Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Izakura Rinon

Oldalak: [1]
1
Előtörténetek / Izakura Rinon
« Dátum: 2019. Aug. 09, 14:10:16 »
(click to show/hide)Név: Izakura Rinon (A Maestra)
Nem: Nő
Kaszt: Ember
Kor: 16

"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

Hányszor halhattuk már ezt a mondatot! Kicsit unalmas már nem? Viszont muszáj megemlítenünk eme elhíresült szöveget, hiszen mai történetünk alapját képviseli. Mielőtt a történetet megismernénk, feltennék egy kérdést felétek. Volt már úgy veletek, hogy van valaki, aki nagyon idegesít titeket? Aki mindent megtesz, hogy a napotokat elrontsa? Esetleg a levesetekbe beleköpött akár szó szerint? Raboltak már el tőletek értékes tárgyakat? Ami a legfontosabb! Megtudjátok mondani, hogy hol találom a tollamat? Mintha úgy emlékeznék az asztalomnál hagytam. Helyette egy névjegykártyát találtam. Magasságos egek! Azt hiszem kiraboltak engem…

Történetünk egy városban kezdődik. Karakurában ahol az emberek jó kedvűen éldegélik mindennapjukat. Bár a város látott már jobb napokat is. Emlékeztek ezekre a dolgokra ugye? Aizen, előtte még a Hollowok is támadásba lendültek és akkor még nem is beszélnék a quincyk incidenséről, amik ugyan nem okoztak nagy kárt, de szereplőikben annál inkább. Viszont van valaki. Aki nem igazán törődik eme konfliktusok súlyával. Sokkal inkább kihasználja a helyzetet és ahol csak tud, szórakozik. Azért, hogy magát szórakoztassa. Mondhatni számára az egész város, helyzet, maga a színpadot képviseli, ahol előadást kell tartson és a bennük lévő szereplő emberek, arrancarok, shinigamik, quincyk és még sokan másokat a saját együttesének tagjaként tekinti. Akiken szórakozhat. Kezdjük az elején!

Holdfényes este köszönt a városra. Az emberek javában a munkahelyükről indulnak haza, a diákok már lefekvéshez készülnek, maximum néhány fiatal éli ki fiatalságát, esetleg a bűn szervezetek lépnek mozgásba. A tizenharmadik osztag két bátor tagja is csatlakozik a város estéjének életébe. A kapun át kikelve az egyik fiatal shinigami meghatározza feladatának pontos helyét, ahol ellenőrzést kell lefolytatnia. A város múzeumában furcsa jelenségeket lehetett észlelni. Mintha hollowok tanyáznának előszeretettel. A jelentésük szerint valószínűleg egy tárgy okozhatja. A két shinigami rögtön útra is kell a múzeum bejárata felé. Szerencsére nem kell figyelniük a sétáló emberekre, hiszen észre sem veszik őket. Belépve a múzeum főbejáratának küszöbén, rögtön észlelik a hollowok reiatsuját. A két shinigami egymásra néz majd bólintással fejezik ki, hogy tovább indulhatnak az ismeretlenbe. A dinoszauruszok terméjénél ahol középen egy hatalmas tirex csontvázát lehet meglelni, rögtön kiszúrnak egy arrancart aki éppen keresgél valamit. Hovatartozását rögtön kiszúrjak mivel maszkja csaknem beborítja a teljes fejét. Koponyája például teljesen bevan fedve. Viszont a két bátor shinigami amint tesz két lépést, az arrancar egy ceroval üdvözli őket. Nem kérdez csupán cselekszik. A két shinigami rögtön válaszként kardjukat előveszik, hogy készen álljanak a támadásra. Ekkor viszont két nyíl kettejük között elsuhan. A csatába becsatlakozik két quincy is, akik szintén úgy tűnik nagy érdeklődést mutatnak a hely iránt. Padhelyzet alakul ki, ami nagyon is jól mutatja, hogy konkrétan háromszög formát alakítanak ki egymás között. Egy ideig mindenki egymást méregeti majd az egyik quincy szemüvegét megigazítja és felteszi a kérdést.
- Nos… úgy látom patthelyzet alakult ki. Mindannyian tudjuk miért vagyunk itt. Kell nekünk az ereklye. A kérdés az… kié lesz?
- Ez eléggé egyértelmű barátocskám. Az enyém!
Válaszol az arrancar nagy hangon, kimutatva nagyszerűséget. Közben az egyik kezével már cerot formáz, hogy újfent készen álljon a támadásra. A quincy felnevet társával együtt nagy hangon. Eközben a shinigamik egyike a lélekmobiljához nyúl, de az arrancar gyors meglepetésszerű támadásával kilövi a shinigami kezéből az eszközt. Válaszul mindenki egymásra szegezi fegyverét.
- Valakik itt pusztulnak el és vannak, akik túlélik. Azt ajánlom, hogy ne avatkozzanak bele a Gotei Jusantai dolgaiba. Bár így is-úgy is maguk fognak itt elpusztulni.
- Próbáld meg shinigami. Így is fárasztó már a jelenlétetek!
- Ebben egyetértek!
Mindenki készül a támadásra. Úgy tűnik itt ma vérfürdő lesz. Amint viszont egymás torkára esnének, hirtelen a hangszórókból, zene kezd szólni, ami miatt a jelenlévő öt szereplő koncentrációját megzavarja. Egyenesen a hangok irányába terelik figyelmüket. Hol jobbra hol balra fordítják fejüket és érthetetlenül állnak a dolog mögött. Arra már rájöttek, hogy ezt nem ők csinálják. A kérdés az, hogy ki? A zene hirtelen elhallgat majd hangos ropogások törik meg a csendet. Az egyik shinigami meg is leli a hang forrását a T-rex csontváz fejének tetején. Egy rózsaszín hajú kislány, karneváli stílusú ruházattal, ami szintén kimagaslóan pink színekben tündököl, kalapjával együtt. Az öt szereplő értetlenül tekint a kislány felé, aki mosolyogva és mit sem törődve a figyelemmel, majszolja tovább a cheetos chipset mintha mi sem történt volna. Egy idő után a chips kifogy. A lány összecsomagolja majd háta mögé dobja és csak ezután foglalkozik a jelenlévőkkel.
- Na! Nem akarnak csetepatét? Vagy már elment a kedvük tőle?
Az öt delikvens egymásra néz. Nem értik, hogy ennek a lánynak elment a négy kereke vagy direkt tett fel egy olyan kérdést, amit nem igazán tenne fel egy ember, ilyen hasonló helyzetben. Az arrancar cerora vált és a lány felé lőne. Hirtelen aztán ez meghiúsul miután a koncentrációjából kivezényli amint a kislány karmesteri pálcáját meglengetve elő varázsol egy szép trombitát az arrancar kezébe. Ellenfele reflexből megfogja a trombitát és már hozzá is vágná a feladóhoz, de ekkor hirtelen elkezdi úgy fogni a hangszert mintha készen állna arra, hogy most előadást fog tartani. Szó szerint ki is húzza magát. Arcáról leírik a düh minden aspektusa. Úgy tűnik viszont, hogy tehetetlenné vált. A kislány tovább folytatja a műveletet és mindenki kezébe oda varázsol hangszereket. Az egyik shinigami kezébe egy elektromos gitárt jelenít meg, míg a társának dobverőket. A két quincy pedig hegedűt kap. Mire viszont a hangszert ők is eldobnák, már késő. Valamilyen úton módon el nem akarják ereszteni.
- Mi az ördög?!
Hangosan felszólal a quincy miután tapasztalja, hogy nemhogy a hangszert nem tudja hozzávágni a kislányhoz, de hogy még figyelme is csak rá összpontosul és senki másra az már gyanússá vált a számára ahogyan a többieknek is. A kislánynál virgonc vigyor elevenedik meg. Lehetséges, hogy csapdába csalta őket? A lány behunyja egy pöppet a szemeit majd újra kinyitja és karmesteri pálcáját és szabad kezét felemelve válaszol a quincy kérdésére.
- Hát nem elég egyértelmű? Önök mostantól társulatom tagjaivá váltak! Bravissimo! Viszont kár, hogy nem tudják saját magukat megtapsolni, hogy milyen szerencsés helyzetbe kerültek, de nem kell aggódni! A mai előadás bizonyára érdekes és felemelő lesz! Akkor hát… kezdhetjük? Mindenki kérem adjon bele apait és anyait! Tiszta, precíz hangokat várok el önöktől!
- Te szórakozol velem?
A kislány töprengő fejet vág egy icipicit majd a quincy felé mosolyog.
- Én mindig szórakozom! Az élet szórakozásból áll nem, de bár? Ó, egy pillanat!
A lány precízen leugrik a T-rex fejéről és mint egy balerina akképp is ér földet. Az egyik shinigamihoz sétál, aki tehetetlenül a hangszerét fogva vár az utasításra. Arcáról látszik nem igazán szeretné, ha valamit csinálna vele a kislány. Lassacskán a shinigamit elkezdi tolni egészen az arrancar háta mögé szabad kezével, miközben pálcáját még mindig olyan tartásban tartja, mint amikor a zenészeknek jelzi karmesterük, hogy a mű hamarosan elkezdődik. Amint megfelelő pozícióba állítja a shinigamit, rögtön eléjük áll majd ördögi vigyorral a következő szavak hagyják el a száját.
- Akkor hát! Tre, Due, Uno!
A pálca lendítésével a jelenlévő szereplők megkezdik szólaltatni hangszerüket. Szegény arrancar feje rögtön koppanó hangokat ad ki miközben a shinigami dobverőjével ütögetni kezdi megfelelő ritmusban. Egy érdekes darabot játszanak, ami nem egy ismerős komoly művet takar. Sokkal inkább mintha egyedi lenne. A kislány nagy mosollyal az arcán annyira elkezdi élvezni a zenét, hogy közben táncot is jár lábaival. Ő az egyetlen, aki élvezi a mostani helyzetet. A többiekről ez nem mondható el. Játszanak és játszanak megállás nélkül. Amint a zenét abbahagyták, kezdik is elölről ahogyan a lány lengeti pálcájával az utasításokat. Egy darabig a zene belengi a múzeum falait. Szerencsére a riasztó nem szólal meg. Valószínűleg a quincyk már gondoskodtak róla nehogy a rendőrök azon nyomban indulásra készen beviharozzanak az épületbe miközben munkájukat végzik és talán a személyzet emberei a múzeum területén is mélyen alszik egy két jól irányzott ütésnek köszönhetően. Miután a lány jól ki szórakozza magát a látványon és a hangokon, végül befejezi az előadást, ami után hangos lihegések sorozata töri meg a meglévő csendet. A lány eközben mosollyal az arcán megtapsolja őket. Az arrancar eldobja magától a hangszert és rögtön cerot akarna formázni, de ekkor hirtelen összeesik és kérdő tekintettel mered kezeire. A többiek is hasonló sorsra jutnak. Összeesnek mintha kilométereket futottak volna. Megizzadva és kifáradva lihegnek.
- Hát igen! A concertok általában fárasztóak szoktak lenni, de ilyen a zenészek élete! A jó hangok érdekében, áldozatot hozunk! Nos akkor… miért is jöttek ide? Ja igen. Ereklye miatt… lássuk csak. Hol lehet ez a bizonyos ereklye? Itt van a szobában ugye kedves arrcsi?
Az arrancar felé mosolyog, aki eközben vicsorgó fogakkal, türelmetlenül várja, hogy széttéphesse a leányzót, aki elsétál a különböző leletek mellett. Közben rá néz a jelenlévőkre. Amikor látja, hogy az egyik quincy nagy tágra nyílt szemekkel néz felé, a lány elmosolyodik majd betöri az üveget pálcájának segítségével és kivesz egy kéz nagyságú csontot, amit alaposan meg is figyel. Rá néz a jelenlévőkre és mindegyikük ideges fejet vág, ami számára egyértelművé teszi a dolgot. Ez lenne az a bizonyos „ereklye” ami miatt idejöttek páran.
- Komolyan emiatt jöttek önök ide? Ez csak egy… csontváz. Nem annyira értékes, de bizonyára önöknek sem, úgyhogy el is vinném!
A lány már a kijárat felé indul szerzeményével, de hirtelen megáll és megcsapja egy picit a fejét a tenyerével.
- Ó, pardon! Majd elfelejtettem! A névjegykártyámat!
Zsebéből elő kotorászik öt névjegykártyát majd a delikvensek felé oda dobja. Ezután mélyen meghajol majd ennyit fűz csak hozzá.
- Ha esetleg elakarják magyarázni ki is rabolta ki önöket, mondják azt: Hogy a Maestra tette! Így van uraim! Nevezzenek Maestranak! Köszönöm az előadást! Legközelebb remélem találkozunk!
A lány még feléjük is integet és kilép a múzeum ajtajából. Jó messzire kerül a bűntett helyszínéről majd amint eléri a Karakurai folyó partot egy híd alá vonul, ahol pálcáját magához lengetve, normális iskolás ruhában kezd tengődni, miközben a hangjegyek szállingóznak ki belőle egyenesen a pálcájának végébe. Amint a műveletet sikeresen végre hajtotta, karmesteri pálcáját belső zsebébe eldugja majd szerzeményét a folyóba dobja.
- Kacat. Nem ér semmit, de legalább nem fogja a városlakókat háborgatni!
Ezután csak egy út maradt neki hátra. A haza út. A Maestra ma is, ahogyan legtöbbször is megtette, pompás előadást tartott.

Értitek a hasonlatot azzal kapcsolatban, hogy a gyönge a lelked tompa a kardod éle?

Vajon ki lehet ez a titokzatos Maestra? Egy jó tevő? Esetleg gonosz tervei vannak a világgal? Szimplán csak egy csínytevő, aki másokon szórakozik? Nos, vagy kiderül vagy nem. Egy viszont biztos. Ahol a Maestra jár, ott muzsikának szólnia kell!


Mikor nem Maestraként tervezgeti csínyeit, életének két fő területének megfelelő ruházattal rendelkezik:

Mikor iskolában kell tevékenykednie, a megfelelő uniformisban tengeti napjait némi kis kiegészítővel. Rózsaszín harisnyájával és bolyhos karkötőjével igyekszik saját jellemét kidomborítani az emberek felé. Haja és szemeinek írisze is eme színt képviseli. Ámbár heterókromiai jegye nem látszik, hiszen mikor nem Maestraként tevékenykedik, nagyon odafigyel arra, hogy kontaktlencsét viseljen, elkerülve azt, hogy lelepleződjön. Ha még is őt gyanúsítanák megvan hozzá a megfelelő válasz, amivel elterelheti a gyanút róla.
 
Idolként egy balerina, karneváli uniformisban tipeg szárnyakkal a hátán és cipőjén is, nem mellesleg eme motívum kalapján is megfigyelhető. Hosszú botjával igyekszik tánc koreográfiáját még látványosabbá tenni a nézők számára. A rózsaszín színeket felváltják a sötétebb és világosabb kék színek, de akadnak azért pinkesebb színek is ruházatán, de nem annyira vészesen. Természetesen itt is kontaktlencsét használ.

Ha esetleg nem idolként vagy iskolásként, esetleg Maestraként tevékenykedik akkor divatos ruházatot igyekszik magára ölteni. Főképp azokat a ruhadarabokat kedveli, amitől cukibbnak és csinosnak nézhetne ki.


Életét nevezhetjük kettősnek, emiatt két fajta szerepet is használ, amik valamilyen úton módon közel állhatnak valódi jelleméhez, de az őszképp nem teljes. Képes hitelesen eljátszani a szerepeit, ami azért olykor irigylésre méltó. Emellett nagyon kíváncsi, érdeklődő és vidám. Nagyon ritka, ha valami miatt elszontyolodna a kedve. Szerencsére viszont kislány kinézetének köszönhetően általában nem szokták sejteni, hogy nagyon is alapos és precíz. Igyekszik megfelelő stratégiában dolgozni a mindennapokban. Általában Maestraként mikor mások orra alá tőr borsot, van célja. Ezeket nem szokta mások orra alá dörgölni, hiszen szerepének hitelességét nagyon fontosnak tartja. Másképpen viselkedik Idolként és Iskolásként, mint Maestraként. Eme két szerepet ketté szedi. Míg Idolként a cuki kislány képét mutatja a világ felé, Maestraként egy előadó művész csínytevőként igyekszik megmutatni magát, hogy aztán mások agyára menjen.
Signore e signori! La Maestra Comparire!
(Hölgyeim és Uraim! Megjelenik a Karmester!)
Típus: Hipnózis

Amikor Rinon felveszi a Maestra formáját, ekkor aktiválja rejtett képességeit, amit nagyon eldug a világ szeme elől. Ahhoz, hogy a formáját felvehesse, karmesteri pálcájának végét maga felé kell mutatnia majd a bűvészekhez hasonló mozdulatsorral magára ölti ruházatát. Ekkor rózsaszín aura veszi körül, majd a pálca végéből hangjegyek szállingóznak ki, amik egyenesen Rinon felé kúsznak végig a testén. Ezután ruha alakot vesznek fel, aminek végeredménye eme pompás ruházat, ami a képen is látható. Hosszú kalapjával és a karneválokhoz illő öltözetével készen áll arra, hogy a Maestraként elhíresült csínytevőjeként, borsot tőrjön mások orcájára.

Symphony-ái(Képességei)

I. Symphony: Instrumentum(Hangszer)
Eme képességgel a Maestra képes a pálcájának lendítésével hangszereket elő varázsolni a semmiből. Amerre ő mutat ama hangszer ott fog megjelenni. Ha netán egy személyre mutatna a pálcájának végével, akkor bizony ama hangszer az illető kezében fog megjelenni. Eme hangszerek kívülről nem látszanak ártalmasnak. Valójában viszont egy piszkos trükként vannak jelen. A Maestra a hangszerek segítségével képes hipnotizálni és aktiválni további képességeit. Emiatt, ha a Maestrának nincsenek „alanyai” akik zenélnének neki, sajnos védtelenné válik. A hangszertől meglehet ugyan szabadulni, de szerencsére a Maestranak vannak tartalék hangszerei, amiből jó sok mennyiséget képes elő állítani.  Viszont csak annyit amennyire jelenleg képes. Szintenként egy plusz hangszer megjelenítésére lesz képes, növelve ezzel a tár kapacitását. Ha a maximum kapacitást elérte és netán újat akarna létrehozni, egy meglévő hangszert kell neki eltüntetnie. Kezdésként csak öt hangszert képes előállítani.

(Fontos tudni: Aki megérinti A Maestra egyik hangszerét annak nagy a valószínűsége, hogy a hipnózis alá fog kerülni miután a második képességét aktiválni fogja. Természetesen ez ellen van védelem. Elsősorban a nála gyengébb LP-jű ellenfelek ellen van hatása a hipnózisnak. Továbbá, ha sikerül valahogyan a Maestra koncentrációjából kilökni, akkor a hipnózis képessége nyomban deaktiválódhat. Viszont megvan az esélye, hogy újra hatalmába kerítse a szerencsétleneket amíg a hangszerei jelen vannak. Továbbá a Maestranak látható távolságban kell lennie ahhoz, hogy hipnotizálni tudjon valakit. A Maestra természetesen szabadon tud mozogni és sétálni, ha úgy tartja kedve. A lényeg, hogy a pálcáját lendítgetnie kell.)

II. Symphony: Concerto(Hangverseny)
A Maestra eme képességgel tudja megzenéltetni ellenlábasait, akit kiválasztott, esetleg a kezébe nyomta ama hangszert, amit ő maga jelenített meg. Pálcájának lendítésével az alanyok késztetést éreznek, hogy a hangszerük felé nyúljanak és készen álljanak a mű elkezdéséhez. A Maestrának gondolatban el kell képzelnie milyen művel is szórakoztassa saját magát majd amint sikeresen elképzeli magában a mű kottáját, a megfelelő lendítésekkel pontosan ama zeneműt fogják megszólaltatni, amit Ő akar. Az alanyok tudatuknál vannak ilyenkor, de nem tudnak semmit tenni az ellen, hogy ne a hangokkal foglalkozzanak. A piszkos trükk ekkor lép érvényben. Miközben az alanyok zenélnek neki, folytonosan elgyengülnek és a végén annyira gyengévé válnak, hogy a meglévő képességeiket sem lennének képesek aktiválni, mert túlságosan fáradtnak érzik magukat. Természetesen ez csupán ideiglenes. Ilyenkor jobb, ha a Maestra nyúlcipőt fog, mielőtt drága haragtartói csúnyán összevernék.
(A gyengülés hatása csupán egy körig tart.)

Legfontosabb kellékét képviseli a karmesteri pálcája, ami két részből:
1.   Maga a karmesteri pálca
2.   Pálcájának meghosszabbítására való eszköz.

Emellett Maestraként belső zsebében névjegykártyákat tart, amin a következő adatok szerepelnek:
Név: A csodálatos Maestra
Lakhelye: A zene világa
Telefonszám: Te kis huncut!
Email: nincsemailcimem@maestra.com
Legyen megtisztelve, hogy Önt kirabolhatta a méltán híres csínytevő Maestra. Remélem élvezte az előadást és hamarosan találkozni fogunk! Puszi!

Egy síp aminek segítségével magára vonhatja mások figyelmét ha arra szükség van.+ Előadást tartani
+ Szórakozni másokon
+ Megszerezni becses tárgyát
+ Névjegyeket osztogatni
+ Maestraként tevékenykedni

- Akik belerondítanak az előadásába
- Csúnya beszéd
- Erőszak
- Perverz rajongók
- Ha lopni merészelnek tőle2
Lezárt küldetések / Hadművelet neve: X
« Dátum: 2018. Máj. 06, 01:10:26 »


Sok tapasztalattal és rémségekkel volt már dolgotok utatok során. Voltak, akiknek kisebb akadályban volt része vagy esetleg egy nagyobbal ismerkedhetett meg. Abszurd helyzetek és megannyi kalandban gazdagodhattatok. Viszont a mai naptól kezdve próbára lesztek téve mindannyian. Sokszor elgondolkodik az ember, vajon mit tesz valakit emberré? Mi kell ahhoz, hogy valaki megszűnjön embernek lenni? Magatokban is feltettétek eme kérdéseket? Ha nem, akkor most lehetséges, hogy felteszitek. Akik viszont elgondolkodtak már a témán lehetséges, hogy válaszra fognak lelni. Felkészültetek lelkileg arra, ami most rátok vár? Készen álltok erre? Lássuk hát milyen fából faragtak titeket! A mai nap lesz az, amikor bebizonyosodik, hogy tapasztalatotok és erőtök mennyire is lesz elég!

Ahmad Al Saliha
Küldetésed pontban éjfél keddre szól, 00:50-kor Narukiban a Mizunohana Daigaku magánegyetem területén. Az Ügynökség furcsa mozgolódásokat vélt felfedezni az objektum területén. Miután megérkezel a kívánt helyszínre már is szembe találod magadat az első furcsasággal. Egy kisebb fajta fekete színű teherautó, aminek mindkét oldalán egy nyúl logó látható. Esélyed van rá, hogy alaposan megvizsgálhasd, esetleg szólj a központnak, hogy találtál valamit. Viszont az idő hirtelen ellened dolgozik. Kisebb mozgolódást észlelsz a bokrok között, amik elterelik a figyelmedet. Ezt kihasználva emberrablóid egy altató injekcióval fogják jutalmazni, ami nyomban elkábít. Fogalmad sincs mennyi időre üthettek ki téged, de nem is ez lesz a lényeg. Hiszen mikor felébredsz egy elhagyatott helyszínen találod magadat. Az egyetlen fényforrás, ami van, az egy rosszul működő televízió, ami még kisebb sercegő hangot is kiad magából. Ha körül nézel arra leszel figyelmes, hogy a hely nem csak elhagyatott, de még roppantul rendetlen is. Valószínűleg, ahova te most kerültél az egy kisebb raktárhelyiségnek felelne meg. Ha még jobban kutakodsz mondjuk magadon, észreveheted, hogy ugyan a ruháid megmaradtak, viszont fontos dolgokat elkoboztak tőled. A hátizsákodat, amiben Berettád és késed volt, valamint Papidtól kapott dögcédulád sincs a helyén a nyakadnál. Helyette viszont bal karodnál egy kis óra szerű eszközzel jutalmaztak meg modernizált kiadásban a bal karodnál. Ha megpróbálod levenni, éles fájdalmat érezhetsz. Az eszköz nem fog lejönni ugyan, de abban már biztos lehetsz, hogy a csecsebecse valószínűleg szó szerint rád lett szabva. A kérdés, hogy miért? Továbbá az újabb furcsaság amit megtalálhatsz magad körül az egy Semi 1911-es pisztoly és egy katona kés. Amint lábra akarnál állni, szédültség és a bódultság veszi úrrá testedet, pár pillanat erejéig. Minden ki fog tisztulni azonnal. Az egyetlen út, ahova most mehetnél egy tágra nyitott ajtó mutatja. Mit fogsz most tenni?

Kikuchi Ayame
Az egyetemi élet sosem könnyű. Megvannak ugyan a szépségei és élvezeti faktorai, viszont ott vannak azok a dolgok, amiktől rögtön a legtöbb tanuló sírva fakadna. Gondolok itt például a vizsgáidra, beadandóidra. Kevés időd van pihenni! Napod átlagosan kezdődik hétfőn. Bejársz az órákra, szünetekben elvégzed a szükségleteidet, esetleg beszélsz a barátaiddal, majd aztán amint elérkezik az esti óra, indulsz máris haza az albérletbe. Sajnos viszont a beadandód miatt lehet az alvást későbbre kell halasztanod, hiszen sürget az idő! Körülbelül egy nap választ el téged attól, hogy egy tökéletes dolgozattal állj elő Shinohara professzor elé holnap. Szerencsére azért nem a nulláról kell kezdened, de még nincs befejezve! Körülbelül még a negyedét hozzá kell toldanod. Sima ügy nem? Miután sikeresen megcsináltad a dolgozatodat és leellenőriztél mindent az órádra pillantasz. Az idő: 00:30. Hát az egyetemista élet nem csak torta és hab nem? De ezt már pontosan tudod! Hirtelen egy kocsi fékezésére leszel figyelmes. Amikor kinézel az ablakodon láthatod, hogy az albérleted közelében, áll egy fekete teherautó, fehér színű nyúl logóval ellátva az oldalán. Vajon mit kereshet itt ez a jármű éjnek évadján? Fortuna nagyon szeretne megviccelni egészen morbid módon. Annyira a járműre fókuszáltad a figyelmedet, hogy nem is vetted észre, hogy kinyílik a szobád ajtaja. Természetesen ez nem a te hibád. Elrablóid ugyanis profin végzik munkájukat. Ha megfordulsz az ajtód felé, egy férfi alakját véled felfedezni nyúl maszkkal. Viszont bármit is tennél, éles fájdalmat érzel a nyakadnál. Szó szerint beléd döfött egy injekciót, aminek a hatására nyomban elterülsz a földön. Viszont itt nincs vége ám! Közel sincs még ideje a végnek! Pont most jön el a kezdete kalandodnak! Miután nagy nehezen visszanyered eszméletedet, akkor egy elhagyatott helyen ébredsz, ami látszólag egy recepció lehet. Egyetlen fényforrásodat egy lámpa jelenti a plafonon, ami pislákol. Ha alaposan végig méred magadat, rájöhetsz, hogy a ruháid nem vesztek el, viszont a quincy kereszted, karkötőd és egyéb eszközöd az úgy elveszett az éterben. Viszont helyette kaptál egy csinos ékszert a bal karodnál. Alakjáját tekintve hasonlít egy órához csak modernebb kiadásban. Ha megpróbálod levenni, fájdalmat érezhetsz, ami arra sarkal, jobb lesz nem piszkálni a szerkezetet. A fekvőhelyed közelében egy Semi 1911]Semi 1911-es pisztoly és kés fogad. Önvédelemhez nem rossz ugye? Kérdés, hogy vajon mi a fenének van itt? Képes lennél fegyvert ragadni ahhoz, hogy megvédd az életed? A körülmények nem azt engedik sejtetni, hogy biztonságban lennél. Egyetlen utadat egy tágra nyitott ajtó mutatja. Elindulsz? Vagy inkább maradsz egy helyben és vársz a sorsodra? Lehetséges, hogy el kéne indulni…

Ahmad és Ayame (Ha esetleg elindultok)
Ha vagytok olyan bátrak, hogy elindultok akkor egy közös terembe érhettek, ahol elegendő fényforrás áll a rendelkezésetekre. Bár azért fényből nem volt annyira hiányotok, de jóval világosabb helyre tévedtetek. Viszont kár, hogy nem éppen bizalom gerjesztő a környék. Itt ott eltörött asztalok és székek sorakoznak a sarkoknál, nem mellesleg eléggé mocskos az egész terem. Szerencsére egymást meglelhetitek! Rajtatok kívül még négy alak is van veletek. Két nő és két férfi. Az egyik férfi, egyetemista srácnak néz ki, rövid barna hajjal. Az arcából rémületet lehet kivenni. Ugyan ez igaz a közelében lévő szőke hajú leányzónál is. A másik két alak már a felnőttek csoportját képezik. A férfi öregebb és tapasztaltabbnak tűnik, viszont arca nem éppen barátságos képet sugall. A viszont annál inkább kedvesebbnek néz ki és alakja sem elmaradó tényező. Viszont nála is észrevehető a pánik. A feszültség körbelengi a helyett. Észrevehetitek, hogy négy ajtó csukva van. A terem közepén egy televízió áll, ami ráadásul egy polcra lett kitéve kikapcsolt állapotban. Valaki úgy tűnik számított rátok? Meglehet. Hiszen a teremnek a felső sarkain, megfigyelő kamerákat fedezhettek fel, továbbá a terem leghátsó részénél egy kis kiálló zöld dobozkát láthattok, ami a falhoz van rögzítve. Nem mellesleg a falon egy nagy digitális órát is láthattok. Az idő: 23:45 és van olyan jó fej, hogy még a napot is kijelzi ami nem más, mint Kedd. Vajon még is mi a fenébe keveredtetek bele?
Shirei Tenro
Keddi napod átlagosan telik a Futárok Rejtekhelyén. Kaneval ugyan most nem tudsz sokan beszélgetni, viszont annál inkább lehetőséged nyílik, hogy magad is felfedezd a szamár otthonát.  Viszont terveidet nyomban kettészakítja amikor Spidey egy fontos kéréssel fordul hozzád. Kis miniatűr dologról lenne szó. Szeretné, ha elmennél a közeli boltba tejért. Sajnos a bázisban pont kifogyóban van a készlet. Mivel már úgy is fizikálisan a sebed begyógyult, gond nélkül eltudnád látni ezt a rendkívüli nehéz feladatot. A bázisból kiérve nem sokat kell gyalogolnod. Az ember nem hinné, hogy szó szerint pár sarkon túl egy boltot fog találni. Talán lehet ez a te szerencsenapod? Hát sajnos ki kell ábrándítsalak, hogy nem az. Ugyan is a tejet sikerült megvenned, biztonságban kiérsz a boltból, de amint elhaladsz egy sarkot, éles fájdalmat érzel a nyakadnál. Amikor kezeddel a fájdalom forrásához érsz, egy kisebb miniatűr nyílhegy szerűséget vélsz felfedezni, ami után rögtön összeesel. Úgy tűnik Fortuna újfent megviccelt. Talán találkozni fogsz újra a rémálommal amit egyszer átéltél?


Konoe Karen
Vajon mennyi alkohol csusszanhatott le a Keddi napodon? Tíz esetleg ennek a tízszerese? A szeszkazán életnek vannak ám mellékhatásai tudod-e? Végül is téged ez annyira nem zavar hiszen fullbringerként még füvesen is képes lennél egy darabig józan maradnod. Úgy döntöttél, hogy szeretnéd délutáni napodat egy kocsmában tölteni közel a lakhelyednél. Az italok száma rengetek. Lehetőséged van akár újdonságokat is kipróbálni. Bevállalod? Hát rajtad múlik mekkora alkohol mennyiséget fogsz csusszantatni lefele a torkodon. Érezd csak jól magad amíg megteheted. A nyugalmad akkor fog csupán elillanni, mikor hirtelen úgy érzed nem vagy egyedül. Mintha lenne valaki a közeledben. Hátra nézel, de nem találsz senkit. Érzékeled ugyan, hogy valami nincs rendjén, de a pontos forrását nem tudod megállapítani. Mintha zavarnák az érzékeidet. Úgy döntesz jobb, ha nem maradsz egyhelyben. Nem biztonságos. Miután kiérsz a kocsmából az érzés nem hagy nyugodni, sőt tovább erősödik a gyanúd, hogy valaki követ. Hátra fordulsz és már a furcsaságot felfedezed. Egy átlátszó női test körvonala. Sajnos viszont a cselekvés ideje lejárt. A nő azonnal akcióba lép. Nyomban elkapja a karodat, ahol a gyűrűd található, majd egy határozott mozdulattal szabad kezével tenyerének az élével a nyakadra céloz. Az ütés nem kellemes, de nem is annyira fájdalmas. Viszont ép elég arra, hogy megzavarjon. A következő pillanatban arra leszel figyelmes, hogy a nő egy injekcióval ajándékoz meg, amit szó szerint a nyakadba döf. Pár másodperc múlva már a földön végzed a szer hatása miatt. Halványan látod már a világot és nincs erőd felállni, viszont szemeddel még elkapod ama jelenetet, hogy a nő teste kék fény kíséretével hirtelen láthatóvá válik. Egy szőke nő, lófarok stílusú frizurával, high tech cuccban, bőrfeszülő felszerelésben. Szexi ellenfelet kaptál annyi szent! Sajnos viszont a nő rutinosan megtalpalja a fejedet, hogy biztosan álomba szenderülj.


Aoi, Hidari, Ryohei, Mizuki
Keddi reggeletek egészen feszülten indul. Miért is? Hát a választ Hidaritól szerzitek meg, akinek már éjfélkor a tető fölé emelkedett a vérnyomása. A találkozó időpontjának megbeszélésén kiemelte, hogy fegyvert hoznotok kéne. Kérdések bombázhatnak titeket, hogy vajon mi az a nagy probléma, ami miatt Hidari őrnagy kiemelte a fegyver jelenlétét? A válasz egyszerű. Eltűnt családotok egy tagja, nevezetesen Kiddo! Némelyikötök a hír hallattán a szemet szemért és fogat fogért elv jutna az eszébe. Hidari szerencsére pontosan tudta, Kiddo utolsó tartózkodási helyét, emiatt is szervezte a találkát Narukiba az egyetem területén, hátha találtok valamit. Szerencsétekre akad egy roppantul fontos nyom. Nevezetesen keréknyom! Aki nagyon jártas a járművek terén a keréknyomokból megállapíthatja, hogy nem egy egyszerű személygépjármű hagyta el a helyiséget, hanem annál nagyobb. Mindhárman hirtelen egy jelenlétet észlelhettek. Amikor körül néztek senkit se láttok a közelben, viszont érzitek, hogy mintha lenne a közeletekben egy negyedik személy. Mintha zavarná az érzékeiteket. Hirtelen arra lesztek figyelmesek, hogy Mizuki elájul. A nyakán injekciós tűvel szúrt sebet fedezhettek fel, ha közelebbről megnézitek. Kis idő múltán Ryo, Hidari és Aoi egyenként kapnak egy erős gyomor ütést. Ekkor szembesültök a furcsasággal. Egy átlátszó női test. A nő azonnal akcióba lendül. Elsőként Ryot kiszemelve kicsavarja a kezét majd a földre kényszerítve beledöfi az injekciót a nyakába. Ezután Hidari se marad ki a buliból. A nő rögtön célba veszi. Teljes erőből nekifut, majd átcsusszan a katona lába között, majd a tenyerének élével nyakon csapja. Fájdalmat ugyan nem érzel, de arra ép elég volt, hogy te is megkapd a védőoltásodat. A nő ezután Aoit célozza meg. Rögtön neki futásban feléd dob egy miniatűr kést. Furcsa módon nem talál el téged viszont arra elég volt, hogy elterelje a figyelmedet annyi időre, hogy injekcióban részesülj. Úgy tűnik egy tapasztalt ellenféllel hozott titeket össze a sors. Talán Hidari őrnagy egyik exe lenne?Shinohara Jurou
Az egyetemi élet még professzorként is megterhelő feladat tud lenni. A következő generációt kinevelni, megfelelő szinten tartani az előadásokat és ha még ez nem lenne elég, akkor a dolgozatok átnézése sem egy egyszerű feladat. Még hogy a pedagógusok munkája egyszerű mi? Hát te aztán pontosan eltudnád mondani az ellentétét ennek! Keddi napod átlagosan telik. Kötelezettségeidnek eleget téve az egyetemnél megtartod az óráidat, elintézed a szükséges papír munkáidat, amiket meg kell csinálnod és ha még van egy kis szabadidőd akár meglátogathatnál egy közeli automatát. Egy hűvös ital csak jót tenne most a szervezetednek, hiszen a meleg hatására elolvadnál, persze képletesen szólva. Így hát fogod magadat, kihasználva a szüneted lemész az egyetem utca szintjére és automata után vadászól. Amint megtaláltad és kikéred a szükséges nedűt, amivel szomjúságodat csillapíthatod úgy érzed, hogy valami nem stimmel a képletben. Az első, hogy egyedül vagy. A második, hogy mégsem. Érzékeid quincyként azonnal beindulnak! Biztos vagy benne, hogy nem vagy egyedül. Viszont ami már felkeltheti az érdeklődésedet, hogy nem tudod beazonosítani a forrását. Mintha zavarná valami. Rá pár perc múlva arra leszel figyelmes, hogy hátulról a nyakadon keresztül mindjárt megfojt valaki. Próbálnál kiszabadulni a szorult helyzetből viszont az illető már a nyakadba döfi az injekciót, amitől rögtön el is ájulsz.


Miyake Diran
Egy fontos tárgyalás veszi kezdetét, ahol téged törvényszéki szakértőként behívattak. A tárgyalás témája nem más volt mint a te szakértelmed és életed meghatározó hobbija. Gyilkosság. A történet szerint a „bűnös” heves vitába keveredett feleségével, mert úgy hitte megcsalta. A tanuk úgy vélekedtek, hogy a vita túlságosan is hevessé vált kettejük között. Ugyan az esetet nem látták, de mikor az egyik szomszéd megnézte mi történik a lakásban a férfit találták meg, aki éppen zokogott a nő holteste mellett. A halálos sebet egy konyhakés okozta. A férfi aktájából az derült ki, hogy labilis személyiséggel rendelkezik, ami miatt pszichologushoz is járt. A neve: Takashi Kusanagi, feleségét Mei Kusanaginak hívták. Lehetséges, hogy a férj bekattant egy pillanatra és neki támadt késsel a feleségére? Na igen, itt kezdődik a bonyodalom. Az ok ugyan megvan, viszont a kés ujjlenyomatából nem lehet kikövetkeztetni, hogy valóban a férfi okozhatta a halálos sérülést. Turpisság áll a dolog mögött. Az biztos, hogy nem te voltál hiszen az eset időpontjánál a rendőrségnél töltötted akkor és ezt még jó pár munkatársad is alátudja támasztani. Itt jön a képbe tapasztalatod. Lehetőséged nyílik szakértőként, hogy kikérdezd a bűnöst alaposan. (IC- részét Facen megoldjuk.) Miután a tárgyalás lement, úgy döntesz egy kis friss levegőt szeretnél szívni, így elsőként hagyod el a tárgyaló termet. A folyosón végre egyedül lehetsz. Legalább is látszatra. Érzékeid viszont azonnal működésbe lépnek. Mintha valaki még is tartózkodna a közeledben. De vajon ki? Egyszer csak úgy érzed, hogy kopogtatja valaki a vállad. Amint hátrafordulsz egy szőke lófarok stílusú frizurával, lévő nő jelenik meg előtted high tech cuccban, börfeszülös felszerelésben. Mielőtt viszont bármit is tennél már a nyakadon érzel egy éles fájdalmat. Észreveszed, hogy a nő a nyakadba döfött egy injekciót. A szer hatására rögtön elalszol.

Nakajima Shisui
A szerencsejáték szenvedélyed nem ismer határokat. Lassan mindennap egy poker asztalnál töltöd az estéjidet. Szinte már mániákusan üldözheted szegény Fortunát, hogy lepjen meg valami hihetetlen szerencsével, amivel megválthatnád a világot. Hát szerencsének nevezed-e a mai napodat vagy sem azt már magadnak kell eldöntened, de abban biztos lehetsz, hogy a mai napod érdekesnek fog ígérkezni. Keddi napodat újfent a szokásos törzshelyeden töltöd. A pókerben, most egész szerencsésen jössz ki. Mondhatni Fortuna ténylegesen a kegyeidben tart. Szinte majdnem mindegyik kört te nyered meg. A zsetonok a zsebeidbe landolnak! Már csak az a kérdés, mire fogod elkölteni? Egy új házra? Eljött az idő, hogy végre elkezdhesd Vegasi karriered? Miután az ital hatása kellően beüt és a póker játszma is végleg szünetelni megy, úgy döntesz jobb, ha elhagyod a terepet és indulsz hazafelé, megszerzett vagyonoddal együtt. Szerencsésnek érezheted magad! Azért nem mindenkinek adatik meg akkora mennyiségű zseton amennyit bezsebeltél mára! Sajnos viszont a szerencséd addig tart amíg egy éles fájdalmat nem érzel a nyakadnál. Amint a fájdalom forrásához viszed a kezedet, egy nyílszerű hegyet húzol ki a nyakadból, aminek hatására nyomban álomba szenderülsz. Fortuna úgy tűnik alaposan kitolt veled. Lehet ideje lenne reklamálnod neki nem?

Shirei Tenro, Konoe Karen, Tsukatani Aoi, Atamagahen Haseru Hidari, Hoshi Ryohei, Miyake Diran, Shinohara Jurou, Akabeni Mizuki, Nakajima Shisui
Miután mindenki visszanyeri az eszméletét, arra lesztek figyelmesek, hogy egy fehér tágas szobában találjátok magatokat, ahol nincs se bútor, se pedig ablak, csupán négy kamera a falak sarkain. Ha magatokat átnézitek, rádöbbentek ruháitok megmaradtak, de felszereléseitek ellettek kobozva! Kivéve Karen gyűrűje menekült meg, ami azért eléggé fura. Vajon miért is hagyták meg neki? Kis fejfájással kell még ugyan küszködnötök és megszokni a fényviszonyokat amit a drága szoba kínál nektek, de amint tisztul a látásotok meglátjátok egymást. Össze lettetek gyűjtve egy adott szobába. Na vajon miért? Mi lehet ennek az oka? Megbeszélhetitek egymás között a teendőket vagy esetleg lesz valaki olyan bátor, aki átvizslatja a falakat? Rajtatok áll a döntés!

Határidő: 2018.05.13

3
Karakura / Vörös kód: Harc a Gekota plüssért!
« Dátum: 2018. Ápr. 27, 23:54:03 »
Vörös kód: Harc a Gekota plüssért!

Vannak napok mikor Shadownak kijár egy kis ajándék. Ugyan pénzének javarészét csokipálcikájára és olykor kisebb cuccokra költi, de most úgy érezte nagyobb ajándékkal is meglephetné magát. Eszébe jutott, hogy a Plázában volt szerencséje meglátni élete egyik legnagyobb álmát, amit mindenképpen beakarna szerezni. Mondhatni a legfontosabb dolgot. Egy Gekota plüsst! Természetesen mindent átgondolt ezzel kapcsolatban hogyan is tudná felhasználni ajándékát. Leginkább alvásra használná vagy amikor senkise látja, hébe-hoba összebújna vele. Az ember nem nézné ki belőle, hogy a halálosztó tinédzser mennyire is rajong a zöld békáért. Ennek tudatában Shadow is úgy szervezi, hogy a plüsst olyan helyre rejti el kuckójában, ahol senki nem találna rá, még talán Papija sem. Ha esetleg elkéne hagynia az országot átfogja valahogy csempészni anélkül, hogy pár kollégája, esetleg Papi barátai észrevennék mennyire is rajong a plüssért, amit vett. Pöppet cikinek érzi. Miután magára ölti szokásos öltözetét és szájába veszi a csokipálcikáját, azonnal útnak is indul, egyenesen a Pláza felé. Miközben a buszon kémleli a várost, elmajszolgatja kedvenc csemegéjét. Reméli, hogy amint megérkezik a helyszínre még találni fog egy zöld Gekota plüsst. Amint leszáll a buszról, határozott tempóban, zsebre dugott kézzel megy be a hatalmas Plázába. Az épületen belül, egyből terepszemlét tart. Lehetséges útvonalat kiválasztva, legrövidebb úton, rögtön célba veszi a boltot, ahonnan a plüsst meglehet venni. Amint átlépi a bolt küszöbét, tekintetével rögtön keresni kezdi a zöld békáját. Pár másodpercen belül, meg is pillantja. Szerencse napot foghat ki ugyan is egy Gekota plüss maradt még csak a szettből. Határozottan már is az ajándéka felé igyekszik. Már csak kar nyújtásnyira van a céltól. Amint megérinti a kiválasztott békáját, arra lesz figyelmes, hogy a húzás pillanatában ellen erőt érez. Mintha valaki az ellenkező irányba húzná a plüsst. Tekintete rögtön egy lány felé szegeződik. Úgy tűnik az ajándékának megszerzése korántsem lesz egyszerű feladat, mint azt ahogyan elképzelte magában.
- Hey girl! I saw first!
Jelenti ki Shadow határozottan, miközben tekintetét egyenesen a lány arcára szegezi. Esze ágába sincs elengedni a plüsst. Tudja jól, hogy ez az utolsó így, ha most elszalasztaná a lehetőséget, hogy megszerezze, lehet egy életre fogja bánni. Ezért is határozottan tartja magát arra, hogy a Gekota őt illeti jogosan.
- If you want a Gekota, várj rá pár dayt. Akkor maybe lesz itt pár.
Javasolja a lánynak, hátha megfogadja Shadow tanácsát és ő azonnal elorozhatja a megérdemelt plüssét. A kérdés, hogy vajon ellenfelének mi lesz a válasza erre a javaslatra.

4
Karakura / CatCafe
« Dátum: 2018. Márc. 16, 16:23:04 »
CatCafe
"What the hell is this?"

Ritka napok egyike, mikor egy kis szabadidőre van lehetősége. Általában, ha nem az Ügynökség dolgát intézi, akkor a műhelynél tengeti napjait motorok és négykerekűek társaságában. Főnöke viszont javasolta, hogy egy kis időt töltsön saját magára, szinte már parancsba lett kiadva Shadow számára. Lehetséges, hogy Mentora ötlete volt, de az is lehet, hogy egyfajta jutalomként kapta, mert szorgalmasan ledolgozta a napi munkát amikor éppen nem célpontot kell likvidálnia egy mesterlövészpuska társaságában. Az alkalmat kihasználva felderítő akciót hajt végre a városban. Elsősorban kocsmák vagy olyan áruház felderítése a cél, ahol Gekota dolgokat árulhatnak. Másodsorban jobban megakarja ismerni Japán jellegzetességeit. Papijától ugyan kapott némi információt az országgal kapcsolatban, de a saját szemével is szeretné látni mennyi ebből a valóság és a túlzás. Legtöbb esetben Mentor szavai voltak igazabbak. Az egyik ilyen incidens egy áruháznál mutatkozott meg, ahol egy rockerrel és egy mimóza árussal cseverészett, majd ezután egy kávézó, ahol Mostoha Unokanővérét ismerhette meg cosplay felszerelésben. Lassacskán kezdett hozzászokni a nem mindennapi látványosságokhoz. Egészen addig amig a szeme nem akadt fenn egy kávézó feliratán, amin a következő volt kiírva. Macskakávézó.
- What the fuck?
Shadow némán a feliratot bámulva sokkolta az információ. Elképzelni nem tudja, hogy a kávézó és a macska hogyan fér meg össze egymással. Egyáltalán miképpen kéne elképzelni gyakorlatban. Közelebb sétálva a kávézó ablakához bekukkant egy kicsit hátha onnan kinyer annyi információt, amivel összetudja rakni a képet a kávézó nevével illetően. Sajnos viszont nem sokat tud kivenni a helyből, mert a hatalmas felirat eltakarja a látványt, maximum a vonalakat képes kivenni. Nem talál furcsaságokat. Egy ideig még gondolkodik mit tegyen, végül amellett dönt, hogy megnézi magának a helyet. Ráadásul érzi már a fáradság jeleit, így egy kávézó megfelelő hely a számára, hogy legalább felfrissüljön egy időre. Legalább lesz oka meglátogatni Papiját megint. A kávézó bejáratának küszöbére érve szembesül a nagy igazsággal a névvel illetően. Megdöbbenése az arcán látható. Ugyan nem annyira látványosan, de a szájában lévő csokipálcika kiesett.
- Are you fucking kidding me…
Halkan elhagyja a szájából a jellegzetes mondás, amit még az amerikaiak előszeretettel használnak, főkép filmekben. Egy idő után észreveszi, hogy a pálcika már sajnos a földön találta magát, de mire visszavette volna, az egyik macska úgy gondolta, hogy jogosan az ő tulajdona. Hirtelen már ott is terem Shadow pálcikája elé, majd szájába véve el is illan. Szólni akarna a macska után, de végül letesz erről az ötletről, hiszen megzavarná a vendégek nyugalmát. Maximum meggyűlik majd a baja a tulajjal, ha netán a macska elfog hunyni a pálcikája miatt, de majd valahogy megoldja a helyzetet. Kis ideig gondolkodik most mitévő legyen. El is mehetne abban a pillanatban, de aztán végül a maradáson dönt több szempontból is. Nincs a közelben még egy kávézó, ráadásul, ha találna is egy másikat nagy a valószínűségé hasonló furcsa helyen találná magát, ergo kénytelen elviselnie, hogy nem a megszokott otthoni környezetben fog találni megfelelő kávézót. Szemével üres asztalt keres. Egy ideig mint egy álló járőr végig köröz szemeivel egy üres asztal után, végül aztán megtalálja a megfelelő helyét. Amint a kívánt asztalához érkezik, ekkor szembesül, hogy valaki már lefoglalta ezt a helyet. Egy törékeny, karcsú kisnövésű leányzó, aki úgy tűnik el van foglalva az egyik cirmos cicával. Shadow megköszörüli a torkát, hogy felhívja a lány figyelmét.
- Excuse me girl… nem baj, ha leteszem magamat ide?
A válaszra várva azért még körbenéz biztonság esetébe hátha talál egy szabad helyet, de sajnos erre nincs lehetősége. A cica látványán, némán meregeti a szemét a cirmoson.
- What a weird place…
Halkan megjegyzi magának. Tudja jól, hogy sokakat nem fogja érdekelni, de számára eléggé új dolog, amiben most találta magát. A kérdés, hogy a végén megszereti-e a helyet vagy soha az életbe nem fogja betenni a lábát még egyszer ide. Egyellőre kissé bánja a dolgot. Ennek az oka a macskatolvaj cselekedete volt.

5
Karakura / What can i do for you buddy?
« Dátum: 2018. Márc. 14, 11:38:52 »
What can i do for you buddy?

Hála Shadow papijának, aki mindvégig egyengette az ifjú lány útját karrierjében, olyan munkát is tudott vállalni, ahol nem szükséges bepiszkítania a kezét vérrel. Helyette viszont temérdek olajjal. Az első munkanap, számára maga volt a nosztalgia. Mikor még a táborban egyengette napjait, Mentora megtanította neki, hogyan is tud két kezével aranybányát készíteni. A szerelés művészetét mára már mesteri szintre volt képes fejleszteni. Mondhatni Shadow nem csupán egy egyszerű szerelő, hanem egy igazi művész. Egy lángelme. Bármilyen hibája is volt egy járműnek, a lánynak nem okozott nagyobb fejfájást és hamar kiküszöbölte az eléje gördülő akadályokat. Főnöke, aki jó barátságot ápolt Papijával, azonnal megszerette az aranykezű leányzót. Bizalma már onnan mutatkozik meg, hogy a legnehezebb, legbonyolultabb problémák kiküszöbölését mindig rá bízza. A csapatban rá aggatták az aranykezű jelzőt, amint az első nagy problémát megoldotta a műhelyben. Shadownak a munkahelye afféle nosztalgiaként és pihenő helyként funkcionál. Eleve mindig is rajongott a járművek iránt, főképp motorokhoz, de azért szívesen szerel akár egy hummert vagy egy tankot is ha netán megbíznák vele. Tapasztalatának és gyakorlatának köszönhetően nagyon sokra vihetné, ha csak a szereléssel kellene foglalkoznia. Sajnos viszont munkahelye afféle hobbiként tud maximum funkcionálni még ha pénzt is kap érte, hiszen Ghost Ügynökként a megbízásokat, el kell végeznie. Szerencsére főnöke tisztában van a lány helyzetével és elintézte a szükséges papírokat, ha netán egy drágalátos ellenőrnek olyan kedve lenne, hogy végig nézi a dolgozókat. Shadow mai munkanapja is szokásosan telik. AC/DC zene a magnóban lejátszva, olajos kezeivel bütyköli az elé hozott chopper motort, amit még reggel behoztak. Amint meglátta a szépséget, rögtön szerelmes is lett belé. Sokszor sajnálja is miközben megszereli a jószágot, hogy miért nem viheti magával. Már eljátszott párszor a gondolatával, hogy lehet meg kéne kérni drága Papiját, hogy dobja meg egy motorral, de végül sose tette meg a lépést titkos vágya felé. Így is sok mindent köszönhet neki és nem szeretné kihasználni. Inkább várja amint drága Mentora tenne fel egy ilyen visszautasíthatatlan ajánlatot. Vagy ha elköthet egyszer egy hasonló jószágot. Ért a lopáshoz, nem okozna nagyobb gondot neki, elkötni egy motort. Munkája során előfordulhat, hogy menekülőre kéne fognia és az éppen elé kerülő járművet kéne használnia. A zene ritmusára, Shadow a motor kerék csavarjait rendezi éppen, mikor hirtelen meghallja ahogyan a főnöke szólítja. Az utolsó csavart még felrakja, majd olajos kézzel, kihúzza a függönyt, hogy lássa a főnök arcát. Ekkor veszi észre, hogy egy újabb kuncsaft is van. Egy szőke férfi, akinél látszólag a sport nem idegen. Ezt véli felfedezni Shadow.
- Whats up boss?
Teszi fel a kérdését, miközben a szájában a csokipálcikáját szopogatja. Fontos kellék a munkához, hiszen enélkül nem is tudna élni. Persze ha a szükség úgy hozza kitudja húzni jó pár óráig, de azért nem örökké. Főnöke mosollyal az arcán üdvözli munkását, majd felé fordul a kuncsaft felé.
- Ő lenne tehát a kis aranykezű profink. Ha valamilyen alkatrészre lenne szüksége vagy segítségre, esetleg szerelésre, őt kérdezze. Egy igazi profi én mondom! Shadow! Rád bízom a kuncsaftot rendben? Én elugrok egy kicsit sörözni!
- Okay boss! Ha majd visszajössz bring me a Whiskey!
Bár várhatja szegény, hogy egyáltalán whiskeyvel ajándékozza meg, de azért reménykedik benne. Viszont tisztába volt, hogy Papija biztos volt olyan szemfüles és megmondta jó barátjának, hogy véletlenül se engedjék pia közelébe Shadowot. Amint ketten maradtak a kuncsafttal, kezével mutatni kezd felé.
- C’mon in! Mindjárt befejezem a drága choppert, and a tiéd vagyok!
Félrehúzva jobban a függönyt jelzi kuncsaftja felé, hogy szabad a bejárás. Közben a magnón az AC/DC Highway to hell című szám kezdett elindulni a Thunderstruck után. A ritmust elkapva Shadow újfent a motor kerekeinek a csavarozását kezdi folytatni. Közben, hogy ne unatkozzon kuncsaftja beszéltetni kezdi.
- So. Whats your name buddy?
Ha már foglalkozni fog a kuncsafttal mindenképpen tudnia kell a nevét. Sose lehet tudni mikor fog találkozni vele újra, ráadásul, ha olyan jellegű lenne a gond, ami több napig eltartana megoldani, mindenképp fel kell írnia a nevét a mobiljára, nehogy elfelejtse. Bár fotografikus memóriájának köszönhetően ritka esetek egyike mikor valamit elfelejtene, de nem árt a biztonság.
- You see this chopper? Amazing bitch. I like it! Főképp a soundja. Maga a Kánaán! Anyway what can i do for you buddy?
Kérdését miközben felteszi, az utolsó csavarral is végez, majd feláll és átvizslatja alaposan a férfit szemeivel. Legfőképpen fegyvert próbál kiszúrni, ha netán hordana magával.

6
Karakura / Mission: I need the Gekota cup!
« Dátum: 2018. Jan. 21, 14:30:57 »
Mission: I need the Gekota cup!

Shadow számára Japán legtöbb esetben élet idegenként hat. Sokszor fordult meg az országban munka miatt, még is valahogy nem tud hozzászokni az itteni dolgokhoz. Az animék jelenségét még ugyan megtudja emészteni, de a cosplay és hasonló dolgokhoz korántsem tud megbarátkozni. Nem tudja letagadni, hogy egy teljesen más országban és kultúrában nevelkedett. A puskaropogások, gránátok pukkanó hangjai, AC/DC valamint a jó motor bűze és hangja az, ami számára az otthont jelenti. Egy dolog viszont még is rá ragadt Japánban való tartozása során. Ez pedig a kissé furcsa mániája, ami már olykor betegesen mondható fangörcsnek is nevezhető. Ez lenne a gekota mint jelenség. Amint Shadow meglát egy hasonló cuccot, aminek bármi köze lenne a gekota trendhez rögtön a pénztárcája felé nyúl, esetleg saját Mentorát nyaggatja addig amíg meg nem kapja azt, amit akar. Hiába legtöbb esetben jóval fejlettebb korosztályánál, gyermeksége azért valahol megmaradt. Szerencsére munkái során nem zavarnak bele az efféle érzelmei. Tud higgadt maradni, összpontosítani, a célra tekinteni ahogyan egy katonánál ez elvárt. Mivel szabadideje van bőven így úgy döntött, hogy egy nap körbe néz a városban. A buszról leszállva tetszőleges irányba elindul zsebre dugót kézzel, közben kedvenc csokipálcikáját majszolva körbe fürkészi tekintetével a várost. Stratégiailag megállapítja, hogy a toronyházak teteje ideális arra, hogy orgyilkosságot tudjon elkövetni egy Cheytac mesterlövész puskával, valamint ideálisak arra is ha netán egy konvojt kéne megállítania. Egyetlen hibája csupán az egésznek, hogy a toronyház, ha összedől vége a bulinak. Shadow jól tudja, hogy ezek az építmények kiválóak céllövődére viszont ugyanolyan halálosak is tudnak lenni egy mesterlövésznek. Hirtelen egyszer csak megtorpan mikor egy kávézó ablakán megpillantja kedvenc zöld békáját. Alaposan szemügyre veszi a plakátot, ami következtében felcsillan szemeiben a lehetőség. Kell neki egy gekota bögre. Csupán annyit kell tennie, hogy bemegy a kávézóba és rendel magának egy kávét, amiben egy kupon sorszámmal talán megnyerheti a gekota díjat.
- Shotta!
Ugor ki Shadow szájából a már ismerős szójárás. Szinte ráragadt az idők folyamán, amit Papival együtt tölthetett még kiskorában. Legtöbb esetben vagy örömét, kíváncsiságát esetleg egy elhatározás pillanatában mondja ki a szót teljes szívéből hangosan. Megropogtatja egy kicsit nyakizmát, majd picit a törzsét és megropogtatja ujjait. Amint a műveletet teljes egészében elvégezte határozott léptekkel indul is befele a kávézóba. Nincs veszíteni valója a lehetősége adott. Máskérdés, hogy valószínűleg pénztárcája fogja bánni a dolgot plusz lehet Papi kérdőre fogja vonni drága kiddoját még is mi értelme volt egy gekota bögre miatt kidobni a fele zsebpénzét. Természetesen ez Shadownak eléggé egyértelmű. Mert gekota és ezzel el is intézi az érvelését ennyivel. Belépve a kávézóba rögtön az egyik pincérhez siet. Csokipálcika a szájában éles mosollyal üdvözli a kiválasztott pincér hölgyet. Nagyon elhatározta magát, hogy már pedig a gekota bögre az övé lesz.
- Hi little girl! I saw hogy lehet kapni gekota cuppot. Where can i…
Mielőtt viszont befejezte volna a mondatát, sajnos közbe vágott egy hangoskodó problémás fiatal csoport, akik elkezdtek szórakozni egy másik pincérrel. Shadow alaposan felméri a terepet, majd nem kívánatos jeleket vélt felfedezni, amitől enyhén szólva rosszul kezdett lenni. Olyannyira, hogy nem tudja megállni, hogy ne menjen oda. Az előbbi pincérnek jelezz kezével, hogy egy pillanatot várjon, majd odasétál a csoporthoz, akik enyhén szólva elvoltak foglalva a pincérnő zaklatásával. Rossz napot választottak most, hiszen Shadow közel sem arról ismert, hogy csak úgy hagyni szokta ezt. Főképp, hogy tapasztalatból tudja legtöbb esetben az emberek nem mernek lépni hiszen attól tartanak, hogy bajba kerülnek és inkább ráhagyják a személyzetre. Shadow viszont inkább Papija tanácsait megfogadva odalép a fiatalokhoz határozottan majd várva a kellő pillanatot, hogy a fiú újfent a pincér fenekéhez nyúljon egy Krav Maga mozdulattal kicsavarja a kezét.
- Okay moorons… látom nagyon megy a fun amit én marhára don’t understand. Még is what the motherfucking hell bajotok van guys? The girls nem holmi sex toys! Kérj bocsánatot a pincértől különben i swear i will break your fucking arm. Értetted asshole?
Shadow közben hátra pillantva vár az alkalomra, hogy esetleg a személyzet valamelyik tagja megmozdulna végre. Kezét felemelve jelzi pontosan hol is van a probléma. Bármennyire is szeretné ugyan a gekotás bögrét Shadow mindenképpen kötelességét el kell végeznie. Már amennyire ezt nevezheti kötelességnek.

7
Karakura / Vörös kód
« Dátum: 2018. Jan. 02, 21:34:04 »
Vörös kód
"Kéne egy jó füles."

Bérelt lakásában az ágyánál bámulta a felette lévő plafont miközben kedvenc csokipálcikáját majszolva elgondolkodott terveiről. Arra már rájött, hogy a Karakurában való tartózkodása nagyon hosszadalmas lesz. Nem tudja megfogalmazni, esetleg megmondani miért, de van egy sanda érzése, hogy az ügynökségnek hosszú tervei vannak. Amíg vár a főnöke hívására egy újabb megbízásért, eldöntötte magában, hogy ami most a legjobban hiányzik neki az egy megfelelő elfoglaltság. Szerencsére Papi tudott egy megoldást a problémájára. Telefonon egyeztették a tervet. Van egy ismerőse, akinek el kell a segítség, ráadásul jól meg is fizetnék Shadowot a munkájáért. Ez a szerencse, ha valaki a hadseregben szolgál, mindig vannak ismerősök, barátok, akik tudnak lehetőséget biztosítani. Shadow természetesen a munkát elfogadja kérdés nélkül. Imád szerelni, szereti a motorokat a verdákat. Papi sok jó kis cuccot mutatott már neki: terepjárót, tankot, kétéltűt, és egyéb ínyencségeket, amiknél csak a hadseregben található. Élete során Papija útmutatásának hála nem, hogy jól tud célozni, lőni és ölni hanem kiváló szerelővé is avanzsálódott. Aranykeze van, még a halott csotrogányból is Ferrarit varázsol, bár nem szó szerint de az biztos, hogy a járművek nem fognak meghalni a keze álltal. A munkájához viszont alaposan felkel készülnie. Zenével, csokipálcikával na meg talán egyéb kis dolgokkal, amik megtetszenek neki. Nem fogja ugyan szórni a pénzt, amit kapott az ügynökségtől, de nem is fogja annyira vissza magát. Ennyit azért megengedhet magának. Felkálszálódva az ágyából, hűséges barátját a Beretta 93R gyártmányú pisztolyát csőre töltve hátizsákjába rakja, dögcéduláját szokásosan a polója alá helyezi. Kilépve a kapun rögtön célba veszi a buszt. A belvárosban még kiszemelte, hogy van egy jó kis áruház, ahol kénye kedvére vásárolhatna. Szerinte megfelelő a hely arra, hogy olyasmit találjon amire szüksége lesz. Az utazás alatt az ablakon keresztül fürkészte a hatalmas toronyépületeket a járkáló embereket. Olykor megpillantott olyan tetőket, ahol tökéletes helynek bizonyulhatna mesterlövészkedés terén, ha netán megbízást kapna. Megérkezve a helyszínre Shadow elfogyasztja csokipálcikáját, majd csomagolását Micheal Jordanhaz hasonló pontossággal bedobja a kukába. Sikeres dobása után rögtön a pláza felé igyekszik. Sajnos amint megérkezik szembesülnie kell a negatívumokkal. Gal lányok sokasága, csili vili cuccok, amiktől legszívesebben hányingert kapna. Csak azért nem tesz megjegyzést mert Papitól megtanulta mikor érdemes oltogatni. Másrészt meg nincs értelme azon gondolkodnia milyen a mostani társadalom az nem az ő reszortja. Arra van az Elnök meg a főnöke. Neki csak parancsot kell teljesíteni, végrehajtania a feladatokat nem pedig filozofálnia. Miközben halad előre, zsebéből elővesz egy újabb csoki pálcikát. A csomagolás természetesen teljesen nincs levéve mivel teljesen értelmetlen lenne csupaszon hagynia. Van már bevált módszere. Szopogtatása közben végül megtalálja a neki tetsző boltot. Beérve felméri a terepet A-tól Z-ig. Minden fontos adatot megjegyez, amit a szeme elött lát. Vészkijárat, kassza, a megtalálható cuccok amire szüksége lesz és azok a helyiségek, ahol esetleg még érdemes benéznie. Első dolga megnéznie van e valami hasznos fülhallgató, ami bírná a durvább terepet. Megbízása során sokszor kell fülhallgatót használnia, ha éppen hívni akarják miközben mesterlövészpuskával ki kell szednie egy delikvenst. Kérdés, hogy vajon melyik bírná jobban a strapát. Alaposan megnézi az árukat, egyezteti az árakkal. Itt ott elég drágának tűnik számára némelyik jó cucc. Abban Papinak igaza van, hogy a jó munkát meg kell fizetni. Esetében a jó fülhallgatóért sokat kell majd kipengetnie. A kérdés van annyi pénze-e. Mielőtt viszont megnézte volna a pénzét, kisebb civakodásra lesz figyelmes. Egyirányúnak véli, tovább hallgatva inkább már úgy ítéli mintha valakibe belekötöttek. Megnézi már csak úgy kíváncsiságból még is mi történt. A következő sorba érve látja, hogy egy nagyszájú tesztoszteron függő idióta betalált egy védtelen alkalmazottat. Shadow ezt nem nagyon szereti főképp, ha csak úgy zsigerből valakit bántanak. Sóhajtva egy nagyot odasétál az alkalmazott elé majd határozottan, nyugodt hangon megszólal.
- Hey mooron. Nem tudom mi a fuck van veled amiért itt leállsz ordítozni, mint egy bitch, de azt ajánlom tedd takarékra magad. Annyira erotikus a hangod, hogy bassza a fülemet.
Bármennyire is nyugodtan és higgadtan beszél az előtte lévő idiótára nem tudta megakadályozni, hogy ne harapja el annyira a csokipálcikájának felét, ami leesett a földre. Shadow viszont nem foglalkozik vele. Sokkal jobban izgatja a dolog, hogy az illető idióta mit fog lépni. Abban biztos, ha a tesztoszteron állat arcát kell átrendeznie készséggel megtenné, de akkor már alapos munkát fog végezni és a jó anyja nem fog akkor rá ismerni. Legalább lesz egy kis izgalom a mai napjában. Felméri még utoljára a fickót majd felteszi a kérdést.
- Szóval mi lesz? Lenyugodsz és elhúzol a faszba vagy egy fogadat itt fogod hagyni? Nekem édes mindegy mit teszel, de abban biztos lehetsz, hogy a lányt békében fogod hagyni. Kérdés, hogy sérüléssel vagy anélkül.
Közben zsebre vágja mindkét kezét várva az alkalomra mikor bízza el magát annyira a marha, hogy neki támadna Shadownak.


(click to show/hide)

8
Fullbringer / Ahmad Al Saliha
« Dátum: 2017. Nov. 01, 15:13:00 »Név: „Shadow”  (Igazi neve ismeretlen)
Nem: Nő
Kaszt: Fullbringer
Születési ideje: 2001.09.01
Kor: 16"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

Az óra csak ketyeg, ahogyan minden egyes másodperc telik. A teremben szinte az óra kattogásán kívül, néma csend honol. Egy teremben, két ember tartózkodik, egy férfi és egy nő. Nyomozó és gyanúsított, egymással szemben. A férfi alaposan átolvassa a kapott jegyzeteket, irományokat a tett helyszínéről. Súlyos ügyet kapott kézhez, amin a férfi arcán tökéletesen leírható. A kellemes éjszakát, amit Shanghai lakói élvezhettek volna, megzavarta eme idillt, egy mesterlövészpuskából eldördülő golyó, ami célba ért és áldozata végzetét teljesítette be. A lány, nem zavartatja magát. Nem látszik rajta a félelem, esetleg a megbánás jelei. Kötelességből tette a világ minden lakójáért. Parancsot teljesített, amit feljebb valója adott ki utasításnak és ő teljesítette, amit elvártak tőle. Számított rá, hogy munkájának bevégeztével a rendőrségen fog kikötni, hiszen ez is a terv egyik lépése. Már csak várnia kell arra, hogy a szabadság jegyét megkapja. Amíg viszont várakoznia kell, húzni fogja az időt. A férfi, elrakja maga mellöl a papírokat, majd egyenesen a szemébe néz. A gyanúsított is ugyanígy tesz. Mind ketten méregetik egymást. A feszültség tisztán érezhető a levegőben. A nyomozó, hogy oldani tudja a feszültségét, elülső zsebéből kivesz egy doboz cigarettát, majd öngyújtóját is.
- Nem baj, ha rágyújtok kisasszony?
Törte meg a csendet a férfit, miközben már öngyújtóját felhasználva cigarettájának végét, megpirította.
- Csak tessék. Nem zavar.
Már jó régen hozzá szokott az efféle körülményekhez. Repültek már mellette gránátok, töltények, minden, ami egy háborúban elképzelhető. Hosszú éveket töltött már egy háborús zónában kint Közép-Keleten. A nyomozó párat még elszív a cigarettájából, majd közelebb húzva a hamutartót, párat leperegtet a cigi végéből, keletkezet hamuból.
- Tudja kisasszony, őszintén mondva szeretnék mihamarabb túljutni ezen és gondolom ön is mihamarabb szeretne szabadulni, ami jelen esetben erősen kétlek. Sajnos a bizonyítékok, eddig azt mutatják, hogy ön a lehetséges gyanúsított, de még mielőtt megvádolnám ezzel a súlyos váddal, kérem hadd tegyek fel egy kérdést, ha megengedi.
- Csak tessék.
Már előre tudja a forgatókönyvet. Nincs mitől tartania. Már most előre sajnálja az előtte lévő nyomozót. Az egész éjszakát munkával kell töltenie és nagy nehezen megtalálja a gyanúsítottat, aztán egy kis idő múlva újból kifog csúszni a karmai közül, az-az ember, akit a mai nap folyamán üldözőbe vett. Fogalma sincs mi vár most rá. Természetesen viselkedik. Nem mutatja ki, önelégült mosolyát, sem pedig szimpátiát. Az érzelmek csak, mint fogalom vannak jelen, de gyakorlatban nem használja. A teremben egyetlen öröm szerzését maximum a szájában lévő csokipálcika jelenti, ami lassacskán elolvad. A nyomozó utolsót szív a cigijéből majd, mélyen belenyomja a hamutartóba. Éles pillantásokat vett az előtte lévő lányra, majd felteszi a kérdést.
- Kérdezem én, miért kellet meghalnia annak a magas rangú katonatisztnek a díjátadón? Családi hátterében nem volt lelhető bármi probléma. Sikeres volt a társai tisztelték, szinte egy csodálatos ember volt, aki védte a hazáját. Erre mikor megkapja a legmagasabb kitüntetést, valaki akkor abban a pillanatban, messziről meghúzza a ravaszt és a tiszt feje, szétloccsan. A lényeg, most jön. Ön a díjátadón, pontban 19:25-kor jelent meg, mint pincér, ha jól tudom, majd 1 óra múlva megtörténik a tragédia. Több szemtanú jelezte, hogy a gyilkosság órájában maga nem tartózkodott az épületen belül. Átnézve az iratait, maga egy bevándorló, egyenesen Iránból igaz?
- Igen. Sajnos tudja az országomban a munkalehetőség, nagyon nehézkes. Szegény családból, származom és úgy gondoltam szerencsét próbálok.
Alaposan betanulta jelenlegi személyazonosságát. Mára már mesteri szinten képes, bármiféle szerepet betölteni anélkül, hogy kiesne a szerepből. A nyomozó némán bólogatott, miközben végig hallgatta a lányt. Újra egy kis ideig néma csend honol a teremben.
- De, miért pont ide jött?
- Mert, egy barátom is itt lakik. Ez volt a leglogikusabb lépés számomra.
- Úgy érti Yung-Fen-Chan az a bizonyos barátja igaz?
- Pontosan nyomozó.
Megerősíti a nyomozót, miközben csokipálcikáját lassacskán elfogyasztja. Újabb néma csend érkezik. A nyomozó arcán tisztán kivehető, hogy a türelme lassan a végét járja. Hamar leakarja zárni ezt az ügyet. Amint a nyomozó nyitotta is volna a száját, kopogás hangja töri meg a csendet.
- Szabad!
Tekintetét a két férfira szegezte. Az egyikük, fekete öltönyt és nyakkendőt visel, feketeszemüvege pedig eltakarja a lelkét. Felismeri, ahogyan az öltönyös úriember is. A másik férfi egy itteni dolgozó, aki remegve lép oda feletteséhez.
- K…kapitány… a… helyzet…. hogy…
- Igen?
Válaszol kissé feszülten a nyomozó, miközben észreveszi, hogy kollégája nem éppen biztosan áll a saját lábain. Remegve adja át a kezében lévő papírokat. A nyomozó nyomban hozzá is lát, hogy elolvassa, majd tágra nyílnak a szemei.
- MICSODA?!
Szinte majdnem ordítva, kurjongta el magát, miközben az adatokat böngészi. A nyomozó arcán látható, hogy nem hisz egyszerűen annak, amit a kezében fog.
- Kisasszony… mély elnézését kérem, amiért korábban önt gyanúsítottam meg… kis félreértés történt…
- Semmi baj nyomozó, csak a munkáját végezte.
- És maga meg kicsoda, ha szabad tudnom?
Teszi fel a kérdését a nyomozó a fekete öltönyös férfinak, aki eközben feketeszemüvegét, levette már.
- Természetesen a kirendelt ügyvéd vagyok, Kai-Leng szolgálatukra. Viszont úgy néz ki rám már nincs is szükség, de ahogyan hallom mi is történt és az eredményeket látván… jogosan beperelhetné a kisasszony önöket, amiért meg gyanúsítottak olyanért, amit nem is követett el.
- Hát izé…
- Nem szándékozom önöket beperelni. Ellenben szeretnék haza menni, ha nem gond.
Határozottan elmondta kérését a nyomozónak, amit természetesen engedélyezett is. Nem gyanúsított, elmehetett. Küldetés teljesítve. Shadow ügynök immáron befejezte Shanghai küldetését. A korrupt tiszt halott, a „gyilkos” pedig mélyen a föld alatt fekszik papíron. Senki se tudja a lányra bizonyítani, hogy megölte a célpontját. Az ügyvéd kikísérte, majd amint a rendőrségtől pár utcányira elmentek, kezéből elővesz egy mobilt, amit átad.
- Ma 21:00-kor hívni fog.
- Értettem.
A búcsúzás, elmarad természetesen. A két fél ellentétes irányban távozik egymástól. Határozott léptekkel, zsebre dugott kézzel igyekszik vissza a kijelölt házhoz, ahol lakott. Célpontját tíz napig figyelte, majd a tizennegyedig napon ölte meg. Tudta jól, mikor, hol melyik időben kellet likvidálnia. Minden tudott a fickóról. Tudott a korrupt cselekedeteiről, hány nővel csalta a feleségét és persze mennyi rakétát is adott el titokban Észak Koreának. Szerencsére ezek a rakéták, működés képtelenekké váltak, mert pár jó akaró, kicsit megbütykölte a vezetékeket. A „Kedves Vezető” biztos nagyon elégedetlen lehet most. Lehetséges, hogy pár tábornoka nyilvános kivégzésben fog részesülni, kedvtelensége miatt. Shadow ügynököt viszont ez nem érdekelte. A küldetés sikere volt itt a legmagasabb prioritás. A kijelölt menedékházhoz érve, amint kényelembe helyezte magát a mobil pontban 21:00-kor megszólal. A szám természetesen rejtettként jelenik meg. A lány, viszont tudta ki hívja. A Főnök, akinek dolgozik, az Ügynökség, ahol esküjét letette, akikkel együtt a világ biztonságáért küzdenek.
- Shadow ügynök szolgálatra jelentkezik. Kódom: X7851OMEGA9
- Szép munkát végzett, Shadow ügynök. Egy újabb fenyegetést távolított el. Büszke lehet most saját magára.
Szokásosan, Főnöke eltorzított hangon beszél munkavállalójával. Életében sose találkozott személyesen vele. Munkáit telefonon, olykor laptopján keresztül kapja. Sokáig gondolkodott éveken át, hogy vajon, ki is lehet ez a bizonyos Főnök, aki a Szellem Ügynökséget vezeti. Egyes állitások szerint, valószínűleg egy nő, mások viszont férfira tippelnek. Sokáig mélázott ezen Shadow ügynök is, de végül elfogadta ezt a bizarr jelenséget. Az Ügynökség titkosan működik. A világon senki nem tud róluk semmit. Azt se tudják, hogy léteznek e egyáltalán.
- Viszont, egy új megbízás vár magára. Látja a maga elött lévő pakkot az asztalán?
Tekintetével keresi az állítólagos paksamétát, amit végül meg is talál.
- Igen.
- Nyissa ki.
A parancs hallatán, kinyitotta.
- A küldetés helyszíne Japán, Tokyó, Karakura kerülete. Részletes információt a megadott helyszínen fogja megkapni a megbízótól. Részletesebb információt sajnos nem tudunk közölni önnel, mivel maga a megbízó sem mondott többet.
- Lehet tudni a megbízó nevét?
- Sajnos nem. Nem mondott semmit a kilétéről, nem tudtuk beazonosítani. Viszont hagyott magának egy üzenetet, amit a paksamétában fog találni. Állítólag maga érteni fogja. Holnap pontban reggel tízórakor száll fel a gépe, el ne késsen. Felszereléseit a kijelölt házba helyeztük el, ahol idegilenesen lakni fog. A mobilt pusztítsa el a pakkal együtt, majd holnap jelentkezzen a reptérnél.
- Értettem!
Amint a kapcsolat megszakad, Shadow ügynök máris a levél felé nyúl, amit a megbízó küldött neki. Alaposan átnézi mielőtt kibontja, de sajnos nem talál semmiféle nevet, esetleg címet, hogy kiderítse vajon kicsoda is ez a megbízó. Nagyot sóhajtva kinyitja a levelet, amin csak a következő áll.
„Zöldséges rizottó”
Máris leesik a tantusz, hogy vajon kilehet a megbízója. Mosoly ül az arcán. Rég nem látott mentora kéri segítségét. Maga a mondat egy egyszerű embernek semmit sem jelent, de Shadow ügynök kitudja olvasni vajon mit is takarhat, ami így szól: „Told ide a segged most!”
Még utoljára átolvassa az adatokat, majd elégeti a pakkot a mobil telefont pedig széttöri egy kalapáccsal, maradványait a közeli folyóhoz dobja be. Amint mindennel végzet és bepakolt, ébresztőjét beállította, majd nyugovóra tért. A nyugalom addig tart minden egyes éjszakán, amíg az ismerős hangot meg nem hallja. Azt a hangot és mondatot, amit évek alatt próbál elfelejteni, de végül mindig megtalálja és így minden egyes reggelt riadtan kell fel, hogy aztán újra belevesse magát következő küldetésére.


„Mond csak… féled-e a halált?”
Fullbring
Név: Target Acquired!/Cél Befogva!
Típusa: Eszköz/fegyver

Fókusz tárgy
Dögcéduláját még Mentorától szerezte. A Dögcédulán a „Shadow” név van bele gravíroztatva. A tárgynál látszanak kisebb karcolások, horzsolások de az adatok mint: név, születési év, teljesen kivehetőek rajta. Fókusz tárgyat a pólója alá rejti, hogy senkinek ne tűnjön fel.
A fegyver
A dögcédulája vörös fénnyel kisérve átalakul egy PTRD-41 Tankelhárító mesterlövész puskává. Kezdetlegesen öt golyóval rendelkezik, ami öt pontonként hozzáadva a fullbringjéhez megnövelődig eggyel. A fegyver hossza 2000 milliméter, aminek csőhossza 1350 milliméter. Maximum 1000 méterig lehet vele, távolból lőni. A golyó űrmérete 14,5 milliméter. A fegyver hatalmas pusztítást képes okozni. Amint a célpontot eltalálja a golyó, azonnal fel is robban egy méteres körzetben. Ha Shadow kifogyna a golyókból kénytelen visszazárnia az erejét és egy körig várnia kell még újra tudja használni a fullbringjét.

1-10 pontig: A fegyverrel 1000 méterig lehet távolból lőni. Egy golyó a becsapódáskor, egy méteres körzetben képes pusztítást okozni.
10-20 pontig: A puska távcsövén keresztül lehetőséget ad arra, hogy falon át is lássa a célpontokat, ha csak egy fal van Shadow és a célpont között elválasztva.
20-30 pontig: A fegyverrel képes egy bazooka erejű pusztítást okozni. Ehhez viszont két golyót kell összesűrítenie egybe. A robbanás mértéke megnő négy méterre, viszont a golyó sebessége csökken emiatt.
30-40 pontig: A fegyverrel most már 1500 méterig lehet távolból lőni. 1000 méternél, a golyó a becsapódáskor háromméteres körzetben képes pusztítást okozni. 100 m-ként a golyó robbanásának átmérője 50 centiméterrel nő.
Fiús, lány kinézete van. Haját rövidebbre vágatta, hogy véletlenül se zavarja, mikor akcióba kell lendülnie. Legtöbbször mikor nem iskolában van, vörös kivágott pólót visel, katona nadrággal és bakancs kíséretével. Pisztolyát és egyéb halálos eszközét a hátizsákjában hordja. Bőre leginkább bronz színű, mint a kínaiaké. Szeme világos barna színű, de amint a képességét használja a szem színe vörössé alakul.  175 centiméter magas.
 


Fegyelmezett, céltudatos, de a korához megfelelően azért a lázadó énje is olykor előkerül. Fiús, lány kinézete jellemére is igaz. Ha kell megvédi magát, nem riad meg az ocsmány dolgoktól. Jobban szeret gatyában mászkálni, mint szoknyában. Szenvedélye a motorok a rockzene és a fegyverek. Legfőképpen a mesterlövész puskák állnak első helyen. Kiképzésének köszönhetően bármilyen karakter jellemét képes átvenni, magáévá tenni anélkül, hogy valódi személyisége elveszne. Könnyen barátkozik az emberekkel, viszont másokat közel engedni nehezebben tud. Egyedül életében csak is Mentora jöhet szóba, mint közel álló személy.


+ Papi! (Mentor)
+ Motorok
+ Mesterlövészpuskák
+ AC/DC és minden más régi rockzene
+ Csokipálcika

- Plázacicák
- Gal lányok
- Aki a motorjához engedély nélkül hozzá nyúl! (Kivétel a Papit ő hozzá nyúlhat!)
- Beképzelt fickók
- Rasszistákat
- Perverzeket


(click to show/hide)

Oldalak: [1]