Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Karasu Vex

Oldalak: [1]
1
Hueco Mundo / Valami után valamikor
« Dátum: 2018. Júl. 15, 15:01:47 »
Lassan nyíltak ki a szemei, álmosan pislogott és nézte a plafont, nem tudja, hogy mennyit is aludhatott, de úgy érzi, hogy alig volt több, mint pár perc. Oldalra tekintve az ajkai széles mosolyra húzódtak. Dion úgy aludt, mint akit lelőttek, nem is nagyon lepődött meg ezen Karasu, és még most is büszkeség árad szét a mellkasában, amikor arra gondol, hogy mi is történt tegnap, vagy ma, nincs tisztában azzal, hogy mennyi az idő, de azzal igen, hogy a gyomra üres, és ideje valami ennivaló után nézni, és talán előtte egy zuhany se fog ártani.
Óvatosan adott egy puszit Dion arcára, majd lassan kimászott az ágyból, és magára kapva a köntösét, kiment a szobából, és elindult egy másik szoba zuhanyzójába, nem akarta, hogy valami ilyesmivel felébressze Diont.
Állt a zuhany alatt, és lehunyt szemekkel élvezte, ahogy a testét verte a meleg víz. Nem sok kedve volt megmozdulni. A jelek szerint jobban kifárasztotta magát, mint gondolta, de hát mindegy volt ez, megérte, nagyon is meg, és végül az éhség nyert.
Immár szárazan, megtörölközve, köntösben állt a konyhában, és halkan fütyült egy dalt, ami nagyon is kifejezte a tegnapról a véleményét, és közben pedig egy szép adag tojásrántottát sütögetett. Jó lesz az későbbre is, ha Dion felébredne, addig meg melegen tudja tartani, és amint kész lett, elvette a saját részét, majd a pultnál leülve falatozni kezdett. Rá is fér, kong a gyomra, ha valaki felvenné a hangját, akkor simán kiadhatná lemezen, amilyenek a mai zenék, még vennék is.


2
Hueco Mundo / Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Dátum: 2018. Márc. 29, 13:53:30 »
Eljött hát a másnap, a másnap az új lakótársával, ideje is volt már a felkelésnek, hiszen szinte már a hasára süt a Hold, vagy a mesterséges Nap, akármi. Ideje megébredni.
Kimászik az ágyból, egy halkabb nyögés társaságában feszíti meg a végtagjait, és ropogtatja az ujjait, majd a fürdője felé vette az irányt, hogy lemossa a tegnapot, vagy csak az izzadt álmokat, bár inkább csak megszokás volt az egész, semmi többm reggeli rutin, ahogy utána a fogmosás, és pár perc múlva a gyors reggeli, amivel tönkreteszi az egészet. Tej és müzli, tökéletes indítója a napnak, és a mosatlan ment a mosogatóba, Karasu pedig Negivel az oldalán a kanapéra, TV-t bekapcsolja, ahogy a PS4-et is, ajkai közül már egy szál cigi lógott ki, és hamar füstölögni is kezdett. A hangerőt halkabbra vette, mert úgy fest, hogy Dion még mindig alszik, ha csak nem képzelte az egészet Karasu, és mégis egyedül van.
~ Ahhoz nagyon be kellett rúgnod, hogy ilyeneket képzelj.- kissé le nézően mondta Negi, miközben vékony, nőies ujjai Vex vállán táncoltak.
- Azt mondod? Pedig tegnap még csak nem is piáltam… vagy már nem is kell innom? A szervezetem magától állítja elő, és mindig az vagyok?- reméli azért nem, hiába nem veti meg az alkoholt, azért ezt már Karasu is kissé soknak találná.
~ Ne legyél boldog, ez nem lehetséges. Egyébként is, ne legyél telhetetlen, tudsz repülni, láncot lösz ki a tenyeredből, és a fene se tudja még, hogy mire vagy képes, de arra nem, hogy megszabadulj attól a bűzölgő valamitől, amit annyira szeretsz szívni.[/b]- hogy nyomatékot is adjon a nemtetszésének hessegetni kezdte a füstöt, majd egy gyors mozdulattal kipöckölte Karasu szájából a cigit, remélve hogy ez elég lesz, de Vex könnyedén elkapta, még a levegőben a cigit, és vissza is került oda, ahol lennie kellett volna.
- Hát, a tapaszokkal könnyebb dolgod lenne, mint így.- megengedett magának egy félvigyort, látva Negi arcán a nemtetszést.
~ Nem mintha lenne bármi hatása, ahogy a ciginek se, csak olyan lesz tőle a szád, mintha egy hamutálat smároltál volna le. Lesheted, hogy a másik szobában alvó csaj bármikor is rád akar cuppanni. Ki akarna a hamutálat nyalogatni?- most Vexen volt a szemforgatás sora, Negi már megint kezdi.
- Na, már megint témánál vagyunk. Bár tudnám, hogy miért ennyire fontos neked az én nemi életem.- fájdalmasan sóhajtott Karasu.- Majd ha úgy lesz, akkor lesz, aki cuppangat, addig meg hagyjál lógva ezzel... baszki! Látod, most miattad már megint meghaltam.- Negi nem nagyon foglalkozott vele, csak vonogatta kecses vállait.
~ Mintha ez olyan nagy újdonság lenne.- eltakarta a száját, miközben kuncogott.
- Igen is az. Általában tovább bírom, de ha a az új God of Warnál is ezt csinálod, akkor tuti, hogy bezárlak a szekrénybe.
~ Ahogy gondolod, de ha kiabálok azt attól még hallani fogod, ha mást nem is, téged idegesíteni fog.- aljasul vigyorgott Negi.
- Na hogy kap… eh.- legyintett.- Inkább rakjunk fel egy kávét, hátha lassan felkel az álomszuszék is.- kényelmesen visszasétált a konyhába, majd felrakta a kávét, és közben tovább beszélgetett Negivel, bár ez másnak leginkább úgy tűnhetett, hogy Karasu magában beszélt, hiába volt egy, a shinigamikéhoz hasonló kardja.

3
Lezárt küldetések / Förtelem
« Dátum: 2017. Jan. 26, 15:30:15 »
Engedély/felügyeli: Hirako Shinji

Résztvevők:
- Fon Kouhei
- Osaka Makiro
- Mizushima Setsuko

- Cassandra Keen

- Karasu Vex
- Eliana del Barros


Shinigamik:

Kinek hogy telik a napja, de akármit is csináltatok, egy lepke szakította félbe. Az állt az üzenetben, hogy vár rátok a hadnagyotok. Miután találkoztok vele, a kezetekbe nyom egy aktát, és 1 órát kaptok, hogy átnézzétek, hogy mi is áll benne, és felkészüljetek az indulásra.

Az akta tartalma:

Az Emberek világában egy kisebb, néhány száz, maximum ezer lelket számláló településen megszaporodtak a halálozások, két nap alatt több mint a lakosság fele vesztette életét. S egy lélek se érkezett Soul Societybe, dacára annak, hogy több shinigamit is kiküldtek a feladatra. Viszont nemrég jött egy üzenet tőlük, hogy túl sok a munka, és a nagymennyiségű lélek rengeteg hollowot vonzott oda, nem képesek egyszerre megtisztítani a lelkeket, és meg is védeni őket, némi erősítésre van szükségük. A feladatotok, hogy miután megérkeztetek, biztosítsátok a lelkek megtisztítása zavartalanul befejeződjön, és végezettek a hollowokkal. Ha a helyzet megköveteli, akkor kérjetek erősítést.

Ennyi volna a feladatotok, csak egy kis biztosítás, semmi egyéb. Minden gond nélkül megérkeztek a településre, de ahogy körbenéztek, rájöhettek, hogy itt többről lehet szó, mint gondoltátok. Egy teremtett lelket se láttok, helyette valami mást, egészen mást.
Kiégett gépjárműveket, némelyik még mindig füstöl, az egyikben a sofőr megégett teste is benne ült, markolta a kormányt, mintha még mindig utón lenne, az épületek falán több lövedék ütötte nyom, nyikorgó ablakok, amik a szél játékára voltak bízva, néhány helyen a fal be van omolva, volt egy, ami alól egy kar nyúlt az ég felé, az ujjai mintha görcsösen markolnának valamit, máshol csupa vér volt, mindenfelé letépett testrészek voltak, vértócsákban ázó karok, lábak, egy csőre egy férfi volt ráhúzva, a gyomrán hatolt át a fémcső, átszakítva a belsőségeket, amik cafatokban lógtak a cső végén. Alatta pedig egy torzó hevert, nem voltak meg a karjai, ahogy a feje se, a mellkasa szét volt marcangolva, látszódtak a sárgás, csontjai, már ott, ahol nem terítette be a rászáradt vér. Betölti a levegőt az éget hús, vér, és belsőségek keveredett bűze, lehet mondani, hogy a halál illata.
S rájöhettek, hogy hiába is akarnátok felvenni a kapcsolatot az otthoniakkal, nem sikerül. Valami elvágta a kapcsolatot, magatokra vagytok utalva. Talán ha megtaláljátok a többieket, akkor választ kaphattok arra, hogy mi is történt. De talán jobb lesz indulni, lassan kezd sötétedni, és sötét fellegek tartanak felétek, mintha egy hatalmas denevér tárná szét a karjait. Ideje döntenetek, hogy mit is csináltok, de egy helyben maradni, talán nem éppen a legjobb ötlet.


Cassandra:


Nyugodtnak talán nem lehet mondani, de rá lehet fogni, hogy békésebben teltek a napjaid. Az egyik éjszakai őrjáratod során sikerült egy aránylag jó fogást csinálnod. De nem ez volt a legérdekesebb, hanem az, hogy sikerült kihallgatnod pár pitiáner bűnözőt, akik arról beszéltek, hogy a pletyka szerint, egy igen durva szállítmányt várható a napokban. Valami kis ló fing településről jön majd, de még be kell pakolni a cuccot, és akárkinek is jön, bizony az milliárdokat fog rajta keresni.
Lehet, hogy úgy gondolod, hogy majd bevárod a városban, hogy megérkezzen a szállítmány, akármi is legyen az, vagy úgy döntesz, hogy elindulsz, és még a bepakolás előtt csapsz le. Szerencsére a két tag kifecsegte azt is, hogy hova kell elmenned. Ha amellett döntesz, hogy utána jársz a dolognak, akkor ideje készülődni, feltehetőleg elég erősen őrzik majd az árut, akármi is legyen az.
Miközben úton vagy, feltűnhet, hogy ahogy egyre közelebb kerülsz a településre, minden egyre kihaltabb, néhány villanyvezetéken le voltak szakadva a kábelek, és végül belefutsz egy katonai úttorlaszba. Ha megállsz, és jobban megvizsgálod, akkor láthatod, hogy a dzsipek nem csak hogy üresek, de belülről csupa véresek voltak, az egyik ülésen még valami barna, és büdös anyag is volt, feltehetőleg bélsár, a szélvédők kitörve, az ajtókon mély és hosszú karmolások voltak, már azon, amelyik még a helyén volt. Az egyik ajtót megtalálhatod, nem messze volt tőled, egy volt katona felső testét tartotta, még a lábai alatta voltak, mintha csak ülne, eltekintve attól. Hogy az ajtó kettévágta. A földön rengeteg töltényhüvely volt, akármi ellen is harcoltak, nem sikerült nyerniük.
Ahogy beérsz a városba, kénytelen vagy gyalog folytatni, a katonai konvoj elállta az utad, és ahogy sétálsz, téged is hasonló látvány fogadott, mint a shinigamikat, csak azzal az eltéréssel, hogy több géppuska fészek is volt, de mind hiába, széttépet katonák hevertek mindenfelé, közvetlen a lábad előtt egy fej volt, amiből ki volt harapva az arc, és a csont is, egy másik a saját golyószórójának a csöve volt a fején átszúrva. S ahogy a szél fújni kezdett, úgy hozta feléd a halál bűzét, és úgy kezdett nyikorogva mozogni a közelben lévő játszótéren a hinták. Kóbor macskák nyávogása. A rádiódból pedig csak statikus sistergés, az égből pedig egy mennydörgés, és először csak lassan, szitálva, végül egyre erősebben és erősebben esett az eső. S ahogy nyugodott lefelé a Nap, úgy lettek egyre izgatottabbak a macskák, panaszos nyávogásuk egyre inkább átváltott ideges fújásba, majd mintha valami megrémisztette volna őket, egyszerre futásnak eredtek. Lehet neked se ártana így tenned, vagy talán mégse, mintha a távolból fényt látnál, ami azért lehet fura, mert amióta itt vagy, nem láttad nyomát annak, hogy lenne elektromosság, legalábbis az utcai lámpák még mindig sötétek. Rajtad múlik, hogy mit csinálsz, elindulsz a fény felé, vagy esetleg a sötétséget választod, vagy maradsz itt, akármit is csinálsz, lehet gyorsan kéne döntened, főleg, ha nem akarsz bőrig ázni.

Arrancarok:

Mindkettőtöket hívatott Seth, és nem biztos, hogy sok kedvetek volt hozzá, de mit lehet tenni, még ő volt a vezér.
Érkezésetek után nem foglalkozott azzal, hogy köszöntsön kettőtöket, azonnal a tárgyra is tért. A jelentések szerint, rengetek hollow tűnt el egy emberi településen, amiből svédasztal lett, olyan sokan, hogy ezzel már Sethnek is foglalkoznia kellett. Benneteket küld, hogy járjatok utána annak, hogy mi is történt, és hogy ha shinigamik állnak az ügy mögött, akkor tudjátok, hogy mit kell tennetek, végezzetek velük, és tudjátok meg azt is, hogy mi végzett az emberekkel, hátha még hasznos lehet egyszer.
Megérkezve már esik az eső, és lassan a nap is lemegy. A hely, ahova megérkeztettek olyan volt, mint egy mészárszék. Az utcán nem volt semmi, csak holttestek mindenfelé, kizsigerelt testek, a saját hányásában és húgyában ült, volt olyan, ami a saját belénél volt felkötve egy fára, egy másiknak egy lyuk tátongott a mellkasán, volt olyan, amelyik függőlegesen, a gyomráig ketté volt tépve, látni lehetett a csontokat, amik ketté voltak repedve, a belső  szervei a gyomrára voltak potyogva, kivéve a szíve, ami a földön volt, és egy megtermett patkány csemegézet belőle, ami amikor meglátott benneteket, panaszosan felcincogott, és hátrahagyva a vacsoráját messzire iszkolt. Egy széttépett babakocsi mellett elhaladva nem biztos, hogy rá akartok gondolni arra, hogy mi történt azzal, aki benne volt.
Nem sok nyoma van annak, hogy itt shinigamik, és hollowok estek volna egymáshoz, itt valami egészen más történhetett. Hogy mi is, azt nektek kell kitalálnotok, amiben talán a segítségetekre lehet az, hogy mintha Eliana a szeme sarkából egy elsuhanó árnyat látott volna, talán csak képzelte, talán csak nem, rajta múlik, hogy utána ered vagy se.

//Határidő mától 2 hét, ha esetleg valami közbe jönne arról szólok. Sorrend nincs, aki tud írjon, én majd a kör végén írok.//

4
Archivált küldetések / Förtelem
« Dátum: 2017. Jan. 25, 15:34:25 »
Förtelem címen egy küldetést indítanék. A küldetésbe Akadémista, Módosított lélek és KK karakter kivételével bármilyen más kaszt jelentkezhet. A küldetésben előfordulhatnak erősen 18+ elemek, így csak olyan valakik jelentkezzenek, akiket ez nem zavar. Határidő természetesen lesz, a meséléstől számítva 2 hét, aki nem tudja tartani, első két alkalomnál NJK lesz, a harmadiknál sérül miatt ki lesz mesélve (a sérülés súlyos lesz, tehát azzal is számolnia kell annak, aki jelentkezik, hogy végtagvesztés is előfordulhat). Rajtam kívül még öt fő jelentkezését várom.

5
Hueco Mundo / Cleto és Vex
« Dátum: 2017. Jan. 11, 14:41:18 »
Hueco Moundo egy végtelen sivatag, az időtlen éj világa, egy kurva nagy macskának pedig budi. De a hollowoknak az otthona, aminek a központja Las Noches, ahol terpeszkedik királyuk, az a haszontalan fasz, és a legerősebbek, legalábbis elméletben. Nem azok már, akik egykoron voltak, gyenge másolatuk az eredetiknek, semmi egyebek. Passz, hogy miért van ez így, talán a vezetőség az oka, gyenge, senki se tiszteli. Igaz, hogy a legtöbben Aizennek is szartak a fejére, de legalább csak a háta mögött, szemébe nem mertek ellent mondani, hála annak, hogy milyen bika volt. De Seth… Seth egy semmi legény, csak meg kéne szabadulni tőle, és utána valami tanácsot létrehozni, vagy a fasz tudja.
~ Nagyon el vagy gondolkozva. Csak nem megint nedves álmod volt, és azon filozól?- Negi bársonyos, és szúrós hangja rántotta vissza a valóságba. Pontosabban az unalomba.
- Nem, és hányszor mondjam el, az nem az volt, csak kiborult a sör.- lehet a nőnek bármit mondani, csak hajtja a magáét, és csak hajtja.
~ Elég szívás, hogy csak én maradok a nyakadon. A nőiddel mindig történik valami.- Karasu csak imitálta a tátogást az ujjai segítségével, megint itt volt a duma ideje. Nem tehet arról, hogy a csajai valahogy mindig meghalnak, vagy eltűnnek. Ilyen a szerencséje, de igazából, annyira nem is bánja, sőt, az ellenkezője. Jól el van egyedül, nem kell neki kolonc a nyakába, se nő képében, se pedig máshogy, ami most kell igazán, egy szál cigi.
Felkönyökölve a falra, onnan néz ki a távolba, szájában egy szál cigi füstölög. Igaz, hogy a tornyában is nyugodtan bagózhatna, de egy kis séta sose ártott még meg senkinek se.

6
Hueco Mundo / Espada mítíng
« Dátum: 2015. Júl. 14, 14:18:44 »
Ideje valamit tenni, ha nem lépnek, hamarosan összeomlik mindaz, amit felépítettek. A vezérük alkalmatlan a szerepére, le kell váltaniuk, és ehhez összefogás szükséges. Egyedül nem biztos, hogy képes lenne megölni Sethet, de ha az egyjegyűek összefognak, akkor már lehet rá esélyük. Ezért is küldött mindegyiknek egy üzenetet, hogy várja őket a tornyában, amit erre az alkalomra kitakarított, elpakolta a szennyest, és az asztalra még italokat is pakolt ki, alkoholt, és üdítőket. Sütni azért nem sütött, csak néhány szendvics. Csak jó az, ha barátságosabb a környezet.
- Nah, akkor most várhatunk.- persze meg van az esélye, hogy valaki áruló lesz, de bízik annyira a saját erejében, hogy esetleges szökésnél meg tud lépni. Bár az espadák közt se sok ellenfele lenne, talán csak egy, valami újoncka, aki Zöldség helyére jött.

7
Köszöntések / Nőnap - 2015
« Dátum: 2015. Márc. 08, 16:10:27 »
Boldog nőnapot minden kedves hölgy játékosnak és karakternek ^^ :) :) :)


8
Lezárt küldetések / A messzi tengeren.
« Dátum: 2015. Febr. 10, 14:14:46 »
Magánküldetés.
Résztvevők: Karasu Vex, Nayara Tarin
Felügyel/Engedély: Ayasegawa Yumichika


Sötétség vesz körbe benneteket, csak maga az üresség. Elkábítva, megkötözve feküdtök, és mikor végre kezditek visszanyerni az eszméleteteket néhány dologra felfigyelhettek. Az egyik a tenger hangja, a sós víz illata, a szél ahogy az arcotokba csapódik, a fa nyikorgó hangja, és az imbolygás. S’ a mosdatlan férfiak szaga, akiket láthattok is. Egynémely félmeztelen, napégette bőrrel, teli tetoválással, van olyan akinek a kézfeje helyett csak egy kampó van, elég vegyes a társaság, de amiben mind megegyeznek, hogy valami sok karú lény van az alkarjukra tetoválva.
A fegyvereitek sincsenek túl messze tőletek, csak éppen hiába akarnátok érte nyúlni a köteleitek akadályoznak ebben, és hiába akarnátok megszabadulni tőlük, nem vagytok rá képesek. Még a lélekerőtöket se tudjátok használni. De nem is kell sokáig próbálkoznotok, az egyik alak észrevette hogy magatokhoz tértetek, és már rohanni is kezdet a hajó orra felé (mert csak leesett már nektek, hogy azon vagytok). Néhány perc után pedig az előző alak ismét előkerült, az oldalán pedig ott volt a KAPITÁNY. Mikor pedig odaért hozzátok, leguggol elétek, és méregetni kezd benneteket. Bár Vexre nem sok időt veszteget, inkább Nayarat nézi meg magának, elidőz a domborulatain, majd perverzül elvigyorodott.
- Csinos egy némber, mondhatom. Kár, hogy most nem érünk rá egy kis szórakozásra. Betörnénk szívesen, de első a munka. Nem igaz, fiuk!?- egyszerre harsantak fel az igenlő válaszok.- Nah, Majom, fogd ezt a kettőt és hozd őket a kabinomba. Ideje elbeszélgetnem velük, hogy megtudják miért is élvezhetik a vendégszeretetünket. NEKTEK PEDIG KUTYÁK!!! IRÁNYT TARTANI! DAGADJANAK AZOK A VITORLÁK! VAGY A CÁPÁK FOGNAK LAKMÁROZNI BELŐLETEK!- hátat fordított nektek, és már indult is. Benneteket pedig egy erős kar rántott fel a földről, és ha hátranéztek, tudhatjátok miért is Majom a neve. Sötét volt a bőre, sűrű fekete a haja, és hatalmas, elálló fülei voltak. De mielőtt szólhattatok volna bármit is, lökdösni kezdett a kapitány után.

 :pirate:

9
Pályázatok / Karasu Vex
« Dátum: 2014. Aug. 28, 17:51:51 »
Mivel a 15k lp-m megvan, és a kellő mennyiségű pont is.


Pestilencia/ Pestis: Elég beszédes a neve, Akit ezen technika alkalmazása után megvág, annak a seb körül fekélyek, kelések jelenek meg, a környékén a bőr megfeketedik, a seb érintésére, a fájdalom többszörösére nő. Aki ezt elszenvedte azon erős fájdalom lesz, minél tovább van kitéve a hatásnak, a tünetek annál rosszabbak lesznek a magas fájdalom ellenére is, ami csak nő, ha nem kezelik le időben, csökken a koncentráló képessége, homályosodik a látása, lassul a mozgása a végtagnak ahol a sérülés keletkezet, erős hányinger. Viszont ha nem vágással, hanem egy szúrással éri a támadás az ellenfelet, akkor a helyzet rosszabbodik, feltéve, ha egy belső szervet ért a támadás, a hatás fokozódik, és a szétterjedés is. A helyzet akkor súlyosabb. Ha nem kezelik le időben, akkor a „betegség” tovább terjed, elborítva az áldozatot a fekélyekkel, magas lázat okozva, hatványozva a területet ahol fájdalmat okoz az érintés, már a mozgás is fájdalommal jár. Minél tovább halogatják a gyógyítást annál nehezebb lesz a kikúrálása. Mivel ez egy vírus így lehetne neki ellenszert találni, de gyorsan mutálódik, ellenállóvá teszi magát, és minden új vágás, amit ugyanazon a személyen ejtenek, egy új vírustörzs. Míg nem kezdi el kifejteni a hatását, addig egy szimpla sebnek látszik a támadás, viszont utána azonnali a hatás.

A hatás kifejtése, a betegség terjedése:

Erősebb mint Vex:

1000lp-vel: 1 perc
2000lp-vel: 2 perc
3000lp-vel: 3 perc
4000lp-vel: 4 perc
5000lp-vel: 5 perc
6000lp-vel: 6 perc
7000lp-vel: 7 perc
8000lp-vel: 8 perc
9000lp-vel: 9 perc
10000lp-vel: 10 perc

Gyengébb mint Vex:

1000lp-vel: 9 perc
2000lp-vel: 8 perc
3000lp-vel: 7 perc
4000lp-vel: 6 perc
5000lp-vel: 5 perc
6000lp-vel: 4 perc
7000lp-vel: 3 perc
8000lp-vel: 2 perc
9000lp-vel: 1 perc
10000lp-vel: 30 másodperc

És így tovább, minden +1000 lp +1 percet jelent, mind a hatás, mind a terjedésnél.


Titerero/Bábjátékos: A környezetében lévő tárgyakat (lámpaoszlop, gépjárművek, stb) lesz képes irányítani. Kezdetben egy 10 méteres körben képes az irányításra, de minden ressurectionra költött 2 pont után ez a távolság 1 méterrel nő.


Modificación/Változás: Nem támadás, hanem változás, ressurection formában használható. Eltűnik Orgo markolata és a Vexnek a koponya szájába kell bedugnia a karját, így „egyek” lesznek a Zanpaktouval. Viszont ha ezt használja, akkor a Zanpaktou specifikus támadások használata is megváltozik. A cerot nem a koponya szájából lövi, hanem a penge végéből, és a másik, ami változik, a mozgást összezavaró technikája, amit egy vágással képes aktiválni. Deaktiválás pedig a következő módon történik, egyszerűen ki kell húzni a koponya szájából a karját, és ennyi. A környezet lélekszemcséiből újraépül Orgo markolata.


Köszönöm annak aki segített, tudja kiről van szó, jövök Neked egy sütivel ;)

10
Arrancar / Karasu Vex
« Dátum: 2014. Aug. 04, 16:06:26 »
Jelszó: törölve - Ootoribashi Roujuurou
Név: Karasu Vex
Kaszt: Arrancar
Rang: Arrancar 87.
Nem:Féri
Kor: 40 (20 ember 20 hollow)
Felszerelések: Zanpaktou
Születési dátum: December 15

Kinézet: 2 méter magas, szemei vörösek, haja hátranyalt és fehér színű. Erős, izmos a testfelépítése. Maszkjának a darabja a tarkójának a közepén helyezkedik el. Ruhája, a szokásos arrancar uniformis. Mellkasánál nincs begombolva, így szabadon látható a lyuk ami szíve helyén terül el. Kék ceroját a bal szeméből lövi (majd ha elérte a megfelelő szintet). A Zanpaktuouját a hátára csatolva hordja.

Jellem: Mondhatni barátkozós típus, közvetlen, és vidám, legalábbis szereti ezt gondolni magáról, csak sajnos elég hamar el is tudja szúrni az ismeretséget. Pedig igazán nincsenek nagy igényei senkivel szemben, csak legyen valami közös témájuk, vagy tudjanak véleményt alkotni a másikról, akkor is ha, ez nem éppen pozitív. A kapcsolatokban igazán szerencsétlen, legalábbis ami a nőket illeti. Másfajta kapcsolatok területén a helyet is váltózik. A hűség elég jellemző rá, legalábbis ha valaki kiérdemli (ez se túl nehéz), sőt, képes lenne felálldózni az életét is, hogy a hűségét bizonyítsa, és ez igaz a barátaira, értük is meghalna. Ez talán betudható annak is, hogy már-már betegesen éhezi az elismerést. Viszont ha egy olyan valaki parancsolgatna neki, akit nem tisztel, legyen az erősebb is, nem érdekli, nem engedelmeskedik (a tiszteletét se nagyon nehéz kiharcolni). Nem egyszerű felidegesíteni, még nehezebb azt elérni, hogy valakit megutáljon, viszont egyszerű kibékíteni is. Gyakran idéz filmekből, mesékből, vagy képregényekből is. Mindenről megvan a véleménye, amit néha kimond, néha nem, a hangulata az ami megszabja. S van amit nem mondott el eddig senkinek, hogy néha meleg gondolatai támadnak, csak úgy a semmiből. Viszont toleráns a mássággal szemben, hiába szokott poénkondi rajtuk. Viccesnek tartja magát, csak ez nem mindig igaz az, hogy vicces. Elég optimista, és imádja a hazáját, igazi hazafi, és próbál segíteni a nála gyengébbeknek.

Zanpaktou neve: Orgo (Emberevő szörny) Egy három pengés kasza, hossza 2 méter 50cm. Pengéi fekete színben pompáznak. Pengéi hossza, a legfelső 1 méter, a középső 80 cm, a legalsó 70 cm.

Resurrection: Digiéralo Orgo. (Emészd, Emberevő szörny)A tenyerét végighúzza a kaszájának a legfelső pengéjén és utána kezdődik az erő felszabadítása. Elsőnek fekete por veszi körbe, majd örvényleni kezd a teste körül, és legvégül fokozatosan eloszlik. Ekkor fejeződik be a resurrection. A magassága és a haja színe megmarad, de a bőrének a színe fekete lesz, és a maszkjának darabjai a teste különböző pontjain helyezkednek el.
http://immortalhidan.webs.com/Hidan_by_Sven_da_man.jpg

Resurrection: Digiéralo Orgo elhangzása után a kasza pengéi egybeolvadnak, így a penge hossza 240cm lesz. A penge és a markolat találkozásánál egy üvöltő emberi koponya lesz, és a markolata leginkább egy emberi gerincre hasonlít.
http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/21353.jpg

Resurrection képessége:
Abdominal(Hasít/vág): (Ezt képes használni) A lényege, hogy nem kell az ellensége közelében lennie, egyszerűen csak csapnia kell a kaszájával. Így a támadásai elérik az ellenfelét. Az ilyen támadásai halvány vörös színben tündökölnek, és a méretük megegyezik Orgo pengéjének a méretével. A koponya szájából pedig Cerokat képes lőni.

Mordedura(harapás):
1. Harapás: (jelenleg ezt tudja használni.) A zanpaktouján lévő koponya beleharap az ellenségébe, így akit „megharapott” a koponya, annak a mozgása teljesen összezavarodik. Például ha a bal kezét akarja használni, lehet, hogy a jobb térde mozog helyette. 15 perc a hatása.

2. Harapás: (Még nem tudja használni) Ha másodjára is megharapja ugyanazt a személyt egy órán belül. Ebben az esetben már nem csak a mozgása, de a szellemi energiája is összezavarodik, nem tudja kontrollálni, hogy mennyit is használ fel.
Élete:
Ember : Ez is egy átlagos nap volt, talán nekem annyiban volt más, hogy ezen a napon születtem meg. Jól fejlődtem, talán túl jól is. Öt vagy hat éves koromban láttam pár fura lényt, akiknek fehér maszkjuk volt, nem tudtam mik azok, és miért vannak körülötem. De bántani sose bántottak, mindig, ha a közelembe jöttek egyszerűen csak eltűntek. Az okát nem tudtam, de nem is érdekelt. Ja és még szellemeket is láttam. A gyerekkorom boldogan telt. Óvoda, ahol húzgáltuk a lányok haját. Majd általános iskola, ott is nagyjából ugyan ezt csináltuk, csak már kezdtünk érdeklődni mások iránt is(igen a csajok iránt). Majd középiskola. Na, az maga volt a buli, csajozások, bulizások, remek volt. A vizsgák mindig sikerültek, mert pár szellemmel összehaverkodtam, és segítettek a suliban puskázni. Az egészet csak az árnyékolta be, hogy a maszkos lényeket még mindig láttam. Ha beszéltem valakinek róla, mindig lehülyéztek. Ezért nem is vettem tudomást a maszkosokról, mindaddig még rám nem támadtak. Azt hittem az lesz, mint eddig, hogy csak eltűnnek, de nem, felhasították a bőrt a karomon. Megijedtem, nagyon megijedtem. Ekkor láttam elsőnek a fekete kimonósokat. Egy karddal végzett azzal a lénnyel,( vagyis nekem annak tűnt) amiről kiderült, hogy Hollow, és ők pedig Shinigamik voltak. Az ő feladatuk volt, hogy a lelkeket átküldjék egy másik világba, és megvédjék őket a hollowoktol. Minden kérdésemre választ kaptam. Immár úgy éltem tovább, hogy figyeltem azokat a lényeket, és a szellemeket. Aztán egy nap, csak egy éles fájdalmat éreztem a hátamban, majd hirtelen minden elsötétült.

Szellem: Amikor magamhoz tértem, érdekes dolgot láttam, a testemet a földön és a mellettem álló lelkem mellkasából egy lánc állt ki. Hát nem tudtam mi is a helyzet. Jártam a várost, és hiába szólongattam mindenkit nem láttak és nem halottak. Nem tudtam mi van. Amikor hazamentem a szüleimet láttam – ahogy sírnak – és a fényképemet; előtte két gyertyával. Gyászoltak engem. Tehát meghaltam, nem akartam elhinni, de hiába tettem bármit is, nem reagáltak rám. Magányosan bóklásztam a városban. Egy nap találkoztam egy shinigamival, aki megszólított és válaszolt minden kérdésemre, elmondta azt is, amit már tudtam, halott vagyok. Át akart küldeni egy másik világba… de megtámadtak minket. Egy hollow. Megölte a shinigamit, utána nem tudom mit tett velem. De amikor magamhoz tértem….

Hollow: …éhséget éreztem, emlékeztem a régi életemre, de nem érdekelt, már nem volt fontos. Én is hollow lettem. Attól kezdve az emberek világában portyáztam és próbáltam lelkeket enni. Pótolni akartam magamban valamit, valami ürességet. Egy egyszerű hollow voltam..semmi nem volt bennem, csak a vágy a lelkekre. Ha nem tudtam emberi lelkekkel csillapítani az éhségemet, akkor a társaimat ettem. Nem a legnagyobb sikerrel, gyengébb voltam, mint ők. Néha sikerült elfogyasztanom a még nálam is gyengébb hollowokat. Ahogy ettem őket úgy fejlődtem, úgy lettem egyre okosabb és erősebb. Elég intelligens lettem, hogy rájöjjek valamire: nem én kezdtem vadászni a társaimat, hanem megvártam még ők estek egymásnak, és a nyertest, a kifárasztottat a sérültet megölve én lettem a legnagyobb nyertes. De valami közbeszólt, valami arra késztetett, hogy sok más hollowal egy helyre gyűljünk és egymásnak essünk, s végül egyek lettünk. Gillianokká váltunk. A legérdekesebb az egészben az volt, hogy én még léteztem.. éreztem magamat, a tudatomat. Folytattam ez evést, és végül…

Adjuchas: ….elértem egy álom beteljesülését, kiszabadultam és immár adjuchas lettem. S valami más is belém férkőzött. A félelem attól, hogy visszafejlődök, és megszűnök létezni, a személyiségem eltűnik. Az nem lehet, nem történhet meg. Folytattam a társaim elfogyasztását. Folytattam az öldöklést és ettem. De minél többet ettem annál inkább kezdett bennem testet ölteni egy érzés, hogy ez lesz az a szint, ahol leragadtam. Nem akartam ezt elhinni, és végül nem is kellet. Egy új tervvel álltam elő, társakat kerestem magam mellé, így könnyebb volt a vadászat, és a saját fejlődésem is. Hiszen ha eleve olyanokat eszek, akik már így is rengeteget elfogyasztottak a hollowokból, akkor ez felgyorsítja a fejlődésemet. Így tehát ötödmagammal folytattam ez életemet. Nem éreztem irántuk semmit, se szánalmat se haragot, se barátságot. Nem tudom mégis mire számítottak, mégis mit fogok tenni? Megöltem őket is, és felfaltam, ami megmaradt belőlük. Így sem sikerült. Nem fejlődtem tovább. Feladtam a reményt. Egyedül és éhesen jártam a homoktengert. S végül találkoztam vele, a férfival, aki áruló shinigami volt; Aizen. Látott bennem lehetőséget és segített rajtam. Újjá teremtet, de immár Arrancar lettem.

Adjuchas ként: http://www.total-berserk.info/images/personnages/skullknight/skullknight.jpg

Arrancar: Azóta szolgálom Aizent és harcolok, ha kell a hollowok oldalán. S nem adtam fel az álmomat, hogy egy nap majd elég erős leszek, s nem kell majd senkit se szolgálnom. De azt hiszem, addig még sok időnek el kell telnie. Sok csatát vívtam már, sokat alig éltem túl. Majd csak belepusztulok egybe, vagy ha nem. Hát harcolok, még tudok. Idő közben találtam egy hollow kölyökkutyát, valamiért megsajnáltam és haza vittem. Azóta velem él a rosszaság, és a Csontos nevet adtam neki.

11
Tornyok / Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2014. Júl. 06, 10:11:57 »
Belépve nagyjából olyan látvány fogadhatja a vendégeket, mint Vex régi otthonában. Csak nagyobb a tér. A bárpult most is a bejárattal szemben van, a fal végében. A pult mögött a polcok, amin ott sorakoznak a márkás alkoholok, sörök, cigi, minden, ami egy kocsmába kell. Persze van hűtő is, csak hogy kellemesebb legyen az összkép. A pult előtt öt szék van, ezekből kettő foglalt. Próbababák, felöltöztetve, mintha csak vendégek lennének. Hogy maradjon a hangulat, zenegép is akad, körasztalok, ahol a többi ”vendég” ül. Van egy biliárdasztal, csocsóasztal, és darts. Tv is akad azért. Kanapé, fotelek, és nagyjából ennyi. Vex szobája sincs túlságosan felszerelve. Egy kétszemélyes ágy, ruhásszekrény, TV, PS3, játékok, polc Orgonak. Akad egy külön szoba, ami mindig zárva van, egy kulcs nyissa csak, amit Vex magánál tart. A szoba teli van vitrinekkel, ahol Vex néhány fontosabb tárgya van. Ilyen Fred maszkja, vagy a korsó, egy fül, amiről még mindig nem tudja, hogy kié is. S akad pár üres is, amik még megtöltésre várnak. A fürdő az átlagtól annyiban tér el, hogy egy dzsakuzzi is helyt kapott. Legvégül pedig egy edzőterem.
Ennyi lenne a kocsma, a többi helyiséggel nem foglalkozott, mivel nincs kinek kiadni, és nincs mit berakni. Illetve van egy szoba, amihez csak Venek van kulcsa, ahol olyan tárgyakat tárol, amik vagy fontosak a számára, vagy küldetésekről szerzett.
Jelenleg ezek vannak ott:
- Freddon maszkjának a másolata egy állványon.
- Thea maszkjának a maradéka egy üvegvitrinben.
- Egy régi aranyérme szintén egy vitrinben.
- Egy szigony a falon.
- Egy trón szemben az ajtóval.
- Egy kalóz ruha egy próbababán, két kard, és két pisztollyal.Oldalak: [1]