Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Kurosawa Rin

Oldalak: [1]
1
Pályázatok / Kurosawa Rin pályázatai
« Dátum: 2019. Jan. 27, 12:46:09 »
3.shikai15.000 lp és 15 zanpakutou pont ✔Akuma no yōna henkan [Démoni átalakulás]: Maga a képesség használata közben testem vörös tűzben ég, mely ebből adódóan védelmet is nyújt számomra. Honehasaiki ekkor más fegyverekké tud átalakulni, s ezek alakját bármikor meg lehet szüntetni. Ha már egyiket nem használja visszatér eredeti shikai alakjába.

Korlátozások (zanpakutou pontok alapján):

-5 pont= 1 új fegyver (mely jelenleg 20 pontból =1 fegyver használható, sorban haladva az a Gai, a többi addig nem használható)
- Egy-egy fegyver közti átfutási idő 2 kör (magyarán ha megszűnik a fegyver alakja és visszatér eredeti formájába, akkor 2 kört kell várni mire újból fel tud venni egy másik alakot.)
-A fegyverek alakját 5 pont= 2 körig tudja felvenni (20 pontból= 8 körig képes)
-Ezeknek a használata megszüntethető az ,,owari” szó kiejtésével is.

Gai [kasza]: Körülbelül 2 m hosszú maga a fegyver. Vörös és fekete színben izzik. Végein döfésre használható pengék is találhatóak.


Futago [ikrek]: 1-1,5 méter hosszú iker pengékről van itt szó. Nagyon sötét színekben tündököl, oly szinten, hogy sötétben fel sem tűnik. A pengék hatótávja hosszabbítható kb. 10 méterrel, hisz mint a skorpió kiölthető.


Gengetsu [félhold]: Mint a bumeráng elhajítva visszatér a használójához. Nagyon gyors és erőteljes vágásokra is képes, esetleg szúrni is lehet vele. Mérete a kép alján látszik.


Tou [sarló]: 15-20 méter hosszú láncos sarló, mely végein 2 kisebb buzogány található.


Furappu [szárny]: Mint látszik ez is ikrekként funkcionál. Van két hely, mely a kéz elhelyezésére funkcionál. Kar hosszúságú maga a fegyver.


2
Shinigami / Kurosawa Rin
« Dátum: 2015. Jún. 19, 14:41:14 »
Név: Kurosawa Rin
Nem: Nő
Kaszt: Shinigami
Szül.ideje: augusztus.08.
Kor: Összesen: 164
°emberként: 14
°lélekként:150

Előtörténet:

14 évet töltöttem a földi pokolban a testvéremmel Rennel, mikor a halál ránk talált. Akik megöltek minket a saját osztálytársaink voltak, de nem lepődtem meg, hiszen míg éltünk ők ördögien bántak velünk, mert mások voltunk. Állandóan vertek minket, kínoztak és még sorolhatnám, még a halálunk is borzasztó volt, mert bezártak minket egy helyiségbe és ott haltunk meg kiszáradásban és ezek után lettünk lelkek.

Mikor a Lelkek Világába kerültünk, akkor megfogadtam magamnak, hogy olyan erős leszek, hogy meg tudjam védeni  a testvérem, így állandóan edzettem, de amúgy is kellett, hiszen a legrosszabb vidékre kerültünk, a Peremvidékre és annak is a legrosszabb körzetébe, a 80. körzetbe. Egyszer a körzetünkben találkoztam egy halálistennel, aki észrevette a lélekenergiámat. Ami elég erős volt koromhoz képest, így ő javasolta, hogy járjak a Lélektovábbképző Akadémiára és elmesélte, hogy ott jobb jövő vár rám, de én alig akartam elmenni, mert nem akartam egyedül hagyni a testvéremet. Így nem is mentem.

Tíz év elteltével a testvérem meghalt, mert egy árus leütötte, mert lopni akart, így nekivágtam és elkezdtem az akadémiát. Sok tanulás, edzés várt rám, de mivel egyedül voltam beleegyeztem. Hat év alatt nagyon sok mindent megtanultam, mint azt hogy kezeljük a mágiát, a lélekenergia kezelését és sok minden mást. Nem tudom miért, de nagyon megszerettem ezt a világot, igaz nagyon sok a behatoló még most is, de a szívemhez nőtt. Egy évvel később, már megbízásokat kaptam az Emberek Világában, ahol sokat tevékenykedtem, hiszen volt mit csinálni aztán, mikor visszamentem a Lelkek Világába meglepő hír várt. Ez a hír az volt, hogy a Kurosawa család befogadott engem. Nem tudom miért fogadtak be, de nem is érdekelt, hiszen nem volt családom, de most már legalább van egy hely, ahol békében élhetek. Azzal, hogy ők lettek a családom, még jobban kiközösített pár halálisten engem. Olyan volt, mint amikor még éltem, akkor is kiközösítettek, mert más voltam, de legalább a barátaim még ott voltak nekem. Az egyik küldetésnél megtudtam, hogy miért tették és azért volt, mert abban a családban volt egy áruló, aki nagyon borzasztó dolgot művelt. Sajnos nem tudom mi volt az a dolog, de legalább tudtam, hogy miért viselkedtek így velem.

Azt el se árultam, hogy hogyan ismerkedtem meg, azzal a kevés, viszont kedves barátaimmal Amival és Hakuval.  Az úgy történt, hogy az egyik küldetésnél, amire több osztagot küldtek ki, találkoztam ezekkel a halálistenekkel. Akkoriban, még nagyon gyengék voltak, hiszen nem túl régen végezték el az Akadémiát. Szegényeket majdnem megölte egy lidérc és én mentettem meg őket. Majd teltek a napok és elkezdtünk beszélgetni, ha volt rá idő persze és a többi jött magától. Sajnos pár év múlva  egy közös küldetésnél egy behatoló ölte meg őket, így nem maradt végül senkim. A család is olyan rideg lett velem, nem tudom miért, olyan érzésem volt, hogy valamilyen okkal fogadtak be engem,  így végül megint egyedül lettem. Oly rossz volt ez az idő nekem, de megint belerázódtam, hiszen már egyszer átéltem, de ez akkor sem volt ugyan az. Olyan érzésem volt, hogy mindenki elhagy, de végül lett pár barátom az emberek világában, akik még most is mellettem vannak szerencsémre. Örülök ezeknek a kevés embernek, igaz majdnem mind nagyon önfejű, de hiszen a legtöbb fiú. Nem is vártam mást, mert alapból véve én is lány létemre fiús vagyok, mármint viselkedésre és öltözködésre is egyaránt.

Ezekben az években sok mindent megjártam, mint például azt hogy meghalt a testvérem. Bevettek egy úgy családba,akikről kiderül, hogy az egyik lélek még bűnös is. Lettek barátaim, akik később meghaltak és végül azt hittem, hogy mindenki csak elhagy engem, de ez meglett cáfolva, mert megint lettek barátaim. Akik még nem hagytak el engem és kitartóan mellettem állnak. Most már boldogan és harcokkal teli életemet élem a Tiszta Lelkek Városában.
A macska rúgja meg, nem maradt több írnivalóm!

Kinézet: Az én 150 centiméteremmel igen kicsinek nevezem magam, a hajam fehér derékig érő, néha összefogom vagy csak hagyom, ahogy van. A szemem tűzpiros. A bőrszínem hófehér, mint egy vámpíré. Legtöbbször a shinigami ruhám van rajtam, de egyébként fiús ruhákat hordok.

Jelleme: Nagyon arrogáns és erős. Mindig, amikor harcol a legerősebbet szemeli ki és azzal küzd. A beszéde is fiús és szeret feleselni is. Nagyon szeret harcolni és ezért mindenhol csak azt keresi.


Zankpakuto/képesség:
Név: Honehasaiki [ Csonttörő]
Fajtája: Erő
Shikai parancsa:Hishige kotogoto, Honehasaiki!  [ Törj szét mindent, Csonttörő !]
Rendes kard kinézete: Rendes alapmérete van. Keresztvasa fekete és piros .
Shikai kinézete: Átalakulásnál olyan a zankpakuto, hogy a kard 120 centiméteres lesz, pengéje feketévé változik, amit tűzpiros fény vesz körül, a keresztvasa pedig eltűnik.

Támadások:
*Honeken [ Csontpenge] :A zanpakutoura tett pontok x 2 alkalommal képes csontkardokat megidézni, amelyek egy-egy vágást indítanak az ellenfél felé, hatásuk megegyezik egy rendes kardvágással. A megidézett kardot darabszáma arányosan nő a zanpakutoura tett pontok számával.
* Utsu no Honezukotsu[ Koponyák támadása ] : Aktiválásakor megjelenik 5 koponya ami félkörben mögöttem van, ezeket a koponyákat egyesével képes kilőni őket és nemsokkal az ellenfél előtt robban szilánkjaira. A zanpakutora tett 3 pontonként + egy alkalommal tudja kilőni az öt koponyáját

Szeret-nem szeret:
+ harc
+ ölés
+ lidérceket ölni
+ néha hülyéskedni
+ megvédeni a barátait
-  veszíteni
-  mások kihasználják
- mások hisztije
- mások gondjait meghallgatni
- nem csinálni semmit

Felszerelések: Egy shinigami öltözet és a zankpakutoja Csonttörő.

Oldalak: [1]