Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Neliel Tu Oderschvank

Oldalak: [1] 2 3 ... 8
1
Fórum élet / Június havi stat
« Dátum: 2018. Júl. 09, 09:15:32 »
Üdvölet!

Legtöbb hozzászólást író felhasználók jutalmazása. Feltétel, minimum 10 hozzászólás egy hónap alatt - mindegy, hány karakterrel, a lényeg, hogy meglegyen a 10 post az adott hónapban. HA NINCS MEG A TÍZ POST/HÓ AKKOR NE ÍRJ IDE!

IC Hozzászólások:
 • Soul Society, Hueco Mundo, Emberek Világa, valamint Alternatív boardba tartozó IC hozzászólások
 • Küzdőteres postok
 • Küldetések
 • Pályázatok, amennyiben legalább 250 szó IC-részt is tartalmaznak
 • Pársoros board és villámküldetések postjai, amennyiben elérik a 250 szót

NEM IC hozzászólások:
 • OFF hozzászólások IC boardokban
 • Helyszínleírások (például a karaktered szobájának nyitsz egy topicot)
 • Mesélői postok
 • Előtörténetek
 • Post a Kifordított boardba
 • Egyéb OFF hozzászólások

Értelemszerűen itt jelzed, ha elérted a hozzászólások számát. Azzal a karaktereddel írj ide, akivel a jutalmat kéred! Multik esetén vezesd le, kivel, na meg hány darab post-ot írtál, mindegyik mellé linkelve egy linket az adott karakter hozzászólásairól. (Karakter profilja -> Üzenetek megjelenítése -> Üzenetek) FONTOS: nem kötelező az összes postodat lejelenteni, a lényeg, hogy a lejelentettek száma meglegyen minimum 10 darab. Te döntöd el, melyik postjaidat számoltatod el, azonban ezt valahogy mindenképpen jelezd! ;)

Jutalmazás, ahogy eddig is 100-500 LP között lesz. Hozzászólásokat leellenőrizzük, csalásért bünti jár, azaz figyelmeztetés!

Stat minden hónap elején van. Tehát, minden hó elején jelentkezhetsz az előző hónapban írt hozzászólásaiddal, ha megvan a tíz darab. Topik következő felkerülésével törlésre kerül, úgyhogy addig jelezd a jutalmat pontelosztásban és saját adatlapodon is! A stat lejelentését, kérjük, legkésőbb július 30. 23:59-ig ejtsétek meg!

2
Szervezetek / ❉ Hokouei Tateza ❉
« Dátum: 2018. Máj. 12, 23:36:33 »

❉ Hokouei Tateza ❉
Pitypang pajzs
A Shiranui-ház testőrségének története szinte egybeforr a ház alapításával. Shiranui Kazukira számtalan veszély leselkedett, miután a Shihouin-ház nemesi rangot ajándékozott neki, így a legjobb barátját, és akkori osztagtársát, Kandou Minato-t kérte fel, hogy vigyázzon rá és családjára. Minato megalapította a testőrséget, és tizenöt fiatal tiszt kiképzését kezdte meg, hogy velük együtt vigyázzák a birtokot, és a kis család minden tagját.
A testőrségnek mindig tizenöt egyenrangú tagja, és egy vezetője van, akit maguk között Hanamorinak, vagyis Virágőrnek neveznek. (Ez a Shiranui család mindenkori fejére utal, a testőrség vezetője a felelős az ő védelméért, és állandó kíséretéért.) A vezető döntései megkérdőjelezhetetlenek, az esetleges engedetlenséget árulásnak tekintik, és azonnali büntetést von maga után. A Hanamorit mindig kinevezik, vagy az elődje választja meg utódját, vagy a Shiranui család kér fel erre valakit az érdemei alapján.
A testőrség több mint fél évezredes múltra tekinthet vissza, a kezdeti baráti kapcsolatok miatt az újoncok sokszor felmenőiket követve lesznek a testőrség tagjai. Ritka, de nem példa nélküli, hogy teljesen ismeretlen shinigamit szervezzenek be, azonban ez is előfordul. Általában már Akadémista korban kiválasztják, hogy kit szeretnének később köreikben tudni, és minél előbb megkezdik kiképzését, ha hajlandóságot mutat a csatlakozásra.
Jelképük egy hullám motívumokkal ellátott pajzs, mely körül tizenöt aranyszínű katana helyezkedik el körben, amiként a nevüknek választott pitypang szirmai. Virágnyelven ez a növény a hűséget jelenti, ezért választotta annakidején Minato a testőrség nevéül. A középső pajzs a Hanamorit, míg a tizenöt katana a testőrség többi tagját jelképezi.
Egyenruhájuk, hasonlatosan a jelképhez, a királykék- és aranyszínű motívumokat is tartalmaz, a sötétszürke mellett. Az aranyszín szimbolikus jelentése az igazság, jó ítélőképesség, bizalom, míg a királykéké az intuíció, határozott döntéshozatal, világos helyzetfelismerés. Mellettük a szürke egy semleges szín, a tisztelet és alázat szimbóluma. A Hanamori a hagyományos testőri egyenruha felett egy rövid, fekete haorit hord, aminek hátára a testőrség címere van hímezve.
❉ Tagjai ❉

NÉV

RANG

AKTÍVSÁG
Hanamori
aktív

3
Szabályzat / Kira~chan-sensei no Nihongo Shidou
« Dátum: 2018. Ápr. 26, 15:42:54 »
Nem vagy biztos a japán nyelvi tudásod illetően, de szeretnél egy jól hangzó  -és még pontos- japán fordítást a karaktered képességeinek vagy akár parancsszavainak? Gugli barátod sem érzed túl megbízhatónak, hogy ebben segítsen? A megoldást a a problémádra ebben a topikban találod!

Szóval ahogy az olcsó reklámszöveg is jelzi, ha valamivel pontosabb fordítást szeretnél mint amit egyes G betűvel kezdődő fordító program adhatnak, vagy éppen nincs kedved egy számodra teljesen idegen nyelv nyelvtanával szenvedni, de szeretnéd ha a Shinigamid vagy egyéb karaktered japán nyelvre fordított nevekkel és parancsszavakkal(vagy egyebekkel) is rendelkezne, keress fel bátran és segítek benne. :D
Akár itt a topikban egy hozzászólással akár pü-ben csak írd le mit szeretnél lefordítani és máris(amint elolvastam) segítek! :D

Jelenlegi japán nyelvi tudásom: Jlpt N3

4
Belváros / Black Tower
« Dátum: 2018. Ápr. 26, 15:40:48 »
Egy ötven emelet magas felhőkarcoló ad otthont Earl cégeinek, amiknek hála csak egy egyszerű üzletembernek látszik a külvilág szemében.
Az alsó szinteken található az anime stúdió, a megrajzolásuk, animálásuk, és minden egyéb, amire szükség van, hogy a kész mű a legjobb minőségben kerüljön leadásra, ami egy emelettel fentebb történik meg. Több más szinten szorgosan dolgoznak a mérnökei, hogy a mobiltelefon, illetve a számítógép iparából is kihasítson magának egy szeletet. Szinte minden iparágba belefolyt már, és akad néhány szint, ahova csak az illetékesek léphetnek be, ezeken a szinteken már a kormány által adott megbízásokkal foglalkoznak.
A legfelső emeleten található Earl irodája, erre az emeletre pedig csak engedéllyel lehet belépni. Amit egyedül Earl adhat, és leginkább csak megbeszélések alkalmával történik ez meg.
A felhőkarcoló a jelenleg elérhető legjobb biztonsági rendszerrel van felszerelve, ahogy az őrei is a legjobban kiképzettek.


5
Rajzok / Hűtőajtó~
« Dátum: 2018. Ápr. 10, 11:48:53 »
A kényszerpihenő a legnagyobb múzsa... vagy mi :3


6
Karácsonyi nyereményjáték - 2017 / Kisült-e már a kalácsom?
« Dátum: 2017. Dec. 28, 00:01:51 »

Ki ne szeretné a karácsonykor készülő süteményeket, vagy éppen a világító díszeket? A következő játékban a karakterek posztjaiból készíthettek mindenféle karácsonyi dolgot! *o* A posztokban szereplő szavakat felhasználva állíthattok össze minden egyes lentebb felsorolt dolgot.

Karácsonyfa
 • fenyő
 • égő
 • dísz
 • szaloncukor
 • gyertya
 • fényfűzér
Hóember
 • gomb
 • répa
 • fazék
 • bot
 • kavics
Mézeskalács
 • méz
 • fűszer
 • cukor
 • ember
 • sütő
 • forma
Mikulásszán
 • Mikulás
 • rénszarvas
 • puttony
 • ég
 • szánkó
 • piros

Egy-egy posztból több szó is felhasználható, de minél több posztból áll egy fogalom, annál több pontot ér. Ugyanígy, minél több fogalmat "készít" el valaki, annál több pontot ér. :3 A határ ideig írt minden poszt részt vehet a játékban, a következő képpen lehet pályázni:

[url=aposztlinkje] Karácsonyfa: [/url]
[url=aposztlinkje] fenyő [/url]
[url=aposztlinkje] égő [/url]
[url=aposztlinkje] dísz [/url]
[url=aposztlinkje] szaloncukor [/url]
[url=aposztlinkje] gyertya [/url]
[url=aposztlinkje] fényfűzér [/url]

Tehát minden szónál be kell linkelni a posztot, amelyben szerepelt. Csak saját karakterek IC posztjai számítanak!

Határidő: Január 31. 23:59

Kérdés esetén kerssetek nyugodtan PÜben, facen, postagalambbal, vagy füstjelekkel ;)


7
Karácsonyi nyereményjáték - 2017 / Szellemes karácsony!
« Dátum: 2017. Dec. 28, 00:00:36 »
Kellemes karifát, Boldog bejglit! :3

Ezúttal kicsit rendhagyó küldetéssel készültünk a számotokra, mégpedig a tesztfórumon! (Igen, van ám olyan is! *o*) A villámnál is villámabb, nagyjából 2-3 órás kis kalandokra lehet számítani, amikre itt lehet jelentkezni azzal a karival, akivel szeretnétek részt venni. ^-^

A következő időpontokban lesznek kalandok:
 • 12.29. (péntek) 21:00 és/vagy 12.30. (szombat) 21:00
 • 01.05. (péntek) 20:00 és/vagy 01.07. (vasárnap) 16:00
 • 01.12. (péntek) 19:00 és/vagy 01.13. (szombat) 15:00
 • 01.19. (péntek) 21:00 és/vagy 01.20. (szombat) 17:00

Előfordulhat némi csúszás, vagy ha nincs elég jelentkező, módosítás, esetleg az adott kaland nem indul.
A tesztfórum chatjén lesznek a küldik, amik később erre a fórumra is felkerülnek egy posztban. Nem kell majd külön regisztrálni, az itteni karakterek adataival oda is mindenki be tud jelentkezni. (Az első kaland előtt bekerül a topikba a link is.) Mivel a kaland a chat adatbázisából lesz lehívva, így ott csak IC írására lesz lehetőség, kérdéseket feltenni az itteni chaten tud majd mindenki.
Egy user egy karakterrel jelentkezhet, de több időpontot is megjelölhet, azonban csak egy kalandban vehet részt. (Attól függően lesz a beosztás, hova hányan jelentkeznek.) A küldetések mindegyike kasztfüggetlen!

Jelentkezni a kalandokra a küldetés napjának délelőttjéig lehet.

8
Karácsonyi nyereményjáték - 2017 / Küldj egy lapot!
« Dátum: 2017. Dec. 27, 23:58:56 »

"Lappföldi Monyók idén szerencsére egyetlen rossz hírt sem kapott, minden rénszarvas rendben segített a Télapónak! Épp ezért nyugodt nyaralásáról számtalan képet készített, és Télanyónak még egy képeslapot is küldött, ahogy csíkos zoknijában a homokos tengerparton sütkérezik.
Ez annyira megtetszett a vén szakállas feleségének, hogy felhívást intézett. Ezúttal ő várt némi ajándékot, egy-egy képeslap formájában, amit kitehet a falára, így emlékezve az idei ünnepekre.
Küldjünk számukra minél többet! ^-^ "Ez alá a poszt alá lehet küldeni a műveket. ^w^ Bármilyen képszerkesztőben készített képeslap számít, lehet saját rajz, vagy megszerkesztett kép, Karácsonyi, vagy Új évi, a lényeg, hogy a fórum karakterei szerepeljenek rajta. (Tehát nem a canonok!) Emellett meg is lehet írni a képeslapot, akár Télanyónak, akár valaki másnak egy eltévedt lapot. :3

Határidő: Január 31. 23:59


9
Mizunohana Daigaku / Udvar és sportpályák
« Dátum: 2017. Szept. 22, 00:19:59 »
Kilépve az egyetem hátsóajtaján egy köves út található, mely egyenesen előre vezet és két oldala füvesített. A füves részeken szabályos távolságokban padok vannak elhelyezve és a legtöbb mellé egy fa is van ültetve, hogy nyáron hűsölni is lehessen alattuk. Akik nem kényesek a ruhájukra, azok akár a fűbe is letelepedhetnek pihenni.
A köves út végén, egy nagyobb füves terület után találhatóak a különféle sportpályák, melyeket akár az iskolát megkerülve, a főbejárat felől is meg lehet közelíteni.


10
Mizunohana Daigaku / Folyosók
« Dátum: 2017. Szept. 21, 23:34:45 »
A termeket összekötő folyosók és lépcsősorok, ahol az egyetem polgárai a mindennapjaikat élik. Beszélgetnek, tanulnak, ismeretségeket kötnek.


11
Mizunohana Daigaku / Teremek
« Dátum: 2017. Szept. 21, 23:10:19 »
Az egyetem tantermei. Ezek különböző típusúak és nagyságúak. Vannak a számítógéptermektől kezdve, a kémiai és fizikai kísérletekhez használható termeken át a hagyományos, filmekből ismert nagy előadóig minden, ami ahhoz kell, hogy valaki sikeres legyen a saját területén. A termek minden szükséges technikai kellékkel fel vannak szerelve.


12
Mizunohana Daigaku / Könyvtár
« Dátum: 2017. Szept. 21, 22:31:24 »
Az egyetem könyvtára, melyet helyben bárki használhat, ám dokumentumokat kölcsönözési jogosultsága csak az egyetem polgárainak és oktatóinak van. A gyűjtemény nagy, az iskolában tanított összes szakhoz találhatók itt olvasmányok japán és idegen nyelven egyaránt, viszonylag egyenlő arányban. A szakgyűjteményeken kívül egy kisebb, elkülönített részen szórakoztató olvasmányokat is találhatnak az olvasók.
Ez tökéletes hely a nyugodt tanuláshoz és kutatáshoz. A könyvtárban több asztal is található, melyeknél a diákok nyugodtan elhelyezkedhetnek, mindegyik mellett négy konnektor is található, melyekbe laptopoknak vannak elsősorban fenntartva. De annak se kell félnie, aki nem hord magánál ilyen technikai eszközt, ugyanis a könyvtárban 4 számtógépet helyeztek el, melyekről el lehet érni a katalógust és az iskola által előfizetett adatbázisokat is.13
Mizunohana Daigaku / Irodák
« Dátum: 2017. Szept. 21, 22:10:48 »
Az egyetemen tanító tanárok irodái. Faluk fehér és mindegyiknek van legalább egy, ha nem több ablaka. A berendezés alapvetően egységes. Azonban, ha ez valakinek nem tetszik, az saját pénzen úgy rendezi be a magáét, ahogy szeretné.


14
Születésnapi Nyereményjáték 2017 / Holt költők tárasága
« Dátum: 2017. Aug. 18, 21:53:26 »

Ebben a kategóriában poszt-pályázatokat várunk tőletek, amik maximum ezer szóban, egy általatok választott (nem kötelező saját, de mindenképpen fórumos, és nem canon szereplő) karakter szemszögéből íródott.

Szabályok:

 • Mindenki csak egy művel pályázhat!
 • A poszt címe egy film címével egyezzen meg (Mint a játék témája is mutatja)
 • A következő szavak közül legalább tíz szerepeljen benne: (Valamilyen módon kiemelve, ragozni természetesen lehet őket.)
  Torta, tábor, sajt, tűz, tégla, gyertya, krém, árnyék, kukac, fésű, krematórium, vonatkerék pumpáló, intellektus, gengszter, kakaós csiga, bokor, vadvízi evezés, alabárd, gödör, olvasztótégely, csuklani, megszentségtelenít, hajnalhasadás, krumpli, hajlik, ropog, rappel, babot fejt, hántol, hanta, ágyaz, habtest, felhő, tündér, polip, uszony, net kábel, lop.Határidő: Szeptember 24. éjfél


15
Születésnapi Nyereményjáték 2017 / SoulcialMedia
« Dátum: 2017. Aug. 18, 21:21:42 »

"Jelentem, elkészült!

Igen, sikerült végre SS-ben is fogható Twitter és Instagram alkalmazást készíteni a lélekmobilokra. Bár bizonyos anomáliák miatt úgy tűnik egészen HM-ig ér a hálózat, de ez senkit ne gátoljon meg abban, hogy kipróbálja!"Ebben a játékban némi képszerkesztői tudásra lesz szükség, ugyanis karakterek közösségi oldalain lehet garázdálkodni, és ezt megosztani a nagyközönséggel, ezúttal a Twitter és az Instagram került terítékre. A poszt alá a határidő lejártáig lehet beposztolni a szerkesztett képeket, akár többet is, de mindegyik egy posztban szerepeljen!
A játék végén szavazás dönt majd a jutalmakról.Határidő: Szeptember 24. éjfél


Oldalak: [1] 2 3 ... 8