Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Dokugamine Riruka

Oldalak: [1]
1
Küldetések az Emberek Világában / Démonűzés a kórházban
« Dátum: 2017. Máj. 17, 00:00:13 »
Mesélő: Dokugamine Riruka
Résztvevők:
.....» Fuchida Ayuta
.....» Mizushima Hyousuke
.....» Tachibana Yuuna
.....» Uruwashi Yui


Démonűzés a kórházban


A Karakurai Korházba gyógyulni érkeznek az emberek, ám mostanság az ápolók és a betegek furcsa jelenségekre lettek figyelmesek. Lebegnek a tálcák és az orvosi eszközök. Injekciós tűk darts nyílnak hiszik magukat és rátámadnak a látogatókra. Összekevert orvosi kartonok. Szétszóródó űrlapok és magazinok. A gépek pedig úgy viselkednek, mintha megszállta volna őket egy démon. Valójában tényleg úgy hiszik, hogy egy ártó szellem ütötte fel a fejét a Korházban, aki különféle csínytevésekkel keseríti meg az ott dolgozók és a betegek napjait és éjszakáit. Valójában még senkinek nem esett baja, mégis az emberek elkezdtek rettegni ezen furcsa dolgoktól. Az átlag ember mit sem tehet a probléma ellen. Különleges személyek beavatkozását igényli az eset megoldása.
 
Hyousuke és Ayuta
Mindketten kaptok egy Pokollepkét egy egyszerű Lélektemetéses feladattal. Mivel Ayuta még nem elég tapasztalt, és előzetes információk szerint a Lelket meg kell nyugtatni, ezért Hyousuke-val együtt kell dolgoznia, hogy elvégezze a feladatot. A megadott időpontban a Senkaimon kapu előtt találkoztok egymással és gond nélkül eljuttok az Emberek Világába. Az okozott kár és felfordulás érdekében az esti időszakot jelölték ki a számotokra. Valóban csendes a Korházi folyosó, ahova megérkeztek. Mégis Ayuta arcától pár centire elsuhan valami, ami egyenesen a mögötte lévő falba áll bele. Hátranézve láthatjátok, hogy egy orvosi szikéről van szó, ami szinte a semmiből és váratlanul, nagy sebességgel repült felétek. Visszafordulva pedig több hasonló, éles végű orvosi eszköz lebeg előttetek, majd mintha parancsszóra, megtámadnak benneteket. Csak elsőre lehet nagy az ijedtség, mert ha nem igen mozdultok, akkor csak elsuhannak mellettetek, mintha valójában nem akarnának megsebezni, csak el akarnának űzni benneteket. A támadás után messziről érkező és vízhangzó gyermeki kacajt hallhattok. Sejthetitek, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű, mint azt elsőre gondoltátok.
 
Yuuna
Lábad miatt vagy a korházba, amit pihentetned kell, ezért miután felkerült a gipsz, egy magán korterembe, egy ágyba fektetnek és a gipszes lábadat fel is kötik. Nagyon modern korházi ágyban helyeztek el, amit egy távirányítóval lehet irányítani, ahogyan a lábad emelkedési szintjét is. A nővér szinte remegve adja oda neked a távirányítót, majd néz körbe a korterembe. Olyan mintha ideges és rémült lenne. Látottak alapján nem csak ő, hanem az orvosok és pár beteg esetében is megfigyelhetted ezt a viselkedést.
- Bocsásson meg, de nem tudunk elég óvintézkedést tenni. Tudja, a korházba egy gonosz szellem jár, aki mindenféle csínyt követ el. Eddig szerencsére nem történt komolyabb baleset, de aggasztó, ami itt történik. A nővéri számítógép is úgy viselkedett, mintha valami démon szállta volna meg. Mindenféle adatot írt ki, majd egyszerűen elfüstölt. Nem tudjuk, mi folyik itt, így jobb, ha vigyáz magára, ahogy teheti! Szerencsére nem kell sokáig maradni.
Egyszerű paranoiának gondolhatod a szavait és a viselkedését. Mégis lesz szerencséd megtapasztani a napokban tapasztalt szellemjárást. Tényleg mintha a korházi ágyadat egy démon szállta volna meg, elkezd az összes létező pozícióba eljuttatni elég gyorsan. Mintha rodeó lónak hinné magát és célja, hogy kivessen magából. Szerencsédre ki tudod akasztani a lábad és le tudsz gurulni az ágyról, mielőtt teljesen összecsukódna. Miután lekerülsz róla sem akar megállapodni, tovább folytatja a rángást. A távirányítóval sem tudod lekapcsolni. Majd egy nagy kattanással megadja magát és szétnyitódva megsüllyed. A technika megadta magát. Messziről hallatszó gyermeki nevetést hallasz. Talán mégsem olyan képtelenség az, ami itt történik. A szobádban lévő mankókkal akár te magad is utána járhatsz, hogy mi is folyik itt.

 
Yui
Szokás szerinte egy nem átlagos edzés miatt látogatsz a várostól nem túl messze lévő varázslattal elrejtett barlangba. Az öreg mester Uruwashi Makoto már vár téged, mégis elgondolkodva simogatja a szakállát. Mai estédet nem szokásos edzéssel fogod tölteni, hanem egy igen különleges megbízást fogsz kapni.
- Hmmmm... Erős démoni erőt érzek.... A Karakurai Korház közelében lehet... Mi boszorkányok egyik legfőbb feladatunk, hogy az efféle veszélyeket mihamarabb semlegesítsünk. A Magnixok nagy veszélynek vannak kitéve mindaddig, míg meg nem fékezik a démoni erőt. Emlékszel az esküdre, igaz?! Most itt az idő, hogy eleget tegyél ennek, és szent kötelességednek megfelelően a veszélyt elhárítsd! Uruwashi Yui! Boszorkánymester titulusomnál fogva megparancsolom neked, hogy a veszélyt hárítsd el minél hamarabb, a legjobb tudásod szerint! Ha még sem sikerülne egyedül megfékezned, és elbuksz a küldetésed során, térj vissza hozzám azonnal! Akkor együtt nézünk szembe a gonosz erőkkel. Megértetted?! … Vedd kezedbe a kikészített főzeteket, tekercseket és indulj a megfelelő helyre! Nem késlekedhetünk! Indulj!
Ezzel int, hogy máris indulnod kell. A Korházig vezető utad teljesen zavartalan, ahogy kívülről sem érzékeled az említett gonosz energiát. Mivel már régen vége a látogatási időnek, ezért csak leleményességeden múlik, hogy miként jutsz az épületen belülre. Bent is eleinte minden csendesnek és nyugodtnak tűnik, egészen addig, míg valami a fejedre nem esik. Igazán fájt, és lenézve láthatod, hogy miért is. Egy vastagabb magazin sarokkal érkezett a fejedre, majd esett a földre. Nem igazán érted, hogy miként vagy hogyan is potyogott a fejedre, ezért mondhatni reflexszerűen felnézel a plafonra. Átlagosan, a fent látottaktól az ember elsápad, de közben értetlenül pislog, ugyanis több magazin, orvosi szórólap és karton van a plafonon, vagy a plafontól nem messze lebegve úsznak a levegőben. Nincs is időd túl sokat gondolkozni a jelenségen, ugyanis mind egyszerre gondolja úgy, hogy megunta a repkedést, vagy most már hathat rá a gravitáció és mind rád esik. Esélyed sincs elfutni vagy elugrani, mert teljesen belep a sok irat. Szerencsédre ki tudsz mászni a papírhalom alól, de most már érted, hogy mit érezhetett a mester. Ez valóban a gonosz műve. Egy messziről hallatszó és vízhangzó gyermeki kacajt hallhatsz, amiből arra következtethetsz, hogy ezen baleseteknek még koránt sincs vége.Határidő: 2017. Május 28.
Post sorrend: Nincs2
Küldetések Soul Societyben / Gázos Hallgató
« Dátum: 2016. Júl. 07, 03:30:32 »
Mesélő: Dokugamine Riruka
Résztvevők:
.....» Mizushima Hanabi
.....» Mizushima Hyousuke
.....» Mizushima Shuuichi


Gázos Hallgató


Nem minden évfolyamban, de lehet találkozni kiemelkedő tehetségekkel az Akadémián. Ilyen kiemelkedő tehetség például Iwakura Gai, aki a Peremvidékről származik, és mindent megtesz annak érdekében, hogy példás diák legyen. Erre tanárai is felfigyelnek, köztük Mizushima Hyousuke.
Elméleti Kidou oktatás során Gai igazán kimagaslóan teljesít, szemmel láthatólag igyekszik a legtöbbet kihozni, és gyakran tesz fel kérdéseket. Saját Kidou kidolgozásán is elkezdett dolgozni, melynek vázlatát meg is mutatja neked, és ki is kéri a véleményedet. Roppant tehetségesnek gondolhatod, és úgy vélheted, hogy a gyakorlati megvalósítással sem lehet problémája a fiúnak, mikor végez a tárgyaddal. Így is lett, mikor az osztályt megkapta Mizushima Hanabi. Szemmel láthatólag jól megtanulta az elméletet és a gyakorlatban is roppant ügyesen kezeli. Az egyszerűeket már idézés hangos kimondása nélkül is tökéletesen képes végrehajtani. Hozzád is odamegy, hogy kérdezzen, azonban nem a Kidou-kal kapcsolatban tesz fel kérdéseket, hanem sokkal inkább a mérgekkel, mérgező anyagokkal, mérgező növényekkel kapcsolatban érdeklődik. Saját bevallása szerint szívesen elhelyezkedne a Kutatási részlegen és belevetné magát ebbe a témába. Egy sajátos méreg kidolgozásán is dolgozik, melynek eredményeit szívesen mutatja meg és kéri ki a véleményedet. Visszahúzódó, félrevonulós típus, nincsenek barátai, sokkal inkább gúnyolódások célpontja. Kardjának képessége egy vízpára technika. Nem olyan, amit egy harc során be lehetne vetni, éppen ezért nem csoda, hogy Kidou-k terén próbálja ezt bepótolni, és szívesebben kutatna.
Egy nap éppen az órádra mész Hanabi, mikor a teremből sűrű lila füst árad az ajtó résein. Egyből rájöhetsz, hogy valami nagyon nincs rendben. Ha kinyitod, akkor szembesülsz azzal, hogy a terem tele van ezzel a lila felhővel, a diákok pedig eszméletlenül fekszenek. Ki a padlón, ki pedig a földön. Te is elkezdesz köhögni, mintha valami marná a légcsövedet. Tudod, azonnal ki kell szellőztetni ezt a gázt, illetve a diákokat biztonságba kell helyezned, különben biztosan belehalnak.
Ügyesen sikerül megoldanod a helyzetet. A 4. osztag kezelésbe is vette a diákokat, azonban azok mintha kómába is estek volna. Nem tudják, hogy milyen mérgezéssel van dolguk. De nem ez az egyetlen nyugtalanító dolog, hanem egy diák hiányzik. Iwakura Gai eltűnt, és ez roppant aggasztó. Még az sem kizárt, hogy a támadó vagy támadók elrabolták a többieket pedig megmérgezték.
Hanabi úgy érzed, hogy mivel a te órádon történt, ezért mindenféleképpen utána kell járnod a dolognak. Lehet, semmi közöd hozzá, de lehet, hogy mégis hozzádköthető. Az azonosítatlan méreg és az eltűnt Gai az egyetlen nyom, amin el lehet indulni. Hyousuke hallasz a történtekről, és mivel te is tanítottad Gai-t, és segíteni akarsz Hanabi-nak, ezért csatlakozol hozzá az ügy felgöngyölítésében. De nem ti vagytok az egyetlenek, akik felfigyelnek az ügyre és utána akarnak járni. Valójában mi is történt a diákokkal? Mi is történt itt valójában? Mizushima Shuuichi is felfigyelt a dologra, már csak azért is, mert felelősségednek érzed a dolgot. Az akadémia sorsát. Magadtól is utánajárnál, de meghallod, hogy Hyousuke és Hanabi is ki akarja deríteni a dolgot, és csatlakozol hozzájuk, hogy így hárman járjatok a dolgok végére. Vajon hova vezet ez az egész?

.

3
Lezárt küldetések / Lidércfogócska Quincy módra
« Dátum: 2016. Júl. 06, 15:32:37 »
(click to show/hide)

Lidércfogócska Quincy módra


Néhány napja egy roppant idegesítő személlyel ismerkedhettetek meg. Esti sétáitokat egy rosszul irányzott lépés tette keresztbe, ugyanis a talpatok alatt egy vörös kör jelenik meg. A vörös kör akkora átmérőjűre nő, hogy egészen lefed benneteket. De már a belépés pillanatától képtelenek vagytok a mozgásra. Nincs esélyetek reagálni, vagy kilépni, ugyanis teljesen megdermedtek. Csak a szemetek és a szátok az egyetlen, amit tudtok még mozgatni. Vagyis körbe tudtok nézni, valamint balszerencséteknek hangot is adhattok. Egy gondosan elhelyezett csapdába léptetek bele, amit esélyetek sem volt észlelni vagy kikerülni. Nem is kell sokáig várnotok, hogy kiderüljön, hogy ki is felelős mindezért.
- Ki esett az én csapdámba? Hmmm…
Egy Lidérc jelenik meg előttetek, és jól körbesétál és megnézeget benneteket. Hosszú karjai és lábai vannak, nagy körmökkel díszítve, testtartása inkább egy kengurura emlékeztet, feje egy hegyes-fogú patkányra hasonlít, hosszú farkának a vége pedig legyezőszerű. A Lidércektől megszokott fehér maszk és páncél, illetve szürke testszíne mellett voltokban zöld mintás. Kivéve a legyezőszerű farkának a széleit, ugyanis ott vörös.
- A nevem Semafor. Mond csak, merre tartasz? Nem is, inkább mondj valami olyat, ami elég érdekes ahhoz, hogy elengedjelek.
Miközben beszél, ide-oda ugrik nagy sebességgel. Nagyon gyors és ezt fitogtatja is. Ha mondotok neki valamit, ha nem, akkor is egy rossz válaszkor kiadott hanghatást utánozva jelzi nemtetszését.
- Helytelen! Így büntetést kapsz!
Elő kapott egy fekete alkoholos filcet, majd jól összefirkálja az arcotokat. Munkájával megelégedve bólint egyet és kinevet benneteket.
- Legközelebb találkozunk! Addig gondolkozz és erőltesd meg megad! ... Old fel!
Ezzel intet a farkával, melynek a színe zöldre váltott. A vörös kör is zöld lett és összezsugorodva eltűnik. Újra képesek vagytok mozogni, de addigra már el is tűnt Semafor. Ti pedig összemázgált képpel ottmaradtatok. Hasonló történt a rákövetkező nap estéjén és az azutánin is. Váratlanul beleléptek a csapdájába és mindig össze lesztek firkálva. Semafor könnyen végezhetne veletek, de egyszerűen csak játszadozik, és az idegeiteken táncol.
A mai napon azonban reggel, délelőtt sikerül belelépnetek a csapdájába, és maga is megjelenik, majd nem szól semmit sem, csak egyszerűen egy nyomdával a fejetekre egy piros kört nyom.
- Ma éjszaka mi lenne, ha játszanánk egyet? Képes leszel elkapni? … Old fel!
Ezzel ismételten eltűnik. Sejthetitek, hogy bizony a ma esti jelenése több lesz, mint az eddigiek. Nektek is elegetek van már abból, hogy csapdájába lépve, teljesen megbénulva, kiszolgáltatottá váltok. Ezt most már le szeretnétek zárni, és el akarjátok kapni Semafor-t.
A fekete filces firkát is elég nehezen tudtátok lemosni magatokról, de ez a nyomdakör még attól is nehezebben akar lejönni. Akik egy körben mozognak akár fel is figyelhetnek egymásra.
Készen álltok az éjszakai fogócskára?

 
(click to show/hide)


Határidő: 2016. Július 16.
Post sorrend: Nincs

.

4
Lezárt küldetések / Emléklopó
« Dátum: 2016. Márc. 24, 23:38:43 »
Mesélő: Dokugamine Riruka
Résztvevők:
.....» Chizuki Maya
.....» Eliana del Barros


Emléklopó


A fekete fák sűrű szürke ködbe burkolódznak. Olyan sejtelmes, talán ijesztő, de jelenleg az üresség árad belőle. Talán az a személy miatt. Talán az ő lelkében tátongó üressége miatt érződik? Fehér bőre, vékony testalkata, hosszú fekete haja, és olyan sötét barna szeme van, hogy már az fekete. Aki belenéz, az önmagában is meginog. Mérhetetlen üresség, de mégis olyan szintű düh rejlik benne, ami félelmetessé teszi. Mellkasából lógó szakadt lánc jelzi, hogy egy bolyongó lélek, de mégsem nevezhető átlagosnak. Ez akkor válik bizonyossá, mikor a lábánál fekete füst kezd el felfelé áramolni.
- Fáj! Annyira fáj! … Nem akarom… Mást akarok… Ha kell, akkor elveszem… Megszerzem… Könyörtelenül elveszem!
Utolsó mondatát megnyomja és a füst teljesen beborítja a testét.
 
Felkelve egy furcsa érzés lesz rajtatok úrrá. Még nem tudjátok, hogy mi vagy miért, de mintha valami más lenne. Mintha nem lenne kerek valami… Mintha valami hiányozna. Igen, hiányérzet kezd el megfogalmazódni bennetek. Apró jelek, amiket nem tudtok hova kapcsolni. Elszólások, reflexszerű mozdulatok, melyek ösztönösek, még is vissza gondolva nem tudjátok megmondani, hogy miért. A hiányérzet egyre jobban megfogalmazódik bennetek, és azon gondolkodtok, hogy mi lehet. Mi vagy ki miatt érzitek ezt? Ez nyugtalanítóvá válik.
Egy tükörbe néztek és bevillan valami… bevillan egy kép, mely által egy éles fájdalom suhan végig a fejeteken. Reflexszerűen be is hunyjátok a szemeteket és a fejetekhez kaptok. Éles fájdalom kezd múlni, de ez nem nyugtat meg benneteket. Felnézve, ismét a tükörbe nem magatokat látjátok, hanem egy nőt. Bánatos arckifejezés van az arcán. Fehér bőre, hosszú fekete haja, sötét és ijesztő szeme. Fekete és elegáns egyberészes ruhát visel és a mellkasánál egy elszakadt lánc lóg.
- Add nekem!
Ekkor a tükör aljából fekete füst kezdett el kiáramolni, ami gyorsan beterít titeket. Egy rántást éreztek a tükör irányába, majd pedig egy teljesen más helyen találjátok magatokat. Szürkület és köd, fekete, levél nélküli fák rendezetlenül szétszórva. Nem értitek a dolgokat, de tudjátok, hogy valami nincs rendben, ennek oka pedig az a nő. Meg kell találnotok, hogy megtudjátok, hogy mit is akar tőletek.


(click to show/hide)

.

5
Lezárt küldetések / A Mizushima merénylet
« Dátum: 2016. Márc. 24, 02:26:43 »
Mesélő: Dokugamine Riruka
Résztvevők:
.....» Mizushima Hanabi
.....» Meiou Setsuna


A Mizushima merénylet


Késő éjszaka volt és egy idősebb férfi fekete ruhában, rövid őszes hajjal, kalózos szemfedővel komolyan sétál egy fáklyával megvilágított folyosón, majd egy nagyobb területre ért, ahol ninja szerű fekete öltözékbe öltözött férfiak térdeltek, lehajtott fejjel. A férfi eléjük sétált és mint vezérük szólt hozzájuk.
- Fontos feladatot kaptunk. Egy nemesi kisasszonyt kell likvidálnunk. Azonban nem lesz olyan egyszerű, mivel a védelmi osztag egyik tisztje. Pletykák szerint elég gyenge, meg elrabolták, de nem becsülhetjük alá. … Tiszta és halálbiztos munkát várok el.
Egy dossziét nyújtott át az első sorban térdelőnek, aki felállt és kinyitotta. Fontosabb információk és az említett személy fényképe volt benne.
- A célszemély neve Mizushima Hanabi. Képes vagy rá?
- Rám bízhatja, Mester!
A férfi összecsapta a dokumentumot és meghajolt az idősebb, félszemű férfi előtt. Szemében fagyos komolyság és tüzes gyilkolási vágy tükröződött. 
 
Nem éppen átlagos nap elé néztek, vagyis nem is maga a nap, hanem a délután és az este lesz majd érdekes, ugyanis Hanabi hivatalos egy eseményre, melyet a feltörekvő Kanegawa középosztálybeli család rendez. Szeretnének jó kapcsolatot kialakítani a Mizushima családdal. Valószínűleg a család támogatását akarják, hogy még magasabb rangot szerezhessenek magunknak. Mivel hamar ismert család lett és befolyása is egyre nagyobb lesz, ezért jó lehetőség lehet ez a meghívás egy barátságos kapcsolat kialakítására. Így ha magad nem is, de rábeszélésre kénytelen leszel elmenni a Kanegawa birtokra. Azonban mégsem mehetsz egyedül, Setsuna is veled fog tartani, mint testőröd. Ellentmondást nem tűrően kirendeltek Hanabi védelmére a biztonság kedvéért, bár nem feltételezik, hogy bárki is az életére törne. Akár a délelőttöt is együtt tölthetitek. Mindkettőtöknek elegáns ruhában kell megjelennetek. Hanabi a te esetedben ez azt is jelenti, hogy nem lehet nálad a fegyvered. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nem adhatod le Setsuna-nak, aki tényegében végig melletted lesz.
Késő délután érkeztek meg a birtokhoz. Egy hatalmas kerítés és egy hatalmas kapu tárul elétek, előtte pedig őrök, valamint egy díszes ruhában díszelgő középkorú férfi vár benneteket. Komoly hagyományos fejfedője alól kilóg hosszú haja, ami egy gumival van összefogva.
- Üdvözlöm Mizushima Hanabi kisasszony! Örülök, hogy elfogadta meghívásunkat. A nevem Kanegawa Eiya. Kérem, fáradjon be!
Ezzel beinvitál benneteket, bár mintha Setsuna ott se lenne. A kert tágas és szépen gondozott növények vannak benne. Maga a ház pedig igazán szép, bár nem a megszokott Japán vonásokat mutatja, hanem inkább Európai, egyszintes kertes ház hatását kelti. Pár lépcsőfokot lépve egy hatalmas bálteremnek való helyiségbe értek.
- Itt fogjuk majd a táncmulatságot megrendezni, ahová befolyásos embereket hívtunk. Jobbra lesz az étkező. Balra a fogadó és pihenő. Itt pedig majd táncolhatnak majd a kedves vendégeink. Erre felé pedig levegőzhetnek majd.
A termen áthaladva egy gyönyörű teraszszerű részre értek. Korlát megszakadásánál egy lépcsővezetett le a kertrészbe, ahonnét egy gyönyörű sétány vezetett tovább. Rajta túl pedig egy másik épületrész volt. Ami már emeletes volt, de mégis eléggé szolid és egyszerű.
- Az a lakó rész. Marasztalnánk önöket éjszakára, és ott szállásolnánk el önöket. Az emeleten vannak a szobáink, a vendégszobák pedig a földszinten vannak.
Be is mentek, és a beltér is visszafogott, viszont mikor kinyitja a szobátok ajtaját, akkor meglepő, hogy barokkos stílust mutat. Rengeteg párnával. Igazán kényelmes kis lakosztálynak találhatja egy úri lány.
- Testőre pedig a szomszédos szobában nyugodtan aludhat. Vannak a család szolgálatában testőrök, de nekik sincs vagy lesz sok feladatuk, szóval ön is nyugodtan lepihenhet a party után.
Setsuna, most veheted észre először, hogy emberszámba vett vendéglátótok, azonban lényegében azt is mondta, hogy jelenléted teljesen felesleges. Nem törnének Hanabi életére, vagy ha mégis megpróbálnák, akkor vannak őrök, akik megfékeznék. Meg látszólag aggodalomra nincs is különösebb okod. Annak ellenére, hogy levegőnek néz, nem tűnik rossz embernek, sőt mindent megmutat nektek, ami hasznos lehet a számotokra.
- Családunk kereskedelemmel foglalkozik. Vagyis inkább az eladó és a vevő közötti kapcsolat megteremtésével. Sokfajta áru és több piacra is szeretnénk terjeszkedni, hogy igazi befolyással bíró család legyünk. Igazán nagy örömünkre szolgálna, ha jó barátságot köthetnénk a Mizushima főnemesi családdal. Annyira örülök, hogy ön itt van, és szépségével beragyogja ezt a birtokot. … ÁH!
Miközben újra a nagyterem és valószínűleg annak pihenője felé veszitek az irányt, a férfi mesél egy kicsit, ám felkiált, mikor meglát egy fiút, aki éppen egy fakardal végez gyakorlatokat.
- Engedjék, hogy bemutassam a fiamat, Kanegawa Ichirouta. Ő a legidősebb fiam.
- Nagyon örülök, hogy megismerhetem Mizushima Hanabi kisasszony. Ön szépségesebb, mint ahogy a szóbeszédek leírják. Nagy örömömre szolgál, hogy szerény otthonomban köszönthetem önt.
- A fiam fogja majd átvenni a helyemet, és mit ne mondjak… Jó lenne, ha egy olyan kedves és gyönyörű lányt venne el, mint ön.
- Apám! … Habár Hanabi kisasszonytól aligha találhatnék szebb menyasszonyt magamnak. - letép egy szép vörös rózsát, majd Hanabi-nak adja - Még ettől a szép rózsától is szebb kegyed gyönyörű vörös haja. E hajszín, zöld szemeit csak még igézőbbé teszik. ... Kegyed csak nem tolvaj? Mert úgy érzem egyetlen pillantásával ellopta szívemet.
Egyértelmű, hogy Hanabi-hoz illő fiú ki akar kezdeni vele, amit az apja erősen támogat. Setsuna neked talán még az is lejöhet, hogy ha tovább gondolod, hogy nem csupán nyálas udvarlásról van itt szó. Valószínűleg a két család közötti jó kapcsolatot, akár egy házassággal is megpecsételnék. Akkor a Kanegawa család nagy befolyásra tenne szert. Azonban a szende kinézetű, délceg fiú szavai túlzóak lehetnek, de nem érzed, hogy csak a hatalom éhség miatt bókolna védencednek. Tényleg kinézed belőle, hogy van oly naív, vagy Hanabi-nak van oly nagy csábító ereje, hogy Ichirouta első látásra beleszeretett. Bár egyáltalán nem az a zavarodott szerelmes. Sokkal komolyabb, és talán tudja leplezni izgatottságát, hogy tényleg megnyerhesse magának Hanabi-t. Ha kettesben maradtok fel is vetheted majd, már ha addig magától rá nem jön.   
Az ifjú úrfihoz egy férfi érkezik, aki el is rángatja őt a társaságotokból. Bocsánatot kér, majd elmegy. Ezért csak az apjával foglalhattok helyet a nagy társalgó egyik kényelmes helyén. Kanapé és fotel közül egyaránt választhattok, középen pedig egy asztal szolgál elválasztóként.
- Az esti bál egyfajta összejövetel lesz, ahol több fontos ember vesz részt majd, akiket szintén meg szeretnék ismerni, és szeretném, ha ők is megismernék a családomat. De az este díszvendége mégis csak ön. … Tudja, szeretnénk a Luxuscikkek piacára betörni, és szeretnénk, ha segítene ebben. … Milyen luxuscikkekre van szükségük? Kik vásárolnának nagyobb tételben? Meg természetesen kikkel tudnánk bizalmi kapcsolatba kerülni. Bemutathatna nemesebb körökbe pár ismerősének. Nem vagyunk hálátlanok. Természetesen, ha segítő kezet nyújtana, akkor azt meghálálnánk. …Bárhogy és bármit…  Amit csak szeretne. …
Lehetőségetek nyílik beszélgetni a férfival, akár kérdezhettek is tőle, de úgy tűnik, hogy kereskedelmi koordinátori munkával, vagyis a kereskedőt és a vásárlónak összehozásában igen jártas, és ezzel tör felfelé. Minél magasabb körökben tesz szert kapcsolatokra, annál jobban ki tudja terjeszteni a lehetőségeit. A luxuscikkekkel való kereskedés kulcspontjaként pont a Mizushima családot reméli. A választás pedig azért esett pont Hanabi-ra, mert a következő családfőnek lehetne a menyasszonya. Lényegében felajánlottak neked egy vőlegény jelöltet.
Hozzátok egy szőke, hosszú hajú és zöld szemű, gyönyörű nő lép oda. Szoknyáján pedig egy édes kisfiú csüng. Három évesnek néz ki, és eléggé félénk.
- Enged meg, hogy bemutassam drága feleségemet és a család legfiatalabb tagját, második fiamat.
- Örülök a találkozásnak!
- Feleségem szervezte meg az estélyt. Csodálatos egy teremtmény!
- Remélem, elnyeri majd tetszését. Lányaim is segítettek. … Nyugodtan frissítsék fel magukat, vagy ha akarnak, akkor át is öltözhetnek az estélyre. … Most ha engedik, akkor elrabolnám a férjemet. …
Ezzel tényleg elment a házaspár. Ha akartok, akkor maradhattok megbeszélni a dolgokat, vagy akár elmehettek a szobátokba. Ha hoztatok magatokkal másik ruhát, akkor átöltözhettek, jobban felkészülhettek az estélyre.
Elég hamar besötétedett és szép lassan érkeznek a vendégek is. Kezdetét veszi az estély, ahol Hanabi lesz a díszvendég, Setsuna pedig a kísérője és védelmezője. Kezdetét veszi egy másfajta megmérettetés. … 


6
Lezárt küldetések / Irány a Kísértetkastély!
« Dátum: 2016. Márc. 24, 01:05:49 »
Mesélő: Dokugamine Riruka
Résztvevők:
.....» Adrián Ruiz
.....» Eliana del Barros
.....» Fran Lechuza
.....» Mizushima Hanabi
.....» Mizushima Rena
.....» Mizushima Seiun


Irány a Kísértetkastély!Késődélután, két fiatal egy régi ház hatalmas kapuja előtt álltak és kíváncsian néztek befelé. A ház valójában egy régi kastély, mely egy mocsaras-erdős terület közepén állt lakatlanul. Vagyis nem is olyan lakatlanul, ugyanis rengeteg féle rémtörténetet mesélnek róla a környéken lakók. A két fiatal is azért jött, hogy ennek utána járjanak.   
- Nem kellene itt lennünk!
- Ne nyavalyogj már annyit! Vagy túlságosan beijedtél?
- Azt hittem viccelsz, mikor azt mondtad, hogy jöjjünk ide és nézzünk be. Ez nagyon veszélyes! Itt gonosz szellemek tanyáznak. Nagyapám mondta, hogy aki belép az maga is gonosz szellemmé válik, és örökre itt ragad.
- Komolyan mondom, hogy hisztisebb vagy egy lánynál! De nem ragadhatunk itt örökre, mivel három nap múlva lebontják az egész kócerájt. Szóval nyugi van!
- Pláne, mert most a kísértetek még dühösebbek, ráadásul telihold van. Ilyenkor még erősebbek.
Ekkor egy sejtelmes gyerek kacajt, majd egy hatalmas széllökés érkezett a kastély felől, és a félősebb fiú elkezdett fejvesztve szaladni és a másik sem olyan bátor, hogy egyedül maradjon. A fiúk ezért gyorsan felpattantak a bicajukra és olyan gyorsan eltekertek, ahogy csak tudtak. Hangos kiabálásuktól varjak egy serege károgva reppent fel.
 
Seiun, Hanabi és Rena
Késő délutáni pihenéseteket vagy munkátokat egy pokollepke zavarja meg, mely azt az üzenetet hozza, hogy este hétre, felszerelkezve legyetek a Senkaimon-nál. Mikor megérkeztek egy szemüveget viselő és egy mappát szorongató Shinigami vár titeket. Barna és zsírosabb hosszú haja van, barna szeme, vékony testalkatú és középmagas. Mikor mindannyian megérkeztek, akkor kezd bele a helyzet ismertetésébe.
- Üdvözlök mindenkit! Egy fontos lélekmentő akcióval bízzuk meg önöket. Az emberek világában van egy régi kastély, amelyben feltehetően lelkek tanyáznak. Ezek a lelkek nagy valószínűséggel a területhez vannak láncolva, ezért sem bolygattuk meg eddig őket. Most viszont vagy fel kell oldozni őket, vagy az átváltozásukat felgyorsítva és megtisztítva kell megmenteniük ezeket a lelkeket, ugyanis nincs több idejük. … Nemsokára elbontják az épületet és legyalulják a területet. Ezért kell minél előbb cselekednünk. … Mizushima Seiun lesz a csapat vezetője! Induljanak és mentsék meg ezeket az eltévedt lelkeket!
Ezzel meghajol, majd távozik. Még mielőtt elindulnátok az emberek világába esetleg beszélgethettek vagy valamilyen stratégiát kitalálhattok, hogy miként is lenne jobb ezeket a lelkeket megmenteni. De dönthettek úgy is, hogy azonnal indultok és majd útközben, vagy a helyzetnek megfelelően hozzátok majd meg a legjobb döntést. Seiun, mint az alakulatvezető fogja majd meghozni a tényleges döntést. 
Megérkeztek a területre, pont a bejárati kapuhoz, de úgy, hogy már a birtokon belül vagytok. Egy röpke sétával elértek a ház bejárati ajtajához. Az éjszakában, csak a holdfény által megvilágítva, igazán félelmetesnek látszik a hatalmas és romos kastély. Három emelete is azt jelzi, hogy elég nagy területet kell majd átfésülnötök. A hatalmas és díszes bejárati ajtó is igencsak arról árulkodik, hogy az építtető nem spórolt a pénzzel, hogy egy csodás kastélyt építtessen. Fénykorában igazán csodálatos lehetett. Hatalmas kopogtató egy oroszlánfej, melynek a szájában egy karika van. Akár kíváncsiságból is használhatjátok. Akár használjátok akár nem, az előtéri terasz korlátjára hangtalanul szálló méretes varjú károgása hozhatja rátok a frászt. A madár sötét tekintettel mér végig titeket majd felétek reppenve, mégis oldalra elszáll. Mintha csak vészjóslóan azt jelezné, hogy nem szívesen látott vendégek vagytok. Egyáltalán nem tartjátok jó előjelnek, ahogy azt sem, hogy éjszaka kell bolyonganotok egy kísértetkastélyban. A hatalmas bejárati ajtó nyikorogva nyílik ki is ti pedig beljebb léphettek az előtérbe.
 
Eliana, Fran és Adrián
Eliana, miután Seth-től megkaptad a feladatodat visszatérsz a tornyodba és Fracción-odat Fran-t különösebb indok nélkül arra kéred, hogy kövessen. A folyosón pedig Adrián-t elcsípve hívod félre és osztod meg velük, hogy miért is szeretnéd a segítségüket kérni. Ugyanis Seth a következő feladatot bízta rád:
- Eliana del Barros! Egy szokatlan feladattal bízlak meg téged. Az emberek világában van egy lebontásra váró romos kastély. Azt akarom, hogy az ott ragadt lelkeknek segíts teljesen Hollow-vá változni és átjutni. Bővíthetjük sorainkat igazán értékes tagokkal. Azért küldök egy Espada-t, mert valószínűleg a Shinigami-k és lépni fognak. Én viszont soraink között akarom tudni azokat a lelkeket. … Vigyél magaddal harcosokat, annyit, és akit akarsz. Indulj minél hamarabb!
Ezért is határozol úgy, hogy Fracción-odat és az éppen az utadba botló Adrián-t viszed magaddal, még ha úgy is gondolod, hogy egyedül is képes lennél véghezvinni a feladatot. Két fiúnak ideje sincs ellenkezni, ugyanis már nyitod az átjárót, és akár finoman be is lököd őket.
Az Emberek Világába érve pont a kísértetkastély hátsó bejáratával találjátok szembe magatokat. Ez valójában egy kijárat is, mivel megfordulva jobb oldalra egy gondozatlan kertet láthattok, balra nézve pedig egy temető részt. Valószínűleg egy családi temető lehet. Igazán módosak lehettek a tulajdonosok, ha a hatalmas, három emeletes kastélyon felül egy legalább akkora hátsókerttel is rendelkeznek. Romos kastély, melyet már évek óta a termeszek rágnak, fénykorában valószínűleg csodás pompájában tündökölhetett és hatalmas báloknak adhatott otthont. Gondozott kertje pedig romantikus séták helyszínéül szolgálhatott.  Most viszont csak ijesztő árnyéka önmagának. Azonban nem emiatt vagytok itt, hanem azért, hogy az idekötözött lelkeket átváltoztassátok, a többivel pedig kedvetek szerint cselekedhettek.
Lépcsőfokokon fellépve értek a hatalmas teraszra és értek a nagy üvegajtóhoz, mely közel sem épp. Ha gondoljátok be is rúghatjátok, és teljesen betörhetitek az üveget vagy finoman, hangos nyikorgással kinyithatjátok azt, és így az épület belsejébe juthattok.
 
 
(click to show/hide)


Határidő: 2016. Április 2.
Post sorrend: Nincs

 


Oldalak: [1]