot”, hogyha úgy adódna a helyzet, hogy edző partmerem lenne. A kis kiegészítőim ( Suji anpuri és a Shunpo ampu ) hiszen ki tudja, hogy mikor-micsoda történhet és a legrosszabbra is számítani kell. 
Nosza, ideértünk! Akkor melegítsünk be! Elkezdem a szokásos bemelegítés, nyújtózkodást. Egy kicsit még urgrálok is, hogy gyorsabban bemelegedjek. Megtörtént! Érzem, hogy készen vagyok az edzésre. A biztonság kedvéért, lenyomok még néhány fektvőtámaszt, ami húsz egyforma darabra sikerült.  Felállok. Az a felállás kicsit… Na jó, nagyon túl jól sikerült, mivel egyből kézre is álltam, majd sétáltam egy bő húsz métert.
Miután ezzel is készen vagyok, gyakorló néhány rúgást, ütést a levegőbe. Erősen, magabiztosan, stabilan. Néhány kombót is próbálok összerakni. Az a gond, hogy az én közelharci stílusomra egyedül nem lehet edzeni vagy legalábbis nehéz. Így az ilyen alap mozdulatokat gyakorlom.
Felemelem a jobb lábamat, rúgok egyet láb, derék, majd fej magasságba úgy, hogy végig a bal lábam támaszában maradok, miközben kicsit hátrébbdőlök, hogy biztos támaszom legyen. Ezt megcsinálom legalább négyszer, egyre gyorsabban, aztán befejezem, majd a szimpla ütés és rúgás gyakorlatok folytatódnak.

2
Lezárt harcok / Kuse Takamasa vs Yochike Hiraoka
« Dátum: 2016. Febr. 18, 14:25:45 »
Edzeni kellene… Mondom magamban egy olyan délután két óra környékén. Ezzel megfogom magamat, két kendo kardot a  kezembe fogva elmegyek arra  a helyre, ahol még az akadémistával edzettem.
~Vajon kit fogok ma ki edzőpartmernek?  ~ Majd kiderül. Miután megérkeztem, lerakom a két kardot a földre, és elkezdek bemelegíteni. Elsőnek a fejemet, majd arányosan lefelé. Hiszen az úgy szabályos. Szóval… Egy kis fejkörzés… Aztán váll, majd kar körzés...Utána játszunk egyenes háttal kösd be a cipőfűződet is. Persze ezek utána  lábam se maradhat ki.
~ Egy-kettő, egy-kettő, egy-kettő… ~ Számoltam magamban a lépéseket. Miután végeztem, megfogom az egyik kardot, feldobom a levegőbe, ami pörög is, majd elkapom a kezembe. Az ujjaim között még megpörgetem, majd egy stabil támadó pózt felveszek. Vágok néhányat a levegőbe, és a fentről lefelé való vágást is gyakorlom. Minél masszívabban, és egyenesebben próbálom csinálni az a  vágást. Igazából már elég jól megy, szóval… Ebből elég. Gyakoroljuk a  következőt! Egyenes szűrás előre.
~ Egy-kettő-három! ~ Számolom a szúrásokat.  Ez unalamas… Hmm… Mi lenne, hogyha megpróbálnám felgyorsítani? Elkezdek bökködni a levegőben , egyre gyorsabban, és gyorsabban, és gyorsabban… Még mindig nem az igazi, de már sikerül elég gyorsan szúrnom.  Leülök a földre, és néhány izzatság csöppet letörlök a homlokomról. Eldőlök a hátamra, ami nem is izzadt… érdekes. Úgy dőlök el, mintha a kimerültségtől lenne, de ez nem így van. Csak azért csináltam, mert olyan kedvem volt. Egy kis idő után felállok, és nyújtózkodok egy óriásit. Bemelegítés megvolt! No, nézzünk körbe… Kit tudok most gyorsban  elkapni, hogy edzen velem? Most gyorsan akarok fejlődni. Nem sokat szeretnék, csak egy kicsit… Egy képességet szeretnék tökéletesíteni.

3
Karakura / Üzenet a fában
« Dátum: 2016. Febr. 04, 20:35:56 »
* A találkozás utána megbeszélt három nap múlva. * *215. júl. 18 *
Előzmények:Karakura Town-i edő

A pár nap alatt nem sok információt sikerült megszereznem. De… olyanokat tudok neki mondani, ami nálunk majdhogynem közismert, vagy az, de náluk kétlem. Reggel felkeltem, és megírtam a levelet. A megbeszélt napon. Próbálok valami mást is rá írni... Nehogy elhagyjam a lapot, és kiderüljön a titok.
~

Emlékeztető!
A kapitányok nevei:

Fujimoto Masayoshi- 1 Osztag
2. Osztag - NINCS!
Kagami Ai - 3. Osztag (az én kapitányom)
Chiruochiba Airisu- 4.Osztag
Fukui Yoshi - 5. Osztag
Shihōin Yuuken - 6. Osztag
 Sierashi Katsuo- 7. osztag
Ninomiya Mitsuko - 8. Osztag
Nara Shiratori - 9. Osztag
Shiroichi Anao- 10 Osztag
Aikawa Chiyo - 11 Osztag
Yoshida Yoriko - 12 Osztag
Mizushima Tenkai - 13 Osztag
Shiranui Naomi - Kidoushuu.

Osztagok speckója:
A 4. Osztag a gyógyításra specializálodott.
A 11 osztagban jellemzően  harcmániások vannak.
A Kidoushuu pedig egy olyan szervezet, ahol Zanpakutouk helyet kidoukat használnak.~


Remek!  Remélem meg fog neki felelni, és én is kapok cserébe valamit.. De azt majd később. Felállok, felhúzom a ruhácskámat, magamra csatolom a kardot és elrakom a papírt, amit összehajtogattam. Figyeltem, hogy ne essen ki a dolog a zsebemből. Nem voltam szolgálatban. Elmentem, hogy kérjek engedélyt az "átutazásra". Megadták. Miután átértem, shunpoval haladok a fához. Miután sikeresen megérkeztem, megnézem, hogy megvan-e  még az üzenet.
Megvan! Király! Kis keresés után megtaláltam a fát, majd a lyukat a fába. Behelyeztem a levelet. Na,de… Vajon hogyan tüntessem el? Hát… elég őskori módszer, de letörök egy jó-pár faágat, gallyat, aztán azzal “betömöm” a lyukat. Miután láttam, hogy nem is  lett olyan vészes, kifújok egy nagyobb adag levegőt. Meg könyebültem. Ha már itt vagyok, mentem egy gyors kört a városban, aztán vissza. Remélem senki sem szúrja ki a levelet.
4
Pályázatok / Yochike Hiraoka
« Dátum: 2016. Jan. 04, 18:04:46 »
Zanpakutou képesség megváltoztató pályázat!

Shikai parancsa: Ragyogj,  Hikari! -   Saekagayake, Hikari!
Shikai kinézete:  A kard, hófehérré változik, és enyhén csillog, ha napfény vetül rá. Markolata pirosra színeződik.

Zanpakutou képesség 1:
Neve:Fénysugár - Rai
-Shikai parancsa: Vakíts! Vagy elég ha rágondol.
-Leírás:   Egy erős fény sugarat bocsát ki, amely egy pár pillanatra elveszi az ellenfél  látását.
- Minél több pont van a Zanpakutoumon, annál erősebb a fénysugár, és az ésszerűen távolabbra is hat. Nem szükséges neki különösebb “előkészület” . Ha az ellenfél közel van, és pont belenéz a fénybe, akár meg is vakulhat. ( 15 ponttól )
-   1 körönként  használható újra
- Kivédése: Csak szimplán eltakarni a szemet, valami nem átlátszóval. A napszemüveg nem ér! :o 

Zanpu skill(?) 2.
Név: -
Parancs: -
Leírás:  Ha Shikaiban reiatsut sűrít a kardjában, az a reiatsu mennyiség arányában egyre fényesebben világít. Elég kevés erőfeszítéssel már simán használható lámpának is…  Nem kell folyton reiatsu alatt tartani, mivel ugyan az "forog" benne. Ebből kifolyólag, hogyha feltöltjük, és eldobjuk úgy, hogy nem ér hozzá semmi, aminek lélekenergiája van, ugyan úgy világít. Ha "leszívjuk" a benne lévő reiatsut, akkor a fénye is gyengül. Ez akár a képesség akár reiatsu átadásra is alkalmas. Maximum 500-1000 lélekenergiát lehet beletölteni.


5
Köszöntések / Új Év - 2016
« Dátum: 2016. Jan. 01, 13:43:04 »
Boldog, sikerekben gazdag Új Évet kívánok! ^^

6
Lezárt harcok / Kuse Takamasa vs Yochike Hiraoka
« Dátum: 2015. Nov. 23, 19:55:54 »
Játék vele:- Kuse Takamasa

Ehhy.. Unalom.. Sétálgatok az  utcán, amikor elmegyek az Akadémia mellett.  Egy pillanatra megállok, majd ránézek az Akadémiára..  Beugrottak pillanat képek arról az eseményről, amikor bemutatót tartottunk itt a 4.Tisztel, és az egyik Akadémistával. Hmmm.. Meg kellene keresni, és edzeni vele. Egyedül olyan unalmas. Ehhh, annyit nem ér, hogy bemenjek és felkeressem. Sóhajtok egy nagyot, majd továbbindulok. Kicsit elkalandoztak a gondolataim, összefoglaltam az eseményeket. Mi minden történt velem, mióta Shinigami vagyok, és mi lehetett a legizgisebb, érdekesebb küldetésem? Talán, amikor a barlangba kellet rohangásznunk? Nem.. vagyis, nem tudom.. Lehet. Egy kissé homályos, hogy mi is történt ott, de megvan néhány emlék kép. De lehet, hogy az volt, amikor a Hadnaggyal  mentünk Hollowot nyírkálni? Nem… Az se a legtisztább, de emlékeim szerint, az egyik legunalmasabbnak  szelektálom. Hmmm.. Talán az, amikor az Akadémiánál tartottunk bemutatót.. Az elég izlagmas, és érdekes volt. De, megvan… Az volt a legizgalmasabb, érdekesebb, amikor azzal az Arrancarral találkoztam.. Elinával. Nem történt semmi fejedelmi, de az ottani helyzet, pattanásig feszült.  Arrancarok, arrancarok.. Azt hiszem, egyszer találkoztam egy másikkal is. Ott volt az az anyuka, aki velünk tartott a barlangban is. Na, az.. elég furi volt. Azt nem tudom hova rakni. De egyenlőre, egyértelműen  az Elina Arrancarral  való találkozásom volt a csúcspont. Talán megint találkozni kellene vele. :roll: Nem, mégse… Gondolkodásom során ballagok, ballagok, elég lassan. Ha hátranézek, még bőven látom az Akadémiát is. Hiába nem sétálok gyorsan, nem figyelek az útra, és telibe nekimegyek valakinek.  El nem esek, de azért egy pillanatnyi egyensúly vesztés történt. 
-Uhh.. Bocsi! Kicsit el voltam bambulva! - Mondom neki, kissé szégyenkezve. Ha ő esetleg hátraesett volna, tartom neki a jobb kezemet, hogy kapaszkodjon bele, és felhúzzam őt. Mikor meglátom, hogy ki az, kissé elcsodálkozok, hogy az imént gondoltam arra, hogy edzeni kellene vele. Így hát, nem is tökölök, megkérdezem.
-Még egyszer bocsi, hogy neked mentem. Bocsánatkérés képpen nem jönnél el velem edzeni? Itt van nem messze az akadémia.. beugorhatunk néhány fa kardocsákáért is.- Most várok, és figyelek a válaszára. Ha igennel válaszol, akkor önkényesen elindulok az Akadémia irányába.   
 7
Soul Society / Egy kis edzés.
« Dátum: 2015. Jún. 23, 17:42:47 »
Egy Kis edzés, Kurosawa Rinnel

Kellemes időben, edzettem az osztagtársammal, erősebbek akartunk lenni, szóval miért is ne?  Bár, igaz, hogy ölni nem szeretek és csak akkor teszem meg, hogyha muszáj, de a harcot, összecsapni mással, összemérni erőinket, na azért oda vagyok.  Szóval, egy-egy fakarddal edzettünk, neki nem volt, viszont nekem igen, méghozzá nem is egy darab. Élveztem azt az edzést, és az arcából ítélve, ő is hasonlóan érezhetett. Azonban, volt egy kis dolga, amiért el kellet menni, így az edzést nem tudtuk befejezni, de én vágytam arra, hogy jobb, erősebb és gyorsabb legyek, annál, mint amilyen most vagyok. Az osztagtársam ideadta a fakardot, majd elindult a dolgára.
–Viszlát! Majd még találkozunk!- Kiabálta vissza.
Leültem a 20-30 négyzetméteres füves pálya szélére, majd egy kicsit megpihentem. Elterültem a kellemesen hűs füvön és áztattam bőrömet, arcomat és a ruhámat is… a kellemes napfényben.  Még edzeni szerettem volna, de felmerült a kérdés, hogy „kivel?”. Felkeltem a fűről, majd nyújtózkodtam egy nagyot. Ekkor látom, hogy valaki közeledik felém, vagy legalább is erre. Pár lépéssel közelebb ért, akkor észrevettem, hogy egy lány…
- Ő jó lehetne edzőtársnak. - Futott át az agyamon.  Mikor még közelebb ért, a napfényben csillogó hófehér haját pillantottam meg, elég tetszetős volt. Felvettem a földről a fakardokat, majd odasétáltam hozzá, megálltam előtte egy jó két lépéssel, és nekikezdtem a mondandómnak. – Szia. – Mondtam fülig érő mosollyal az arcomon.
– Ízé… nincs kedved velem edzeni egy kicsit? -
  Elég zavartan, már-már nyögtem oda neki.
Elég zavarban voltam, bár magam se tudom, hogy miért, talán azért mert egy tök idegen akartam megkérni arra, hogy edzen velem vagy netán azért, mert ő egy lány? Lényegtelen, eléggé zavarban voltam. 
– Megköszönném. -

8
Shinigami / Yochike Hiraoka
« Dátum: 2015. Máj. 30, 20:50:25 »
Karaktered neve: Yochike Hiraoka
Nem:  Férfi
Kaszt:  Shinigami
Szül. idő:  1903 / November / 29.
Kor: 112
Emberként:  16
Lélekként:  96+Előtörténet:

Halál
15 éves voltam, amikor meghaltam.  Apukám, belekeveredett valamibe, amibe nem kellet volna. Fogalmam se volt, hogy mibe. Éppen hazafelé tartottunk egy „kirándulásból”, én, anyukám, tesóm, és apukám, aki vezetett. Egyszer csak, hátulról jön  valamilyen autó. Éppen, hátrafelé bámészkodtam, és láttam, hogy ez bizony nem fog megállni, ekkor felordítottam.
-VIGYÁZZATOK! KOCSI!!!
Ahogy ezt kimondtam, a faterom valamiért félrerántotta a kocsit, elég durván. Biztos megijedt.
 A tesóm eszméletét vesztette, én bevertem a fejem az előttem lévő kemény székbe, ettől az felnyílt, és vérezni kezdett.  Apukámnak, és anyukámnak, semmi komolyabb komolyabb baja nem lett, csak engem lőttek meg.
-Jól vagytok? – Mondta a fater, kissé ijedten.
-Fogjuk rá.- monda anyukám.  Mielőtt megkérdezhette volna, hogy kik ezek, vagy valami hasonló, egy másik autó jött bal oldalról. Egyenesen felém. Ám az megállt, és elővettek valamit, pontosan nem láttam, hogy mit, talán egy puskát. Hallottam egy durranást, és meghaltam.  Viszont jött a Rendőrség, mivel valaki látta, hogy mi történik, és jelentette…Gondolom…. A szüleim, és a tesóm, súlyosan megsérültek, de nem haltak meg.
Borzalmas volt látni, hogy ott fekszik a testem, élettelenül, és hiába szólnak, ordítanak hozzám, nem tudtam válaszolni.
Utazás, akadémiai élet

Ez 1928. június vége felé történt.  Egy-pár napig, kóborogtam lélekként, mire megtalált egy shinigami, és elküldött Soul Societybe. Emlékszem az arcára. Hosszú haja volt, vékony, de furcsa állású szemöldöke, és nagy szemei.
Ott éldegéltem egy 20 évet,  mire rájöttem, hogy van lélekerőm. Éhséget kezdtem érezni, először fogalmam se volt arról, hogy miért. Elvileg, egy átlagos lélek nem lehet éhes. Be is iratkoztam az akadémiára, 78%-al fel is vettek. Az első évek nehezen teltek, de, belejöttem és volt egy jó fej szobatársam is, Karasan volt a neve. A tantárgyak elméletben, sose mentek  valami kitűnően, de gyakorlatban, mint a fegyverforgatást, és a mágia, nem voltam olyan rossz, sőt, egész jó voltam.
Megismerkedtem különböző emberekkel. Voltak, akik jobbak voltak nálam. Én szeretem a kihívást, ezért velük edzettem, hónapokig. Elég gyorsan fejlődtem, megtanultam uralni a lélekenergiám, elrejteni azt, és még „gerjeszteni” is. Persze az Akadémián                                           voltak bunkók, akik nem is egyedül, hanem 5-6-n járkáltak csoportokban. A kisebbekkel, gyengébbekkel kötekedtek…Utáltam őket…
Sikeres befejezés, és reménykedés

Az Akadémiát sikeresen befejeztem.  Nem is olyan rossz végeredménnyel, ha nem lett volna ez a sok magolni való, kitűnő lettem volna. Az utolsó napon,izgatottan keltem fel, és keltettem  fel  a szobatársamat is.
-Hé! Kelj fel! Itt az idő!- Ordítottam az arcába
-Fent vagyok már!!- Ordította vissza.
Gyorsan elvégeztük a dolgainkat, és futás a megbeszélt helyre, ahol besorolnak minket.
Oda értünk, körülbelül 5-600-an álltunk ott, és türelmesen vártunk.
Első találkozás Tisztességes Fénnyel

Mivel én szeretek nálam erősebbekkel harcolni és edzeni, ezért néha-néha elég csúnyán helybenhagytak néhány durva edzés után.
- A macska rúgja meg. - Mondtam a földön, majd tovább fetrengtem.
  Egy ilyen gyenge pillanatomban, hallottam valamit a fejemben, majd valami, vagy inkább valami, megjelent előttem… fogalmam se volt, hogy ki az. Egy embernek tűnt. Én a földön fekszek, és ki vagyok merülve. Hófehér, shinigamikhoz hasonló ruhában, hófehér hajjal, és szemekkel. Közelebb jön, és megszólít.:                  
-   Te, mi a francokat csinálsz? Ennyi telik tőled? Rád se ismerek… -
Úgy viselkedett velem, mintha 1000 éve ismernénk, de… valamiért én is úgy éreztem.
-   Te, ki vagy?- Feltettem azt a kérdés, amit mindenki feltett volna.
-   Persze.. Meg se ismersz, gondolhattam volna. Te szerencsétlen. A nevem, Tisztességes Fény, vagyis  Matomona hikari.
-   Várjunk csak… Te vagy a kardom? – Mondtam, lesokkolva-
- Ilyen lassú a felfogásod? Jól jegyezd meg a nevem... –Mondta, majd eltűnt.
Amikor eltűnt, felszabadult egy nagyobb mértékű lélekenergia, és elkezdtem felépülni.


Szeret- Nem Szeret:
Nem szereti, ha olyan parancsol neki, akit nem tisztel, nem szereti, ha nem tisztelik, nem szereti, ha az ellenfele gyáva, és menekül, nem szereti, ha elárulják, nem tolerálja, hogy ha bántják azt, akit tisztel.
Szereti a nehéz, és érdekes párbajokat. Szereti, ha dicsérik, és ha érzi, hogy van egy kis tisztelete.  Szereti azokat az embereket, akikkel lehet szórakozni.  Szeret kemény, intenzív edzéseket folytatni

Kinézet:
Magasság: 184cm
Súly: 75kg
Bőrszín: Átlagos, esetleg enyhén napbarnított bőr.
Haj: Vállig érő, fekete haj.
Arc:  Mondhatni, kerek fej, vékony szemöldök, nagy, Világos, szinte zöld színű barna szem, átlagos száj.
Testalkat:  Erős, masszív, de rugalmas.

Jellem:

Általában jókedvű, szeret hülyéskedni, és nagyon nehéz felidegesíteni, csak néhány dologgal lehet, de azzal azonnal. – ha, ok nélkül ordibálnak vele, ha, sokkal gyengébbek szájaskodnak-  Nehéz kivívni a tiszteletét, de ha az egyszer sikerül, az stabil lesz. Nem igazán szereti ha parancsol neki egy olyan, akit nem bír, vagy sehogy sem tisztel.  Szereti a jó harcokat, és nehezen adja fel. Van akaratereje, nem is kevés.  Amit szeret, azt előszeretettel csinálja meg.


Kardom: 
Neve : Tisztességes Fény - Matomona hikari
Fajtája:  Fény

Shikai parancsa: Ragyogj,  Hikari! -   Saekagayake, Hikari!
Shikai kinézete:  A kard, hófehérré változik, és enyhén csillog. Markolata vérpirosra színeződik.
Képességei:   1 Név: - Fénysugár - Rei
                      Parancs: - Vakítsd meg, Hikari
-
   Egy erős fény sugarat bocsát ki, amely egy pár pillanatra elveszi az ellenfél  látását.
-   Egy harcban max 7x használhatja - 3 körönként  használható újra-
-   Minimális kimerítés

Zanpakutou:2p: Aktív.idő:  12mp. Idő tartam:  2mp
                      4p: Aktív.idő:  11mp. Idő tartam: 3mp
                      6p: Aktív.idő:  10mp. Idő tartam:  4mp
                      8p: Aktív.idő:   9mp. Idő tartam:  5mp
                    10p: Aktív.idő:    8mp. Idő tartam:  6mp
                    12p: Aktív.idő:    7mp. Idő tartam:   7mp
                    14p: Aktí.v idő:    6mp. Idő tartam:  8mp
                    16p: Aktív. idő:    5mp. Idő tartam:  9mp
                    18p: Aktív. idő:    4mp. Idő tartam: 10mp
                    20p: Akív. idő:     3mp. Idő tartam: 11mp
                    22p: Aktív. idő:    2mp. Idő tartam: 12mp
                    24p: Aktív. idő:   0,5mp. Idő tartam: 14mp.
       

                      2 - Támadó burok. - Kōgeki sheru.
                         -Öleld körbe, Hikari! - Kakomareta, Hikari!
-Egy 2,5x,2,5m-es fényburkot lövel ki a kardom. Elugrani lehet előle, vagy kitörni egy nagyobb szintű támadó képességgel lehet.
- Áldozata egész testét egy masszív, forró,  nem átlátszó fényburok veszi körül.
- Egy harcban maximum 3x használhatja - 4 körönként használható újra. -
- Magas kimerülés.

                 
 Zanpakutou: 2p: Aktív.idő:  18mp. Idő tartam:  3mp-80c
                      4p: Aktív.idő:  17mp. Idő tartam: 4mp- 85c
                      6p: Aktív.idő:  16mp. Idő tartam:  5mp-90c
                      8p: Aktív.idő:   15mp. Idő tartam:  5mp-105c
                    10p: Aktív.idő:   14mp. Idő tartam:  6mp-110c
                    12p: Aktív.idő:   13mp. Idő tartam:   7mp-115c
                    14p: Aktí.v idő:   12mp. Idő tartam:  8mp-120c
                    16p: Aktív. idő:   11mp. Idő tartam:  9mp-125c
                    18p: Aktív. idő:   10mp. Idő tartam:  9mp-140c
                    20p: Akív. idő:     9mp. Idő tartam:  10mp-145c
                    22p: Aktív. idő:    6mp. Idő tartam: 11mp-150c
                    24p: Aktív. idő:    2mp. Idő tartam: 14mp.-180c
       

Oldalak: [1]