Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Hirako Shinji

Oldalak: [1] 2 3 ... 5
1
Lélektovábbképző Akadémia / Tantárgyak és tanárok
« Dátum: 2016. Máj. 24, 18:54:55 »
AZ AKADÉMIA TANTÁRGYAINAK ÉS TANÁRAINAK LISTÁJA

Az Akadémián az alább leírt tantárgyakat tanulja minden shinigami. A képzés hat évig tart, ennyi ideje van mindenkinek elsajátítani mindent, ami mesterségéhez kell.

Démonmágia - elmélet:
Mint a tantárgyak többségének, úgy a démonmágiának is van elméleti része (bár ezt a tanulók nem mindig díjazzák). A diákok tanulmányaik kezdetén először csak a kidou elméletéről tanulnak, és a tantárgyból lerakott sikeres vizsga után kezdhetik meg a gyakorlati részt. Három éves alapozó tantárgy, a tehetségesek azonban gyakorlatokon is részt vehetnek.
Tanár: Mizushima Hyousuke - vendégelőadó


Démonmágia - gyakorlat:
A kidou-k gyakorlatát csak akkor lehet elkezdeni, ha az első év végén sikeresen levizsgázik a tanuló az elméleti tananyagból (ami után azonban nem szabadul meg a diák ettől a tárgytól). A gyakorlati oktatás mindig az akadémiát övező park egyik távolabbi tisztásán zajlik, hogy az esetlegesen félresikerült varázslatok ne tehessenek túl nagy kárt.
Tanár: Mizushima Hanabi - vendégelőadó


Fegyveres harc:
Ez az egyik tantárgy, amit a diákok akadémiára kerülésük után azonnal elkezdenek tanulni. Eleinte ugyan inkább testnevelésórára hasonlít az oktatás, ugyanis fejleszteni kell a diákok állóképességét, nagyjából két hónap után azonban már elkezdődik a tényleges edzés, egyelőre csak fakardokkal.
Tanár: Jelenleg betöltetlen (NJK)


Pusztakezes harc:
A fegyveres harccal egy időben kezdik el tanulni a diákok a pusztakezes harcmodort is. Az órákat egy viszonylag kisméretű edzőteremben tartják, így csoportbontásban vannak a foglalkozások. Egy-egy harcstílust fél évig tanítanak, ezekből vizsgákon mutathatják meg tudásukat a diákok.
Tanár: Jelenleg betöltetlen (NJK)


Shinigami történelem:
Ezt a tárgyat a legtöbb tanuló szereti könnyen tanulhatósága miatt. Leginkább az időpontokra és a helyszínekre fektetik a hangsúlyt az oktatás során, amit a diákok nem igazán szoktak kedvelni, azonban a magyarázatokkal jól érthetővé válnak az események. A shinigami történelmet tanítják a legtöbb ideig: mind a hat éven keresztül végigkíséri a diákokat.
Tanár: Jelenleg betöltetlen (NJK)


Hollowismeretek:
Az egyik legfontosabb elméleti tantárgy az akadémián. Ezt négy évig tanulják a diákok, és kőkeményen számon is kérik tőlük a tananyagot, így nem épp a tanulók szíve csücske. Rendszeres vizsgákon kell bizonyítaniuk tudásukat.
Tanár: Jelenleg betöltetlen (NJK)


Zanpakuto tréning:
Ez a tantárgy segít a diákoknak felkészülni lélekölő kardjuk megismerésére. A tanórák nagyrészt elméleti anyagokból és meditációs gyakorlatokból állnak, a tananyag megértése és sikeres teljesítése pedig nagyon fontos minden tanuló számára, akik szeretnék sikeresen letenni a vizsgát. A képzés utolsó négy évében foglalkoznak vele első sorban.
Tanár: Jelenleg betöltetlen (NJK)

Ui.: A tanári pozíció betöltésének feltétele, hogy a pályázó karakter maga is az Akadémián sajátítsa el tudását és rendelkezzen kompetenciával a választott tárgyat illetően. Jelentkezni privát üzenet formájában lehetséges, a Staff fenntartja a válogatás jogát!

2
Karakura High School / Folyosók és lépcsősorok
« Dátum: 2016. Máj. 18, 23:22:54 »
Neve: Folyosók és lépcsősorok
Leírása: Mivel a szép osztálytermekhez is valahogy el kell jutni, ezért folyosók és lépcsők hálózzák be az iskolát. A folyosókon találkozhatnak más osztályba tartozó diákok, de a szabálytalankodókat, vagy lófrálókat is nyakon csíphetik a tanárok. Szünetben ezek a helyek megtelnek a diákokkal, de mikor megszólal a csengő, teljesen kiürülnek. Mindent és mindenkit összekötnek. Rengeteg dolog történhet itt, ha valaki megáll és körbenéz, vagy ha csak egyszerűen átszalad rajta.További képek: Kép1, Kép2, Kép3, Kép4

3
Belváros / Keen Industries
« Dátum: 2016. Ápr. 11, 16:32:35 »
A Keen vállalat Karakura belvárosában helyezkedik el. Ez egy magas fekete felhőkarcoló, amin nagy fehér betűkkel a KEEN INDUSTRES név áll. A vállalat épülete a közelmúltban összedőlt, azonban Cassandra Keen milliárdos újjáépíttette azzal a céllal, hogy több munkahelyet teremtsen a város lakóinak. Az épületen belül egy titkos részleggel is rendelkezik, ahova csak George és Cassandra tud belépni. Itt tárolják ugyanis az Éjszakai Sas fegyverzetét és azoknak fejlesztései is itt mennek végbe. A titkos részleg a föld alatt helyezkedik el, ahova a megfelelő kulcskártyával lehet csak lejutni. A vállalat városfejlesztéssel foglalkozik: iskolák, kórházak (az épületek és azok felszereléseinek korszerűsítése), illetve a közlekedés fejlesztésével (csúcsminőségű közlekedési eszközök, vasút).


4
Újévi nyereményjáték - 2016 / HO-HO-Hōgyoku!
« Dátum: 2016. Jan. 01, 21:27:42 »
Üdvözlet barátosok és barátosnék!

Most, hogy kipihentük a karácsonyi nagy kajálás utáni gyomorfájást és illően elbúcsúztattuk az óesztendőt (ki-ki a maga módján), nyereményjátékra invitállak benneteket!
A jelentkezés meglehetősen egyszerű, csupán a következő receptet kell hozzá követni:

  • Vegyünk 1 db saját karaktert.
  • Adjuk hozzá egy ismert karácsonyi rege darabkáit.
  • A hozzávalókat gyúrjuk össze egy történetté, ízlés szerint fűszerezzük önálló gondolatokkal és poénokkal!
  • Nyújtsuk méretre! Minimum legyen fél oldal (25 sor), maximum két oldal (100 sor).
  • A kész művet kivajazott privát üzenet ablakba helyezzük és elküldjük Hirako Shinjinek február elsejéig!
Az elkészült remekeket szakértő zsűri véleményezi! Csodás jutalmak várják, hogy gazdát találjanak, ne szalaszd el a lehetőséget!

A határidőt módosítottuk a kevés jelentkező miatt, így még egy hétig, vagyis 2016. február 7. 23:59-ig jelentkezhettek!

5
Kaiser Gesang - A szent király himnusza / Fertőzött testamentum
« Dátum: 2015. Júl. 13, 18:52:09 »
Határidő: július 27.

0517|A Juunibantai Területe|Megfigyelő Részleg

Kazuma Seiji fáradtan ásított egyet, majd szemüvegét a homlokára tolva igyekezte kidörzsölni az álmosságot szemeiből. Tegnap éjszakára lett beosztva, s már csak pár perc volt hátra ahhoz, hogy megérkezzen a váltás és végre lefeküdhessen aludni. Szerencsére őrsége eseményektől mentesnek számított, csupán néhány apróbb változást vélt felfedezni a monitorokon, amelyek gyengébb lidérceket jelentettek, bár ettől függetlenül továbbította a jelzést a vezetőség irányába, akik ezt követően feltételezhetőleg kiküldtek egy kisebb csapatot a veszély elhárítására. Legnagyobb megkönnyebbülésére egy korábban történt atrocitás után kérvényezte áthelyezését az osztagon belül, ennek hála a veszélyes szituációkat kizárólag tisztes, akár egy dimenziónyi távolságból figyelte meg. Jobbja önkénytelenül is a nyakát fedő sálra tévedt, amely alatt bőrén egy hosszú vágás halvány forradása vált kivehetővé, ami szinte körbeért. Az az átkozott lélekölő majdhogynem levágta a fejét! Csupán egy hajszálon függött az élete, de a gyors segítségnek köszönhetően végül túlélte a kalandot, habár a lábadozás utána még hónapokig tartott, végül azonban sikerült legyőznie hisztérikus pánikbetegségét, s visszatérhetett a szolgálatba. Az emlékek hatására borzongás futott végig a hátán, gondolatmenetének hangos sípolás vetett véget.

~ A csudába! ~ - futott át elméjén a gondolat, miközben azonnal a konzol kezelőfelületére csapott. Hajszálnyira volt attól, miszerint komolyabb riasztás nélkül megússza. Az okulárét visszacsúsztatta a helyére, aztán figyelmét a képernyőn megjelenő adatokra függesztette. A rendszer egyezést talált, a tiszt vonásain pedig a rémület kifejezése lett úrrá. - Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne!

Hosszú pszichológiai kezelés eredménye változott semmissé egy másodperc leforgása alatt, miközben Kazuma-san fejvesztve rohant ki a helyiségből, magára vonva több kollégája figyelmét is. Értetlenül néztek össze, majd miután elküldték a megfigyelt eredményeket, utána indultak. Pár perc múlva találták meg az egyik takarítószerekkel teli tárolóban. Teste úszott a verítékben, szemüvege pedig csálén szelte át arcát.

- Ő az! - suttogta halálra váltan. - Visszajött értem!

0532|A Juunibantai Területe|Kapitányi Iroda
Nara Shiratori és Shiroichi Anao

Pokollepke keresett fel benneteket eme korai órán, erőszakossága miatt egyértelműnek tűnhetett számotokra: fontos üzenetet kell átadnia. A parancs értelmében azonnali hatállyal a Tizenkettedik Osztag vezetőjével kell találkoznotok, akitől megkapjátok majd a további eligazítást. Konkrétumokra nem térnek ki, ám a kötelékben eltöltött évek során már megtanulhattátok, az ilyesfajta ébresztőknek sosincs vidám oka. Az elétek küldött shinigamik a kapitány elé vezetnek titeket, aki röviden megosztja veletek azokat az információkat, amiket tudnotok kell, mielőtt elindulnátok a küldetésre.

- Bicsi-bocsi a korai zavargálásért, de úgy ítélgéltük, ez az ügyecske nem tűrigél halasztást > . < - az asztala előtt állt, a kezében egy köteg lapot tartott, aminek az átfutását épp befejezte a vendégek belépésekor. Feszült izgatottsággal mosolyogott a többi kapitányra, bár esetében ez inkább tűnik érdeklődő kíváncsiságnak, ami valószínűleg főként az ügynek szól. - Ma hajnalkában, vagyis már nem annyirácska hajnalkában, mert mindössze negyed óra-mórával ezelőtt kiugrálgálóan magaskás reiatsu-koncentrációcskát érzékelt a Megyfigyelős részlegecske az Emberek Vili-világocskájában, egész pöti-pontoskásan Dél-Amerikában az Amazonas mentén, amit a rendszerecske úgy azonosítgált befele, mint a szimi-személykét, aki nem olyan rég kitörigélt az iszti-osztagocska területecskéjéről, szóval-móval ha jól tudigálom, már akadgált dolgocskátok vele-mele, ezekben pedig mindent összeszedigéltünk, amit a feladat elvégzésecskéjéhez tudigálnotok kell. ^ v ^ Nem is szeretgélném tivi-tovább huzigálni, a legjobb lenne mielőbb indulgálnotok, a megfili-felelő shinigamicskákat már értesítgéltük az indulgálás időpontikájáról, szóval-móval ha nincs azonnali kérdésecske, indulgáljatok a Senkaimonhoz, rimi-remélhetőleg a doksikákban minden benne van, ami kelligélhet, és ha mégsem, bármikor hívogálhatjátok lélekmobilkán a Juunibantait tivi-további útmutatócskákért, egyelőcskére viszont jó utacskát! ^ v ^

Monológja végeztével átadja a hivatalos parancsot, amelynek lapjain a Főkapitány szálkás betűivel megtalálhatóak az utasítások. A környéken élő törzs tagjai érzékenyek a lélekenergiára, éppen ezért lehetőség szerint kerülnötök kell a feltűnést, valamint erőtök feloldása is csak legvégső esetben történhet meg, ezzel minimalizálva a környezetet érintő károkat. A csapatotokat előre kiválogatták, az indulási ponton várnak rátok.

0600|A Kidoushuu Területe|Nagy Senkaimon
Fuwa Kanayo, Hatakeyama Momo, Kitetsu Raiden, Kuchiki Samanuske, Rosui Kagehime, Sierashi Masaru

Egy hirtelen verbuválódott csoportosulás közepén találtátok magatokat, némelyek álmosan, leragadó pillákkal dülöngélnek ide-oda, míg mások feszülten várakoznak. Nagyjából tízen - veletek együtt - ácsorogtok a hatalmas kapu előtt várva feljebbvalóitok megérkezésére, akik majd ismertetik a misszión betöltött szerepeteket. Rajtatok áll, miképpen töltitek el az addig fennmaradó időt, szóba elegyedhettek egymással vagy akár magányosan elvonulva felkészülhettek mentálisan az előttetek álló lehetséges megpróbáltatásokra. Bárhogy is tegyetek, hamarosan villámlépés hangja süvít a hajnali némaságba, azután a két haoiris alak hozzátok sétál.

6
Újévi nyereményjáték - 2015 / I. Varázs/igézés
« Dátum: 2015. Jan. 12, 22:13:24 »
Kedves Játékosok!

Az újévi nyereményjáték első kategóriája a kidou-kkal kapcsolatos. Írjatok nekünk minél hangulatosabb, ötletesebb démonmágia-idézéseket az idézéssel még nem rendelkező technikák számára. Lehet verses formában vagy egyszerűen prózában, a lényeg, hogy a játék végén kibővíthessük a kidou-listánkat ezekkel a kántálásokkal - elvégre úgy a leghatásosabb a démonmágia, ha annak a teljes idézését is használjátok!

Egy játékos több idézést is beküldhet egyszerre (lehetőleg ne kétnaponta jöjjön egy új üzenet ;) ), a pályázatokat privát üzenetben várom. A beküldési határidő 2015. február 7-e, ezután szavazással fog eldőlni az első három helyezett sorrendje, az ő jutalmuk:

I. 3500 LP és 4000 ryou
II. 2500 LP és 3000 ryou
III. 1500 LP és 2000 ryou

Az se keseredjen el, aki nem kerül be a legjobb három közé, hiszen minden résztvevő kap 2000 ryou-t.

Kellemes ötletelést!

7
Csevegő / [Játék] Angyalok és ördögök
« Dátum: 2014. Júl. 06, 10:43:18 »
Játékra invitállak benneteket! Vállalkozó szellemű, bátor angyalokat keresünk a szemtelen ördögök megfékezésére! A feladat egyszerű: ha ANGYALT mondasz ebben a topikban, azzal vállalod, hogy valamelyik posztodban teljesítesz egy feladatot, melyet az szab ki neked, aki ÖRDÖGÖT mond utánad. Így például:


Idézet
ANGYAL

ÖRDÖG - látványosan pirulj el valamin a következő posztodban


A feladat lehet bármi, nem feltétlenül kell ciki dolgokra gondolni, az aktuális ördög fantáziájára van bízva. A kiadott feladatot meg kell tennie az angyalt vállaló játékosnak, akár tetszik, akár nem. Amennyiben teljesíted, küldj PÜ-t valamelyik stafftagnak a feladattal és egy linkkel a poszthoz, amelyikben megoldottad.

A sikeres angyalok 500 ryou jutalomban részesülnek minden teljesített feladat után!

További szabályok:

  • Egy karakternek egyszerre legfeljebb egy futó feladata lehet
  • Egy user legfeljebb egy feladatot vállalhat egy héten


Forrás: Sword Art Online Szerepjáték (a topic kitalálójának engedélyével hoztam át a játékot)

8
Archívum / Tanarotte de Silfo - 9. torony
« Dátum: 2014. Júl. 06, 10:25:34 »
A torony már messziről megismerhető mohás repedezett köveiről. Kinézete ellenére a stabilitásában nincs kár. Maga a torony belseje már komolyabb dolgokkal várja az érkezőket. Indák, virágok, gyökerek, és egyéb növények, melyek némelyike veszélyesebb a kinézeténél. Ahogy haladunk felfelé úgy sűrűsödik a növényzet, s a tetején található Tanarotte szobája. A lépcső tetején egy fa ajtó fogadja az érkezőt, ami egy kopogtatót leszámítva teljesen csupasz. Bent a vendéget különösebbnél különösebb dolgok fogadják. A legfelső két szint egybe van nyitva, és szó szerint egy kisebb erdő foglal benne helyet. A közepén egy tisztás kapott helyet, melyben helyet foglal egy  kisebb-nagyobb halas tó. Minden bútor, berendezési tárgy élő  növény, vagy az foglal keretbe. A szint közepén áll a leghatalmasabb fa, mely ellátja erővel az egész területet. Ennek gyökerei alatt található az energiatartaléka, mely hollowokból, és balszerencsésebb arrancarokból áll, kiket Tanarotte néha napján elkap.


9
Archívum / Party P(a)lace - Adala kérója ^^ - 7. torony
« Dátum: 2014. Júl. 06, 10:23:50 »
Szió ^^
Ömm... Ugye nem a zene miatt akartok panaszkodni? Huh. Akkor jó, már kezdtem aggódni. Mit? Bejönni? Persze simán. Gyertek csak!

Cipőt dobjátok el és kövessetek! ^^
Nya~ első állomásunk a nappali. Az ablak ne tévesszen meg, az csak álca. Igazából, most van besötétítve a szoba. De poén nem? ^.^ Figyelj, asztalra teszed a lábad megöllek, oké?
Köszi, édes vagy.Haladjunk tovább! Itt jobbra található a konyha, és az étkező. Ne hari, hogy nem csináltam kaját, meg ilyenek. Nem tudtam, hogy vendégem lesz ma. ^^" Az ablak itt is ugyanaz amint odaát. Mit? Erkély? Az nincs, de ha kiügyeskeded, innen ki tudsz ülni a tetőre. Majdnem ugyanaz.


Hogy mit? Ott? Ott van az én kis magánszférám. Igen az a szobám. Hogy oda benézni? Na jó, nem bánom, de maradjunk szigorúan a küszöbön kívül. Szóval az a határ a privát terem, és a publikus között. Értette mindenki? Laza. Akkor mutatom.


Hogy mi kéne? Mosdó? Itt a folyosón balra, a medence mögött az ajtó. Aha van medence is, és tökre király. Megnézitek?


Na hogy tetszik? Ez az én kéróm. A zene pedig permanens, bocsi. Nincs az a kényszer amivel egy Espadát rávennél, hogy lekapcsolja a zenét. Szóval így jártatok, itt zenét fogtok hallgatni, ha tetszik, ha nem. ^^ Figyu, ha belemész a medencémbe ruhástól, kiváglak az ablakon. *sighs*


10
Archívum / Flavia nella Sinestesia - 3. Torony
« Dátum: 2014. Júl. 06, 10:15:02 »
A Tres Espada tornya bár külsőleg semmit sem változott, a belseje lett cifrásabb. Flavia miután Rävval megküzdött és elnyerte az espada rangot a tornyot biztosította egy közvetlen átjárás lehetőségével Desmond Phellera tornyába, melyek között egy függőhíd vezet át a magasban. Flavia mindenki számára ismeretlen szobáját ugyanis nem akarta elhagyni, s lévén a költözködés nehézkes lett volna a felgyűlt kincseivel, így sokkal egyszerűbb volt áthidalnia a dolgokat. Szóval a szobáját meghagyta a Segunda otthonában. Régi-új fracciónjai lakosztályát nem zargatta, csupán az ajtók nincsenek zárva előtte.


11
6. osztag / Fürdők
« Dátum: 2014. Júl. 05, 11:12:57 »
Mivel a 6. osztag tagjai nap mint nap keményen dolgoznak, hogy tovább öregbítsék osztaguk hírnevét, megérdemelnek egy szép fürdőt, ahol nemcsak női - férfi részlegek vannak, hanem gyógyfürdők és egyebek is ( többek között egy közös medence, ahol lehet néha sunyiban partyzni XD). Lehet idejönni ismerkedni, kikapcsolódni, regenerálódni. Minden idetévedőnek kellemes időtöltést kívánok!


12
6. osztag / Park
« Dátum: 2014. Júl. 05, 11:12:00 »
Ez egy szép füves terület fákkal, bokrokkal, kiváló piknikező és kikapcsolódó hely az irodában eltöltött munka után.


13
6. osztag / Hadnagyi iroda
« Dátum: 2014. Júl. 05, 11:10:50 »


Nem csalás, nem ámítás! Felfedezted az csudiklassz zugomat, ami eltéveszthetetlenül jelzi kicsoda és micsoda lapul a színfalak mögött! Ha környéken jársz ne habozz, gyere be és igyunk! Mármint ismerkedjünk...kivéve,ha papírmunkát hozol! Akkor mentsd az irhád!

Mellékesen érezd magad otthon, kopogj belépés előtt, illetve hívj nyugodtan Hana-nak! Azért nem vállalok felelősséget, ha a fuku-taichou-ra nem nézek fel!14
6. osztag / Edzőterem
« Dátum: 2014. Júl. 05, 11:09:46 »
Itt edzenek a 6. osztag tagjai.


15
6. osztag / Nagyterem
« Dátum: 2014. Júl. 05, 11:08:44 »
Ez a 6. osztag nagyterme. Itt lehet étkezni, beszélgetni, szabad idő tevékenységeket folytatni, persze mindent csak módjával. Ha a kapitány gyűlést hív össze, az nagy részt ITT fog lezajlani.

Ide kerülnek az osztaggal, Seiretei-el, Gotei 13-al kapcsolatos hírek, észrevételek, információk. A topik-ot elsősorban a hadnagy és kapitány használja, de edzéssel, vezetőséggel kapcsolatos kéréseket és kérdéseket is megoszthattok, ha úgy érzitek nincs szükség a személyesebb Privát Üzenet használatára.

Félreértések elkerülése végett, elsősorban hatodik osztag tagjai számára létezik ez a topik. Kivételt képeznek más osztagok minket érintő hírei - például negyedik osztag felhívása, legyünk szívesek rendet csinálni magunk után a konyhábanXD -

Jó böngészést!
Kuchiki Hana, 6. osztag, hadnagy

Oldalak: [1] 2 3 ... 5